A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Timi26!

Még nem de már rég nyitva kéne,hogy legyen.
De nem hiszem,hogy jobb lesz mint nálatok,
a sport pályáért meg nagy fekete pont a marháknak.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Most néztem Zsófit,hogy fordul. :lol: :lol: Édes,de a haja,mintha fellene tupírozva. :lol: :lol:
varga tünde

Ezt elmesélem. Nagyban nézegetem ildi vidiét,ugye sikongás ezerrel. Erre apát hallom rohan a gyerekszobába! Megyek ki azt mondja nem hallom,hogy sír a Dodó? Így még soha nem hallotta,rohant be hozzá,de ő meg csak vigyorgott.Mondom neki viedót néztem,erre ő,a frászt hoztam rá máskor fülhallgatóval halgasam. :shock: :lol: :lol: :lol:
varga tünde

Ildi nagybetűvel akartam BOCSI!
varga tünde

Tünde!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

De jó nektek! Biztos mindenki sétál a szép időben!!!
Én nem merem kivinni VikDant az esti láz meg hőemelkedések miatt! :cry:

Kép
Kép
timi26

Timi26!

Én még vagyok,de majd megyek a postára,
Nem írtad mikor lesz a nagy esemény.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Helló csajszik!

Annyira sz@r napom van,már reggel bőgtem.

Emese!Nem jó a gmail még mindig,szerintem én a kódoknál ronthattam el valamit és azóta se kép se hang :cry:
Apa se tud mit kezdeni vele azt mondta ő még ilyet nem látott :shock: :cry: Szóval nagyon mellényúltam :cry: :evil:

És azt hiszem emiatt lemaradtam valamiről,Tündi írt valamit amiből erre következtetek.

Móni!De durván nyomják a MÁK-nál!!!Mit képzelnek szeptember óta nem adnak lóvét azért az már nem is olyan kis összeg és különben is ami jár az jár!!
Kép Ezt nekik!!!!!!!!!

Motiot!Gyorsan kérd el azt az esküvői cd-t aztán nyomasd fel nekünk a képeket!!

Timi!Ja persze sétálunk...Többek közt ezért vagyok kiakadva nem tudok Bertussal sétálni mert üvölt a babakocsiba :cry:
Pedig annyira ki szeretnék menni!!!Megpróbáltam de vehettem ki három méter után!!!Én be fogok csavarodni ha nem mehetek ki ilyen jó időbe!!!De kézbe cipelni a közel kilenc kilóját :shock:

KépKép
juba

Juba!

Próbáltad fel emelni a fejrészét hátha csak kukucskálni akar.
Vagy lehet nemtetszik neki fekve.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Juba, esetleg próbáld úgy, (lehet, hogy már próbáltad)hogy amikor Bertusnak alvásideje van, vagy látod, hogy nagyon fáradt, hátha akkor könnyebben megadja magát. És vidd jó rázós úton.....
vagy még az jutott eszembe, hogy ha van valami kedvenc játéka, azt valahogy aggasd fel neki, picit emeld meg a fejénél, hátha az elvonja a figyelmét....
majd még gondolkozom.......lehet, hogy 25 féle dolgot ki kell próbálni..........

KépKépKép
bongyi

Drága Lányok,
megjártuk a Heim Pált, sajnos a BCG-s kálvária folytatódik... sejtettem én, hogy nem szabadna már a sebnek gennyedzenie (ez nem a szokásos genny, hanem továbbra is még a szervezetben lévő tbc-baktériumok jönnek kifelé genny formájában). Úgyhogy most egy spéci krémet írt fel az egyébként nagyon rendes orvos, és 1 hét múlva megnézi. Ha a krém nem hat kellőképpen, megint műtét lesz :cry: (talán kevésbé durva, de ismét altatás, feltárás, ahogy a doki mondta: "kikanalazás"). Az egyetlen pozitívum, hogy Ádi teljesen jól viseli az egészet és a sebe nem zavarja kvázi semmiben...
Kérlek, drukkoljatok, hogy az a csodakenőcs hasson és pusztítsa el a maradék tbc-izéket is!

Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat (esküvői képek), nagyon jólestek!!! TEGYETEK FEL KÉPEKET TI IS, LÉGYSZI!

Kaqk, bocsánat, ez este lemaradt: gyönyörű menyasszony voltál!!!!!!!!!!!!!

Juba: félig ülő helyzetben sem marad meg Bertus a kocsiban?

Kép
Kép
irina

Kép

KépKépKép
bongyi

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a tegnapi jókívánságokat! :D Puszi minden ünneplőnek!

Köszönöm a tippeket is Zéti pocijával kapcsolatban.Eszembe jutott,hogy ha paradicsomos gombócot eszek akkor megy a hasa.Azt hiszem megvan a megoldás. :wink:

Gremese:nagyon aranyos lett a frizurája! :)

Olyan szépek a babák és a esküvői képek is.A babauszi is tetszik nagyon. :D Próbálok végigfutni,de iszonyat sokat termeltek. :shock:

Képzeljétek tegnap a 6 hónapos vizsgálaton a doki meghuzigálta rendesen Zéti kukacát.Tiszta piros és több helyen berepedt. :cry: :evil:
Én úgy tanultam,hogy egy éves korig nem nyúlunk drasztikusan hozzá.Más babáknak a dokijuk meg sem nézte.
Amúgy minden rendben volt, 8 kg és 71 cm.
:D

Az éjszakák megint érdekesek.2-3 óránként ébreszt. :( Azt hittem csak az idegeskedés miatt fogyok,de mivel már nincs semmi bajom valószínű nem attól van.Rengeteget szopizik Zéti,pedig most van is tejem rengeteg.Azt hiszem minden tápanyagot elszív tőlem.4 kg leszaladt rólam hirtelen,pedig eszek.Elevitet is szedem még.
Jó lenne kiváltani legalább 1-2 evést főzelékkel,gyümivel.De mostanában első kanál után a száját összeszorítja és nincs tovább.Cicifüggő a fiam. :shock: :shock: :shock:

Gyorsan mentek és jövök,mert adós vagyok a megismerkedés sztorinkkal. :wink:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Irina: szegénykéim!!! Nagyon drukkolok, hogy hasson a krém!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Az előbb lemértem a fiamat: 73 cm!

Horcsog: hát sok jóra akkor ne számítsatok a Tescoval kapcsolatban!

Kép
Kép
timi26

Csak előtte apa kap ebédet. :wink:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Irina:szorítok nektek!!!!!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna: én is úgy tudom, hogy 1 éves korig nem nyúlunk hozzá!!!
A mi dokink még nem is látta pelenka nélkül VikDant! :shock:
Tegnap konkrétan lekislányozta! Az előttünk levő kislány hisztizett, mondta neki: "nézd, az a másik kislány milyen türelmes?" És VikDanra mutatott!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
timi26

Csajok!Áttfordult egyedül :D Kimentem egy percre és mire visszajöttem már hason feküdt :D 8)

KépKép
juba

Mindjárt jövök csak elaltatom Bertust!!

KépKép
juba

Irina!

Megy a sok++++++++++annak kis drágának nagyon jól bírja.

Miléna!
Hát Zéti is jó húsban van bravó :D

Juba!
Gratulálok az átforduláshoz. :D

Ildike is már forgolodik oda-vissza :D

Timi26!
Hát nemtudom majd elválik ha egyszer kinyitnak.
Vikdani mint kis lány he-he nincs is lányos arca :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Irina!Szegény drága Ádóka!!Nagyon drukkolok nektek,hogy minden rendben menjen!!!Bizzunk abban,hogy használni fog a kém és nem kell újra "bántani"a sebét!!

Köszi csajok,hogy próbáltok segíteni,szégyellem is magam,hogy ilyenekkel zaklatlak benneteket pedig mindenkinek meg van a maga "baja" :oops:
Egyebként próbáltam már ültetve(fektetni már nem is merem)Adtam neki közbe játékot,zenélőset,ehetőt(a könyvét szokta mindig rágcsálni)de hiába!És kipróbáltam ha álmos akkar rosszobb,akkor még egy méterig se jutunk el és máris üvölt!De nem veszem ki rögtön mert abba bizok,hogy hátha abbahagyja de persze nem és akkor cipelhetem.

Esküvői kép:
Hát meg kell mondanom,hogy én nekem nem volt fehér ruhám mert nem akartam!
Akkoriban nagyon el voltam hízva :oops: (na nem mintha most nem lennék)voltam próbálni szép habos-babos ruhát de szörnyen néztem ki benne,mint egy habcsók!
Bazi sz@rul éreztem magam benne és úgy döntöttem,hogy nekem nem kell!!!
Csináltattam magamnak lila kosztümöt bokáig érő kabáttal.
Az a durva,hogy terhességem előtt 22 kilót fogytam és ha akkor lett volna az esküvőm akkor lehet megkockáztatom a fehéret,de anno semmi pénzért nem vettem volna fel!
Hát ez van én ilyen vagyok, anyósom majdnem lehasította a fejemet érte de hát had döncsem már el én,hogy mibe érzem jól magam és,hogy mibe megyek férjhez!!!

KépKép
juba

Juba:ne aggódj!nekem sem volt habosbabos rucim. :) a legjobb barátnőm varrta,majd keresek képet. hát igen,had döntsön az aki esküszik,hogy mi lesz rajta. nekünk pl. ( páromnak akkor már nem éltek szülei ) így úgy döntöttünk mivel ketten, kis pénzből esküszünk segítség minden nélkül,így nem lesz nagy lagzi,csak a szűk családi kör.na meg akkor már útban volt Beni is,és inkább az ő cuccaira költöttem. :)

Nekünk már mondta a doki,hogy ami feljön kuki azt húzzuk és úgy mossuk. Benivel nekünk is annó azt mondták,hogy majd 5 éves koráig kell feljönnie rendesen,erre még szenvedünk vele,és minél nagyobb annál nehezeb. Úgyhogy inkább kiskorban jöjjön fel,mint nagyobban szenvedni.
varga tünde

Mesi
Jaaa az más :) Ágy lent :)
Hajvágás :lol: aztaa :lol:
Mi majd csak jövő hónapban kezdjük a zöldséget, de a védőnő azt mondta, ha nem megy neki a zöldség próbáljak majd bele kavarni egy kis gyümit. Pl. a krumpliba almát.
No jó akkor ezt már csináltad :) akkor tárgytalan :)
jellemző nálunk most a fél literes műanyag flakon és az újság tépés a nyerő :) Persze ezek csak szigorú felügyelettel :) de látnád hogy csillog a kis szeme :lol:
Kiadó :lol:

Ma csodaszép idő volt és szuper volt a jóga is vééégre eltudtunk menni. Már nagyon hiányzott. Két hetet ki kellett hagyni. Éés péntektől ugyanaz a tanárnő itt Miklóson is indít tanfolyamot. Hurrá. Szval
nem kell bemászni csak ha kedvem van.

Hajni
Sztem örülj neki, h Lillus ennyit alszik :)

Motiot
Örülök, h már jobban vagy.
Ez a story is jó volt :)
Fúú ez milyen kaja volt? Jól nézett ki :)
Van világítós is :lol: eddig nem értettem miért van ilyen most már igen :lol:

Vadvirág
Fúú de szép nagyok :)

Szval esküvő 2003 június lett volna eredetileg, de lakás projektbe kezdtünk és fészekrakó program. Ugye mi örültünk mint majom a farkának, h nem kell hozzá házasnak lennie, erre kiderül, h a megelőlegező kölcsön miatt igen.
Volt 1 hónapunk az esküvő elintézésére. Hát nem lett egy nagy dínom dánomos valami, de kellemes volt :)
Ez a lakás projekt amúgy egy párszor megszívatott minket :)

Kaqk
6350 gramm 62 cm...szerinted?? :lol:
A ti történetetek is jó fordulatos :)
Nagyon szép voltál :)

Olyan jó nézegetni az esküvői ruhákat.

Nektarin
Na azért ez sem semmi. Azért aranyos hogy 2 bögre kakó mellett :)

KTimi
édes Ádi. Mi is hasonlóan jártunk mint ti tegnap ma csak nem volt kaki :shock:
No de ez a popós kép....khmmm.

Heni
Ctrl A=kijelölöd
Ctrl C=másolod
Crtl V=beilleszted word be
(mondjuk hozzéteszem ez a külalakot kicsit széttépázza, de a lényeg meglesz)
No de Mesi már írta :)

Timi
Azé nem semmi megy a harc :)

Irina
No az biztos
húúú szép :) nekem is ekrü volt :) és ne tessék szerénykedni, szerintem is nagyon szép voltál :)
Millió és még egy drukk!!!

Maggie
Hát nem csodálom a fejfájást ez a hirtelen meleg....nekem is fájt. Őszintén régen voltak ilyen terveim :) és írogattam is régen verseket meg miegymás, de aztán elmúlt.
Most hogy Lilla van megint írogatok persze róla, meg a családról :lol:

Móni
:evil: hát igazad van!!!!

Miléna
:( és nem fáj neki??

KépKép
KépKép
fleur

Kedvet kaptam :)
Ezek voltunk mi
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Megismerkedés:neten,chaten. :D (Láttam nem vagyunk egyedül. :wink: )
Nem is én neteztem,hanem egy évfolyamtársam.Egyszer csak mondta,hogy nem beszélgetnék-e egy sráccal,mert olyan magas ezért neki nem nyerő. :lol: Semmi kedvem nem volt,de csak nekiültem.Aztán belejöttünk,küldött képet magáról.Akkor eldöntöttem,hogy én ennek a pasinak úgysem kellenék.Nem is küldtem vissza magamról.Mégis megadta a számát.Este dolgoztam,ott rágtam magam írjak,vagy ne...Csak küldtem egy semleges sms-t,aztán beindult az sms áradat. :D Kb. két héttel később kért randit.Szakadt az eső,én a tömegben szinte elvesztem.Egyszer csak odajön egy srác és ad egy puszit.Ő volt.Mai napig nem tudom honnan tudta ki vagyok amikor képen sem látott és rengetegen voltunk.
Beültünk valahová beszélgetni.Annyira nem mertünk egymásra nézni! :oops: Nagy nehezen letisztáztuk,hogy szeretnénk még talizni.Aztán minden nap jött.Én nővérszállón laktam.
5 hónap múlva összeköltöztünk és megvettük a gyűrűt.Rá egy évre össze is házasodtunk. :D

Összesítve:

2003.november 4.-első tali
2004. április-összeköltözés
2004. június-gyűrű
2004. augusztus 6.-hivatalos eljegyzés
2005. augusztus 6.-esküvő

Aztán 2007. augusztus 19.- Zéti megszületett.
:D

Itt tartunk most.Jó sokat költöztünk már együtt,sok minden történt velünk. :D

Az esküvőnk az erdő közepén volt egy vadászkastélynál elég szűk körben.Keresek képet és rakok fel majd.

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Nem enged csatolni,majd apa megnézi mi a baja. :( Nekem a ruhám varratva volt,csipke volt a felsőrész.Direkt kicsit "régimódira" akartam venni a figurát a kis kastélyhoz azt éreztem illőnek. :D A kastélyban ma laknak,régen egy vadász-íróé volt.Mellette van egy épület,ahol a vadászatok után szoktak vacsorázni.Ott volt a tényleges lagzi,aztán a vendégek ott is aludtak. :D Éppen annyi szoba volt,amennyi kellett.A vendégek is nagyon élvezték,sétálgattak is másnap a zöldben hazaindulás előtt.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

de jó volt kicsit olvasni Titeket :) esküszöm felér egy kis relax-szal :) :)

Irina!
sok ++++++++++++++++++++++++++
Ádi nagyon ügyes babó,hogy így tűrte/ri ezt a bcg-s dolgot :)
S te is milyen gyönyörű voltál :)
ilyen képet tudtam csak csinálni majd ha apjuk hazajön rádumálom h. ha lesz egy csepp ideje :evil: készítsen normális képet :wink:
Kép
Kép
ha ez az akkor van itthon vmennyi el tudom küldeni :)

L.Móni!
ez nagyon durva :( Mesinek volt ilyen kálváriája talán a csp vel :(
Tényleg a Gyedet nem kellene már most elintézni?

Bonyi!
Zita és Bálint is kb. egyformák lehetnek testileg :) tömör gyönyörök :)

Hajni!
végül Dunakeszire mentünk,mert Apuék pestre nem vezetnek be,tesóm külföldön,így ez tünt a legegyszerűbbnek.
Rég raktál csillagszemű Marciról és Lilláról képet :roll: :)

Nálunk esküvő: 2003.09.13 :) de azért mert aug 13-a vmelyik hétköznapra esett :) s abban az évben ez volt a leghamarabbi 13-a szombaton :) s kertipartis szűk családi+ pár barát volt :) nem is akartunk nagyobbat :)
templomi nem volt Robi nem akart :( de Nagypapám a kertben megáldott Minket ezt sikerült elérnem :)
S a képeket akik csinálták fényképész testvérpár, az Ő édesapjuk fényképezte Nagyszüleim,Apuék és egyik nagybátyámék esküvőjét is :)
Míra meg foggant vmikor november végén :)
s pár kép(én scanneltem nem lettek hű de jók+nem tudtam választani :oops: ) Kép Kép
Kép Kép
Kép
amúgy a pezsgőt utálom :)

Ja és én mindig Ctr C-ek mert már szállt el soxor amit írtam :evil:

KépKép
viranka

Vrianka,Fleur!Nagyon-nagyon szépek voltatok!!!(Még most is azok vagytok :D )

Most el kell mennem de ha megjöttem dobok fel én is képeket.
És akinek nem volt még esküvő akkor ő legyen kedves egy-két közös képet feltenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nincs kifogás!!Mindenkinek kell!!!!!!!!!

Majd este jövök(remélem)!!!

KépKép
juba

AAAAAAAnyira jó, hogy a képek is tükrözik a menyasszony egyéniségét!
Irina
Téged pont ilyen romantikus-merengős-szépnek gondoltalak
Fleur
Téged meg ilyen "kicsattanok a boldogságtól" vidám gyönyörű arának!

Tünde
Én is varrattam a ruhám és többekhez hasonlóan nekem is vajszínű-fehér volt.

Regi
Szeli annyira nő! És úgy látszik a topik babáin, hogy csajosak vagy srácok-e :D Úgyhogy én vegyesfelvágottat szeretnék: Linda után jöhet egy fiú :)

Miléna
Mi is ilyen gyors kört futottunk :)

Meryke
Husicombi :lol:

Juba
Mi meg a legsoványabb baba címre pályázhatnánk (nincs még 7 kiló), de hát ez a fajtája.... Az apját ropi Robinak hívták :D

A nevemet talán még nem írtam, de kitalálható: a külföldi ösztöndíjakhoz gyártani kellett emailcímet, de 10 nagyanita volt, ezért a vezetéknevemet angolosítottam/franciásítottam, így lett grandanita, ennek a rövid verzióját használom....

Kép
granda

Viranka
Hihetetlenül jó fejek voltatok!!! :lol:

Kép
granda

Irina, megy a drukk a kis Ádinak, hogy minden rendben legyen a kenöccsel!!!

Miléna, hát a ti sztoritok is olyan szép! Mint a nagykönyvben! Az esküvö biztosan szép lehetett! :wink:

Juba, Áron is kezdi a babakocsit megutálni, ha álmosan teszem bele, akkor nincs gond, egy ideig feszeng benne, aztán szépen elalszik, de ha felébredt, vagy nem álmos, akkor végig nyögdécsel és feszeng! Lehet, hogy nálunk is feljebb kell emelni félig ülésbe a támlát. :?

Nna, sikerült kikapcsolnom a vakut a fényképezögépen, nem menekültök, jön az esküvöi fotó! :D
A ruhámnak azért volt ekkora abroncsa, mert különben túl hosszú lett volna. Ez volt az egyetlen, amit ennyire sikerült felvarrni és abronccsal e´pp, hogy jó lett. :shock: Pont ezt választottam volna amúgy is, úgyhogy szerencsém volt. Hiába, aki ilyen kis töki.... :?
Meg teszek fel egy képet magamról kicsinek, mellé pedig Ábelt és Áront is. Szerintem nagyon hasonlítanak rám. :wink:

Kép
Elég elmosódott, mert fényképröl készült, bocsi :oops: Itt 16 hetes terhes voltam

Kép
Kép
Kép Kép
Kép

Kép

KépKép
KépKép
motiot

Szuperek az esküvői fotók mindenkinél! :):)

Irina!
Hát ez a kálvária nagyon nem hiányozhatott Nektek. Grrr...!

HIPP-HOPP gyógyulás!

Őszintén DRUKKOLOK hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen és végre elfelejthessétek ezt az egész balszerencsés esetet!!! :):)

Vadvirág
Vendég

Viranka, csúcsszuperek a fotók!

Mégegyszer bocsi a minöségért, de nem ment máshgy. Remélem azért így is látszik valami... :oops:

KépKép
KépKép
motiot

Motiot, Viranka: gyönyörűek voltatok!!!

Motiot: a fekete-fehér képeken te vagy???
Mert akkor döbbenetes a hasonlóság!!! :shock:

Motiot: na aggódj, az én ruhámat meg folyamatosan szélesíteni kellett! :D
Már hülyét kaptak tőlem a ruhaszalonban, minden próbára pár kilóval nehezebben mentem...de hát Rebeka a pocimban volt, nem tudtam fogyózni... :roll:

Kép
Kép
timi26

igen, a fekete-fehérek én vagyok, a bébi Áron,a nagyobbacska meg Ábel anno. :wink:

Én akkor még nem híztam hál Istennek, meg a pocim sem látszott, Ábel rendes volt velem, mert az esküvö utáni héten kezdett el látszani a pocim. :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok,

Nagyon jók az esküvői fényképek, tényleg sokat elárulnak mindenkiről.

Irina, remélem hamar rendbejön Ádi sebe +++++++++++++++

Ma nagyon nyügi napunk van, 20 percnél hosszabb időt nem aludt reggel óta, (délelőtt ő szokott egy 1-1/2 1 órát) mert tanácsadáson voltunk, ahol egy csomót kellett várni, szegénykém, még cicit is eltolta, leraktam most durmol.
Remélem ha felkel eszik, mégegyszer nem szeretném átélni, h nem szopizik.

l.móni, borzasztó dolgokat csinálnak az emberrel.

Na gyorsan rakok képek én is a mi esküvőnkről, most, h ez a téma ismerkedés, esküvő szóba került, sokat gondolok arra az időre, milyen jó is volt, no persze most is jó, csak akkor ugye annyira fel voltam dobva, készülődés, költözködés, izgis volt.

Puszi mindenkinek, még megpróbálok jönni.

Ja meglepőden kevés lett a súlyúnk, bár a doktornő szerint minden a legnagyobb rendben van 7100 g, cm nem tudok itthoni mérés szerint 68-70 mikor, hogy.
A K vitamint nem kell szedjük és azt mondta, h jöhet a de. és du. gyümi a szopi után, majd kb. egy hónap múlva a zöldségek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
nektarin

Nektarin,Motiot
A ti képeitek is tök jók :) :)

Bálintnak felfújtam lufit kicsire és olyan jól elvan vele :shock: :lol:

KépKép
viranka

Felébredt és szopizott egy jó nagyot :lol:
Kicsit féltem, h nem fog, de evett, jaj úgy örülök.
A múltkor úgy megijedtem, mikor 3 x nem akart szopizni.
Na de most nem úgy lett.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok hétfő óta nem ringatok kézben :-) egyszerűen nem birta már a hátam, nagyon fáj :-( 8 kg az 8kg!!!
A délelőtti elalvás eddig macera, egy órát nyüglődik, egy órát alszik, de egyre jobbnak tűnik :-) 1kor viszem ki, babakocsiban alszik 2 órát , meg még 5 körül ( éppen most is ) a pihiszékben aludt el ( 20 perc szundi)
Este meg már nem hozom őt ki a hálóból fürcsi után, hanem megy az ágyába. Tegnap meglepően 10 perc nyügi után még bementem és simiztem 5 percet és el is aludt :-)
Úgy örülnék ha már kialakulna ez az alvásprobléma.

Csajok tök jók az esküvői képek! Mindenki gyönyőrű:-) majd én is teszek fel, csak ugye mindenen elveszett ami a gépen volt:-(

Heni
KépKép
heni81

Nektarin
A szexi menyasszony
Motiot meg Hamupipőke!

Kép
granda

Juba! Én akkor viszem most már Szelit sétálni, amikor amúgy is aludna. Ha felébred (és nem fúj a szél) kinyitom neki a kukucskálót, egy darabig segít. De mi is inkább igyekszünk olyankor már haza. Ja! Látom, hogy írtad, hogy az álmosság se jön be… :(
Talán csak átmeneti ez a helyzet! Kitartás!!!
Gratulálok a forduláshoz! :D

Irina! BCG: :cry: ++++++++

MilénaMóni! Gratu a méretekhez! :D
De irigyellek, hogy fogysz!!! :wink:

Timi26! Pedig VikDan nagyon is fiús!!! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Miléna
no ez igen :) ez sem sámli történet

Viranka
tök jók ezek a képek

Granda
No erre tuti nem jöttem volna rá :) először azt hittem, h Granada mint a kocsi vagy mifene :lol: ez olyan mint a Fluor :lol: :lol:

Motiot
Tényleg nagyon hasonlítanak. Aztaa milyen jó királylányos ruha :) én is ilyet akartam régebben, de aztán mégsem :)

Nektarin
Ti is nagyon szépek voltatok :) és a sima haj is nagyon jól áll :)

ÉÉÉs Heninek ismét új avatar :)

No még kettőt teszek én is :) belejöttem :)

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Jajj csajok valaki használ Libero pelust? És tudna nekem küldeni 3 db babát vagy nyuszit? (ami a csomag tetején van) :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Csajok!!!

Ezek az esküvői fotók!!! MIND CSODÁS!!! Olyan szép volt mindenki!!!!

Emma ma Milupa Ha pép-et evett! ízlett neki, tettem bele egy kis alma-barackmixet is!!! nyami! :P

ezt kapja uzsira+ tápi, tízórai meg csak gyümi+tápi.
Lassan kezdjük a zöldségeket is kóstolni!

Úgy hullik Emma haja!!! Műr alig van! a hosszú baba hajai elhullanak!

Nem jutottam le a védőnőhöz. Vasárnapi itthoni mérés szerint 5880g és 60cm!
Emma a legkisebb??!!!
:?
Majd megnő!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Én is vágtam Emmahajából. oldalt 1-1tincs nagyob hosszú volt és vicces.... hát lenyissz! úgy megritkult a kis haja. Most vasaltam és mindn kis ruhája tele van hajszálaival. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Hol van mindenki? mi az uzsi után már nem alszunk. ( 5 től Majd fél 8 kor fürcsi.... addig játék...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi drága azt a rucit én is kinéztem cicának :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk én vagyok csak közbe csinálom a vacsit apának meg pátyolgatom kiscicám lelkét. Most nagyon anyás

KépKép
Kép Kép
l.móni

De majd nézek neki másikat :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na mi itt vagyunk. Emma fürcsi, evés után. Nagyon álmosan. Én is fürcsiztem már. OLYAN IZOMLÁZAM VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?