Csajok!
Csörgök (Tranzit devizának) berakva, Lego doboz és a többiek, remélem nem felejtettem el semmit. A barátnöm ragaszkodik a habtapihoz, így azzal most sajna nem szolgálhatok, de márc. 7-i bazárokon biztos tudok szerezni.
Most még nagyban pakolok, ki kell a hütöt is rámolnom, le kell fagyasztanom ezt-azt, útra kaját kell gyártanom és még valamit sütnöm is kell, mert se kenyér, se süti nincs itthon. Aztán ugye mindent lecipelni a kocsiba, bepakolni, gyerekeket összerakni, aztán meglátjuk, hogy menni fog-e az indulás. Valahogy Bécsnem nem akarnék eltölteni ilyen pocsék idöben egyedül 4 gyerekkel egy egész napot... Tranzit ugye csütörtökön van?
Csenge!
Ha jól emlékszem te vagy a lego-vödrös. Nekünk a Nagy Thomas könyv van meg.
Mecsi aranyos vagy!
Ágin keresztül elérhetö vagyok, ha valami gubanc lenne. A párom még fékalkatrészeket és szerszámosládát is berak, akkor biztos nem lesz rá szükség.
Jó kis éjszaka lesz, én leszek a fözombi ezek után! De minél kevesebbet alszok, annál jobban jobban bírom magam.
Na megyek lomolni, mert sose leszek kész.
Szurkoljatok, hogy nagyobb galiba nélkül hazajussunk!
Ja a nap sztoriját el is felejtettem elújságolni!
Ma reggel, ahogy az oviból jöttem hazafelé, konstatáltam, hogy az autónk tökéletesen nyitva van. Ha ez otthon történik, bizonyára nem lett volna a továbbiakra gond az autónkra, elvitték volna részben vagy egészben, még akkor is, ha a benzine javát már elfogyasztotta és 400 ezer km van benne... Nem?
A másik: értetek mindenre képes vagyok! Még egy kellemes családi temetést is Tranzitra cserélünk! Na jó, annyira nem vicces. Történt ugyanis, hogy a párom nagyszülöi korosztályából fogyott egy nagynéni mára virradóan. A nagynénit én személyesen nem ismertem, de mások a családból annál inkább. Nagyon jól el volt eresztve, milliós nagyságrendü euro tulajdonosa volt örökös nélkül. A családját ezért ki is hagyta az örökségböl, mert minek is nekik hagyni valamit, mindenét ráhagyta az evangélikus egyházra, pedig nem volt hívö, de ezt így szokás állítólag... No comment. Szóval nekünk nem akaródzik temetésre menni, nem is lenne mit felvennünk és az etikett ugye elöírja ezekben a körökben az ember kötelezettségeit. Nagyon morbid vagyok? Nem szeretem a temetéseket.
Most aztán tényleg megyek.
Puszi mindenkinek: én
elfelejtettem elküldeni...