Sziasztok!
Drienn, nagyon ciki a kiscsaj, tuti vigyorogva csináltátok:-)
Pont tegnap nézegettem Lilla babácskát az iwiwen::-) Nagyon tündéri, minden kis Manó! Én is imádom nézegetni a képeket, ugyhogy tessék felpakolni jó sokat:-))
A menő szerkó Tescos! Ez az egy együttes amit vettem mikor terhes voltam, ki volt rakva a nappaliba és mindíg nézegettük:-)) Barninak meg mindíg mondtam , hogy a kistesóé. HÁla égnek nem kell vennem szinte semmit Barnus után. Max 1-2 body. Viszont olyan gyorsan nő. Már 68 bodykat adok rá, és lassan kicsi a 62rugi is.
Manó, már azt hittem semmi gond azért nem is írtál. Hát nem tudom mennyire vígasztal, de tesómnál pont ua ez a helyzet. Az első kislány, vaskos kis dundni, a második kisfiú, és sovika. Rengetegett szopizott, de a másodiknál más lehetett a tejcsi, mert sokat is evett, és még sem hízott. Neki anno azt mondták az sem baj, ha nem hízza meg a kötelezőt hetente, ha szopik. Így is volt, keveseket hízott, és az éjszakát 6hetes korától végig aludta

na hát én gondoltam, hogy ez most sem lesz így nálunk... Szóval szernitem ne aggód emiatt., főleg hogy olyan jó alvókája van. Sztem Berti a legjobb éjszakai alvó:-)))
Nekem Barni után 7 hóra jött meg, és nem is tetszett neki a tejcsi. Állítólag vátozik az íze. Hígabb is lett. Nem is akart szopizni már akkor, végül kínoztam magunkat még 10 hónapos koráig...
Én a D vitamint egyből a szájába cseppentem, két oldal megfogom és kinyitja. Barni is mindíg szájba kapta a cseppeket, mert neki Maltofert is kellett adni, és olyan hamar megtanulta, és tátotta előre,ha meglátta az üveget:-) A kórházban cumijára kapta a d-vitamint. K vitamin nagyon keserű, azt kiskanálra, pici anyatejjel adom be.
Ma végre kialudtam magam, kutyamami nagyon ügyi, már nem kellett kelnem hozzájuk külön. Balázs is este 3/4 3kor kel először. és végre délután is nagyot szundiztunk:-) Ma nagyon nyűgike volt, bizti front van. Nincs tv-nk és olyan rossszzzz, egymás után döglött be mindkét tv-k.
Manó jó sokat utazik a párod. Mivel is foglalkozik? Nekem most fog éjszaka haza jönni végre, már olyan rossz, hogy nincs itthon, másodikán vitte ki a barátainkat Londoba, és még csak most jön vissza. Persze a legjobbkor ment el, amikor szült a kutyi, mindíg ő adja be az oxitocin szurit és most ez is rám maradt. Mérgelődtem is, hogy ha haza jön akkor belé fogom vágni a maradék oxitocint....

Bár már elég rutinosan adom a szurit, már nem remeg a kezem:-)))))
Manó te hogy bírod ezeket a hosszú távolléteket? Én biztos megkattannék:-)