Sziasztok!
Először is mindenkinek köszi a pocakdicséreteket! Egyébként most az elmúlt 2 napban vettem észre, hogy mintha most nőtt volna egy ugrást…de lehet, hogy csak úgy érzem, és látszatra semmi. De határozottan feszesebbnek és kerekebbnek érzem.
Sonny!
Én még szedek vitamint és végig így is fogok tenni. Az enyémre rá is van írva, h fogamzás előtt, teresség alatt, szoptatás alatt…de egyébként is, ártani nem árthat, sőt. Ez angol terhes vitamin, pregnacare, mint otthon az elevit v gravida.
Kalappal a szigorlathoz! Mit tanulsz?
Ancsa!
Remélem minden rendben lesz veletek! Sztem a mozgás miatt ne aggódj, az is lehet, hogy pózt váltott, feljebb/lejjebb csúszott, és azért nem érzed most. Korán van még hozzá egyébként is, h ez miatt aggódj. A kórházban majd rád figyelnek. És mit is mondtak neked konkrétan? Azt, hogy baj van, vagy csak nem látják, tehát nem tudnak mit mondani? Mert ha csak utóbbi, akkor kár ennyire izgulni! Fel a fejjel! Szurkolok!
Hát szerintem a nemmel kapcsolatban a doki csak viccelt, és te nem vetted a poént. Haha… :S Nem mindig jó az ilyen vicc. De sztem az hogy nem lát golyókat, és vagy fiú vagy lány, a vicc szerint azt jelentheti, hogy kiscsaj. De nem tudom. Én a helyedben tutira visszakérdeztem volna, hogy akkor most nem látja, hogy mi a tényállás, vagy konkrétan nincsenek golyszlik? Türelmetlenebb vagyok a nemét illetően, mint hogy ennyiben hagytam volna.
Dreika!
Szép a pocid!
Melus!
Gratula a jó eredményhez!
Mesi!
Örülök, hogy nálad is jól vannak a babyk!
Ditta!
A te pocid is tök szép, a gyerkőcök is aranyosak! A medencézős idő miatt irigy irigy! Alig várom, hogy én is otthon elmerüljek benne a kertben! Bár az még nem most lesz, mert mostanra nem állítják még fel, majd csak legközelebb, ha júliusban megyek.
Rborsi!
Örülök, hogy jók az eredményeid és hogy jobban van apukád!
Klarissza!
Hát engem mégis zavar, és nem akarok totál elhízni azért, mert terhes vagyok…nem tartom ezt az összefüggést normálisnak, és megpróbálok tenni ellene. Ok, 10-12 kilórt hízni nyilván normális, ebből a babyvel együtt vagy 5 le is megy egyből…de ha belegondolok 15-20-25 kilókba, ami csak úgy feljön, mert most úgysem fontos…hát, köszi, de nem!!!
Katinka!
Neked is gratula a jó eredményhez!
Sclara!
Üdv itthon! Merre jártatok? Megkérdezhetem, hogy te hánykilónál tartasz és hogy többet eszel-e, vagy többet nassolsz-e vagy csak egyszerűen ezek nélkül jön magától? Én 4kilónál tartok, és több szénhidrátot eszem, de asszem nem nassolok többet, mint régen…talán több egészségtelen kaját eszem, mint szalámis kenyér, meg ilyenek.
Az uh-nak semmilyen kockázata nincs, ugyanolyan, mint a többi, csak a genetikain jól végigmustrálják a babyt, hogy rendben van-e mindene.
Katica!
Neked is gratula a jó afp-hez!
Akyra!
Akkor nálatok most hogy áll a helyzet? Elvesztettem a fonalat már sajnos…most kislánynak néz ki a baby? Pénteken kiderül, hogy szükség lesz-e a cserére, majd szólok, ok?

:D
Pipal!
Ti hogy bírjátok ki, hogy ne kérdezzetek rá a nemére? Én nem bírnám ki!
Lovani!
Ez durva, hogy a laborosok elküldtek, a doki csak tudja mit beszél, nem? Én rácsaptam volna az asztalra, hogy a te dokid ezt mondta, akkor csinálják meg.
Gabi!
Vicces, hogy liftezik a pocidban a baby!

Én nem éreztem még ilyet. De hidd el, amikor jól rátelepszik a hólyagodra, és akkor is nagyon kell pisilned, ha 2 perce voltál, és bekeményíti a pocit, az „sokkal jobb érzés”!
Almi!
Sztem ha a 4D-n láttak kukacot, akkor azt nem fogja leharapni semmi addig míg meg nem születik…ha egy baba csak utólag kukacosodik, az más tészta, ilyenről hallottam már.
Reni!
Üdv közöttünk!
Valaki igazán megtörhetné a fiatalsági rekordomat…már majdnem! :S Én 23 vagyok, és Londonban élek.
Nati!
Sztem rendben van a méhlepény! Az a baj csak, ha nagyon lent van a méhszájon, ahogy a többiek is írták. Sztem nagyon sok mindenkinek mellső falon tapad.
A te helyedben is rákérdeztem volna pontosan erre a lábközi kérdésre!
Dalma!
Gratula a kiscsajhoz! Jaj, de jó neked!!! Renélem én is csatlakozom pénteken a rózsaszínűekhez!
Irusc!
Kalappal hétfőre!
Na ennyi voltam mára. Már csak 36 óra és repülőőőők haza!

És aznap délután 4D!!!

Alig várom! Ja, és megint totál megfáztam, hurrá! Annyira szar, mert én tök nehezen tudok levegőt venni csak a számon, és marhára idegesít, van mikor órákig nem tudok elaludni, éjszaka is felébredek…úúúútálom! És még csak nem is tudok semmit bevenni rá…még orrsprayt sem, ami nálam mindig életmentő a lélegzés parám miatt.
Vigyázzatok magatokra!