Boni, hát ez nem hangzik valami túl jól...

Jobbulást Nektek. Egyébként miért van lelkiismeret furdalásod? Hogy nem gondoltad, hogy beteg és azért köhög, vagy?
Mecsi, Áronkának is jobbulást! Ne legyetek betegek!
Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a zöld kocsi.

Amúgy 16e-ért tényleg nem volt sok a másik, meg végülis ez sem sok 20e-ért, csak tudd tényleg eladni, bár biztosan rutinos vagy már ebben!

Mi tegnap voltunk a Coraban és volt top rider nevű babakocsi, hát egészen jó, 18e volt az amelyik tetszett nekünk, de máshol olcsóbban is láttam már ilyet, szóval nem kapkodom el, Elefániba meg azért mennék, mert ott bele tudom ültetni a gyereket, sok esetben a neten árusító boltokban nincs is mindig minden fajta, max. rendelésre hoznak... Szóval fontos, hogy lássam, meg, hogy hogyan kell összecsukni, úgy mekkora, stb.
Julcsi, várjuk a fotókat!
Barbiéknak pedig jó utat hazafelé, bár lehet, hogy lassan már otthon is vannak...
Jó lesz augusztusban is találkozni velük, ha össze tudjuk hozni!
Egyébként ti terveztek valamit a babók 1 éves szülinapjára, valami különlegeset?
Dia, nagyon édesen kukucskál Virág!

Hidd el, jobban fog aludni ő is, és ti is, ha már megszoktátok az új helyzetet!
Nálunk a helyzet változatlan! Hajnali 1 körül ébredünk mostanában

Aztán szopi, utána alvó helyzetben megpróbáltom becsempészni az ágyába, de ahogy közeledik a popsi az ágyikóhoz már üvölt!

Kész vagyok tőle. Nem tudom, hogy mi lehet a gond... Amúgy tápi után most szerencsére visszaaludt, de az elmúlt két napban a mi ágyunkban hajnalozott...

Remélem, hogy idővel javul a helyzet, mert jó lenne kicsit pihizni végre!

És nem az oldalamon aludni az elkövetkezendő évtizedekben...
Aprooék nagyon el vannak tűnve, pl.

Meg még sorolhatnám, hogy kik nem járnak errefelé jó ideje!

Remélem, hogy semmi komoly baj nincs sehol és nem azért nem jöttök lányok!