A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Anyjuk!
Mi jót főzöl??

Én közben nekiálltam igy ülve vasalni,.....mint a mit multkor itrartok..... itt a gép mellett a deszka legkisebbre állítva... mellettem még egy szék, amire gyűjtöm a már kivasaltakat!!

d.dodó

Nekem is vasalnom kellene... :?
nincs kedve valakinek segíteni?! :roll:
Vendég

Marcsi!
Igy a gép mellett ülve egész elviselhető a vasalás..... én csak babaruhákat vasalok, a mieinket sosem....

d.dodó

Én örülök hogy ilyen sokfajta megoldás létezik már mindenre, így legalább van miből válogatni! :wink:

Mosószerből fél adag Persil Sensitive-et használok, hozzá csöppnyi Coccolino sensitive öblítőt. És úgy szoktam beállítani a mosógépet h csináljon a mosószer után + 1 öblítést, így tuti nem marad a ruhában.

Pelenkából Liberót vettünk, nincs az a pénz hogy még a textilpelust is mossam... :twisted:

Krémekből csak gyógyszertárit, popsitörlő kendőből Neogrannormon-osat, fürdetéshez 1 csöpp oliva olajat fogunk használni. Hát, dióhéjban ennyi.

Kryss - én nem botránkozom meg senkinek semmilyen szokásán. Mindenki csinálja a jól bevált módszer szerint! :wink: A védőnők is mondják hogy egyáltalán nem szükséges naponta fürdetni a babát, és főleg nem sokáig "áztatni". Én is inkább csak azért fogom "vízbe mártani" esténként, hogy gyorsan a kis hajlatait kitöröljem és már veszem is ki. A hosszabb pancsikat majd későbbre tartogatjuk! :D

Marcsi - Gratulálok a 34. héthez!!! :D Nagyon csini pocid van!!! És szuper a babasarok is a háttérben! :wink: Bárcsak mi is így állnánk már... :?
Vendég

Marcsi! Vasalj együtt Dodóval, együtt talán nem olyan unalmas :lol:

Na megmutatom a legjobban sikerült képet a gyűrűről, nem tudom miért nem tudok jobb képet készíteni. Becsillan a vaku. Kép

Kép
Kép
patr

Anyjuk - gyorsan állíts be egy ébresztőórát, hogy 10 percenként riasszon a kaja miatt! :lol: :wink:

Marcsi - én szívesen segítek vasalni! :) Amúgyis folyton azt csinálom, nehogy már elvonási tüneteim legyenek! :lol:
Vendég

Patr- nagyon szép a gyűrűtök! Gratulálok hozzá, jó választás volt! :D Nem próbáltad vaku nélkül lámpa alatt fotózni? Úgy lehet h jobban sikerülne. De azért látszik így is! :wink:
Vendég

Patti!
Én jól látom a motívumot! viseljétek egészséggel és boldogsággal majd!

Zsuzska hogy van? Még mindig olyan szépséges?
20150601134430

patr!
Nagyon szép a gyűrű!

d.dodó

Jóreggelt!

Nem olvastam még vissza, de olyan jót röhögtem!
Viki, ez a csí csúcs :D :D

Úgy olvasom, nincsenek babás hírek, pedig az időjárás igazán kitesz magáért... milyen kis lustikák ezek a nyári gyerkőcök!

Remélem, mindenki jól aludt, a babák is kellően virgoncak... :)

Rájöttem, hogy a gyerekem szereti az olasz nyelvet. Amikor tanítok, mindig randalírozik a hasamban :)
Most már fogalmam sincs, milyen pozitúrában van, összevissza kavarog a drágám.
Apa meg csak röhög, ahogy a párnahalmazt rendezgetem elalvás előtt :) Egy piros a lábam alá, hogy föl legyen polcolva, egy kockás a fenekem alá Nati visszafordítása céljából, egy pillangó alakú az oldalamhoz, hogy a pocakot is kitámassza valami... aztán amikor ez megvan, úgy befeküdni az ágyba, hogy ne essenek le. Amikor elhelyezkedtem végre, akkor meg tuti, hogy ki kell mennem pisilni :D

Képzeljétek, lehet, hogy a tesómnak mégsem kell bent maradnia a kórházban! Eddig két orvos mondta azt a leletei alapján, hogy nem kell infúzió neki. Olyan jó lenne!

Ha van jó gyümölcslevesreceptetek, fölteszitek? Köszönöm!

Most dolgoznom kell, de vmikor még benézek!

Kép
Kép
bondi

a kaja nagyjabol kesz, mar nagy baj nem lehet. A spenotos palacsintat ugyan meg be kell tolni kis idore, de azt kicsit kesobb, hogy friss legyen. En azt annyira nem kedvelem, mert tul olajos, ezert csinaltam spenotos nokedlit is- eletemben eloszor, raadasul a liszt is elfogyott,igy fogalmam nem volt mi lesz belole- de ehetonek tunik:) MAjd a tetejere piritok is szalonnat, meg van turo, sajt. BAr lattam egy hasonlo receptet es ott paradicsommartassal volt talalva, hat nekem az valahogy nem illik a kepbe.
Vendég

Szia Kryss! Még nem üdvözöltelek küztünk!

Semmi gáz abban, ha nem fürdetsz naponta. Én valószínű fogok, de csak a szertartás miatt, meg mert általában szeretik a vizet nagyon. Én is olyan voltam... És az elején mindenből gyógyszertári!!!

ANDI!!!!!

Kép
andkata

Bondi!
A saját verziómet felttem a receptesbe.

Oti nem tanul még olaszul?
20150601134430

Köszönöm, nekünk is nagyon tetszik, nem tudom mennyire látszik, háromféle aranyból van. És egyáltalán nem volt drága! Sokkal többre számítottunk.
Wera, próbáltuk tegnap mindenhogyan, lámpa alatt, kinn az erkélyen, vakuval, anélkül stb.

Viki, szerintem igen :D , de hát én elfogult vagyok. Kép

Kép
Kép
patr

mosas; vedono is azt mondta plussz egy oblites a vegen, anya is azt mondta igen keves szer, igy en egyenlore sensitiv oblitot hasznaltam, ha nagyon kenyes lesz a bore veszek babaknak valot. De azt mondta a vedono az eloadason, hogy a mai szerek mar egesz frankok, es kis mertekben maradnak a ruhaban....Nem tuodm, lehet tul kenyelmes tipus vagyok, de amig a babanak nem ertok vele, valasztom a konnyebbik utat.
Az ecetrol meg soha nem hallottam :oops: MArmint mint oblitoszer....En vizkotlenitesre hasznalom:) NA meg hutobol a hutoszag eluzesere:)
Vendég

Jelentem vasalás kész!! Bár nem volt sok, meg igy ülve nem is vészes!! :)

Sz.Andi nagyon el van tűnve!!!!!

d.dodó

Patti!
Lehetsz is elfogult! Az Tuti!
20150601134430

Patr!

Kívülállóként is gyönyörű!!!

Kép
andkata

én nem használtam öblítőt, de most kezdtek elbizonytalanítani. De az tuti hogy most nem fogom mégegyszer kimosni a kivasalt ruhákat...

gyümileves recept nekem van, kb. 5 perc megcsinálni, és főzni sem kell. Felteszem mindjárt.

Amúgy meg hülyére unom a fejem. A lábfejeim megint akkorák mint a ház úgyhogy nem akarom őket lógatni, de egy helyben ülni meg tök unalmas... Na megpróbálok majd kitalálni valami hasznosat...

KépKép
muffin

Hú, köszönöm! :)
Ha nem unjátok még, mutatok még egyet. Kép

Kép
Kép
patr

ja, és patr. a gyűrű szerintem is nagyon szép. Ha leteszed a gyűrűt is az asztalra meg a gépet is és időzítve csinálsz képet úgy, hogy kikapcsolod a vakut, akkor elvileg nem fog bemozdulni sem meg becsillanni sem... :) Zsuzska tényleg nagyon szép kiscsaj! :)

potyka, köszi az infot az árnikáról. :)

KépKép
muffin

Patti!
Tényleg jó ha lesz az ablak mellet puska. :wink:
20150601134430

De szép szemek!!! :D :wink:
Vendég

patr!
Szép szemei vannak nagyon.....

Én mostanában pont azon gondolkodtam, hogy a gyerek vajon az én barna szemeimet örökli madj vagy az apja zöld szemeit! :)

d.dodó

Muffin, köszi, idáig azt sem tudtam, hogy van a gépemen időzítő :D
De most megtaláltam, este megpróbálom. Zsuzsiról ezek a jó képek nem az én gépemmel készültek, az apja csinálta, ő fotós. És kedvenc alanya természetesen a lánya.

Kép
Kép
patr

Dodó, nekem zöld szemem van, Zsuzsi a szeme szinét nem tőlem örökölte.

Kép
Kép
patr

Bennem áramlik a csíííííííííí...., de nagyon felmérgeltek.

Múlt hétre ígérték a kiságyat, erre most hívom őket..., és 2 hét múlva lesz meg.

A nő még fel volt háborodva, hogy miért vagyok türelmetlen. K....va anyádért! :twisted:
20150601134430

Köszi csajok a bíztatást és a drukkolást!!!

Magdi örülök a jó híreknek!
Patr nagyon szép Zsuzska és a gyűrű is!!! :lol:

Megyek kitakarítom a fürdőszobát, vasalok, meg ha lesz időm, ablakot is pucolok.

Kép
sziszka82

Viki!

Csiiii! Sajnálom! De addig még nem szülsz!!!

Kép
andkata

Andi remélem babás hírekkel jelentkezel!!!!

Kép
sziszka82

Oké, hogy nem szülök, de a babaruhák itt vannak halomba, mert abba akartam elrakni (kombiágy).

Az dűhít fel, hogy megegyezünk május végében, majdnem a felét kifizettem előlegben és még annyit sem csinálnak, hogy felhyvjanak és kis türelmet kérjenek. Mert akkor más lenne a leányzó fekvése....

Közölte, hogy ők 26-án elmennek nyaralni, és hogy majd addig át kell venni....
20150601134430

Viki!
Ne hagyd magad!!

Elmentem dolgozni, ma még ráadásul osztályozó értekezlet is lesz! BRRR.

Kép
Kép
patr

Patr:gyanítom hogy nekünk is ilyen a gyűrűnk,középen fehér és vésett csillagok vannak benne,igaz?Én még hordom,egyenlőre letudom még húzni,remélem azt az egy hónapot már kibírja az ujjamon,utána fogyok majd és akkor ismét jobb lessz rám.De nem akarom levenni.
Zsuzska is tényleg szép Csajszi :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Különben nálunk is így volt Viki!
5 hét alatt lett kész, felhívtak és közölték hogy a következő 2 napban vegyük át mert nincs tárolókapacitásuk. Gondold el én hogy álltam a csiiiii-vel! :D :D :D

Kép
andkata

Patr! Hajrá mindjárt vége a sulinak!!!

Kép
andkata

Olyan hányingerem van!! :(

d.dodó

Sziasztok! Jó reggelt!

Nincs babánk, vagy lehet, h Andi azért tűnt el igy? Kinek fog üzeni?

Patr, gyönyörű a lányod!

Viki, Sajnálom! ugy utálom,h mindenhol ez van!
Én pl. már egy hónapja könyörgök a közösképviselőnek, h ázzunk a tetőtől és küldje az ember és csináltassa meg mert addig nem fizett a biztositó :twisted: Ja és félévente beázunk legalább! És mindig ez a húzavona!
Bocsi! :evil: De dühitenek az ilyen emberek, ja és ő se ismeri a telefont mikor megigéri h visszahiv!

Ami, drukk a uh!

Sziszka, én se tudom pontosan mikor kéne jönni majd a babónak, mert csak kétszer vot meg előtte rendszertelenül! mert előtte még szoptattam nem volt! :oops: Luca tessék kijöni!!!!
bencuri

ANDI!!!!

MI VAN VELED?!
:shock: :roll:
Vendég

Bencuri!

elvileg Andi nekem üzen, de nem kaptam eddíg tőle semmit, már én is kezdek aggódni...
Csak nem!?

Patr!
Valóban csodaszép lányod van!
Vendég

lányok!
Itt ülök a nappaliban, ablak nyitva, a kutya pedig olyan hangerővel horkol az udvaron, hogy az ablakok is beleremegnek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

na megyek eszem valamit mert már nagyon éhes vagyok... :)

KépKép
muffin

Marcsi! Nem üzensz Andinak?

Muffin! Hogy vagy lelkileg?

Kép
andkata

Marcsi akkor szugeráld a telcsid,hátha megszólal!

ja és nagy gratual a 34.héthez!
bencuri

Muffin!

Mi végülis lehet, hogy egy időben leszünk a Klinikán? Vagy most mit mondanak a császárról?

Kép
andkata

Andinal azert nem egyedi ha soka jelentkezik egy nap eloszor, de azert hatha a palacsinta annyira jo volt ugy donotott a csopseg ezt kivulrol is latni kell:)
Vendég

Hú, jöhetne ANdiról vmi hír, mert sosem leszek kész a konyhával...

potyka

Sziasztok

Lehet, hogy Andinál megtette a hatást a palacsinta! Milyen finomat evett! :) Nyami
Marcsi! Csini a pocakod!
Patr! Nagyon szép a gyűrű! :D A lányod meg még szebb!
:wink:
Viki! Ne mérgeld magad, nem tesz jót!

Láttátok a vonalzómat?

Kép
dittke

Anyának már nagy a pocakja! Gratula és már csak 30 nap! :D
bencuri

Anyjuk igen volt már h későn jelentkezett Andi, de azért én drukkolok h ma azért mert már lehet hogy babázik! :)
bencuri

Basszus, az én hasam is AKKORA, ma sehogy sem férek tőle semmihez. :lol:

Patr, nagyon szép leányka.

potyka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?