szanet! nagyon ugyesen eszed/iszod a photoscapet
szandra! nagyon irigy vagyok Milcsi miatt, 11 ora alvas nem semmi
mariann! tapsiznak??? cukrok lehetnek
vanda! remelem el intezted az ovit
pampersbol nem vettem miotta szultem, de azelot vagy 2000 dbot osze szereztem ha nem tobbet??? nagy pocakoson jartuk a hipermarketeket es kerestuk az olcso kartonokat, az egyikbe pont jo arr volt es kb 200 euroert vettunk, persze egyszerre csak 4 kartont lehetett volna, tehat vettem en 4, apa 4, utana apa meg 4 es ra vagy 2 napra megiint 4+4, pont most neztem hogy meg van 8*60 db 4-9 kilos es 22*56 7-18 kilos, meg egy darabig eleg lesz
amonre! bizti meg jon
benszi! koszi, a vonalzot szamy csinalta
vallas tema! engem reformatusnak kereszteltek, meg is konfirmaltam, ha nem tettem volna, nagyapam ki vagok volna a csaladi kepbol, majd mikor hozza akartam menni apahoz, az ortodoxok kozoltek ha nem vagyok legalab romai katolikus akkor at kel keresztelkedjek ha templomban akarunk eskudni, a reformatusoknal nem is gondoltam hogy eskudjunk mert ot magyarul van a szertartas es a ferjem meg roman (bar ert magyarul, meg beszel is kicsit), na szoval be valaltam az at keresztelest, es en ugyanugy abban hiszek akiben az elot, csak manapsag a templomokban is megy a birokracia meg az hogy ha mas vallasu vagy akor az nem jo

vegulis en ugy veszem hogy legalab most egy valasuak vagyunk mind a 4, de pl itt a katolikus templomba szoktunk be menni, a fontos az hogy Isten hazza es mindegy milyen neve van, szoval hoszu lettem
eszti! nagyon edik a pipok
petri! koszi szamy neveben
anny! nem er hazudni, nem vagy kover

ja es bocsi, de igy szimplan nagyon hulye a te exxed, medig birtad vele???
pariska! ne izgulj
tonti! orulok hogy gyuttel, legysz kuld el priviben a szamod, mikor nem jelentkezel kuldok smst hogy jol vagy e.. OK?
juci! gratu Dorkanak, tenyleg nagyon szepek a csajszik
binyek! nagyon ugyik a frakkosok
eszti! majd lassan ugyin be fejezed a sulit