A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ati mondta nekem is hogy fel kéne avatni az uj grillt..... de hát eleve van tegnapról maradék..... meg mostanában szinte minden hétvégén grillezni voltunk valahol......

d.dodó

parom tegnap kitalalta menjek el a baba mama expora, d emondtam en egyedul el nem megyek!
de lehet megis le fogok, mert kitalalta at kell mennie apjahoz a pinceben rendet rakni. Boldog vagyok, a rohadt 7napbol ket napunk lehetne, erre abbol eg fel a kosara egy fel a szuleie, es egy meg a muszly dolgoke, mint bolt, rendrakas, ami meg nincs kesz a lakasban, stb...........NA ezen buktam ki de tokre :twisted: :evil:
Egy oraja csak potyognak a konnyeim. Es igazabol nem akarom alalndoan ezt a fejehez vagni! de annyira vagynek valami tortenesre. Mindig egyedul vagyok, mindig itthon vagyok, nekem eleg lenne csak egy kolat meginni valahol, vagy valami hetvegi rendezvenyre ellatogatni, vagy csak setalni egyet, vagy tudom is en! Szinhazrol mozirol elmenetelrol almodni sem merek- minden ami penzhez kotott eleve kiesik a sorbol:(- de megis valami.
Ah, tul onzo vagyok! Vagy tul a szivemre veszek mindent. Azt sem tudom tulajdonkepp miert pont ma buktam ki.
Tan mert ma este melo utan meg a kollegakkal be is ulnek valahova, igy ejjfel elott nem jon. Ok, en nem mennek,semmi kozom ahhoz a tarsasaghoz, de akkor miert nem talalkozunk masokkal is?

Na jo abba hagyom a nyafogast!
Megprobalom nem tovabb hergelni magam ezen! Annyit tudok en ebbe meg fogok zakkani, ha soha nem fog tortenni semmi!
Vendég

en meg idennem grilleztem. Pedig ug rakeszultem, hogy majd otthon fogunk. de mondta apa hogy egyszer elvittetek almasra onnan meg persze elloptak. Szoval nincs otthon grill:(
de azert sutottunk szalonnat:)
Vendég

Én Sziszkára vagy Amire szavazok!

Valami lesz ma tuti, mert az én hasam is feszülget és nem szokott, front? ( szégyen gyalázat, de a boltban megkértem egy fiatal lányt, hogy rakja fel a kosaramat a pultra....)
De lányok én még nem szülök!!!

Kép
andkata

Anyjuk!
Ezt bszéld meg most a pároddal! Mert ha már itt lresz a baba, és akkor is így csinálja majd még rosszabbul fog esni.

AKata!
Én is szégyenszemre a zöldésgest kértem meg, hogy szedjen nekem krumplit. :oops:
20150601134430

Anyjuk! remélem hamaraosan jobb kedved lesz. az biztos, hogy panelban, egyedül én is befordulnék. Nekem kell hogy minden nap elmenjek itthonról és beszélgessek 2 évesnél idősebb emberekkel. Én mondjuk nem szoktam várni apára. Fogom a gyereket és megyünk. Hol barátokhoz, hol játszóra, vagy rokonokhoz. Neked nincs senki, akihez elmehetnél?

Az udvaron megérett a zöldborsó. Úgy szurkoltam, hogy még szülés előtt tudjak belőle ienni. Nálunk kajába nem jut, mert mielőtt tényleg megérne az összes, én leeszegetem. Nyami!

Kép
szly27

Pedig egy harmatgyenge zöldborsó leveske milyen fincsi...... :D
20150601134430

szly: nem igen van hova mennem. Itt Budapesten csak unokatesomek laknak, jo messze, meg az ismeros csalad akiknel sytterkedtem ugyszent jo messze. Baratnom egyik videken, masik ketto kulfoldon. En Budapestre a ferjem altal kerultem fel, soha nem volt itt ismerosi korom. Akiket ismerek, mind az o ismerosei. es egyikkel sem vagyok olyan joban hogy csak ugy nelkule oda menjek hozza.
Akivel tegnap lanykaval taliztam o sem baratom, csak ismeros. Meg mindig mindenki csak szalad, na meg dolgozik...
Bizom benne hogy gyerek mellett szerzek uj ismerettsegeket, mondjuk jatszon, vagy usziba vag ybarhol, mert kulonben tenyleg megzakkanok!
Bezzeg videken annyi mindenkihez tudnek menni...
nem egyszeru! Sooooot, de hat asszem ez ilyen hullam szeruen olykor ramtor, amugy meg vagyok, es megprobalom abbol kihozni a legjobbat ami az adott szitu...
Vendég

Anyjuk!
Én pl. itt a neten ismerkedtem össze környékbeli mamikkal, a szomszéd utcában laknak. Van közte pocakos és babás is.

A lakóhelyszerinti fórum cso-ba nézz be ;)

Tényleg nem jó, ha állandóan 4 fal között vagy, mert totál befordulsz.
20150601134430

Viki: mi ez a lakohely szerinti forum?
ezt hol keressem?
Vendég

Na, közben megebédeltem (főtt marhahús meggymártással, hmmmm).

Szóval miből gondolom, hogy valaki ma szülni fog? Hát kiolvastam a köldökömből (a sérvesből)....
nekem ibm a tippem, de lehet, hogy csak azért, mert őt már én nagyon küldeném szülni, mert nagyon fáj már neki minden. De Sziszka és Wera is indulhatnak!!!!

Anyjuk... hát mi nagyon egy cipőben járunk. Én tegnap bőgtem egy sort a férjem miatt, és akkor most nektek is elpanaszolom.
Tudjátok, hogy költöztünk, és a Zoli intézte a nagyját, meg rengeteget dolgozik, és ráadásul a szülei is betegek. Őket hetente (anyukáját most naponta) viszi kórházba sugárkezelésre. És amúgy az anyukája vígan meséli, hogy jé, milyen jól érzi magát a betegsége ellenére.
Na de. A lányunkat én viszem mindennap bölcsibe, az anyukám vagy én hozom el délután, (jó, ő meg bevásárol).
De egyetlen egy ultrahangra vagy vizsgálatra sem jött még el velem most Nándinál... :cry:
a szüleit meg naponta hurcolja kocsival a kórházba. Holott az anyukája akár még busszal is el tudna jutni, igaz, egyszer át kellene szállnia.

Jaj, nagyon kiakadtam, pedig tudom, nem kéne, meg ők tényleg betegek, én meg egészséges vagyok... és örülhetek, hogy ilyen jól el tudok menni még mindenhová egyedül is...
na most is nagyon elkeseredtem....

Jövő héten megyek megint a dokihoz, tuti nem fog jönni, mert biztos megint a szüleit viszi majd - én meg nem akarom még azzal is terhelni, hogy még miattam is el kelljen jönnie a munkahelyéről. Merthogy szerintem ezt nem sokáig fogják tolerálni.

Én is csak azzal biztatom magam, hogy ha megszületik Nándi, akkor úgyis velünk lesz - ugye? ugye????
vagy akkor is a szüleit hozza-viszi?

KépKép
szkagi

Anyjuk! Hát így tényleg nem lehet könnyű! De amit Viki mond, abban lehet valami. Próbáld meg itt a neten, aztán jöhet a tali.

Kép
szly27

Anyjuk!

Bemész a Társalgó fő menüjébe, és ott felülről a 3., Lakóhely szerint.
20150601134430

Ági! Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem akkor is ugynúgy fogja hozni vinni a szülőket! Hacsak addig be nem fejeződik a kezelés. Szerintem ne is nagyon éld bele magad, hogy nem. Kiveszi az apanapokat? Mert akkor tud veletek lenni egy kicsit. Nekem apa kiveszi és itthon lesz.

Kép
szly27

Ági!
Biztos, hogy a szülés után is fogja a szüleit fuvarozni. Ezt látatlanban biztosra veszem.

Egy uhun se volt veled? Jajaj! Ez gáz!

Párod mit mondott a kifakadásodra?
20150601134430

Nekem apa eddig mindig jött uh-ra. Kétszer voltam már NSt-n, na ott nem volt. Nem is gondoltam, hogy jönni akar, de most jövő héten du. 5-re kaptam időpontot. Amikor megtudta, mondta, hogy ő is jönni akar. 5-ig dolgozik, de eljön hamarabb. :lol:

Kép
szly27

Velem a párom múltkor a védőnőhöz is eljött, hallgattunk szívhangot is akkor. Totál oda volt!
20150601134430

Anyjuk!
Valószínű fent van a fenti háznál A Tibiéknél.... ugyanis sajna a kamrához volt kulcs, any mondta... szerintem a bográcsunk is ott van!!! :( Pedig azt ki akartam hozatni!!

d.dodó

Viki: koszi!

Agi: gyermekkel egyutt eg nehezebb lehet ezt toleralni....en azt megertem hogy nem tud sehova velem jonni ami napkozben tortenik, igy ugyeket sem intezni, ami ugye nagy hassal nem eppen kellemes, es azt is tudom ha lejart az 5 nap amit kap az allamtol mikor szuletik a baba vissza kell mennie, mert most kezdett es decemberig egy fia batka szabija nincs. Vagyis gyerekkel egyutt is mindent magam kell intezzek. ezeket mind turom, megertem, hisz nem rajta mulik. De ami mar rajta mulana....pl miert kell eg yoraval elobb elindulni a munkaba? ezt minden nap megkerdem, es minden nap elmondja, hogy biztos odaerjen, mert bringaval megy. Ez ok, de mikor minden nap odaer elobb, akkor minek indul megis elobb? A masik meg tenyleg a hetvegek, meg az estek. AMikor nem delutanos itthon van 7 korul, miert nem jut akkor eszebe azt mondani, setalunk egyett, vagy tudom is en........Ok hogy a no mas berendezes mint a ferfi, de neki tenyleg nincs igenye erre? en nem ertem. Neki az egyetlen igenye a labdazas, ha az nem adatik meg, en vagyok a vilag rossza, akkor nekem miert nem lehet igenyem? Mindig azt mindja erre ha ezt felhozom, sportoljak en is :lol: ez fasza! Nem sportra van szuksegem- jo majd arra is lesz- hanem RA!
Na mindegy! Nem kesergek tovabb! Egy arany ember o, es tudom hogy szeret, es veletlen sem akar fajdalmat okozni nekem, de hat megis vannak ilyen idoszakok amikor igy ez az elmeleti sik nem elegit ki....
Vendég

annyira durva ez a 11 eves kislany aki szult. es akkor tegnap emelle meg a 12 eves kislany aki alkohol mergezest kapott, meg a ket srac akik megoltek a baratjukat....hova tart ez a vilag?
Hogy engedjuk igy majd ki a nagyvilagba a gyermekeinket....?
Nem tudom ki hog van vele, de engem nagyon elkeserit milyen vilagba szuletnek gyermekeink...
Nagyon nehez ma ugy gyereket nevelni, hogy emberre valjon, es ne usszon el az arral, amikor bekerul a suliba.
Ujra meg ujra szembesulnom kell azzal, hogy nagyon kemeny vilagban elunk es igen nagy munka megteremteni a vedo ovo szereto kozeget ugy, hogy annak hatasa is legyen.
Vendég

Itt vagyok!

Ma Szabi is nagyon dolgozik amit az Én szemérem csontom bán mert majd szét reped! Lehet megunta a gyerek a bentlétet! Csak azt kért tőle, hogy várja meg az estét amíg Apa hazaér! :D

Csajok nagyon aranyosak vagytok! Szerencsére tegnap még jó kedvűen láttuk utoljára a kutyust még labdáztunk is vele így ezzel az emlékképpel marad meg a fejünkben! Idén lett volna 12 éves! Öregecske volt már és hát már nagyon nehezen viselte a dolgokat! Nagyon fog hiányozni de jobb így Neki!

Kike! Gratula a 36. héthez! :D

Ibm! Gratula a 38. héthez! Kitartás már nincs sok hátra! :wink:

Magdi! A férjed nagyon ari! :D
Kép

Vidokata! Gratula a 36. héthez!

Timi! Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! A folyásom Nekem is elég sok!

Sipiné! Nagyon Örülök, hogy újra itt vagy! :D A kollégák Nagyon rendesek, hogy gondoltak Apára is! :wink:

Teó! Gratu a jó diab. erdményhez! :D

Kriszti! Nagyon csini a pocid! :D

Sziszka! Sajnálom, hogy olyan sokat kellett várnod, de a lényeg hogy az eredmény jó lett! :D

Wera! Nem semmi a dokid! De lagalább előre tájékoztat, hogy mik a szándékai! :lol:

Szkagi! Örülök, hogy sikerült elintézni Szonjának az ovit! :D

Szly! Majd várjuk a Traktoros torta fotókat! Roli bizti nagyon fog Neki örülni! :D

Anyjuk! A pároddal szerintem is beszélj mielőtt rosszabb lesz a helyzet!
Vendég

Na, én elfekszem kicsit, mert a derekam le akar szakadni, meg a hasam is..... :(

d.dodó

Amikor Szonjával voltam terhes, ő is eljött az összes vizsgálatra, de most egyre sem. Eszébe sem jutott - jó, eddig nekem sem. De most hogy mondta, hogy most naponta viszi az anyóst, és milyen szar, hogy majd nem lesz után parkolóhelye a munkahelyén, hát eléggé elkeseredtem. Azért nekem - nekünk is van helyünk az ő életében???
De annyira fáradt, és a házzal meg annyit dolgozik még most is (teszi fel a polcokat, most cserélte le a zárakat...), hogy tényleg sajnálom is... meg amikor este is dolgozom, ő van Szonjával, vacsit csinál meg fürdeti meg minden...

asszem megpróbál mindent (MINDENT) megtenni a szüleiért, meg tőle telhetően értünk is, és úgy gondolja, hogy én szorulok legkevésbé pátyolgatásra. Hát ez persze így is van, de azért néha jólesne....

Ja. És holnap jönnek a szülei vendégségbe hozzánk, megnézni a házat.
Tudom, hogy az anyósom be fog nekem szólni valamit (általában a gyereknevelés terén okosabb ő mint bárki más), és nem fogom tudni türtőztetni magam...
pogácsát sütök meg vettem egy kiló cseresznyét, ez lesz a menü.

Most eszem a cseresznyét :lol:
édes bosszú :lol:

KépKép
szkagi

Anyjuk!
Meg kell hogy értse, hogyneked is vannak igényeid. Próbálj meg magatoknak progrmaot szervezni.

Én pl. mindig elcsábítom fagyizni, sétálni, vagy csa kközös filmet nézni.

Sztem időarányosan lenne még szabija. :roll:
20150601134430

Apa Velem is elszokott jönni! Amikor jött Velem a védőnőhöz a védőnéni szeme teljesen kikerekedett, hogy be akar jönni szívhangot hallgatni! :lol: Tegnap is jött Velem Nst- re és volt Velem UH-n is! Csak akkor nem jön ha dolgozik!
Vendég

Ne keseregjetek, én férjem sem az az orvoshoz kísérgetős, míg vezetni tudok. És nem is ezen múlik. Anyjuk, sztem szervezz vmi programot, szólj neki, hogy szombaton hatkor ez és ez van, és hajrá, de várj rá. Amúgy nyomasztó lehet egyedül egy lakásban. NA én sem unalomra sem magányra nem panaszkodhatom, bár ma hajnalban tök egyedül sütöttem és tettem rendbe a konyhát, és nem utáltam, hogy senki nem járja össze a követ, és senki nem kér enni mosogatás közben :lol: :lol: . De ehhez négykor keltem. Merthogy akkor már a hasamra süt a nap. Nem tudom, a nap vagy a hasam állása ami ezt a bizarr együtthatót létrehozza, most viszont álmos vagyok, megyek, jó példát muattok a fiúknak. :oops:

potyka

Ági!
Persze, hogy van helyetek az életében! Más ne is forduljon meg benned!

Megmondom őszintén a szülők betegsége baromi rossz (sajna mi is átmentünk több műtéten, intenzív osztályon az elmúlt 2 évben anyós és anyuék miatt is). Az emberi lyenkor nagyon elkeseredett, hogy úgy látja azokat az embereket akik felnevelték.

Nem hiszem, hogy azt gondolná, hogy kevesebb pátyolgatásra szorulsz. Az, hogy ilyen jól tartod magad, hogy még mindig dolgozol nagyon becsülendő.

Gondolom párod is azért tesz vesz annyit a ház körül, hogy minél hamarabb berakjátok és ne legyen több gond vele.

Anyósnál pedig alkalmazd a szelektív hallást!
20150601134430

ja, és a férjem egy kis magáncégnél van, nincs hivatalosan szabadsága, csak egyszerűen kevesebb pénzt kap, ha nem megy dolgozni. De most a költözés miatt tíz napig nem dolgozott, és hát naponta eljön délelőtt ugye kórházazni...

á, mindegy, jól kipanaszkodtam magam, már jobb is.

Úgyis kibírjuk, és hát a szülei meg ki tudja..
én is vinném az én anyukámat, amíg megtehetem...

KépKép
szkagi

Viki, köszi
megpróbálom a szelektív hallást... hátha megsértődik (ilyen genyó vagyok!!!!)

A cseresznye vagy nagyon ízlik Nándinak, vagy nagyon nem, de ki akar ugrani hirtelen.

Kinek küldejek a cserkóból, gyerkőcöt ugrasztani??? Wera, Ibm, Sziszka????

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Most ébredtem fel!!! :wink:
El sem hiszem,hogy tudtam aludni!!!!!!!!!!
Nem lehetne,hogy most lefekszem és majd felébreszt valaki ha Áron kinntvan??? :lol:
Olyan jó lenne!!!

Ági,Kata! Köszönöm a szavazatokat,élnék vele ha lehetne!!!
Már tényleg mindenem nagyon fáj!

Ági! Sajnálom,hogy Apa nem volt még veles sehol!
Ő egyedüli gyerek?
Sajnálom,hogy betegek és remélem legalább szülés után megpróbál kicsit többet veletek lenni!
Beszéltél már vele erről????
De az tuti,hogy utána is lesz fuvar!
Ők a szülei!!!!

Anyjuk! Neked is rossz lehet,hogy Apa néha ilyen,de hidd el nekik sem könnyű!
Nekem mindig mondta a pszichológus ismerősőm,hogy ott rontják el a nők,hogy ő otthon bevan egész nap "zárva" csak arra vár,hogy a férje hazajöjjön,akit persze letámad ha nem foglalkozik vele,mindig minden baja van........
És akkor inkább menekül,mind1 hova!
Én is néha kitörök,de azért próbálom ezt észben tartani és eszerint viselkedni!
Sokszor legszívesebben fejbenyomnám :oops: mikor hazajön,kajál,amit alétette,elvonul a gép elé és fogalma sincs,hogy mit beszélek!!!!
Próbálok ilyenkor nem reagálni,ami néha sikerül néha persze nem!!!
Nekik sem egyszerű!
Vigyázz arra az aranyemberre!!! :wink:
Beszéljétek meg,bizti lehet!

Wera! Nóribaba se viselkedik jól!
Ejnye-bejnye!
Elkényeztettük őket már most!!!
Pedig már kijöhetnének!
Egyedül voltál?
Hétfőn?
Nekem kedden kell menni!
Én már nem is tudom mihez hasonlítsam magam,annyira nehéz a hasam,meghát én magam is,hogy lassan daruval kell a házból kiemelni!

:lol:

Kép

Kép
ibm

Ami! Örülök, hogy sikerült aludnod! Jó is lenne ha lehetne úgy szülni, hogy közben alszunk! :D
Vendég

Ami!
Egészségedre a szundikálást!

Én is elköszönök egy időre, lassan jön apjukom haza. :wink:
20150601134430

ja, Anyjuk
láttam az iwiwen a képeket rólad, úgyhogy semmi duma arról, hogy a lábad nézett ki jól egyedül!!!!!! Az ilyen vékony csajsziknak nem kellene panaszkodni!!!
Sajna az én lábam is visszeres, az első terhességnél jött ki elég sok, és meg is maradt. De ha a trédhajlatodban van, akkor az lehet, hogy nem visszér (ott nem szokott lenni szerintem), hanem csak elülted, nem?
Katák, vélemény?

Azt mondják, sokat segít, ha felteszed a lábad. Na meg van mindenféle harisnya, amit én nem tudok viselni, mert a bőrömet szétvakarnám alatta, na meg megsülnék. Maradnak a visszerek, le vannak tojva. Majd hosszú szoknyában leszek csini jövőre. :D

KépKép
szkagi

Viki! Jó Apázást! :D
Vendég

Ági! Látod? Te is vinnéd őket! Merthát ki vigye ha nem a gyereke?
És a ház,meg a sok teendő!
Azért ahogy leírtad nagyon jó kis férjed lehet,csak néha te is többre vágynál,ez tök normális és érthető!!!!!!!
De azért mindent nem várhatunk el mi sem (sajnos :oops: ),nekik is kell némi kikapcsolódás!
Persze ésszerű határokon belül!
Jó cseresznyézést!

Anyjuk! Egyetértek! Találj ki valami jó programot!
Menjetek el egy jót hammolni,aztán séta mondjuk????
Nem jó!
Tényleg jó lenne valami barinő a közelben,mert nem jó így bezárva!
A múltkor én is emiatt törtem ki,mintha ő tehetne róla,hogy én egésznap a lkásban vagyok!! :shock:
Csak nézett hülyén,hogy most a hormonjaim csinálják vagy mi van velem?? :lol:

Anyu ollllllllllllyan fini hamát csinált és én megint alig bírok majd enni!!!
Petrezsejmes újburgi,finom aprószemű,egészben!!!
Rántott tök,karfiol,párizsi,sajt!!!!!!!!!
Nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Megvbárom Apát aztán hamázunk!

Kép

Kép
ibm

Ibm,
egészségetekre a szundítást!!!

A férjecském nem egyedüli gyerek, van egy bátyja, ő is viszi a szülőket.... és ő vett taxicsekket is, hogy azzal is tudnak menni, ha kell.

Az én tesóm meg külföldön él (Éljen anyjuk és Dodó!!!!), persze hogy akkor jönnek haza, amikor szülni fogok, Szonjának meg már nem lesz bölcsi, de az anyukám meg nem tud majd segíteni, mert a tesómék (gyerekestül) nála fognak lakni.

ááááááá

inkább dolgozom, látjátok????

azzal szoktam magam vigasztalni, hogy biztosan van, akinek ennél rosszabb. És ez így igaz!!!!
csak nyavalygok itten.

Holott felvették a lányomat oviba!!!! Iggennn!

KépKép
szkagi

Szkagi! Fő a pozítiv hozzá állás! :D
Vendég

Lányok! Mindjárt a NGC-en lesz 15 órától 16-ig az "Élet az anyaméhben"c.műsor!!!

Véda
Vendég

jaj lányok!

szörnyű hogy milyen vagyok...
megettem egy nagy szelet dinnyét 2-szerre. kb. fél óra volt a kettő között. a kettő együtt kb. 1,5-2 kg dinnyeszeletet jelent. nah meg azt hogy most szét durran a hasam és szó szerintem jövök megyek a wcben.
pisilek. nem tudom 5 perc eltelik-e a két menetel között.
lehet rossz ötlet volt, de hát nem tudtam neki ellenállni :oops: :oops:

kitartást! apukák már csak ilyenek, meg mi is. ezek a hormonok... egyébként ilyenkor az ő idegrendsezrük, hormonuk is máshogy állítódik be. lehet azért is ilyenek. még most igyekeznek kihasználni a szabadidőt. utána azt hiszik nem lesz nekik, megszűnik a világ számukra.

ibm!
egészségedre a szundit. igyekezz kihasználni minden ilyen időt, mert utána ugyse te dirigálsz alvás ügyileg :D mint ahogy már most se időzíted őket :D :D :D
a petrezselymes hammi meg a hozzá tartozók ide is jöhetnének. nagyon jól esne. itt van finom saláta hozzá :D
osszuk meg amink van!!!

Kép

Kép
timi1982

gyors leszek csajok mert indulunk a balcsira... tegnap este összeírtam amiket mesélni akartam, de aztán elmaradt. A lényeg:
andinak nagy gratula
hene köszi a beszámolót
lábfeltétel: éjszaka kb. 40 centivel magasabban voltak a lábfejeim mint én (jó nagy párnát tettünk alá) és reggelre előtűntek a bokáim. :)
most viszont rohanok mert tényleg indulunk. majd vasárnap este jövök, addig remélem lesz megint egy-két baba :)
mindenkinek szép hétvégét!

KépKép
muffin

Sziasztok!!
Na..már egy kicsit pihentem.... de a derekam még egy kicsit fáj.
Már egy hányingeren is túl vagyok, de most meg szerencsére tudtam enni, bár nem sokat!

De délután aszem lemegyek a boltba, és veszek dinnyét... most hogy szó volt róla ugy megkívántam!! :) És ugysincs itthon gyümölcs!

Lehet hogy holnap megynk a strandra!! :) Alig várom! Lehet hogy csinálok egy kis rántott cukkinit, és majd azt viszük ki kenyérrel..... az még hidegen is nagyon jó!

d.dodó

muffin!
Jó pihenést a Balcsin!

d.dodó

Halihó!

Huhhh, ejártam a lábam. Voltam postán, bankban, a plazában (a tegnap vásárolt könyv megvan Apának :evil: így kénytelen voltam kicserélni - még nem tudja, csak megtaláltam 8) ) aztán vettem polcot a fürőbe, tükröt, mert tegnap eltörtem 1-et és természetesen ettem egy csavarós fagyit is!! :wink:

Ami - igen, ma egyedül voltam a koriban, mert apám jött hozzánk, anyu küldött pár cuccot és nem volt bizti hogy hazaérek addig, ő meg rohant tovább. Így Norbi is jól járt, mert alhatott 11-ig :) .
Állatira irigyellek az alvás + a fini hamma miatt!!!! :D Csorog a nyálam. Én mára nem rendeltem, főzni nem volt időm, úgyhogy csak gyümi van itthon. Asszem vacsira sültkrumplit eszek. Meg mindent amit még találok! :twisted:
Igen, hétfőre hívott be a doki a köv vizsgálatra, mert most már tényleg nem a magánba kell mennem hanem a koriba. Ráadásul reggel 3/4 7-re!!! :shock: Az azt jelenti hogy fél 6-kor el kell indulnom. Jól hangzik... reggeli kínzás... Egyébként sejtem mit tervez. Aznap ügyis lesz, hajnalban jól meggyötör és még a műszakja alatt visszamegyek szülni! :twisted: Nem vágja még hogy Nóri baba nem ilyen kiszámítható... :P

Jaj, ma olyan gyönyörű csöppségeket láttam a koriban, hogy csak kapkodtam a fejem! :D :D :D Kérdeztem a szülésznőket, azt mondták valami iszonyat szülés-dömpinget csinált a front tegnap, tele van minden kórtelem! :o Még jó hogy nem most mentünk... pont ettől parázok, hogy jön egy front és lőttek a jó kis alapítványi szobáknak :roll:

Muffin - jó utat! Vigyázz magatokra!! :wink:
Vendég

Képzeljétek kaptam anyukámtól 3 nyári rucit (egyik sem terhes ruha) de mondtam is, hogy én már olyat nem akarok, hanem inkább olyan kéne amit majd szülés után is tudok hordani! Tök ari nem??????????
(nem is volt drága, a piros a kínairól van ugyan de nekem megteszi 2500 volt a feketefehér C&A ból 3500 és a narancssárga is onnan 2500) Sajnos a képek elég homályosak lettek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.06 17:41-kor.
Vendég

Én is elkezdtem vizesedni (biztos a nagy meleg teszi) bár nem igen látszik egyenlőre (látvány minimális), de ahogy ültem a szék lába elég mély benyomatot tett a lábamon. Mutatom a páromnak, mondja igen igen és ő érzi ahogy megfog hogy mindenhol olyan "tészta" tapintatú vagyok. Szóval szerinte mindenhol eloszlik. :D :D
Vendég

v.kata!
Nagyon aranyos anyukád! :)

Hú, vettünk végre dinnyét... idén még csak sárga dinnyét ettem....naggyon finom édes. És pont le volt árazva...valószínű ennek volt köszönhető, hogy már csak egy fél volt, és egy negyed.....hát azt a felet elhoztuk!

d.dodó

Na hol van mindenki? Megint így járok! Ha ideülök csak magammal beszélgetek! Bár jó társaság nem mondom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de mégis.....
Vendég

Dodó: de jó! Én is ennék dinnyét! hmmmmmmmmmmm
Vendég

Wera! Nem semmi körútat tettél meg a mai napon! A mi kórházunkban múlthét szombaton 10-en szültek! :D

Vidokata! Anyukád nagyon aranyos! A rucik nagyon csinik és a pocid is! :D

Muffin! Jó pihenést a Balcsin!

Dodó! Én kedden vettem görögdinnyét! Nagyon fini volt! A sárgát is nagyon szeretem!
Vendég

Kata! Én vagyok! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?