A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Petra este megy a recept. Én imádom, csak most megyek szülőire.

KépKép
KépKép
madar

Petra én is így vagyok... nem fáj a gátsebem... az inkább csak feszül néha és viszket (gondolom gyógyul)... hanem az egész berendezésem, csontjaim akarnak estére mind leszakadni... vagy vmi ilyesmi érzésem van. Esténként sokszor állni se bírok sokáig, így olyan vagyok, mint egy öreg mamika, mindent ölve csinálok. De gondolom ez normális még ilyenkor, nem?

Kép Kép
manósziget

Kérdés:
Ha szeretnék pénzt adni a szülésért a dokinak, akkor mikor adjuk hazamenetelkor, vagy a 6 hetes kontrollon? Szerintetek?

Peppinoval mi lehet, olyan jó lenne tudni valamit róla....

Kép
kata05

Kata, sztem hazamenetelkor. Legalábbis én akkor nyúltam a pénztárca mélyére... :?

Peppino vajon kit értesít?

Kép Kép
manósziget

Manó, és végül mennyit adtál?

Kép
kata05

Kata, az én dokimnál a varratszedéskor "szokás" odaadni a pénzt.

Lányok, két kérdésem lenne:

1. olyan hüle vagyok, hogy a fejvédőt / rácsvédőt vagy mi a szöszt a kiságyba felül kellene odakötni a rácshoz, de a mi kiságyunk teli végű. Hogy a pitliben rögzítsem??

Annyira béna vagyok ma mindenhez, mondogatom is szegény kislányomnak, hogy jól kifogott engem :lol:

2. a kórházban a nővérkéknek mennyit illik adni, hogy rendesen viselkedjenek, ellássanak?

Tudom, ha jó fejeket fognék ki, akkor semmit, mert hivatástudatból meg egyéb okból normálisak lesznek, de ha kifogok egy olyan bumburnyákot mint pl. Móka az éjszaka az őrzőben....

Ez meg a másik: ugyi az őrzőben nem kelhetek fel kb. 6 órán keresztül, tehát a táskámból sem tudnám előhalászni a borítékot. Móka, oda családtag feljöhet (akár az ajtóig is?)
Vendég

Kata, a válaszom hüleség, ha felszívódó varrataid lesznek, akkor megszívná a dokid :lol:

Na, úgy látszik formában vagyok ma :oops: 8)
Vendég

Boboka, ez jó :lol: :lol: :lol: :lol: !! Bocsi de ez annyira aranyos volt!!

Igazából nem tudom eldönteni mikor adjam a pénzt. :? A szülésznő egyértelmű.

Kép
kata05

Dicséreteket köszönjük! Duzzad is a mellem :lol: :wink:

Kata
Drukkolok, hogy Lőrinc elinduljon magától! A gondolataidban engedd most már el! :lol: :wink:
Magyarázd el a tudatalattidnak, hogy milyen jó lesz a kezedben tartani Lóci babát :wink:

Madar
Gyönyörűek a lányok :lol: :lol: :lol: :lol:
Enyhe vérzés még belefér...

Manó
Én is kizárnám :oops: :cry:
Ákos pocifájását sajnálom!

Erika
Lotti is nagyon szép baba :lol: :lol: :lol: :lol:

Peppino
Fejni nem kell! Az a legjobb, ha minél többször cicire teszed a babádat! (mi lassan 6 hetesek leszünk és én eddig csak egyszer fejtem..)

Dorka
Szopás, mell ürülése oxitocin-felszabadulással jár, ilyenkor jobban összehúzódhat a méh (ez járhat fájdalommal)
A méh a szülés utáni kb. 6. hét végére nyeri vissza eredeti nagyságát.
A gyerekágyas időszakban még előfordulhat kis mennyiségű vérzés...főként terhelés hatására.
Szopi: én mindig 2 ciciből szoptatok :wink:
Buborék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boboka
Örzőt nem tudom... Nálunk a császáros mamák is abba a megfigyelőbe kerülnek, ahova a simán szültek. Szoktak nekik adni a szülésznők teát, ásványvizet... vagy apuka visz... :wink:
Amelyik nővér rendes, az pénz nélkül is normálisan ellát, a bunkó meg lefizetve is az :wink: (én mindig, mindenkinek azt mondom, hogy előre sose fizessen... max. utólag honoráljon, annak függvényében, mennyire elégedett... paraszolvenciát a műtőben max. akkor kaptunk, ha valamelyik normálisabb orvos osztott...)

Vicger
Összebeszéltek a csajok.... :wink:

Petra
Intim torna!!!!

Kata
Én a hazajövetelkor adtam egy nagy ajándékkosarat a doktornak. (azt se akarta elfogadni :oops: )
Vendég

Kata, enyém dokinak 60 volt a tarifája...

Kép Kép
manósziget

Hú csajok!! Enyhe barnázás!!!! Lehet, h a nyákdugóm indul el? Vagy (csalódnék de..) csak a mai vizsgálat?

Kép
lili34

Liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii én drukk, hogy Fruzsika készülődjön odabent!!!!

Kép Kép
manósziget

Jajj, de izgi!! Vizesedik a tenyerem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Lili, tényleg kezd izgis lenni, drukkdrukkdrukkdrukk :wink: :wink: :wink: ++++++

Pénz dolog: akkor azt csinálom, hogy elkészítek pár darab borítékot nem sokkkk pénzzel, és ha úgy érzem azzal lendíthetek a helyzeten akkor odaadom :roll:
De annyira nem vagyok otthon az ilyen szitukban :roll: (mondjuk hál Istennek még nem sokszor voltam kórházban).

Dorka, én is mindig elfelejtem írni, buborékos kép olyan szép
Vendég

Lili, lehet Fruzsi készülődik! :D Izgi!! Drukkkkk!!

Mabe, szerinted ezért nem szülök, mert még nem engedtem el?? Na ezen most elgondolkodtam..... Ilyen létezik?

Kép
kata05

Kata
Az ember pszichéje mindenre képes!
Láthatod, én azt mondtam, a 35. hét betöltése után jöhet Imola... és szót fogadott... :wink:

Helyezkedj el kényelmesen, lazulj el... próbálj minden zavaró tényezőt kikapcsolni! Koncentrálj Lőrincre, beszéld meg vele, milyen jó dolga lesz a pocakon kívül... és te is a JÓ oldalát nézd a szülésnek!
Gondolj arra, hogy fájni fog ugyan... de nem értelmetlen fájdalom lesz ez... mindegyik fájásnak az a célja, hogy Lőrinc a kezedben lehessen... az egész folyamat pozitiv oldalát nézzed!
Vendég

Van egy anesztes doktor barátnőm, aki pszichoterapeuta is... nekem nagyon sokat segített Ő.
Már a lombikra való ráhangolódásnál... a terhesség alatt... a szülésre való felkészülésben... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hétfőn visszük Mollit 6 hetes kontrollra. Már lebeszéltem az időpontokat: neonatológia, UH (koponya-, has, csípő), szemészeti és hallásvizsgálat. (koraszülöttség miatt van minden vizsgálat TB-finanszírozással). És a nem kötelező oltásokat is kedvezményesen kapjuk meg :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vicger: Tudom, hogy nem úgy gondoltad, nincs semmi gáz, csak mindenhol azt hallom, hogy szoptatni mindenki tud, és ettől már kivagyok kissé.
Amúgy 300gr-ot hízott Marci, elértük a születési súlyt! Köldökcsonk még megvan, de majd leesik.
Normális az ha három napig nincs kaki? Védőnéni azt mondta adjak neki cukorszirupot egy picit,hátha megindítja. Remélem. Annyira szenved szegény reggel öt óta. Délután meg átaludta az egy órás evést annyira kimerült. Nem tudtam felébreszteni, átpelusoztam stb. semmire nem reagált.

Na és egy sétás kép, mármint séta utáni:
Kép

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Ja elfelejtettem: Peppino megy a drukk!!!!!!!!!!

Többieknek meg kitartást!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Taranee
Laevolac szirupot próbáld ki!
Melegítsél meg egy törölközőt a vasalóval, tedd a pocakjára és masszírozzad...
(és nem a szoptatás tesz valakit igazi anyává!!!!!!!)
Vendég

Képzeljétek 17:17-kor volt egy igazi joslófájásom, én úgy megörültem!! Még a combomban is éreztem. :D :D :D

Mabe, nagyon jó Moli vonalzóján a számok! 111

Kép
kata05

Kata, neked is drukkdrukkdrukk+++++++++++++

Hajrá fájások :!: :!: :!: :!: :)

Taranee, nagyon édes a kisfiad :)
És nagyon örülök, mert most egy kicsit jobb hangulatúnak éreztem a hsz-ed :wink:
Puszi és simi simi Marci pocójára
Vendég

Hajrá Fruzsi,Lili drukkolok nagyon.

Kata,nektek is szorítok nagyon +++ Én is olvastam erről,hogy amiatt is késhet a baba,hogy anya nem engedi el.Érdekes dolgokra képesz a psziché.
Mondom én,akinek semmi oka türelmetlenkedni.Mérleg gyereket akartam,szóval pofám lapos :lol: :lol: :lol: ,mert az 23. után van.

Taranee,Marci csudi édes.Kis pocok arcú manócska. :)

Dorka,ez a nyálgömb :lol: :lol: :lol:

Boboka,Junior kiságya is olyan,hogy a fejénél és lábánál nem rácsos.
Így van benne:
Kép

Kép
v.andi

na ideértem.... már nagyon vártam a mensesfájás diagnózist..:)))
mabe a közös házi...azaz netorvosunk hála isten megnyugtatott:)) (köszönet neki érte:)))) a 6. hét még messzebb van ..addig akkor fájás engedélyezve

ja és nézve a kisangyalt itten mellettem.... mindenhol azt olvasom, hogy ha nehezen alszik el mehet a cumi... úgyis kiköpi ha elalszik....
Hát jelentem neeeem köpi ki....és ha megpróbálom elvenni olyan erősen szorítja és kezd el cumizni, hogy nem is gondolnám van ekkora erő benne......
De ez így nem gáz?

KépKép
dorkamartini

Dorka
Nekem fogszabályozásban profi doktorok azt mondták, hogy inkább cumi, mint ujjszopi... :wink:
(apuka nálunk arc-állcsont és szájsebész szakvizsgával rendelkezik... :wink: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.17 05:56-kor.
Vendég

Andi, köszi a tippet, akkor a két oldalára még varrunk megkötőt.

Dorka, én ugyan nem értek hozzá, de szerintem ha a kislányod ennyire ragaszkodik a cumihoz, rossz nem lehet :)
Ez is majd kialakul idővel szerintem
Vendég

Dorka,sztem semmi baj a cumival,és tényleg sokkal jobb,mint az ujj.
De,véleményem szerint,kizárólag az alváshoz kötődjön.Napközben csak azért,hogy csendbe legyen,nem szabad a szájába dugni.Ebben az esetben nagyon nehéz lesz leszoktatni róla.
Volt egy ismerősöm,aki sajnos így csinálta,és szinte egész nap a gyerek szájában volt a cumi.Őrjöngött,ha kivettük a szájából.

Kép
v.andi

Unokaöcsi nagy cumista volt... ovódában egyszer elkeveredett a cumi... "elvitte a cica"... azóta nincs neki... kisöcsitől se veszi el.... :wink:
Tesója ujjszopis... lassan 7 éves lesz és nehéz leszoktatni...
Vendég

Hahó!

Villámhírek, voltunk ctg-n, minden oks, semmi extra jel, hogy esetleg kifelé készülődne, méhszájat nem nézett a doki, nem a sajátom volt ott, nem is volt szimpi, úgyhogy nem erőltettem!

Vettem függönyt, ha megvarrják, küldök képet!

Most ébredtem fel, de kómásabb vagyok, mint mikor ledőltem, sztem folytatom...

Később, ha aktiváltam az agyam, próbálok visszaolvasni, most képtelenség!

Kómás antiszoci Floranan

floranan

Újra itt, látom, nem sok változás történt az elmúlt 2-3 órában!
Látszik, h a legtöbben babáznak, nem termelődik annyi :D
Andi, Lili, Bex, többi még pocakosok, merre vagytok?

Aludni nem tudok, meg egy teló fel is ugrasztott, visszaolvastam…

Köldökcsonk leesésekhez gratula!!

Bex, simi és kitartás!

Rita, Máté végtelenül édes!!!!

Sütinek mennek a puszik és ++++++++++++++
Aranynapról, Brumiról, Mókáról még hírek?
Azért Móka története a Sotéról nem megnyugtató…

Mabe, mensi :( várhatott volna még picit!!!

Madar, tesóképek nagyon édesek, Julcsi úgy öleli Veronikát!!!

Manó, remélem ma tudsz pihizni!

Erika, Lotti is tündéri!!! Cumi :D
Én is azon gondolkodom pár napja, hogy mennyire fog hiányozni a pocim… na nem cipőfelvételnél, meg kádból kimászásnál, és persze lesz kárpótlás!!

Kata, Peppino, Lili, drukkok!!

Kata, mire rájöttem, hol vannak Zsófiék :D
Málna és Matyi tüneményes!!!!!

Dorka, buboréktól elaléltam!! :D

Andi, vigyázz magadra!!!

Taranee, kép nagyon aranyos!!

Boboka, én nem terveztem adni… egyszerűen már nem is lesz sztem miből…

floranan

LINA HIREK:

"2009.09.16.-án 4.40 kor 3250 grammal és 52 cm-rel megszületett Karacs Viktória.Mindketten jól vagyunk!Lina"

Szeretettel gratulálok az újdonsült családnak.

Linácska jól beelőzött mindenkit :wink:

Kép
v.andi

Sziasztok lányok!
Remélem nem felejtettetek még el! Mi még egyben vagyunk! Hétfőn voltunk dokihoz,méhszájam 2111,jól megvizsgált este elment a nyákdugóm...............akkora élmény volt találkozni vele :D:D:D:D!
És azóta vagyunk............derekam görcsöl nagyokat,de azon kívül semmi lényeges!
Ha csak nem annyi hogy rendszeresen keményedik a pocakom...........ez már lehet valaminek a jele???
Víz annyi van rajtam hogy csak szuszogok!!! Remélem a holnapi vizsgálat után elfolyik a magzatvíz!:)
Babáznék már!!
Ki hogy van???
Babókák???
Újabb szülés..............???
Nagyon le vagyok maradva :oops:

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20

Lina
Kép
Vendég

sziasztok,
tegnap délután 5kor véget értek kórházi megpróbáltatásaink és hazaengedtek. háááááááááááát anyának még szoknia kell a 2 gyerekes üzemmódot...(smileykat ne várjatok, a férjemnek diktálok, ő nem használja)

lotti szépen szopizik, lili szokja az új helyzetet, anya időnként kiborul és sír.

nem tudom mikor jövök legközelebb...

andi: ne harizz, h nem reagáltam az sms-edre, de a túlélésért küzdünk: vagy ahogy mondani szokás, nem az a baj, h nyakig vagy a szarban, hanem, ha lötyögtetik.

annyira szeretnék visszaolvasni és mindenkiről tudni mindent, de ez most nem fog menni. (fizikailag elég rosszul érzem magam)

köszönjük a sok gratulációt és majd jelentkezek

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok. Fáj mindenem, mint akit összevertek, fekszem egész nap.

Sütinek, Linának sok örömet a kisbabákhoz :D

Egy-két hét és jobban leszek és jövök :wink: :D

Ja, ezt még megírom. Szülés után 4-5 órával azt nevettük, hogy szabályos "kocka" hasam van: köldök alatt behorpadt, egyenes, meg fönt is, meg két oldalt is (Attila azt mondta rátehetném a sörös korsót) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Széép estét!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Brumi,dehogy haragszom,csak aggódtam.Kép
Örülök,hogy otthon vagytok.Remélem hamarosan jelentkezel.

Kép
v.andi

Anna,nektek is nagyon örülök.
Pihenj is.Rátok fér.Remélem minden rendben veletek is.

Kép
v.andi

Lina, hatalmas gratula nektek Viktória érkezéséhez!!!!

Pancsika, hello újra itt!

Brumi, örülök, h otthon vagytok, simi simi, nemsokára jobban leszel és belejössz a kettős anyukaságba!!!

Kockahasú Anna, pihi, és várunk téged is!!

floranan

Andi, lassan fogadhatnánk, kinek lesz hamarabb babója :D Szépen elfogy mindenki! Ahogy nézem az irományokat, nekem van a legkevesebb jelem, h közeledik az idő... legutóbb teljesen zárt méhszáj, no nyákdugesz, no igazi jósló szerintem.

floranan

Kérdés:
Nincs valakinek nélkülözhető kocsiba rögzíthető mózese??
Kitaláltam, hogy én inkább mózesben, fekve hoznám majd haza a törpémet...

floranan

Szép jó estét! (Megint biztos akkor érek ide, mikor már mindenki elhúzott szundizni :wink: )

Anna, Bibi: Örülök, hogy már otthon vagytok! Pihenjetek, aztán gyertek mire nagyjából helyreállt otthon minden.

Manó: Nálunk is megjelent a pocimumus! :cry Apa most bent altatja Mátét, másfél órai "műsor után", amiben volt: szopi, sírás, fosi, büfi, olyan hashangok, hogy csak na, majd nyugiszopi, és most remélhetőleg alvás. Mi is Infacollal próbálkozunk.

Kérdés: Hogy adagoljátok az Infacolt? Minden szopi előtt 1 adag vagy csak estefelé mikor kezdődnek a gondok?

Lina: Szívből gratulálok! Boldogságot és minden szépet nektek!

Minden szuper doki, NST és egyéb vizsgálathoz gratula, akinek inge vegye magára!

Móka: Sajnálom az örzőbeni megpróbáltatásokat. Bunkó nővér :twisted: Az ilyennek messze el kéne kerülnie ezt a pályát.

Dorka, Erika, Madar: Képek és babák, na meg persze Julcsikisasszony is csodaszép! :lol:

Kata: Tényleg sokminden fejben dől el. Volt két szobatársam a kórházban, igazi jó kis túlhordással, túl a 42.héten. :roll: Mindkét lány azt mondta, hogy fejben nem tudták elengedni a babákat, annyira szerették a pocakos állapotot, az összhangot a pocakban mozgó babával. Beszélgessetek el, hogy mennyire jó lesz idekint és akkor biztos kedvet kap Lőrinc az induláshoz. Én is csalogattam ki Mátét fejben és hallgatott rám. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Lina, nagyon gratulálok nektek :!:

Sok boldogságot kívánok nektek:)
Tényleg jól beelőztél mindenkit :wink:

Flora, nyugi, nálam sincsen semmi de semmi jel az ég világon :roll:
Ok, derékfájás az van, de azt a nagy pocónak tudom be.
De semmi nyákdugesz, semmi keményedés nincsen.

És holnap 17-e tudod-é :?: :lol: :lol: :lol: Most már csak jó lenne úgy csinálni a dolgokat, hogy együtt legyünk bent, nem?? :wink: :wink: :wink:

Bibi, Anna, örülök, hogy otthon vagytok.

Bibi, jobbulást kívánok :!:

Rita, pocifájás nálatok is :cry:

Mentem aludni csajszik, elkezdett fájni a fejem :x , remélem hamar abbahagyja....

Jó éjt
Vendég

Madar... nagyon édesek lánykáid.... :) :) :)

Erika.
.. dettó cumink van.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móka.
.. nővér... :evil: :evil:

Dorka... buborék... :lol: :lol: :lol: nagyon eredeti...

Lina.... Hatalmas nagy gratula.... Isten hozta Viktóriát a nagyvilágban... ([size=9]kicsi druszám....
:lol: :lol: :lol: )
[/size]

Kata.
.. az előttem szólok már elmondtak mindent... de szerintem is van benne valami... beszélgess Lőrinccel... :) :) :) drukkdrukkdrukk.... +++++++++++++++++++

Bibi apu... köszönjük, hogy közvetítettél.... :wink: :wink: :wink: Bibi... soksoksok simisimisimi Neked... és amint rendeződött nálatok a helyzet gyere...

Floranan.
.. várom a függöny képeket... :wink: :wink: Andi-Floranan fogadás.... :) :) :)

Andi
... tolatás... :roll: :roll: :roll: :roll:

Anna... kockahas... :lol: :lol: :lol: :lol: húúúúú tőled szerettem volna kérdezni, de azt hittem nem jössz... (mert egyszer azt írtad, hogy ne csodálkozzunk ha szülés után sokáig nem jössz... :( ) hogy a palástfű teát meddig lehet inni...????????????? Én minden nap iszom 1 bögrével.... csak nem tudom, hogy meddig igyam??? A 6 hét végéig???? (Ha valaki tudja légyszi írja meg.... :oops: :oops: :oops: :oops: )

Rita... pocimumus.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Pancsika... mi nem felejtünk.... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Lili.... Peppino .. drukkdrukkdrukkk ++++++++++++++++++++++++++ vajon hol tartotok????

Tarane.... Marcell egy tünemény... :) :) :)

Kata... én a 6 hetes kontrollon adok a dokimnak... pusztán azért, mert ő konferencián volt amikor minket hazaengedtek a kórházból és nem taliztunk.... :? :? :? :?

Nooo asszem megyek, mert lánykám csuklik.... :? :? :? Jó éjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.09.16 22:00-kor.
vikiviktor

fotttook:
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
dorkamartini

jajjj..... csak előnézni akartam.....
bocsesz kicsit sokak lettünk....

KépKép
dorkamartini

Timi... annyira jók ezek a képek.... nagyon szííííííííp ez a kiscsaj!!! :) :) :)

Boboka.
.. fejfájás.... :evil: :evil: :evil: :evil:
vikiviktor

HellóHAlló,

LINA GRATULÁLOK!!!!ÜGYESEK VAGYTOK!!ÉLJEN ÉLJEN!!

jól vagyunk, tejci beindult, s az őrzős élményeket rééég elfelejtettem, csak tényközélésként írtam le...
és a szülés nagyon tetszett... fura így fogalmazni??!!

Bobóka
, SENKI nem mehet be az őrzőbe:(:(:(:(:(
de adnak inni, ha kérsz peeersze, bár a hadvezér nővérke csak reggel hozott nekem, de nem is kértem, de kértem a mellemre meleg vizes törölközőt, mert annyira remegtem, h irritált a lepedő a cicimet, persze azért hozzá fűzött egy-két dolgot, de nem érdekelt..

No, de tündérik a nővérek, jönnek bökik rendesen az injekciókat, a csecsemősök teljes odaadással foglalkoznak a babókkal.. szerintem nem kell nekik előre pénzt adni.. télleg tündériek..
(az Őrzőben a hadvezért kell csak elkerülni:D ma éjszakás meg vasárnap volt éjszakás - számold ki, mikor lesz legközelebb :wink:
De ügyes leszel Te is, és pikpak kikerülsz onnan!!!:)

Ennyit mára, Momó itt szuszog mellettem, azt mondták, h inkább vigyem éjszakára, mert olyan kis éhenkórász volt eddig minden éjszaka...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: - a szívem szakadt meg!!!

No pupi mindenkinek, legközelebb másnak is reagálok, sorry!!!!

SZEBB ÁLMOKAT!!

Kép

Kép
móka:)

Jó reggelt Istennők!

Floranan,nem szívesen fogadnék.Lilire például nem sokat tettem volna az októbert 01. kiírásával :lol: Én jövő hét szerda előtt nem szülök :wink:

Erika,nekem már most nem hiányzik a pocak :oops: :oops: ,pedig még egyben.Annyira összekötődik most a vége a vakarózással,hogy megőrülök.

Boboka,remélem nektek sikerül együtt szülni :wink: Hajrá!

Timi,egy percig nem bánom,hogy előnézel.Naponta többször elviselem.Gyönyörű!!!!!!!

Móka,lehet pont kifogtad a "legrosszabb" smasszernőt. :twisted: Hála az égnek már csak a múlt.

Én nagyon szarul aludtam.Este megfürödtem azzal a fürdető krémmel,amit a gyógyszertárban vettem,de három körül gyakorlatilag mindenem viszketett.Élve megnyúztam volna magam,annyira.Aztán próbáltam agyban rásegíteni,hogy ne viszkessek már,és belealudtam.Most megint.A talpam annyira,hogy nem merem megvakarni,mert akkor nem tudom abbahagyni.
Nemsokára megyek a kórházba flow-ra,utána meglátogatom Sütikét.Sajnos Bernit nem fogom látni,mert 7.15 kor kell bevinni a csecsemő osztályra,de kértem a zanyját :lol: ,hogy csináljon róla sok képet,mire megyek.

Kép
v.andi

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?