Sziasztok,
Ma már jöttem kora este, de jól elszállt amit írtam, aztán berágtam...
Most nincs már erőm újra leírogatni (a vágólapon sem volt meg, pedig okulva a régebbiekből időnként másolni szoktam)
Blankival a szobatisztaságot gyakoroljuk és a nagydolog még mindig nem megy. A pelusba már nem akar, a bilibe, wc-be nem sikerül. Emiatt székrekedése van, és nem is alszik napközben, mert biztosan kell neki... Amiért nem alszik nyűgös és egész nap vele kell foglalkoznom szünet nélkül. Úgy sajnálom, de nem tudom, hogy mi a jó megoldás. A lazítást még nem akartam, mert ha amiatt esetleg rossz helyre megy, attól méginkább szorongani fog... Van erre valami ötletetek?
Nekem az Avent nagyon nem vált be, de van, aki esküszik rá...
Zsuzsi, ne foglalkozz a védőnővel, ez csupa hülyeség, amit mondott. Lényeg, hogy a doki szerint minden ok

Nagyon beindultál a vásárlással

Sokat dolgozol, amire azt mondanám, ha bírod, akkor miért ne...de a leírtak alapján már lehet, hogy sok ez neked?
Kata, engem is foglalkoztatnak a szüléssel kapcsolatban ezek a "részletkérdések is". Végülis a borotválás, beöntés stb. nagyon intim kérdések, amik a komfortérzetünket jelentősen befolyásolják. Nekem is fontos, hogy minden rendben legyen, hogy a babára koncentrálhassak szülés közben. Tudod...említettem, hogy Blaninál semmi ilyesmire nem volt idő, és ez eléggé fusztrált, mégha nem is akartam vele foglalkozni. Igaz, hogy nem ez a legfontosabb, de sok ilyen kis részlet adja meg a hangulatot

(ez elég viccesen hangzik)
Móni, engem is nagyon érdekel ez a gyerekhez való hozzáállás téma...majd újra lekörmölöm, hogy hogy alakult ez nálunk.
Kíváncsi lennék a ti elképzeléseitekre is, aztán fél év múlva visszatérhetnénk a témára, ki mit gondol másként
Vick, olyan kíváncsi lennék Hangára és Eszterre...tennél fel képet róluk?
Dorka, ez a birkapöri tényleg jó

Remélem,hogy mi jó állapotban kapjuk vissza az ágyat
Pussz, Jó éjt mindenkinek
R