A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kép
Vendég

Boboka
Majd tudod puszilgatni Nikit! Csak türelem :wink:
Időnként én szeretném, ha még a pocakban lenne Molli... főleg mikor hajnalban szórakoztat :oops: :cry: :wink:

Beatrix
A cél persze, hogy az, hogy egészséges, szép baba szülessen! Azért kellenek a vizsgálatok (CTG, amnioszkópia, flowmetria). És csak akkor várakoznak, ha minden rendben van.
Kinek higyjen az ember? Én elvárom attól az orvostól az őszinte, mindenre kiterjedő felvilágosítást, akit választottam, akinek fizetek... (kórházi főmuftik nem mindig a szakma csúcsán állnak :oops: :cry: )

Móka
Akkor nem igazán baba-barát az a kórház :cry:
Kitartást!
Vendég

Ja.... és megjött :cry: :cry: :cry: :cry:
Még szerencse, hogy a zabagépemet nem zavarja...
Milyen jó volt ezt kihagyni terhesség alatt :oops: :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Visszabújok,később visszaolvasok.

Kép
v.andi

[quote="bex13"]M írta:bex13ozogni meg mozog rendesen, úgyhogy megnyugodtam. Csak holnap reggel megint. Mivel egyedül már nem megy, így Petivel korán felmegyünk, megint hazavisz anyuékhoz és ott leszek egész nap. Jó is, mert nem vagyok egyedül, anyu főz is, de igazából már sehogy sem jó. Már jobb lenne túllenni rajta. Ez a bizonytalanság, mikor hogyan... Andinak el is panaszoltam, nem tudom babások, hogy voltatok vele, de már fáj menni. Valószínű illeszkedik be, de fáj felülni, felállni, fáj a csontom és a hasam meg a derekam egyfolytában. De még mindig majdnem teljesen zárt vagyok. Így állunk. Ja és az éjszakám? Csodás volt. Háromnegyed-1 óránként ébredés... :evil:

Jajj Bex, ne is mondjad...... Nekem a legrosszabb a combom belső oldalán az a görcs szerű valami totál a belsőmben! Pedig Fruzsi már nagyon lent van hetek óta! Biztos nyom vmi ideget! Te vagy szept 20, émmmeg 21, ugye? Akárki akármit mond, már alig várom, hogy kint legyen, pedig nincs nagy pocim, mindent tudok csinálni, de akkor is pár napja már húúúúz, éjjel átfordulni csak nyögve.. pedig nem vagyok egy nyervák p.csa, de elég volt! Köszi csajok a bíztatást, kitartunk mi, van választásunk?!?! Indítást biztos senki nem szeretne, csak ha valami miatt kénytelenek vagyunk bevállalni. Azzal sztem, hogy tudományosan minek mikor kell történni, tisztában vagyunk. Mindahányan.

Kép
lili34

[quote="boboka"]
írta:
bobokaPocak szülés után: Manó is nagyon csini a képen, egy deka felesleg nem maradt rajta.
Rita, te is nagyon csini vagy.

Egyetértek :) :) :)
Megyek, kocsiba vágom magam, doki, uh, ctg. Apa reggel levitte a bőröndöm a csomitartóba, mikor ment melózni. El kellett volna indulnom előbb, ilyenkor már nagy a forgalom :? :? :? :?
Majd jövök, addig is kezeket a paplan fölé (persze neeeeem Florananra céloztam, aki mindenféle jópasikatábrázoló képeket csempészett a fórumra :lol: :lol: :lol: )!!!

Kép
lili34

Ja, Móka :? :? Király, amikor az ember ott hüppög (gondolom én) a boldogságtól, a megkönnyebbüléstől, a meghatottságtól és valahol biztosan a kiszolgáltatottságtól is, be-benyögnek valami lekezelő dumát... Kedvenc emberi tulajdonságom a nagyképűség, a felsőbbrendűségről való képzelgés....... Adj a debilnek egy kis "hatalmat"...

Kép
lili34

Húha.. kicsit agresszív vagyok ma reggel?!?! Befejeztem. Mentem.
:lol: Bocsánat! :lol:

Kép
lili34

Jó reggelt!

Ritam de gyönyörű Máté!!

Móka, elhiszem h rossz volt egyedül...de kicsi fiad kárpótol mindenért!

Bex, szorítok mára is (vagy ma nem kell menned?)

Peppino, neked is szorítok!!

Kórházat megjártam. Minden rendben. Amnio-t még mindig nem tud csinálni, de azt mondta péntek előtt úgyis találkozunk. Indoklása: Magzatmáz úszkál a magzatvízben és ez már a túlhordás( Mabe figyeltem ezt a szót mondta) és a szülés előjele. :roll:
Ha péntekig semmi, akkor kell menni, de ha az értékek jók hazaenged, nem indít. :D

Kép
kata05

Mabe: Molli képek:D ... ... bár minden koraszülött ilyen lenne. :lol:

Andi: remélem, ma jobb lesz a kedved. Lassan eltelik ennek a hétnek a fele ... és tényleg ne fordulj be ... :wink: Én szombattól leszek egyedül 8 napig. :( Illetve nem egyedül, mert a csajok velem, plusz Kifli kutya, Nektarin, bocsánat Nektarina, mert hogy hölgy a lelkem, de apát nélkülöznünk kell. :(

Boboka: Akkor úgy tűnik, Niki nem akar sietni, kivárja az idejét. :wink:
Szülés utáni fotók miatt ne aggódj. Nagyon ritka, hogy valaki úgy nézzen ki, mint Csunyeszka. :lol: :wink:

Bex: kiváncsi vagyok ma mi lesz. :roll: Drukkolok ++++

Kriszti: köldökcsonk hurrráááá :D A vonalzót már én is reklamáltam. :wink:

Rita: nagyon szép képek Mátéról. Köszönjük. :)

Lili: nem voltál agresszív .... nagyon tökéletesen fogalmaztad meg.

KépKép
KépKép
madar

És akkor két ma reggeli fotó a tesókról :wink:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Hát nem volt valami pihentető éjszakánk. :? Ákost is elérte a pocifájás... :? De azt hiszem tudom mitől... anyós pörköltje (amit tegnapelőtt este ettünk) valszeg kicsit csípős meg hagymás volt. Csak azért gondolok erre, mert tőlem is jöttek a szelek rendesen. :oops: Szóval 9-12-ig dajkálás volt... szegénykém, próbálkoztunk mi mindennel, de minden csak ideig-óráig volt jó... aztán szerencsére éjfélkor egy cicizésbe bealudt. De hát kelt 3-kor, majd 6-kor... Míra meg ma naná, hogy nem aludt 8-ig, hanem már 1/2 8 előtt kukorékolt. Ráadásul mától páromnak is kell menni dolgozni. :? :( Szóval szép az élet.
A teából egyébként mennyit lehet adni a babónak ha fáj a pocija?

Boboka
, hát +súly az van még rajtam bőven (+8 kg)... lesz mit ledolgozni... De mégis sokkal jobb a hasam, mint csaszi után. Húúú, akkor iszonyat nagy maradt sokáig... most ahhoz képest elmegy, de nagyon zavar. Ráadásul én is úgy vagyok, mint Rita, hogy nincs ruhám... a terhesrucik leesnek, a többibe meg nem férek még bele... Ilyenkor utálom magam, hogy mindig passzentos ruhákba szoktam járni... mert ha lenne vmi lezser cuccom, az már jó lenne, de nincs... :(

Móka, simisimi neked... De nézd a jó oldalát, ettől már csak jobb lesz és Momó ott lesz veled már mindig.

Sütinek is naaagy simi és mennek a pozitív energiák, hogy gyógyuljon fel minél előbb.

Brumiról tudunk valamit? Hazamehetnek?

Peppino
!!!!!!!!! Merre bújkálsz? Készülsz a nagy találkozásra? Indulásra kész vagy?

Mabe... sajnálom, hogy már meg is jött... Elég korai. Ezt valahogy én is kizárnám örökre az életemből.
De hogy Molli milyen nagy már! :shock: Annyira kis értelmes pofija van, látszik rajta, hogy már elmúlt 1 hós... de az hogy koraszülött volt, azt a kutya se mondaná meg róla.

Kép Kép
manósziget

Madar, nagyon jóóók ezek a tesós képek!!!! :lol: :lol:

Kép Kép
manósziget

Manó: éjszakát sajnálom. :( Meg biztos a mai nap is kicsit zsúfolt lesz, de gyorsan bele fogtok rázódni. :wink:
Én is a ruhátlanságtól "szenvedek", terhes ruhákat már el is ajándékoztam, egyébként is leesnek :D de azért a terhesség előtti formám meg még nem értel el :? Se baj, még pár hét és megkezdődhet a "munka" :wink: Illetve én inkább a felsőkkel küzdök, mert ott történt néhány méretváltozás :roll: apa persze very happy :D

KépKép
KépKép
madar

Tennék fel képeket, de nem kicsinyíti le :cry: .

Mabe!

Molli már kész hölgy!!!!!!!!!!!!!
arvaerika

Erika, küldd át nekem megcsinálom. Priviben megküldöm az e-mail címem.

KépKép
KépKép
madar

megküldtem. :)

KépKép
KépKép
madar

Erika megbízásából most én is hoztam Nektek valakit, íme Lotti :D :wink:

Kép
Kép

Na, nem azéééé, de tényleg nagyon szép babáink vannak. :)

KépKép
KépKép
madar

Nagyon szép Lotti!! Látom cumi ott figyel. :D

Kép
kata05

Jó reggelt esmét! :oops:

Mabe,piri monnyon le :twisted: Az viszont jó,hogy Mollit nem zavarja.Szerencsés vagy.Anno Dani ezért szokott le a cicizésről.

Bex,Lili,szívemből szóltatok :lol:

Mano, :( éjszaka. Biztos minden flottul fog menni hármasban is.Amíg ennyir jó az idő,és nem szorul az ember a 4 fal közé,gondolom könnyebb.Esetleg séta,játszótér.
A járgány szerinted mikorra várható?

Móka,teljesen megértelek.Pedig pont az a 2 óra az,amit jó,ha nem egyedül tölt az anyuka.Én is úgy el tudok ilyenkor anyátlanodni.Ha a babát nem is kapják meg,de legalább férjecske ott lehetett volna.Persze tudom,hogy most már csak egy rossz emlék,de akkor egész másképp látja az ember.Idővel Mór elfeledteti veled.

Kata,örülök,hogy minden rendben van.Jó,hogy ilyen a dokid,és nem akarja mindenáron Lőrincet kivarázsolni.Drukkolok,hogy most már tényleg elinduljon magától.

Madar,köszi Kép A kedvem még úgy ahogy,de utálom a semmittevést.Én már nem indulok el egyedül kocsival.Tegnap a dokihoz én vezettem,kamaszom kísért el,nekitolattam a falnak :lol: :lol: :lol: a forgalomban sem tudok már úgy mozogni,ahogy kell,benézni egy jobb kezesbe és nem sorolom.Napok óta készülök a mi gardrobunkat rendbe vágni,még gyűjtök a kedvet hozzá.
Julcsi,gyönyörű.Olyan arca van,akit simán eltudnék képzelni egy régi kosztümös filmben valami előkelő család lányaként.

Erika,nagyon szép Lotti.A nyakincájába de bepuszilnék :lol:

Rita,Máté még mindig..... :)

Boboka,sztem lecsúszom Sütiről,na de sebaj,majd a babákkal.

Floranan,köszönjük a beígért képeket :lol: :lol: Jelentem jól is aludtam :wink:

Kriszi,köldökcsonk éljen.Pocaksimi Lucának.

Nálunk sem lesz a kiírt nap előtt indítás,hacsak nem indokolja valami.A cukrom miatt néz a doki egy folw-t,de abban maradtunk,hogy járjak szépen nst-re,és a kiírt napon ha nem lenne még baba,találkozunk,és megbeszéljük,hogy utána naponta kell menni,és ehhez képest cselekszünk.Engem ez megnyugtatott.Mivel Dani sem kapkodott,így ő azt mondja,Junior sem fog.Na de itt lebeg előttem Rita példája :lol:

Kép
v.andi

Sziasztok!

Már kezdek izgulni... remélem minden rendben lesz! Remélem nem fognak nagyon megszadizni...
Azt nem tudom, hogy fejni ugye már a kórházban szülés után kell?? És ehhez adnak valami edényt, vagy én vigyek itthonról?? Biztos hülye kérdés, de fogalmam sincs, hogy hogy megy ez...

Kata! Klassz, hogy minden rendben van!! Nemsoká Te is szülsz!! Hú de izgi!! :)

Erika! Csodás a kis Lotti! Sok boldogságot hozzá!!

Mabe! Szuper aranyos, szép Imola!

Manó! Nagyon csini vagy! Ákos baba meg nagyon édes!!

Rita!
Máté is gyönyörű!!

Madár! Kislányaid gyönyörűek, tényleg Julcsi beillenne egy romantikus 1800-as évekbeli filmbe egy család legkisebb lányaként.. :)

Andi! Sajnálom, hogy nekitolattál a falnak... :( inkább ne vezess, ekkora pocakkal. Azért az tényleg jó, hogy ilyen rendes a dokid!!

Olyan jó ezeket a fotókat nézni. :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Madar!

Köszi , hogy feltetted a képeket! Tieid is gyönyörűek!!!!!!

Indítás: tényleg csak akkor, ha a baba vagy a mama állapota indokolja. Engem is indítani akartak, még idő előtt, de nem engedtem. Viszont pénteken már jobb volt, hogy kicsalogatták, mert zavaros volt a víz (érdekes, mert ahogy Anna írta, ez a vizsgálat sem 100%, mert csak a fejvizet nézik, de a popó fönt van) Nálam ez be is igazolódott, mert burokrepinél tiszta volt, viszont amikor a többi elfolyt, az már zavaros. Bár lehet, hogy közben kakilt bele???? Viszont magzatmáz totál leázott róla, teljesen tiszta volt a bőre.

Mabe! Mensi :cry: Fanninál én is így jártam.

Peppino??????
arvaerika

Peppino,van aki fejt a kórházban,van aki nem.Személyes tapasztalat,legyen bent sok sok ásványvíz,igyál sok folyadékot,és amikor csak lehet,Tomi legyen cicin.Jó esetben pont otthonra jön meg a sok sok tejci,de gondolom ez egyénenként változó.Van nálam sokkal rutinosabb anyu,hátha mondanak valami jobb praktikát.
Hányra mész ma?

Kép
v.andi

Manó!

Nagyon csini vagy a sétálós képen.

Közületek senki sem siratja el a pocakos időket???Lehet, nem vagyok normális, de amennyire vártam a szülést, most meg "hiányzik" a pocakom. Na nem fizikailag, mert még jócskán nagy, hanem AMÚGY.
arvaerika

Jajj, Peppino, nem figyeltem, hogy már írtál :oops: ! Bocsi!!!!
arvaerika

Most csak annyi, hogy Peppino drukkolok ++++
Most megyek babakocsi túrára enyim lánnyal, a kisebbikkel. :wink: Aztán délután majd jövök, olvasok, reagálok, leszek :)

KépKép
KépKép
madar

Peppino, szerintem kórházban még nem a fejéssel leszel elfoglalva hacsak be nem durranak nagyon a cicijeid. Bár ezt még így én sem tudom csak amit ellestem tesómtól.
Kit értesítesz? Lehet már írtad. :oops:
Nagyon fogok neked ma drukkolni!!!!

Madar, jó sétát!

Andi, nagyon vigyázz magadra! Én már nem merek vezetni. De utazni simán (nem is tudom talán Boboka te kérdezted hogy be merj vállalni 60km-t??, nos én simán bemerném, még most is).

Mabe, már megis jött, nem semmi...

Nagyon kevesen maradtunk....

Kép
kata05

sziasztok

van fél órám mindenre..:)))) de bekukkantottam - neeeem bírtam ki:)))

és millen jól tettem....
mabe létezik, hogy ilyen korán megjön? Azért kérdem mert fájogat olyan mensiszerűen a baloldalam...... Már kezdtem beparázni..... De ehhez az is hozzátartozik, hogy tennap este meg ma délelőtt szopizott dorka végre és jött a tejci ezerrel... betermelte a 100-at:))) igaz 2 mellből... de az is haladás....
Szóval én azt hittem a szopi húzza össze a méhet megint..... Vagy nem? Lehet ez mensi? És a vérzés ilyenkor hogyan van? - mert nekem még eleve van egy kicsi.....

mano - a köményteát (ha azt kérdezted) 20-at mondott dokinő nekünk két étkezés között

még egy kérdés menses ügyben...... - nekem azért írtak fel anno gyógyszert mert naon naon fájt..... ééés most is kezd naon fájni..... Ilyenkor szopi baba meg minden közepette ez hogyan műkszik? Micsináljak, hogy ne fájjon ha tényleg az? Ötlet?

KépKép
dorkamartini

Dorka,sztem nem mensi,hanem húzódik vissza a méhed, amire természetesen a legjobb a szopi.Baromira tud fájni,de szerintem nem nagyon van rá orvosság.Tekintettel arra,hogy leginkább akkor fáj,amikor szoptat az ember.

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Kata, én kérdeztem, de nem 60-at, hanem 100-at (no nem mintha sokkal több lenne :lol: ).
Bevállaltuk, túléltük, tök jó is volt, de a lábam azért bedagadt az úton - utána hál Istennek pikk pakk lement).

De vezetni már én sem vezetek, mások testi épségének érdekében :lol:

Móka, nagyon sajnálom az őrzőt :cry: Simi neked, biztos nagyon rossz lehetett abban a kiszolgáltatott helyzetben.
Hát az ilyen banyákat én sem bírom, még jó, hogy másnap már aranyosabbak voltak.
Remélem kicsi Momo baba tényleg feledteti a rossz élményeket.

Még egy kérdés: az őrzőbe valamelyik családtag tud felhozni ásványvizet? Vagy hoznak ott a nővérkék?
Mert nekem tavaly nagyon jól esett a víz közvetlen a műtét után mert majd szomjan haltam. Az nagyon gáz lenne, ha még hat órán át nem adnának a banyák inni sem :twisted:

Peppino ++++++++++++

Erika, Madar, nagyon szépek a lurkók :)

Lili, óvatosan az úton, nem agresszívkodni ám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

na ookéééé de 3 hétre rá?

mutizok bugyborék:
Kép

KépKép
dorkamartini

szép napot, egy kis szusz...

TimiDorka, szerintem méhösszehúzódás már nem nagyon lehet, hisz Dorka már 3 hetes. A méhednek már normál méretűnek kell lennie ;)

Peppino ++++++++++++++++++++++++++++++ semmilyen edényt nem kell vinned, ha fejned kellene akkor ott a kincstári fejő ;)

Andi, bakker, szerencse, h nem lett bajod.... huhhh.. tényleg ne vezess már ;)

Nálunk hordozás van, felkötöttem magamra a kisasszonyt, mert a gombakrém leves /amiből én nem eszem/ reggel óta készül, 5 percenként megszakítva seggrázással.... Luca ugyanis reggel 7 óra óta most alszik először.... 8) 8) 8) De így működünk szépen /kop-kop/

Bibivel mizu??? Jöhetnek már haza?

vicger

Na jó,azért a nekitolatás az csak egy kopp kocc volt,de akkor is.Látni nem látszik semmi az autón :oops:

Írtam ma Bruminak sms-t,kérdeztem tőle,hogy vannak,de reggel óta semmi.Hívni nem nagyon mertem,nem akartam zavarni.

Kép
v.andi

Megjöttem dokkernénitől, aki ismét tünemény volt :) :) Megvolt a ctg, voltak kis fájások, de nem nagyok, Fruzsi szépen ficánkolt. UH... BPD 103, THQ: 103, FL: 72, Megkevesbedett magzatvíz (hurrá), normál a flow(hurrá), lepény már csak II (hurrá)!! Dokinéni a vizsgálatnál mondta, 2 ujjnyira nyitva, feje nagyon lent, bármikor jöhet, ha nem hétfőn a kiírás napján talizunk és megbeszéljük hogyan tovább. Beszélgettem kint kismamikkal, akik szültek már nála, azt mondják egy hétnél tovább nem szokta a kiírás napjától tovább hagyni a mamikat. Majd hétfőn kiderül. Ő azt mondta megint, hogy szülünk előbb. Ja, és Madar, eszembe jutottál, az UH-n felkiáltott, micsoda hurkák vannak itt :lol: :lol: :lol: Kérdeztem, nem óriásbébi-e a cukor miatt, de azt mondták 3500 körül van most, átlagos bébi lesz és nagyon széééép :lol: :lol:

Kriszti :) :) A hordozás biztos tetszik neki, gondolom még csak nyüsssszenés sincs :lol: :lol:

Dorka, micsoda kis szájacska!!!!!!!! Jajjj :) :) :)

Boboka :) Szerencsésen megjártátok, helyes :)

Látom, Kata, Andi megvagytok és minden ok nálatok is :) :) Örülök neki :) :)

Erika :) de gyönyörű :) :)

Manó, éjszaka :? :? :? Sajnálsajnál :? :? (vagy annyira nem is ám) :)

Peppino, mi lészen máááár?!?!?! :wink: :wink: :wink:

Bex??????????

Kép
lili34

Ja, nem agresszívkodtam, nem ütöttem el senkit, ügyes voltam (mint mindig) :lol: :lol:

Kép
lili34

Erika, megint hozom a bunkó formám :oops: :oops: :oops: nagyon gyönyörűséges Lottid van!!!!!!!! :) Szerintem Rád hasonlít :)

Viki, szuper képsorozat, csodaédes kispofi!!!!!!!!!!! :):)

Timi, Dorka bugyborék pedig zabálni való :)

Lili, hajrá hajrá ++++++++++++++++++++ Csak előbújik a kis zsivány a napokban! :)

Luca tényleg bírja a hordozást, alszik mint a bunda :D :D :D :D az ebéd kész, konyha rendben, a porszívózást nem tudom most bevállalni, mert ahhoz hajolni kell, lehet nem venné jó néven, de lehet, h kipróbálom :D

viszont help!!!!!!!!!!!
a nandu kendőhöz való leírásokat simán nem találom, s a fekve hordozó kötés kéne .... a doksik közötti megkötési módoknál az a második, de az alapján nem bírom megkötni, hiányzik az első lépés...
Szóval, ha valakinek meg van, akár csak olvasó fórumozóknak is, s be tudná szkennelni, vagy lerajzolni vagy bármi, azt nagyon megköszönném :oops: :)

Vagy drukkolni, hogy megtaláljam az enyémet.... 8)

vicger

Ja, és simán kib...tam magammal. A nagyok nem esznek a suliban,ugyanis drága nagylányom cseszik normálisan enni, s így a menzai kaját egyszerűen s nagyvonalúan nem eszi meg, mindezt havi 6-7 ezer ft-t ... ami ciki, nem ciki, nekem bizony nem mindegy, hogy mire költöm... s arra nem vagyok hajlandó, hogy a kifizetett ebéd menjen a szemétbe... merthogy éljen az eu, már mosléknak sem lehet besorolni. Úgyhogy főzök, mint a jó gyerek, igaz eddig is, de most időre.... szóval ja...

vicger

Séta megvolt, gyerek még alszik, úgyhogy jövök én is, mert később már nem fogok tudni, mert ma du. az oviban szülői lesz.

Mabe: mejött? Ilyen korán. Én szerencsé vagyok, Julcsit 1 éves koráig szoptattam és nekem addig nem is jött meg. :D Most is ebben reménykedem. :wink:

Andi: ne vezess má!!!! Megértem, hogy unod a semmittevést, ha gondolod, írhatod a szakdolimat a szülésig, ha meg menned kell valahová, akkor hálából elfuvarozlak. Így OK? :wink: Szépen süt a nap, tessék bele nézni és mosolyogni fogsz. Kitartást, Barnabást már nem sokára Ti is megölelhetitek.

Timi: nekem is fáj, de azt hittem én is, hogy ez normális még, pedig Mogyoró is már 3 hetes, és még én is vérzek kicsit. ??? Mabe, Kriszti, lányok: akkor ez így nem OK????

Timi: ez a bubis kép ... nagyon csúcs!:lol:

Lili: örülök, hogy minden OK. Izgatottan várom a fejleményeket. Valamiért azt érzem, hogy Ti Benne lesztek a következő három helyezetben. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kriszti: én drukkoltam, de Andival - látom - többre mentél. :wink: :lol: Én ma töklevest főztem, nyam-nyam, imádom :)

KépKép
KépKép
madar

Bibi: remélem, azért nem jelentkezel, mert már haza értetek, vagy éppen hazafelé tartotok.

KépKép
KépKép
madar

Zsófi babáiról a fogamzás-ma megint megjöttben vannak az utcsó oldalon képek, az előző oldalon meghogy mi van velük! Édesek nagyon!!

Kép
kata05

Lili, örülök, hogy minden ok volt a dokinál :)

Kata, köszi, megnéztem, nagyon édesek a lurkók :)
Vendég

Kriszti, főzés :twisted: :twisted:

Megyek, megpróbálok egy picit szundizni, aztán kis babaruci vasalás még meg főzés...
Vendég

Boboka: jó pihenést. :)

Kata:
kösz, megnéztem Zsófi baba képeket és olvastam is. Nagyon szép kismanók. :)

KépKép
KépKép
madar

Madar, az alig vérzés normális, de szerintem a méhnek 3 héttel a szülés után már bőven eredeti méretben kellene lennie....

Én spec már egyáltalán nem érzek összehúzódásokat szopi alatt sem, pedig az első hét első fele nagyon kemény volt utófájásilag.
De Mabe okosabb ebben a témában...

Andi, nagyon köszi!!!!!!!!!!!!!! :)

Pocakfájásra bevetjük az infacol-t... Atinál annyira nem vált be, remélem most igen.. nem akarok teáztatni, ha nem muszáj.....

vicger

Sziasztok!!!

Gyönyörűek a tücskök egytől egyig!!!!

Nekem a méhem már nem húzódik, csak néha néha van szurkálás a jobb oldalamon, viszont az alvázam az még odavan.......Egyik nap jobb, a másik nap meg feszül ,mint a fene. Ez attól van ,mert gyógyul?
Vagy frontérzékeny? :shock:
Nem is a gátsebbel van bajom, hanem ott lent az egész cuccossal (gondolom értitek mit érzek :wink: )
Kellene már tornáznom ,és erősítenem a medenceizmokat?
Várom a visszajelzéseket!

KépKép
csikipetra

Madar, a tökleves izgatja a fantáziám!Átküldenéd a receptet? :D Köszíííííííííííííííí!!!!
(én tegnap dödöllét csináltam estére, tettem bele hagymát is, de eddig úgy néz ki ,hogy nem bántja Soma pociját. Talán az infacol hatása)

KépKép
csikipetra

Jé, ilyen sem volt még,hogy enyém a laptető.

KépKép
csikipetra

Vicger!

Nem vagy bunkó, inkább aranyos vagy :wink: Én alig reagálok, néha csak egy-egy emberkének, de télleg rohanok mindig. Ma már voltunk lent a levegőn, Lotti jól bealudt tőle...
arvaerika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?