A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

meg = megy

Kép

Kép
regcsiken14

Anikó,Meryke ti is GYÖNYÖRÜEK vagytok!!!!!!!!!!

KépKép
juba

Móni nagyon szép és nagyon jó áron jutottál hozzá!

Heni
KépKép
heni81

Regi! Ige, és ez számomra akkor derült ki, mikor mindkét felet meghallgattam.

Juba! Köszi!!!!!!!!! :D :D :D

Anikó! Te is szép menyasszony voltál! És micsoda tengerész-férj! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Meryke! A Te képeidet iy olyan jó nézegetni! Te is nagyon gyönyörű menyasszony voltál!

(Egyre inkább kedvet kapok az esküvőhöz)

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi: Nekem ilyesmi van:

Kép

Hasonlít a turmixhoz, de valahogy jobban viszi a keményebb állagú kajcsikat is, és nem nagyon kell hozzá folyadék. Ja, és sokkal könnyebb elmosni.

KépKépKépKép
meryke

Az én barátnőmék is szétlöltöztek a hétvégén :( A 6 hónapos kicsilány meg nem érti mi van :( Én is meghallgattam mindkét felet és ugyan az az álláspontom, ketten rontották el. Az a legrosszabb, hogy mindkettejük azt szeretné: neki adjak igazat :? Hát ez nem megy, mondtam nekik, hogy a későbbiekben is igényt tartok rájuk mint barátra tehát maradok az arany középúton.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi!Én igazából olyat szereték már csak mint amilyen Grandának van(szuper jól néz ki Granda!!)
Na nem pont olyat hanem olyat amibe ültetni lehet,én szerintem már felesleges lenne fektethetőt venni mert nagyon utálja.
Tegnap este hazafele is ki kellett vennem, a kezembe elaludt,aztán amikor beletettem és észrevette ordított mint a sakál,úgyhogy cipelhettem tovább :cry:
Szerintem babakocsi fobiája van :cry: :lol:

KépKép
juba

l.Móni: Nagyon édi a kabi! Gyönyörű lesz Cica benne!

Mesi: Köszi! Te is gyönyörű mennyasszony leszel, és Zsófi, mint koszorús lány... Már látlak is Bennetek lelki szemeim előtt :P

KépKépKépKép
meryke

Jó reggelt!

Elöször is: KTimi, nagyon boldog születésnapot kívánunk neked!!!!

Zsófikának, Lillácskának és Albertnek pedig boldog hófordulót!!

Meryke, Dotildi, Anikó, gyönyörü menyasszonyok voltatok ti is! Azért tényleg olyan jó visszagondolni az esküvöre! Jó buli volt! Mondjuk hajnali hatkor terhesen, sajgó lábakkal, széttáncolva magam már annyira nem volt kellemes.... :?

Tegnap este én is itt ültem egy darabig, de nem jött senki... Látom késöbb indult be az éjszakai müszak. Én mentem Született feléségek legújabb évadot nézni.... Tök jó! Otthon még nem megy asszem.

Dotildi, jó ez a kislány megszólítás! :lol: Engem két éve mikuláskor a bevásárlóközpontban hívott oda magához a Mikulás bácsi és kaptam egy kis mikit.... :shock: :lol: :lol: :lol: Azt hittem eldobom magam! Na jó, kicsit "slamposan" voltam öltözve:tornacipö, farmer, sportdzseki és lófarok smink nélkül.... Akkor is jó poén volt!

Börvisszahúzás: nekem anno azt mondta a doki, hogy kb 4 hónapos korától óvatosan fürdés közben vagy után visszahúzhatom a bört, ameddig magától megy. Én ezt csináltam Ábelnél, mindig kicsit többet lehetett visszahúzni. Soha nem repedt be, már pedig teljesen vissza lehet húzni minden gond nélkül, söt, most már ö mossa magának. :D

Áronnál is nemrég kezdtem el, nehogy baj leyen késöbb. A sogornöm fiainak vissza kellett rántani kétszer is, a mai napig nem az igazi, hát én nem szeretnék ilyet.

Húú, rotyog ám a gatya a kiságyban! Megyek, megnézem mit termelt!

Aztán megy aludni, én meg nekiállom tornázni. Ma nincs kedvem kimenni futni.

KépKép
KépKép
motiot

Anikó80!

Ti is nagyon szépek voltatok.

Juba!
Nézz szét a Vaterán és a Teszveszen nagyon jó kocsik vannak
és nem csak használt új is van jó áron.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Meryke! Ilyesmi a botmixerem, csak edény nélkül.
Most megvárom, hogy hozzák az ebédem, aztán lemegyünk sétálni, és utána kipróbálom azzal. Köszi! :D Utána beszámolok.

Móni! Jaj! Béküjjenek már kiii!!! :(

Juba! És amit le lehet dönteni fekvőbe??? :roll: De legalább a tolókar állítható lenne??? Eselteg… :roll:

Mesi! Anyum mindig azt mondja, hogy akinek van gyereke, már nem esküdhet fehérben. Ez igaz??? Mert akkor nem megyek férjhez! :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Anikó, nagyon szép menyasszony voltál! Illetve ifjú feleség!

L.Móni, de jó ez a farmer kabátka, ügyes vagy!

Regi, ez is csak népi "bölcsesség", szerintem nem kell komolyan venni. A jelentősége akkor volt ,amikor még szűzen mentek férjhez a lányok és azt jelképezte a fehér. Emiatt szokták mondani, hogy gyerekes nő nyilván nem szűz, tehát nem mehet fehérben. Na de, azért már más világ van, ha a szüzességet fejeznénk ki vele ma is, igen kevés lenne a fehér ruhás menyasszony......

Juba, akkor vagy kocsit kell váltani tényleg, vagy várni! Hat hónapos kora után, de legkésőbb kilenc hónapos koráig tanulja meg a baba, hogy azért, mert valamit nem lát, még ott van. Addig azt hiszi, hogy amit nem lát, az nincs is ott! Onnan lehet látni ezt, hogy a kukucsos játékot mennyire élvezi! Bár ott még csak részleges eltűnés van, de ha azt élvezi, akkor nemsokára az se zavarja, ha nem lát. Ezért lehet már az ülő babákat az ülő kocsiban kifele fordítva tolni.

KépKépKép
bongyi

bocs, rohantam az írással, sok a hiba...............

KépKépKép
bongyi

Regi csak temlomban nem :( mert már nem vagy ,,ártatlan" ( a fehér azt jelképezi)

Heni
KépKép
heni81

Bongyi, akkor jó!!! :lol:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

...na, nem mintha bárki is megkérte volna a kezemet... :shock: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Bongyi szerintem senki nem házasodna fehérben :shock:

Regi nyugodtan házasodhatsz ám amiben csak akarsz:-) Modern lett a világ közben:-)

Heni
KépKép
heni81

Vallása válogatja. Az evangélikus templomban összeadnak titeket így is :lol: Ott lehet rajtad fehér ruha :lol:
Regi ami késik nem múlik :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi!
Nyugodtan

Heni!
Templomban is lehet, csak akkor nem ha már volt templomi
esküvő.

Van egy ismerősöm aki 3 gyerekkel templomi esküvőjük volt.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

A templomi esküvőről dobok egy képet, a többit meg majd később ha megjavul a másik gépem. Azon vannak elmentve. Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Az esperes úr miatt egyeztem bele a templomi esküvőbe. Életemben nem találkoztam még ilyen fantasztikusan pozítív energiát sugárzó emberrel. Mi is szimpatikusak voltunk neki. Éveken keresztül nem vállalt esküvőket mert túl sok a munkája. Minket Ő adott össze és még az esküvő előtt Ő is keresztelet meg :lol: Grétacicát is elválalta :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
Nekünk is evangélikus esküvőnk volt! :P

Csodás a ruhád, de azért várjuk a közelebbit is :wink:

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

TIMI BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
HÓFORDULÓS MANÓKNAK HATALMAS PUSZI!!!

Gremese annyira eszemben van,hogy még kórházban voltunk Zétivel amikor jött az sms. :D

Nagyon szépek az esküvői képek,én is teljesen nosztalgikus hangulatba kerültem!

Ruha:Zétinek most fogom elkezdeni a 74-es rucikat.

Frizura: Kisfiam kezd punk kinézetet ölteni.Középen hosszabb a haja,fürcsi után nagyon menő a séró,majd csinálok képet róla. :wink:

Vaniliás HA tejpép:Zéti nem eszi meg. :( De azért próbálkozok hátha...

Orrszívás:nagyon csúnyán néz rám ha meghallja a porszívót és löki el a kezemet.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kinéztem én is Ildikének a kisebb kocsit,ez nagyon tetszik:

Kép

Sétál mindenki?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog én is nézegettem ezt a tipust, csak engem egy kicsit zavar hogy nincs neki elől az a kar amiben kapaszkodik a gyerek :-( Vagy lehet jobb ha nincs is?

Heni
KépKép
heni81

Heni!

Szerintem az felesleges.Te hol nézted?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nekem eddig ez jött be a legjobban és csak 10000 Ft:

Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni
KépKép
heni81

Horcsog: jó az a babakocsi!

Anikó: gyönyörű voltál! És vagy is!!! :wink:

Megjöttünk a konduktortól! Hát az agyam eldobom!!! Az hagyján még, hogy a kúszást gyakorolnunk kell, de még a FELÜLÉST IS!!! :shock:
Szépen megmutatt, hogyan kell oldalra fordítani, hogy kell kitámasztania magát! Szegény gyerek azt sem tudta mi van!!!
Én ezt már tényleg nem értem!
Nem azért vittem el hogy zsenit neveljek, hanem hogy az aktuális mozgássorozatokat gyakoroljuk a kötött izmai miatt!!!

A sétából meg autókázás lett... :oops:

Dmaggie: csatlakoznék hozzád, tegnap óta engem is kínoz a fejfájás!
Pedig én nem vagyok fejfájós! :cry:
Apa szerint tavaszi fáradság lehet a dologban, mert ő is napok óta lusti, reggelente alig bír felkelni!
(bezzeg azért holnap el tud menni bulizni!!! :evil: )

Kép
Kép
timi26

Heni!

Ez is nagyon jól néz ki bár még én is fogok nézelődni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi26!
Hogy lehet a kúszást gyakorolni?
de gyagya :evil:

Kicsit nekem is fáj a fejem.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Amúgy nagyon teccik a tiéd főleg a virágocskák miatt:-)

Tapasztaltabbak: fontos, hogy mennyire dönthető a sportkocsi??? vagy bőven elég ha félig fekvő helyzetben dönthető?
Basszus annyi szempontot figyelembe kell venni :?
A jelenlegi kocsiba úgy hiszem beleugrottam :-( sportkocsira is átcsinálható, de nagyon nehéz, meg húz jobbra is :-( igy nem hiszem hogy nyáron fogjuk haználni, pedig olyan szép. De eddig minden nap használtam az igaz.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok,

tegnap már nem volt erőm jönni. Mondjuk úgy, h életem egyik legszörnyűbb napja volt. :(

Az esküvő fotók nagyon jók. Mindenki gyönyörű volt.

Timi:
:lol: :lol: babanetes lagzi? :)
Nem értem a dokidat, h mi köze ahhoz a tápinak, h beteg e. Ha allergiás lenne, akkor azt látnád. Én is próbáltam a sima tápit, most h nem evett, hátha.. 40 ml.-től az arcán lett pár folt.

Heni:
nekem ilyen van:http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=126518&pageno=1&whid=32
szerettem Marcinál. :)
A mostani kocsim is mózes, hordozó, sportrész. De sztem nyáron ezt fogom, mert ami most van, az nagyon nehéz. :(

Fejfájós anyukáknak jobbulást.

Kép
Kép
h@jni

Voltunk sétálni meg boltban. Aztán szenvedtem az almával, végül almalé lett :oops: :lol: , Szeli benyomott vagy 30-40 ml-t. Asszem egyelőre a pépet függőben hagyjuk, azt még nem tudja, hogyan kell kezelni. Pár nap múlva újra próbálom. :roll:

Móni! Nem sokat látni, de szép a templom! :wink:

Heni! Hörcsög! Jók a kocsit. :D A miénk 3 funkciós, úgyhogy szerintem mi maradunk ennél, aztán majd meglátjuk, mikor unom meg, és veszünk egy könnyebbet… 8)
Heni! Nem írtam még: Jók az új képek!!! :D

Timi26! Most Titeket szivatnak, vagy mi van??? :roll: Szerintem nektek is elég lenne ez a jóga, vagy a torna oszt kész… :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Hajni! Nekem is az ilyesmi kocsik tetszenek. De egyelőre nem akarok még váltani. Aztán nyáron meglátjuk.

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Sajna Ádinak eddig végig hőemelkedése van. Reggel meg 11-kor adtam neki Panadol Baby-t de most a negyed 3-as etetésnél nem adtam neki mert most csak 37,3 volt a hője.
Nekem továbbra i folyik a nózim.

Szép kis szülinap mi ?

Lányok szörnyű mindenki azzal nyaggat, hogy mit kére ajándékba és nekem semmi ötletem. Bár az Otto-ba kinéztem egy pár rucit lehet azokat megrendelem aztán mindenki mazsolázhat, hogy mit fizet ki nekem belőle.

Na megyek lepihenek egy kicsit most alszik a drágaságom.

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

Azért nekem is volt szééép fehér ruhám (csak nem menyasszonyi) :wink: :

Kép

A dátum nem jó. 2006. áprilisi a kép!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!
Én azért szeretnék könyebb babakocsit mert szeretnék vonattal is utazni és a mostanival elég nehéz meg persze a súlyse mindegy.
Szuper a rucid :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Közös fotó:

Kép

2006. augusztus, János hegy, kirándulás

Belejöttem ám! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Szelike durmol, Ti meg eltűntetek. Kénytelen leszek nekilátni valami házimunkának... :evil:

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Hörcsög! Érthető! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!

Nagyon bájosak vagytok.
Én különben vagyok csak nyafognak a kicsik.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kőszegi Timi jobbulást nektek!

Mindenkinek jó hétvégét,mi elutazunk holnap.Ma pedig megyünk még apával vásárolni.

Holnap pedig Zéti névnapját ünnepeljük Anyukáméknál. :D Sajnos csak a bővített naptárban van benne. :roll: De nekem dupla ünnep,mert tavaly pontosan a névnapján tudtam meg,hogy kisfiút várunk! :D Annyira örültem neki!

Apa attól fél ha lesz másik az is fiú lesz. :lol: Megmondom őszintén,én nem bánnám... :wink:

Puszi mindenkinek,vigyázzatok magatokra!

Végezetül egy esküvői kép: :wink:

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Esküvői ruci: elmegyek majd a fényképészhez és megpróbálom elkérni digitalizálva a képeket!
De a karácsonyi videón, amit dec.31-én küldtem a g-mailre, az első klipp elején rajta vagyunk egy villanásnyira!!! :D

Kép
Kép
timi26

Zétinek akkor boldog névnapot!!! :D
Nyugi! A Szelina sincs benne a naptárban... :wink: De lehet, hogy még a bővítettben se... :shock: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Horcsög nekünk is főleg utazás miatt kellene. Ezt ha beteszem a csomiba, fullon van. Egyedül nem is tudnám ki be pakolászni és nyáron jó volna menni erre arra.

Regi de szép vagy:-) Szép pár vagytok:-)

K.Timi :-( sok gyógypuszika+++++++++++++

Heni
KépKép
heni81

Tudjátok, hogy az milyen ruci rajtam??? 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Miléna!

Zétinek Boldog Névnapot
Jó utat.

Timi26!
És mikor lesz kép?

Ildi
Kép
Kép
horcsog