A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kisscica,
nagyon csini vagy :)

Kép
emi29

Mango, ez olyan dolog, tudod hogy kinek mi a nehézség :) Nekem az sem nehézség, ha vinni kell őket magammal, mert én nem szeretek nélkülük lenni. KÉsz kínszenvedés az a pár hétvége, amit nincsenek itthon, de nekik kell hogy szokják. Én absz nem igénylem hogy legyen magamra időm :) Egyébként 9-kor kaptak reggelit, és azóta ittülök és gépezek :) Nem mondhatod hogy nem hagynak :)

A szülésfelkészítőre visszatérve: Az én fiam nem egy szülést látott már, igaz videón. Együtt néztük a tv2 szülőszoba műsorait, ill, többször megnézte a National-en levő Élet az anyaméhben című filmet, ahol bezony premier plánban mutatják a szülést, a császárt is. Sőt, Kata születését is látta. Szóval őt nem rázná meg semmi ezzel kapcsolatban (megsúgom hogy szeretném bevinni a szülőszobára, ha megengedik), KAta pedig még kicsi ahhoz hogy bármit is felfogjon belőle.

Szóval nekem nem nehezebb a 3. terhesség, mint akár az első volt :) Pedig most még dolgoztam is, az első kettőnél nem :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Huh Zsuzsó, nőgyógyászt szeretnél csinálni a fiadból? :lol: :lol:
Szerintem a szülés nem kis gyerekeknek való, főleg mivel az anyának ez általában fájdalommal jár és gondolom azt egy gyerek nem jól éli meg, ha látja anyut nagyon szenvedni. De ez az én véleményem...

Kép
emi29

Emi: a céges telefonomat lenémítottam, amíg reggel olyan szarul voltam és aztán lett rajt vagy 10 nemfogadott hívás... :roll: Szóval tök megértelek, mert én is telefonos ügyeletet tartok, de legalább az ágyban fekve...

Szösszenet: fel a fejjel, hátha meg lehet oldani valahogy...

Mango: a lasanga tök jó lett, ezúton is köszi a segítséget hozzá.... A gyomrom még mindig vacakol, egyszer tök éhes vagyok aztán meg a hányinger kerülget... Még nem ettem ma semmit...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

[quote="emi29"] írta:emi29Hát igen, ez a ruhás dolog engem is meglepett. Nekem sapkát és cipővédőt sikerült vennem már csak a köpeny hiányzik. A gyógyszertárban azt mondták hogy ha legközelebb megyek már lesz. Mondjuk szerintem azt más gyógyszertárban is be lehet szerezni...

Mi tegnap vettük meg Zitával, a Szent Imrében az alagsorban a gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni, 1500 Ft... ha esetleg párod, vagy ismid erre jár, kérd meg, hátha megtudja venni!

[quote]N írta:ici,
de jó nektek! Én imádom Ausztriát. Amig nem lettem babás mi is minden évben elmetünk pár napra sielni. Csodálatos tájakat láttunk. Idén sajnos ez elmaradt... Hozzáteszem, a sielésekről én mindig úgy jöttem haza mint egy hadirokkant. Sosefogok rendesen megtanulni :(

Mi is nagyon sokat jártunk régen, bár bevallom én inkább a korcsolyázásért rajongok, de síelni is tudok! Most viszont mióta Szandi megvan, egyszer voltunk nyaralni, bár telekre kijutunk, van tó is, de az azért nem ugyanaz!
Jó lesz kicsit kimozdulni! Bár én csak nézem a családot, meg sétálgatok, esetleg hóembert építek Szandussal :)
Tuti pingvinnek fognak nézni a hóban (márha lesz :D ) a járásom, és a fekete sínadrágomnak köszönhetően :lol: :lol:
Mi ide megyünk: http://www.hohentauern.at/

Szössz, remélem nincs komoly baj! Jobbulást párodnak! A fotózást sajnálom nagyon, hányra mennél? Sehogy nem tudod összehozni?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

húúú, nici, nagyon klassz helyre mentek, irigyellek benneteket!

Nekem ez volt az első tél, mióta az eszemet tudom, hogy nem síelhettem és nagyon rossz volt... Tiszta depi leszek mindig, ha ez eszembe jut... De nem baj, jövőre majd megyünk és visszük Benit is!

Kép

Kép

zorroné

Emi, Zorróné, Szőlő
Jól teszitek, h otthon pihiztek.!!! És hogy még ilyenkor sem hagynak Titeket. ENgem ez tökre felbosszantana!!!! Tuti kikapcs. a telómat! Még akkor is ha céges. ÉS ha már ott a babó, akkor is még hivogatni fognak???

Szösz!
Mi a baj? Nem tudunk segíteni??? Pároddal mi történt? Családból senki nem tudna elvinni? Tudom, h páros fotózás lenne, de így legalább rólad készülne kép meg a pocidról!!

Szülés
Szerintem sem gyereknek való! Én még most is elborzadok, ha ilyet látok tv-ben.

Emi
Köszi a dicsérete, jól esett nagyon. De a fejem direkt nincs benne, mert az már annyira nem csinos. Kicsit kikerekedett a kerek fejem...

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

[quote="zorroné"]h írta:zorronéúúú, nici, nagyon klassz helyre mentek, irigyellek benneteket!

Nekem ez volt az első tél, mióta az eszemet tudom, hogy nem síelhettem és nagyon rossz volt... Tiszta depi leszek mindig, ha ez eszembe jut... De nem baj, jövőre majd megyünk és visszük Benit is!

Ami késik nem múlik, hármasban már bizti tök jól fogjátok magatokat érezni :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Jaj Szössz.... Azért időpontot remélem tudsz még kérni.... HA nem, akkor SZÓLJ feltétlenül, jó???? Szabinak jobbulást, és jelentkezz hogy mi a helyzet!

Kép Kép
szõlõ

Emi, nem, nem szeretnék nyőgyógyászt :) Egyszerűen érdekli. Olyan szinten hogy nem tudjátok elhinni.... Nálunk nem a minimax megy, hanem a NAtional Geography :) De főzni is ugyanígy szeret, pl a karácsonyi püspökkenyeret teljesen egyedül csinálta, én csak kimértem neki a dolgokat, meg magyaráztam. A robotgépet is ő kezelte...

Igen, fáj a szülés, de egyik szülésemen sem ordítottam, nem kínlódtam, csak nagggyon csöndben voltam a fájások alatt :)
De szerintem nem fogják beengedni, szóval mind1....

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kiscica: igazából kikapcsolhatnám a telóm, senki nem szólna érte! Annak ellenére sem, hogy nem táppénzen vagy szabin vagyok ma, hanem kapom a fizum mintha ott lennék és dolgoznék...
Mihelyst táppénzre kell mennem vagy elindul a tgyás, csak annak fogom felvenni a telóm, akivel szívesen beszélgetek... :D De most nem akarom cserbehagyni a csapatokat sem, meg a főnökömet sem, mert elég nehéz időszak ez nekik...

Kép

Kép

zorroné

[quote="kisscica80"]E írta:kisscica80mi, Zorróné, Szőlő
Jól teszitek, h otthon pihiztek.!!! És hogy még ilyenkor sem hagynak Titeket. ENgem ez tökre felbosszantana!!!! Tuti kikapcs. a telómat! Még akkor is ha céges. ÉS ha már ott a babó, akkor is még hivogatni fognak???

Az a baj, ami nem baj tulajdonképpen, hogy én most még dolgozom. Tehát se nem szabi, se nem TP, hanem teljes fizuért itthonról csinálom ha van valami. Nekem megéri, nekik is, úgyhogy mindenki örül :D

Kép Kép
szõlõ

Szerintem sem való egy kisgyereknek a szülés. Lehet, hogy te úgy látod, hogy érdekli, azonban biztos, hogy nem tudja feldolgozni amit lát, és nem is érti. Mindent a korának megfelelően.
emma2008

SZösszenet!Sajnálom, remélem a férjeddel nincs nagy baj. Jobban van már? Most az a fontos, hogy ő jól legyen. Hátha délutánra jobban lesz, és el tudtok menni a fotózásra.
emma2008

Szőlő, Zorróné
Na, akkor befogom, mert erre nem is gondoltam, h ez még nem tp. Így azért más a helyzet!!! Én már másfél hónapja itthon vagyok, és munka eszembe sem jut, és kezdem magam eltunyultnak érezni, meg már csodálva nézem a csinosan felöltözött táskás dolgozó nőket, és olyan mintha én ezt legalábbis évekkel ezelőtt csináltam volna. Szóval furi, ne is haragudjatok rám ezért. :oops:

Kép

kisscica80

Kiscica, nincs miért bocsánatot kérni, azért nem ez az általános hogy ilyenbe belemegy egy cég! :)

Kép Kép
szõlõ

Kiscica: és a 6-12 hét között 6hetet töltöttem táppénzen, és tök azt éreztem, amit most Te! Szóval abszolút megértelek! Nálam még annyival tetőződött akkor, hogy azt gondoltam, már nem is fogok tudni visszamenni a terhesség alatt! Aztán pár nap alatt és visszarázódtam...

Mindjárt írok Neked privit is más ügyben... :)

Kép

Kép

zorroné

Téjé: bocsi a korpa miatt, látszik, hogy egyáltalán nem értek a diétázáshoz

Mango: szerintem a nehézségekkel együtt könnyebb a többedik terhesség, talán erre gondoltak a többiek is. Elsőnél egy csomó időm volt magamra és nem igazán volt így jó, minden kis au-ra megijedtem, most meg ugyan nicns magamra időm és még a doki-vizit előtti epillálást is külön tervezni kell, de sokkal jobban telik az idő és nekem másodszorra semmi bajom! kopp_kopp. Nekem jobban bejön, hogy most elfoglaltabb vagyok, pláne örülök annak, hogy ismerős a helyzet és egy csomó mindent nem most élek át először (kevésbé aggódok)

Gabo: igénytelen kismamikról: nézted már a mamikat a játszótereken? döbbenet, sok helyütt mi van! Oké, én sem kisestélyiben megyek a homokozóba a gyerekkel, de vannak akik elég megdöbbentően néznek ki. Viszont totál márkás ruhákban pompázó, fodrász által beállított hajú anyukát is láttam már... De ezek inkább csak szélsőséges esetek

Mariann: pihizz sokat és légy jól! Milyen jó, hogy írtad a méreteket-súlyt, mert ma megyek uh-ra és majdnem ugyanott tartok mint Te.

Pumpóka: erről jut eszembe (mármint arról amit írtál) hogy a heg látható marad örökre? Meg ha elsőre az ember megszenvedte utólag a vágást és másodjára is vágniuk kell akkor hasonló jókra számítson? bár elsőre azért lett nyissz, mert szalutálva akart megszületni a kiscsaj Feldobó volt mikor párom rikkantott, hogy látja a fejét és utána még vagy háromszor emiatt visszacsusszant...

Szösszenet: kitartás! sajnálom, hogy így alakultak a dolgok :( :cry:

Kép Kép
celesztina

Emma, igen, igazad van, csak azt nem szabad elfelejtenem, hogy Bence kb 3 évvel jár előrébb mint a kora :)

Az óvodapszichológus, és a nevelési tanácsadóban végzett vizsgálatok eredménye, hogy a gyermekem jóformán iskolaérett, közben pedig kiscsoportos :shock: :shock: :shock: :shock:

(a vizsgálatokra az éjjeli bepisilés miatt volt szükség, de lelki oka nincsen...)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Hát nagyon nehezen lettem túl a tegnapi napon. Egész nap fájt a fejem, kómás voltam, éhes és a baba is nyugtalan volt. Egész nap mocorgott, biztos nem lakott jól az almákkal. :( Estére mikor már szédültem is és hányingerem lett, akkor ettem egy kis káposztalevest, különben lehet el is ájultam volna. Sokkal jobb lett a közérzetem és a baba is azonnal megnyugodott, aludt is egy kicsit. Én úgy sajnáltam szegényt.:(

Olyan hülyeség ez a diéta. Persze vannak indokolt esetek, de én elhatároztam, hogy ezt nem csinálom tovább. Megpróbálok nagyon kevés kenyeret enni, sótlanul enni, elhagyom a napi csokiadagot, több gyümölcsöt és zöldséget eszem, de többé nem koplalok. Egyértelmű, hogy ez nekünk nem tesz jót. És ma még kevesebbet mutatott a mérleg, a lábaim sem olyan dagadtak már.

Gondolom, hogy ez az egész azért lett, mert a hétvégén sok bababoltot jártunk be. Szinte mindent megvettünk, ami még kellett és elfáradhattam.

Kamilla! Nagyon édes a baba arca és a lábacskái is!:)

Bambi! Leírod majd nekem, hogy csináltad a krumplidiétát? Ha még bedagad a lábam, inkább azt fogom kipróbálni. Az mégiscsak főtt kaja, zöldség. Én a gyümölcstől csak éhesebb leszek.

Katavirág! Még nem jártam így. Nem tudok okoskodni.

De a páromat már nekem is sikerült párszor megijesztenem. Utoljára most hétvégén, mikor én az autóban maradtam, ő pedig beszaladt valahova. Észrevettem, hogy egy kis pók mászik a vállamon. Azon kívül, hogy irtózom tőlük, még nem is értem el. Így csak annyit tudtam, hogy rácsörögtem a férjemre és nem szóltam bele a telefonba, mert akkor nem tudtam volna szemmel tartani a pókot. Én hülye... Ő meg rohant hozzám és közben azon agyalt, hol lehet a legközelebbi kórház.:D:D:D

Nicci! Szép nagy a babád!:)Sajnálom a vesédet.

Emi! A hülyeségeket beszélő anyósokkal nem kell foglalkozni. Igenis jár már neked is egy kis pihenés.

Pumpóka! Örülök, hogy jobb a kedved. :)

Jezsek! Csini vagy, és aranyos a superman-es szerkó.:)

Szösszenet! Biztos csodásak lesznek azok a fotók! Ne izgulj!:)

Szőrtelenítés: nekem még ment az epilálás, persze nagyon kifáradtam a végére. És utoljára a bikinivonalat már egyáltalán nem láttam, tükörrel sem sikerült, így ki tudja hogy nézhet ki.:D

Egyelőre ennyi, most visszaolvasom a mai termést is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.03.10 11:38-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci, sajnálom, hogy rosszul voltál! Remélem már jobb!
Mondjuk szerintem ez a gyümölcsnap nem nevezhető diétának!
Nekem ugye diétáznom kell, de sosincs olyan, hogy csak gyümölcs, az inkább a délutáni uzsira javasolt!
Ezt a krumplis dolgot nem ismerem, de mondjuk nekünk elmondták az előadáson, és a papírokban is benne van, hogy a krumpliban aránylag sok a szénhidrát (100grammban 20gramm CH), tehát elég kevés fogyasztható belőle egy nap, így diétának nem tudom nevezhető-e...?! :roll:

nici

Szössz!
Mi a baj? Remélem, nincs nagy gond Szabival!

Celesztina!
Nekem 7 év után is látszik a gátmetszés helye. Az mondjuk nem látszik, hogy kétszer lett megvágva, mert mielőtt Barnust szültem megnéztem az egyik borotválkozás alkalmával, hogy milyen a helye és miután másodszorra begyógyult, akkoris... ugyanolyan!
Nem tudom, függ-e attól, hogy mekkorát vágnak, gondolom én igen, mert könnyebben gyógyul egy kisebb seb, mint egy nagyobb, legalábbis kevésbé láthatóan. Mondjuk, akkor látni ezt is, ha nagyon megnézi az ember... és csakis teljes világosban! Érezni nem lehet!

Gumimaci!
Azért vmi értelmeset is egyél mert ez nem tesz jót sem neked sem a babának. Értem én a diétát, hogy kellene, de kizárt, hogy ilyen drasztikusan! El fogsz ájulni, ha igy folytatod!!!!
Vendég

gumimaci! szerintem igazad van. Biztos érezte a babó is, hogy ma nincs normális kaja... ha már lement a vizesedés, akkor nem is értem minek kínozni magad, meg a picúrt?

nici! a krumpli diéta nem cukrosoknak kell, hanem akik vizesednek, így mindegy a szénhidr. tartalma!

Szöszi! remélem azért el tudtok menni végül!!

Kép
gabo001

Szőlő! A www.szopipárna.hu oldalon vannak ágyneműk is. Most rendeltem én is almazöldet, márc. 8.-áig 10% kedvezmény is van. És ott a szövetminták között van fehér is. Szerintem nem drága. Nézd meg.
Látom, már Téjé is írta.

Mezso! Jobbulást!

Szibi! Grat. A 33. héthez!Rendes az apósod. :)

Emi! Neked is jobbulást. Mi a baj?

Atizka! Nekem egyszer a szilvalekvár bejött, pedig nem is akartam.:D:D:D

Szofi! Nagyon jók a képek!:)

Zorroné! Sajnálom. :( Jobbulást neked is.

Fmarian! Jó, hogy jelentkeztél. Grat. A babóhoz, szépek a méretei, várom majd a képet róla.:)

Szösszenet! Vigyázz magadra. Remélem minden rendben van a pároddal. A fotózásért ne aggódj, biztos lesz másik időpont is.

Kisscica! Csini vagy!:)

Nici! Picit irigyellek, szép helyre fogtok utazni. Jó pihenést!:)
Köszi az együttérzést. A krumplidiétát azért kérdeztem, mert szerintem nekem nem a súlyommal van baj (+8,5 kg-nál járok), hanem vizesedtem. És úgy tudom, hogy a krumplival ki lehet hajtani. De annyira nem értek hozzá, azért kérdezgetem.

Pumpóka! Neked is köszi. Már látom, hogy hülyeség volt ez az egész. Biztos, hogy még 1 ilyen napot nem vállalok be.

Gabo! Neked is köszi. És egyetértek veled. Akkor ezek szerint jól gondoltam a krumplidiétát vizesedésre csinálják.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

Szössz: mi a helyzet?

Tegnap voltam a szülésznővel találkozni. Közben megnéztem az újszülötteket és olyanédesek voltak...:)
Nagyon várom már anagy találkozást!!!!!

Vettem ma még néhány babazoknit a dm-ben.....

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Szössz! Sajnálom! :( Remélem jobban van már a férjed! Mi történt vele?

Szofi, szuperek a fotók, nagyon csini vagy!!! :D

Szibi! Tök jó fej apósod van! Nekem anyósom főzött 3 hónapig mikor Lili megszületett, óriási segítség volt!!!

Emi, Zorroné! Jó pihenést mára! Bár ahogy olvasom inkább dolgoztok, mint pihentek...

Kiscica! Nagyon csini pocid, te is jó vékony vagy.... nem értem, hogy csináljátok.. :shock:

KépKép

KépKép
gabcika

Szőlő, Zorróné
Hát tényleg nem ált. az, h a cég ilyen toleráns legyen egy kismamival! Szerencsétek van nagyon!!! Én is nagyon szerettem volna még a táppénz elején dolgozni itthon is, de semmi lehetőségem nem volt. :?

Zorróné
Ment a privi vissza! :D

Gumimaci
Szegénykém, jól kitoltak veled, ezzel a diétával. Ügyi vagy, h így megcsináltad a tegnapi napot. De ha muszáj, akkor meg nincs mese, szenvedni kell.
De hogy csak almával?! Ez tiszta hülyeség egy kismaminak.

Kép

kisscica80

Sziasztok!

Még mindig betegen... :? :( Gyorsba benéztem hozzátok így 2 alvás között...egész nap csak alszom. :oops: Köszönöm a sok jókívánságot,hogy drukkoltok hogy jobban legyek.Háát valamit tegnap óta javult a helyzet de nem sokat. :( De már az is valami ha nem leszek lázas már,mert ugyebár a láz miatt kell CTG-t ismételni holnap...és az baj lenne ha megint lázas lennék.Szerintem babó is kipurcant tegnap óta.Tegnap mikor ezerrel lázas voltam,akkor pörgött össze vissza,rugdosódott meg minden,de ma nagyon csendes... :( Szerintem tényleg úgy van ahogy a doki is mondta hogy nem tetszik neki se ez a betegség,és szerintem most ki van merülve ő is. :( Ez azért érdekes tapasztalat így megérezni,hogy a baba és anya szervezete ennyire összhangban van... :shock: :shock:

atizka: azt hiszem te kérdeztél székrekedésre valamit...Én már ráuntam erre a kajára de a diétám elején sokat ettem ilyet és hatásos volt!!kb.20gram szénhidrátot tartalmaz,és tízóraira,vagy uzsira belefért nekem.Sajna pontos receptet nem tudok neked írni,mert az a füzetem amiben benne van,így a költözködés közepette valamelyik dobozom alján figyel,de kb-ra megpróbálom leírni.Szóval kell hozzá natúr joghurt(100g-ban van 5 g CH),10dkg akármilyen gyümölcs(nézz utána melyiknek a legkedvezőbb a CH tartalma,én általában mirelit szamócát,málnát,szedret választottam no nem mind a 3at,hanem csak az egyikből 10dkg-t),és zabkorpából 10g-ot(100g-ban van 57g CH) keverj még hozzá.Nekem ez a cucc nagyon bevállt ha gondolod próbáld meg.Valaki írta még a reggel 1 pohár vizet.Ehhez azért hozzátenném,hogy ennek a viznek langyosnak kell lennie.Tehát nem sima hideg víz és kész. :? Bár nekem ez a langyos víz dolog még soha nem vált be.Ja egyébként én naponta 2szelet korpás kenyeret is eszek,szerintem az is segít nekem is hogy ne legyen székrekedésem.A korpa jótékony ilyen szempontból!!!Csak mindig ki kell mérni alaposan.De kevés is hatékony belőle.

Kép

Kép
mezsó

Szösszenet: Szorítok neked, hogy mégis meglegyen a pocakfotózás. Remélem, a párod jobban van, nem komoly.

Gátvédelem: Én mindenképpen gátvédelmet akartam egészen addig, míg nem olvastam valahol, hogy attól nagyon kitágulhat az ember, elveszti a rugalmasságát a gát, túlnyúlnak az izmok, míg gátmetszésnél nem kell az izmoknak úgy nyúlni, mert ugye rásegítenek a vágással, ami aztán úgyis meggyógyul. Így az egész téma egy nagy kérdőjel bennem. :?:

Irígylem a síelni járókat, én még sosem voltam. :cry:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Ja azt akartam még írni,hogy kezdek zavarba jönni,hogy egyre több voks érkezik arra,hogy én nyitom a babaesőt. :oops: :D :oops: :D De legalább is az első 3 baba közé soroljátok az én picúromat is. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!Kellemes délutánt mindenkinek -főleg azoknak, akik nincsenek túl jól!!!

Kép Dobok egy fotót én is a pocimról :) :oops: 31. hét, +10 kg :?

Kép Aztán megérkeztek az angolpólyák :lol:

Klarka! Mekkora zoknikat vettél? Nem emlékszem pontosan mekkora kb egy újszülött talpa és sajna egyben tettem el Laura régi zoknijait...

Kép Kép
celesztina

Mezsó!

Drukkolok, hogy holnapra jobban legyél!!!!

KépKép

KépKép
gabcika

Celesztina: Szép pocid van. Látom, neked is jól kidomborodik a púpod, mert nekem is :). Ráadásul nekem a köldök körül és alatta van egy barnás csík (pár hete csak). Remélem, szülés után megszűnik.
Szofi: Nagyon jól nézel ki a fotókon! Szépen van megcsinálva a hajad!

Rólam a hétvégén készült egy-két kép, a tesóm csinálta, lehet, hogy felrakom majd. :oops:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Sziasztok!

Szösszenet, remélem, minden rendben lesz!

Zsuzsófi,

Bajcsys topikban olvastam, hogy elmaradt a hétfői szülésfelkészítő, így semmiről nem maradtál le...csak egy kis bosszankodásról, ha elmentetek volna potyára.

székrekedésre:

aszaltszilva, vagy lenmag. A lenmagot kis vízzel is le lehet nyelni, de joghurtba keverve is.

Én ma voltam dokinál, még mindig C3000, pedig tegnap egész nap cipeltem a beteg lábú kisebbikemet :lol: Ma már fut a sajátján, szerencsére. És nincs egy darab lyukas fogam sem, hurrá!

Üdv,
Nuska+ (34+5)
nuska1

Emi eddig csak a zöld ruháról volt szó. Akkor most sapka és cipővédő is kell???? Jó, hát akkor szegénynek veszek már valahol kitűzőt is ráírom Dr. XY! jaj!!! Gumikesztyű?
Szörnyű ez a helyzet . Amikor a glűkózterhelés volt, meg kellett venni a glűkózt, (igaz röhögtem) de akkor a szüléshez is mindent? Mi jön még?

Szösszenet mi van a pároddal??????

Nici a köpeny 1500 ft. Emi meg azt írta 200ft, most akkor valamit félreértettem. Hogy lehet ekkora különbség?
Gumimacinak a vizesedés miatt kell a diéta, nem a cukra miatt. JÓL TUDOM?

Celesztina dehogy haragszom, semmi baj!!!!!!! Örülj, hogy nem értesz hozzá. Azért az kellemesebb!

Gumimaci sajnálom az almás dolgot. Azért a pók sztorin nevetni kell. Bár ha belegondolok a párod helyzetébe, hááát.

Mezsó az jó, ha alszol. A szervezet közben gyógyul. Kitartást!

Kép
téjé

Bolygó!
Én most ebbe megint belevau, mert tudok ám ellenpéldát.
Egy barátnőmnek három gyerkőce van, az első kettőnél vágták, a harmadik baba vágás nélkül született meg. Amikor mondta, rögtön első kérdésem volt nekemis, hogy és mennyire lett a régi odalent? Meg hogy nem-e maradt tágabb, mint az első kettő után.
Megnyugtatott a válasszal, hogy egyáltalán nem.
Halihó, ha jobban belegondolunk odalent az összetételünkbe, a gát nem a hüvely. A hüvely igyis úgyis tágul, ha vágnak, ha nem, tehát ez ellen legfeljebb a császármetszéssel lehet védekezni, de minekis???
A hüvely rugalmas, de nagyon! Alkalmas a tágulásra és visszahúzódik!
A gát pedig a hüvelybemenetnél van. Tehát ha vágják is, előtte tágul, nem is kicsit, hiszen pl. minek vágtak volna Barninál, ha nem feszül meg és nem készül repedni? És akkor már elérte azt a szintet, hogy majdnem kifért repedés nélkül, igy ki volt tágulva! de szintén vissza tud húzódni!

Már irtam, mert volt, aki kérdezte, hogy változott-e a szex vagyis észrevehető-e a pasiknak, ha szültünk és erre én irtam, hogy nekem senki nem mondta, hogy tágabb lennék szülés óta és én sem érzek különbséget!!! :wink:
Vendég

Kisscica! Köszi az együttérzést. És hidd el, én is azt mondom, hogy ha a baba érdeke azt kívánja, szenvedek. De azért változtattam rajta, mert ő is szenvedett. Tudom, éreztem. Mikor este ettem azt a kis levest, egészen megnyugodott. Végig aludtuk az éjszakát. Reggel ismét kérte a reggelijét :D , utánna aludt ebédidőig. Az biztos, hogy többet nem hagyom szenvedni.

Mezso! Remélem holnap már jobban leszel.

Celesztina! Szép kerek pocid van.:)

Most megyek vérnyomást méretni. Úgy érzem nem lesz nagyon magas, már nem vagyok nagyon ideges. Majd beszámolok.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Pumpóka: Kicsit megnyugtattál, mert a sok cikk a neten csak bekavarja az embert, de ha te nem tapasztaltál változást, az jó. És gondolom, ha még intimtornázik is az ember, akkor meg pláne hamar helyreáll ott minden. Nem ugattál bele, köszi a véleményt.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Celesztina
Úh, jó nagy pocikád van :D !

Gumimaci
Szegény babód!! És akkor most hogy is lesz tovább ez a diéta?? Krumplival???

Bolygó
Mi ki fogjuk próbálni a gátmasszázst, és ilyenkor szólni kell szülésznek, h készültünk, de ha ez sem segített és vágni kell, akkor inkább vágjanak!!
Tegnap 1Bambi mondta, h van erről leírása. Elég érdekes, meg "mélyreható" ez a maszír. HA másért nem is, esti kikapcsolódásnak jó a pároddal. :lol:

Téjé
Emi lehet lehagyott egy 0-át, mert a 200 ft nekem a mai árak mellett elég kevésnek tűnik.

Nusak
3000 értéknek majdnem 35 hetesen, ügyik vagytok. És tök jó, h nincs lyukas fogad.

Úh, erről jut eszemben:
Terhesség alatt kell pecsét a kiskönyvbe a fogorvostól is????
Mert én még nem mentem el, és úgy rémlik, h 1x ez is "kötelező". :roll:

Mezsó
JObbulást Neked! Hogy álltok a költözéssel??

NEkem most annyira ég a gyomrom, h mindjárt belehalok. Pedig ebédre sima krumplifőzi volt. A krumplitól meg nem kéne égnie.

Kép

kisscica80

celesztina:0 hónaposoknak valót vettem..:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Na megvan a vércukor eredményem.

Éhgyomor: 5,3
Tesztreggeli után: 6,4

7-ig jó, úgyhogy jó!!! :D

Valaki tudna nekem feltenni egy olyan listát, ami majd a babának kell, ha haza jöttünk. gondolok itt a popsitörlő, tesztilpelenka stb dologra. Mivel kaptunk 6.000 Ft-os DM utalványt, úgy döntöttünk, hogy megvesszük a babának a cuccokat, amik kellenek induláshoz.

Holnap megyünk, úgyhogy légyszike valaki egy listát dobjon nekem fel. Köszi!!! :D

Na megkísérlek visszaolvasni!!! :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Valaki tudna nekem feltenni egy olyan listát, ami majd a babának kell, ha haza jöttünk. gondolok itt a popsitörlő, tesztilpelenka stb dologra. Mivel kaptunk 6.000 Ft-os DM utalványt, úgy döntöttünk, hogy megvesszük a babának a cuccokat, amik kellenek induláshoz.

Holnap megyünk, úgyhogy légyszike valaki egy listát dobjon nekem fel. Köszi!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="kisscica80"] írta:kisscica80h, erről jut eszemben:

Nem, nem kötelező. :) Csak ajánlott.

Kép Kép
szõlõ

Hoppá....nem akart elmenni az üzi...aztán elment 3x :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="szőlő"] írta:szőlő
[quote="kisscica80"] írta:kisscica80h, erről jut eszemben:

Nem, nem kötelező. :) Csak ajánlott.

Hú, akkor megnyugodtam, mert a bölcsesség fogamat tuti bántották volna. Már a terhesség elején beígérte a fogorvos, h a második trimeszterben kihúzza. Na, én meg beparáztam, és azóta nem mentem el hozzá.

Kép

kisscica80

[quote="ollem"]H írta:ollemoppá....nem akart elmenni az üzi...aztán elment 3x :oops:

Inkább többször, mint 1x sem! :lol:

Kép

kisscica80

[quote="kisscica80"] írta:kisscica80
[quote="ollem"]H írta:ollemoppá....nem akart elmenni az üzi...aztán elment 3x :oops:

Inkább többször, mint 1x sem! :lol:

:lol: :lol: :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, este visszaolvasok, de most betegápolok.
Köszi mindenkinek a szép szavakat.

Párom nagyon szarul van, megtámadhatta ez a mostani influenza (hányás-hamenés) .. semmi ereje, és semmi nem marad meg benne :( Borzasztóan néz ki, és úgy meggyógyítanám :(

Anikóval beszéltem, megpróbál hétvégére beszúrni minket, mert elvileg addigra összeszedi magát a lelkem. Azt mondják ez a vírus 2-3 napos lefolyású. Remélem én nem kapom el .. vigyázok.

Nem mentem el egyedül, mert nekem a vele közösen készült képek a legfontosabbak. Együtt szeretném vele megélni a fotózást egy szép élménynek. Nem egy túlélnivaló dolognak, ahova betegen elkísér :(

Bízom benne, hogy kapunk új időpontot, és tudjuk pótolni a fotózást!

Kiscica
- Talán te írtad, hogy ismered Anikót ... nagyon aranyos volt a telefonban, megértette .. bízom benne, hogy nem tart linknek .. annyira vártam a mai napot, úgy sajnálom, hogy így alakult .. :(

Ha lefeküdt aludni kicsit Párom, akkor jövök, olvasgatok ;)

Kép
szösszenet

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 10:14-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?