A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Hello, most csak kukk,

friss táblát hoztam, de még mindig nagyon hiányos:) Várom az adatokat privibe akiknek még van üres rublikája ;)

Kép

Este jövök,
üdv:)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

mamacka: nem kell ám szó szerint venni minden szavam..."nem kellek már az istennek se..." :) Jól tudom hogy ő mindig figyel mindenkire,és bármikor lehet hozzá fordulni. :) Én a munkáltatókra gondoltam,hogy várandósan sajnos már nem fogok nekik kelleni,még akkor sem ha meg lesz az írásbeli vizsgám is... :roll:

Meli: pláne nem a másokkal való randizásra gondoltam a fent leírt megjegyzésemmel...párommal már évek óta jegyben járunk,nem vágyok senki másra csak rá :)

Kép

Kép
mezsó

Most volt nálunk a védőnő,jövőhét kedden megyek vérvételre meg uh-ra.
Mutyurka és a többiek:nagyon sajnálom fel a fejjel ez még nem az utsó volt.
Gratulálok az újaknak!!!
Vendég

Mezso
...akkor jó :wink: amúgy humornak szántam

Kép
Kép
Kép
mamacka

Katavirág .. én nem is a plöttyedt hastól félek .. sőt, attól a legkevésbé, mert sportolok, és vékony vagyok .. remélem vissza tudom szerezni majd az alakom .. DEEEEE ... a csíkoktól nagyon.
Mert sosem híztam semmitől, és nem tudom, a bőröm hogyan reagál erre a nagy nyúlásra :)
A szőlőmag olajat ajánlották ismerősök, meg kismama krémeket.

19-ei 4D-s Uh után rakok fel pocakfotót :)

Kép
szösszenet

[quote="emi29"]S írta:emi29zöszi,
már be is jelentkeztél 4D-re? DE JÓ!!! Én október 29-én az AFP utánra tervezem. Majd várom a beszámolót :) :)

Igen .. azért jelentkeztem be ilyen korán, mert kötelező UH-ra csak a 18-20. hét között kell mennem .. így gondoltuk, előtte megkukkantjuk a babát. Így a 16. hét elején fogunk elmenni 4D-re, október 19-én :)
Az AFP nekem hó végén, 30-a körül lesz. Utána megyek védőnőhöz is.
Az AFP előtti dokis vizsgálatnál már mutatnék neki UH-s képet, hogy mondjon ő is véleményt, megfelelő-e a mérete .. stb.

És így az UH-im nagyjából havonta esedékesek:
voltam a 8. héten, a 12. héten,
és megyek a 16. héten (ez a 4D), a 20. héten .. és így tovább ;) :D

Kép
szösszenet

Táblát én is dobok este, de nekem is priviben kellenének az infok, mert képtelen vagyok ennyi mindent egy nap alatt visszaolvasni :? :lol:

Kép
szösszenet

Mezsó!

Én is csak humornak szántam.... Az invitálás a párom előtt zajlott.
Vendég

Hahó,
még sem jövök, csak egy kukkra:) Álmos vagyok.

Ma megjártam a védőnőt, kaptam egy rakat beutalót, kiskönyvet, miegymást, úgyhogy indul a dokijárás. :? Ezt a részét annyira nem csípem, dehát ez van. :oops: :)
Ráadásul nekem kétszer lesz terheléses cukortesztem, az első mindjárt a jövőhéten, úgyhogy blááh. :roll:
No, panasznap befejezve. :lol:

Szép estét Nektek!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke nekem a vérvételes fórumon most mondták h korán megyek terhelésesre de ha te is most mész akkor ezt már nem értem.
Vendég

Csöppke,

miért kell ilyen hamar menned terheléses vérvételre?

Kép
emi29

Jó reggelt!

Nekem azért kell kétszer mennem, mert van cukorbeteg a családban. Így megyek a 9. héten és majd a 24-25-en is. :roll: A kisfiammal is így volt, de szerencsére totál normális értékeim voltak, sőt, a terhelés után még kevesebb is lett mint a cukor előtt. :lol:

gitka, Te mikor mész?

Amúgy általában a 24-28.hét között csinálják.

Szép napot :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nem tudom, h a tegnapi "kedves" ismerős vert meg szemmel (bár nem hiszek az ilyenben) vagy minek köszönhető, de tegnap d.u. és este nagyon sz*rul voltam. Fájt a fejem és 5x meglátogatott a róka is. Már a végén az is kijött amit nem is ettem, ittam.
Este és éjszaka viszont bevettem egy egy aszpirint Ez árthat a babának?
Vendég

Meli
Az aszpirint nemtudom, de algopirint a 12. hét után lehet....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Meli,

Remélem, már jobban vagy. Nagyon rosszul lehettél, ha végül már gyógyszert is bevettél.
Nem tudom, hogy az aszpirin árt-e. Reméljük, hogy attól a két szemtől még nem lesz semmi baj.

Mamacka,

Hogy te milyen ügyi és sokoldalú vagy :) Megnéztem a műveidet, nagyon-nagyon jók :) Bárcsak én is úgy tudnák festeni és varrni mint te!

Kép
emi29

Csöppke én jövőhét kedden megyek.
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Egy linket találtam egy másik helyen gondoltam a télen hasznos lehet megfázással és a gyógyszerekkel kapcsolatban kisamamáknak.

http://egeszseg.origo.hu/cikk/0741/7083 ... ules_1.htm

Kép
geni

Meli:
Én aszpirin helyett algópirint ajánlanék persze ha nagyon muszáj csak akkor, de jobb lenne ha semmit nem vennél be.

Nekem is nagyon fájt a fogam és inkább jegeltem próbálj valami természetesebb gyógymódot válsztani.

Kép
geni

Geni - Nagyon hasznos ez az oldal, amit belinkeltél!!!! :) Köszönjük!

Tegnap óta nekem is fáj a torkom .. se lázam, semmi más, csak köhécselek, meg kapargat :( :(
A cikk alapján, eddig nem csináltam semmit rosszul. Hársfateát iszom mézzel, citrommal .. pihizek délelőtt (délután sajnos dolgoznom kell :() ... Remélem a gyógyteákat azért nem lehet túladagolni .. :shock:
Úgy látszik a számtalan előny mellett, ami az őszi-téli terhességgel jár, már találkoztunk is a legnagyobb hátránnyal ... :( :? Én akárhova megyek, betegekkel találkozom .. köhögnek a buszon bele a világba, a boltban .. mindenhol. Rám meg még nincs írva, hogy babát várok, így csöppnyi toleranciát nem tapasztalok :? :(
Nah .. összeszedem az optimizmusomat .. mert most picit elkeseredtem!

Minden betegséggel küzdő kismamának mihamarabbi gyógyulást!!
Én a teákra esküszöm .. nem is romlik az állapotom :)

Kép
szösszenet

Meli még annyi, hogy nekem azt mondta a doki, hogy nyugodtan vegyem be a babának sokkal megterhelőbb az ha az anyja szenved...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Meli: én sem elkeseríteni szeretnélek,de úgy gondolom,és tudom,hogy sem az aszpirin,sem az algopiryn nem ajánlott a 12.hét előtt...ha valaki mégis beveszi azt csak orvosi javallatra teheti/tehetné...Mondjuk most látom hogy te hamarosan 13 hetes vagy. :roll:

Kép

Kép
mezsó

csak egy kérdés: mi a véleményetek a Béres csepp megelőzés céljára történő alkalmazásáról??Ha már a nátháról,torokfájásról volt szó,gondoltam megkérdezem. :) Én azon gondolkodok,hogy lehet szedni kéne,mert én is hamar be tudok nyalábolni mindenféle vírust... :? Csak azt nem tudom hogy a baba hogy viselné a Béres cseppet... :?:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó .. én ezentúl mindent megkérdek a védőnőmtől .. annyifélét hallani. Ki tudja a Béres Cseppben van-e vmi összetevő, ami bekavarhat rendszeres szedésnél.
Én kérdeznék ;) :D

Kép
szösszenet

Lanyok, szerintem egy ket szem gyogyszertol nem lesz a babanak semmi baja. En rogton az 5 heten voltam beteg, gondolhatjatok, fekudtem egy olyan nathaval, amivel amugy dolgoztam volna. Ilyenkor a pihenes a lenyeg, hogy ne szokjon fol a laz, mert az bizony arthat a picinek.

Egyebkent szerintem pont jokor vagyunk terhesek, mert mire jonnek a durva virusok, mar mindnyajan a 12 het utan leszunk. Tavasszal szulunk, nyarra fitti paldik leszunk :wink:

Mezso, csak azert kerdeztem, mert olyan szakszeruen irtal Ollemnek az UH-rol.

Meli, edes a pocikeped, a kicsi is alatta. Kitartas, hamarosan nem lesz mar hanyingered.

Geni, hogy van a fogad?

Kepzeljetek, ma eloszor odajott egy kolleganom es ramutatott a hasamra, hogy van-e ott bent valaki... pedig ma nem is vagyok olyan puffadt, mint tegnap. Bar lehet, hogy mas is eszrevette, csak nem mondta. En azt hittem, nekem meg nincs is hasam... :wink:
katavirag

Lanyok, szerintem egy ket szem gyogyszertol nem lesz a babanak semmi baja. En rogton az 5 heten voltam beteg, gondolhatjatok, fekudtem egy olyan nathaval, amivel amugy dolgoztam volna. Ilyenkor a pihenes a lenyeg, hogy ne szokjon fol a laz, mert az bizony arthat a picinek.

Egyebkent szerintem pont jokor vagyunk terhesek, mert mire jonnek a durva virusok, mar mindnyajan a 12 het utan leszunk. Tavasszal szulunk, nyarra fitti paldik leszunk :wink:

Mezso, csak azert kerdeztem, mert olyan szakszeruen irtal Ollemnek az UH-rol.

Meli, edes a pocikeped, a kicsi is alatta. Kitartas, hamarosan nem lesz mar hanyingered.

Geni, hogy van a fogad?

Kepzeljetek, ma eloszor odajott egy kolleganom es ramutatott a hasamra, hogy van-e ott bent valaki... pedig ma nem is vagyok olyan puffadt, mint tegnap. Bar lehet, hogy mas is eszrevette, csak nem mondta. En azt hittem, nekem meg nincs is hasam... :wink:
katavirag

Katavirág:

Köszönöm már egész jól van a fogam, bár még nem merek a bal oldalon rágni.
És külön örülök annak is hogy mindenfajta émelygés, korai fáradság elmúlt sokkal energikusabb vagyok.
Azért a lépcsőzés kifáraszt de lehet nem vagyok elég edzett.
Az étvágyam is kezd megnövekedni.

Egyébként én is úgy gondolom hogy abszoluth jókor szülünk hiszen elmúlnak addig a rövid nappalok, jönnek a friss gyümik, a napsütés, sokat lehet majd a szabadba lenni a babyvel, csak annyi hátulütője van hogy télen nem tudunk annyi valóban friss dolgokat enni.

Kép
geni

Igen, a szülés időpontjával nekem sincs gondom .. tavasz, a legjobb évszak :) erre írtam az előnyöket :D
Csak addig ezek a vírusok, meg a sötétség .. a zöldség-gyümölcs hiányos polcok. Nekem pl. a védőnő azt mondta, hogy különleges gyümiket, ami ezer évre innen terem, ne is vegyek, mert azokban nincs semmi .. csak sok segédanyag, amivel kibírták Mo-ig.
Nah, majd kitapasztaljuk mi a jó :)

Kép
szösszenet

szösszenet: különleges gyümi?pl.ananász,mandarin.narancs,banán?Vagy mire gondolt a védőnőd?Mert hát ha belegondolunk ezek vannak télen a polcokon,na meg a vérnarancs,grépfruit csupa-csupa déli gyümölcs...Hmmm lehet benne valami,mármint hogy segédanyagokkal olyan szépek,de én már úgy várom a narancsot,mandarint igazi téli hangulatot idéznek számomra...Nem ezek a narancsok amik már most is vannak,ezek tényleg nagyon műk,de valahogy később november-decemberben már tényleg nagyon finomak,édesek... :wink:

Hát...én védőnő lennék vagy mifene de sajnos nem ismerem a Béres cseppet olyan mélyrehatóan hogy tudjam árthat-e a babának... :roll: Én még soká megyek a védőnőmhöz,nov.9-én lehet addig felhívom,ő hátha többet tud róla...

Kép

Kép
mezsó

A védőnőm nekem is felhívta a figyelmem hogy nagyon vigyázzak a csomagolt paradicsommal és a feltűnően nagy és szép zöldségekkel, gyümikkel, ugyanis olyan vegyi anyagokkal kezelik ami nem tesz jót többet árt mint használ.
Azóta kisméretű természetes kinézetű magyar zöldségeket veszek inkább, még ha csúnyább is.

A gyógynövényekről annyit hogyha muszáj inkább azokat használom bár állítólag nagyon sok van tiltó listán kismamáknak.
Egy oldal:http://www.hazipatika.com/articles/Teadelutan_kismamaknak?aid=20060405121614;p=1

De sokat lehet találni érdemes megkeresni és olvasgatni akit érint.
Találtam olyan oldalt is ahol fűszerek is fel vannak sorolva és a kamilla tea szerintem ez már túlzás.
Akkor mit együnk?

Kép
geni

Hát geni igen...a kamilla tea tiltása az már tényleg túlzás.... :shock: szerintem semmi baj azzal ha kamilla teát iszik valaki amikor terhes...Tényleg,hát ha se gyógyszer se gyógynövény,se semmi akkor aztán jól kinéznénk!!!

Kép

Kép
mezsó

Csajok .. Én is túlzásnak érzem a gyümölcsök tiltását, vagy óvatosságát .. ha jönnek a gyönyörű narancsok, imádni fogom :D és én is fogom enni. Most almázom .. abban bízom .. meg banánt is eszem .. nem tudom minden nap ugyanazt a gyümölcsöt leerőltetni.
A gyógynövényekről meg teljesen megoszlanak a vélemények .. én tegnap este elkezdtem hársfa-teázni, mert az légúti fertőzésekre van, erre ma azt olvasom, hogy vizelethajtású teákat ne igyunk .. na persze, hogy a hársfa az pont az .. :? :? Gondolom a kamillától is ezért óvnak. De akkor mit igyak? Mit egyek? Mit szedjek? Főleg, hogy beteg vagyok .. 3 kanál méztől nem fogok meggyógyulni.
És az én orvosom a homeopátiás bogyóktól is óv .. nah ... most legyünk okosak ..
Szerintem ma már minden kicsit túl van dramatizálva .. nem hiszem, hogy a természetes gyógynövények ártanának ..
Tudom, hogy 1-2-nek méhösszehúzó hatása van, és az a terhesség elején veszélyes a vetélés miatt, a végén meg a korai szülés miatt ..
De végülis egy orgazmus is méhösszehúzó hatású - már bocs a hasonlatért :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Hello,

betegeskedőknek jobbulást!

Aspirint én sem szednék, de algopyrin nyugodtan mehet. Amúgy Meli már túlvan az első harmadon, nem árt megy 1-2 szem az aspirinből sem.

Köhögésre, torokfájásra én Stodal szirupot szoktam inni, homeopátiás.

Amúgy a terhesség alatt tényleg annyi mindent tiltanak, hogy szinte semmit sem lehetne enni. :roll:
Amire én nagyon figyelek, az a nyers hús kerülése, vagy ha mégis muszáj pl sütés előtt vagdosni, stb, utána nagyon alapos kézmosás. Enni alapból nem, így a kedvenc kajámtól, a tatárbeefsteak-től meg kell válnom. Ugyanígy a gyümölcs mosása extrán. Másra nemnagyon figyelek, azt eszem ami jól esik. :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

szösszenet jó a humorod!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem a homeopátiával meg végképp nincs semmi baj!!Mifelénk még szeretik is hangsúlyozni a kismamáknak hogy jó,és éljünk vele! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó - Köszi ;) Igyekszem előszedni a fiókból az optimista, vidám felfogásom .. mert úgy látom, egybehangzó véleményt nem fogok hallani gyógymódokról úgy még 6 hónapig :lol: :lol:

Viszont most felhívtam a háziorvosunkat, aki gyermekorvos, a család régi barátja .. benne megbízom.
Ő mondta a számomra legjobb instrukciókat .. torokfájásra, mandulagyulladásra .. tehát egyszerű felső légúti fertőzésekre:
Azt mondja, hogy rendes kamillából 1 teáskanálnyit kb. 1,5-2dl vízben egy csipet sóval foralljunk fel, és fedjük le kb. fél órára. Nem meginni :lol: :lol: Hanem amikor langyos - gargarizáljunk vele! Napi 3-4szer ;) lehetőleg étkezés után, amikor 1-2 órát nem eszünk.
Ez helyileg fertőtlenít. Igazából a gyomornak nincs szüksége a kamillára .. viszont jól fertőtleníti a torkot.
Ha úgy gondoljuk lejjebb is lehet gubanc, akkor fokhagymát 1-2 gerezdet törjünk össze és egy nagy evőkanál mézbe rakjuk bele, és együk meg :) .. ez is fertőtlenít.
Nah .. én ezeket kipróbálom ;)

Mindenkinek jobbulást!!!
Úgyis leküzdjük az összes bacit ;) :D :lol:

Kép
szösszenet

Gyümölcs evésről annyit, hogy épp most ettem meg hét darab mandarint.... :lol:
Egyébként egész jól vagyok, de azért jó , hogy itthon maradtam a héten is, legalább tudok nagyokat aludni amikor szeretnék.... :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jézus!!Fokhagyma+méz együtt?? :shock: ebben a kombinációban még sosem hallottam. :shock: Le lehet azt egyáltalán nyelni? :)

Kép

Kép
mezsó

[quote="mezsó"]J írta:mezsóézus!!Fokhagyma+méz együtt?? :shock: ebben a kombinációban még sosem hallottam. :shock: Le lehet azt egyáltalán nyelni? :)

Gondolom azért van a méz, hogy túléljük :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Csöppke!

A nyers húst kerülni kell igazad van viszont én szinte mindennap főzök és elkerülhetetlen hogy néha hozzáérjek, az alapos kézmosáshoz én Clarasept fertőtlenítőt használok még a manikűrös multamból emlékeztem hogy az szuper fertőtelnítő a dokik is azzal mosakodnak., én is ezt használtam nehogy elkapjak valakitől valamit, viszont vigyázni kell vele mert a sűrű használat ill. az érzékeny bőrt nagyon kiszárítja.

Szerintem: a fokhagymás pirítós is nagyon tuti nekem mindig segít.
(nagyon sok foghagyma)

Kép[/quote]
geni

sziasztok!

Én a fiammal szinte úgyan ebben az időszakban voltam terhess.Ő Májusban lesz két éves!
A betegségek szinte teljessen elkerültek,egyszer használtam csak a homeopátiás stodal szirupot is a torkomra!

Egyébként szerintem aki szed valamilyen magzatvédő vitamint annak sokkal kissebb az esélye,hogy valamit is elkapjon!

Hát majd kíváncsi vagyok arra,hogy mindenki úgyanígy fog-e örülni a tavaszi szülésnek mint most! :lol:
Én májusban szültem 6hétig azt se tudtam,hogy fiú vagyok-e vagy lány!A levegőre úgyan kilehetett menni a babával,örülem is neki pláne ha találtam valami olyan ruhát ami rámjött! :oops: :lol: isszonyatos hőhullámaim voltak,a tejem is folyt orrba-szájba,és annyira sápadt voltam(mindenki más csokibarna volt),hogy úton útfélen azt kérdezték,hogy beteg vagyok-e!? :?
Mire beállt a napirend és végre összébb kaptam magam megint ősz volt! :cry: Az mondjuk biztos,hogy egy nyaram sem telt el ilyen gyorsan! :wink:
Én 4D-re nov.6.-án megyek át kecskemétre a Fráter György utcába,mert ott genetikus vézi a vizsgálatott és nekem ez nagyon fontos!anno a fammal is ott voltunk! :lol:

KépKép
KépKép
nicci

nicci: én kecskeméti vagyok,és szégyen nem szégyen azt se tudom hol van a Fráter György utca. :oops: Mesélsz nekem arról a 4D-s vizsgálatról?Hány forint?Hány percig tart?DVD írás-t is csinálnak gondolom,de azt hány forintért?Hozott DVD vagy csak ottani amit használnak?elérhetőséget is tudsz nekem mondani?

Kép

Kép
mezsó

Mezso!

Fráter Gy.utca nagyon közel van a buszállomáshoz és a malom centerhez!Igaz elég eldugott helyen van!

Nálunk szegedről szinte mindenkit oda küldenek aki igazán megbízható információkat akar!mint írtam genetikus csinálja a vizsgalat nagyon aprólékos,arra emlékszem,hogy a szívkamrákon és billentyűkön át,az agyféltekéken keresztül minden egyes szervet alapossan átnézett!Pontossan hány perc arra nem emlékszem,de biztos nem öt perc alatt rendezi le az embert!

A vizsgálat akkor és most is 12000ft-be kerül/t!
Kaptunk cd-t és képet is ,de arra már nem emlékszem hogy a cd-t mi vittük-e! Majd ez miatt mégegyszer nekem is felkell Őket hívnom!

Az orvosnak aki végzi kicsit fura a stílusa amolyan vicceskedő pasas,ami nem gond csak én akkor az adott szituban nem voltam annyira vevő a poénjaira! :lol:

KépKép
KépKép
nicci

FRÁTER GY. U. 17.

TEl:76/509 443
0630/383 21 76

KépKép
KépKép
nicci

Sziasztok!
Lehet, hogy megköveztek érte, de én bizony a 12. hét előtt is bevettem a kezdődő migrénemre a fél Algopyrint, amikor már láttam, hogy a homeos bogyóm éppen nem használ :oops: Pont itt a babaneten olvastam, hogy a szenvedés még többet árt, és akinek már volt migrénje, az tudja, milyen kín. A két nagyobb lányomnál is megtörtént ez, és teljesen egészségesek.
Mi homeopátiázunk a gyerekekkel, immunerősítésre az Echinacea 5CH vagy D4, egy hétig napi 5 golyócskát elszopogatni, utána egy hét szünet. Vírus ellen pedig felnőtteknek hetente fél tubus Oscillococcinum. Influenza ellen véd hivatalosan, de állítólag több más vírustól is.
Torkot fertőtleníteni nagyon jó a propolisz, vagy teába a propoliszos méz. És a mézes fokhagyma ehető, csak ne hagyjátok túl sokáig állni, mert akkor iszonyúúú csípős lesz! Ahogy beletörtétek a fokhagymát, rögtön enni kell.
üdv
Nuska+
nuska1

Nuska, szerintem ne agonizalj azon az egy szem Algopyrinen, en is bevettem egyet az 5 heten. Van aki tobbet is. Minden doki mast javasol. Egyebkent ugy hallottam, a migren sokat javul terhesseg alatt.
A homeopatias szerek nem is tudom hogy arthatnak terhesseg alatt. Eleve annyira fel vannak higitva, hogy sokan csak humbuknak tartjak. Mert ugyebar csak az informaciot viszik at. En azert nem vetem el oket.
Nicci, na most jol elvetted a kedvunket a tavaszi szulestol :wink: Akkor legkozelebb teli szulesre gyurjunk?
Szosszenet, a mez+fokhagyma kombinacio nekem tetszik. Most eleve minden abszurd kajakombinacio tetszik.
Ollem, epp en is mandarint eszem :!: Hat azert szerintem van benne vitamin.... ha nem akartok genkezelt, mugyumolcsoket es zoldsegeket enni, ki kell menni a piacra. Az a jo, ha minel kisebb faluban, vagy varosban, mert a hazi a legjobb barmibol.
En ma egy jo kis sajtos-tejfolos langosert elek halok... :wink:
katavirag

[quote="geni"]A írta:geni védőnőm nekem is felhívta a figyelmem hogy nagyon vigyázzak a csomagolt paradicsommal és a feltűnően nagy és szép zöldségekkel, gyümikkel, ugyanis olyan vegyi anyagokkal kezelik ami nem tesz jót többet árt mint használ.
Azóta kisméretű természetes kinézetű magyar zöldségeket veszek inkább, még ha csúnyább is.

A gyógynövényekről annyit hogyha muszáj inkább azokat használom bár állítólag nagyon sok van tiltó listán kismamáknak.
Egy oldal:http://www.hazipatika.com/articles/Teadelutan_kismamaknak?aid=20060405121614;p=1

De sokat lehet találni érdemes megkeresni és olvasgatni akit érint.
Találtam olyan oldalt is ahol fűszerek is fel vannak sorolva és a kamilla tea szerintem ez már túlzás.
Én azt hallottam egy műsorban h ami a nagyi szervezetébe került (permetszer)azt még az unokában is kimutatták tehát szerintem ha eddig nem kerülted most már késő.Ki tudja mi van még a vérünkben de van ami sosem ürül ki.
Akkor mit együnk?

Kép
[quote]< írta:/div>
Vendég

Bocsi a szövegben van az én szövegem is de nem úgy sikerült beírni ahogy szerettem volna.Remélem ki tudjátok venni mit akartam mondani. :?
Vendég

Nuska
Én is bevettem egyet már mert majd meghaltam annyir afájt a fülem... már mindent próbáltam meleg só alvás... majdnem hánytam a fájdalomtól...

Én azért is szedem rendesen a vitamint, hogy a betegségek is elkerüljenek két éve sem volt komolyabb bajom... szülés után is ha éreztem, hogy gubanc lesz bekaptam egy elevitet... barátnőm minden télen szedi ha van gyerek ha nincs előtte mindig beteg volt azóta csak ritkán...

Én is sokmindent túlzásnak érzek... pl Áronnal egyszer sem fürödtem... most beülök Áronom fürdővizébe...
A kaják is... hááát azt sem lehet, hogy semmit sem enni, a nyers dolgokat kerülöm természetesen de már ettem márványsajtot...

hársfatea meg kamilla tiltása szerintem baromság... én pont ezeket ittam Kecsón esténként

Szerintem a karácsonyi fűszerek méhösszehúzó hatása is túl van dimenzionálva... attól, hogy az ember megeszik egy mézecskalácsot még nem fog elvetélni... barátnőm nem evett egyáltalán...

A bor is érdekes... van doki aki direkt ajánlja... én ittam is Áronnal egy-két pohárral persze nem az első három hónapban... később a görcsök ellen is jó...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Azt mondjátok meg nekem, hogy a hangom milyen csoda valamitől fog rendesen visszajönni....Még nem az igazi, meg hamar elkezd kaparni a torkom....
Holnap énekpróbára megyek.....muszáj formában lennem.......
Forró mézes gyümi tea??? Más ötlet??? Tapasztalat???
Fokhagyma nem legyen benne...attól felfordul a gyomrom.... :?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem:

Pedig el kell hogy keserítselek hogy a fokhagyma lenne a legjobb, egy kis pirítósra rá ,mézes teával nagyon fincsi tehetsz rá paradicsomot felvágottat vagy amit kivánsz.
Kedvencem mindig tudnék enni fokhagymás pirítóst vajjal.

Esetleg sós vízzel galgalizálj!!!

Holnapra semmi bajod se lesz!
Imádkozom érted!

Kép
geni

Geni!
Az imát köszönöm előre is...az legalább biztosan hat!!! :D
Fokhagymától tényleg rosszul vagyok, már a szagától is....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?