A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ma megint megmérték a popsiját. Péntek: 4005 gramm
Ma: 4150 gramm!!!
Don Tömzsi a Szappanoperakirály! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Annee!
Don tömzsit megzabbantom!
Jól eszik a kis drága

(melegem van, megyek fürdeni)
torolve_20131003125716

Fog szülni valaki közületek a Szabolcs u.-ban?
Tücsi
mtücsi

Gurgi: Eszik??? Az nem kifejezés! Amig az utolsó 2 kortyot nem nyeli le, amivel fél litert visszabukhat, addig nem jó ám! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Teszek fel én is képeket, hogy lássátok, megéri a sok hisztit!

Kép

Kép
Vendég

Bori! Látom Főni is feltartott kezekkel alszik mint az én Tömzsim! :D :D :D :D Nagyon édi a kis Tejmanó! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jah, és azt is látom hogy a kiságy az Nálatok is csak helyfoglalónak van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ohh Borikám, nagyon édes baba Főni, édesen alszik..a kicsi keze felfelé..áhh, egyszerűen nem lehet betelni ezekkel a kislurkókkal..
torolve_20131003125716

Nagyon aranyos ahogy fexik a nagy szivacson az a kis csöppség és kilóg az egyik rugis lábikója :lol: cukormuki
torolve_20131003125716

Kis csöppsééég??! :lol: Mindig így alszik Főni? Kezeket fel, jön Főni :lol: És apa, meg anya megadja magát :lol:
Dikó
Jegyeztük :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Piskóta Zsú
Most aludj, már csak pár nap és nem alszol!!! :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Gratula a babákhoz Csajok!!!! Olyan szépek vagytok!!!

Manó!!!! Gréta is autóversenyző lesz???? :-))))

Sajna, nincs időm most mindent visszaolvasni. Tudnátok segíteni. Nagyon bedurrant a mellem. Mi segíthet? Masszírozom, de semmi....
molkata

Kata melegvízes zuhany én ezt hallottam.

Szivvi, próféta szóljon belőled!!!

kispiskóta

Kata
Melegvizes zuhany??

KépKép

KépKép
szivvi

Ámen

KépKép

KépKép
szivvi

:lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Már egyszer írtam, de elszállt!

Manó nagy gratula!!!! Gréta autóversenyző lesz :D :D :D :D

Tudtok valamit ajánlani mellbedurranásra. Szöörnyen szenvedek és a masszírozás sem segít. Hogy lehet kimasszírozni. A mellszívó segíthet? Légy szi segítsetek.
molkata

Kata
jó melegvizes zuhi, utána próbáld meg a mellszívót!!

KépKép

KépKép
szivvi

Kata: melegvizes zuhany vagy borogatás, utánna maszírozd jól át és melszívó vagy Egon!

Én is aludtam egy nagyot, de nagyon melegem volt. Most olyan vagyok mint akit fejbevertek pedig már lezuhanyoztam!
Én 4fiúval mi leszek boszorka+? :lol:
A gátmetszést én is szeretném most elkerülni, de nem hiszem, hogy sikerülni fog :oops: Már Máténál is próbálkoztunk vele, nem jött össze a dokim meg nem győzött bocsánatot kérni, hogy muszáj vágnia. Még a varratszedésnél is tiszta lelkifudalása volt, hogy muszáj volt vágnia! Hát igen, a hozott anyag, marhára nem rugalmasak a szöveteim :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jaj de édesek ezek a kismaszatok! Énisénisénis babázni akarok!!!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

nagyon szépek a babák! micsoda büszkeség lehet édesanyának lenni!!!

köszönöm az infókat babaruha mosás ügyben!

nálunk minden nyugis egyelőre, Babus néha bejelentkezik, de egyébként nagyon nyugodt....

FELIDEGESÍTETT AZ ANYÓSOM! azt gondoltam régen, milyen butaságok az anyósviccek, hát nem... felhív hogy elújságolja hogy a családban megszületett egy Babu, és anyuja jövő hétfőre volt kiírva, mint én... majd közli, hogy mennyire jó nekik, hogy túl vannak rajta, és hogy már nálunk is jó lenne, ha történne valami.... szóhoz se jutottam, miért kell ezt a gyereket siettetni... ráadásul neki mi dolga a szüléssel.... a nagy semmi.... áhhhh.... bocs, de nem írtam magamban tartani....

Kép
lidikoka

Lidikoka!
Őszintén szólva, marhára megértelek az ilyen dumákkal..jajj, annyira tapintatlanok az emberek, hogy legszívesebben némelyiket úgy megcsapnám :twisted:

Amúgy nekünk is jött most egy sms, megszületett egy haverunk kisfia :lol: , ők is velünk egy időre voltak kiírva.
torolve_20131003125716

Megvolt a melegzuhany kétszer, de nem segít. Hiába masszírózom már egy órája.... :D :D :D :D Mellszívóm nincs kézi. Az elektromos jobb lenne?
molkata

Kata!!!!!!!

Tudod mi jó még? A hideg túróborogatás
a bába válaszolban olvastam..
torolve_20131003125716

Kata
Sztem mindegy milyen mellszívó!

KépKép

KépKép
szivvi

Köszi csajok! Nagyon belefáradtam.

Kinek van tapasztalata a mellszívókkal. Ilyen esetben jól jöhet?
molkata

Én ahogy kicsit is keményedik, megyek rá a mellszívóval!

KépKép

KépKép
szivvi

Kata!!
A mellgyulladás esetén:

- a legfontosabb, hogy a gyermek minél gyakrabban szopjon, hogy a mell ismét kiürüljön.

- Homeopátiás szerek: Arnica, Belladonna, Pulsatilla, Borax,..

- Túróborogatás: kenjük be hűvös túróval, hagyjuk a mellen addig, amíg le nem szárad.

- Levendula olajos nedves pelenkával borogassuk
torolve_20131003125716

Köszi csajok!
Gurgi! Ezeket a bogyókat felírom, majd holnap a patikában érdeklődök.
molkata

Kata! A mellmasszázst kívülről a bimbóudvar felé, sugárirányban, kör-körösen haladva kell végezni. A végén egy, a mellbimbó felé történő lehúzással kell zárni. Egy idő után ( pár perc) megjelenik a tejecske is. Az elején macerának tűnik, de megéri! Krémet is használhatsz. (Hideggel általában a már begyulladt melleket szokták lelohasztani. A tejtermelésnek nem igazán tesz jót.) Nekem a védőnőm mutatta meg.
Kitartás! Az elején mindenki ügyetlenkedik.Nehogy azt hidd, hogy csak Neked nem megy.
Tücsi
mtücsi

Jaj ez baromi idegtépő.... lányok a méhszájat már most minden alkalommal vizsgálják? Mert nekem már nincs dokim (szabin van) és csak CTG-re kell mennem heti 2x (meg vérnyomás, vizelet) szóval most nézi valaki vagy nem? Vagy csak ha gáz van?

Zsú: én egy hete folyamatosan alszom délután... fáradtabb vagyok sokkal!

Ma kitakarítottam - mert véletlenül lemondtam a bejárónőt, idegesít... - egy incifincit el is fáradtam, leszakad a derekam, és a torkom változatlanul ég... még a paprika palántáimat sem tudom átültetni... jaj de facompityke kedvem van!

Bori, Annee: tüneményes, dundus fiúcskák, irigy-irigy.... :oops: már én is ... nagyon... de türelem...türelem...türelem... AAAAAHHHH
megyek kicsit kikapcsolni...
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Ja és még valami ha már kinyílt a méhszáj, és elég nagy a "lik" akkor azt honnan lehet tudni, ha nem kíséri mondjuk vérzés, vagy nyákdugó??? Hülyeséget kérdezek? :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Kata: szerintem mindegy milyen melszívót használsz! De a legjobb melszívó a gyerek, persze, ha éppen hajlandó :roll:
Piros is a melled, vagy csak kemény? Nem tudom milyenek voltak a kórházban a csecsemősök, de lehet, hogy be kéne menni és tőlük kérni segítséget :roll:

brigi73

Andi: Elvileg azt csak doki vagy szülésznő kézzel felnyúlásos módszerrel tudja lecsekkolni mekkora a "lik". Te nem tudod megállapítani magadnak.... :? :(
A CTG után valakinek ki kell értékelnie az eredményt. Kérd meg hogy vizsgáljon meg mert te szeretnéd.... ennyi.

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Tündér babafotók! Én is szülni akarok!!!!

Mtücsi én a Szabolcsban fogok szülni, miután a MÁV átköltözött az átalakítás idejére!

Nagyon nyomakszik lefelé a babó, alig bírok menni, néha úgy bekeményedik a hasam, de fájni nem fájok! Már úgy seretnék fájni, és éjszaka szülni akarok!!!!!!! Valaki guruzzon már meg!

Bedurrant cicre nekem is melegzuhi, masszír, meg a mellszívó segített. Én aventes kézit használtam, nekem nagyon bejött, de fél éves koráig folyamatosan fejtem, mert vittéka is a tejcsit. Így szinte sosem volt bedurrant cici!

bezsíroskenyereztem, hátha kicsalogatja babót! :D Még egy kis dinnye kéne, de elfogyott... :(

KépKépKép
dikó1

Dikó: Én meg begrízestésztáztam (mivel annyira megkívántam, hogy csináltam egy nagy rakást :) ) jó sok baracklekvárral :wink:
Dikó megguruzlak: szüjjémegmaéjszaka,szüjjémegmaéjszaka,szüjjémegmaéjszaka..... :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dikó! Igen már olvastalak a HIETE-s oldalon. Én is a MÁV-ban szerettem volna szülni. Neked ki az orvosod?

Andrea! Én mkét alkalommal csak úgy "elhagytam" a nyákdugót. Vszínűleg a 00-n sikeredett így a dolog.

Lányok! Mióta a málnalevél teát iszom, itt a célegyenesben csökkentek a jóslóim. Számban is és intenzitásukban is. Én lennék a kivétel?

Tücsi
mtücsi

Édes fotókat tettetek fel ma!olyan jó nézegetni őket.

ma csak kb 5-en kérdezték hogy mi van?!mi lesz holnaptól?
én is szinte minden nap alszom délután.

holnap reggel megyek nstre(tuti megint 800-an lesznek)aztán meg áramlás nézés és súlybecslés is lesz azért nem jövök majd.ha v.mi van Szivvinek jelzek.

Bridzsi

Kép
esztora

Annee, köfiiii :wink:

istenem ezek a husis - pofis kissrácok! jó husiban van mind a kettő!

alvás, szintén mint Andi, eddig nem aludtam napközben, de mostanában minden nap, van amikor 2-szer is! :shock:

Bori, te is többet aludtál előtte ugyi? jól emlékszem?

nekem sem vizsgálják a méhszájat, csak nst-re járok! de én még ezen nem is agyaltam! :?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

00: ezért mondta nekem védőnéni, hogy mindig nézzek magam után, mert akár észrevétlen otthagyhatom a cuccot...

Esztora, nálatok hogy van? nem kell befeküdni a kiírt időpont után, ha addig nem indul?

pasik: írtam Szilinek, hozzon egy dinnyét hazafelé (mert itt csak olyan löttyedtek vannak), na erre beállít egy sacc 6 kilós dinnye NEGYEDÉVEL!!!!! normális? megettem felét, most még rosszabb, még csaj el sem telített! :cry:

lynia-

Sziasztok!Látom mindenki szülne már én is.Ma nagyon ideges vagyok egész nap de fogalmam sincs miért ráadásul állandóan bőgök.Szegény férjem már nem mer hozzám szólni.De azért amiket fel raktatok képeket azok vigasztalnak,hogy meg éri a szenvedés.Brigi:Annyira jók a képek olyan aranyos fiaid vannak.Dikó:Nagyon csinos vagy te is!!! Ja és az emberek engem is idegesítenek.Az egész terhességem alatt nem kaptam annyi sms-t,telefont mint a legutolsó pár napban,hogy egyben vagy még...stb.Gondolom ha meg születik béb akkor mindenkit fogok értesíteni.Na mindegy látom nem vagyok ezzel a problémával egyedül.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Lynia! Én is résen voltam minden alkalommal, főleg az első babámmal. Mégsem tudom, hogy mikor hagytam el. Lényeg, hogy már 3 héttel a szülés elött bő 1 ujjnyi volt a méhszáj. Most meg már nem is izgat, hogy mikor hagyom el megint a cuccost. A fájásokra koncentrálok. De így, hogy még a jóslók is inkább mennek, mint jönnek....
mtücsi

aha, akkor még így is el tudom hagyni, igaz Anneeból kiindulva nem is jelenthet olyan sokat!

ki hallotta időjárásjelentést? holnap hidegfront, hétvégén melegfront szupppeeeer!

lynia-

Ja, és persze arra, hogy a magzatvízet lehetőleg itthon "intézzük", ne az utcán vagy vásárlás közben. Nekem eddig még mkétszer spontán elfolyt. Szerencsémre itthon.
mtücsi

tücsi, én is a magzatvízes indulásra gyúrok, az a legeygértelműbb (számomra legalábbis)

anyós boltban kezdett el ereszteni, az a rémálmom! de komolyan mondom már az sem zavarna, csak jöjjön!

lynia-

Lynia! Az első babámnál pénteken este 8 órakor folyt el a magzatvíz, fájásaim csak szerintem voltak, a szerkentyű nem jelzett semmit. Befektettek a vajúdóba, előkészítettek stb. Igazából vasárnap reggel lettek fájásaim. Addig én voltam az ügyeletes vajúdó. Akik jöttek, már mentek is a szülőszobára és szültek. Nagyon el voltam keseredve. Ezt nem kívánom senkinek. :(
mtücsi

Egészen friss Tömzsi fotó! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Brigi! Te hol szültél, hogy a doki kiváltsága a gátmetszés. Én úgy tudtam, hogy ez a szülésznő feladata. Van új a nap alatt?
mtücsi

jajj a kis hurkagyurka, ennivalóóó!

tücsi, ha császár lesz, csak nem kell annyit várnom! vagy igen?

lynia-

Jah, jövő hét hétfőn 37 fok lesz. Faszomkarate

Émelygek a diétás kextől..

Hemej!
Ma ill. az elmúlt napokban mindenki ingadozó hangulatban van..nem is tudok erre mit mondani. Én is járok-kelek a lakásban, ma már kimenni sem volt kedvem..főleg, hogy meleg van. Álmoskás vagyok..Csak ülök a gép meg a TV előtt.
Nemsokára mindannyiunk babázik!
torolve_20131003125716

Annneee!
Nagyon aranyosssss Andris bébi, jujjj naggyon!!
Milyen szépek ezek a babák! Kis csodák! :lol:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?