katy76!
Látom, nem csak én vagyok úgy, hogy valamilyen szinten hiányérzetem van a terhességgel kapcsolatban.
Apa dereka:

De mostmár tényleg vigyázzatok!
"az egyik barátnőm rajtam élte ki a vágyait, és annyi ruhát vásárolt a Petrának, hogy csak na! (neki még nincs gyereke). "
Áldassék az ő neve!
Mit fogsz csinálni a bio pelusokkal?
agi125r!
Lehet, hogy rosszul értelmezem, de számomra a lényeg itt van

:
"6. Azt gondolják, hogy az aktív alvás periódusában tanulás is folyik. Az agy arra használja ezt az időt, hogy az éberen gyűjtött információkat feldolgozza, elraktározva azt, ami az egyén hasznára válik és eldobva, amire nincs szüksége. Néhány alváskutató úgy véli, hogy a REM-alvás alatt a fejlődő agy stimulálja magát, miközben hasznos képzeteket alkot, melyek az értelmi fejlődést mozdítják elő.
Magyarán: ahhoz, hogy legyen mit feldolgozni ahhoz ingerek kellenek.
(Az LLL-t nem szeretem. Nekem kicsit rugalmatlanok, túlságosan elkötelezettek

)
"inkább a nagyobb méretű rucikkal van tele a szekrénye /nagyi túlbuzgó volt / "
És nem mellékesen: ügyesen csinálta. Ki tudja, hogy mekkorának születik a gyerek, de tutira megnő.
csibe83!
Így már értem!
tabati!
Úgy látszik én tényleg naív vagyok: azt hittem, hogy a szoptatási tanácsadás ingyen van.
Kár lenne tagadni, hogy időnként én sem vagyok vicces, csak ez nekem nem tűnik fel.
Viszont ismerve az embereket én már sok mindenen nem csodálkozom...
(Én nem nézek le senkit, de az az igazság, hogy az emberek alapból roppant egyszerűek. Ha valaki nem tesz ellene semmit, akkor az is marad. Példák:
1. Nem reprezentatív közvélemény kutatás. Riporter kérdezi a kb. 70 éves nénit az amerikai elnökválasztás kapcsán, hogy ki a jelenlegi elnök. Válasz: Carter.

' Nénike csak 30 évvel volt lemaradva, mert ő 77-'81-ig volt. Erre mit lehet mondani...?
2. Vagy még régebben, 20 évvel ezelőtt: 60 éves Józsi bácsit kérdik tökmindegymelyik faluban, hogy ismeri-e Petőfi Sándort. "Hááát, itt biztos nem lakik".
3. Szintén '80-as(!) évek: -Tudja ki volt Lenin? -Hááát...Marxengelslenin...
4. De a mai fiatalok is egyszerűek: "Hogy terjed az AIDS?" "Úgy hallottam, hogy sátánisták között".
5. Egyetemisták nem tudnak kitölteni egy egyszerű űrlapot(!)

Mondjuk nem csoda, ha idén bizonyos helyekre akár egy 2-es érettségivel is be lehett jutni...
Ennyit az emberekről... Bocs a kitérőért.

)
Kár azokért a hálózsákokért, szerintem tök jók.

Hülye ötlet lenne, ha összevarrnád őket alul?

Akkor nem lenne hideg a lába és azoknival sem kéne küzdeni)
Hugi a takaróval áll hadilábon, akárcsak Manó. Variációk:
-lerúgja magáról
-kimászik alóla
-inkább a fejét dugja alá és feneke, lába van kint. (Ettől mindig frászt kapok, nehogy megfulladjon nekem)
boo!
"te onnan tudod, hogy félkézzel írok, hogy nincs benne 856 elütés?"
Pont fordítva: 856 elütés van benne.
A gyerek annyit eszik, amennyit jónak érez. (Van, hogy mellé lő, akkor visszajön a cucc. De egyre fejlődik, nő az ő kis gyomra is és persze ügyesedik.

)
Az, hogy 2 órája lóg a melleden az annyit jelent, hogy jól érzi magát ott és nem a kajára hajt. Max. iszik kicsit, de nem az a lényeg. Hanem a közelséged.
(Ah, de szép voltam. Megyek is a 100-as zsepiért...
)
20 perc ebből a ciciből, 20 a másikból: ettől falnak megyek.

Nem stopperóra van az ember kezében, hanem gyerek. Van aki, 5 perc alatt bedörgöl egy 100-ast, másiknak meg másfél óra kell egy 70-eshez. A lényeg, hogy mindegyik baba annyit egyen, amennyire szüksége van. Ennyi.
Szopival (illetve a velük való problémával) kapcsolatban nézd meg a linkeket, amiket nemrég feltettem.Szerintem nagyon jó! (Már amennyi problémám nekem volt.

) A gyerek úgyis rajtad lóg órákig, úgyhogy ráérsz.
Már írtad, hogy milyen fönyó gépetek van, de csak annyit jegyeztem meg, hogy távirányítós (és talán "S"-sel kezdődik a neve és meglepődtem, hogy ők is gyártanak ilyet)
Nekünk egy kis Samsung van, középkategóriás. Azzal is lehet soroztatot csinálni, de nem ennyit és pláne nem ilyet. És mivel én szeretek fényképezni, most irigy vagyok, mint állat!

Úgyhogy, a képekre nem is mondok inkább semmit...
Szerintetek mennyi idő kell ahhoz, hogy amikor kibontom Hugit a pelusból, akkor ne rémüljek meg, hogy:" Te jó ég, hová lett a fütyije?!"