A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Köszi lányok, jól esik :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

itt vagyok,egyben!

nem akarok holnap nst-re menni.de Lurkó piszok jól érzi magát este meg reggel is akkorákat ficánkolt (mondjuk raffaelot kapott)
vagy a shrek 3 tetszett neki annyira!

Ckat:garatulálok!
hát ezek a képek,olyan szép mindegyik!

Bridzsi

Kép
esztora

Móni: A mosószer PERSAVON, nem volt olyan drága, de tényleg naon szupi. Marselles-i szappant tartalmaz.... Ph alacsony...
Hát, ha a tapasztalt mamik egyben mossák a felnőtt rucókkal a kicsiét, akkor lehet, hogy én is ezt fogom tenni.... Tököm fog hatféleképpen mosni.

Gurgi: Háháháá faszomkarate!

Kép
zsuzsi**

Brigiiiiii: Nagyon ééééééédesek :) Az utcsó kép az kész :lol: Már mögöst pityergek :oops: :lol:

Dikó: Bakker hogy te milyen szééééép és csini vagy :) Te hány éves vagy? Kinézel vagy 20nak :shock: és már 3. béjbed várod.... ezt hogy csinálod??? Hastánc szépít és fiatalít? Letelik a gyermekágy megyek hastáncolni :wink: :lol:

Manó: Hmmmm én már minden nap elkapom apát legalább 1x, hogy hátha.... mivel a szülésznőm mondta, hogy világbajnok méhszájpuhító a spermium :oops: Homeós bogyók rulez,kiváncsi vagyok érnek-e valamit. Bár elég későn kezdtem el szedni őket :( .. (5 napja)

Emi: a csaszis vérzésről nemtok nyilatkozni, de akkor a gátsebbel tuti nem kell bajlódni :D 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dikó, Brigi: Háááát, asszem elájulnék, ha ilyen cééép fiúk legyeskednének majd Pankám körül... Jó is lenne. Ilyen tünciket!!!

Dikó: Marha jól nézel ki anyukááám! És azok a hastáncos képek hmmmmm...:D

Kép
zsuzsi**

Sálálálá 19 days to gooo!!!

Kép
zsuzsi**

ja Enikő, és ia azért mentem be Dorkatáblába, mert hirtelen leesett az állam, hogy Dikó mennyi idős is????

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Köszi a dícséreteket, én is odavagyok a 2 szép szőke kékszemű lovagomért! Reszkessetek lányos anyukák! :) Szivvi, mehetünk udvarolni? Tetszik a csajszi! :) Bár Rolcsinál úgy látom Grétus a favorit! :wink:

Na jó a húszon már felül vagyok, bár nem sokkal csak öttel! Az biztos hogy fiatalít a hastánc, mag marha jót tesz a belső dolgoknak, szülés után fél évvel kezdtem, és nagyon jót tett!!! na ez nem a reklám helye, de az öntudatnak is jó, és nem mellesleg kíméletesen fogyaszt! Ja és apának is tetszik! :oops:

KépKépKép
dikó1

Emi, :D :D :D

KépKépKép
dikó1

Azért ez most nagyon jól esett, hogy ennyit dícsértetek! Tiszta jó kedvem lett! Nagyon aranyosak vagytok!

Bár szerintem itt mindenki nagyon csini kismama!!! Meg anyuci!!! Topmodell topik! :lol:

KépKépKép
dikó1

Én is hastáncolok háhháá, csak nekem a hasam külön táncol :lol:

Kép
zsuzsi**

:D ez jó zsuzsiii

tegnap enyém has jobboldali volt egész nap! jól néztem ki, bal oldalt horpadás, jobb oldalt óriási púp!
na de mára abbahaygta, és épphogy csak megmoccan, sőt, ébredésnél mocorgott, azóta :shock: hibernáltam, a jégrémmel tutti!

lynia-

Emi: Nálunk is jobbos a béb :D Mindig ott dugja ki magát, és pont ilyen púp lesz nekem is... háhá, elég mulatságos! :lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Csajok, nekem nagyon melegem van! Nálatok is kánikula van?

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Azt micsoda babaeső volt itt, a július 9-ei kirásosok közül senki se maradt.... A védőnő nekem is ezt az időpontot számolta ki, de nem vette figyelembe hogy nekem 35 napos ciklusaim vannak nem 28... így igaza vonalzómon már az szerepel hogy ma kéne, de szerintem ráhúzunk egy kicsit (csak ne péntek 13-át nézze ki magának a csaj)

Manó
Azta mekkora poci! Na ha hazajön Jocó csináltatok vele én is ilyet bár nekem szerintem sokkal kisebb. Milyen drága ez a kis Gréti...

Enikő
Én már Grétinek se mostam külön, túl lusta voltam hozzá. az első pár nap kiderül hogy van e valami gond. Meg amúgy is ha felveszem az én ruhámhoz ér hozzá tehát akkor magamnak is külön kéne mosni....

Hascsíkok.... Nekem Grétivel lett pár, szülés előtt 3 naplla jöttek, kicsit se voltam mérges ááááááááááá :twisted: Most úgy néz ki nem lesz újabb mert most kisebb a hasam mint Grétivel volt viszont nagyobb a baba az UH szerint. Na nem tudom ha kijön kiderül.

Dikó
Te is fiatalon leszel 3 gyerekes, igaz én 2 évvel idősebb vagyok, de mikor megtudják hogy haramdik csak szörnyülködnek. Mikor meg mondom hogy mind lány... hát az idősebbek lesajnálnak, én meg leszarom őket magasról. Nem értem egyesk szerint csak a fiú a gyerek...

Na megyek keresek egy fagyasztót és azt hiszem beleülök, iszonya melegem van

Nadine
KépKépKép
nadine

Na sikerült utolérni titeket.

Először is Gratulálok a két újdonsült anyukának: Emi 25 és Ckat.
Jó egészséget és sok tejcsit kívánok.

Manó: jó, hogy újra köztünk, hiányoztál. Gréta baba tünemény, az otthoni fogadtatás nagyon tetszik.

A képek, akár kis akár nagyobb gyermekes nagyon szuperek
Egyik gyerkőc szebb, mint a másik. (hamarosan nekem is lesz dicsekednivalóm hihihi :lol: )

Egyébként csatlakozom a nyűgösökhöz. Semmihez nincs kedvem, de unatkozom, kezem lábam bedagadva a víztől (szerencsére engem csak most kapott el) és már most félek attól, hogy fogom kibírni a fájdalmat. egyébként meg olyan önző vagyok néha, csak magamra gondolok, hogy elkap a lelkiismeretfurdalás. Nektek van/ volt ilyen? Elmúlik?

Kép
szücsi

ha 9.-e megvolt nem jöhetnének a 10. dátumosok? :lol:

ettem jó kis zöldbab levest de még éhes vagyok és kivételesen nem türelmetlen.
igaz éjjel ha felébredtem komolyan ordítani tudtam volna hogy még mindig semmi.(Ricsivel ma már fogadtunk szerinte 3kor megyünk,szerintem meg nyertem egy sportszeletet)

Bridzsi

Kép
esztora

Nadine: Én 29 vagyok de ettől is sokkolódnak, hogy ilyen fiatalon 3. gyerek :shock: Nem értem mit gondolnak, 40 évesen kéne a családalapítást kezdeni???
És tényleg gáz, hogy valaki szerint a lánygyerek, nem gyerek :( Pedig olyan tündérek :D Semmiért nem adnám őket, nincs az a pöcsös :lol: Nem estem volna kétségbe, ha a 3. is lány, sőt titkon reménykedem abba, hogy még szülésig leesik a pöcse :lol: :oops: Én is Csicsóné lehessek, mint ti Manóval :wink:

Zsuzsi: Itt 36 fok van :( Megpusztulok :? És ide csak holnapra igérték a lehűlést, míg nyugat Magyarországra már mára...

Enyim pocak is jobbos mint anyája :lol: 8)

És olyan mensisen fájdogál..... egyfolytában......

ceniko
Szeged

Dikó
Tünemények a srácok! (az udvarláshoz sorszámot kell tépni, Kinderke kisfia is be van jelentkezve :wink: )
Brigi
Hát a te hapijaid se semmik!! Máté a kis fürtös fejével!! Zabálni valók!!
Szücsi
Ne agyalj, hogy ki fogod-e bírni a fájdalmat!! Ugyanis kifogod!!! :lol: Nemsokára te is a karjaidban tarthatod a csodát!!
Esztora
Rosszul fogadtál! A mars csoki a szüli segítő!!
Ceniko
Én is lányos mamiként tudtam magam elképzelni!!

KépKép

KépKép
szivvi

Köszi Manó! észrre se vettem a vonalzóm. És remek már bőgök is pedig én ilyet eddig nem!! Még haladok a visszaolvasással csak ezt le kellett írnom.
Vendég

Na ez érdekes, engem meg a 4 fiú miatt sajnálnak :roll: Pedig szerintem tök jó ennyi kiskukis :lol: Na jó akartem egy kiscsajt, de mostmár örülök csak már jönne ki. Mátéban meg egyébbként is van egy kicsi lánybeütés :oops: Eléggé kis nyafka néha meg állandóan takarít :lol: Nomeg ha a 4. lány lenne azt hiszem tökös kiscsaj let volna belőle 3báty mellett :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

szivvi, milyen vérzésre számíthaok, ha császár?

lynia-

Emi
Fú bocs, az előbb azon tanakodtam, hogy akartam írni, csak nem tom mit... :oops:
Hát nekem még mindig 2-3 tisztasági betét kell és pisilésnél is kijön 1-1 nagyobb adag..Bocs a naturalizmusért!!! Pont reggel tanakodtam, hogy mikor lesz már vége????? A kórházban mind az 5 nap óriás betéttel nyomattam :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Pedig a mensim 3 gyenge napból állt..

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi! furcsa volt nézni a fotót. Nincsen kukija... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ezzel kapcsolatban van egy tök jó sztori..Barátnőm második gyermeke lány lett, első pelenkázás otthon, kisfia meglátja, felkiált: Te anya Petrának végig popsija van!!! :lol: :lol:

Férjem unokaöccse meglátta Lilit, halkan súgja anyjának: anya ez lány lesz??

KépKép

KépKép
szivvi

Na elszaladtam a védőnőhöz szólt hogy jött várandós mama könyv, mert ide Hajdúböszörménybe még ez se volt, csak miután felhívtam a felicitast... igaz mára vagyok kiírva de ma ki is váltom.

Enikő
Hát mit mondjak, mikor Zsanit vártam épp államvizsgáztam, igaz sak az abszolutóriumig juttoam 2003 májusában az államvizsgát csak 2004 júniusában tudtam letenni....akkor meg azért sajnáltak hogy ilyen fiatalon szülök, minek... akkor még se ház nem volt se autónk. Azóta lett házunk, egy nappal Gréti születése előtt lett meg az új autónk, igaz csak egy skoda fábia, de legalább nem olyan tipus amit szeretnek lopni... Így most azért sajnálnka hogy 3 lány...mondjuk én nem sajnálom magam, jó nekem Csicsónéként is :D Mondjuk ha minden jól megy még az idén megszületik az első unokaöcsi is a sógornőméknél, így javul az unokák aránya....

Lynia/Emi
A vérzés mértéke nemcsak attól függ hogy császár vagy sem. Nekem sima szülések után kitrtott szépen 6 hétig igaz az uccsó 3 hét már nagyon lájtos volt, de az eleje brutál. De én egy sima mensinél is nagyon véreztem. A barátnőm az egyiket császárral a másikat simán szülte és mind a kétszer a 4. hétre már nem vérzett. neki meg nagyon kevés volt mindig is a mensije. Lehet ebben van valmi összefüggés.

Brigi
Hát igen négy kis srác, hát lesz velük gondod. Marci jár amúgy oviba? És Máté fog valahova járni ősztől? Nekem irtó szerencsém van hogy Zsani ovis, és úgy néz ki Gréti is mehet a mini csoportba szeptembertől.

Ja enyim lány is jobbos, tiszta fideszes mint Zsani volt, Gréti nem volt ilyen oldalra húzó :D

Nadine
KépKépKép
nadine

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bori
A juttatásokkal kapcsolatban szeretnélek kérdezni!
A családi pótlék, az egyszeres támogatás, meg a tgyás-ra kellett most beadni a papírokat? Vagy van még valami? (se a cégem, se a védőnő, nem segítőkész)

KépKép

KépKép
szivvi

Jaj, de jó a már kintlévőbabákkal! Egyik szebb,mint a másik!
Türelmetlen vagyok. Tegnap már ott tartottam,hogy azon agyaltam, hogy ilyen nyűgösen nem is mehetnék szülni. HüPi vagyok nagyon!
Szegény gyerek megijed,hogy hisztis az anyja ztán ki sem akar jönni ( Gondolom a nővéremnek ezért volt mind a kettő császár :wink: )

Nst: SEMMI nincs! 20ig ha felment,de szerintem csak amikor mozgot,mert tök sima az egész! De sikerült megszereznem a hbsag-s leletemet. Jobb később,mint későn!
Dokit kérdeztem,a péntekről.... Azt mondta kapjam el apát csütörtökön. Mondom remek ötletei vannak,de egy fecske nem csinál nyarat, mire Újra szól a hatlövetű? És megveregette a vállam,édes mi!
Vendég

Szivvi
Igen ezekre kell beadni a papírokat. Mondjuk nekem ma már megjött az első TGYS-em június 11-től június30-ig tartó időszakra. El se hittemmert Grétinél visszatartották míg a születés anyakönyvi kivonatot bemutattuk akkor kaptam meg visszamenőleg.

Nadine
KépKépKép
nadine

Helló Lányok.

Jöttem egy kicsit pihenni.

Gőzerővel rámoltam, takarítottam eddig, még van hátra egy kicsi, de előtte rápihenek....

Igen Zsuzsi, rohadt meleg van, fülledt levegőőőőő... utálom!! Porszívóztam, és csöpögött az arcomról a víz....

Tök jók a gyerkőcökről készült fotók, édesek egytől-egyig. Én az előbb beszéltem a lányommal, palacsintát sütnek mamival, nagyon jól el van.

ceniko: egy kis kitartás, holnap már Szegeden is lehűl a levegő, remélem nálunk is :wink:
Jövőhétre megint nagy hőséget mondanak, keddig láttam az előrejelzést, 34-36 fok.... előre élvezem :?

No felkerekedek, befejezem a takarítást, pontosabban abbahagyom....aztán készülődök a doktornénihez. Kiváncsian várom, hogy mit mond majd. Este jövök a hírekkel.

Pihenjetek sokat!!!!!

Móni

Kép
Kép
moni1973

nadine: megkérdezhetem, hogy mikor igényeleted meg a TGYÁS-t?

Kép
Kép
moni1973

Picit aludtam, most jobban vagyok egy fokkal..előtte sírtam egyet, mitöbb zokogtam..most tényleg nyugodt lettem..főleg, hogy ettem egy kis mákos tésztát is.

Dikó!
Nagyon csini voltál és most is az vagy! hát nem semmi, hogy mennyire nem látszódott a pocid.

Brigi!
Aranyosak a fiúk, mennyire szeretik egymást..hihi

Emi, Kinderke és a többi ingadozó hangulatban lévő sorstársaim!
Jó, hogy vagytok!

Orsi!
Jó fej a dokid, a kis perverz..háhá, újra szól a hatlővetűűűűűű

Szücsi!
Az a baj, hogy én meg ilyen önfeláldozó típus vagyok..egy baromarcúú! Önzőbbnek kéne lennem!
Elegem van a Teréz anyaságból..Gurgirita anya szeretnék már lenni...

Szivvi!
Ez jóóó ez a sztoriiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kép egyem meg a kis drágát..lassan már én is úgy nézek, úgy összenőttek a combjaim..háháhá na jó annyira nem..
torolve_20131003125716

Bocs, mindenki, jó hogy van itt nekem! Hejj
torolve_20131003125716

Szépen magyarul fogalmaztam..jól van Gurgi..Hajrá!
torolve_20131003125716

Sziasztok!!

Egész délelőtt bankban voltunk Emivel. Összeen 3 db-ban...
Szegénykém végig ült a babakocsiban, és 7 dl vizet ivott meg. Persze elázott mindene, itthon zuhanyzással kezdtünk, aztán tente.

De be van adva a lakáshiteligénylés:). Még pár papír hiányzik, meg a szocpolhoz kell néhány igazolás, ha megszültem. Alakul a dolog.

Fagyasztás: annyira nagy dolgot ne csináljatok belőle, halkan megjegyzem, hogy a felolvasztott tejet nem minden baba issza meg, mert elég büde :shock: . De végszükségnek jó lehet.

Nenokéról nincs új infó?

Juj, Enikő, 17 varrat?! :shock: Akkor én nem is panaszkodom továbbb! Nekem nem tudom mennyi, szerintem úgy 7-8 külső lehetett, meg ki tudja hány, de jó sok belső.

KépKépKépKépKép
uxi

gurgi: mákostészta?!?!?! még ha rágondolok is jobb kedvem van... hú de ennék, kár, hogy már ebédeltem :?

Csajok ne aggódjatok, később jókat fogunk mosolyogni ezen az időszakon.... én amikor Blankával voltam tehes, sokkal depisebb voltam, lehet, hogy a tél miatt, nem tudom. De arra is gondoltam, hogy így másodszorra már jobban tudom kezelni ezt a "lelkiállapotot" és azért borulok ki kevésbé. No de nem akarom még elkiabálni, mert még bármi lehet.

Na elköszönök.

Móni

Kép
Kép
moni1973

De azért én továbbra is azt gondolom, hogy alapból ha már úgy vagyunk megteremtve, hogy ott kell kiférni annak a babának, akkor biztos jól is van megszerkesztve a dolog, csak épp a dokik szeretnek közbeavatkozni egy kis vagdosással... :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!!

Pont most írtam Nenőkének, még nem válaszolt..
torolve_20131003125716

uxi: szerintem meg épp az nem véletlen, hogy vágnak!!!! Eltudod képzelni nagyanyáinkat 4-5 natúr szülés (vagy még több ) után hogy milyen állapotba kerültek?
Ahogy a doktornőm fogalmazott ( bocsi, egy kicsit durva, de nem én mondtam) lábuk között hordták a méhüket. Persze mindez sarkítva.....

Kép
Kép
moni1973

Móni: Ötre magánrendelésre megyek a Kosztolányira, ahol a Praxis van, majdnem oda. Apa visz. Majd este tudok csak jelentkezni, mert utána megyünk egy haverhoz lakásnézőbe és vacsizni. De kb négyig még vagyok...

Kép
zsuzsi**

Jaaj, de hülye vagyok, kicsivel akartam írni, de még jobb lett volna priviben! Bocsi lányok!

Kép
zsuzsi**

Lányok

Rózsával tartja valaki a kapcsolatot? Vele mi a helyzet?

Kép
szücsi

Uxi: Nemtom, de sztem igazad van gát ügyben! :wink: Gratu a lakáshitelhez, hú nem tudom hogy a mai vilgába hogy mernek ennyien felvenni lakáshitelt, de sajna más megoldás meg sok családba nemigazán van.... :shock: :evil: Inkább a banknak fizesd a saját lakásod törlesztését, mint xyz-nek az albérletpénzt...
Nagyon sokat kell fizetni havonta??? :oops:

Móni: Én a 2 lánnyal ezerszer depisebb voltam a terhesség alatt mint most. A dokim szerint fiúgyerekkel jóval stabilabb az ember lelkiállapota mint lánygyerekkel, hát igen a hormonok.... azé nem mindegy... :roll: És én ezt a teóriát megerősítem :wink: . Fiúgyerekkel sokkal jobb a terhesség... (szerintem)

Gurgikám: Fel a fejjel kiscsillag mostmár Te következel :wink: Lebegjen az előtted, hogy pl Móninak, Zsuzsinak vagy nekem még mennyi van hátra.. :roll: :wink: te sokkal előrébb vagy :D

ceniko
Szeged

okés Zsuzsi, este írj majd hogy mi volt, majd én is beszámolok.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Írt Nenőke!!
Jól vannak, ő is szeretne már szülni , minden viziten elmondják neki, hogy már szülhetne de kicsi Dávid vígan lubickol, nagyon bízik a holnapi frontban.
Megpróbálja megkeresni Ckat-éket, mivel ők is a II-es sz. Nőin vannak..
Ckat-nek mi a rendes neve???
torolve_20131003125716

Gurgi: örülök, hogy jobban érzed magad, rossz volt még olvasni is a depis hangulatod "költeményeit", amikor te egy tündéri csajszi vagy tele vidámsággal, lelkesedéssel.

Én is szeretnék már anya lenni, de biztos csak akkor fogom igazán felfogni ezt az egészet, amikor a karjaimban tarthatom az életem értelmét :roll:

Kép
szücsi

ceniko: erre a fiú-lány kérdésre nem is gondoltam, de tényleg lehet benne valami. Én Blankával anno időnként full depi voltam... most szerencsére ennek nyoma nincs :wink:

Kép
Kép
moni1973

Enikőő!
Aranyos vagy, köszi a bíztatást!! :lol:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?