Na elszaladtam a védőnőhöz szólt hogy jött várandós mama könyv, mert ide Hajdúböszörménybe még ez se volt, csak miután felhívtam a felicitast... igaz mára vagyok kiírva de ma ki is váltom.
Enikő
Hát mit mondjak, mikor Zsanit vártam épp államvizsgáztam, igaz sak az abszolutóriumig juttoam 2003 májusában az államvizsgát csak 2004 júniusában tudtam letenni....akkor meg azért sajnáltak hogy ilyen fiatalon szülök, minek... akkor még se ház nem volt se autónk. Azóta lett házunk, egy nappal Gréti születése előtt lett meg az új autónk, igaz csak egy skoda fábia, de legalább nem olyan tipus amit szeretnek lopni... Így most azért sajnálnka hogy 3 lány...mondjuk én nem sajnálom magam, jó nekem Csicsónéként is

Mondjuk ha minden jól megy még az idén megszületik az első unokaöcsi is a sógornőméknél, így javul az unokák aránya....
Lynia/Emi
A vérzés mértéke nemcsak attól függ hogy császár vagy sem. Nekem sima szülések után kitrtott szépen 6 hétig igaz az uccsó 3 hét már nagyon lájtos volt, de az eleje brutál. De én egy sima mensinél is nagyon véreztem. A barátnőm az egyiket császárral a másikat simán szülte és mind a kétszer a 4. hétre már nem vérzett. neki meg nagyon kevés volt mindig is a mensije. Lehet ebben van valmi összefüggés.
Brigi
Hát igen négy kis srác, hát lesz velük gondod. Marci jár amúgy oviba? És Máté fog valahova járni ősztől? Nekem irtó szerencsém van hogy Zsani ovis, és úgy néz ki Gréti is mehet a mini csoportba szeptembertől.
Ja enyim lány is jobbos, tiszta fideszes mint Zsani volt, Gréti nem volt ilyen oldalra húzó