A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Benszi: nem mentem, ha vegul elmegyek ugyis megirom ha nem hat nem. Meglatjuk!

KépKép
KépKép
tontica

lanyané: ha lanya benevez a vizespólós versenyre, sajnálattal szólok előre, hogy nem sok esélye lesz....bevallom, kicsit elfogult vagyok a női nem iránt....legalábbis e téren:-)
sörözni mondjuk szívesebben mennék lanyával, mint egy nővel:D
1szálpasi

Edit, Benszi,
rendes ülésben előre néznek. A hányás miatt kérdezitek? Komolyan már félve indulok útnak.

Eszti,
értem. Meddig halaszthatsz amúgy? Gyerekekkel mi lesz az alatt az egy hét alatt, hogy tervezed?

KépKép
lili73

Edit,

nem értem mi volt a bicskanyitogató, én egy szóval nem írtam olyat, hogy bármi is legalizálja hogy megbántják akárki gyerekét óvónők/tanárok bárki. Csak egy kicsit a másik oldalt is kellene nézni, mert ők is sokat tudnának mesélni a kedves szülőkről. De én már rég lezártam a témát amúgy. Ez a "most még nem érted" meg...nekem ez a bicskanyitogató :roll:
Vendég

szanet! nagyon ugyesen eszed/iszod a photoscapet :D :D :D

szandra! nagyon irigy vagyok Milcsi miatt, 11 ora alvas nem semmi :wink: :wink:

mariann! tapsiznak??? cukrok lehetnek :lol: :lol:

vanda! remelem el intezted az ovit

pampersbol nem vettem miotta szultem, de azelot vagy 2000 dbot osze szereztem ha nem tobbet??? nagy pocakoson jartuk a hipermarketeket es kerestuk az olcso kartonokat, az egyikbe pont jo arr volt es kb 200 euroert vettunk, persze egyszerre csak 4 kartont lehetett volna, tehat vettem en 4, apa 4, utana apa meg 4 es ra vagy 2 napra megiint 4+4, pont most neztem hogy meg van 8*60 db 4-9 kilos es 22*56 7-18 kilos, meg egy darabig eleg lesz :lol: :lol: :lol:

amonre! bizti meg jon

benszi! koszi, a vonalzot szamy csinalta :lol: :lol:

vallas tema! engem reformatusnak kereszteltek, meg is konfirmaltam, ha nem tettem volna, nagyapam ki vagok volna a csaladi kepbol, majd mikor hozza akartam menni apahoz, az ortodoxok kozoltek ha nem vagyok legalab romai katolikus akkor at kel keresztelkedjek ha templomban akarunk eskudni, a reformatusoknal nem is gondoltam hogy eskudjunk mert ot magyarul van a szertartas es a ferjem meg roman (bar ert magyarul, meg beszel is kicsit), na szoval be valaltam az at keresztelest, es en ugyanugy abban hiszek akiben az elot, csak manapsag a templomokban is megy a birokracia meg az hogy ha mas vallasu vagy akor az nem jo :evil: :evil: vegulis en ugy veszem hogy legalab most egy valasuak vagyunk mind a 4, de pl itt a katolikus templomba szoktunk be menni, a fontos az hogy Isten hazza es mindegy milyen neve van, szoval hoszu lettem :oops: :oops:

eszti! nagyon edik a pipok

petri! koszi szamy neveben :lol: :lol:

anny! nem er hazudni, nem vagy kover :wink: ja es bocsi, de igy szimplan nagyon hulye a te exxed, medig birtad vele??? :roll: :roll: :roll:

pariska! ne izgulj :D :D :D

tonti! orulok hogy gyuttel, legysz kuld el priviben a szamod, mikor nem jelentkezel kuldok smst hogy jol vagy e.. OK?

juci! gratu Dorkanak, tenyleg nagyon szepek a csajszik :D

binyek! nagyon ugyik a frakkosok :lol: :lol:

eszti! majd lassan ugyin be fejezed a sulit

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

vasarnap nalunk is vendegseg lesz, jonnek az ikrek akiktol kapjuk a rucikat, lesz 6 kolok a hazban hirtelen, ok 4en vannak tesok, egy 10 eves srac, egy 4 eves srac, a vegyes ikrek akik 13 hosak, ja es olyan szep a boruk szine mert anyuka "fekete" brazil es apuka szoke olasz, csinalunk nekik toltotkaposztat :lol: :lol:

Kép

demoniq13

na latom monologolok itt magamnak :D
szep almokat

Kép

demoniq13

Sziasztok

Koszi mindenkinek a kakis hozzaszolasokat :D :D :D :D :D :D :D

Eszti, szinten zenesz........... :wink:

Moni, hugidnak gratula a szivhanghoz, es remelem most mar nem lesz semmi para!!!!

Szanett irta, igen atlosan olvasok, abbol is felejtek :oops: :oops: :oops:

Valaki hasznalja a maxicosi elore nezo uleset? nem jut eszembe a neve...... 9kg-tol irjak, mi 8 kilok voltunk mult heten, igy nem vinnenk magunkkal gondoltam az autosuleseket, hanem addig kolcsont hasznalnank, amig bele nem nonenek az elore nezosbe, es inkabb azt vesszuk majd meg otthon..... erdekne, ha van tapasztalat...

dragonfly

ja, megvettem ma a repjegyeket!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aprilis 5en megyunk haza!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj, nagyon varom mar!
(De azert kicsit izgulok is, hogy milyen lesz a csaladdal a kozelben, megszoktam mar, hogy senki nem szol bele, mit hogyan csinalok, otthon meg altalaban mindenkinek van velemenye... :roll: :roll: )

dragonfly

Eszti!
Jól dekódolom, hpgy te ide jártál fősulira?

Szandra, Lanyané, kávés bagázs hol vagytok????
vovanda

ja, egyébként én is gondolkodtam azon, hogy benevezzek a vizespólós versenyre, de a versenykiírást még úgy kell módosítani, hogy senki ne foghassa rám, hogy bundázok, ha egy személyben leszek a győztes és a zsűri elnöke....merhogy magammal szemben aztán még elfogultabb vagyok, de természetesen zsűrizés közben ez nem látszik majd meg.... :lol:

és sokakat el kell, hogy szomorítsak, de az úszógumis (aka tarisznya) versenyben is esélyes vagyok a végső győzelemre:-)
1szálpasi

főleg, ha ott is én leszek a zsűri elnöke....
1szálpasi

Vovanda
Debrecen?Nem.Először Pest,aztán Szarvasi kihelyezett képzés Kecskemét,most augusztustól pedig Szarvas :? :? :? :?

Lili
Fogalmam nincs,mi lesz addig a csajokkal,amíg én Szarvason okosodom.Apa mondta,hogy vesz ki szabit,nem tudom...
Vendég

de arra még nem kaptam felkérést....
1szálpasi

úgyhogy ezennel felkérem magam erre is:-)
1szálpasi

Itt csücsülök 8)
Nézegetem az aukcióimat. Pasi, hogy van ez a teszvesz/vatera sztrájk?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

szandra: bemásolom az emailt:
bocs attól, akit nem érint/érdekel a dolog, dőlt betűvel próbálom írni, akinek nem inge, ugorjon

Tisztelt Vaterás partnerem/barátom!

Ezúton kívánom felhívni figyelmedet a Vatera azon döntésére, miszerint 2009 április 6. 00.00 órától Listázási Díjat (Feltöltési Díj) vezet be minden termékre. Mely termékenként és aukció indításonként 5-40Ft, részletes és hivatalos tájékoztatást lásd a mellékelt linken.

Mivel a Listázási Díj bevezetésével nem értünk egyet létrehoztuk a Listázási Díj Elleni Egységfrontot, azaz LiDEE-t. Célunk, hogy A Vatera vezetőségének jelezzük, hogy a fenti Listázási Díj bevezetése a Vaterán árusítókat negatívan érinti és ellehetetleníti.

Nem kívánjuk a Vaterától, hogy non-profit szervezetként működjön, de a jelenlegi hírnevét, pozitív megítélését a nagy termékkínálatnak (ebbe beletartozik az 5Ft-os képeslap és a 7milló Ft-os festmény is) és az elégedett eladóknak - vásárlóknak köszönheti. Ezért úgy gondoljuk, hogy a Listázási Díj bevezetése mind a Vatera oldal üzemeltetőinek, mind a felhasználóknak kárt okoz.

Kérem, ha eladó vagy és egyetértesz célunkkal, akkor csatlakozzál az alábbi módon a demonstrációnkhoz!

Kezdete: 2009 március 25 00.00*óra

Időtartama: 1nap - 24óra

Módja: Minden termék kijelölése majd "Lejárttá tétele" - a demonstráció után, azaz 2009 március 26.-án 00.00*-órakor újra kell indítani a termékek aukcióit, hogy mérhető legyen a változás. *A demonstráció kezdetét és végét, természetesen mindenki a saját időbeosztásához igazítja, szerintem a lényeg, hogy 25.-én 7.30-8.00-tól 24.00 óráig látszódjon a demonstráció!

Amennyiben további észrevételed vagy ötleted van, akkor kérünk osszad meg velünk az alábbi fórumukon:

http://www.vatera.hu/forum/index.php?sh ... ntry524775
http://www.vatera.hu/forum/index.php?sh ... ntry524828
1szálpasi

Jü reggelt Mindenkinek!

Paris!
Ne haragudj,de nekem ne meséljen egy ovónő se a hülye szülők-hülye gyerekéről!Az enyémekről meséljen!És véleményt csak teljesen higgadtan formáljon (nem érdekel,ha otthon beteg a gyerek vagy összeveszett az urával vagy épp bunkó a főnök stb.)
Pont arra próbáltam célozni,hogy olyan körülmények közt alkotsz véleményt,amikor figyelmen kívül hagyod az érzéseket!És neked se tetszik,ha én ugyanezt teszem.(ezzel részemről is lezárva a téma)

Vallás:mi megkerszteltettük a fiúkat.Szerintem ez egy lehetőség számukra!ha élnek vele,akkor élnek.Ha meg nem,akkor sincs semmi gond.

Móni!
Gratula hugidnak!Csak így tovább!

Demoniq!
Nem is kelthetnek feltűnést a vendégeid! :lol: :wink:

Megetettem a bandát,mert itt rágják a küszöböt! :shock: :wink:

Kép

Kép
edit73

Én egyáltalán nem értem, min vitáztok oviügyben. Jól értem, hogy azon, hogy egy óvónéninek mindig tökéletesen kell viselkednie vagy sem? Ha igen, szerintem ez túl nagy elvárás. Keveseknek adatik meg, hogy olyan elhivatottak legyenek a szakmájukban, hogy ha bármiféle magánjellegű gondjaik vannak, akkor azt elfelejtsék, amikor a munkájukat végzik. Ebben is vannak fokozatok. Én egyáltalán nem tudnék mindig egyenletes teljesítményt nyújtani, mert nem tudom kizárni az aktuális gondjaimat, így soha nem is mennék pedagógusnak, orvosnak, stb...Kicsit elfogadóbbnak kell lenni szerintem, nem csak ebben, hanem az élet bármely szintjén.

KépKép
lili73

Paris!
bocs, még én is reagálok. Úgy éreztem, hogy az én hsz-em miatt írtad, amit írtál. Én nem általában az óvónőket minősítettem, csupán egyetlen személyt. És bocs: az otthoni problémáit SENKI ne vigye be a munkahelyre. Az én pártfogoltjaim sem érezték meg soha, ha netán bajom volt.
Ami meg a "még nem érted" részt illeti: apám mondogatta mindig, hogy "ha lesz egy kölyköd, megtudod". Én meg húztam a számat. Aztán 3 és fél éve megtudtam... :lol:
vovanda

jelen a kávémmal 8) kurva szar éjszakám volt :cry: nem fájt a hasam de mégis :cry: szandra ezt te ne olvasd :oops:

lanyané

Mariann!
Sajnálom az éjszakát...
A kávédat meg irigylem, innám a másodikat, csak nem jutok hozzá.
Csajok hazakerültek?
vovanda

Ovi: Mindenkire hat a magánélete, nem lehet minden problémát az ajtón kívül hagyni. De ez még nem ok arra, hogy kisgyerekkel szemétkedjen valaki. Tök természetes, hogy nem áll valaki a helyzet magaslatán minden nap, de van olyan ovónéni, aki ennek ellenére normális tud maradni, míg mások alaptermészete olyan, hogy nem alakalmas erre a pályára. Én sem lennék az. Én is utálnám a hülye gyerekeket, és a hülye szülőket. Én csak játsziba viszem a lányokat,és effektíve csak az enyémekkel kell törődni, de így is van olyan anya-gyerek páros, akiktől kiráz a hideg. Ha még jópofiznom is kellene velük... :roll: :roll: :roll: Na ezért nem vagyok én se tanár néni se óvónő :D

Képzeljétek! Már Lili is mondja, hogy Anya! Napi max 1x :? De mondja! :D

Jázminnak meg sutyiban kijött az egyik rágófoga. Most fölül van neki 5, alul 3.

Vallás: Mi nem vagyunk megkeresztelve. Nem is leszünk, ha csak a csajok másként nem döntenek nagykorukban.

Pasi: Nektek (mármint a hímeknek :) ) is lesz pl. vizes-gatya verseny? :D

Ma jön apuka meg anyós... :? :roll:
Vendég

Anny!
De a vizes-gatya versenyre gyantázott lábbal és fehér gatyában lehet nevezni!!! :P
vovanda

anny: eddig nem volt szó vizes-bugyi versenyről, arról viszont annál inkább (lásd lanya és pasi) hogy mi, mármint hímneműek is nevezhetünk a vizespóló-versenyre. :lol:
1szálpasi

Lilli!
Nem azon vitázunk!!!
Vanda mesélt valamit az ovijukról.A lényege az volt,hogy látszólag minden ok nélkül tett olyasmit az egyik óvonéni,ami érzelmileg nagyon rosszul érintette a kisfiát.Erre Paris úgy általában megvédte az óvonőket!
Én meg erre írtam,hogy ő még nincs ebben a kérdésben érzelmileg érintve,így nem alkothat reális vélemény ebben a kérdésben.Illetve a másik oldalról (mármint az óvonők oldaláról) van érzelmileg érintve,így azt prezentálja.De valószínűleg 180fokos fordulatot vesz a véleménye,amint az ő kismanói majd közösségbe (bölibe,oviba) kerülnek és átéli ugyanazt,amit Vanda.
Szó szó: lehetőleg olyanról alkossunk véleményt,amin már keresztülmentünk.

Vanda!
Tudtál az ominózus óvonénivel beszélni?Mit mondott?

Mariann!
Milyen érzés újra együtt a csajokkal?Ők hogy bírták? és az ideiglenes bébiszitterek?

Kép

Kép
edit73

Any!
Nálatok rendszeres az ilyen apuka-anyós látogatás?És olyankor foglalkoznak is a gyerkőcökkel?

Kép

Kép
edit73

Edit!
Sajnos nem tudtam vele beszélni, alvásidőben lett volna módom bemenni. De a jövő héten tutira találkozom vele, úgyhogy majd akkor. Még jobb is, hogy így alakult, most kaptuk meg a pszichológus véleményét Balu kaki-gondjáról írásban, azt is be akarom nekik vinni. Merthogy ez a drága csaj azt is leírta jó szájbarágósan, hogy mit kellene nekik is csinálni ahhoz, hogy a probléma rendeződjön.
vovanda

Edit: őszintén megmondom, hogy jobban szeretem ha anyós is itt van, mikor apuka látogat. Egyrészt, mert akkor Ő is látja, hogy mitművel a fiacskája, és olyankor én is el tudok menni kicsit. Apukára egyedül nem merem hagyni a lányokat, de anyóssal tulajdonképp ilyen szempontból nincs bajom. Ő télleg foglalkozik velük. Apuka meg jól elvan a kanapén.

Pasi: Engem érdekel a vizes-gatya verseny. Rég láttam formás férfihátsót :lol: Ha meg mégsem formás, Ti is lebeszélhettek dokiapuval egy kis szilikon beültetést :lol:
Vendég

anny: rendben, ígérem, ahány nő benevez a vizes bugyi versenyre, annyi pasi lesz vizes gatya versenyen is....

vanda szerint egyébként kifejezetten jó seggem van, bár lehet, hogy elfogult :oops:
1szálpasi

Anny!
Pasinak jó segge van. Ezt még azelőtt megállapítottam, hogy összejöttünk volna, szóval akkor még nem voltam elfogult... :oops:

Pasi!
Szerintem ne ígérgess pasitársaid nevében. Ki tudja, lehet, hogy a vizesbugyi-verseny kapósabb lesz, mint a vizespóló. Akkor honnan szedsz annyi pasit a gatyaversenyre??? :P
vovanda

és most halok meg a röhögéstől!!! Balum sminkel... :oops: :lol:
és ő mutatta meg Pasinak, melyik a szempillaspirál... :lol: :lol: :lol:
vovanda

cica: hidd el, hogy lesz annyi pasinevező vizesgatya versenyre, mint amennyire a vizesbugyira....ismerem a pasitársaimat :D

sajnos a fiad kezd elfeminizálódni, nem is csodálkozom azon, hogy a pszichomókus néni aszonta neked, hogy szakadjon el tőled, és kezdjen végre pasisodni :lol: :P
1szálpasi

Benszi :P
Van 2 bölcsi Érden :wink: Kétségtelenül kevés ennek a nagyvárosnak...

Ovitéma :P
Még én sem vagyok érintett, de én úgy látom, nem vitatkoztok, csak mindenki leírja a véleményét.
Mondjuk az is biztos, hogy tényleg van jó és rossz ovónéni, ahogy minden szakmában van tehetséges és nem odaillő :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

De igen, Edit, pontosan ARRÓL vitáztunk, amit Lili írt, végre valaki megértette mire akartam kilyukadni! Köszi Lili!!! :D
Nekem ha megszületik a gyerekem, akkor sem leszek szemellenzős, tudom, mert ismerem ÖNMAGAM, ezért nem olyanról beszélek, amit "még nem éltem át". Egyszerű önismeret kérdése. Na, részemről tényleg befejeztem, mint már mondtam, van, aki meg akarja érteni, van, aki meg nem a mondandómat. Aki félre akar érteni és magyarázni, félre tud.
Vendég

Bocsi hogy belekotty csak lassan mert szorul ez a szar billentyuzet! :evil:

Paris: itt nem az ovonoket minositettek hanem egy szemely egy bizonyos viselkedeset. SENKI meg Te sem viselned el ha a gyerekedet kicibalnak az ovibol, ha en ezt egyszer is meglatnam vagy megtudnam nem is tudom mit csinalnak az ovonovel. Az en gyerekemet senki ne cibalja, usse meg vagy serrtse meg valamilyen modon!!! Es igaz, ezt Te meg nem erzed igazan at, ne sertodj meg ezen, fogadd el!

Demoniq: annyira aranyos vagy!!! Kuldom majd a telefonszamomat ha a gyerekek hagynak.

KépKép
KépKép
tontica

Sajnos nem tudok ottlenni a talin de szetnek benevezni a vizespolos versenyre:
:wink:
Kép
Na jo ez nem en vagyok hanem az ikertestverem. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Gondoltam beírom én is a véleményem erről az óvónéni-témáról, de Tonti, látva az ikertesódat, inkább röhögtem egy jót! :lol: :lol: :lol: :lol:
Küldd már el Pasinak légyszi Hévízre, mert úgylátom nem hagy minket békén ezzel a csöcsösversennyel! (bár gondolom az is elég lenne neki, ha Vanda vizespólózna!) :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok!

Bóta Lara története
http://www.youtube.com/watch?v=Ob0yN2gBA4I
Vendég

Paris!
Én sem rugok bele az óvonéni gyerekébe,sem az ügyfelembe,sőt még szomszéd kutyájába se,amiért nem jól sikerült az előző éjszaka apával vagy már kora reggel lenyomott a gyerek egy 1,5órás hisztit.Azt hiszem ennyit elvárhatok egy olyan embertől,aki tanulta ezt,mert óvonő lett belőle. És ez nem a tökéletes viselkedést jelenti,ahogy Lili írta,hanem az emberit!
Sosem voltam szemellenzős és még sosem estem első indulatomban neki egyik pedagógusnak sem (pedig már jónéhánnyal voltam dolgom).Ráadásul a család 90%-a tanár/tanítónő.így azért nem ismeretlen ez a dolog.
És teljesen tisztában vagyok mind a saját,mind a gyerekeim hibáival.De én is igyekszem úgy viselkedni (és ezt az óvonőtől is elvárom),hogy ne tapossak a gyerek lelkébe.Az pedig teljesen jogos,hogy Vanda meg akarja ezt a dolgot beszélni az adott óvonénivel.
Ha érzelmi oldalról próbálod végiggondolni,meglátod (ha nem is most,de 3év múlva tuti),hogy igazam van.
Bár kívánom neked,hogy a gyermekeid csak szuper pedagógusokkal találkozzanak életük során!

Vanda!
Balu :lol:
Sztori:enyémek ma délelőtt ülnek a szobájukban és hallom dumálnak.Aztán egyre hangosabbak lesznek,már veszekszenek.Elkezdek fülelni,vajon közbe kell-e avatkoznom.Na mit gondolsz,min veszekedtek???? :shock: Azon,hogy a Dorina (egyik ovis csopitárs) kinek a csaja vagy épp bekerülhet-e a közösbe!!!!!! :shock: :lol: :wink:

Anny!
Legalább van valamire is használható anyós!!!!Apukából legalább annyi hasznod legyen,hogy lesz a gyerekeknek normális nagymamájuk,te meg néha magadra is szánhatsz egy kis időt.
Ti miért vagytok külön?(már ha publikus ez)

Kép

Kép
edit73

Párizska,
megértettem, tényleg, hogy mit szeretnél mondani. Bár én sem vagyok még érintett a témában, ezért csak általánosságokban tudok gondolkodni, és egyet tudok: hogy nem szabad fehérben és feketében gondolkodni, hanem látni kell az átmeneteket is. Az én életfilozófiám, hogy empatikusnak kell lennünk és nem túl szigorúnak. Szerintem a legtöbb ember túl sokat bosszankodik (ezt amúgy itt is látom, lányok, hogy ti mennyit tudtok bosszankodni :roll:!)

Vanda,
Az eseteteket persze nem ismerem kellően, ezért én arról konkrétan nem tudok beszélni. Hogy kell elképzelni ezt a kicibálást? Megfogta a karját és szó szerint kiráncigálta? Arra akkor tényleg keményen rá kell kérdezni, mert azt én sem hagynám annyiban. Csak nem világos, hogy most akkor te a saját szemeddel nem láttad, mert amikor te mész érte, akkor nem csinálja, csak ha a szitter? És mást is kiráncigál vagy a te fiaddal van baja?
Nem sokan képesek arra, hogy mindig minden körülmény között kizárják az életüket a munkájukból. Ha csak azt vennék fel egy munkakörbe, aki erre képes, akkor nem sokan dolgoznánk. Az én munkámhoz pedig nem feltétlenül kell. Sőt, akár el is mesélhetem bent, hogy mi bánt. De akár félre is vonulhatok sírni az öltözőbe.

KépKép
lili73

Ovi témához inkább nem szólok hozzá, mert lehet pont azért félek előre tőle, mert valamilyen szinten ismerem. Anyuéknál is van bőven, aki nem alkalmas a pályára szerintem...Pont valamelyik nap gondolkodtam rajta, hogy azoknak akik gyerekekkel foglalkoznak, öt évente vmi pályaalkalmasságira kellene menni és aki, kiégett, "utálja a gyerekeket, szülőket" azt elhajtani a csudába...

Mondjuk nem is értem, hogy miért gond az neki, ha Balu mondjuk tíz perccel tovább marad a csoportban, mert mondjuk elmélyülten játszik éppen...

Benszi!

Mostanában kezdenek anyósék kicsit változni, eddig csak ölben hurcolták és nyünyörögtek nekik. Mondjuk most is próbálkoznak, de a lányok már nem hagyják, ha ők nem akarnak ölbe lenni, akkor az isten se tartja őket ott :lol: :lol: :lol:
Tegnap például rajzolgattak velük, de mindig olyan hamar elrohannak :roll:

Voltunk délelőtt a piacon harisnyát venni a csajoknak tavaszra + elmentünk a Haleszba, felújították a játszót, bár még nincs teljesen készen, itt-ott földhalmok, de szuper játékok lettek és nagyon szép lesz, ha teljesen befejezik. CSajok jót játszottak, ebéd után rögtön kidőltek :wink:

Enyém ember szégyenlős, vizes-gatya versenyben, ne számíts rá Pasi :D

Mi sem kereszteltetünk, mi sem vagyunk megkeresztelve, névadón gondolkodtam, de aztán lemondtam arról is.

Szép hétvégét!

Judit

jucicuki

Lili!
Igen, úgy kell érteni. És nem ez volt az első eset és nem csak Baluval. Előttünk nem meri megcsinálni, volt már vele máskor is vitám, eddig kulturáltan rendezni lehetett. Sajnos ő szerintem pontosan az a kategória, akinek már tele a bakancsa a munkájával.
A szitterünk jelezte többször, hogy volt ilyen, általában ő megy Baluért, ha mi megyünk érte, soha semmi gond nincs azzal, hogy Balu még maradna...

Szanet!
Holnap fogsz sétálni a manókkal? Csak mert Miskolcon leszünk, ha jó idő lesz és lecsekkolnánk, nem vagy -e kamu. :lol:

Juci!
Pasi kérdezteti, hogy te is szégyenlős vagy -e. :oops:
vovanda

Vanda,
hát...ha az a szokása az óvónőnek, hogy megragadja a gyerekek kezét, és kivonszolja az ajtóhoz őket, akkor miért nem teszel panaszt az igazgatónál? Ha egy egyszeri eset lenne, oké, beszélsz vele szemtől szemben, de ha sokszor előfordul...az már igazgatói hatáskör szerintem.

KépKép
lili73

És Balu mit szól ehhez? Ha mindig szívesen marad, akkor ezek szerint annyira nem sínyli meg a lelke? És oviidőben rendes ez az óvónő? Szeretik a gyerekek? Csak a munkaidő végén lesz ideges, hogy menjenek már a fenébe?

KépKép
lili73

Banika
Nálunk 1db Nestlé bébikaja sincs leárazva a Tescoban :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Cipős mail még nem érkezett meg.

Kell még valakinek cipőcske?

Tonti
Jó,hogy jelentkeztél :D
Vendég

Hogy valami vidámabb témát is érintsek, bár annyira nem nagy szám: ma Alizkám már nem volt hajlandó beülni a babakocsiba, járni akart. Hosszú utat megtett anyukám vezetésével, nagyon kitartóan lépegetett a két számmal nagyobb cipőjében (egy régebbi szerzemény, bundás). Úgyhogy ma du. elfurikázok velük a sógornőm testvéréhez Római partra, mert ő árul gyerekcipőket, megnézem a felhozatalt, mert sürgősen kell kinti tavaszi cipőt is vennem neki.

KépKép
lili73

Köszi, Eszti, nekem inkább nem...látatlanban semmiképp...

Tonti,
láttam ma az időjárás jelentésben, hogy Spanyolo.-ban 24 °C van :P

KépKép
lili73

Vanda, Pasinak üzenem, hogy igen, főleg mióta kövérke is lettem, de előtte sem voltam nagy magamutogató :oops: szóval vizescuccos verseny nálunk nem figyel be, de lehet a csajokat rá tudja beszélni :lol:

jucicuki

Hello!

Azt hittem minden rendben van vagy legalabbis afele tartunk, hat most ugy osszevesztunk hogy fogta magat es elment es azt mondta majd jon ha ugy tartja kedve. Annyira elegem van, nem csinalom ezt igy tovabb, sosincs itthon es szombatonkent de. is allandoan "dolgozik" ha meg szolok hogy nem tetszik megsertodik hogy O dolgozik es keresi a penzt es hogy akkor majd a kicsik nem mennek bolcsibe es O itthon marad bla-bla-bla...
Most kitartok, kinyilt a csipam, ha nem valtoztat en inkabb egyedul maradok a 3 gyerekkel idegenben, lesz@rom! (amugy is tobbnyire egyedul vagyok Veluk)
Most mar nem is sirok csak baromi duhos vagyok, ha O igy akkor en ugy! :evil:
Mar tudjatok minek nincs kedvem irni se!

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?