Szép estét mindenkinek!
Kicsit eltűntem mert tegnap meg ma festettük illetve mázoltuk a mázolnivalókat a lakásban. Hát mára már nagyon izomlázam lett meg szurizott a pocom, ugyhogy mára már csak a főzést hagytam párom csinálta a többit. Mostmeg lennt voltunk a jáccin de megkergültem ettől a sok szunyogtol.
Képzeljétek: egyik "barátnőm" elkezdte sorolni milyen jo lesz ha majd közösségbe viszi a lányát( oviba mert bölcsis nem volt) akkor majd mennyire fogja várni a farsangot meg egyéb rendezvényeket hogy menjen a lányával. Én meg mondtam neki mit vagy oda nem te kell hogy várd hanem a kisgyerek, az örül neki nem vagy te gyerek. Erre meg a fejemhez vágta hogy én nem szeretem a gyerekem, vagy mi?? Meg hogy minek szülök akkor mégegyet?

Mire felértünk akkor gondoltam bele mit mondott

Aztán lementem mégegyszer mon dom beolvasok de aztán nem tettem. Lehet hogy ő azért ilyen anyamajom mert az anyja sose foglalkozott vele? ( hozzáteszem sokáig drogozott is, ki tudja hogy most nem e?

)
Mindegy hagyjuk...nem akarlak ilyennel untatni titeket de muszáj volt hirtelenbe kipanaszkodnom magam.
Egyébként mi jot főztök holnap?

Én natur husit csinálok gombamártással meg ujborsolevest
Mók: énis egyetértek ezzel a szabadságtémával. Én ugyan nem cégnél vagyok de ez igenis igy van. Amugy nem lesz ám olyan rossz idő. Nézd meg a met.hun. Pont kellemes.Hányszor mondták hogy lány?

mert ha már sokadszorra nem lesz ott kukac
Kri:örülök hogy mentek nyaralni

érezzétek ol magatokat. Amugy csatlakozom mokhoz , a férjed igenis kivehet szabit ugyhogy ezen ne aggódj . Brigi tényleg édei lehet, biztosan nagyon várja a nyaralást.Eredményt kérdezted ( ari vagy) 5 és 5.9 szóval jóóóóóó

Szunyoghejzet változatlan mi is fujjuk magunkat.
Sissy: kicsit későn, de jo szorakozást nektek!!

Csini leszel bizti te is.
Linn: jo pihenést nektek, vigyázzatok magatokra, munkával meg csinján!!!
Tavasziszél: örülök hogy te nem kaptad el a nyavaját!

Remélem igy is marad. Nem hallottam amugy még a maclaren kocsikrol, de itt győrben amit én néztem extrakönnyű és extraolcsó is

Ha érdekel megéri leutazni

Majd rakok fel képet valószinű a jövő héten fogom megvenni.
Rekus: nagyon sajnálom a betegséget, nagyon szoritok hogy neked legalább ne legyen bajod!!! Nagyon vigyáz magadra! És ne aggodj az a legfontosabb.
Cherryke: nem semmi ami veled történik, nem irigyellek. De a legfontosabb hogy végeredmányben te is és a baba is jol vagytok

Ennek azért kell örülni

Gyere ha tudsz és vigyu magatokra.
Etus: édesanyádék hol élnek? Mert ha erre győr fele akkor el tudom képzelni ők is mit élnek át a szunyogok miatt. Amugy észrevettem hogy hasonlo tünetekkel küszködünk néha

Engem sokszor ugy kell kihuzni az ágybol ha elfekszem mert becsipődik a medencémnél és ez már napi rutin
Egy kérdés: ti éreztek néha olyat hogy abordátok alatt legfelül nyomna a baba? Az ő lehet? mert ha ugy ülök hogy kicsit görnyedve akkor bizony én valami ilyesmit érzek és nagyon kellemetlen

létezik hogy ez ott fentt már ő?
Bocs a regényért menek is és majd holnap benézek ha tudok. Addigis további kellemes hétvégét!