A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Boni jobbulást Zsiginek!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

köszönjük szépen a féléves köszöntéseket!

Betegeknek jobbulást

Zugolvasok :oops: :) , mert lurkó továbbra is iszonyat nyűgös....

Mindenkinek beért a bcg-je?
makadu

Mecsi nekem a zöld jobban tetszik, hapsissabb... :oops: :)
makadu

jah és köszi ZSófi a választ
makadu

Sziasztok!

Én is eltűntem, Gergő mellett mostanában semmit nem lehet csinálni. Mire írnék, addigra megint menni kell hozzá :D Remélem jövő héten már tudok én is jönni.
Nagyon jók a képek, minden baba gyönyörű!
És örülök, hogy Barbi is ideért!

Kitti! Nekünk nem ért be a BCG... :(

Barbi
Kép
manci79

Hogy miért nagy betűvel írtam a bcg-t :?: :D

Barbi
Kép
manci79

mecsi ,
nekem az tetszik jobban amit megvettél :wink: pedig eléggé zöldmániás vagyok .és ha a második baba lány lesz, hát neki is jó :wink:
Vendég

nekem mind a kettő tettszik Mecsi, pont én is rákerestem a márkátokra, és elnéztem ezt a zöldet... újonnan mennyibe kerülhet? az elefáni honlapján láttam, csak árakat nem írnak :( ott csomó jó szín van... meg mindig attól parázom, hogy mi van, ha mégsem jön be annyira, akkor hogy mondom meg, hogy köszi, de nem kell... :P

Boni, Zsiginek jobbulást! mi ez a betegség? mivel jár?

sophie27

Kitti, nincs mit! :)

Döncinek 8.
Lizonak, Nikinek, Rékának és a Várhalmi ikreknek pedig 7. hónapos szülinapjukhoz sok boldogságot, meg persze a mamáknak és papáknak is! :)

Mecsi, én azért nem cserélném le, mert félnék, hogy a másikat nem tudom annyiért eladni, mint amennyiért vettem, és így kidobnék az ablakon pár ezrest :( persze lehet, hogy bátraké a szerencse, szóval ahogyan érzed. a zöld tényleg fiúsabb, de a másiknak is nagyon szép színe van és ki mondta, hogy egy kisfiú nem ülhet pirosas narancsos kocsiban ;)

sophie27

Újjonnan 30felett van akciósan van most az astiba azt hiszem 29ezerért. . Nehéz döntés majd meglátjuk mi lesz. Amúgy ha leütsz egy dolgot és odamész és mégsem tetszik visszamondhatod max újra felteszi te meg kapsz egy negativ értékelést. Pár után mondjuk kizárnak de én már mondtam vissza pl. ruhát.

Második lány babának tuti jó lenne mert virág van a háttámláján :lol: :lol:

Áron reggel kicsit köhögött azt hittem csak a száraz levegő miatt ,de egyre rosszabb és csúnyábban köhög. Mint amikor szakad fel a cucc neki pedig 2napja már nem is köhögött és jól voltunk :( Remélem nem esik vissza mert akkor hétfőn dokinéni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.03.01 19:37-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Az elefáni bababoltról meg annyit hogy horror árakon árulnak mindent. Pl a brendonba most 33ért adják a 2009es modell pp áriát ők 52ért :?: :?: :!: :!: botrány!

Boldog 7hónaposat a babáknak akik ünneplik :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Azért köszi lányok a véleményt!

Megyek vár rám 6db csirkemmel csontozásra meg egy kosárnyi vasalnivaló!

Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

jó reggelt!

ZSófi hörghurut nagyon köhög rekedtesen sokszor,(és péntek reggel kezdte.. addig is volt napi két köhögés, én azt hittem nyáltól...lellkiismeretfurdalásom van...) a tüdején le van rakódva a slejm.. ami nem tud távozni..reggel délben kanalas orvosság,reggel este Baby luffal kenem hátát.ez egy csodaszer....Zsiványunk szenved..szerencsére muszáj ezt mondanom hányt is,legalább a slejm távozik..egész nap mosolyog még így is..és ami a legjobb már nem fél a porszívótól..saját maga mutatja , hogy szívni kell nozit! láza nincs, éjszaka nyugtalanabb, de VIburcol kúppal aludt 5 órát egyhuzamban... így én is..tegnapelőtt a pihenőszékében aludt mellettünk félülő helyzetben..

Mecsi vegyél baby luufot és azzal kenegesd a hátát.. én férjem sem engedtem volna vissza....

babakocsi nekem zöld jobban tetszik az is unisex, de mégis pasisabb...és ezért nem szabad utána nézegetni hihi

nekünk beért bcg... :oops:

hogy sikerül a másik Barbistali? :lol:
Vendég

Nagyon jól sikerült a tali, jó sokáig ott voltunk, megszálltuk szegény Sziszkáékat, mi este 8-kor értünk haza, de Barbiék még ott voltak...Ezúton is köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat, és jó volt mindenkivel találkozni :D :D :D

Barbiéknak meg köszi a gyönyörű játékokat :D

Majd rakok képeket is, de szerintem csak este jutok oda....

Katica bocsi, csak este olvastam az sms-edet, Ti is hiányoztatok nekünk, de majd legközelebb... augusztusban is jönnek Barbiék :wink:

yuyu79

Sajnálom Zsigikét, jobbulást neki!!!Meg Áronnak is!!!

yuyu79

Sziasztok!

Boni, Mecsi,
Jobbulást a babuciknak!! Szegénykét, mennek a gyógypuszik!

Hát lányok, én teljesen kivagyok lelkileg! Beláttam, hogy jobb ha most átköltöztetjük Virágok a szobájába, minél később annál rosszabb lesz, neki is meg nekünk is. Olyan jó volt, hogy ott szuszogott mellettünk, hiányozni fog! Ilyen látvány fogadott reggelente az ágyból bennünket mostanában, édes pofa!!!
Kép jó reggelt!

Kép
Kép
dia123

Jó reggelt!

Hát Áron totál lerottyant tünet ugyanaz mint Zsiginek ugyhogy holnap dokihoz megyünk. Szerintetek hétvégén is lehet zaklatni dokit telefonon?

Dia Virág nagyon cukin kukucsál a kiságyból , de hidd el jó lesz külön is nektek.

Délután megnézem a zöld kocsit találkozunk a csajjal és eldöntöm.
:oops: :oops:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boni, hát ez nem hangzik valami túl jól... :( Jobbulást Nektek. Egyébként miért van lelkiismeret furdalásod? Hogy nem gondoltad, hogy beteg és azért köhög, vagy? :(

Mecsi, Áronkának is jobbulást! Ne legyetek betegek! :(

Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a zöld kocsi. :) Amúgy 16e-ért tényleg nem volt sok a másik, meg végülis ez sem sok 20e-ért, csak tudd tényleg eladni, bár biztosan rutinos vagy már ebben! :) Mi tegnap voltunk a Coraban és volt top rider nevű babakocsi, hát egészen jó, 18e volt az amelyik tetszett nekünk, de máshol olcsóbban is láttam már ilyet, szóval nem kapkodom el, Elefániba meg azért mennék, mert ott bele tudom ültetni a gyereket, sok esetben a neten árusító boltokban nincs is mindig minden fajta, max. rendelésre hoznak... Szóval fontos, hogy lássam, meg, hogy hogyan kell összecsukni, úgy mekkora, stb.

Julcsi, várjuk a fotókat!

Barbiéknak pedig jó utat hazafelé, bár lehet, hogy lassan már otthon is vannak... :shock:

Jó lesz augusztusban is találkozni velük, ha össze tudjuk hozni!

Egyébként ti terveztek valamit a babók 1 éves szülinapjára, valami különlegeset?

Dia, nagyon édesen kukucskál Virág! :) Hidd el, jobban fog aludni ő is, és ti is, ha már megszoktátok az új helyzetet! :)

Nálunk a helyzet változatlan! Hajnali 1 körül ébredünk mostanában :roll: Aztán szopi, utána alvó helyzetben megpróbáltom becsempészni az ágyába, de ahogy közeledik a popsi az ágyikóhoz már üvölt! :( Kész vagyok tőle. Nem tudom, hogy mi lehet a gond... Amúgy tápi után most szerencsére visszaaludt, de az elmúlt két napban a mi ágyunkban hajnalozott... :( Remélem, hogy idővel javul a helyzet, mert jó lenne kicsit pihizni végre! :P És nem az oldalamon aludni az elkövetkezendő évtizedekben... :)

Aprooék nagyon el vannak tűnve, pl. :( Meg még sorolhatnám, hogy kik nem járnak errefelé jó ideje! :( Remélem, hogy semmi komoly baj nincs sehol és nem azért nem jöttök lányok!

sophie27

ja, Mecsi, ha nagyon úgy gondolod, hogy már ma megmutatnád Áront a dokinak, szerintem az ügyeletre nyugodtan elmehettek, nekünk mondjuk dokinéni mondta, hogy hétvégén ügyelet, vagy kórház, szóval őt nem ér hívogatni, persze ezt is meg lehet érteni, de lehet, hogy a ti dokitok nem bánja, ha kihívod! ;)

sophie27

sziasztok!

Mancibarbi kaptatok prevenárt? mikor kapjátok a bcg ismétlőt?
nekünk kész tortúra az egész, anniyra utálom p..ert,h azt el sem tudom mondani. képes volt engem lehülyézni szinte, és ő nem tudta,h nem atüdőgondozóhoz tartozik a bcg és nem lehet együtt oltani a prevenárral....és a hangsúly.... :cry: :cry:

iszonyat nyűgös Levink, a fogak tényleg hajnali 1 és 3 között nőnek?! :shock: :lol: már 3 hete nem alszunk rendesen....
akiknek sírt a babó a fogfájás miatt hajnalban mit csináltatok velük? krém, simi, nyugtatás és nem alszik vissza csak ha megetetem...valami ötlet?
makadu

ZSófi én az 1 éves szülire 3-asban eltöltött bulit tervezek ,talán nyaralást, de Apósom már tervezi a hetedhétországra szóló egész családos bulit- nem számít, mi mit akarunk :shock: :roll: :cry: :evil:

valami tipp ismét,h hogyan latassam napközben a lurkót? az esti letevéssel nincs gond, de napközben csak ringatással tudom nagy nehezen elaltatni... a kiveszem-berakom nem működik, sajna...hm?
makadu

Kitti, hát napközben sajnos mi is babakocsiban ringatva altatunk, vagy sétálunk lent és úgy alszik, de szintén babakocsiban... :( éjjel még mi is eszünk mindig! :( jó lenne, ha kibújna már a fogacska és talán lenne egy 3. nap is a kicsim életében, amit átaludna, na meg persze anya is... :)

sajnálom ezt az oltásos mizériát nálatok. amúgy váltani nem tudnátok dokit!? :oops: vagy egyik sem jobb a másiknál? :(

fogak növekedéséről lövésem sincs.

szülinap. mi is nagycsaládosat tervezünk... persze lesz szolídabb közös is, de lesz nagycsaládos is, mert én nem készüök 16x, mire mindenki meglátogat minket... :(

sophie27

mecsi :cry: jobbulást! fogadjunk, hogy tetszeni fog :wink:

ZSófikám azért, mert ebből a napi egy max két köhintésből nem láttam semmit mert mosolygott, nevetett.. semmi bajba nem volt..nem szörcsögött... aztán lehet a bkv-n kapott el vmit.. hazafelé majdnem 1 órát utaztunk dugóbna és volt mellettünk két hgaltalan és az egyik nem győzött köhögni..

:cry:

ma reggel egy másik nagybátyám is elveszítettük váratlanul.. 2 nap alatt 7 infarktusa volt :cry: kikészültem....utálom a februárt tavaly februárban apósom és párom nagybátyját veszítettük el... nyáron nagypapát... utána párom nagynénje kapott stroke-ot, lebénult , nem tud beszélni..előtte egy másik nagybátyám kapott agyvérzést le van bénulva.....most már befejeződhetne..

bocs hogy kijött belőlem...
Vendég

Boni, nagyon sajnálom... Remélem ezzel befejeződik a családotok kálváriája... Nagyon sok ez így egymás után :-(

Még nem otthonról írok, úgyhogy képek majd csak este (vagy holnap), de ami késik, nem múlik... Várjuk ám a tranzitos képeket is még ;-)

Kitti, mikor Enikőmnek jött a foga, és 5x kelt éjjel, én is 2x vagy 3x szoptattam meg, mert csak úgy aludt vissza... Ha máshogy nem megy, szerintem nyugodtan tedd cicire... Ha nem is éhes, az legalább megnyugtatja ;-)

yuyu79

húúú boni jól kifogtátok akkor a bkv-én :cry: annaira sajnálom és mindezt a családi "lajstromot" is , nagyon nehéz lehet mert nem tud az ember hozzászokni, minduntalan feldolgozni...tartsatok ki!!
vígasztaljon a gondolat, hogy a következő nemzedéket mi hozhatjuk létre :roll:

dia, virágtól elájultam szinte , mert annyira cukkancs ahogy kukucskál :D

julcsi,
nagyon várjuk már mi is a képeket :D
Vendég

Boni nyertél! Itt van a zöld is :D Megvettük , de ezt is lealkudtam , úgyhogy most megy eladósorba a sárga színű.

Lányos anyukák akit esetleg érdekel szóljon!!!

Boni remélem már vége lesz a negativ dolgoknak! :?

Mi jót főztetek ma csajok? nálunk husileves és carbonara volt ebédre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mecsi 2009.03.01 19:38-kor.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kitti! Kaptunk prevenart, miért kérdezed?
Nektek ki az orvosotok?
Bcg ismétlőt még mindig nem beszéltük meg, már 3 hónapos kora óta nyaggatom a dokinőt, hogy mi legyen...most már erőszakos leszek és valahogy elintézem, hogy megkapjuk. Nem tudom miért ilyen nyögvenyelős az egész...tök gáz! :( olyan, mintha nem is lenne annyira fontos, pedig az, ugye?

Mecsi! Ügyi vagy, hogy sikerült a zöld babakocsit megszerezned! :D

Boni! Sajnálom! :(

Barbi
Kép
manci79

Mancibarbi! a prevenárokkal nem kaphatja meg,mert ütik egymást így majd csak akkor nyaggasd a dokinődet,ha már túl vagytok rajtuk! úgy volt,h mi megkapjuk,aztán kiderült,h ne is lehet így majd csak 8 hósan kapja. viszont megvizsgálták és nem is indokolja semmi a keverést vele. de a kórházba kellett ám bejönnünk nekünk is,mert a pá.er nem akart kinyitni miatta egy csomagot.... :cry: Páger a dokinőnk (nem győzöm dícsérni itt nektek :evil: )

Boni részvétem, nehéz lehet! Kitartás!

Mecsi nálunk bebleves pöresz rízzsel meg meggyes muffinnal és palacsintával :oops: :lol: : tiszta diétás menü :lol:

köszi Julcsi akkor megetetem, bár Levi már tápis, nem szoktatome zzel rá az éjszakai evésre? Már nagyon régóta átaludta az éjszakákat.... :oops:

Jó éjt Mindenkinek, holnap már egyedül leszek nyűgöskémmel, talán este be tudok majd nézni...
makadu

Ja, akkor nem tudom... Eni addig is szopizott éjjel, egyszer, csak mikor jött a foga, akkor többször... De mostmár párszor átaludta az éjszakát. De ha másképp nem alszik vissza Levi, akkor sajnos nincs más tippem... Cumit használtok? (mi nem) Azzal se alszik vissza?

yuyu79

nálunk tyúkleves grízgaluskával
+sült tyúkcombok
de még sül egy kis disznótoros és van még egy kis csülkösbableves maradék is.
desszert a rigójancsiba sétálás lett volna, de mivel 2.napja szét majd össze pakolom a lakást,átrendezem és átszervezem, tavaszi nagytakarítok és szelektálok így minden perc számít...még nem vagyok kész de már fáj minden tagom:roll:
Vendég

ja a tyúkcombokhoz párolt sült répás krumpli lesz a köret :)
Vendég

Sziasztok!

Újra netközelben... Jajjjjj. Látom, már megint lemaradtam a taliról! :cry: :cry: :cry: Pedig olyan jó lett volna élőben veletek!

BOni! Részvétem, remélem tényleg vége lesz a családi tragédiák sorozatának! Zsiginek gyógypuszik! Jobbulást!

Mecsi! Szupi a babakocsi! Áronnak is drukk, hogy ne betegedjen le megint!

Zsóf, és többiek! Köszönjük a 7 hós köszöntést!

RÉka szombat délelőtt végig nyűglődött, délután nem volt vészes, elég jól viselte anyósoméknál a vendégsereget.
Két unokaöcsi kezelésbe vette ismét Rékát, sztem már elég jól hozzá szokott. Egy kicsit bosszant, hogy vmelyikük mindig köhög, másiknak meg ált. folyik az orra, de sóginőm büszke rá, hogy eddig összesen 1 hetet hiányoztak, és sose betegek... Nekem kicsit gyanús, hogy RÉka tőlük szerzi be a "nátháit", de lázasnak sose lázas, úgyhogy nem tudom... Ja , mert szegény olyan szinten szörcsög, hogy naponta 15x biztos szívom az orrát. De csak a végére érünk már.
Másik: lehet, hogy mégis marad a babakocsijuk sógornőméknek nálunk, mert lehet, hogy válnak, és akkor minél kevesebb összekötő szál maradjon a másik irányban. Sógorom egy idióta barom, nem részletezem, hogy miket csinál a sógornőmmel. Azt hiszem én a két gyerekkel együtt otthagytam volna a fenébe régen.... Legalábbis párom bármi ilyenre vetemedne, addig lűtna minket az tuti. Bocs ,csak engem annyira felháborított, hogy még most is fortyogok, és az jön ki belőlem.
SZóval ilyen áron sajnos, de lehet, hogy marad a babakocsi.
:cry: :?

Dia!Kitartás a külön szobához! H aVirág átszokik, jobb lesz mindannyiótoknak. Anyósoméknál mi is egyszobázunk RÉkával. Én is imádom ilyenkor a reggeli kukucskáját, de ugyanakkor mindig zaklatottabb az éjszaka....

Csajok! Nálatok a babók még úgy alszanak az ágyban, hgy magasan van? Réka mindkét kézzel kapaszkodik, úgy próbál kinézni fent, hózza magát felfelé (hason). Persze még nem bírja, de anyósom azért elültette a bogarat a fülembe, hogy mindenképpen tegyük lejjebb az ágyat, mert nehogy épp akkor jsikerüljön felhúznia magát, amikor nem vagyunk ott....
Ha apjának lesz energiája, akkor még ma lerakja.
Másik, hogy ha sztetek a rácsvédőt leszedem, kevésbé fog-e húzózkodni?

panna1

Kitti! Ja, ezt nem tudtam, nem mondta a dokinő, hogy nem lehet prevenarral együtt. Mondjuk már 4 hósan megkapta az uccsót abból is, tehát azóta már 2 hónap eltelt...
Ja, nekünk is ezzel indokolta a dokinő, hogy 10-es csomagban van. Kit érdekel? Most akkor én oldjam meg, hogy legyen védve? Vicc az egész...én is gondolkodom doki váltáson, valahogy nem jön be ez a flegma stílus...
Lehet inkább bemegyek a kórházba, aztán megbeszélem ott a dokikkal, hogy legyen már valami...

Jó éjszakát mindenkinek!

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok!

Végre újra gép közelben, kicsit hosszú leszek :oops:

Mindenkinek köszönjük aki meglátogatott bennünket tegnap, nagyon jól éreztük magunkat, szerintem szuper kis este volt, aki pedig lemaradtak, annak ígérem augusztusban pótoljuk Barbiék úgy tervezik egy teljes hónapot itthon lesznek!
Barbiék nagyon szuperek voltak, pont olyan amilyennek elképzeltem, a gyerekek pedig fantasztikusan édesek, aranyosak, szuperül feltalálják magukat, és gyönyörűk. Válogatok majd képeket, és teszek fel, közben pedig már töltöm a picasara is.

7-8 Hónapos babáknak mi is nagyon sok boldogságot kívánunk!

Zsófi, hogy van Beni szeme? Remélem múlik a kékség róla, szegény, úgy sajnálom, Málnus balesete jut eszembe róla, a hintás, amikor neki is csupa kék volt a szeme körül :( Képzeld, Barbi tovább gyarapított a játék készletünket, most aztán nem fog unatkozni a csöppünk :)

Mecsi: szerintem ültesd Áront bátran, Málnus is utál hason, ill. háton lenni, kiköveteli a felültetést már hetek óta! Azt hiszem megnézem milyen babakocsit örökölnénk a sógiéktól, ha nem tetszik, akkor lehet hogy lecsapunk a sárgára, nekem jobban tetszett mint a zöld :) Aztán gyógyuljatok meg hamar!

Boni, Zsigi hogy van? Gyors gyógyulást nektek! Részvétem a sok tragédia miatt, egyszer minden sorozat megszakad, reméljük most fog!

Dia! Virág annyira cukor ezen a képen! (Málnus nem szereti a külön szobát, pedig már 2 hónapja ott van, de remélem nálatok jobban beválik majd)

Makadu: a kiveszem-berakom módszer nekünk sem válik be, annyira felhúzza magát, hogy a végén már a kezemben is nagyon sír...pár napja leírtam, hogy mi hogy altatunk mostanában, nekünk az továbbra is bejön, ha lesz energiám megkeresem...

Manci: a bcg kötelező! Nem értem mire vár a dokid....

Panna, a kiságy nekünk már a középső állásban van. Én is nyugodtabb vagyok azóta!

Na, megyek válogatok képeket, és jövök vissza feltenni őket :)

Barbi, remélem minden rendben volt az úton, és szerencsésen megérkeztetek! (itt szeretném csendben megjegyezni, hogy Barbi férje egész este a gyerekekkel játszott, nagyon elvolt velük, és úgy tünt teljes az összhang, szóval Barbikám ha ez csak itt működik, akkor valahogy el kell érni, hogy otthon is aktívabb legyen :) )

Sziasztok!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

csajok! holnapi jógára 11-re lehet menni az új címre!!
1052 Budapest Váci utca 12, III. emelet 2
utána tranzit is lesz ám!!
Vendég

Csajok!

Több mint 100 db fénykép csak erős idegzetű, kitartó nézők számára :) A szombati tolnai babataliról! Megjegyzem, Szuszut ünnepélyesen is ide sorolnám, mert ahogy én töltöttem őket, ő kitartón kommentálta is már :)

http://picasaweb.google.hu/farmer72/Babatali#

A kevésbé kitartók vagy kevésbé ráérők számára próbálok válogatni is belőlük hamarosan :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Ízelítőnek pár kép, de Sziszkának jobbak vannak ;-) Köszi Sziszka!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

yuyu79

Nehéz ám válogatni, szóval a teljesség igénye nélkül:

Kép Csoport kép Kép Döncike a vasgyúró Kép Eni és Dani Kép Dadomi Ildi és Dominik Kép Imola Kép Imi és Eni Kép Julcsi és Eni Kép Közös játék Kép Maja és Málna Kép Marci Kép Regő Kép Málnus spárgája

Még legalább 20 kedvencem van....de egyenlőre ennyi :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziiiiiiiiiiiiaaaaaaaasztok lányok!

De jó újra itt, lennétek csak közelebb!!! Kb. fél órája érkeztünk, gyors bepizsomálása a gyerekeknek, némi tehénlé (akik nem tudnak követni: tej) betöltése a bendökbe és irány a vízszintes!
Most tömeges durmolás van, nekünk meg hajnali 5-ig meló... :(
Hogy vannak a zombisodó és már zombi anyukáim?
Remélem javuló a tendencia a kialvatlanság terén! :)

Boni!

Nagyon sajnálom a történteket, egy újabb csapás, nem semmi! Zsigi szivinek jobbulást!

Sziszka!

Nagyon köszönjük a nagyszerü talit, a szuper társaságot, a remek vendéglátást és egyáltalán mindent! Nagyon jól éreztük magunkat és reméljük, hogy lesz hamarosan visszavágó is! Kinézek nektek egy alkalmas kéglit a közelben, rendben? :) Persze jó nagyot, hogy mindannyian elférjünk... :)
A pelenkázón lehetséges hogy a nagy igyekezetemben otthagytam Dönci nem túl illatos ruháit? Ha mentek szerdán Pestre és véletlenül találkozol Ágicámmal, oda tudnád neki adni? De csak ha nem gond egyikötöknek sem.

Julcsi!

Örülök, hogy örültök! A gyerekmentö csomag tartalma már be van épülve a gyerekekbe. :) Férjedet üdvözöljük és ha van még kedve disputálni, megírom nektek a privi elérhetöségünket vagy felhatalmazom Sziszkát erre. :)

Azt szeretném még hangsúlyozni, hogy ez a mi topikunk egy ritka remek társaság és nagyon örülök, hogy én is részese lehetek. Ha nem szégyelném az érzelgösségemet, akkor most azt mondanám, hogy nagyon szeretlek mindannyiótokat. Nagyon ciki? :)

A gyerekek nagyon jól bírták az utat, beleértve Döncit is.

Ágicám!

Neked is külöm köszönöm a segítséged és nagyon boldog vagyok, személyesen is találkozhattunk, remélem a következö randinkra nem kell augusztusig várni!
Apukádnak jobbulást, neked sok pihenést és ne aggódj, nem csalódtam semmiben!!!! :) Köszönjük a vendéglátást, Lilit pusziljuk!

Csandi neked is köszönöm a segítséget és a tranzitolást.

Mentem melózni, jó éjt, holnap találkozunk, persze csak virtuálisan!

Barbi
Vendég

az informatikusoktól külön elnézést a "hangnemért" :wink:

csajok! holnapi jógára 11-re lehet menni az új címre!!

jujjj de nagyon jók a képek, a 100-as gyüjteményt már nem bírom végignézni el se kezdem mert itt ragadok, majd inkább holnap a regggeli kávéval :roll:
Vendég

Barbi, örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek :D Nagyon szívesen mindent (de igazán!) Dönci ruhái közben már illatosak, ha tudtam volna a mobilszámodat visszafordíthattalak volna, mert ahogy beléptem észrevettem....de mindegy, Csandival talán tudunk találkozni, ő pedig szerintem megtudja oldani, hogy eljusson Ágihoz a csomag :)
Nem vagy túl érzelgős, nyugi, én ugyanerre akkor jöttem rá, amikor két hétig nem volt net-ünk :D Megkaptad a képeket? Átküldtem a letöltő oldal címét.... Jó munkát nektek!

Katica: egy fa cumiláncot, és egy fa babakocsijátékot Barbi nálam hagyott, itt bármikor átvehető, ha pedig Bonyhádon járunk, akkor személyesen átadjuk :)

Én megyek, hátha sikerül pihennem...a férjem ma is csavarog, még nem ért haza :D Ez egy ilyen hétvége.

Ja, és egy könyvajánló: Michael van Straten: Szuper ételek gyermekeknek...tele jó ötletekkel és receptekkel, főleg az egészséges életmódról, és ételekről....ami fontos, mi 3500 -ért vettük, és Pluszban most 2000 Ft, ha valakinek megtetszene. A net-en már nincs erőm rákeresni :(

Jó éjt mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

én még itt, de lassan lefordulok a székröl, ahogy a párom is. van valakinek gyufája, mert kitámasztanám a szemhélyaimat vele...

képeket letöltöttem, köszönöm. tranzitosak még nincsenek?
Vendég

Sziszka!

Ma cikk a karintiai választásokról, de én még nem olvastam.
http://www.spiegel.de/politik/ausland/0 ... 38,00.html
Vendég

jó reggelt!

Barbi a szeretet kölcsönös.( ha ránk is értetted hihi ha nem akkor egyoldalú háhá ).rettenetesen sajnálom, hogy "elkerültük" egymást a Tranzitban, de már 12 től ott voltunk és még haza is kellett érnünk..így is 17re értünk haza(15 után indultunk nem sokkal)széket azóta is mindeni dicséri..de amit nem értek hogy a KIKÁBAN a Stoke széket ennél kisebbnek láttam..szóval ez tuti!!!!most meg nem akaródzik levinni vidékre...

Mecsi tett fel képeket letöllthetőséggel pénteken... :wink:

élőben még szebbek a gyerekeitek! a babatalis képek meg fantasztikusan jók..bár még csak a feléig jutottam, mert közben fiam felébredt!

Tegnap este az ügyeleten kötöttünk ki, mert Zsiványunk sípolva vette a levegőt, ami nem tetszett.. ott megállapították hogy a bronchitise átment asztmás jellegűbe,nehéz a kilégzés..egy készülék segítségével kapott gyógyszert orron keresztül beszívva.plussz írtak fel neki még 2 gyógyszert egy hörgőtágítót meg egy nyálkahártyaduzzanatot csökkentőt. éjszaka óránként keltem, 2.30tól 4ig ébren voltunk

Mecsi Áron remélem jobban van!

Csanadi a bkv tól van lelkiismeretfurdalásosom...meg hogy nem ismertem fel bajt ... hát milyen anya vagyok?

ha valaki szeretne kompot újan chiccot az menjen el a Pennybe (mi a XIII.kerületben voltunk 4990ért vettünk néztem külföldi honlapokat mert MO-n nem kapható ott 12000Ft volt a legolcsóbb...

:shock:

Kép

és a vaterán most használtan 8500ért árulják!!!!

http://www.vatera.hu/chicco_bebikomp_133357225.html
Vendég

Szép reggelt Mindenkinek!

Boni, részvétem a családot sújtó tragédiák miatt!
Remélem, hogy most már itt a március és a tavasz, csak szép és jó lehet minden!

Mi már pár hete lejjebb tettük Dávid ágyát, mert már szétrúgta a pelenkázóját, elérte a lába, és minden reggel óriási dübögésre ébredtünk... :D

Tegnap elektromos hajvágóval lenyírtam Dávid haját. Eszméletlen, hogy mennyire más baba lett tőle, alig ismertem meg... :D
Olyan szexi tüsi hajú kisfickó lett belőle, hogy mondtam is az apjának, mától le vagy cserélve... :lol:

Kép
felicia

boni , sajnálom a kis zsiványodat :cry: én ha babakocsival bkv-zok meg áruházazok akkor le szoktam takarni egy pelussal a kupoláról lógatom le.így behajolni sem tudnak a vénasszonyok és aránylag védettebb a bármi ellen.doki ajánlotta ezt egyébként...lehet velük menni bárhová csavarogni csak ha tömegbe megyünk takarjuk le a kicsiket.nekem ez eddig be is vált, mert csengim még sosem volt beteg :wink:

masssbarbi!!hurrá!hurrá! gyorsan hazaértetek.én nagyon sajnálom, hogy a kettesszámú találkozó nem jött össze,de majd akkor nyáron pótolunk :wink: és kölcsönösek az érzelmek :roll:
képeket csengeandifog még föltenni ha hazaérnek és lesz ideje...gondolom én...

na megyek készülődni, de ne feleddjétek:
jógára 11-re lehet menni az új címre!!

Vendég

felícia, kérünk képeket ám!!
Vendég

Jó reggelt!

Mi ma csak dokihoz megyünk Áronna f3ig éjszakáztam alig élek szegény alig kap levegőt az orrán tátott szájjal alszik, este belázasodott úhogy sajna lerottyantunk ez van :( Nem úsztuk meg!

Most jön apa értünk haza aztán ahogy tudunk megyünk is, mert hogy időpontot kell kérni a dokihoz mint ma kiderült a védőnénitől ezt is megtudtuk. Hihetetlen!

Majd igyekszem jönni,és olvasni csak gyors helyzetjelentkezésre jöttem.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!
Sziszka! Köszönjük a szupi talit! Hihetetlen nagy házatok van, jó sok ember elfér benne :lol: Vagy sok jó ember kis helyen is elfér? :lol: :lol: :lol: Dani nagyon lelkesen mesélt itthon a taliról, már készül a következőre, pedig most el sem akart jönni :lol: Dominik meg egyfolytában Málnust emlegette tegnap (valamiért az ő neve maradt meg benne :wink: ), még itt a vonalzódon is felismerte és kiabálta, hogy "Mána" :lol: Egyébként nem csoda, hogy így megjegyzett titeket magának, aki házi eperszörpöt varázsol elő a szekrényből :wink:
Barbi! A te gyerekeid fantasztikusak! Hihetetlen, hogy milyen jól feltalálják magukat! Viszont azt nem láttad, hogy Döncikéd egyszer kinézett magának engem és fel kellett vennem ám! Olyanokat vigyorgott a kezemben! :lol: Kérdezd meg apátokat, ő ott volt mellettünk. Dani meg még itthon is azt kérdezte, hogy az a bácsi (a férjed) miért beszélt máshogy, mint mi? :lol: :lol: :lol: De azt is mondta, hogy nagyon jót játszott vele! :wink: Viszont téged én magasabbnak képzeltelek a képek alapján, de nem baj, így legalább nem lógtam ki annyira a sorból a kerti törpe méretemmel :lol: :lol: :lol:
Megyek megnézem a képeket.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Jó reggelt csajok!

Addig zombiztam itt éjszaka a képekkel, hogy ma reggel elfelejtettem elmenni fodrászhoz :( Most meg nem győztem elnézést kérni, így csak holnap szépülök meg :(

Mecsi, nagyon gyors gyógyulást nektek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?