Erica, Luca, Monee!
Csatlakozom hozzátok! Én, mint az itt lévő 30-on felüliek többsége megtapasztaltam mindkét kor szépségét!
Monee!
Igen 20 évesen az ember lányának teljesen természetes, hogy babát vár! Életem legszebb 9 hónapja volt!!!
Most 34 éves vagyok, újra babát várok, és még ha több nyűgös tünetem is van (fáradtság, hasfeszülés, puffadás, hangulatingadozás), akkor sem aggódok, már csak azért sem - amit te írtál - hogy: tulajdonképpen mit is tehetnék többet, mint hogy szeretettel várom a megszületését. És kezdem előröl egy kis jövevény felnevelését.
Luca!
Az előbbiekkel nem azt akarom mondani, hogy elítélném a plusz vizsgálatokat!!! Ahogy korábban írtam ikrekkel valószínűleg írtóra be lennék sza..va még 20 évesen is, de 30 fölött végképp! De az orvosok is csak megnyugtatáskén csinálják ezeket a vizsgálatokat, ha úgy tartják, hogy szükség van rá, mert valamilyen okból nagyobb lehet a kockázat!
Beteg gyermeket nevelni pedig nem egyszerű, az biztos (sajna tapasztalatból tudom). De van millió olyan dolog, amit nincs az a szűrés, ami kimutatna!
Mindenki vigyázzon magára és szeptemberben gyönyörű egészséges kisbabáink lesznek!!!
Honey!
Nagyon szépek vagytok a képen! Látszik, hogy jól éreztétek magatokat (meg egymást
Kölkök, Mirci! Merre vagytok? Minden rendben???