A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

jó reggelt :)

Esik az esső,apa ma itthon lesz :) Persze már nincs itthon mert kiváló horgász idő van,de azért többet fogom látni mintha dolgozna :)

Anyjuk : Én is takarítottam Londonban :)Tavaly jöttünk haza.

Wera az nem baj ha nehéz csak maradjon kis formás :wink:

Persze! Mondom ezt most, 3 napig kemény volt,tegnap 28.hetesen ugy éreztem leakar szakadni és apa azt mondta úgy megyek mint egy beteg csírke...Reggel felkelek és megváltás volt.Könnyű és puha volt a pocim :) Lehet a babuci helyezkedett tegnap rosszul,azért szenvedtem?

nicike

Andi, mióta vizesedik a lábad? Nekem már most van h estére bedagad,akkor lehet Én is erre számíthatok?

nicike

Nici!
Persze, hogy számíthatsz rá. Mindannyiónknak dagad a lába.
20150601134430

:cry: Pedig azt hallotam van aki megússza, gondolom kb 100 ból 1.
Akkor gondolom csak annyi hogy nem ANNYIRA vizesedik be,de befog :?

nicike

Nici, nekem eddig még elmegy a lábam, pedig a bal elég gyenge pontom, mindenféle törés, szalagszakadás, három műtét után. DE magához képest azért puffad estére. De nem mérhető a feltett képekhez.

Azt hittem, babára kelünk.
Akikt befektetnek miért teszik? Azt hittem ebben a nehéz megszorításos gazdasági helyzetben ez már nem gyakorlat. :roll: Én húúúú, de utáltam.

potyka

Sziasztok!
Akkor én a 100-ból 1 vagyok,nekem nem dagad a lábam :D
Szóval van remény :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Gyerkőcök jól vannak?
20150601134430

timi, köszi a vízhajtós tippeket. A dokim is csalánlevél teát javasolt és tegnap már be is szereztük. Este már ittam (és most először éjszaka fel kellett kelnem egyszer pisilni... Kicsi férjem meg reggel mielőtt elment megcsinálta nekem a reggeli adagot. :)

potyka, írtad a homeós árnikát, 200-ast. Hol lehet venni? Mert tegnap ahol vettem a teákat nem volt. Mondta a csaj, hogy 200-as nincs neki és azt nem tudja helyettesíteni mert nem ugyanaz a hatóanyag vagy mi. És azt mondta, hogy ha 200-ast mondtak, akkor olyat vegyek... Nem akartam neki mondani hogy azért elárulhatná hogy milyen van még, gondoltam egyszerűbb ha nálad rákérdezek. :)

de most megyek is mert nemsokára itt a tanítványom és még le is akartam fürdeni. Tegnap amúgy egész jól sikerült végül a vacsi. Úgyhogy megnyugodtam. :)

Majd később benézek, remélem már babás hírekre. És én is azt álmodtam hogy lett új babánk. :)

Szép hűs napot mindenkinek! :)

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Nincs baba? Esélyesek jelentkezését várjuk!

Én is 100-ból egy vagyok, mert eddig nekem sem dagad. De még dagadhat!

Ma megyek tesómmal meg Rolival vásárolni. Mostmár végleg össze akarom rakni a csomagomat. Meg a babának is veszek néhány apróságot, ami feltétlen kell .

És, éjszaka esett az eső!!!! Most süt a nap, de sokkal jobb.

Kép
szly27

Viki, Nici! Én is a 100-ból 1 vagyok mert nem dagad a lábam! :D
Vendég

Jelentem részemről semmi! :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Áron még a helyén!
Megyünk uh-ra,majd jelentkezem!
Amúgy helyzet változatlan,de most csak 2 óránként keltem fel,tudtam kicsit pihenni!

Jók legyetek!

Wera!!!!!!++++++++++++++++++++++++
Ez a te napod! :wink:

Kép

Kép
ibm

Éjszaka 3 - fél 4-ig próbáltam belépni a babanetre, gondoltam leírom mennyire uncsizok, de nem sikerült. Vagy a netünk volt sz.r vagy ez az oldal, nemtom :( . Apa 2-kor jött haza és jól felébresztett, aztán nem bírtam visszaaludni. Így mentem filmet nézni. Ismét csodás éjszka volt! :roll: :lol:

Nst-khez drukk!

Sziszka - tényleg! Miért kell befeküdnöd??? Nem elég lenne naponta, 2 naponta bejárni ctg-re?? Vagy nagyon messze van nektek a kori? Hétfőtől nekem is 2 naponta kell majd menni (ami szuper lesz tömegközlekedéssel, egyedül :evil: ) de inkább bevállalom mint a befekvést! Az már kínzás! :?

Nici - tényleg van akinek nem dagad be a lába, és van akinek csak az utsó 2 hétben, de sokan nem ússzák meg ennyivel. Főleg a nyáron kismamiskodók. Nekem is még csak most kezdett el dagizni 1 hete, sőt, most nem is olyan gáz mint pár napja. Próbáld ki szerintem Te is az összes lehetséges trükköt, mert ha már most ilyen, számíthatsz rá hogy a végefelé csak rosszabb lesz... :(

Én még nemtom mit csinálok ma. Jó lenne kicsit lemenni sétálni, ha nem esne az eső.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Mindenki 2in1!

Levi babám annyit ugrált tegnap, Apa is csak ámult-bámult! Aztán az nyugtatta meg, hogy Apa bekente a pocimat, akkor végre elaludt.
De úgy érzem most újra kezdi. :shock:

Szsiszka! Csak nem várat már sokáig magára a kisasszony!

Erről jut eszembe, jövő héten rákérdezek, hogy náluk mi a szokás, ha nem akarna időben kijönni.
Bár már most az az érzésem, hogy nem várja meg az augusztust.

Most beszélnek a Mokkában valami eperfesztiválról. :D Csorog a nyálam. :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hű, tényleg Ami! Mára ígértem hogy szülök! Akkor majd a kórház felé sétálok! :lol: :wink:

Apa kifejtette h megérti Nórit h nem akar kibújni, mert a napi simit és édességdózist bent is megkapja! Szerinte 1-2 nap édesség-megvonástól úgy menekülne ki hogy csuda! :lol: Hát, ha így van, ez nem ma lesz, mert a kv mellé lecsúszott a szokásos 2 csokiskeksz! 8) :lol:
Vendég

sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Ma betöltöttem a 34. hetet, úgyhogy rakok fel pocakfotót, aztán visszaolvasok, hogy mi van veletek...!

Kép Kép
Vendég

Marcsi! Csini vagy! Jó nagy már Emma-lak! :D :!:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Marcsi! Gratula 34. héthez! Csini a pocid! :D

Wera! Az biztos, hogy megkapja odabennt is a finomságot akkor mindek jöjjön ki! Én is éppen mondtam Apának Szabi is jól el van bennt! Kaja, pia, jó idő! Kell ennél több? :D

Ibm! Drukk az UH-hoz! :D

Kriszti! Biztos Levi fantáziáját is izgatja az eper! Ugrál érte hátha küldesz Neki! :D
Vendég

Wera! Ígéret szép szó.................. :wink:
Csak nem várja meg a kis Nóribaba,hogy Anya 2 naponta ennyit menjen egyedül!!
Hát igen a nasihiány majd Áront is szívenüti biztos!
Bár a csokit nem szereti,tudod attól mindig hányingerem volt,van,lesz amíg lakóm van!!!

Maria! Nagyon csini vagy!
Ez a hálótok????
Mert akkor én egész éjjel a kiságyat lesném!!! :wink:

Sziszka! Még van időd,mikor nővéremmel ezt közölték végigbőgte az éjszakát,hogy ennek a gyereknek ma meg kell születnie,annyira nem akart befeküdni!!!
Mindenki kiröhögte,hogy ez nem így van! :lol:
04-kor hívott,hogy menni kéne és 8:06-kor megszületett a kisfia!
Neked is hasonlót kívánok!

Sz.andi! Nyami palacsintákat írtál!!!!
drukk++++++++++++++++++++++++++++++

Lassan megyek készülődni,majd uh után jelentkezem!
Úgy örülök,hogy Apa itthon van,eddig sem akartam egyedül menni,de ilyen derékkal pláne nem szeretnék vezetni!!!!

Majd jelentkezem!
Kíváncsi vagyok mekkorára nőtt pirinnyó babám!!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt mindenkinek!!!

BABÁT AKAROK! Valaki igyekezzen már! :D

Mi olyan jól aludtunk! És férjecske ma itthon marad! :)

Lecsó lesz!!!

Kép
andkata

Mindenkinek drukkolok aki orvoshoz megy!

Kép
andkata

Wera!
Apjukod milyen kiss vicces pofa!

AKata!

Én is babát akarok, de ezek a csajok.....
20150601134430

Sziasztok!

Azért kell befeküdnöm, mert nem csak nst-t akarnak csinálni, hanem OTT-t is. Ez valami olyasmi, hogy kisebb fájásokat generálnak, és nézik hogy a baba meg a lepény hogy bírja. Hiába mondtam, hogy nem 28 naposak voltak a ciklusaim... :cry: Itt ez a módi. Persze az a legfontosabb hogy ne legyen baja Lucának, de ez a kórházban fekvés teljesen lehangol. Meg egyszer gondolnak egyet és beindítják. Meg mostmár tényleg attól is parázok, hogy nem fogok tágulni és végül császár lesz... :cry:
Tegnap óta meg már ott lent minden csontom fáj. Csak az a rohadt méhszáj ilyen szívós..
Na jólvan. Abbahagyom a panaszkodást.

Marcsi nagyon csini vagy!!!
Mindenkinek drukk aki ma megy dokihoz, nst-re, uh-ra, stb..!!!

Kép
sziszka82

Na, visszaolvaastam, látom sokan nyűglődünk...

A lábam nekem is dagad, nagyon. :x A csajokkal nem volt ilyen sosem.

Ami!
Igen, ez a háló... és én is folyton az ágyikót figyelem...

Az éjszaka amúgy nagyon jót álmodtam, azt, hogy Emma megszületett, és már velünk van.
Nem akartam ma felkelni... :(

Már tőlem is sokan kérdezgetik, hogy egyben vagy még?
Mindenkinek mondom, hogy nekem még így kell lennem!
Legalább 2 hétig, de a három jobb lenne!

Tegnap voltunk a csajokkal délután és persze apával az árkádban, a lányoknak kellett ez-az...
Nagyon elfáradtam. mire hazaértünk, már semmi mást nem akartam, mint ágyba bújni, de akkor meg nem ment az elalvás... :?
De minden jó, ha jó a vége.. :wink:

Azt hittem, ma végre babahírre jövök! hát, nem!
Sajnálom, Sziszka, hogy be kell feküdnöd, de szombat tényleg messze van, addíg még bármi lehet!
Én drukkolok! Meg minden szülni vágyó kismaminak! :lol:
Vendég

Lánykák!
Ti mivel mostátok / mossátok a babarucikat? Öblítő?
20150601134430

jó reggelt!

ma nem aludtam sokáig :D
párom alig hogy elment jött is a pasiváltás. jött a redőnyös-ablakos ficak felmérni a redőnyt. vagyis a helyét, majd a redőnyt ő hozza.
ugy néz ki a 2 szobára kijön egy 100-asból ugyhogy megcsináltatjuk mind a kettőt :D
de jó.... ugy örülök... megint felfordulás :twisted: :twisted: :twisted:

9-től meg elzárják a vizet. ennek is örülök :( habár nem leszek itthon.

jah egyébként jelentem ide ért az eső az éjszaka! hát nem mondom hogy hüvösebb lett. majd meg pusztultam éjjel a melegtől. ömlött rólam a viz. és nem áztunk be sehol, tehát én produkáltam azt a rengeteg mennyiségű nedvességet :D

és most is borus, szemerkélős az idő. persze hogy most megyek a városba :twisted:
mondtam hogy tegnap küldjétek!!!! de hát ti aztán... valaki ráült és most ért ide.

remélem azért nagyobb eső nélkül meguszom a sétát anyával. már csak az a kérdés hogy rövid vagy hosszu naciba menjek. a hosszuhoz ugy érztem meleg van. de ha meg rövidet veszek és utközben jön valami zuhé.... :shock: :?

lemerem fogadni, hogy mivel ma nem igazán leszek gép közelben megint lesz babánk. igy jártam a multkor is. mind a 3-ról lemaradtam a felujítás miatt! ugyhogy előre is drukk +++++ aki a finishben van.

délután megyek orvoshoz. kivi vagyok mit mond a szerződésről, mert ugyebár nem irták alá, és ujat kell csinálni. ez azt jelenti hogy még mindig nem tudom hogy kinél, mikor és hogyan fogok szülni.
a végén az lesz hogy be se megyek a kórházba, hanem csak a szülésznőt hivom fel ide hozzánk az első emeletről :D :D :D
nah jó ez azért erős volt :? rohadtul nem szeretnék itthon szülni!!!!

Kép

Kép
timi1982

Szilviről van hírünk?
20150601134430

marcsi!
nagyon csini pocid van. tényleg már szép nagy gömbicke.

sziszka!
kitartást!!!! nem sok van már hátra.

viki!
én pormosószerrel mostam és öblítővel. (védőnéni tanácsa: folyékony mosószer, öblítő nélkül) :D
az öblítőm silan sensitive volt. reklám helye :D én azt szeretem. magunknak is a silant hazsnáltam. sensitive (fehér), aloeverás-avokádós (zöld), vagy a mandulás-mézes (sárga).jah és a sárga is sensitive ugyhogy lehet van mikor az övét is azzal fogom mosni. de egyenlőre a sima sensitive fehérrel próbálkozom a babaruháknál ha birja a kicsi bőre. ha nem lesz gond akkor nem fogok babaöblítőt használni. ha nem birja akkor lehet babaöblítő vagy tényleg nem fogok használni öblítőt.

Kép

Kép
timi1982

Én is szereztem be sensitive öblítőt, dem ost azt olvastam, hogy ecettel öblítenek. Hát nem tom......
20150601134430

nah hát én azzal nem öblítenék. biztos megmarad a szaga...

Kép

Kép
timi1982

Állítólag nem, kevés kell belőle....
20150601134430

Sziasztok!

Hol van a mára igért babaeső?? Eső egyébként van :cry:
Úgy tűnik most már végleg búcsút inthetek az alvásnak.

Tegnap két órán keresztül próbáltam lefényképezni a gyűrűket, de nem sikerült. Azért felteszem a legjobban sikerültet, de nem látni semmit.

Kép
Kép
patr

egyébként az öblítés a mosószer miatt kell.
tehát hogy mégegyszer átmosni hogy tuti ne maradjon benne mosószer.
meg hogy mivel magyarország nagy részén kemény a víz az öblítőben van valami lágyító anyag, amitől nem lesz kemény a ruha.
öblítőt azért öntünk bele hogy illatozzon a ruha.

tehát ha nincs benne, na bumm... nem nagy tragédia. reklámfogás az öblítő :D :D elvégre marketinges vagyok

:wink:

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!!
Hát én is azt hittem, hogy babás hírre fogok ébredni!!
Bár Sz.Andi még nem jelentkezett be!! :lol:

Marcsi!
Gratula a 34. héthez!! Csini a pocakod!

Drukk azoknak akik dokihoz mennek.....

Nálunk holnap lesz az, hogy apa itthon lesz, mert valami nemzeti ünnep lesz itt, igy nem biztos, hogy sokat leszek majd a gépnél!

Ma terveim szerint lencselevest főzök, és krumplipürét sülthússal.....

d.dodó

Szép reggelt :P

Sziszka :P
Sajnálom a befektetést :( Főleg azért, mert esetedben semmi értelme. Ha hosszabbak voltak a ciklusaid, akkor tuti, hogy a baba is később fogant pár nappal, és ezért valószínűsíthető, hogy a terhességi kor sem pont ennyi, hanem valamivel fiatalabb. Tehát lehet, hogy a mikor indítanak, még csak 39+3 v.4.v.5 leszel :? És miért nem veszik ezt figyelembe? Úgy tudok haragudni az ilyenért!

Amúgy nekem annyiban hasonló a helyzetem, hogy a lombik miatt nekem nem érdekes a ciklus hossza, mert konkrétan tudom, hogy mikor csinálták a megtermékenyítést, és a dokimmal ezt meg lehetett beszélni, így egy ún. "virtuális menstruációt" számolt ki. Tehát, ami most van a vonalzómon az a valós terhességi kor.

Azért nagyon bízom Lucában. Hátha a köv. 3 napban megindul :wink:

Andi :P Wera :P Ami :P
Nektek is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++33

Marcsi :P
Nagyon csinos vagy!!!

Mai vizsgálatosoknak külön drukk, és várjuk a híreket!!!

Véda
Vendég

Andi nekem még nem írt... :roll:
Vendég

Muffin, ha nincs 200as, jó a 30as is, akkor abból 3 napig napi háomszor 4-5 golyócska. 200asból egy adagot szoktak közvetlen a szülés után. (hatóanyag uaz, potenciál más, nem mennék most bele, árnika a vérzést és a sokkot csillapítja, mi adunk a babának is, persze ha minden ok vele, és hozzáférünk, Totnál nem így zajlott, de később kapott :lol: ). De azt nem csinálnám, ha nem a gyerekorvos mondaná.

Nálunk jelentem soha nincs öblítő. Mondjuk ha agyapjút mosok, tán akkor hozok. Egyrészt gyerekeim bőre érzékeny, másrészt mi is úgy nőttünk fel, harmadrészt ecetnek se szaga, se mellékhatása nincs, negyedrészt mindig felbosszantott, hogy csak addig jószagú, míg teregetem, ill. jószagú így is, ha kint szárad, ötödrészt meg mert drága és nem környezetbarát... Ja, és így a törülközők, konyharuhák sokkal jobb nedvszívók. :lol:

De én amúgy is furamókus vagyok, mert biza textilpelust vettem. (azaz moshatót). Perpill ezzel el is mondtam az összes babakelengyét, bár újabban hívogatom a húgom, hogy kotorássza már elő a babaruhát. De ő nem a gyorsaságáról híres. Ha peche van, ő fogja kimosni. :lol:

potyka

Viki! Én vettem babamosószert, de öblitő nélkül mostam a védőnő tanácsára. Egyébként tegnap készült el az első adag... és még a kórházi cuccos sincs összepakolva, de már lassan....

Kép
andkata

Véda!
A mi Lackónk is igazolja a meddőségis számítást! pl. nekem sem félidőben volt az inszem, hanem a 17. napon, és pl. 4 D-n ki is jött gyönyörűen.

Potyka!
Akkor Te is ecet párti vagy?
20150601134430

Én tettem sensitive öblítőt a ruhákhoz!

d.dodó

AKata!
Én vettem folyékony mosószert. Öblítő / ecet variációnagyalok még.

Adél Bébi szobája hogy alakul?

Én most dzsuváztam le a konyhai csempét, most pihegek. Már csak a fürdő csempéje és az ablakok vannak hátra.
20150601134430

Sziszka!
Én drukkolok Lucának! Jöjjön ki! :D

Kép
andkata

Nekem még mindig árválkodik egy fél adag vasalni való.... lehet majd ma ücsörögve megcsinálom......

d.dodó

Jo reggelt!

Kriszti
Egyik gyereknel sem kerdeztük meg - ezert nem tudjuk most sem!

Ruha mosas:

En az elsö kettö gyereknel bio mosoport hasznaltam. Vagy ha nem volt epp mososzerem, csak amivel a mi ruhankat is mostam, akkor anormal mosoprogram utan megegyszer beinditottam egy rövidebb mosoprogramra, de mososzer nelkül, hogy jol kimossa belöle a mososzert.
Az a fontos, hogy ne maradjon az anyagban az a sok vegyszer, en eleve nem hasznalok öblitöt - jobban szeretem, ha nincs mososzer szaga a ruhanak.

Akkor meg nem ismertem a mosodiot. MOst azt fogok hasznalni es utana nem öblitem megegyszer.

En ilyen dolgokban kicsit szokatlan vagyok asszem:
Jobban szeretem a kapott, hasznalt babaruhakat, mint a frissen vettet, mert abbol mar kimostak minden gyari vegyszert, ami allergizalhatna a pici böret.
De ugyanugy az összes babakencet en nem hasznalom, ha szaraz a ekkor azert popokremmel) Es nem hasznalok törlökendöt, föleg nem olajosat, hanem csak kis csomo vattat martok vizbe es azzal mosom le a popojat. Es aztanmegtörölöm, hagyom rendesen megszaradni a levegön es ra a pelus mindenfele kence NELKÜL!!!!
Es ha nahyon maszatos a popoja, akkor a a csapban a foloviz ala tartom es ugy mosom le. Es babkadat sem hasznalok, föleg nem az elejen, manem a mosdoban fürdetem, nagyjabol egyszeregy-ket hetben. A hajlatokat persze azert tisztogatom, de nem babaolajjal, hanem olivaval....
Kivancsi vagyok, hanyan akadnak ki ezen?
DE gondoltam megosztom Veletek ezeket a tapasztalatokat, hogy megismerjetek, igy is lehet!!!

Szep napot, keves duzzadt bokat, sok babat es hasonlokat kivanok Nektek!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Potyka

En is textilpelust hasznaltam mar az elözö kettönel is, es most is az lesz!!!!En nagyo szeretem, nagyon bejött!!!Örülök, hogy van azert mas is, aki igy gondolkodik! :D

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Velem semmi extra nincs. Jól kidőltem csak annyi. Voltam tegnap a dokinál, aki megint vicces kedvében volt, olyankor kis édes!!!! De reggel, amikor bementem az ambullanciára a kartonomért -mert ott adják ki- azt hittem kihullik az idegtől a hajam. 07:00-tól vannak ott 7:18ra értem oda, senki sehol, aztán csicseregve jön egy csapat bevonul és trécselnek, ekkor már 20 perce álltam ott! Aztán bementem és előttem is folytatták, leszarták a fejemet. Aztán hívott apa hogy hol a fenébe vagyok eddig -mert őt leültettem a dokinál, hogy üljön sorbe-, mert már a nővér beszedte a kartonokat. Na akkor értem a robbanás szélére! Jó hangosan és csúnyán mondtam, hogy it állok mint egy csacsi és ezek meg előttem cseverésznék, telefonálgatnak haza és b@sznak arra hogy én csak a kartonomért jöttem. Na ahogy letettem egyből odajött egy nő mosolygott és kedves vlt, hogy mit szeretnék. Mondom csak a kartonomat! Kiadta. Hállalujjja!
Rohanás a dokihoz, karton beadás, várakozás. Emiatt 9 után kerültem sorra. De nem baj, lényeg, hogy viszonylag gyorsan végeztem. Igaz, hogy több mint egy órácskát csücsültem bennt. Zárt a méhszáj!!!!!!!!!! -én azok után, amit Lizus levágott, ebben kételkedtem- és megállapította a doki, hogy nagyon sokat nőtt. Én nem értem, hogy ő ezt hogy érzi, meg tudja, hogy mije hol van! De mondta, hogy fejjel lefele van beilleszkedve, stb. Na ennek örültem nagyon! Vizelet rendben, ctgre 2 hét múlvától hetente kell járnom. Szülésznővel is beszéltem. Tök jó fej volt. Ő 07.14.ei hétre tippel! Én támogatom!!!!! Csak remélem a kisasszony nem szerette annyira meg odabenn a lakását, hogy esetleg nem akar kijönni. Aztán még mentünk vásárolni, na menet közben úgy ugrabugrált ez a gyerek, hogy alig tudtam menni. Aztán még voltunk valahol de nem emlékszem már rá. Ennyi
magdolnam

Ühüm, ecet. És én is csap alatt sikálom a popsijukat, nem törlőkendőzöm. Viszont azt szoktam venni elmenéshez, még a nagyoknak is jól jön néha, az autóban tartom. de egy-egy csomag jó sokáig elég. De babakádunk mindig van, mert az olyan vicces, mindenki összegyűlik bámulni, hogy mi történik, és apa fürdet. (kivéve, ha épp ninc solyan hangulatban). Ja, és minden nap fürdetünk, nem a kosz, hanem a rendszer végett, valahogy úgy érzem, ezt hamar megszokták, fürdés, evés, és kezdődik az éjszaka. Éjszaka nem is pelusozok, csak ha véletlen kaka van. De rejtélyes módon nem igazán emlékszem ilyenre. És nem gyújtok lámpát, és nemigen reagálok semmire. Nem mondom, hogy hamat átaludták az éjszakát, de balhét szinte mindig csak nappal csináltak, és így ki lehetett bírni. :lol:

potyka

nem tudtam sajna még visszaolvasni 10oldalt :shock: majd mindjárt. Baba van???? Vagy valami ráutaló jel???? Mondja már meg valaki kérem szépen!!!
magdolnam

oh, nincs baba hir:(
NA de mindjart visszaolvasok!
csak kozben a kaja a gazon..........es nem fogom odaegetni!!!!!!!!!:)
Vendég

Magdi!
A kórház és az állami hivatalok már csak ilyenek. Ráérnek. Sztem ezen nem kell felmérgelned magad. Áramoljon benned a csí!

Örülök a jó híreknek, bab egyelőre nincs, de Andi még nem jelentkezett.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?