A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Csokika? Hááááááát, előbb nézzük meg. Bár borítékolom, hogy el fogunk alélni :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Olyan kihalt a topic, hogy rakok fel két fotót.

Mogyoró reggeli után, indulás előtt, menet készen :wink: Kép
Kép

KépKép
KépKép
madar

Jaaaj Mogyoró nagyon édes! Még nyugodtan rakhatsz képet... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csokit már én is nagyon várom.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Andi... Bex... Peppino... Lili... Kata... Boboka... Lina.... kitartás... :)

Lányok vakarózás enyhült? Vagy beletörődtetek?! :? :? :? :?

Petra... gomba nekem nincs rajta a tiltó-listámon... DE hallottam, hogy nem igazán jó... ezért én kihagyom....
vikiviktor

Viki: kösz :)
Neked mi van a tiltólistádon? Hátha tanulok belőle.
Dóráról képet, pleasseeeeeee!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
madar

Madar... az én tiltó-listám a következő...

Puffasztó zöldségek: brokkoli, karalábé, karfiol, káposztafélék, kukorica, lencse, sárgaborsó, szárazbab, uborka, zöldborsó, szilva, szőlő, szénsavas italok.

Aromás fűszerek, zöldségek, gyümölcsök: fahéj, kókusz, menta, fokhagyma, vöröshagyma, ananász, narancs, eper, málna, ribizli, szeder.

Savanyú ételek: paradicsomleves-mártás, sóska, savanyúság.

Élvezeti szerek: feketekávé, fekete tea, cola, energia italok, alkoholos italok, erős-csípős fűszerek

Nekem a paradicsom-leves és a mártás tett be... vagyis inkább Dórinak... :(

Minnyá dobok képet... :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Spicky, Móka, Anna, Süti nagy-nagy gratula a babákhoz!

Tej-tápszerhez: Mi a kórházban 4 napig semmit nem kaptunk, csak mellre tettem ahányszor kérte, le is fogyott iszonyatosan. Itthon is vártunk még két-három napot amíg 10-20ml pótlást kapott Marci, igazából múlt hét kedd óta kap pótlást addig vártunk a dokinénivel, de sajna tényelg nincs tejem több! És ez nem a reklám miatt van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Amúgy pont a hétvégén volt valamely adón szó a tejről. Attól függ kinek mennyi tejmirigye van. Nos nekem csak ennyi, de nem direkt csinálom!
Na mindegy, ezt úgysem érti meg az, aki nincs, vagy nem volt benne.

Mabe: köszi a köldökcsonkinfót. Nem mentünk be a kórházba, kértem még haladékot, már alig tartja valami, szerintem lassan le fog esni.

Egy kép a tesókról:
Kép

Mindenkinek kitartás!

Kata: jobbulást, és írj sms-t ha megtudod mi lesz.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Ez egy folyamat... amikor egy kicsit begurulunk.... :) :) :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Nagy színésznők vagyunk... az már biztos... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Tara... tesók édesek....

Nooo megyek, mert a színésznő kezd magához térni.... :) :) :)
vikiviktor

ÓÓ mennyi babakép :) Elalélok menten :) :) :) :) :) :)

Bex, örülök, h minden ok, köszi a híreket Andi!!!

Taranee, sajnálom a tejci dolgot, remélem nincs sokkal több pepecs meló a táppal!!!! Minden kis vitamínót meg fog kapni az édibédi táppal is és a kapcsolat is ugyanolyan bensőséges lesz, mintha szopizna :) :) Marci gyönyörű bébi, milyen büszkén tartja a tesó :)

Viki :lol: :lol: Nagyon durva a folyamat, a befejezés eccccerűen lenyűgöző :lol: :lol: :lol: :lol: Vakarózás?! Hááát.. sajnos tegnap este már a bekenődés sem segített, pedig Apa (szinte) mindenhova kent, de elaludni sem tudtam, fél kettőig csak vakaróztam. Most épp a jobb lábfejem volt soron, ehhez a comb, felkar, szokásos. A terhesség legszörnyűbb része lesz a végén... Lehet, hogy holnap megemlítem a dokinéninek, hátha ír fel valami antivakarint :lol: :lol:

Veronika :) :) hmmmmmmmm :) :) zabálnivalóédespofa :) :)

Kicsit szunyókáltam délután, és persze egyfolytában ennék (eszek). Fél alma, fél barack, aztán a másik fele... egy kis light joghurt, rá egy kis tej is jól esik... Ezeket persze mind szabad, de nem egyszerre, és nem sokat - ahogy most én... most már minden nap ez lesz?! Meg sem merem mérni a cukrom basszus... :?

Kép
lili34

Viki: jaaajjjjjjjjjjjjj, Viki annyira nagyon jók a fotók. Nagyon szép kislányotok van. Kedvenc az ötös számú kép.
Listát köszönöm. :) Jó, hogy írod a paradicsomlevest, mert pont valamelyik nap akartam főzni. Hát főzök is, csak majd én nem eszem belőle. :wink:

Tara: olyan jó látni, amikor a tesók vannak együtt a képen. Gratulálok, mindkettőhöz. :wink:
Ne érezd rosszul magad a tej dolog miatt. Megtetted, megtettétek, amit lehet. Nincs, oszt kész. Nem ettől vagy jó vagy kevésbé jó anyuka. Mennyugi ... :) :wink:

Én meg lassan elmegyek Julcsiért az oviba. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Taranee! Sajnálom a tejet, de még ne add fel, lehet, hogy beindul. Van erre valami gyógyír, a neve: Urtica urens 5CH, tesómnak nagyon jól bevált annak idején.. már én is vettem. Napi 2 x 5 bogyót kell belőle bevenni, reggel és este, előtte-utána fél óráig nem lehet enni-inni. Annyira pinduri Marci!! :) Édesek nagyon a tesók!

Bex! Örülök, hogy minden rendben veletek!

Madár! Veronika olyan édesdeden alszik!! Cukor!!! :D

Viki! Dóriról ez a fotósorozat egyszerűen frenetikus!!! Nagyon szép kislyány! Ilyet majd én is fogok csinálni pinduromról, nagggyonnn jóóó ötlet!! :) Én már beletörődtem a vakarózásba... úgyse tehetek mást.. :?

Voltam a szülésznőmnél. Holnap délután 4-5 között kell befeküdnöm a kórházba, de lehet ám, hogy még nem indítják be a szülést... :roll: :roll: :roll: na majd meglátjuk! Azért bízom benne, hogy a héten kisfiam el fog indulni a jó úton.. :D :D :D

Lili! Dettó, de nekem már nemcsak éjszaka viszket, hanem nappal is, főként a bokám és a lábfejem (mindkettő)... :evil: Képzeld, én a múltkor a gyógyszertárban megkérdeztem az antivakarint :!: :!: :!: , azt mondták nem lehet terheseknek, hanem kenegessem vizes testápolóval... na most én ott tartok, hogy kenegetem: 1. vizes testápolóval, 2. aloe vera géllel, 3. körömvirágkrémmel... és még így is viszket.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino!

Drukk megy holnapra!!!!!!!!!!!!!!!

sajna ennyire telt, nincs időm írni...
arvaerika

Halihóóó,

Ezek a babók nagyon gyönyörűűűségesek! :lol: :lol: Dórika télleg kis színésznő. Remélem eccer személyesen is összefutunk.
Nekem gomba nem ártott... nem eccerű ez a kaja kérdés... főleg most nálunk, mert Mírának meg diétás kaja kell még a héten mindenképp. Na szóval olyat kell főznöm, ami diétás, nem árt öcsinek, de azért jól lehet vele lakni és van íze is... Hát nem sok ilyen van. :?

Tara, sajnálom a szopit. Megtettél mindent, de ha nincs, akkor nincs, próbálj meg megnyugodni és ne emészd emiatt magad. Inkább kapjon Marci tápszert és legyen egy nyugodt kiegyensúlyozott anyukája (és így ő is az lesz), minthogy nagy nehézségek és pihi rovására kap kis cicit is, de te idegileg rámész. Sztem te is tudod, hogy az első sokkal jobb megoldás. Anno én 1 hós koromig szopiztam, utána tápit kaptam. Itt vagyok, nem vagyok beteges se, szóval nem csak ettől függ. Ügyike vagy így is. Puszi neked.

Pocisoknak, vakaródzóknak kitartáááááás!!!!

Cserébe kaptok tőlem is pár képet! 8)

Kép Ükimama és ükunoka
Kép Séta
Kép :)
Kép Játszószőnyegen
Kép Hmmm, ez vajon mi?
Kép Fürcsi
Kép Tesók a nagyágyban
Kép :)

Na, dugultam. 8)

Kép Kép
manósziget

Manó: nagyon jók a képek, ükimamis is. Köszönöm, hogy megosztottad velünk. :)

Erika: elnézzük, de azért kép jöhetne. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is, csak kicsit elhavazva. Vasárnap lesz Imola keresztelője és a keresztfiam szülinapja (2 éves lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: ) intézkedtem folyamatosan. Közben e gépem szervízben volt, szokásos átnézésen, "kitakarításon". (van egy ismerősöm, aki ilyenekkel foglalkozik és ő az én "rendszergazdám" :wink: )
Még jó, hogy a telefonomról tudtam olvasni a fórumot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyerekek gyönyörűségesek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi
Barnabás igazán "trendi" krapek lesz, az idősebb nőkre bukik :lol: :lol: :lol: :wink:

Móka
Tejbindulás császár után is 2-5 nap. Az első napokban csak pár korty van, de az nagyon kell a babának! Tegyed minél többször cicire Mór babát! Attól lesz sok-sok tejecske!

Viki
Mi is Brulamycin szemcseppet használtunk!

Petra
Én eszek mindent! Szombaton ettem gombás-tejszínes pulykaragut...Molli nem tiltakozott... :wink:

Taranee
Nem attól valaki jó anya, hogy szoptat-e, vagy tápszert ad. Az első 2 hétben minden baba fogy! (kb. a súlya 10%-át). :wink:
Amit én mindig mondok... fejben legyen béke!!!!
Vendég

Ja, és nem is mondtam.... Voltunk mázsáláson! :lol: Az én kicsi fiam mr 3.940 g! :lol: :lol: Hízik rendesen a szentem! 8) :lol:

Kép Kép
manósziget

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ilyen egy koraszülött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Hellohalló!

Madar,ma nem vagyok a top 10-ben hangulatilag.Már mindenhogy kényelmetlen. Illetve utálok egyedül lenni,és ezen a héten sajna ez van.Vezetni meg már nem indulok el egyedül.Azért befordulni nem fogok :lol: :lol: :lol: Gratulálok a 3 hetes kisasszonyhoz,kár,hogy csak 2 képet hoztál.Nagyon édes!

Tara,nagyon jó a tesós kép.Neked is el van nézve,ha csak mindig egy egy képet kapunk rólatok :wink: :wink: és nem írsz kisregényt.

Viki,óriási alakítás,és ez a csíkos szett nagyon tecc,ami Dorkán van.Apás kép Kép

Lili,én is csak szúrópróba szerűen mérem a cukrom.Nem zabálok,ennyi.Mást úgysem tehetek.Viszketés,még nekem is nagyon viszket.Sima testápoló enyhíti,de most már mindenem.

Peppino,holnapra szorítok.Remélem Tom úrfi is összekapja magát.

Manó végre kééééépeeeeek rólatok is!!!!!Ükis kép eszméletlen (nekünk is volt ükink),nagyon ritka.Édes ahogy Míra Ákost nézi.

[quote="mabe86"]A írta:mabe86ndi
Barnabás igazán "trendi" krapek lesz, az idősebb nőkre bukik :lol: :lol: :lol: :wink:

Mert Barnabás tiszta apja Kép Kép Kép

Megjártam a dokimat. C.2000.Junior szuperül be van illeszkedve,de még van egy pici helye.Alakul.Leleteim rendben.Már csak szüléskor talizunk.Csütörtökön lesz egy flow.NST alapján a baba nagyon jól érzi magát,szuper amiket eddig produkáltunk.Doki szerint nem kapkod Barnabás :( UH-n megnézett,BPD 95 :oops: ,Dani ekkorával született.Megfordult a tengelye körül,most a jobb oldalon a háta.Hát ennyi.

Kép
v.andi

Sziasztok!

Babás képek nagyon édesek, Viki, a sorozat fotó különösen tetszett :) :)
De az összes babónk csodaszép :wink:

Kata, jobbulást kívánok! Nekem is az oscicco..... segített, meg sok mézes citromos tea.

Móka, én is kíváncsi vagyok az örzőben mi volt a gond. Majd ha lesz időd mesélj egy kicsit a kórházról is léccci léccci.

De a legfontosabb, hogy gyönyörűséges kicsi Mór :)

Mi ma voltunk ctg-n, hál Istennek minden rendben van, már szép kis hegyeket produkálunk, de a ctg-s csajszi szerint még szülésre utaló jelek nincsenek. Majd feldobom a képet a pic-re.

Andi, Juniort bíztasd, hogy még Sütiékkel talizzatok a kórházban :wink:

Ja, ma én is meg akartam látogatni Mókát, de egy órás csusza volt a ctg-n, apácskám meg nem bírta volna már türelemmel a + várakozást :lol:
Vendég

Hellohallo!

Gyönyörűséges babóképek ma is!!! El vagyok ájulva a sorozatoktól!!

Mi ma egész nap rohangáltunk Páromnak mindenféle papírért, kellett orvosi vizsgálatra is menjen a munkavállalási engedélyéhez, másfél órát kellett ülnünk a rendelőben, remélem nem kaptam el valami nyavalyát...

Jól vagyunk, minden ok, most megyek pakolászni, este még benézek!!

Pusz Istennők!!!

Andi és persze mindenki:
Kép

floranan

Na még ezt... kárpótlásul a késésért... mondjuk, nem tudom, miért a srác nyalogatja az ujját... :wink: de nem rossz :D
Kép

floranan

Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek!!

Andi! Látod, Barni sem kapkod, ahogy Tomi sem... de Barni még azért bőven időben van!! Sajnálom, hogy andiszoci vagy! Én szerintem holnap leszek az... :? :?

Floranan! Ez má döfi!! :D :D Gondoskodsz a szép álmainkról.. :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Sziasztok!

Köszi a drukkokat és a hiányolást...
Nem egyszerű ez az egész. Menjek be fél 8-ra, persze ott voltunk már negyedkor. De rendelés csak 8-tól van. Húú, de jó. :evil: De szülésznőm megjelent 8 előtt kicsivel, hogy van hely, addig csináljunk ctg-t. Oké, mert mozog. Egész addig, míg rám nem tette. Nem szereti, ha piszkálják, ez van. Háromnegyed órát volt rajtam, a végére sikerült nagy mozgásokat is produkálni, de párom már nem tudta mi van. Aztán uh. Szerencsére nem kellett a sort kivárni. Igaz kevesebb a magzatvíz, de nem kórosan. Flow rendben. Lepényen egyáltalán nincs meszesedés sem. Be fődokihoz, aki ma nagyon normális volt, teljesen ledöbbnetem. Közölte, hogy sajnos van egy rossz híre, minden rendben van. Akkor most mit csináljon velem? Én meg mondtam, hogy ez nem rossz hír és én már megyek is haza. :lol: :lol: :lol: Kérdezte megint mozog-e a baba rendesen, ha igen, semmi baja. Mozogni meg mozog rendesen, úgyhogy megnyugodtam. Csak holnap reggel megint. Mivel egyedül már nem megy, így Petivel korán felmegyünk, megint hazavisz anyuékhoz és ott leszek egész nap. Jó is, mert nem vagyok egyedül, anyu főz is, de igazából már sehogy sem jó. Már jobb lenne túllenni rajta. Ez a bizonytalanság, mikor hogyan... Andinak el is panaszoltam, nem tudom babások, hogy voltatok vele, de már fáj menni. Valószínű illeszkedik be, de fáj felülni, felállni, fáj a csontom és a hasam meg a derekam egyfolytában. De még mindig majdnem teljesen zárt vagyok. Így állunk. Ja és az éjszakám? Csodás volt. Háromnegyed-1 óránként ébredés... :evil:
bex13

Peppino, Te kinek üzensz? Remélem holnap meglesz a nagy találkozás.
Ezek a képek! Mór babánk is nagyon szép... És ezek a képek.
Móka üknagyis és tesós kép a favorit. :wink:
Madar Veronikáról még még még....
Viki, nekem is az 5-ös teccik a legjobban.
Mabe, úgy látom Molli nagyon szereti a fürcsit.
Tara, tőled is még, de aranyosak együtt!
Boboka örülök, hogy minden rendben.
Andi örülök, hogy beszéltünk, mentettem a számodat.
Floranan lehet velem van a baj, de inkább a babás képek...
bex13

Tara, félre ne értsd amit írtam. Soha nem fordult meg a fejemben, h trendiségből mondja bárki is, hogy nincs elég teje. A reklám említése pusztán arra vonatkozott, hogy valóban reklámozzák a tápszert. Ennyi. Nagyon sajnálom, hogy nincsen tejcsid, de ettől nem vagy sem kevesebb, sem rosszabb bárki másnál. Ha félreérthető voltam nagyon sajnálom. Ráadásul meg is értem azt, aki szeretne szoptatni de nem tud. Sorry még egyszer.

Bex, igen, a végén minden fáj..... és tényleg minden....

Lucának ma leesett a köldökcsonkja. Hurrá.

vicger

Rövid leszek:

Babák gyönyörűek egytől egyig!!!!

Bex, elhiszem h túllennél rajta. Nekem csak az éjszaka rossz, nappal nincs bajom, mondjuk rengeteget vagyok uton, de nem érzek semmi különöset.

Floranan, nem ér ilyen képeket feltenni.... :lol:

Peppino, nagyon-nagy drukk Nektek holnapra!

Kép
kata05

Tara, fel a fejjel, ha meggyógyulok és kint vagyunk a kórházból talizunk egyet!! És majd értekezünk!

Kép
kata05

Bex,
sajnálom, hogy ennyit járatnak, és ilyen nehezen mozogsz már!! A lényeg, h minden oké!!!!!!
Nekem is nehezen megy a mozgás már sokszor!
Remélem ma jobban tudsz majd aludni!!
Képek, naná, hogy a babások az igaziak, Istenképekkel csak Andi Istennőnek (főleg) lógtam még :wink:

floranan

Kriszti, köldökcsonk eséshez gratula a kisasszonynak :wink:

Bex, kitartás, pár nap és kezedben lesz a csöpped, addig meg valahogy majd eltelik az idő... reméljük gyorsan
Anyud meg nagyon jó fej, biztos jól elvagytok napközben (leszámítva a derékfájást és társait)

Én is úgy vagyok most vele, hogy már reggelente alig várom, hogy este mehessek aludni, had teljenek a napok :roll:

Peppino, mit is írtál, holnap hány órára kell bemenned? Nagy drukkok mennek+++

T-pk-ról meg Zsófiékról van valami hírünk?
Vendég

Floranan
Jók a képek! Bár én könnyen beszélek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :wink:

Vicger
Nem csinálsz már vonalzót Lucának?????

Miért siettetitek a babákat? A normál szülés a 40+/-2 héten zajlik le. Sokszor az erőltetett indítások miatt van császár!
Minden baba megszületik :wink:
Vendég

Mabe, én speciel az időt sürgetném :wink: :lol:
Úgy már könnyűűűű, hogy ott van a csöpped melletted és akkor adsz egy pusszantást a kobakjára amikor csak akarsz :wink:
Nálunk csak apa tudja a pocakon keresztül megpuszilni, és az néha már nem elég :wink:

Flora, képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Túlhordásról (graviditas prolongata) beszélünk, ha a terhesség kora az utolsó rendes havi vérzés első napjától számítva eléri vagy meghaladja a 294 napot (tehát a betöltött 42 hetet), illetve a terhesség legalább 14 nappal túllépi a szülés legmegbízhatóbb becslés alapján számított várható időpontját.
Terminus túllépésről akkor beszélünk, ha a terhesség kora meghaladja az utolsó havi vérzés első napjától számított 280 napot (tehát a betöltött 40 hetet).
A túlhordás leggyakoribb oka a terhességi kor téves meghatározása. A valódi túlhordás oka az esetek többségében ismeretlen.

Gyakoriság
A terhességek mintegy 3-12 %-ában fordul elő túlhordás.

Kezelés: Szülésindukció vagy várakozó álláspont
A szülésindukció a szülés mesterséges elősegítését jelenti annak természetes megindulása előtt, a magzat és mellékrészeinek világra hozatala céljából.
A szülés megindítása akkor indokolt, ha a terhesség továbbviselése nagyobb kockázatot jelent a magzat számára, mint a szülés kapcsán és újszülött korban jelentkező veszélyek.
A kezelés megkezdése előtt fontos a terhes felvilágosításon alapuló beleegyezése (informed consent): mivel a diagnosztikus lehetőségek nem teljesen megbízhatóak, a döntésbe (szülésindukció vagy várakozó álláspont) a terhest is be kell vonni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.15 19:20-kor.
Vendég

Boboka
Mi a doktorommalúgy beszéltük meg a kezdet-kezdetén, hogy ha nincs gond, hagyjuk, hogy Molli akkor szülessen meg, amikor akar...

Pl. a keresztfiam 17 nappal a kiírt időpont után született meg :wink:
Vendég

Én nem az indításhoz írtam azt, amit írtam, ahhoz nem értek :roll:

Csak arra írtam, hogy a most még pocisok már kezdenek türelmetlenek lenni, hogy mikor lesznek már itt a csöppjeink :lol: :wink: (vagyis legalábbis én már kezdek így lenni vele :) )
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

2 kép, aztán reagálok :wink: :

Kép Bambula Kép Kukk

Kép

Kép
hgrita

Mabe: Köszi az infokat ez mind szép és jó csak az vele a baj, hogy amikor az ember szép nyugodtan be megy az uh-ra és közlik vele hogy valami nem stimmel akkor nem tudja hogy kinek hidjen. Az orvosnak akihez 9 hónapig járt,vagy a kórházi főmuftinak akivel elöször találkozott. Mindenkinek az a célja hogy egészséges babák szülessenek és ne a végén történjen valami baj. Egyébként nem tudom hogy most mi a trendi de ezelött 27 évvel nekem 3 napos tulhordás után elinditották a szülést.

Kép
lipót beatrix

Mabe, dehogynem, csak legyen hozzá felesleges negyed órám.....

elkiabáltam a pocifájás javulást, még mindig küzdünk vele. Rotyogtat a szentem rendesen, s büfi is van szépen, csak éppen az ezeket megelőző percek, pillanatok eléggé szenvedősek és sírósak.... most este pedig szinte non-stop cickótúra van....

szóval időt kérek!

vicger

Kriszta kezdem érezni... eljött a zoknis időszak, hagyjuk....
Nem csoda, hogy estére kipurcansz. Köldökcsonk, hurrá! :lol: :lol:
Kata, tök jó, hogy bírod az utazást. Nekem nagyon kényelmetlen ülni. Kiszállni, beszállni....
Floranan, tudom, hogy ígértél más képet. :wink: Csak leírtam, hogy nekem nem jön be!
Boboka, kitartok, csak az ismeretlen szerintem mindenkinek rossz. Mindig is azt mondtam, hogy a biztos rossz, mint a bizonytalanság. Na persze ez nem erre a szitura vonatkozik. Anyuval nem vagyunk jól el... Én semmit nem csinálok, ő meg pörög a konyhában... De nagyon finomat ettünk ma is. Azt hitte sok lesz, de mind elfogyott! :lol: :lol: :lol: És minden érdeklődőnek híreszteli, hogy édesdeden alszom.... Andinak is, miközben nem tudok, csak fetrengek. :lol: :lol: :lol:
Indítást én sem szeretnék, de ha gond van nem fogok ellenkezni...
bex13

Boboka és türelmetlen társai: Én megértem a türelmetlenséget. Ha arra gondolok, hogy tegnapra voltam kiírva és Máté már több, mint 2 hetes. :roll: Azért örülök nagyon, hogy itt van velünk, és megszabadultam a pocak miatti kényelmetlenségtől. :oops: Már a végén az volt. Olyan jó ölelgetni, szagolgatni, csodálni. :lol: Azért pocakom nekem is van még, ruhát se nagyon találok magamra itthon. :oops:

Peppino: Én is drukkolok neked! +++++

Minden szép eredménynek örülök. És ne feledjétek, egy Alföldhöz hasonlító NST vagy egy zárt méhszáj se jelent semmit. Nekem pénteken még nem mutatott az NST egy fájást se, szombat reggel 2100 voltam, és éjszaka már kopogtatott is Máté. :lol:

Tara: Szerintem se tedd tönkre magadat a tápi miatt idegileg. A lényeg, hogy szoptass, amennyit tudsz, és ha ki kell egészíteni, akkor ez van. A lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Tesók nagyon édesek!

Manó: Tesós képek édesek! Míra is olyan nagylány már! :lol:

Móka: Mór igazi pasi már! Nekem az utolsó kép a kedvencem! :lol:

Mabe: Jaj úgy élvezem én a pancsit... :lol: És milyen kis husika Molli. 8)

Viki: Ez a sorozat fantasztikus! Milyen gépetek van? Milyen módszerrel lehet ilyen sorozatot csinálni? Én elég analfabéta vagyok fényképezőgép ügyileg, nem is tudom mit tud a gépünk. :oops: Bár elég alapgépünk van, így lehet ilyet nem is tud.

Kép

Kép
hgrita

Rita, Te legalább megérted.... de nem panaszkodunk, csak nehéz.
És a képeket köszönjük! Mindkettő nagyon jó, de a másodikon tüneményes! :wink:
bex13

Rita, nagyon édes Máté :)

Jajj, félre ne értsétek, én sem panaszkodni akartam, csak tudjátok, na, mááár úúúgy de úúúgy megpuszilgatnám a kiscsajszim kobakját :lol:

Pocak szülés után: Manó is nagyon csini a képen, egy deka felesleg nem maradt rajta.
Rita, te is nagyon csini vagy.

Enyim képeken szülés után két héttel tutira retusálni kell majd, hogy valahogy kinézzek rajtuk :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boboka puszilgatással és retusálással kapcsolatban is csatlakozom! :lol: :lol: :lol:
bex13

Jó éjt! Holnap megpróbálok előbb jelentkezni, hogy ne izguljatok feleslegesen!
bex13

Most beszéltem Sütivel. Csak ismételni tudom, amit Andi írt, fáj a sebe, a gyomra, belül mindene. :cry: De Berni baba nagyon ügyes, próbál szopizni. :lol: Holnaptól már remélhetőleg vele lehet. Puszil mindenkit![/b]

Kép

Kép
hgrita

Köszi az infókat Sütiről
Simi neki és jobbulást kívánok+++

Remélem Brumiék is már hamarosan otthon lehetnek.

Én is megyek, már két órája a fokhagymás pirítós lebeg a szemem előtt, gyorsan eszem egy kicsit aztán pihi.

Jó éjt Istennők :)
Vendég

Rita... Máté baba olllllllllllllllllllllan aranyos... :)
A gépünk sima Fuji digitális fényképezőgép.... és nem sorozatra volt állítva... hanem én kattintgattam... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: és sikerült így "elkapnom" a pillanatokat... :) (ez ritka ám... nálunk apa a fényképész..... :) )

Jaaaj mégpocakos csajok... teljesen megértelek titeket! És még egy kis kitartás.... :wink: :wink: :wink: :wink: nemsokára túl lesztek az egészen... és magatokhoz ölelhetitek a pindurikat! :) :) :)

Manó... Ákos nagyon édi baba... és a tesós kép nagyon tecccccccc!!! :)
És én is remélem, hogy tudunk majd találkozni.... :) :)

Ma gondoltam én is T-pk-ra és Zsófiékra... vajon mi van velük????????

És Dorka???

És Erika... képek??? Hm????

Kriszti.... remélem már jobban vagytok... és Luca pocija rendbe jött... :)

Andi... ez a csíkos cucc Dórának is tecc.... (szerintem... :) ) meg én is imádom mikor ebben van.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imola... kicsi Molli már nem is olyan kicsi... :shock: :shock: :shock: :shock: és egyáltalán nem látszik, hogy koraszülött volt.... :) :) :)
vikiviktor

Nooo megkaptam a laptetőt... átadom bárkinek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Bobóka az őrzőről, meg Andi is kérdezte... csak gyorsan..

azért nem tetszett, mert kikapták Momót, összestoppoltak, s rohantak velem az őrzőbe, ahol egy igazi parancsnok nővérke várt.... integettem egyet Apának és Babának, meg a szüleimnek, s ott se voltam már :twisted:

aztán vacogtam egyedül plafont nézetve az őrzőben, ahol éppen a legszebb pillanataimat nem tudtam megélni, s egyedül voltam:(
aztán végre megérkezett a cuccom, s a telómat úgy adta oda a néni, h tessék , de ne használja...???????????
mi van?!
de smsezhettem , vagyis arra nem kértem engedélyt... mindegy, akkor már elvoltam, meg lenyugtattam magam, h ez így van jól:)
aztán még annyi, h durván vizsgált a néni és ha kérdeztem valamit, akkor a válasz, h a mai kismamák mindent tudni akarnak, meg úgy kezelt, h ma már divatból annyi császár van.. s nem értette, h nem egy celeb vagyok, aki már a plasztikázást is megcsináltatta
( nem tudom, miért hitte, nem kockásodott be a hasizmom egy óra alatt??!?!?!)

no mindegy, DE a reggeli műszakos nővérkék tündériek voltak,,.. aztán meg kicsit sopánkodtam, h egy mms-t kaptam a gyerekemről, h mégis hogy néz ki, mert h az éjszakai parancsnok nem volt hajlandó odaadni a fényképezőt, amivel apa direkt nekem csinált a kicsiről képet meg videót...

no, ennyi volt a bajom, de nem merek általánosítani, mert szerintem a nénivel volt baj:(

különben meg "kaptam" Apától egy külön szobát, úgyh én jól elvagyok...:) /mivel nem tudtunk együtt lenni mikor megérkezett kisEmberünk, úgy döntött, h akkor legalább "pótoljuk", s ne kelljen a látogatási időre figyelni..stb..

/tök jó, h Süti azért láthatta Bernit tök hamar... vagy mindez azért lehet, mert éjszaka volt, s akkor máshogy mennek a dolgok??/

Kórház:
a csecsemősöktől lehet kérdezni, válaszolnak segítenek, de azt hiszem, h elvagyok, meg tőletek már annyit tanultam az elmúlt hónapok, s babásoktól hetek során.. :D:D:D

Ja, és én is ma mentem volna ctg-re.. így aztán egy kismama kiesett.. nem értem miért olyan hihetetlen lassú ott minden..

De ha erre jársz, gyere nyugodtan... szívesen látlak.. még leszünk pár napig.. a 00.42es műtét miatt a hétfői napunk volt a 0.nap, hiába voltam már itt előző nap
Aranynapot kerestem, de szerintem már nincsenek itt..
Hihetetlen sokan szültek tegnap +előtte napokban, telt ház van:)

no, dőlök, mert 6ra megyek a fiamért :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

MNDENKINEK szebb álmokat.. bocs h nem reagáltam másnak...

Kép

Kép
móka:)

most látom, h mennyit írtam :shock:
sorry!

Kép

Kép
móka:)

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?