Sziasztok!
sasszem Bond : enyémapa pelenkáz, böfiztet, csitítgatja a kislányát, ha az nyűgös, ilyesmik

Meg ha kell, elmegy boltba /bár ezt a feladatot örömmel átvettem már/, kipakol a kocsiból, cipekedik, elmosogat/!/, ilyesmik. Tehát hagyom érvényesülni

Pedig szegénynek elég soka melója mostanában, és elég keveset is alszik...
Amúgy vagyok ám, de sokszor csak olvasó üzemmódban, mert mire írnék, mindig van valami...
A hosszú hétvégén voltunk a szüleimnél, jöttek a rokonok babanézőbe. Volt, akik 2-3 órát voltak, de Kata fel sem ébredt, viszont ahogy kitették a lábukat, volt bömbölde

Ja meg jött a fél falu is megcsodálni a babyt, merthogy híre ment... Az egyik öreglány már majdnem ott éjszakázott, csak az bírta hazazavarni, hogy elvittem a gyereket fürdeni- így megszünt az indok, amiért maradhatott volna. Hogy ezeknek nincs más dolguk??? Mondtam apának, ha ilyen lennék öregségemre, lőjön le nyugodtan. Meg voltak olyan öreglányok is, akik ketten egyszerre huhogtak /hhhhúúú, de szép, hhhhhúúúú, de erős... stb/, meg is fájdult a fejem tőlük. Úgyhogy legközelebb /mint Jackson/ álarcot adok a gyerekre
sillia: lehet kapni gyantázás utáni krémet /veet/, ami direkt szőrbenövés ellen van kitalálva. Meg van dm- es is, az is gyanta utáni cucc, az meg hidratál, lehet, hogy az is segít.
marietta: Domi nagyon cuki gombócka!

Gondoltam ám rátok a hétvégén, mi is a Balcsi felé jártunk, annyian voltak, mint állat! Nem olyan volt az idei aug.20- i "szezonvég", mint máskor....
dodi: nagyon szép anyukád, ne aggódj, az ilyesmi öröklődik

Sok olyat ismertem, akik egy bizonyos kor után már nem voltak hajlandóak öregedni, úgy látszik, ti is ez a kategória vagytok
még akartam írni egy csomó mindent, de persze már elfelejtettem, hogy mit
ja igen: a múltkor itt dícsértem a lányomat, erre mostanában kész ínlódás a kajálás: eszik egy keveset, majd bealszik. Lerakom vízszintesbe, felébred, nyüszög, esetleg vmit produkál a pelusba, majd cici. Aztán ismét bealszik. És jön az ismétlés. Ezért egy- egy kajálás úgy egy- másfél óra szokott lenni, hogy azért megegye a maga 100- 120 g- ját.

Úgyhogy úgy jártam, mint boo, pedig Kata idősebb, nagyobb nála. Méghogy majd kinövi...! Pedig egyszer már ezen túlvoltunk, úgy látszik, hosszú hétvége a maga összevissza kajálásával bezavart. Remélem, helyreállunk.