Na felébredtem, szétég még mindig a torkom... basszuskulacs ez szörnyű...
Móni: mondtam én, hogy a lenmag csodákat mível, egyébként most jön a dinnye adagom... férjecském már automatikusan megy érte, ha látja, hogy nincs a hűtőben...

imádnivaló!
Enikő: nincs mit, és jó szépülést, rám is rámférne már egy hajszárítás, de nincs erőm hozzá. Gyors hajmosás, aztán fel a fejem tetejére és majd megszárad magától. Elég gáz!
Uxi: nekem is a 37. héten jött a borzalmas zabálás, azóta a dokinál mindig letagadok egy kilót

ma rakott krumpli lesz, de a pizza ide is jöhet, mondjuk tejfölös, husis pizza... Hmmmm
Gurgikám: én is ilyeneket szoktam főzicskélni, ha más nem jut eszembe, imádom! Kizárólag fantázia, van itthon mindig "túlélő" csomag is (gomba, kukorica, borsó, bab stb.)

A fájások meg sűrűn jönnek, de nem rendszeres! Szóval még semmi, csak vannak, bár én még nem érzem! Sajnos!!!! Vagy nem sajnos?
Zsú: örülök, hogy jó kedved van, megvolt az esőtánc is úgylátom?
Brigi: én túlvagyok a 10 éven és mégis néha meg tudnám fojtani...

a minap is vettem neki egy szuper ránctalanító krémet (de basszus nemcsak nappalit hanem éjszakait is meg szérumot hozzá) erre megköszöni és semmit nem mondott azóta! Semmit! Tök jó, szar vagy valami! Erre férjem mondja neki, milyen szép az arcod Anyu, erre Ő ma 3 órát aludtam délután!!!!! ?? Szerintetek? Idióta! Na jó sütöttem életem első meggyes sütijét (tényleg jó lett) átviszem nekik (tudja, hogy nem tudok sütni) és semmit nem mondd. Köszi finom volt, vagy nem, vagy bakfitty! Szóval hiába a 10 év nem bírom megszokni, hogy ilyen... és rettegek milyen lesz az unokával.
Mindenkivel együttérzek anyós ügyben!
ZSuzsikám: hatalmas ölelés, és ne idegeskedj! Minden rendben lesz! Hát kinek lesz csodálatos Panka Királykisasszonykája?