j'adore! naggggggyon tetszenek a kepek, hihetetlenul aranyosak ezeken a fotokon...es a jazmin nev is nagyon bejon nekem...biztos nagyon szep kislany lesz

:) ha lesz idod, irj le reszleteket is a vizsgalat eredmenyeirol, mit latott a doki...!
en ma keso delutanra fozok csak, friss majorannas csirket, de grillen sutve, aztan salatat hozza meg most sutok teljes kiorlesu paradicsomos-rozmaringos kenyeret

:):) A folyadekrol: orvostol en sosem kernek etkezesi tanacsot, de nagyon sok esetben art a sok viz, foleg a terhesseg idejen, amikor meg erosebb a vizvisszatartas. bar ennek igazan (aki hajlamos ra) nincs nagy koze az elfogyasztott mennyiseghez...anya egesz eleteben szenvedett a vizesedestol, pedig max fel litert iszik naponta. akinek ilyen problemaja van, az a szaraz kenyerbol is kivonja a vizet es egyfolytaban dagadt akkor is, ha nem iszik. ugy van, ahogy anita irja, mert a vizet egyeb anyagok tartjak vissza, amit viszont a sok folyadek konnyebben kimos...azon esetektol eltekintve, amikor betegsegrol van szo...de azert tenyleg nagyon gyakran elofordul terhesseg alatt.en mindig ittam, es sosem valtoztatnek ezen. kis koromban elvittek orvoshoz, mert sok betegsegnek egyik tunete a folyamatos ivas, de tok egeszseges voltam... ugyhogy nalam marad a kozel 5 liter naponta: 3 l viz, 1 l tej, 3 dl friss narancsle, 3 dl friss zoldseg-gyumolcsle. SZrenecses vagy, Gabi, hogy nem szereted a dinnyet...nekem az a vegzetem, de sajnos tenyleg nagyon magas a glukemias indexe, ami ugye csak ugy dobalja a vercukorszintet, amire terhesseg alatt kifejezetten figyelni kell. en imadom, es nem is mondanek le rola...vegulis semmi finomitott termeket (feher liszt, cukor...), meg mas magas GI-ut nem eszek, azt hiszem, ez belefer...meg nekem is...gonoszsag lenne reszemrol

:) A kovaszos ubit en is megennem, de itt nem letezik...nincs olyan ubi, meg kaprot sem lattam soha
nekem egyaltalan nincsenek ilyen jellegu almaim...ez gaz???