A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Viki,tudom én aztat :lol: :lol: :lol: :lol: csak pocakosként gondoltam.

Kép
v.andi

Süti!!!!Bernibaba gyönyörű!!!!!!!Gratulálunk!!!!

Rita, édesek a képek rólatok!!!!

KépKép
csikipetra

Helloka!

Beköszönök, egyben vagyunk, megyek visszaolvasni!!
Derekam majd leszakad, kész vagyok, lábam is fáj, most polcolom!
Max akkor nem írok, ha közben Apa befut :wink:

floranan

Na, még nem jött...

Manó, örülök, h Míra végre otthon!!!!

Scooper, jaj de édes Noémi!!!

Andi, köszi, pihentem, jobb, csak a lábim fáj ma, ill. a derekam… ma pótollak titeket Istennel, ha találok, ígérem, nem félálomban keresgélek majd :D

Viki, védőnő meg a másik, gáááázzz :evil:

Lili, te is betársulsz a 17-i táborba? :wink Bár Boboka mintha váltott volna! Enyim Api meg azt mondta, szte tuti még nem, szóval én vagyok itt, aki a 17-re gondol, aztán meglátjuk, fiacskám szolidarít-e Anyájával!!!!

Süti, hatalmas gratula, de örülök, h Berni megérkezett és minden rendben van, gyönyörű kislány!!!!

Bex, drukkk+++++++++

Brumi :( simi simi, mihamarabbi jobbulást!!

floranan

Süti, gratulálok Berni babához :)
Nagyon pontosan érkezett :)

Flora, pont nemrég gondoltam rád, hogy nagyon eltűntél, nem tááán??? :?: :?: :?: :wink:

Ja, még a 17-e mehet, végül is elindulhat magától is Nikim bármikor (bár most már jobban szeretnék egy fix progisat titkon, de úgyis úgy lesz, ahogyan a Nagyfőnök gondolja :) )

+ tegnap éjjel volt egy rossz álmom: a műtőben feküdtem, úgy látszik már kezdenek előjönni a parák :? :roll:
Lehet, hogy emiatt is voltam ma egész nap hisztis 8)

Brumi, jobbulást kívánok neked, és mielőbbi hazamenetelt :!:
Vendég

Itt elkezdett ömleni az eső, mintha dézsából... a pocakom egy jó nagy területen kőkemény ááááááá nem fini

Boboka, és ha megindul, akkor berohantok, és rögtön kiemelik Nikit? Meg sem próbálhatod a normál utat?

floranan

Kihaltuuunk??? Szülünk???

Elzúztam pihizni istennőim, jó éjt!!

floranan

Flora, igen, muszáj, mert nagyon kevés volt az egy év a tavalyi csaszi óta,és már nagyon vékony a hegem. Meg én úgy vagyok vele, hogy totálisan mindegy, hogy hogyan születik meg, csak a babám is meg én is egészségesen jöhessünk haza :)

Jó éjt csajszik
Vendég

Kép
Vendég

Olyan szép babák vannak ebben a topikban! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Már itthonról írok, van netünk!!

Süti, hatalmas gratula! Így kell ezt csinálni, pont a kiírás szerint, és négy órán belül szülni ahogy gondoltad! :wink: (bár tudom nem császárral szerettél volna szülni, de fő h egészségesek vagytok! És gyönyörűűűű Berni!!!

Peppino, Tomi nem akar kibújni?

Bex, éjszakád hogy telt??

Manó, örülök h Míra már otthon van!

Mi még egyben....Holnap mondanak végleges ítéletet felettünk.
Ráadásként elkaptam valami felsőlégúti nyavalyát. Képzelhetitek hogy érzem magam. :?

Kép
kata05

Sütinek hatalmas gratula a bébihez!!!!!!

Krszti! tényleg kevés tej, mert Lotti állandóan cicin van és mégsem elég. Már iszonyúan fáj a cicm a kisebesedéstől. Adtam tápit és semmi idő alatt benyalta az egészet.
arvaerika

Jó reggelt!

Először a többiekről:

Brumi,este már csak hőemelkedése volt.Ha ma teljesen láztalan,akkor holnap mehetnek haza.Vudu továbbra is megy nekik.

Babcikával is sms-eztem.Blanik végre vele van,mert eddig az antibiotikum miatt csak enni vitték hozzá.Tejcsi még nem a legjobb,kap bent pici pótlást,de ettől eltekintve jól vannak.Ha minden okés,akkor pénteken mehetnek haza.

Floranan,nem kaptunk este képet tőled :wink: :lol: :lol: :lol:

Kata,éljen a net.Kíváncsi leszek,hogy mit mondanak neked holnap.Sajnálom a nyavalyát.Tudsz rá valamit szedni?

Boboka,rossz álom hess hess.Persze így a vége felé én is mindig szüléssel álmodom,és elég lehetetlen történeteket.

Peppino,Bex
?? Mi a helyzet???

Én egyre rosszabbul alszom.Pörgök,mint egy grillcsirke,sehogy nem jó.Fiúkat útnak engedtem,visszadőltem.Reggel 7 óta mensis hasfájás,derékleszakadással fűszerezve,mondhatni folyamatos.Remélem hamarosan megyünk Süti után :wink:

KAPTAM MA FRISS KÉPET BABCIKA BLANKÁJÁRÓL:
Kép

Kép
v.andi

Azért látszik a "forgalmon", hogy Süti kiesett Kép
Sms-ben már megtettem, de akkor itt, ezen a fórumon is

Sütikém hatalmas gratuláció Bernikéhez. Pihenj sokat amíg lehet, és várunk vissza. Képet, képet, képet, méééég!

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Andi sajnálom a rossz éjszakádat! Átérzem. Én is rosszul aludtam, ill. keveset, a szokásos programmal telt az éjszakám.
Szerdán befekszem a kórházba, valószínű megindítják a szülést, mert babám magától nemigen akaródzik kibújni... Úgyhogy holnap estére remélem már megszületik!! :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jó reggelt !

Jajj de édes ez a Blanka!!!! Kis vigyori!!!
És Scooper, Nikilány is tündéri!!!

Madar, te kávézol? vagy csak koffeinmenteset? Én annyira kívánom az ízét, de nem tudom,hogy lájtos kávét lehet e, vagy szerezzek be koffeinmenteset....

KépKép
csikipetra

Hű Andi, a végén még tényleg mehetsz Süti után!!!
Milyen mókás lenne!!!

KépKép
csikipetra

Bibi: remélem, ma már láztalan leszel és minnél hamarabb haza mehettek.

Bex: mennek mára is a drukkok. +++++++++++++++++++++ Várjuk a híreket. :wink:

Süti: ez a Berni gyerek milyen szééééép. Most látom a képeket. :)
Azért látszik, hogy van közöd hozzá. :wink:

Rita: olyan jó nézni a Te képeid is. Még, még, még!!!!!!!!!!!!!

Andi: azért én itt leszek Neked, és "szóval tartalak" időnként. :wink: ja, és pocakom is van még - kicsit :wink: - csak már nem lakik benne senki. :lol: Azért drukkolok, hogy tényleg hamarosan mehess Süti után.

Boboka:álom :evil: ... Tudod, mennyugi ... :)

Kata: net :D :D :D holnapra meg millió drukk. Nyavalya meg hess onnan!

KépKép
KépKép
madar

Babcika: Blanka kép, annyira dögönyözni való kiscsaj. :D

Petra: vessetek meg, én bizony kávézom. Reggel iszom egyet, mert anélkül nem tudnék létezni, de ennyi, és nem érzem, hogy Mogyoróra rossz hatással lenne. :wink:

Jaj, és az éjszakánk szuper volt újra. :D :D :D Kettőkor egy gyors szopi, simi, puszi, ölelés, kis nyekergés és alvás, alvás, alvás 6:30-ig. :D

KépKép
KépKép
madar

Lassan, kikapcsolom a gépet, mert délelőtt van egy kis teendőm, de délután jövök, leszek és várom a híreket. :wink:

Ja, és most látom, Veronika ma 3 hetes. :D

KépKép
KépKép
madar

Scooper....bocs, Noémit akartam írni!!!!!!
(látszik,hogy még szoknom kell a hajnali ébredéseket..... :shock: :shock: )

Madar, már miért vetnénk meg....főleg, ha semmi hatását nem látod "Mogyorón" ( én az enyémet Mandulának hívom :D )

oó......azt hiszem ébredés van, de talán van még pár percem....

Na, örülök a jó éjszakának!!!cSAK ÍGY TOVÁBB!!
Végülis a miénk sem volt rossz, de lehetne majd jobb is. Este fürdés után megint volt egy pár órás sírás, olyan 11 körül tudott elaludni, de utána stabilan 3 óránként ébredt, és csak szopizni.

Mentem,mert mindjárt üvöltés lesz!! :D

KépKép
csikipetra

Petra: kösz a megnyugtatást. :) Mandula ... aranyos :) ... figyu, ha Andi lestoppolta Barnabásnak Bernit, akkor Mandula és Mogyoró .... nem szép pár??? :wink: :wink: :wink: :D
Éjszaka: alakulni fog Nektek is, jó úton jártok. :D Én is azt mondom, ennél rosszabb sose legyen. :wink:

Süti-hírek: Most vagyok sms-váltásban Sütivel. Csaszi fáj neki és Bernikét ma még nem látta. Ezt leszámítva rendben vannak. Remélem, mindjárt viszik neki azt a gyönyörűséges kiscsajt.

KépKép
KépKép
madar

Na, megyek tényleg, most már muszáj elindulnom.

Pusztok

KépKép
KépKép
madar

Peppino,de jó.MÁr nem az indítás,hanem az,hogy végre találkozol holnap Tomikával.

Madar,pici Mogyoró szuper kiscsaj.Nagy kincs,ha anya tud aludni "eleget".

Pont most írtam én is Sütinek.Kicsit "nyűgi",csaszi helye fájdogál,horkoló szobatársak,és 2 pici baba van a a szobában.Nem tudott jót pihenni,de hamarosan kapja Bernit.Köszöni a gratulációkat,és puszil mindenkit.Majd délután is értekezem vele.Remélem addigra jobb lesz.

Petra,biztos nálatok is hamar beáll az éjszaka.Ha csak enni kell fel,és utána visszaalszik,az nem olyan rossz.

Kép
v.andi

Jó reggelt!!!

Kata, net, de jó!!
Nyavalya, simi :(

Erika, remélem, mihamarabb beindul a tejci!!!

Andi, ma kaptok képet!! :wink:
Grillcsirke :lol: :lol: :lol:

Peppino, drukk++++++

floranan

HellóHalló!!

Engedjétek meg, hogy bemutassam kisGubacsot, alias Mór babát!!

Kép

Kép

Kép

Köszönjük a gratulációkat, jól vagyunk!!:D
A szülést majd leírom, nekem nagyon jóó volt:D az örzőben az élet nem tetszett, s csak tegnap délután láthattam Momót ..

De ma már itten van velem, s már tök jól mozgok..

KÉRDÉS: csaszinál mikor indul be tejci?? mert csak nyugtató szopizik, s nekem meg kezd fájnia didim:(

Kép

Kép
móka:)

És ahogy látom széép babaeső volt tegnap:D:D

NAGY GRATULA ANNÁNAK, ÉS SÜTINEK!!!
ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!

Bex, ha mégis történt volna azóta valami drukkdrukk!!

Manó, köszi a tájékoztatást, s tök szupi, hogy Míra újra otthon van!!:D:D

Kép

Kép
móka:)

Blanka és Mór babák gyönyörűségesek!!!!!!!!!!

floranan

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért, van egy eladó bundazsákom, 74-es (nekünk jó volt egész télen, tavasszal). Hordozóba is be lehet kötni.
Újnak néz ki, ilyen:
http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=227890
Irányár: 5000,-Ft
Tel.számom: 30/5654-332
Budapestre, Biatobágyra, Pátyra, Budakeszire, Herceghalomba, Bicskére el tudom vinni. :)
Polgár Éva

Daisypath Happy Birthday tickers
peva

Móka,de jó,hogy tudsz bentről is írni nekünk.Momóka nagyon édes Kép .Második kép a kedvenc.Érdekes amit írsz,hogy az őrzőben nem volt valami jó.Kíváncsian várom,mi lehetett az.

Bexről semmi hír???Bex Anyuka? Lehet dobok rá egy sms-t,mert a táblázatban benne van a száma.

[quote="floranan"] írta:florananregszünk, csajok? :shock:

Én nem :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj,én olyan de olyan irigy vagyok a már babázókra. :oops:

Kép
v.andi

Andi... lassan te is együtt leszel Barnabással... :) :) :)

Peppino... ufff holnap inditás...akkor már te is hamarosan magadhoz ölelheted Tomikát....

Bex.... ??????????????

Süti... gratulálok (itt is).... Berni gyönyörű baba... most már nem csodálkozom miért sietetted a találkozást.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Húúúúúú de szép vagy kisGubacs.... :) :) :) Móka... nekem csaszi után kb a 3. nap volt előtejem.... (nekem előtte nem volt...) de ez mindenkinél változó... és az 5. nap lett tejem....

Babcika Blankád gyönyörűséges.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Madar... ugyanez jutott eszembe, hogy pocakom még nekem is van... csak már nem lakik benne senki.... akkor Andi esélyem van még.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imola... köszi a tippet... már úgy törlöm ahogy írtad... és sokkal jobb... de sajna nem az igazi.... :( :( :( férjem bement gyerekdokihoz... kapott szemcsepp receptet és szemorvos beutalót... (ha nem múlna még két nap múlva sem...)
vikiviktor

Enyim gyerek úgy küzd álmában a kiságyban... biztos birkózó lesz... vagy ökölvívó... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: közben jókat fostizik.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

KisGubacs, te kis tünemény!!!!!!! :D :D

Viki, mi Tobrex szemcseppet kaptunk. Soma bal szeme váladékozott, és pár nap alatt rendbe hozta.

KépKép
csikipetra

Sziasztok!

Néhány napig nem tudok gép elé ülni, és micsoda babaeső!

Az újdonsült anyukáknak (mindenki, aki ide tartozónak érzi magát, vegye magára! :D :D :D :D :D )
Hatalmas gratuláció a babákhoz és sok örömöt kívánok! Sok-sok tejcsit és jó egészséget.!!!

Mi jól vagyunk, Norka szépen hízik (ránézésre,), mérleget szereztünk, csak még nincs beüzemelve :D :D :D :D , lehet, addig leszek nyugodt.

csak átfutottam az oldalakat, nagyon szépek a babókák!

Pocakosoknak kitartás, már nincs sok hátra!
cicke

Megvagyok én is, igaz, kicsit passzívitásba süllyedtem :shock:

Sütinek hatalmasóriási gratuláció, gyors felépülést és sok tejcit!!!

Bex, mindent bele :lol: :lol: :lol:

Tényleg nálunk vannak a legszebb babákok :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Peppino, csak nemmm?? Ma még nem is jelentkeztél? Hű izgi!!!

Móka, gyönyörű Mór baba!!!! Be fog indulni a tejcsi!

Ti mit ajánlotok megfázásra jelen pillanatban. Most gőzölök kamillásan, kálciumot iszom. Algopirin már nem ajánlott ugye?

Kép
kata05

Kata,sinupret tabletta,homeos.Daninak 3 nap alatt elmúlt a dáthája.Köhögésre meg a stodal szirup,vagy hagymatea.
Peppino írt ma már reggel.

Kép
v.andi

Móka! Nagyon édes szép fiúcska Mór! :) Sok örömöt kívánok Nektek!

Kata! Kiváncsi vagyok, mit mond a doki Neked ma!! Remélem hamar rendbejössz! Nekem az oscilococcinum annak idején nagyon jól bevált köhögésre, dáthára.

Andi!! Mindjárt Te is babázhatsz!! :D :D :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Kávé
Reggel azzal kezdődik a nap!

Babák gyönyörűek!

Kata
Algopyrin akkor mehet, ha lázas vagy. Egyébként minek? Torokfájásra nagyon jó a sós vizes öblögetés!
Vendég

Csajok, előteje mindenkinek van, ez a kolosztrum. Pár csepp elég a babáknak, nem virityelésre van kitalálva, hanem hogy az első pár napot ezzel simán kibírják mindenféle hozzátápi és cukros víz nélkül, addig, amíg be nem lövell az érett tej. A tejbelövellés hüvelyi szülés után a 2-3-4. napon várható, csaszi után valamivel később, tehát nem kell pánikba esni ha csak az 5.-6. napon durrannak be a cicik.
Szóval Móka, még egy két nap, s már fürdesz a tejben ;)

Az, hogy fájnak a mellek, h érzékenyek kvázi normális dolog, hisz szokniuk kell az eddig ismeretlen igénybevételt, idővel jobb lesz ;)

Nem értem ezt a kórházban való hozzátáplálósdit... meg úgy egyébként is... mintha megint minden a tápszerek felé hajtaná az anyukát, lásd reklámok stb..... 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Nálunk már majdnem mélyvíz van, Anyum vasárnap hazament, egyelőre jól bírom az akadályokat, igaz a pihenés, mint olyan csak éjszaka van a szopik között, szóval estére már kipurc....

Andi,
Anna születésházban szült, ha jól tudom, nem kórházban, azért mehetnek ma haza...

vicger

De bunkó vagyok :oops: :oops: :oops:
Móka, nagyon szépséges Mórod van! :) :) :)

vicger

Petra... nekünk Brulamycin szemcseppet írt fel a doki... (most hozta haza a párom... )
vikiviktor

Móka: Mór olyan igazi kispasi ... nagyon szép kisGubacs. :D :wink: Első csaszinál (Julcsival) nekem kb. 4. nap, tehát nagyjából meg tudom erősíteni azt, amit Kriszti írt, a másodiknál (most) meg cc. 1 nap múlva. Szóval gyün az mingyáááá. :wink:

Én annyira örülök, hogy Telkiben baromi normálisan álltak a dolgokhoz. Első nap Mogyoró szinte semmit sem evett, kicsit csócsálta a cickókat és ennyi. De ez senkit sem izgatott, nem akartak cukros vizet és egyebeket adni, sőt, még én kérdeztem, hogy nem baj, hogy nem eszik, azt mondták nem, nyugi, majd fog, teljesen normális ez az első 24 órában. :)

Kata: sajnos nem vagyok jártas abban, hogy ilyenkor mit szedhetsz. Szerintem konzultálj a dokiddal. És jobbulást, gyorsan, gyorsan, mert aztán szülni kell. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Bexről semmi hírünk? :?: :?: :?:

KépKép
KépKép
madar

Kicsit elaludtam :oops: :oops: :oops:

Lili,passzivitás :( megjegyzem nem csodálom.Én olyan szinten lenni passzív és andiszoci egyben,hogy a telefont is csak két embernek vagyok hajlandó felvenni.

Kriszti,biztos vagyok benne,hogy menni fog a mélyvízben is.Gondolom nem kell altatni téged.

Írtam Bex anyujának sms-t,hátha megtudunk valami. :wink:

Kép
v.andi

Sikerült elérnem Bex családot.Ma is volt reggel a kórházban.MInden vizsgálata rendben,így hazaengedték,holnap megy megint.Este jön,most anyukájánál pihenget.

Kép
v.andi

Mandula-Mogyoró.....hm...nem is rossz párosítás....és nagy korkülönbség sincs köztük ( 2 v.3 nap?? :D )

Arra leszek kíváncsi ,hogy lányos anyukák közül ki fogja elsőként lestoppolni Floranan csokiját!!!! :D :D
Biztos csudaszép baba lesz!!!De hát melyik baba nem az??? :lol:

Viki, ha jól emlékszem a kórházban kapott Brulamycint.

KépKép
csikipetra

Gombapörit szerintetek lehet enni? vagy a gomba is puffaszt?

KépKép
csikipetra

Petra: én nem tudom, hogy van ez a gomba dolog, de az én tündéri kislányom aznap akadt ki és fájt a hasa egy napig, amikor gombát ettem ... hogy ettől-e vagy sem ... meg nyilván ez gyerekfüggő is ... no, jól megaszontam ...

Andi: kösz a Bex híreket. Hát, akkor holnap is mennek a drukkok. Olyan "orrlógatos hangod van" ... jól érzem? ... Keep smiling ... mingyá itt lesz Barnabás is. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?