A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Barbi még mindig le a kalappal előtted remek anyuka és házitündér vagy és nagyon szépek a gyermekeid. Ekkora elefánt hova fér el és a többi?

Panna rékus sörözős képen nagyon tuti, kicsit korán kezdi
:lol:

Rizsi rizsike is nagyon ügyi simán lehagy mindenkit :lol:
az önmentős úszásról meg csak annyit , hogy mi pl a babaúszáson már csináltunk olyat is hogy gyakoroltatjuk a babákat megmaradni a viz tetején. azt mondták elvileg megtanulhatják a gyerekek csak gyakorolni kell.

Van még valaki rajtunk kívül akinek még nincs foga ??? Annyira fojik Áron nyála hogy lassan pelust kötök a nyakába de még semmi nem látszik.
:lol:

Azthiszem kis szünetet tartok mert éhen halok , amig áron alszik betankolok a gép elé :lol: :lol:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Cs-andi: köszi :) :) :)
Zsófi: ma már jobban járható azért az út nálunk is, tegnap még nagyon havas volt. Ma délelőtt jött a hókotró is, ami egy jó adagot letolt. A maradék elovadt és most tiszta latyak minden.
Azért neki lehetett volna indulni itt is, csak kicsi volt a lendület :)

Kép

Kép
bucsek

Szilvi, pedig rá is akartam kérdezni.....boldog hófordulót Prüntyusznak!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mecsi, sebem szuper, már az új bőr, de babarózsaszín, az meg évek, amíg ugyanolyan lesz, mint régen.
BCg helyünk megvan, szebb, de nagy, piros, és sztem még fog ürülni.
Fogunk nekünk sincs, de detto nyáltömeg és sírás sokx. A mai láz dokinéni szerint nem fog, bár nagyon be van gyulladva az íny, de nem tör át még... :?: :!:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Panna a vesemedence tágulatra nem mondták hogy kinőhető , de ahogy utánna olvastam nem okoz nagy gondot, de azért odafigyelek a felfázásra nehogy baj legyen.

Zsófi Benivel te próbáltál már összebujva aludni. Áron egy jó ideje ringatás nélkül elalszik, ráfektetem egy párnára összebujunk egy ének erejéig és a fejünk összeér , kicsit rázom a seggét és pik pak elalszik, de ált. félálomba berakom az ágyikójába és elalszik.

Lányok én kész vagyok hogy Áron akár mikor eszek kinézi a számból a kaját. Egy ideig néz aztán elkezd görbülni a szája, de hát nem adhatok neki. lassan zugevő leszek ez szörnyű, még a járókából is kinéz ha eszek .

Na felébredtünk! majd gyüszök

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Üdv újra itt, Mecsi! Mi még csak 2x 5 perc erejéig használtuk az ülést, nem utazunk sokat amúgy sem... Talán majd nyáron többet.

Sziszka, akkor jöttök holnap? Eni sajnos kicsit náthás lett, de más baja nincs, de ha így nem akartok jönni, akkor megértem. Pedig olyan jó lenne már találkozni... Az a fura, hogy éjjel nem aludt jól, mert szörtyögött, de ha ébren van, semmi baja...

yuyu79

Aproo: kösz a köszöntést :) nagyon megy az idő lassan már ünnepelhetjük a szülinapokat :)

Mecsi: igen az nálunk is így volt a fiamnál is és most is így megy. Nem elég hogy néha állva kell enni, meg gyorsan mert nincs idő normálisan leülni, még nem is mindegy hogy mikor eszik az ember mert kinézik a szájából. Én is akkor ettem/eszem amikor aludt/alszik a kis nyálcsorgatóm :)

Kép

Kép
bucsek

mecsi ,
köszi a hajügyileg hsz :D
én vadásztam 4,5kilós városi járgányt csengimnek a vaterán :
http://www.silvercross.co.uk/Fizz.php
Vendég

mecsi én tökre örülök neked, már jó régen nem írtál és azért van a fórum, hogy leírd amit akarsz nem gondolom, hogy bárki megharagudna a terjedelme miatt.akinek nem tetszik nem is olvassa,nem?nekem pl. már hiányérzetem van he reggel nem jelentkeznek be a zsófik és mesélik el mi is volt... :wink:
massbarbi,
annyira nagyon jó lenne, ha jóhírekkel jönnél!!Ágiékat is értesítettem és ők is nagyon várnak.
Ha összejön a barbiéknak , akkor jeleznétek nekem holnap, hogy ki tud jönni, mert foglalnám a helyet a tranzitba, de nemtudom a teljes létszámot :( legalább kb.
aki tutira mondta:
1.Barbi+Imi+Eni+Regő+Dönci
2.Ági-Lili
3.Niki+Barnus
4.Verocs+Miksa
5.csandi+csengi
.
.
.
ez már így is 3kanapé, szóval aki kényelmes helyet szeretne...
Vendég

Sziasztok!!

Mecsi, szépen megnőtt Áron baba. :) aranyosak a képek!!
A homeós golyót én addig adtam neki, amíg ki nem tört a foga, mert addig fájt nagyon. Lassan elkezdjük újra, mert jön a többi is. Ha ömlik a nyála és be van gyulladva az ínye, akkor max. 2 hét. Legalábbis nálunk annyi volt. Szóval hajrá! :)

k.a.t.i.c.a

Nekünk is megvan már a nyári járgányunk. Kb. 5-6 kilo, mi Bé bé Go-t vettünk. :)

k.a.t.i.c.a

Pistikénel utólag boldog 7 hónapot!!! :lol:

Mecsi, tényleg nagyot nőtt Áron, és nagyon ari :-)

yuyu79

Köszönjük szépen!! :D

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!
Végre van egy kis időm írni, fogzás miatti keserves napokat élünk, éjjel fél 10-től fél 3-ig 5 perces alvások voltak, közben 10 perc sírással, addig amíg hányásig sírta magát, pedig mát éjszakára is borostyán láncban van, és kentünk a Dentinox-al is, ma beszereztük m i s Kaomillát...teljesen hulla vagyok.
Mecsi: Aron képei annyira édesek! Nekünk sincs fogunk, nem nyálzunk, ellenben sírunk éjjel sokat, nappal is nyűgös és kialvatlan, de még csak piros sem az ínye. A hasmenés viszont nepok óta van, és hőemelkedés is. Ma ő is kapott egy fél kúpot, azt mondta a védődnő, hogy a hőemelkedésre és a fájdalomra is jó. Remélem ma már nyugisabb esténk lesz....
Barbi: mi van a fékkel?
Koadri! Annyira sajnálom, gyere ha lesz egy kis időd, és mesélj!!!
Dia! Virág képei is annyira édesek! Nekem a fürcsizős jobban tetszik, ott annyira szép! :)
Boni: az ikrek című kép szuper! Nálunk sem egyértelmű, hogy kire hasonlít, általában apát mondja mindenki, és van egy-két kivétel, aki szerint én :) Én nem bánom, hogy apja lánya :)
Julcsi, mi meggyet egyszer már adtunk, Málnus szerette, most hogy eszembe juttattad, lehet hogy kap újra :) Találkozó ügyben holnap még beszéljünk, mi ráérünk, úgy is terveztük, hogy jövünk, ha nem lesz Eni betegebb, akkor jövünk, jó? Gyors gyógyulást neki!

Néhány kenyér receptet én is teszek fel a receptes oldalra! Csak nem ma, remélem holnap már kipihentebb leszek :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést mindenkitől, sajnos ahogy Zsófi mondta,nem sikerült meggyógyulni, talán ma kezdett enyhülni egy kicsit a megfázás...Azóta Bence fiam is megbetegedett, remélem nem fertőz vissza, ráadásul náluk az osztályban bárányhimlő is van, és Bence még nem volt báránykás.

Újabb műtéti időpont: jövő hét szerda!!!

Dia: Eszünk mindent, DE immel ámmal, játék közben, két játék harapdálása között egy-egy kanállal. Így megy le fél üveg délelőttönként és továbbra is a legeredményesebb a kádban evésünk. Nekünk sincs még fogunk, csak napi egy-kétliter nyál, ami 6-8 előkén köt ki!

Édesek a képek, jó olvasni, ki hogy fejlődik. remélem Barbi jön/sz még másik alkalommal is, mert mi most sajnos nem tudunk találkozni vele/d, de nagyon szeretnénk!!!!

KépKép
koadri

Mikor lesz a Barbis tranzitos randi?

Köszönjük a dicséreteket! Talán azért is irtam hossza mert nem szeretnék lemaradni nagyon , 9++888888888888888888449cccccccccccc 0de hát amikor mégis sikerül akkor ez leszi7k. áron lolonem 2hagty irni ááááááááááá

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Csajok!

Csörgök (Tranzit devizának) berakva, Lego doboz és a többiek, remélem nem felejtettem el semmit. A barátnöm ragaszkodik a habtapihoz, így azzal most sajna nem szolgálhatok, de márc. 7-i bazárokon biztos tudok szerezni.
Most még nagyban pakolok, ki kell a hütöt is rámolnom, le kell fagyasztanom ezt-azt, útra kaját kell gyártanom és még valamit sütnöm is kell, mert se kenyér, se süti nincs itthon. Aztán ugye mindent lecipelni a kocsiba, bepakolni, gyerekeket összerakni, aztán meglátjuk, hogy menni fog-e az indulás. Valahogy Bécsnem nem akarnék eltölteni ilyen pocsék idöben egyedül 4 gyerekkel egy egész napot... Tranzit ugye csütörtökön van?

Csenge!

Ha jól emlékszem te vagy a lego-vödrös. Nekünk a Nagy Thomas könyv van meg.

Mecsi aranyos vagy!
Ágin keresztül elérhetö vagyok, ha valami gubanc lenne. A párom még fékalkatrészeket és szerszámosládát is berak, akkor biztos nem lesz rá szükség.
:)
Jó kis éjszaka lesz, én leszek a fözombi ezek után! De minél kevesebbet alszok, annál jobban jobban bírom magam. :)

Na megyek lomolni, mert sose leszek kész.

Szurkoljatok, hogy nagyobb galiba nélkül hazajussunk!

Ja a nap sztoriját el is felejtettem elújságolni!
Ma reggel, ahogy az oviból jöttem hazafelé, konstatáltam, hogy az autónk tökéletesen nyitva van. Ha ez otthon történik, bizonyára nem lett volna a továbbiakra gond az autónkra, elvitték volna részben vagy egészben, még akkor is, ha a benzine javát már elfogyasztotta és 400 ezer km van benne... Nem?

A másik: értetek mindenre képes vagyok! Még egy kellemes családi temetést is Tranzitra cserélünk! Na jó, annyira nem vicces. Történt ugyanis, hogy a párom nagyszülöi korosztályából fogyott egy nagynéni mára virradóan. A nagynénit én személyesen nem ismertem, de mások a családból annál inkább. Nagyon jól el volt eresztve, milliós nagyságrendü euro tulajdonosa volt örökös nélkül. A családját ezért ki is hagyta az örökségböl, mert minek is nekik hagyni valamit, mindenét ráhagyta az evangélikus egyházra, pedig nem volt hívö, de ezt így szokás állítólag... No comment. Szóval nekünk nem akaródzik temetésre menni, nem is lenne mit felvennünk és az etikett ugye elöírja ezekben a körökben az ember kötelezettségeit. Nagyon morbid vagyok? Nem szeretem a temetéseket. :(

Most aztán tényleg megyek.
Puszi mindenkinek: én

elfelejtettem elküldeni...
Vendég

Dia! Szerintem nyugodtan mondhatod a Veresnek, hogy az egyik ismerősöd a páciense és tőle van a száma. Védőnőt felhívtam ma a forgás miatt. Ad egy beutalót az itteni korai fejlesztőbe, meglátom ott mit mondanak.

Szilvi! Bújocska, orvososdi nálunk is menő illetve boltos is. Még megvan az én és tesóm mérlege, meg vannak műanyag áruink.

Boni! Jók a képek! Képzeld nekem is pont ilyen sapim volt.

Mecsi! Nekünk sincs fogunk. Én alul nem is látok semmit még, viszont felül több helyen is dudoros az ínye.

Barbi hajrá! Nem semmi meló áll előtted. Mi múltkor csak fürödni mentünk négyen mégis tele volt az autó.

Tranzit hánykor?

Julcsi! Egyenlőre nem boldogulok, még próbálkozom. Esetleg Szuszu ha lenne ötleted. Gondolom először a cd tartalmát kéne a gépre tennem, ugye?

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Na nagy nehezen sikerült átfutnom a nem olvasott oldalakat...
Köszönöm a gyógyulási jókívánságokat, úgy tűnik én is kb 2 nap alatt pipáltam ki ezt a betegséget. Azaz tegnap estére kezdtem helyrejönni, de enni még semmit nem bírtam egész nap. hihetetlenül szarul voltam bő fél napig. Ilyen iszonyatosan erőtlen nem is emlékszem, mikor voltam. Napközben 1x mentem fel az emeletre RÉkával, kb mint a csiga, és úgy lihegtem,mintha maratont futottam volna. De úgy tűnik kezdem visszanyerni az erőm. Ma már egy kis husileves, és krumplifőzelék lecsúszott, bár utána nem voltam olyan jól...
Szerintem szegény Réka is elkapta a gonosz kórt, mert tegnap durván telepakolt egy pelust, és iszonyat büdiket pukizik. Valamicskét csak véd a tejci, mert hányni ő nem hányt, meg igazán a kaki se volt híg, csak picit lazább, mint előtte. Persze tegnap nem is kapott szilárdat, csak cicizett. Ma már kapott banán+őszibari kombót, de sztem még nem kellett volna, mert utána elég nyűgi volt estig.
Ezen kívül sztem megfázott, mert durván folyik az orra de egész híg, vízszerű a cucc, ami jön,úghogy sztem tényleg csak megfázás, és nem újabb vírus. A lényeg, hogy a mai nap nagyon nem az övé volt. Szopizni se szopizott annyit, mint máskor, úgyhogy a tejmennyiségemmel nem volt gond. Pedig próbáltam pótolni, de nem kellett neki. De mintha kezdene visszatérni egy picit az étvágya...
Sztem a foga is jön, úgyhogy elhiszem hogy kezd nála betelni a pohár...
Még gondolkozok rajta, hogy érdemes-e dokinénihez menni holnap, mert csütörtökön úgyis megyünk havi ellenőrzésre. Lehet, hogy csak felhívom...
NA ennyit rólunk.

panna1

NOS AKKOR KÖZHÍRRÉ TÉTETIK!
TRANZIT CSÜTÖRTÖKÖN AKKOR AMIKOR A BARBIÉKNAK JÓ!!
(én kb.13-ra tudok legjobb esetben odaérni, de mindenképpen jövök.esetleg a szigethalomról visszafelé egy zsófit fölvegyünk??)
aki tutira mondta:
1.Barbi+Imi+Eni+Regő+Dönci...barbiférj?
2.Ági+Lili
3.Niki+Barnus
4.Verocs+Miksa
5.csandi+csengi
.
.
.
ez már így is 3kanapé, szóval aki kényelmes helyet szeretne...holnap délig jelentkezzetek légyszi , mert intéznem kell, hogy tényleg elférjünk
Vendég

A fotók olyan nagyon édesek! Gyönyörűek a babócáink!
Zsófi! Réka is kapott ilyen zoknit tesóméktól, csak nyuszisat. Beni nem akarja állandóan letépni magáról, és begyömöszölni a szájába?

Barbi! Örülök, hogy sikerül családilag hazajutnotok, és találkozhattok a csajokkal. Mikor jönnétek a délvidék felé? Ha jól emlékszem Sziszkáékhoz, Tolnára? NEkünk talán az jöhetne össze. Persze mindenképpen még dokinénit megkérdezzük, nehogy vmi bacit vigyünk. Meg persze ha vacakul van még Réka akkor nem nyúzom az utazással, elég lesz a hétvége neki.Merthogy pénteken megint Szegedre megyünk, és ott leszünk vasárnapig...
Szval írjatok azért időpontot, ha tudunk és rendben vagyunk, megyünk a talira.

JAj annyi mindent akartam még, de apjuk hazaért szétcsúsztam

panna1

Már nemtom, ki kérdezte, azt hiszem Lei, hogy mit adtam Rékára a kenguruzásnál: hosszú ujjú body,+ plüssrugi (ez volt a benti szerkója is), és úgy az overall. Erre még kapott kívülről egy zsákot, ami egy közepesen vastag női kabátból fabrikáltam.
Az is jó, ha az overall alű adsz még vmit, de én nem mertem, mert Réka még így is nehezen fértmár bele a kenguruba.

Napszemcsit Brendonban vagy sztem bármelyik bababoltban lehet venni. Baby banz típusú. Kb 3500-4000 között mozognak az árak.

panna1

Mecsi! Azóta volt pár olyan alkalom, hogy nem akarta hagyni Réka megint az orrporszit, de főként előtte a tengervizes befújást. De most, hogy tele az orra, tök nyugisan tűri megint. Sztem érzi, hogy könnyebb neki utána. De azt hiszem ezt gyereke válogatja....

panna1

Csajok!
Járóka ügyben kérdeznék: milyet vettetek, és hogy elvannak-e benne a babók. Réka kezd közveszélyes lenni.

Niki! Vettetek gyerekülést? Milyet?

panna1

Jövő hónapban kirántják alólunk a jó kis örökölt hordozót és babakocsit sógornőmék, mert kell a másik sógornőjének. :evil: Mivel Rékának már úgyis kicsi a hordozó, babakocsink meg van egy másik is kölcsönbe,így adhatjuk vissza az övékét. :cry:
Szóval egyre sürgősebb az ülés... Akik vettek már, milyet? Bevált?

panna1

Na jó, majd holnap jövök még,most beesek az ágyba...

panna1

[quote="cs-andi"][ írta:cs-andisize=150]NOS AKKOR KÖZHÍRRÉ TÉTETIK!
(én kb.13-ra tudok legjobb esetben odaérni, de mindenképpen jövök.esetleg a szigethalomról visszafelé egy zsófit fölvegyünk??)
aki tutira mondta:
2.Ági+Lili
3.Niki+Barnus
4.Verocs+Miksa
5.csandi+csengi
6.Boni+Zsigi
.
.
.
ez már így is 3kanapé, szóval aki kényelmes helyet szeretne...holnap délig jelentkezzetek légyszi , mert intéznem kell, hogy tényleg elférjünk
[/size]

Barbi a bicajt le tudnád fotózni? már küldtem privit csak a nagy melóban nem láttad biztos :oops: nagyon várom már a találkozást úgyhogy gyertek! :lol: meg mindenkivel várom a találkozást, nagyon izgulok... úgyhogy nagy Tranzitolók gyertek!

a kérdésem jön valaki esetleg a Deák tér felől? mert én onnan mennék villamossal... oda a 105ös busszal.. vagy tud valaki egyszerűbb utat 13.kerület Béke tértől?

hát a fog áttörés nem megy gyorsan nekünk is duzzadt az ínyünk.. de semmi.. nyál van ,hőemelkedés néha .. be vagyok tárazva Viburcol kúppal ha kell... ezeket a Kamilla golyókat hol lehet venni?

ja és az Aloe First annyiszor írtátok azt hol lehet beszerezni?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.25 07:37-kor.
Vendég

Panna nekünk Ultimax van de a MAxi crossi, Römer mind nagyon jók de drágák azok is.. de a biztonság.. Teszveszen, Vaterán szoktam látni... kérdés persze mennynit utaztok..mert fővároson, városon belül én megvettem volna a Cam Ciao Lussot de így hogy szülők messze és sokat autózunk maradt ez ...

babakocsi
:cry: nővérem most árul egy babakocsit CAM Apolló kétfunkciós sportbabakocsit Teszveszen alig volt használva...

http://www.teszvesz.hu/item563736729_ca ... otban.html

sajnos amikor nekünk kellett volna még nekik is... pedig szerettem.. húgoméknak meg más az elképzelésük... ők tudják...
Vendég

Jó reggelt!

A fiam megoldotta a korán kelést :lol: 5óta fentvagyunk. Ciciztünk pelust cseréltünk, de nem akar aludni pedig ásitozik és itt játszik mellettem a járókába :?

Panna én használtan vettem a járókát 16ért 3magasságba emelhetőset Geuther márkájút. Mi nagyon szeretjük Áron is szeret benne lenni nagyon jó bírja. Pl most hogy leraktam a szőnyegre a habtapit ott nem pörög forog csak tolat és mászkálni próbál a járókába meg hogy korlátozva van forog össze vissza.

Boni kamilla golyót ch15ötöset vegyél gyógyszertárba párszáz forint max egy ezres. napi 2-t adok este fürcsi közbe mert akkor előtte nem eszik iszik és utána is elmegy az idő . fürcsi előtt feloldod és akkor fürcsire jó is lesz.

ÁÁÁÁlmos vagyooookkk :shock: :shock:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jázmin, nekünk még megvan! :lol:
Vendég

Egyszerűen nem volt időm jönni, pedig jógás képeket akarok hétfő óta feltenni. De tegnap például háromszor indultunk el itthonról, ebben a szép időben Zsombival: először oviba vittük Zétit, majd elvittem dévény kezelésre és elmentünk a piacra, délután meg elmentünk Zétiért, elvittük angolra, meg játszottunk egyet a Feneketlen tónál. Utána vacsikészítés és beestem az ágyba. Pedig van/lenne néhány dolog amire szerettem volna reagálni... már biztos a felére sem emlékszem.

Ma is viszem Zétit zeneoviba, Ili nénihez járunk, aki a ringatót is tartja a Fonóban. Erről jut szembe, hogy valaki kérdezett a ringatóról a MüPában: sajnos én úgy tudom, hogy ott tele vannak, jelentkezéses és az én e-mail-emre sajnos nem is válaszoltak :( de azért meg lehet próbálni felhívni őket.

Örömmel látom, hogy jönnek Barbiék! Még csak a pirosat olvastam, köszi CsAndi, mert nem volt időm mindent visszaolvasni, de mi is megyünk., Andi vegyél fel a listába légyszi.

Előtte még mehetünk Ringatóra is, mi megyünk mindenképpen, aki szeretne jönni az mondja meg mikor lenne jó. Hétfőn a lányokkal az utolsót beszéltük meg, az 11:10-kor kezdődik, utána meg mehetnénk a Tranzitba.

Na megyek készítem Zétit oviba, azután még jövök képekkel is, meg néhány válasszal, amint lesz időm.
Vendég

MEcsi én is álmos vagyok, de evvan... :lol: ez a sorsunk :wink:

köszi a kamilla tippet segítséget

ja nekünk a műanyag olasz járóka van, fiam szereti elvan benne..most kitaláltam, nagy fa karikákat fogok rákötni az oldalára hogy bele tudjon kapaszkodni és fel tudja saját magát húzni... :oops:

a habtapit is szereti :lol: de a legjobban a parkettán szeret kirrándulni...
Vendég

Lányok!

Gyözött a fáradtság, most indulunk. Reggeli a kocsiban, ott már vár a fonott kalács, amit éjjel sütöttem! Tegnap éjjel már nem voltunk beszámítható állapotban. A mai nap biztos érdekes lesz 4 kialudt gyereket foglalkoztatni és etetni... :)
Holnap gondolom alkalmazkodunk a helyi szokásokhoz, Ági majd megírja, hogy mikor szoktatok.

Puszika, gondoljatok ránk! Legalább csörgö van elég az autóban... :)

Barbi

Panna berakjam a Maxi Cosi Priorit? :)
Vendég

Barbi jó utat!
Vendég

[quote="boniko"]B írta:bonikoarbi jó utat!

és anyudnak megvan a számom :wink:
bonika

Sziszka, remélem most jobban aludtatok! Mi nem igazán, este 11-kor, meg hajnali 1-kor orrszívás, aztán 6-kor megint, utána már nem is aludt vissza.... PErsze lehetne sokkal rosszabb is, csak nem ehhez vagyok szokva ;-)

Akkor ha jól vagytok gyertek, Eninél még mindig csak nátha van, az is inkább csak éjjel érdekes módon...

Barbi, már lekéstem szerintem, de azért jó utat, vigyázzatok Magatokra!!

Panna, jobbulást Nektek továbbra is! Meg az összes babónak, akik a fogacskákkal szenvednek!!

Jázmin, sajnos én sem tudom hogy kellene csinálni, de szerintem is először a gépre kellene felvarázsolni a cuccot... Remélem valaki tud majd segíteni ;-)

yuyu79

Panna, ha akartok járókát, akkor minél előbb, lehet hogy már így is késő lesz... Eni jól elvan benne, nekünk a hagyományos fa van, de már 2-3 hónapja használjuk, volt ideje megszokni, meg akkor még nem mozgott annyit, így nem zavarta... Habtapit én is vettem, de még csak 1 csomaggal, nem volt több a 100Ft-osba... Mi volt az első Eninek mikor ráraktam?? Megpróbálta szétszedni :roll:

yuyu79

Andi! Én még nem tudom, mert Viki éjjel köhögött, meg tortyog is, nem szeretnélek titeket megfertőzni. Miattam ne foglalj külön helyet, de lehet, hogy beesünk, majd meglátom a mai napot. Csak azt írd meg légyszi hánytól vagytok ott.

KépKép
jazmin2005

Képek Eniről:

Itt kicsit látszanak a fogaim :-)
Kép

Itt éppen sikítok!!
Kép

Csak a macival tudok jót aludni még mindig ;-) Kép

Elcsakliztam anyától a textilpelust
Kép

Nem akartam aludni, aztán beájultam...
Kép

yuyu79

Bocsi, de van még egy adag:

Úúúútálom a sötőtököt...
Kép

Rálóg a fülemre a nagy hajam ;-)
Kép

Néha a nyuszi is jó a maci helyett
Kép

Tegnapi téli látkép az ablakunkból
Kép

Édes álom
Kép

yuyu79

[quote="boniko"] írta:boniko
[quote="cs-andi"][ írta:cs-andisize=150]NOS AKKOR KÖZHÍRRÉ TÉTETIK!
aki tutira mondta:
2.Ági+Lili
3.Niki+Barnus
4.Verocs+Miksa
5.csandi+csengi
6.Boni+Zsigi
7.Andi+Zsombi
.
.
[/size]
Vendég

Akkor először a hétfői képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

NOS AKKOR KÖZHÍRRÉ TÉTETIK!
aki tutira mondta:
2.Ági+Lili
3.Niki+Barnus
4.Verocs+Miksa
5.csandi+csengi
6.Boni+Zsigi
7.Andi+Zsombi
8.Zsófi+Beni
.

Sziasztok! Jó reggelt!

Barbiéknak jó utat, de már javában róják a kilómétereket, így csak gondolatban...

Cs-andi, köszi a felajánlást, de én apával megyek be reggel szerintem anyóshoz, és onnan megyek majd le Tranzitba!

Képek szuperek! Még mindig... :)

Mecsi, fogunk még nekünk sincs, én nem is látom, hogy be lenne dagadva, vagy gyulladva Beni ínye... Biztos csak én vagyok a béna, de nyálzik nagyon durván, és a legújabb, hogy elkapja valamimet, amit begyömöszöl a szájába, és aztána a fejét elkezdi iszonyat gyorsan rángatni, mintha fogat akarna mosni, persze csakis fejjel, és nem kézzel (remélem, hogy elképzelhető, amit írok :)), szóval valami van...

Lányok, egy infó. Állítólag a meningococcus szuri 1 éves korig 1000 Ft, aztán pedig 8000. Ha be akarjátok adatni, érdemes felíratni a dokinénitekkel, és kiváltani amíg 1 éves nem lesz a babóka... Mi mondjuk nem járunk dokihoz havonta már, így ezért mondom, mert csak ezért nem megyek a betegek közé, a tanácsadásra meg képtelenség időpontot szerezni... Védőnéni meg nem ír recit. Ennyi! :)

Boni, unokatesómék benne vannak ebben az aloe cuccos dologban, ha érdekel, akkor szerintem tudok küldeni infót, árakat mail-ben! ;) Nekem adtak egyet szülés után, és azzal ápolgattuk a gátsebem, tényleg használt!

Cs-andi, mennyiért sikerült venned azt a klassz kis járgányt Csengidnek? Én is keresek ilyen könnyűt, de eddig még nem jártam túl nagy sikerrel... :(

sophie27

Yuyu tüneményes Enikő

:lol: jázmin jobbulást
Vendég

Panna, Beni inkább a lábát húzza a szájához és úgy eszegeti a zoknit! :) De amúgy szereti nagyon!

sophie27

Pistikének utólag is boldog 7 hónapos fordulót, illetve a mai ünnepelteknek:
Pöttöm Nonójának
Sziszka Málnusának
!

sophie27

sziasztok!
Csenge nagyon jók lettek a képek.
A kedvencem Csenge és a forrócsoki!

Zsófi,Mecsi!
Fogunk még nekünk sincsenek,se duzzanat se semmi.Csak nyügi,nyál,gyömöszkölés és nem alvás.Éjszaka mi is óránként keltünk szegény álmában mindig felsírt.

vera
l.veronika

CsengeAndi, nagyon jók a képek!

sophie27

Zsófi, köszi az infót! :) Bár a mi dokinénink szólt még a legelején, hogy adassuk be, mert idén húzósak lesznek az árak és Ő nagyon ajánlja ezt a szurit. Mi túl is vagyunk rajta vagy 2 hónapja. Furcsa, hogy Nálatok nem szólnak. :( Ja és tünetmentes szuri általában, ha valakinek fenntartásai lennének vele kapcsolatban, még csak el sem nyomta a picurit. :)

k.a.t.i.c.a

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?