A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júniusi babák

Ma reggel 8,38-kor 3400gr-al és 56cm-el megszületett Bercel baba.
:lol: :lol: :lol:

Most rohanok én is nst-re, majd du. jövök.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ja!
Ha vki nem követné nyomon, Etus babája Bercel.

Kata!
Akkor nektek még több türelmet és drukkot a kórházi napokra.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

egok:
Kitartast a korhazhoz!

zetus:
Gratulalok Bercelhez! :P :D :D

baratodildi

Mi ez a passzivitás?
Mire mi kerülünk sorra a szüléssel, nem lesz aki gratuláljon, mert elfogyunk a topikból?

Megjöttem az nst-ről: fájásoknak halvány nyoma sincs, el is vagyok kenődve miatta :cry: . Persze tudom, hogy van még időnk, de már úúúgy mennék én is...

Ildi!
Mi a helyzet a folyadék nélküli bugyogással?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Etus,

Nagyon gratulálok Bercel érkezéséhez!!
:D:D

Nagy a csend... Csak nem szültök lányok? :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Etus, Gratulálunk mi is Bercel babához!!!!!

Szona, majd gratulálunk egymásnak! :lol: :lol:

Kata, megy a drukk a kórházra, meg a szülésre is!Ügyesek legyetek 3-an! :wink: :)
manóci

Sziasztok!

Minden újdonsült anyucinak gratulálok, nincs sok időm mert amíg babuci alszik mi apucival vacsizunk egyet -kis romantika.

KépKép
rena10

szoni:
Hat en is tartok attol, hogy holnap megint nem lesz semmi extra az NST-n, en is mar ugy tul lennek rajta. :( Ma a delelotti csend utan delutan babuci megint aktiv volt. Bugyogas meg mindig van, :? tiszta zizi erzes!!!
Ma nagyon nehezen viseltem a meleget :cry:

baratodildi

ETUS! SOK BOLDOGSÁGOT, GRATULÁLOK!

Mi van, többiek?????

Kép

Kép
skat

Sziasztok!

Még mindig nem teljesen tiszta itthon a helyzet és vannak fennakadások, ezért csak gyorsan bekukk.

Minden újdonsült kislánykának és kisfiúnak (nomeg a büszke szülőknek) GRATULÁLOK!!!!Aki pedig még előtte van, annak ngon szorítok és sok-sok erőt, pozitív gondolatokat röptetek, a könnyű és gyors szülés érdekében!!!!!!!

Nagylányunk egyenlőre sokat szopizik és sokat alszik.Ez alól monjuk kivételt képezett a tegnap éjszaka, de az talán betudható a kuka melegnek is....Remélem a szopi megmarad hosszútávon.Elsőt nem nagyon tudtam szotatni, és ezért van bennem a félsz.

Igazán amiatt jöttem, hogy CSÁSZÁROS anyukákhoz intézzek kérdést.Anno az első után -emlékeim szerint- igen gyorsan regenerálódtam, de most....Basszus, akár egy hadirokkant!!!!!Van abban valami, hogy minél többedik annál kacifántosabb a gyógyulás? 11 napja van a műtétnek és én még mindig csak húzom magam.Van ezzel valaki még így?Tapasztalat?Haskötő rajtam figyel, nyugtassatok meg, hogy már nincs sok és javulóba lépünk.

Most mennem kell, mert lánykám sztem hamarosan kel.Nagyfiamat elvitték anyósomék, így most egy kis nyugi van és csak a törpire koncentrálhatok.

Kép
Kép
petra78

skat:
:) Mi van veled? Valami keszulodest erzel mar?

Petra:
Sajnos nem tudok segiteni, de ahogy a sogornomre emlekszem, neki is elegge sokaig nehezseget okozott a csaszi utan a mozgas. :(

Nalam ejjel megint semmi ujdonsag nem volt a szokasos nehany joslofajas es ennyi. Ma megyek NST-re, hat meglepne ha valamit latni lehetne rajta, ami fajashoz kozelit. :? Lehet tenyleg el kene kezdenem a hoseg ellenere lepcsozni :lol:

baratodildi

Most olvastam a csaladineten, hogy Atinanak ma inditjak a szulest. Ha van uj infom majd jelentkezem.

Huu mar mindenki finishben van...

Szoni:
Neked mikor lesz a kovetkezo NST? A doki ilyenkor mehszajat nem nez neked? Nekem a 37. het ota nem nezett...

baratodildi

Ildi,
Még mindig egyben, a szokásos fájások vannak, de nem az igaziak!
Az uccsó két nst után én is lépcsőztem a hatodikra a dokihoz, hátha....,de csak a lábaim remegtek :lol: Nem megelőzni!!!!

Kép

Kép
skat

Petra,
majd ha mi is szülünk, akkor tudom mondani, hogy nekem is szarabb e a második gyógyulás! Ugyanott vágtak, nem? Lehet hogy azért. Johinál én is hamar felépültem, talán az első 2 nap volt nehezebb, aztán már szaladoztam.

Kép

Kép
skat

Sziasztok!

Ildi!
Én tegnap voltam nst-n, a következő jövő csütörtökön lesz.
Mondanám, hogy mehet a táblába, de olyan nagy a csönd Balwin körül, hogy sztem szülnek v. már túl is vannak rajta (pénteken szokta a táblát hozni, nem?)
És Ildi!
Neked mi volt ma? Vagy már titeket is ott tartottak?

Skat!
Fel a fejjel, szombatra hidegfrontot mondanak! Hátha.

Petra!
Remélem hamar helyre jössz!

Beszéltem ma Zetussal: jól vannak, ha minden jól megy vasárnap haza is mehetnek.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szoni:
Bar mar tartottak volna :roll:
Szerintem itt en fogok utolsonak szulni. :shock: :shock: :shock:
Ma 2x kellett az NST-nek nekifutni, mert babuci edesen szundikalt az elsonel, ezert alacsony es gyakorlatilag egyenes volt a szivfrekvencia. A masodikat egy tabla csoki utan csuklassal (persze meg mindig aludt) majdnem kitrukkozte, de aztan megis sikerult nagy hasmozgatasokkal felkolteni es szerencsere vele minden ok.
A mehszajam 4 hete ugyanolyan, nem is kellett volna fekudnom :roll: A baba feje is meg feljebb van, nem akarodzik neki kijonni.
Doki is es szuleszno is azt mondtak a heten nem szulok, de meg az sem kizart, hogy kiirason tul hordom. :cry:
Rendszeresitenem kell napi 2 ora setat emelt tempoban, de legalabbis valami eroteljesebb huzamosabb, farsztobb mozgast, hogy nehogy a vegen juli 10-en inditsanak :shock:

Hogy birjatok a meleget? En mar 2 napja csak nyűglődök tole. :(

Atinarol tudtok valamit???

baratodildi

Jó reggelt!

Balwinnal nemtom én se mi lehet, de nem akarom zavarni, hátha bent vannak!nekem tudja a számom, ha bármit jelez azonnal írom nektek! :wink:

Ildi, a melegtől kész vagyok én is teljesen! :x Nagyon úúútálom már, hogy ekkorán, és ilyen kényelmetlenül vagyok!Bár ha megszülünk is nehéz lesz, de azért valamivel talán könnyebb!A nagy puttony már nem lesz rajtunk :lol:

Skat, megy a drukk, látom te már túlhordtad :roll: fú én sem szeretném!A jövő héten szülni akaroooooook!

Petra, bár én nem csaszival szültem az elsőt, de ott is vannak utófájások ami nem éppen kellemes.Azt mondják az okosok, hogy minél többedik szülés annál tovább tart a fájdalom :shock:
Bár nekem Eszti után nem egy napig tartott!Szóval nemtom most akkor hány napig fog??!! :shock:
manóci

Sziasztok!

Asszem mi megéreztük a front érkezését, uis este 11-től éjfélig 3-5 perces, összetéveszthetetlen fájásaim voltak. Már készültem rá, hogy keltsem Apát, de végül egy 1/4 1-kor érkező fájás után mintha elvágták volna. És most itt vagyok, és nem történt semmi :cry:
De azért reménykedem, hogy a kedd éjszakai és a mostani akció már jelent vmit, mert ez a mostani erősebb is volt és tovább is tartott.

Ildi!
Hát akkor irány a Maraton! Engem legalább azzal vígasztalt a szülésznő, hogy elég lent van a buksi, uh-on is mondták, hogy startrakész pózban van. Persze ettől még mi is koppanhatunk és szülhetünk júliusban, de azt nagyon nem szeretném.
Azért milyen jó lenne együtt menni :wink:

Manó!
Hát neked is kibújhatna lassan (gyorsan) Hannababa. Főleg, hogy jövő hétre 36 fokot mondtak, az nagyon durva lesz ekkora méretekkel. Bele sem akarok gondolni :roll:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lányok, nálunk még miindig semmi! Front ide, vagy oda! Hasmenésem megint van, de szerintem a sok fagyi a ludas. Nem reménykedek. Pedig olyan jó lenne már!!!!

Balwinnal, tényleg mi lehet????? Nagy a csend!!
Meg Atináról sem tudni!

Puszi lányok, kitartás, lesz még melegebb is. Ma meg tegnap legalább fújt egy picit a szél, legalábbis itt!!

Kép

Kép
skat

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés!

Tegnap jöttünk haza, jól vagyunk Rozi baba sokat szopizik és alszik.

Látom babaeső volt az elmúlt pár napban! Mindenkinek gratulálok akinek azóta megszületett a kisbabája!

Lányok köszönöm nektek a sok gratulációt!

Fotók , szüléstörténet később. Egyenlőre annyit, hogy este 3/4 11-kor feküdtem be a szülőszobára 5-8 perces fájásokkal, majd burokrepesztés és 3/4 3-kor hasrapottyant (szó szerint) ROZI!

Sziasztok!

Bea

Kép[/url]
június

Sziasztok!

Nemrég jöttünk haza. Kissé még hulla vagyok, de egyébként jól vagyunk, de majd jövök később, mesélek, meg teszek fel képeket. Smseket ismét fogadok és közvetítek. :lol:

KépKép
evica76

Gyorsan feldobok egy képet, most csináltam pár perce, a többit tényleg majd később.

Kép

KépKép
evica76

szoni:
Irigykedem Rad. Na nekem ilyesmi nem volt meg, hogy par percben merhetnem a fajasokat. :? Ma ejjel meg a szokasos joslofajasok is elmaradtak.
Na majd meglatjuk hatha egyszer elindul Timi es meg sem all. :) MIndenesetre elkezdtem az aktiv mozgast, ma mar 1,5 orat voltam a piacon vasarolgatni. :)
Frerjecskem es apukam most szereli NAGY NAGY rabeszelere es kis hisztirohamra a pelenkazo szekrenyt. Kepesek lettek volna meggyozni engem, hogy mennyivel jobban jarok, ha csak akkor szerelik ossze, amikor mar a korhazban vagyok. :shock: FERFIAK!

evica:
Nagyon draga kepecske :lol:

junius:
Orulok, hogy Te is otthon vagy mar!

manoci:
Hat ma jobban turom a meleget, keresztuzatot csinaltunk a lakasban, jobb, mint barmelyik ventillator :D

skat:
Hat teged sem irigyellek, de erzem Ram is meg hosszu varakozassal teli napok varnak.

Balwin:
Nekem is gyanus nagyon :?

Atinarol meg mindig semmi hir?

baratodildi

Sziasztok!

Egy percnyi időt szakítok magamnak, és gyors írok pár sort a szülésről/születésről.
Hát igen, megvagyunk immár két gyermekesen.És azthiszem,hohy e tekintetben a helyzet nem is fog változni...de erről később.
Az egész úgy kezdődött, hogy 4.-én egész nap rendszertelen de eléggé intenzív összehúzódásaim voltak itthon.Ennek ellenére elvoltam, nagyjából eltelt a nap.Az éjszaka viszont más tészta volt.aludni nem nagyon bírtam, mert már fekve is fájtam (a jóslókról azt mondják, hogy pihire enyhülnek v.elmúlnak).Egyre gyakrabban és erősebben fájt...hajnalban 5előtt telefonáltam anyunak, hogy jöjjön át Duduhoz, mert mi valszeg megyünk.Mentünk is. Fél6 után vettek fel a szülőszobára, papírokat töltögettek és akkor még bíztam a simában.Előkészítettek (borotva, beöntés miegymás....) és elfoglalhattuk apával az alternatív szobát, amit igazán nem tudtam kihasználni, mert dokim még sétálgatni sem engedett, nemhogy másképp alterezni....Titokban (a szülésznő jóindulatából) róhattam csak órákig a köröket a vajúdás során.Apa időt mért, én meg fogysztottam a kilométereket.Mindeközben azthittem, hogy húúúú én már anniyra de annyira ki vagyok tágulva, hogy na!De nem.Bő2 ujjnyi volt (igaz elvékonyodott méhszájjal).Babus feje nem akart befordulni, így fél11 körül "megkönyörült" rajtam a doki és műtétre küldött.Ja, 3 perces fájásokkal, amik egészen addig nem múltak el, amíg nem hatott a gerinc szuri.Gondolhatjátok....Előkészítenek a műtétre, miközben fájsz ezerrel.Három percenként megálltak körülöttem és várták, hogy mikor folytathatját az előkészítsemet.A szurit 3 szor bökték mire eltalálták és valszleg kicsit feljebb is sikerült, mert meg kellett dönteni a műtőasztalt, hogy ne menjen feljebb az anyag, mint ameddig már egyébként is felkúszott.A legszebb az volt, amikor megszületett Eszter.Először csak az ámuldozást hallottam ismét a méretei végett, aztán már én pityeregtem a ráncos kis pofija láttán.Az akutos 1,5nap simán telt, bár a hashajtás (senna tea -még mindig nem hiszem el, hogy nem a hatása miatti extragyors wc-re futási tempó miatt lett ez a neve) még utána is hatott bő1 napig....Kicsit besárgult a babó, de a szopi jóvoltából hamar rendeződött ez is.A toxoplazma véreredményére még várunk, amiatt félek is nagyon!!!!!!!!!
A gyógyulás most nekem lényegesen lassabban megy mint először.Jobban fáj és még mindig csak húzom magam.Haskötőzök, remélem hamarosasn nem fáj már ennyire, mert így elég gázos kipattanni éjjelente az ágyból ha hív a kishölgy.
Imike nagyon nagy szeretettel fogadta, de velünk viszont morcibb lett....
felsítr a csajszi, mennem kell igyekszem még bejelentkezni a napokban!
Sziasztok!Petra

Kép
Kép
petra78

Sziasztok Csajok!

Igen ritkán jártam erre, de azért a táblába mi is bekerültünk :wink:
Szeretném veletek is tudatni, hogy megszületett kislányunk Réka, 2007.06.05én 18ó 25p-kor 3700 gr, 52 cm-vel.

A szülésem egy álom volt (fél 5re mentünk be kh-ba, hogy talán szülök, talán nem, és fél 7re meg is volt babika), igaz, hogy bent tartottak minket egy egész hétig, mert babucinak bevérzett az egyik mellékveséje, és azt tartották kontroll alatt. 20án kell menjünk vele uh kontrollra, majd akkor meglátjuk, hogy felszívódott-e, vagy sem a bevérzés.

Remélem mindenki jól van, gratulálok én is a sok új babikának és mamikának!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Ezt egy masik forumrol olvastam:

[quote]m írta:a hajnali háromkor megszületett Atináék szeme fénye!!! Gyorsan ment maga a szülés, a szülőszoba felé vezető úton már kint volt a Babó feje! Jól vannak, mindenkit sokszor Puszilnak!!!

baratodildi

Fricky:
Tiszta szivbol gratulalok Rekahoz! Nagyon jo olvasni, hogy sima szulesed volt! Remelem a szopizas is hasonloan zokkenomentesen zajlik. Ha van idod majd kepeket tegyel fel legyszi!

Petra:
Koszi, hogy megosztottad velunk a tortenetedet! Nagyon remelem, hogy most mar tenyleg elmulnak a fajdalmaid!

baratodildi

A pelenkazorol kepecske :)
Kép

baratodildi

11:50kor 3300g és 52cm-el Pál Tamás megérkezett! Jól vagyunk! Kata (skat)

baratodildi

Kata:
Szívből gratulálok!!!

baratodildi

"Örömmel értesítek mindenkit, hogy megszülettem.2007.06.16-án 3 órakor. A súlyom 3650g 53 cm. Anyával együtt jól vagyunk, puszi mindenkinek Kelemen-Kovács Alíz baba (atina_k)"

KépKép
evica76

SziasztoK!

Gratulálok mindkét Babácskának és anyukának. Minden szépet és jót kívánok, ami ilyenkor kell!
Várjuk a szüléssztorikat, amint lehet!

Ildi!
Édes a pelusozótok, ilyenre gondoltam, rémlett, hogy még anno láttam a honlapon vmi delfines dízájnt.

Evica!
Picifiad édesen szundizik, rendes gyermek :wink:

Én már nagyon-nagyon nyűgös vagyok. A pénteki eseménydús éjszaka után a szombatin semmi nem történt. Nagyon nehezen vonszolom magam, de ezt az állapotot gondolom egyikőtöknek sem kell bemutatni.
Ma Apuéknál voltunk, süttettem vele vaníliapudingos palacsintát (Szonjinál azt ettem este, amikor beindultak az események).

Nem is tudom pontosan, hányan vagyunk még egyben? Ildi, Manó, Egok és Én :roll: ? Rég volt táblafrissítés.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szoni:
Hat ez a tabla dolog arra utal, hogy meg mindig nem tudjuk balwinnal mi van? :roll:

szoni:
Nalam is hullamzos a dolog. Ma megint sokat mocorog babuci es a tegnapi energiabomba nap utan ma csak punnyadni birtam :?

baratodildi

Sziasztok,

Skat, Atina,
Hatalmas gratula, és jó egészséget minden babának és mamának! :D:D:D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Írok balwinnak egy sms-t

KépKép
evica76

Gratula a babaáknak ,és a mamaáknak!!!!!

Szona, szerintem is már csak mi maradtunk! :wink:

Évica, a számból vbetted ki a szót! :) Nem válaszolt még?
manóci

manóci! Nem, még nem válaszolt. :roll: Remélem minden ok.

Képzeljétek, levettem most a melltartómat egy 3 órája kb. lefeküdtünk aludni, én felébredtem már, mert nagyon kellett pisilni, szerintem hamarosan Onur is ébred. Most hogy így ülök, érezm, hogy nagyon nedves a pólóm. Lenézek és a mellemnél egy akkora folt :o :lol: :lol:

KépKép
evica76

Sziasztok :)

Örömmel és büszkén jelentem, hogy 2007.06.14-én (a kiírt időpontban! :lol: ), csütörtökön 15:27-kor megszületett gyönyörű kislányunk, Anna Luca 3500g-mal és 54cm-rel :D Ne hari, hogy csak most írom meg; Manóci üzijét (benne a telszámával) már nem tudtam elolvasni :oops: , Evicát meg nem akartam "terhelni" - elvégre ő is most szült :)
Később majd jövök élménybeszámolni :)

Gratulálok minden újdonsült anyukának és babócájának! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Jaigen, Evica, ne haragudj, hogy nem válaszoltam az sms-edre :oops: , de egészen mostanáig a tejem miatt görcsöltem :( Ma délután nyugodtam meg :oops: Még jó, hogy nem apadt el :?

Judit
Kép

Kép
balwin

balwin! Gratula!!! :)
Miért görcsöltél a tej miatt?

KépKép
evica76

Balwin drága,

Szívből gratulálok kislányotok érkezéséhez! :D Nagyon sok tejcit, és persze jó egészséget kívánok Nektek!:D:D:D

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Látom sok minden történt alig győztem visszaolvasni.

Minden uj mamának és babának gratulálok és jó eészséget kivánok :!: és ne haragudjatok hogy név szerint nem gratulálok de egy darabig nem volt itthon a gép,és alig vártam már hogy megnézhessem mik az uj hirek igy junius közepén.

mi jól vagyunk néha fáj csak a pocak, viszont nehezen gyrapszunk,met valszeg keveset is eszünk és sajnos vissza szokott jönni néha az egész,ugyhogy vele gyütt sirok.
szerdán meyünk kardiolóus akarja megnézni,mert a dr-nő fáradkonynak itélte meg. Most vagyunk kb 2750gr, pedig már 3 kg kellene hogy legyünk. amugy jó baba. Fárasztó a szoptatás mert sokáig tart,pedig tejem lenne,mert sokszor ömlik alig tudja nyelni igy is már függöleges ülő helyzetben eszünk.

Mindenkinek problémamentes boldog babázást,akinek még hátra van kitartást ebben a melegben.
pusz : Rita

Kép
bóbita3

balwin:
Gratulalok Annához! :) Nagyon örülök, hogy jól vagytok! Remélem minden rendben lesz tejcsi téren is! Ha már van erőd és időd egy képecskét feltenni, nagyon kiváncsi vagyok :oops:

bóbita:
Remélem a gyarapodás is megindul hamarosan. Függőleges ülő helyzet nem hangzik túl könnyűnek. :roll:

Szoni:
Huuu nem semmi, hogy már csak ennyien vagyunk. :shock:

Holnap kötjük meg a bankkal a lakáshitelszerződést. A legnagyobb melegben majd 1 órára mehetünk :roll: Ma is jó nagyot sétáltam délelőtt... Semmi hatás, úgy érzem mi még váró állásponton vagyunk.

baratodildi

Balwin, nagyon gratulálok nektek!!!!

Dehogy haragszom, hogy nem tudtad már lejegyezni a számom, csak aggódtunk értetek :wink: De a lényeg, hogy minden ok. csak szülni voltál! :) Szüléstörténetet, és képet várunk, ha lesz időd!Sok tejcsit kívánok nketek is!

Rita, de ó, hogy jelentkeztél.Nem semmi, izgulok értetetek, hogy minden okés llegyen a kardiológián!
Azért etesd csak, valami biztos marad benne :wink: Az viszont jó hír, hogy van legalább tejed, annál jobb nincs neki!

Ildi, nyugiiii, én már előrébb tartok mint te, de még itt se semmi!Viszont lehet, hogy lesz már 1-2 napon belül, mert tökre vizes lett a lábam!Nekem nagyon vékony bokám van, most meg olyan mintha bedaggadt volna egy kibizsaklástól a lábfejem! :lol: Esztinél is így volt, szülés előtt közvetlen llettem vizes!Szóval remélem, lesz már valami a héten :wink:
manóci

Manóci:
Na akkor ezt a vizesedest most jo jelnek lehet venni. Nalam is voltak tegnap megint jsolofajasok, de mindig abbamaradnak, amikor mar kezdek nekik megorulni :lol:
Nem ertem a vonalzodat :shock. Azt irja 39+4 es még 5 nap van... Ez hogy lehet???

Szoni:
Nalad mi volt ma ejjel?

baratodildi

Sziasztok!

Judit!
Gratulálok én is Anna Lucához és nektek is minden jót, ami ilyenkor kell.
Képet és sztorit én is nagyon várom, amint lesz időd!

Bóbita!
Hova mentek kardiológiára? Csak azért kérdem, mert Hugom szívbeteg, hátha uoda mentek, ahova Ő is jár. Drukkolok nagyon, hgy ne legyen semmi baj.

Ildi!
Hát nálam sajna semmi nem történt azóta a jó kis pénteki éjszaka óta :cry: Pedig már annyian drukkolnak értem és sajnálkoznak, hogy ilyen melegben, hogy bírom ezt a nagy pocót. Mit mondjak? Én is sajnálom magam :)
Viszont, hogy ne unatkozzak, a migrén megint rajtam van... megyek is leheveredek, hátha jobb lesz, mert porszívózni akarok.

Manó!
Éljen a vizesedés!!!!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szoni:
Migren. :? Nem eleg a meleg, meg ez is? :shock:

baratodildi

Elmúlt a fejfájásom, kiporszívóztam, szőnyeget mostam (gépben).
Eljött egy újabb reményekkel teli éjszaka...

Holnapra még melegebbet mondtak, én már ezt is alig bírtam, pedig egész nap a lakásban voltam, huzatot csináltam, de így is elég elviselhetetlen volt.
És mellesleg én is egyre elviselhetetlenebb vagyok, mondtam is Apának, hogy ne haragudjon, de ez már valszeg így marad, amíg meg nem szülünk.

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Miért fekete a tickerem? :o

KépKép
evica76

szonibaba:
Orulok, hogy elmult a fejfajasod. Ejszakad hogyan telt? Annyira nem is lehetsz elviselhetetlen. :lol:
Nalam este voltak szokatlan fajdalmak, de semmi hosszutavu dolog. :roll: Varok es varok meg mindig. Kb 1 ora mulva indulok NST-re... Hat nem nagyon hiszem, hogy barmi lenne ami meglepne. Baba szepen mocorog, fajas szokasosan semmi ilyenkor delelott. Utkozben azert bedobok egy fagyit, hatha attol most eberebb lesz picuri es nem kell 2x csinalni a vizsgalatot. :roll:

baratodildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?