A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Honnan tudod Mesi? :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Granda ez a kocsi nagyon szuper. Látszik rajta, hogy szuperkönnyű darab.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Én kis naiv, azt hittem, hogy reggel visszaolvasok, háááát azóta is csak olvasok, olvasok, és még mindig nem jutottam a végére. :lol:
Ne haragudjatok, de képtelen vagyok mindenre reagálni, bocsi. :oops:
Köszönjük a Máté dicsiket!

Az esküvői képek egytől-egyig fantasztikusak, olyan jó nézni őket! Majd teszek én is, délután nosztalgiáztam egy kicsit.

Irina: Küldök Ádinak sok-sok gyógyenergiát, bízzunk benne, hogy segít a krém is!

Dmaggie: Örülök, hogy jobban vagy. Képzeld Máté születése óta nekem is olyan sokszor fáj ilyen migrénesen a fejem, előtte azt sem tudtam, hogy milyen az. Ez már így marad? :roll:

Motiot: Tényleg nagy a hasonlóság! Szépek vagytok! :P

l.Móni: Szörnyű, hogy az embernek mindig meg kell küzdeni azért, ami jár. Jó, hogy kiírtad magadból. Postáztam a könyvet délután, Viranka neked is! :P

Heni81: Szupi az új avatar! Gratulálok az alváshoz! Ügyesek vagytok.

Juba: Gratula a forduláshoz!
Mire talizunk minden baba ide-oda fog forgolódni, tolatni, mászni. Tök mókás lesz!

Izomláz: Nekem is van két napja. Én is elkezdtem tornázni, de csak lájtosan. Viszont olyan jól érzem magam, nagyon feltöltődtem.

Fütyi téma: Mi Bencénél húzkodtuk születése óta, műteni szerencsére nem kellett, de tavaly augusztusban a védőnőm tanácsára elvittem orvoshoz és ő lefejtette neki azt a vékony hártyát, ami maradt egy kis szondával és jó is volt, mert szegénynek már tökre be volt gyulladva alatta. Utána napokig küzdeni kellett vele, mert ugye ilyenkor minden nap hátra kell húzni, különben visszatapadhat. Hát azt nem kívánom senkinek, annyira sajnáltam, együtt sírtunk vele, borzalmas volt. És persze máig emlékszik rá. Úgyhogy én megfogadtam, hogy Máténak tuti egy éves kora körül megcsináltatjuk, neki már most olyan állapotban van, hogy csak le kell fejteni azt a hártyát.
Szóval szerintem nem szabad sokáig várni, mert az esetek elenyésző részében oldódik meg magától.

Bocsi, ha kicsit hosszú voltam. Megyek aludni, mert nagyon fáradt vagyok.
Kép

Ja még a képek:
Kép Kép Kép

KépKépKépKép
meryke

Köszönjük a bókokat! :D

Heni, nekünk Pierre Cardin.

Granda, az a kocsi nagyon szupi! Nagyon előrelátó vagy, hogy már a nyárra készülsz :D

Kép
dotildi

Ildi mit csinálunk ezekkel a kocsikkal?

Most akkor mi legyen a fütyivel? ? ?

Meryke szép menyasszony voltál:-)

Heni
KépKép
heni81

Meryke
Nagyon szép voltál és a hajad az külön vagány! Tudod, hogy ma azt mondanánk, hogy olyan Victoria Beckham-es? :D És már bocs, de olyan gyönyörű ez a háttér, hogy meg kell kérdezzem: műtermi vagy igazi? Mert olyan igazinak néz ki....És olyan valószerűtlenül szép!

KTimi
Már 3 hete nálunk van a kiskocsi, szerdán fizettem és pénteken megkaptam. Gyorsabbak, mint a hazaiak!

Kép
granda

Dotildi
Nem is mindig előrelátás a tervezés, hanem imádok álmodozni 8) 8) 8)
Ha hiszitek, ha nem, sokszor eltervezgetem, mit csinálnék a lottóötössel, hogyan osztanám el egy részét a családnak és barátoknak :P És mostantól Nketek is adnék belőle :wink: :D

Kép
granda

Granda : a márkáját leírnád, hogy rákeressek a neten.
Köszike
20200310173350

Ktimi
Bambino world. Postaköltség még rájön.

Kép
granda

Szép napot :)

Na ki kelt ma is hajnalban :wink:
Már mind2 gyerek fent .... :)

KépKép
viranka

Jesszusom, Viranka! Hát nem irigyellek.............

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt! :roll:

Kőszegi Timi, füled érjen bokáig!!

Kép

Albert babának és Hajni Lillájának boldog hófordulót!!
Kép
dettyk

Viranka, te szegény :cry: . Panka is felébredt 5.10-kor, de szerencsére 10 perc szopi után vissza tudtam rakni az ágyába, és elaludt :roll: .

Mesi, nem tudtam visszaolvasni :oops: , de láttam, még kedden kérdezted a Dentocart...nem tudom, valaki válaszolt e már :oops: , fluortabletta a fogra. Van, aki javasolja, van drágább német fluortabletta is, Bencével ettük, de elég rossz fogakat örökölt apától, azon nem segített :? .

Igyekszem csajok, de nem tudok 5 percnél többet a gép előtt tölteni, az meg arra sem elég, hogy a képeket végignézzem, bár tegnap láttam pár esküvőit, hááááát, csodálatosak voltatok :D . Még én is kedvet kaptam :wink: .
Szerintem elkezdek regényt írni word-be, és majd megkapjátok :twisted: :twisted: .
dettyk

KTimi! Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!
Kép

Boldog hófordulót Albertnek és Lillának!!!!
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur, Viranka, Motiot, Netarin, Dotildi, Meryke! Gyönyörűek vagytok a képeken!
Egyszer majd én is ideérek a képekkel..... csak nagyon kevés digitális képünk van, inkább nyomtatott képet kéne lefényképeznem és úgy betennem, de ahhoz előbb még a gépet fel kéne töltenem, szóval majd!

Mesi, ügyes vagy, (és persze Zsófi is) hogy próbálgtjátok a csőrös poharat! A hozzáttáplálás megkezdésekor én is így szeretném!

Motiot! Okés, hát ezt nem tudtam volna soha kitalálni, hogy miért ez a név!

Granda, a te neved eredetét azért lehetett sejteni...
Ez a kocsi marha jól néz ki!

Maggie, remélem este teljesen elmúlt és most jó sokáig kerül téged az a fránya fejfájás!

L.Móni! Hát tényleg felháborító ez a MÁK! És ha nem követed pontosan nyomon a pénzed, nyoma is veszhet ...........

Varga Tünde :D (apa berohanása)
Én voltam már úgy, hogy mind a három gyerek velem egy szobában, picur a kezembe, és hallom, hogy sír a másik szobában és rohanok be... nem is egyszer volt ilyen! annyira ki van hegyezve a fülem meg a lelkem a gyereksírásra, akkor is hallom, ha nincs!

Timi26, remélem, ma még jobban vagytok és ha ma is szép olyan szép idő lesz, sétálhattok egyet! Tesód rendben van azóta is?

Juba, és hogy áll a babakocsid? Úgy értem, hogy Bertus feléd van? Esetleg próbáld meg megfordítani a kocsit, (ha olyan a kocsi) ha eddig téged látott, most fordíts kifele, hátha az újdonság leköti! Vagy ha eddig kifele volt, fordítsd magad fele!
Figyu, meg írtad, hogy fektetni már nem is mered a kocsiban! Ha régóta nem próbáltad fektetve, próbáld az is újra az összes variációban (álmosan, alvás után, jóllakottan, játékkal stb), hátha most pont úgy kényelmesebb. És ha otthon alszik, háton szokott? Nekem volt olyan, hogy a hason alvó gyerekemet a kocsiban is a hasára tettem! Meg még az jutott eszembe, hogy esetleg vidd be a kocsit a lakásba és ott kevesebb ruhában próbáld ki, hogy mit szól hozzá (feltámasztva, játékkal, bohóckodva, énekelve neki, ringatva, vagy mit tudom én)!
Milyen módszerrel fogytál te 22 kilót?
Bocs a sok szövegért, de még valami eszembe jutott! Volt egy olyan időszak nálunk az egyik fiúnál, hogy az segített, ha nem egyedül vittem sétálni és folyamatosan beszélgetést hallott.
Jajj, Irina! Milyen jó, hogy Ádika ilyen jól visel mindent!

Milénamóni: hát addig rendbe, hogy nagyon finoman visszahúzza a bőrt, hogy lássa, hol tart most, mennyire húzható vissza, de szerintem egy picit se lehet erőltetni ilyenkor még, még sokat oldódik magától! Be is repedt? Hát megáll az eszem! Persze, sokszor előfordul fiúknál, hogy letapad és később gond van vele, de hát ez nem biztos! Csak azért most fájdalmat meg sebet okozni, mert később lehet, hogy gond lenne vele...?

Heni, ügyesek vagytok (avás, altatás )! Klassz az avatar!

KépKépKép
bongyi

Én lüke, azt hittem ma 20-a van!

Boldog szülinapot K. Timi!

Boldog hófordulót Maggie Albertje, Hajni Lillája és Emese Zsofkája!

Képeket is kaptok utólag, de most rohannunk kell az oviba!

KépKépKép
bongyi

K.Timi Isten éltessen!
Kép

Lillának, Zsófinak boldog hófordulót!
Kép
dmaggie

Dr. Gremese! Majd postázom a fejem! :lol: :lol:
dmaggie

Jó reggel!

Hát csodálatosak az esküvős képek most kicsit irigy vagyok.

Kőszegi Timi Boldog Születésnapot!

Kép

Zsófia,Albert,Lilla Boldog hófordulót nektek!

KépKép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

De lüke vagyok, az augusztust nem néztem :oops: , és

Zsófi babánk ma fél éves!!!

Sok-sok puszi neki!!
Kép
dettyk

Sziasztok !

Köszönöm a köszöntéseket.
Ma sajna kevesett leszek mert Ádi tegnap kapott szurit és már este hőemelkedése volt és most reggel is.
Reggel álltalában fél 8-kor kel fel most ma már 6-kor fent volt.
A 8 órási reggeli helyett fél 8-kor evett és most alszik is. Igaz marha kevesett evett 200 helyett csak 100-at.
Remélem napközbe helyre jön.

Mindenkinek kellemes napot és ha lesz időm azért jövök.
20200310173350

Vidám ébredést mindenkinek :D :

Szülőszobán:

- Asszonyom, önnek gyönyörű, lángvörös hajú gyermeke született.
- Doktor úr, kérem, segítsen, mert én fekete vagyok és a férjem is az. Amint
meglátja a gyereket, azonnal rájön, hogy megcsaltam. - sír az asszonyka.
Az orvos megsajnálja, és megígéri, segít neki.
Eljön a nagy nap, apuka látni szeretné gyermekét.
A doki behívja az orvosi szobába és így fordul hozzá:
- Uram lenne egy pár kérdésem, mielőtt látja a gyermekét.
- Hányszor szeretkezik ön a feleségével? Naponta?
- Azért annyira nem sűrűn, doktor úr.
- Hetente?
- Hát azért annyira sem sűrűn, doktor úr.
- Akkor mégis hányszor?
- Hát, havonta kétszer. - vallja be a férj.
- Na, akkor kedves apuka, most bemegy a szülőszobába, és megnézi, mit
művelt azzal a rozsdás szerszámával !
dettyk

Detti!

:lol: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Na dobok én is egy viccet:

Isten így szól Ádámhoz
- Van egy jó és egy rossz hírem számodra.
- Előbb a jót kérem - feleli Ádám.
- Kapsz tőlem 2 ajándékot: agyat és farkat.
- Remek, és mi a rossz hír?
- Nincs elég véred ahhoz, hogy egyszerre mind a kettő működjön

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Szép napsütéses reggelt :lol: :lol:

Dettyk, :lol: :lol:

Hörcsög :lol: :lol:

SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT TIMI
Kép

Zsófikának, Lillának, Kisvacak Albertnek Boldog hófordulót
Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

[b]KTIMI: BOLDOG SZÜLINAPOT!!![/b]

Zsófi, Lilla, Albert: BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Kép
Kép
timi26

Mindjárt megyünk a konduktorhoz, bár elég rossz éjszakánk volt!
Iszonyat, hogy abból a pici orrból mennyi trutyi tud kijönni!!!

Közben megkockáztatunk egy kis sétát is, tegnap már nem volt hőemelkedés! :D

KTimi: jobbulást Ádinak!!! Remélem hamar túl lesz az oltás okozta kellemetlenségeken!!!

Kép
Kép
timi26

Timi boldog szülinapot!!!!

Zsófika, Lilla, Albert boldog hófordulót!!!!!

Mi is már 6kor keltünk :-( valami biztoasan van a levegőben...

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Szelikém éjjel fél 4-től negyed 5-ig ébren volt… :shock: Vagy 10x keltem fel cumit adni, de nagyon sokára aludt vissza… Teljesen ki voltak pattanva a szemei. :lol: Nem sírt, csak dumált, mint aki kialudta magát. :shock: Aztán a szokásos 6 helyett fél 8-ig aludtunk! :D
Úgyhogy kissé be vannak esve a szemeim... :?

Ja! Tegnap megkóstolta Szeli a reszelt almát, de tolta ki a szájából. Szerintem valahogyan jobban kéne pépesítenem, de nincs ötletem erre a pici adagra. Ti hogy szoktátok??? Sima almareszelőn reszeltem neki. Passzírozzam át szűrőn? De az meg fém… :roll:
HELP!

Tegnap bent voltunk a munkahelyemen. Persze mindenki ajnározta Szelit, ami neki nagyon tetszett. Úgy kapálózott, majd odaugrott mindenkinek a nyakába!!! :D Eeeezt szereti, ha nyüzsi van! :wink: :lol:

MilénaMóni! Gyorsak voltatok!!! :D

Motiot! Szép vagy az esküvői fotón!!! Tényleg Hamupipőke! :D (Na, most már kezdek irigykedni!) :twisted:
Tényleg hatalmas a hasonlóság!!! Mint 3 tojás!!! :shock:

Nektarin! Te is gyönyörű voltál! Az a démoni hajkorona!!! :D

Heni! Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen jól alakul az altatás!!! :D
Na, azért két sírni hagyás között is lehet sok különbség! Szerintem amit Te csinálsz, egyáltalán nem drasztikus. Ennyi kell, hogy lefárassza magát. Szeli is sokszor így alszik el mostanában. Két perc kínlódás, Anya vissza, cumi szájba, buksi megsimi, aztán Anya szobából újra ki, még 1-2 perc nyüszi, és alvás. 8)

Fleur! Váo! Micsoda csóóók! :D

Kaqk! Ma nekem is ismételten ki kellett porszívóznom Szeli ágyát. Tele volt a hajával… :shock:

Mesi! Móni! Látom elvagytok a licitálással! Hihihi! :lol:
Én tegnap elhoztam egy nagy szatyornyi rucit unokatesóméktól!!! Persze kellenek majd még hozzá kiegészítések, de ez is nagy segítség! :D

Babakocsi: én meg már elkoptattam a kerekeit… :shock:

Dotildi! Te is nagyon csinos voltál!!! Nagyon szép a fátyol is! Éééés a csóóóók…!!! :D
Kislány: ez jóóó!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Szép jó reggelt mindenkinek!

K.Timi Isten éltessen!

Kép

Zsófikának, Hajni Lillájának és Albertnek boldogságos hófordulót!

Kép

Már megjártam az ovit, Máté meg édesen szunyókál.

Köszi a dicsiket!
Granda: Húúú, szupi a babakocsi, tényleg olyan mintha magától elindulna. :lol: A képek a Margitszigeten készültek. :wink:

Viranka: Te szegény, ma is jó korán keltetek vagy inkább keltettek. Máté háromkor kelt, aztán ¾ hétkor.

Dettyk, Hörcsög: :lol: :lol: :lol:

Timi26: VikDaninak ++++++ Remélem ma már jobb éjszakátok lesz!

Na, eddig tartott az alvás, most már gagyarászik, megyek is. Pusz.

KépKépKépKép
meryke

Regi: Én aprítóval szoktam, nem tudom van-e neked? Legfeljebb csinálj nagyobb adagot, akkor turmixba is beteheted. A maradékot meg elteszed délutánra, vagy megeszed.

KépKépKépKép
meryke

Jaj! A köszöntések… :oops:

K.Timi boldog szülinapot!!! :D

Albertnek és Lillának boldog hófordulót! :D

Heni! Nem garanciás a babakocsi? :roll:

Granda! Hoppá! Ilyen babakocsit még életemben nem láttam!!! :shock: Milyen praktikus! :D El nem tudtam képzelni, hogy lehet ilyen könnyű, de most már látom! :wink:

Elvileg ma is megyek aerobic-ra!!! Hurrá! :lol: :lol:
Kép

Jaj, ez a kuki téma de rossz lehet… :cry: Egyébként én mindig is féltem ettől, hogy ha fiam lesz, majd ezzel kell szenvedni…

Meryke! Nagyon csini voltál az esküvőn! A hajad szuper! :D

Viranka! Kiütéssel győztél! :? :D

Dettyk! Miért nem tudsz a géphez ülni??? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Vikdaninak jobbulást!

Akartam már régebben is kérdezni, nektek hogy tűri a gyerek az orrszivást? Nálunk már amikor bekapcsolom a porszivót ordit a gyerek :shock: és apa is kell hozzá néha hogy lefogja. Egyáltalán nem enged az orrához nyúlni, vettem már olyan olyan kézi orrszivót is, igaz semmit nem ér, de azt sem hagyja.

Heni
KépKép
heni81

REgi de garanciális! Szerinted erre is vonatkozik?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Nagyon szuperek a képek! Én is csatlakozok az esküvős fotókhoz, íme néhány:

Kép Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Ja! Zsófi augusztusi (azt nem néztem :oops: )…
Boldog hófordulót Zsófikának is!!!

K.Timi! Ádi babának jobbulást!!! 1-2 nap, vagy annyi se, és kutya baja! :D

Dettyk! Hörcsög! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

K.Timi boldog szülinapot!!!

Zsófikának, Albertnek és Lillának boldog hófordulót!

KépKép
kaqk
Debrecen

Anikó! Nézek ám, hogy de ismerős ez a kép! Hát az iwiwen is ez van / volt fent! Nagggyon szép vagy!!! :D

Meryke! Milyen aprítóval? (bocsi, ha hülye vagyok, de nem tudom :oops: )
Igen, a turmixra gondoltam, van botmixerem, de ahhoz mennyi alma kell vajon? :roll:

Heni! Szerintem mindenképpen vidd vissza, hogy nézzék meg!!! Nehogymá! :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Anikó de gyönyörű voltál:-) miért vágattad le azt a szép hajadat? ( ezt a kérdést magamnak is feltehetném :oops: )
A férjed katona? vagy tengerész? :wink: rögön a JAG jutott az eszembe.

Heni
KépKép
heni81

Mesi megnyertem :lol: :lol: Cicáé a csini farmerkabát :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi biztosan megpróbálom, csak előbb megveszem a sportkocsit, nehogy babakocsi nélkül maradjunk :?

Heni
KépKép
heni81

lmóni! Szép csata volt! Itt drukkoltam! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nagyon köszönjük az eddigi köszöntéseket!!!!!

Délben megyünk barátnőzni, ott 10 hónapos a kislány (tudjátok, akit elhagyott a férje, de közben kiderült, hogy anyuka ugyan olyan ludas, úgyhogy egyikőjüket sem kell sajnálni. Én mindkettőjüket szeretem!)
És majd jól kikérdezem a hozzátápiról! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

LMóni ezért ez nem semmi, hogy pont ugyanarra a kabátkára licitáltatok az Emesével, milyen kicsi a világ :shock:
Teszveszen licitáltatok?
majd dobjatok képet szép kislányrucikról, hogy mi fiús anyukák irigykedhessünk :oops:

Heni
KépKép
heni81

Heni! Nem licitáltunk ugyan arra, én csak megfigyeltem (persze szerettem volna lecsapni rá, mert annyira jó), és miután kiderült, hogy lmóni már licitál rá, én visszaléptem! :)
Ez természetes! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi Várjuk az infokat. Már most azon töröm a fejem hogy is kezdjek hozzá. Már csak 2-3 hetem van aztán jönnek apránként az ízek.
Köszi a drukkot :lol: Biztos azért sikerült :lol:

Heni A talira ebben a kabátkában jön Grétacica :lol:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=309426702

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni Mindketten azzal a névvel vagyunk a teszvezsen mint itt és ha a másikunk licitál egy rucira azt tiszteletben tartjuk és drukkolunk, hogy az ővé legyen :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziaztok!

K.Timi!Boldog szülinapot!
Kép

Albert,Lilla Nagyon Boldog hófordulót!
Kép

Zsófika! Drága prücsök ma lettél fél éves gratulálok!!!
Kép

Bongyi!De drága vagy,hogy ennyit agyaltál a babakocsis gondunkon!!!Sajnos csak egy irányba lehet tolni és így nem engem lát,lehet ez is a baja!Bent is kipróbáltuk,itt elvan bent de csak egy idejig,és közbe szórakoztatni kell!
Á Majd még jövök,Órdít..!

KépKép
juba

Mesi! Én azt mondom, hogy mindig kettőn áll a vásár...

Kép

Kép
regcsiken14

Juba! Akkor tényleg lehet, hogy az a baja, hogy nem lát Téged... :( Nem próbálsz meg kocsit cserélni? Ezt eladod, és veszel jó áron egy használtat? (Lásd Emese és Móni, meg az adok-veszek! :wink: )

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?