Sziasztok!
Zsófi, gyönyörű kis csomag ez a Milán!!!!

Nagyon édesek Dorinával, milyen nagylányosan eteti... szuper segítség neked, gondolom..!!
csibe, sajnálom a hasfájást, a durva éjszakákat, a fiúk esélyesebbek erre, bár nekünk volt szerencsénk végighallgatni a szomszéd kislány (ikerház) többhetes sírását, szóval nem csak ők...
dike, egyre ügyesebbek vagytok, nagyon jó!!!!
Én csütörtökön voltam a klinikán, kezdtünk egy "fincsi" ctg-vel, hát majdnem elájultam ott feküdve, valahogy nem esett jól, rosszul helyezkedtem, közben meg nem akartam ficeregni. Mondogatta a csajszi közben, hogy nagyon szép, nagyon jó, közben másokat sorra küldött le áramlásra, hogy nem jó az értékük. Utána vérnyomást mért, 110/70. Oké.
Mivel volt még időnk, rácsörögtem a szülésznőre, hogy ráér-e, bekukkantanánk hozzá. Ránézett a ctg-mre, nagyon szép a méhtevékenység, de alacsony az érték, menjek csak le gyorsan én is egy flowmetriára!!! Még jó, hogy van szülésznőm, bakker, bár utána még mentünk a dokihoz is (a privát rendelőjébe), de akkor utána nyargalhattunk volna vissza megint a klinikára. Aztán persze a flowmetria tökéletes lett, de azért ez milyen már...
Doki: bementem, megvizsgált (ő nem szokott számokat mondani, mint pl 1111), de kábé olyan fejet vágott, hogy maga akár szülhetne is... Hogy pihenjek keddig, de tényleg, várjuk ki a 38. hetet, plusz ő pihenni szeretne a hétvégén. Legyintettem, hogy doktor úr, már ez van a 31. hét óta, nyílok, rövidülök, a baba feje lent rögzült, de ő nagyon hangsúlyozta, hogy de tényleg, itt bármikor burokrepedés lehet. Hát jó, én ugyan szülnék, de tudom, hogy kihal a klinika ünnep idején, legyen, nehogy aztán ne legyen bent pont az, aki kell. Aztán, ha mégsem indulna be, akkor 20-án még megvizsgál, és ha úgy áll a méhszáj, akkor be is indíthatja, vigyem a táskát is, legyen a kocsiban. (Házi feladat: 19-én szex

)
Mondjuk az nem vonz, hogy direkt burkot repesszen és telinyomjanak oxytocinnal, jobb lenne, ha magától indulna be, itthon, lenne időm ráhangolódni... úgyhogy keddtől nekem is pörgés, szex, cicibirizga, málnalevél, amit csak lehet, ha lenne fáskamránk, még fát is cipelnék
Viszont ha meg 20-a, akkor eleve jó helyen vagyok, nem kell aggódni, hogy hogy érünk be, ki visz be Szigetszentmiklósról a SOTE II-re, reggel bazi nagy dugó van nálunk is, Pesten is... Hogy dolgozik-e éppen a férjem, vagy otthon van velem... stb.