Bobóka az őrzőről, meg Andi is kérdezte... csak gyorsan..
azért nem tetszett, mert kikapták Momót, összestoppoltak, s rohantak velem az őrzőbe, ahol egy igazi parancsnok nővérke várt.... integettem egyet Apának és Babának, meg a szüleimnek, s ott se voltam már
aztán vacogtam egyedül plafont nézetve az őrzőben, ahol éppen a legszebb pillanataimat nem tudtam megélni, s egyedül voltam:(
aztán végre megérkezett a cuccom, s a telómat úgy adta oda a néni, h tessék , de ne használja...???????????
mi van?!
de smsezhettem , vagyis arra nem kértem engedélyt... mindegy, akkor már elvoltam, meg lenyugtattam magam, h ez így van jól:)
aztán még annyi, h durván vizsgált a néni és ha kérdeztem valamit, akkor a válasz, h a mai kismamák mindent tudni akarnak, meg úgy kezelt, h ma már divatból annyi császár van.. s nem értette, h nem egy celeb vagyok, aki már a plasztikázást is megcsináltatta
( nem tudom, miért hitte, nem kockásodott be a hasizmom egy óra alatt??!?!?!)
no mindegy, DE a reggeli műszakos nővérkék tündériek voltak,,.. aztán meg kicsit sopánkodtam, h egy mms-t kaptam a gyerekemről, h mégis hogy néz ki, mert h az éjszakai parancsnok nem volt hajlandó odaadni a fényképezőt, amivel apa direkt nekem csinált a kicsiről képet meg videót...
no, ennyi volt a bajom, de nem merek általánosítani, mert szerintem a nénivel volt baj:(
különben meg "kaptam" Apától egy külön szobát, úgyh én jól elvagyok...

/mivel nem tudtunk együtt lenni mikor megérkezett kisEmberünk, úgy döntött, h akkor legalább "pótoljuk", s ne kelljen a látogatási időre figyelni..stb..
/tök jó, h Süti azért láthatta Bernit tök hamar... vagy mindez azért lehet, mert éjszaka volt, s akkor máshogy mennek a dolgok??/
Kórház:
a csecsemősöktől lehet kérdezni, válaszolnak segítenek, de azt hiszem, h elvagyok, meg tőletek már annyit tanultam az elmúlt hónapok, s babásoktól hetek során..

:D:D
Ja, és én is ma mentem volna ctg-re.. így aztán egy kismama kiesett.. nem értem miért olyan hihetetlen lassú ott minden..
De ha erre jársz, gyere nyugodtan... szívesen látlak.. még leszünk pár napig.. a 00.42es műtét miatt a hétfői napunk volt a 0.nap, hiába voltam már itt előző nap
Aranynapot kerestem, de szerintem már nincsenek itt..
Hihetetlen sokan szültek tegnap +előtte napokban, telt ház van:)
no, dőlök, mert 6ra megyek a fiamért
MNDENKINEK szebb álmokat.. bocs h nem reagáltam másnak...