Jó reggelt!
Elöször is: KTimi, nagyon boldog születésnapot kívánunk neked!!!!
Zsófikának, Lillácskának és Albertnek pedig boldog hófordulót!!
Meryke, Dotildi, Anikó, gyönyörü menyasszonyok voltatok ti is! Azért tényleg olyan jó visszagondolni az esküvöre! Jó buli volt! Mondjuk hajnali hatkor terhesen, sajgó lábakkal, széttáncolva magam már annyira nem volt kellemes....
Tegnap este én is itt ültem egy darabig, de nem jött senki... Látom késöbb indult be az éjszakai müszak. Én mentem Született feléségek legújabb évadot nézni.... Tök jó! Otthon még nem megy asszem.
Dotildi, jó ez a kislány megszólítás!

Engem két éve mikuláskor a bevásárlóközpontban hívott oda magához a Mikulás bácsi és kaptam egy kis mikit....

Azt hittem eldobom magam! Na jó, kicsit "slamposan" voltam öltözve:tornacipö, farmer, sportdzseki és lófarok smink nélkül.... Akkor is jó poén volt!
Börvisszahúzás: nekem anno azt mondta a doki, hogy kb 4 hónapos korától óvatosan fürdés közben vagy után visszahúzhatom a bört, ameddig magától megy. Én ezt csináltam Ábelnél, mindig kicsit többet lehetett visszahúzni. Soha nem repedt be, már pedig teljesen vissza lehet húzni minden gond nélkül, söt, most már ö mossa magának.
Áronnál is nemrég kezdtem el, nehogy baj leyen késöbb. A sogornöm fiainak vissza kellett rántani kétszer is, a mai napig nem az igazi, hát én nem szeretnék ilyet.
Húú, rotyog ám a gatya a kiságyban! Megyek, megnézem mit termelt!
Aztán megy aludni, én meg nekiállom tornázni. Ma nincs kedvem kimenni futni.