A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

bogyra, nagyon szép a csokor!!!!!

ne hagyd magad lebeszélni a terveidről... persze hogya vöcsök árus arra hajt hogy minél több pénzt kihúzzon a zsebedből, miért nem mondtad neki ,hogy te kifejezeten buksz a kicsi és csúnya csokorra, csinálja csak meg :D

halálra röhögtem magam a katonaisátron :lol: :lol: :lol:
na most magyarázhatom a kollégámnak, hogy persze én vadul dolgozom itt :D

megerősíteném amit doo mondott, nekem is azt mondták, hogy a 16-18 hetes UH adja a legponotsabb születési időpontot, mert utána már nagyon eltér a babók fejlődési üteme, na meg ott a genetika is... szóval a dokim nem is tologatja az én időpontom, pedig a hasa megszülethetne már május 13-án, a feje meg május 27-én :lol:
pici76

Doo, igen, télleg volt malőr a kórházban, pont előtte mint én voltam. Valami mésztelepi cigánycsávó ment a barátnéjával, és a Pazár volt az UH-ban. Na és nemtommi volt, de valami felnyomta a cigány agyát (hm, annak helyét) és kérdi a Pazártól, hogy hogy hivják magát? Az mondja. És elkezdi fenyegetni, hogy igy meg ugy. Na erre az aszisztensnő jól megmondta neki a magáét, meg hivtak valami biztonságist, az kidobta a csáveszt, de azóta nincs apuka az UH-ban. Menjen magánba, aki mozizni akar. Jó, ezek után valahol megértem, de megitn az a véleményem, hogy az összes büdös cigány dögöljön meg valami rothasztó kórságban, mert már megintm iattuk húzzuk a rövidebbet. Mert a magamfajta fehérember nem csinál ilyet, az biztos, de nem lehet kiirni, hogy cigány apa kintmarad, fehér bemehet, mert ugye szegények emberi meg személyiségi jogait mégsem szabad megsérteni. A k..va anyjukat!!! ...na már megint tornáztam a vérnyomásomra...talán most 110/60.. :lol:

Anido, én is örülök, hogy nincs kamratágulat, de valahol én is azt gonolom, hogy talán nem is volt, csak azt a köcsög UH-ot találták ki azért, hogy bosszantsák a kismamikat!

Bogyra! Tök jó a csokor! Mellesleg én azt a verziót hallottam, hogy külön helyen kell a csokrokat rendelni. Azaz a tiedet meg a másikakat. Mert igy nem jönnek rá, hogy eskire lesz és akkor feleannyiba kerül. De ennyiért tökre nem sok, úgyhogy sztem maardj ennél. (Viszonyítani nem tudok, mert nálunk komplett dekor volt, 100asba került. Drága volt, de ők csináltak midnent, teremdisz, lányosházdisz, autódisz, templomdisz, koszoruslánycsokrok, 2 menyasszonyi csokor...és ráadásul a csaj még szabadkozott, hogy pont azon a héten ment föl sajna a zöld levelek ára, ha tudja előtte megveszi, párezret lehett volna spórolni...szóval rendi csaj volt! an mindegy, csak jó nosztalgiázni, de rég is volt Isteenm, az a július..!!)

Lorci, igenis nőhet ekkorát a kölök (ugye te irtad??) heti 200gramm belefér, bár gyanitom, hogy megintcsak az van, hogy az Uh meg a valóság egész más....persze a jót klassz dolog elhinni, de én már azt is nehezen hiszem. Azon viccelődtünk, mondjuák itt, hogy milyen kicsi a kisbabám, aztán majd jól meszületik majd 4 kilóval...:D Jó, a hasam nem egy nagyágyú, de magam se vagyok egy debella alkat. Már úgy kiindulási időket idézve... :oops:

Jaj, jöjjön már ez a hülye tonerkazettás, aztán mehetek haza anyuéktól..!

Kép
[/url]
gypsophila

Ja, Pici76nal írtam a 800grammot....bocsesz, a névmemóriám nulla.. :oops:

Lorcinak meg azt akartam mondani, hogy legyen szíves télleg infozza már meg a dokiját lepényöregedés meg kzsáramlás meg ilyen téren...na nem a hibakeresés céljából, hanem köz- azaz dokivéleménykutatás címén. :wink:

Kép
[/url]
gypsophila

Sziasztok,

Bogyra: Szep a csokor, te meg egy hos vagy, hogy egesz nap csak lotsz-futsz!!!! Pihizzel este es labakat az egekbe!!!!! :)

Oke Gyps megkerdem a dokit, amugyis most sok kerdesem van hozza, felgyulemlett 1 honap alatt.

Jaj csajok utolert a dogvesz!! Faj a torkom, fejem, fazom, minden bajom van!!! :( :( Utalom ezt. A terhesseg alatt mar annyiszor voltam megfazva, orrfujas (kozben oklendezes,..nektek, akik meg voltatok fazva nem votl ilyen??), gyumolcs, mez..100 evig tart mindig mire rendbejovok. Most szedem megint a Homeogene 9 tablettat, ez mukodott torokfajasra multkor is. Ettem sok almat, meg narancsot, melle nyomattam Wasa Bread-et, ketszersult hijan, hogy a gyomoregesbe ne pusztuljak bele a sok savtol. Ugyhogy mar latom ma is fasza ejszakam lesz!! raadasul mar csak felig ulve tudok aludni, igy szunyaltam most is delutan. Azt hiszem en az elkovetkezendo 3-4 evben mar tobbe nem fogok aludni!!! :( Ja es holnap, holnaputan ugye disco!!!!! Kiraly!!! :twisted:
Na nem baj, a cartoon network-on animacios meset nezek,amiben van egy kis ujszulott barany, cumival a szajaban...cuki!! Nekem mar ujabban csak ez a szintem!! :D

A hasam nekem is most mar olyan nagy...es gombolyu!! Par nap alatt akkora valtozason tud atesni!!

Kép

Kép
lorcika

Hello Lanyok!

JO HIR!!! Jok lettek a cukoreredmenyeim!!! :D
Maradunk a ket heti talalkanal, vervetel+diabetika! Most very happy vagyok!
Biztos szurkoltatok nekem. :D

Bogyra!
Jol tetted, hogy nem engedted befolyasolni magad csokorugyben.
Az egyik baratnem jart ugy, hogy mindenkepp Quenn zenet akart a polgari szertartas alatt, erre lehurrogtak, hogy rock zene nem valo, pedig koztudott, hogy nem egy lassu nagyon szep szamuk van.
Mondanom sem kell, hogy nagyon klassz lett az egesz!

Lorcika, jobbulast kivanok Neked! Remelem hamar elmulik. Nagyon szar tud lenni, mert igy meg aztan tenyleg nem tud aludni az ember. :(

Holnap UH, nagyon varom - gondolom irtam mar parszor, sorry :oops:
Sajna a parom nem tud jonni, dolgozik, 11 es 1 kozott kell mennem, na ebbol a pontos idobol arra kell kovetkeztessek, hogy innen sem fogok hamar megfordulni... :shock:

KépKép
horilda

Először is sziasztok!

Tipikus eset: amikor itthon ülök a gép előtt, akkor alig irogattok, amikor meg dolgom van és nem férek géphez, olyan aktívak vagytok, hogy hihetetlen. Nem győzöm olvasni és reagálni.

Szóval:
Horilda, nagyon baba lett a tapéta. Miket ábrázol? Kisherceg?

Gyomorégés. Hát igen, ezzel én is küszködök. Mostanában minden este, lefekvés előtt. K...va szar. :(
Egyenlőre mazohista módon semmit nem szedtem rá, de ha ez így folytatódik, valamit kénytelen leszek.

(Apa most tett elém egy nagy adag feketeribizlis fagylaltot. Hát nem drága?)

Bogyra, 90 E-F-es méreted van? Aztamindenit. Nekem csak 80-as kell...
Bogyra, ez a virág dolog. Azért elképesztőek tudnak lenni az eladók. Sok eladó (főleg drága ruhaüzletekben) úgy néznek rád, mikor sokallod a termékért az árat, mintha ők a kis minimálbéres fizujukból úgy tudnának vásárolgatni.
Nehogy kellemetlenül érezd magad, hogy Te nem szánsz 50 ezret virágra.
Tök aranyos vagy, hogy leírsz mindent. Jó olvasni, de tényleg. Jesszusom, akkor tényleg nagyot sétáltál.
Most látom a csokrot, szerintem nagyon szííp. Egyszerű.

Anido, nagyon jó, hogy minden rendben veletek.

Gyps, mi is lesz a bébi neve? Bocs, hogy nem emlékszem.

Horilda, szuper, hogy ilyen jó lett a cukrod. Gratu.

Lorcika, ha ennyire belejöttél a vasalásba, nem ugranál át hozzánk is?:)
Ügyes vagy!
Látom nálatok is jók lettek az eredmények. Jól van.
Jobbulást kívánok! Tarts ki!

Doo, azért mindenesetre érdekesen intézte el ezt a kiküldés dolgot a doki. Gondolom nem esett jól a párodnak sem.

Nah, azt hiszem végigolvastalak titeket!

Én ma voltam fogorvosnál, minden okés.
Meg voltam tornázni, meg kicsit az irodába is benéztem.
Most meg nekiálltam itthon selejtezni. Már alig férünk el a szekrénybe, muszáj. És már nem szeretném látni a ronda téli göncöket!
:twisted:

Majd még jövök később.

Niki

Kép
niki30

Aszem kezdek vizesedni megint, a combom, a karom mindenem.... Jajj a Gergővel is ilyenkor kezdődött és a végére úgy néztem ki mint egy mislen gumibaba.... :(

Aszem elkezdek inni egy kis csipkebogyó teát... az enyhe vízhajtó, hátha jobb lesz...

Megyek alukálni, holnap 8-kor kezdek a kozmetikusnál, aztán angol ZH második forduló - szódolgozat - . Majd 2-re megyek a sebészhez, a bal lábamon benőtt a köröm, pont mint Gergővel. Akkor is terhesen nőtt be és azóta se, de most persze igen. Úgyhogy megműtőgetik egy kicsit... Úgy félek... tök beszari vagyok...
Ez is mitől lehet, arra gondoltam, hogy megváltozik a járásom és így irritálja a cipő.. vagy nem tudom, lehet csak a súlynövekedés is elég hozzá. :(

KépKépKép
bogyra

Bogyra, kitartást a köröm műtéthez!
Jajj szegénykém. :oops:

Kép
niki30

Lányok, itt van egy jó kis babakelengyés cikk.
Ha esetleg valakinek még szüksége van rá.

http://babanet.hu/hol-mi/kelengye.php#

Kép
niki30

Szia Niki, igen kishercegek vannak rajta, akik szappanbuborekokat akarnak kibokni, de en csak kismanoknak hivom oket, azt nem tudom miert. :wink:

Bogyra, szegeny a korombenoves igen kellemetlen dolog, nekem is volt, bar mar tobb evvel ezelott, a nagyujjamon, hat akkor kivagtak lezerrel, utana kicsit fajos volt, de aztan szepen meggyogyult.
Legalabb az mar soha tobbe nem nohet be.

Epp krumlit sutok Apucinak, nem szoktam ilyen keson mar sundorogni a konyhaban, csak hat Pestrol robog haza, es mar nagyon ehes, az meg frissen jo.

No ha nem jonnek mar, Mindenkinek Jo ejszakat!

KépKép
horilda

pici, en is csak azert orulok ennek az idopont tolasnak (ami persze csak elmeleti), mert így addig tuti nem kell befekudnom, ha lejart volna is a terminus. de egyebkent sztem is badarsag oda-vissza csusztatgatni. de ezt mar korabban is kifejtettem.

bogyra, tenyleg szep a csokor. az ember lanya jo, ha esznel van es ragaszkodik az eredeti tervhez - legyen szo eskuvorol, babaholmikrol, stb. sok penz-lehuzos zsakutcaba bele lehet futni! es ahogy mondani szoktak: a kevesebb tobb! :) de hallod-e, jol ki tudod provokalni az emberekbol az odafigyelest! :D ugyh: nagyon-nagyon hosies vagy a mai turaddal!

kerdesedre valaszolva: en nagyon jol birom (igaz, most mar ritkan rohangalok ennyit, mint Te). lehet h álterhes vagyok?! ;) mindenki azt mondja h a pocakom is olyan, mintha csak odatettek volna :) es tenyleg nincs semmilyen panaszom. ultra szerencses vagyok!! se gyomoreges, se visszer, se orrdugulas, se sirossag, semmi. na jo, egy kis borbigyo ;) ha tudok, teszek majd fel pocakos kepet.

horilda, orulok a cukrodnak!! :)

jo ejt mindenkinek!
Vendég

Szép jó reggelt!

Hogy aludt a társaság?
Én most egész jól. Meglepő módon, két napja nincs gondom az alvással. Viszont az esti gyomorégés... :cry: Bár szerencsére nem tart soká, egy kis felülés, úgy marad, aztán vissza, aztán ezt 1-2x ismétlem és akkor megnyugszik.

Pocakfotó. Ha valaki tud, tegyen már fel! Úgy néz ki, ápr. 10.-én rólam is készül egynéhány pocakfotó. Egy fotós barátnőm megígérte, hogy megörökít pocakkal. Egyébként ő csinálta ezt a kucsmás fotómat is még annó. Szóval bízom benne, hogy újabb sztárfotók készülnek. :) :) Höhh.:)
Meg ha tudtok páros/férjes képet is tegyetek fel. Imádok fotókat nézegetni. És azt sem tudom, ki hogy néz ki.
:cry: Szóval kiváncsi vagyok rátok.

Most megyek ki babázni egy barátnőmhöz Diósdra. Aztán este óriási palacsintasütést rendezünk. Jönnek át barátok és rakottpalacsinta lesz a vendégváró. Tudjátok, az a rétegzett. Isteniiiii! Már úgy kívánom. Jah, és a vendég barátnéé is kismama, úgyhogy jól bezabbantunk:)

Na puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és szép napot! (bár olyan borús, csúnya az idő)

Niki

Kép
niki30

Sziasztok!

Bogyra: nagyon szép a csokor. Szerintem ha szeretnél valamit ne hagyd magad eltéríteni!
Lorcika: jobbulást!
Horilda: örülök, hogy jó lett a cukoreredmény!

Lányok olyan jó, hogy rátok lehet számítani. Együtt örültök velem a jó UH eredménynek, ha pedig aggódok, akkor hamar meg tudtok nyugtatni. Köszönöm!!!

Kép
anido

Sziasztok,

En az allapotomat inkabb most nem reszleteznem....sem az ejszakamat (horror)!!! :(
Baromi szarul vagyok, es nem eleg hogy a fejem szetszakad a par ora alvastol,a torkom nagyon faj, de meg eg a gyomrom is!!! :( Tegnap ejjel mar annyira kivoltam....olyan faradtnak ereztem magam (nah ja elozo este sem vittem tulzasba az alvast), ugy voltam vele, hogy a fene egye meg a babauci erkezese elott meg jo lenne aludni!!!!!
Ugyhogy en nem is irok tobbet, mert most elegge totalkaros vagyok.
Mindenkinek szep napot kivanok.

Lorci

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

A kelengyés oldal egész jó, bár én már mintha unnám ezt a dolgot...egyszerűen nem birom fejben tartani mit vettem már mi az ami kéne, miben maradtam, mi az ami fölösleges...na mindegy.

Azt nem tudom, hogy azokat a receptre felírós dolgokat, mint popsikrém mittuudomémi a gyógyszertárból, ,ki írja fel és mikor????

Doo, te kit választasz gyerekorvosnak???? Mikor kell eldönteni???

Na pusza, mennem kell.. :((

Kép
[/url]
gypsophila

Lorci, jobbulást!!

Kép
[/url]
gypsophila

sziasztok!

Brendon babánk meg óhajt születni,szigorúan fekszem,SZORITSATOK!!!!!!!!,6 hét még olyan jó lenne.Bár biztosan semmi baja nem lenne,a súlya is jó,a szivét,agyát,külön jól megézték,szóval elvileg minden rendben lenne...de akkor is...
Anyu azzal biztat,hogy én 6és fél hónapra születtem,ezelőtt 28éve,komolyabb ellátás nélkül,most meg 178cm-es magas,nem beteges csajszi lettem.

veletek remélem,minden ok.

puszika minden pocira!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi.baba: Nagyon drukkolok, hogy meg ne jojjon ki a picur, de tenyleg most mar nagy baja nem lehet ha megis ki ohajt jonni!! :)
Pihizzel sokat!

Kép

Kép
lorcika

sziasztok,

horilda gratula a cukor eredményhez, élő példa vagy, hogy odafigyeléssel meg lehet úszni az inzulinozást :)

jaaaj szegény lorcika, ne gebedj már most le, mire végre jön a jó idő!!! méz méz és sok sok citrom!
egyébként nekem is nagyon hirtelen nőtt meg pocakom, most már szép hegyes :) , talán mintha 2 nap alatt ugrásszerűen emelkedett volna ki belőlem :shock:

Niki, rakott pali :) nyam nyam, most meghoztad az étvágyam hozzá, tutira csinálok én is hétvégén :)

képzeljétk csajok ma arra keltem hajnali 5kor hogy földrengés van nálunk... tök úgy éreztem hogy az egész testem meg az agyam is rázkódik... aztán pár másodperc alatt kitisztult a fejem és akkor döbbentem rá hogy nincs földrengés csak Zsófi egy óriásit rúgott belém.. hát ilyet még nem éreztem, és szerencsére csak egy mega rúgás volt, de rezgett tőle mindenem még egy ideig.. :shock:

eddig olyan jó volt, mindig utánam ébredt a kiscsaj, még sohja nem keltett fel... remélem nem szokik rá :shock:
pici76

gabi,

mit jelent az hogy ki akar jönni???
tágulsz????
pici76

gyps, a felírós dolgokat a védőnő írja fel, majd mielőtt bemész a kórházba a te TAJ számodra azt hallottam a 37-38. héten rá kell kérdezni ha nem forszírozza a védőnő...
pici76

Sziasztok!

Gabi én is 7 hónapra születtem pontosabban 32 hétre és 1550gr-al és semmi bajom nem volt. De azért pihenjél jó ha bent marad még egy kicsit. Nem bírok pihenni hétágra süt a nap és úgy sétálnék csak a lábam nem bírja. Már 12 kilót híztam jól le fognak tolni a tanácsadóba és még mennyi fog feljönni a végéig. Kép
Egy pocis kép.

Kép
rena10

Rena, húú de jól nézel ki, nagyon csinos kismama vagy. Hol is van az a 12 kg?
:roll: :o

Lorcika, pihenjél és tedd azt, ami jólesik. És kényeztesd magad a pároddal!!!!

Gyp, nálunk úgy fog működni, hogy a legközelebbi találkozón a védőnő bemutat a gyerekorvosnak, aki szépen felírja a különböző krémeket, egyebeket. Apuci meg szépen kiváltja mire hazajövünk a kórházból.

Gabibaba, tényleg most akkor mi van? Hogy-hogy meg akar már születni? Érzel valamit????

Most megyek, összekapom a lakást, aztán bekeverem a palacsintát és várom a vendégeket!
Szeretem a vendégvárósdit!

Csajok, fotókat feeel!!! Úgy, mint Rena!

Niki

Kép
niki30

Sziasztok!

Mai UH eredmenyeink:

BPD:83mm
FOD:100mm
HC:289mm
AC:273mm
FL:61mm

Becsult sulya: 1800+/-260

Magzatviz mennyisege atlagos, lepeny a hatso falon tapad.
Szivfrekvencia: 158./.min

Koponya vegu fekves, szoval iranyban vagyunk! :D

Azt mondta a dokim, hogy minden a legnagyobb rendben, tokeletesekaz ertekek! :D :D :D

Nagyon orulok, ja es az en dokim is azt mondta, hogy lany lesz, es en direkt nem mondtam, hogy a 4D-n is ezt mondtak.
Szoval ugy nez ki, tenyleg Elina lesz. :D

Anyosom jott el velem, kivancsi volt, es nagyon tetszett neki.

KépKép
horilda

Rena, nem igen tudom, hol van rajtad az a 12kg, na hat ezert mondom en mindig, hogy nem lehet megmondani, hogy mennyit lehet felszedni, es ezt rahuzni mindenkire.

Gabibaba, mizu van nalatok??? Mondta a dokid, hogy...

Niki, majd probalunk valami elfogadhato kepet csinalni rolam, mert valahogy a tukorbe nezve nincs bajom, de a kepeken nem tetszek magamnak, megkerem Apucit csinaljon meg rolam.

Niki, kulonben tenyleg szuper az a kucsmas keped, jo hogy keszul meg rolad profi kep igy is. Amint megvan tedd fel. :D

KépKép
horilda

Lanyok!

Jol tudom a kovetkezoket?

BPD: fej atmeroje keresztben
FOD: fej atmeroje hosszaban
HC: fej kerulete
AC: haskorfogat
FL:combcsont hossz

A baba teljes hosszat mar nem lehet ilyenkor megmerni?
Annak van ilyen roviditese? Vagy nincs?

Kosszke elore is!

KépKép
horilda

Rena, hát tényleg nem látszik rajtad 12 kiló... rajtam 8 van, és bár én sem vagyok nagy darab, nálad jobban ki vagyok gömbölyödve...

én is ígértem adatokat:
szóval szerdán voltam 32+3
BPD: 78 mm
HC: 287 mm
AC: 273 mm
FL: 62 mm

Becsült súly: 2043 g
Szívfreki 143
pici76

Horilda, mivel a lábai a nyakába vannak csapva, nem lehet teljes hosszt mérni :D

a rövidítéseket jól írtad
pici76

Sziasztok,

Rena: Tok szuperul nezel ki! :)
Horilda: Orulok, hogy minden oke es a kicsi befordult szepen menetiranynak! :)
Pici: Szep nagy babucid van! :)
Kivancsi vagyok en is az enyemre, az enyem egy orias baby, de en csak jovo het csutortokon megyek.

Asszem a babaszoba.hu-n a 9 honapnal font vannak ezek a roviditesek, hogy mi mit jelent.

En ma egesz nap punnyadtam...nem mondanam, hogy jobban vagyok..sot jon az este es ez csak rosszabb lesz! :( Na nem baj, holnap egy uj nap es holnap jobb lesz!!!!

Ha magamnal leszek es nem felejtem el, akkor en is folrakom az elefantbalna kepet, amit apu csinalt 2 napja. :shock:
Niki jo otlet ez a profi foto. Apu nagyon jol fotozik, ha meggyogyulok, szepen feloltozom, haj belo...smink es en is csinaltataok magamrol valami impozans kepet..mar ha ez lehetseges! :wink: :D

Kép

Kép
lorcika

http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm

horilda itt látható még több rövidítés jelentése
pici76

csajok le tudná valaki ügyeske írni nekem hogy hogyan kell fényképet feltenni ide???
pici76

Gabibaba,
mi a gond pontosan? fő a nyugi! a szíved mit súg: jönne v maradna még a baba? az a tapasztalatom h ilyenkor az ember megérzései sokat segítenek abban h ne parázza agyon magát. az orvosok sem mindenhatók, a veszélyekre meg felhívják a figyelmet, aztán győzzél megnyugodni. akárhogy is lesz, úgy lesz jó, hidd el! ha vmiért ki kell jönnie, akkor az nyilván azért lesz, mert vmiért már kint jobb neki, ha marad, akkor pedig még kell neki a pocakod nyújtotta biztonság. sok lelkierőt kívánok Neked, no és a babának is!

Rena,
hát nem úgy nézel ki ezzel a 12 kg-val, mintha éppen készülnél szétfolyni. sztem ne hagyd magad befolyásolni ilyesmivel. egy eleve vékony nőnek sztem teljesen más +12 kg, mint annak, aki már túlsúlyos a várandósság elején.

Gyps,
én márc. elején rákérdeztem a védőnőnél h mi lesz a gyerekdokival. erre megkérdi h választottam-e már és h kit? mondom h honnan tudjam, mikor azt se tudom h kik vannak (ő erről soha nem beszélt, ismerősöket kérdezgettem azért). na mindegy, a lényeg az h megbeszéltem vele h Dr. Barabási Piroskához mennénk, mert körzetileg is hozzá tartoznánk, homeopátiában is jártas (ha nem így lenne, vszeg a Rákóczihoz próbáltam volna bekéredzkedni) és dicsérte mindenki, akit kérdeztem. úgyh múlt héten bemutatott neki, és felíratta vele nekem a recepteket, amit igyekezni kell majd a szülés után kiváltani, mert az én babásított tajomra csak addig érvényes, amíg meg nem jön a babáé - és az mintha úgy hallottam volna h pár napon belül megérkezik. úgyh páromnak beadagoltam h neki kell kiváltania másnap, ahogy megszületett Viktória.

csao.
Dóra
Vendég

megkísérelek feltenni 3 fotót magamról. márc.4-5én készültek, a fehér ruhás meg kb egy héttel később, szal úgy a 36. hét tájékán. már nem egész firssek - úgy értem, azóta állítólag még tovább nőtt a pocakom. pedig a férjem már kb 2 hónapja azt mondogatja h ennél nagyobb egyszerűen már nem lehet, az képtelenség ;)

http://kepfeltoltes.hu/view/070325/dora ... es.hu_.jpg
Vendég

Sziasztok!
Nem tudom ebbe a topikba volt-e, de ha igen írjátok már le légyszí hol tudom megnézni a neten az UH-s adatokat, hogy melyik hétnek felelnek meg..
Köszi!
Vendég

pici,
én sajna nem tudom megmondani h mit kell csinálni, mert nekem egy másik fórumos lány csinálta meg :oops: , nekem már csak be kellett másolnom a fotókat. de asszem már ideje lenne nekem is utánanéznem h hogyan megy ez a fénykép felrakás :roll:
Vendég

Doo: Azt a mindneit de szep nagy pocid van!! Huhuuuu megennyit fog noni a mienk is?? Nekem mar ez is nagy!! :)

Nem tudjatok, hogy Strepslilst lehet szopogatni torokfajasra? Azt irja kerdezzem a dokimat..hat o most szabin van! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Először is Gabi vigyázz magadra, tedd keresztbe a lábad és pihenj! :)

Lorcika neked jobbulást te szegény, és végre kívánom hogy ki tudd magad pihenni! Olyan szörnyű kialvatlannak meg betegnek meg terhesnek meg feleségnek is elnni egyszerre! :)

Olvasva az adatokat az UH-tokról, tök kétségbe vagyok esve, hát nagyon nyamvadt a szaros kis 1400 grammjával ez a gyerek! Annyira frusztrálom magam, hogy most éppen az a rögeszmém, hogy a hasam is kisebb lett! Ezt arra alapozom, hogy két héttel ezelőtt volt rajtam utoljára az egyik kismami nacim, és akkor ugye beállítottam poci méretre, mostmeg majd leesett rólam, és két- három gombbal beljebb kellett gomboljam.
Dehát eszek eleget, mozog is csak nincs semmi baja, az áramlásom is jó a lepényem is friss mint a harmat....

Megjártam a hadak útját, reggel a kozmetikus kínzott és még drágább is volt mint az orvosi ellátás (vizitdíj). A sebészt is megjártam, most nagyon fáááááj és lükteeeet és duzzad és vérzik és és és ..... :cry: :cry: :cry:

Megyek fel is polcolom és eszek valami kalória dús gyü,ölcsöket, hogy nőjjön meg Levibaba :)

KépKépKép
bogyra

Doo!

Hogytemilyen csinibini kismami vagy! :) :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra: Jaj a labad!! :( Remelem holnapra mar jobb lesz, gondolom ez ilyenkor bazira faj! :(

Kép

Kép
lorcika

Bogyra nekem is ez a mániám hogy kicsi a hasam és nem nő rendesen. A páromat szerintem már megőrjítem ezzel. Ahová járok tornára ott van egy kismama aki 37 hetes és sokkal kisebb a hasa mint nekem neki kb 2600 gr. a baba-úgyhogy nem aggódok legalábbis megpróbálok.

Kép
rena10

sziasztok!

szerdán este ültem a fürdőben,mármint csak ott egy széken,3 órán keresztül szabályosan 20 percenként egyre erősödő fájásaim voltak....a dokinő azt mondta,felpuhult és megrövidült a méhszáj,kezd kinyilni,majdnem egy ujjnyi,a magzatviz minimálisan szivárog.nem nagyon megy az ülés sem,keményedik a pocim,enyhe mensis görcsökkel,és a méhszájam meg mintha ólomgolyó akarná átszakitani.a feje beilleszkedett,mármint ezt nem tudom,hogy mondják,csak lejjebb van a feje,mint amikor szüésre áll be...remélem érthető.
akkor úgy éreztem,meg fog születni,egyenlöre viszont most ógy gondolom,és érzem,tehetek ellene,és igyekszem is.aztán ha nem megy,nem aggódom,akkor meg ógysem tudok mit csinálni.ma úgy érzem,marad,ki tudja,mi lesz holnap.álmomban megszültem,kislány volt,de mi ugyanúgy Brendonnak hivtuk,szerintem lelkileg igy készültem fel arra,mi lenne,ha kibújna.Az egészsége miatt annyira már nem idegeskednék,csak igy egészségesen parázgatok,de ez normális.szóval Ő dönt,én ezt elfogadom,azért szeretném,ha szófogadó baba lenne,és maradna még.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bogyra, Lorcika, nagyon sajnallak Titeket, es jobbulast kivanok!!!
Biztos hogy naprol napra egyre jobb lesz.

Doo csini vagy Te is, szep nagy pocid van mar.

Amugy Bogyra nyugi a baba sulya miatt, no para, nem baj az ha nem olyan nagy, biztos minden rendben, hisz mocorog, es gyarapodik is.

Pici koszi linket, nagyon hasznos. :D

Lanyok ma keszitettem egy tojasfat, meg sosem csinaltam ilyet, meg tojasokat akarok festeni, jajj annyira kedvet kaptam ezekhez, majd azt is lefenykepezem.

KépKép
horilda

Hu Gabibaba, akkor izgisen alakulnak a dolgok.
Szoval szerdan egyertelmu fajasokkal, ugy tunt szulsz, aztan azota meg rendszertelenul jonnek neha gorcsok? Vagy ma mar nem erezted?

Azt latom, hogy a hozzaallasod a leheto legjobb, ugyes vagy!
Minden rendben lesz, szoritok nagyon!

KépKép
horilda

Sziasztok!

Gabi én is nagyon csodállak a hozzáállásodért. Végülis senki nem tudja mikor jön el az idő, valakinek van előjel valakinek nincs.Ha régen több mint 20 éve nem volt gond a koraszülött babákkal akkor most se lesz. Szerintem nem is igényelne intenzív ellátást csak inkubátort és szorosabb obszervációt. Én úgy gondolom ha egy baba ki akar jönni akkor -általában- van oka és jobb neki kint. Én például azért jöttem előbb mert anyukámnak kicsi volt a méhe és nem tudtam tovább nőni.

Kép
rena10

Ja és még azt akartam kérdezni hogy ha valakivel van valami kinek lehet üzenetet küldeni? Mert senkinek nem tudom a mobilszámát.

Kép
rena10

Ja és még azt akartam kérdezni hogy ha valakivel van valami kinek lehet üzenetet küldeni? Mert senkinek nem tudom a mobilszámát.

Kép
rena10

Gabibaba juj nagyon drukkolok bármi lesz! :) Ha jönni kell neki, akkor jönni kell, ha marad, akkor marad. (Húde bölcs vagyok én! :D)

Most kezdem az éjszakai szenvedést. Itt vannak a pocak képek.

Kicsit szerencsétlen fejem van. :)

Kép Elefántpocak 1

Kép Elefántpocak 2

Kép

Kép
lorcika

Lanyok tok arik a pocikepek, nagyon csinik vagytok!

Rena cserelhetunk mobilszamot ha gondolod.....en szivesen megadom az enyemet neked, ha meglesz a baba megtudd irni a tobbieknek!

Kép
elizabeth25

köszi a dicséretet mindenkinek :) igazán érdemes ide járni ;)

bogyra,
sztem a gyatyóval simán az van (velem számtalanszor megesett) h kitágult a hordás közben és majd mosásnál megint picit összemegy. én legalábbis mindig ezt a következtetést szoktam levonni az ilyen esetekből, soha nem azt h a hasam mérete kisebbedne ;)
Vendég

Doo, vicces, de látásból ismerlek. Tök kis aranyos vagy a képeken és néztem a kis lakáskát, az is milyen barátságos.
Kicsi ez a Tatabánya. Már nem tudom, hol láttatak, de abból az időből vagy ismerős, mikor még én is otthon laktam.

Lorci, nem is vagy elefántpocak. Teljesen normális méretű a pocakod.
Azért mindannyian jó nagydarabnak írjátok le magatokat, aztán a képet elnézve nem is igaz. Te sem vagy szerintem túlsúlyos kismami.

Na jó éjt, én most fekszem!

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?