A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Lili :wink:
Vendég

Tonti, sajnálom, szerintem ezt azért még gondold át, mielőtt neki is előadod, mert ha komolyan gondolod, akkor oké, de ha csak a düh és a sértettség beszél belőled, akkor még kicsit várj, míg lehiggadsz.
Rossz lehet neked ott idegenben egyedül, kár, hogy nem vagy közelebb hozzánk!!!

Kitartás és gyere!

Judit

jucicuki

Juci: evek ota kerem ra hogy hagyja mar a fenebe a meheket mert alig hoz hasznot es rengeteg munka van veluk ami elvonja az idejet a csaladtol es nem valtoztat, pedig ezt mar 4-5 eve mondogatom Neki. Egyszeruen nincs beleszolasom, szerinte Neki dolgoznia kell hogy minnel tobbet keressen en meg allandoan egyedul vagyok, elegem van! Lehet hogy mas lenne ha itt lenne a csaladom mert hetvegenkent ott lehetnenk Naluk de igy tok egyedul ulok itthon a 3 gyerekkel.
:evil:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!
Te szegény!Gyere haza pár hónapra,hátha segít! :wink:

Ovi-dolog:
Nekem óvodapedagógusi diplomám van,de a gyakorlati idő alatt már rájöttem,hogy ez nem az én hivatásom. :oops: Bajlódjon más mások hülye gyerekeivel és szüleivel,nekem elég az enyém!
Ezért mindjárt szögre is akasztottam a pályámat és elmentem természetgyógyásznak és masszőrnek.

binyek

Tonti,
lehet hülyeség, szólj, ha ne pofázzak bele, de az az út tényleg nem járható, hogy igenis ő marad otthon az ikrekkel? Jó, persze, biztos sokat keres, ő tartja el a családot, de úgysem menne neki sztem hosszútávon. :wink: Pár nap után visszamenne dolgozni, de jobban látná a helyzeted és legalább hétvégén Veletek lenne. :roll: az a krva munka tényleg nem olyan fontos, hogy a hétvégét is elvigye. Erre egyébként én is pipa szoktam lenni, de valahogy az én uram mindíg észbe kap.

Petra
Kép
petricsek

Petricsek: nem arrol van szo hogy O maradna itthon a gyerekekkel, persze hogy nem hanem ez volt a valasza arra hogy kertem ra legalabb hetvegenkent maradjon itthon de hogy en ezt mar hanyszor mondtam Neki! Szoval erre nem az volt a valasza hogy megprobal tobbet lenni itthon hanem hogy jol van akkor majd kevesebbet dolgozik, kevesebbet keres es a gyerekek nem mennek majd bolcsibe mert nem lesz ra penz ami hulyeseg mert hetvegenkent csak meheszkedik ami baromi keves penzt hoz nem azzal keresi a kenyeret hanem a vallalkozassal de azzal hetvegen nem kell foglalkozni. Szoval szerintem itt arrol van szo hogy nem akar itthon ulni egesz hetvegen inkabb elmegy "dolgozni" a mehekkel vagy vadaszni vagy valahova en meg mradjak itthon es ne szoljak egy rossz szot sem!
Es sajnos ahelyett hogy valtoztatna azzal zsarol hogy akkor nem mennek a gyerekek bolcsibe stb. Normalis ez?
Most hazajott de egy szot sem szol hozzam mondjuk ne is szoljon!

Ja, felre ertettem, na mindegy, O maradjon itthon a gyerekekkel? Kivegyen par nap szabit? Aaaaaaaaaaaaaah! Ugyanmar! Az O irto fontos munkajat nem lehet csak ugy napokra otthagyni, meg akkor is dolgozik amikor szabin van! :evil:

Binyek: nyaron hazamegyek de addig nem tudok mert suli van Ratenak.

KépKép
KépKép
tontica

Lili!
Párszor hallottam ilyet. Még nem akarok a vezetőnőhöz menni, első körben az óvónővel akarok beszélni. Vannak amúgy jó pillanatai, de elég sokszor ideges a gyerekekkel. Balu amúgy szeret menni, de ez leginkább a pajtiknak szól, 4en vannak a csoportban, akik már bölcsibe is együtt jártak vele.

Tonti!
Nagyon sajnálom. De ne indulatból dönts. Ha kellünk, itt vagyunk. És változatlanul áll: írj privit, dumálunk.
vovanda

Nekünk megjött a "marhakarámunk"!Huhhh! :roll: :roll: :roll: Kép

binyek

Tonti
apa nálunk is csak gürizik és gürizik, sokszor én is megkapom, hogy akkor nem tudnánk költözni, meg akkor miből fizetjük a hitelt blabla :roll: ... pedig mindnyájunknak CSAK PIHENÉSRE van szüksége, ennyi. sokszor mi is szétszedjük egymást, de kikapcsolni nincs időnk.
ma rávettem, hogy menjenek át a makikkal végre anyósomékhoz, hogy tudjak tanulni. (tudnék én egyébként akkor is, ha itthon vannak max. átmegyek hugomékhoz, ha zaj van :wink: ) DE sose mozdul ki velük családot látogatni, nem járunk együtt se rokonokhoz, tiszta ideg hétvégén is. ... viszont még mindíg egyedül vagyok, nem jöttek haza, TEHÁT biztos élvezte, hogy kicsit kimozdult a fiaival, nem itt ültek bent a lakásban. ... összegezve: az enyémet is úgy kő rugdosni, hogy ne dolgozzon, meg idegeljen, meg "passzolja" át a kölköket nagyiknak ... és akkor nekem is jobb. :wink: ...na ezt jól leírtam :lol: ...

Petra
Kép
petricsek

binyek :lol: :lol: :lol: :lol: hamar ki fogják nőni, ne félj!

Petra
Kép
petricsek

tonti: kár, hogy nem lesztek ott hévízen, de sebaj, majd a nyári topiktalin ellenőrzöm, nem kamuzol-e....vagy az ikertestvéred :lol:

juci: én csak annyit mondtam, hogy ahány nő lesz vizesbugyi versenyen, annyi pasit beszervezek vizesgatyóra.....ha te nem nevezel vizesbugyira, a férjed nem kell gatyósra....úgyhogy még jó vagyok :lol:
1szálpasi

Binyek :P
Melyik eladótól rendelted? Én is akarok!
Köszke

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Petra :P
Tanuljál akkor :lol: :wink:

xandra_73

Márkómnak is jön a foga. Ugyanúgy 2 egyszerre, de még nem tört át. Nna, ő nem tűri olyan csendben, mint Milán :evil: :evil: :evil:

xandra_73

Szandra!
Balunak végig kettessével jött... 10 hónaposan kezdte, és nem tűrt csendben. Kb. 8 hónap alatt túl voltunk a fogzáson, de at alvás azalatt... Na hagyjuk.

Vanda voltam, lusta voltam kilépni-belépni :lol:
1szálpasi

Binyek,
atyaég, mekkora rend és tisztaság van nálatok, irigy vagyok!

Petri,
nálunk dettó, nálunk nincs olyan, hogy családi program, nincs hétvége, mert az uram megállás nélkül dolgozik. Cserében viszont itthon van mindig és elég sokat segít a ház meg a gyerekek körül. Fene tudja, melyik a jobb, néha úgy érzem, jó lenne, ha nyolcórás állása lenne, fix fizetése, viszont a szabadidő az szabadidő lenne, a hétvége az hétvége, és nyaralni is járnánk rendesen. A tied mit csinál?

Tonti,
pedig hatnod kellene rá, az tényleg nem járja, hogy olyannal tölti a rátok fordítandó időt, ami nem is a megélhetésetek. Szereti ezt a méhészkedést? Miért csinálja? Ez egy hobbi nála?

KépKép
lili73

A pénz nagy úr. Amióta vannak a gyerekek, látom, hogy tényleg kell az a rohadt pénz, pedig engem amúgy baromira nem érdekelne. A férjekben meg tényleg van egy olyan érzés, hogy minél többet kell keresni, hogy a gyerekeknek mindenük meglegyen, ezt én (is) tapasztalom az enyémnél.

Ennek örömére ma mindkét gyerek kapott egy-egy Falcon cipőt, kedvezményesen 6500-ért/fő :shock: Harántemelős, úgyhogy most a régi módit követem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.03.21 20:45-kor.

KépKép
lili73

Marcikám az ágy egyik felében kínlódik lázasan (39fok) a fülfájástól,Olika meg a franciaágy másik felén nyöszörög a láztól.Neki épp 38,5 a láza és fájnak a végtagjai.Beni meg sikeresen összeszedte a Marcitól a kötőhártya-gyulladást (még sose kapta el tőle).Mindháromnak folyik az orra,piros csípte a vízszerű válladék az orrukat.Állandóan eldugul nekik,így aludni se tudtak délután.Extra nyűgösek,apa meg dolgozik. :cry: :cry: :cry:
elegem van,pedig az éjszaka tuti nem sokat fogunk aludni. :(

Szandra!
Együttérzésem!Ilyenkor érzi csak igazán az ember úgy,mintha non-stop nyomnák! :shock: :(

Binyek!
Szuper a karám!!!Ebbe még te is beköltözhetsz,ha a picik úgy akarják.
Én imádtam a mi udvari dühöngőnket:kellő mozgástér,mégse hárman hatfelé.Akkor még kontrollálható volt,hogy ki ,mikor, mit csinált.

Tonti!
Együtt érzek veled!Nálunk is hasonló a helyzet.Én a család nélkül tuti nem bírtam volna.
Ráadásul amikor már úgy éreztem,betelt végleg,bele tudtam kapaszkodni a közeledő ovi nyújtotta szabadságba.Most meg sokszor rosszabb heteket élünk meg,mint csecsemő korukban.Ezek a non-stop betegségek totál kikészítenek. :(

Kép

Kép
edit73

Edit,
sajnálom a fiúkat, jobbulást!

Én már lassan készülök a 15 hós oltás tüneteire.

KépKép
lili73

Binyek,
ez pont, mint a miénk. Kaucsukfa?

KépKép
lili73

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

jucicuki

dragon! koszi, meg 2 het es mentek hazza, szupi, hogy sikerul mindent haza vigyetek?

edit! nem is fogja oket eszrevenni minden szomszed mirre fel ballagnak a 3ikra :D es koszi :D :D

pasi! mit irtal ici-picin????

tonti! lehet a tesod meg nyeri a versenyt :wink:

jaj, most neztem meg a Lara tortenetet :( :( :( :( :( :( :(

tonti! de sajnalom :( :( akartam irni valamit, de inkabb nem irok... :( :( :(

binyek! szupi a karam :D

edit! jobbulast nektek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

juci! edesek, latom minden hazi munka be jon nekik :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Jó reggelt mindenkinek!

Edit!
Jobbulást nektek!

Szanet!
Ha olvasol és akarsz minket látni ma: 70/328-3962.

Tegnap plázacica voltam. Ikerkocsival. 8) Pasi+Balu csatangoltak én meg a barátnőmmel költöttem a pénzem. Vettem farmert (irdatlan drága volt, de nem bírtam otthagyni :oops: ) és töjre élveztem. A boltban (jéé, ilyen is van) a csini kislányok nem csak dísznek voltak, hanem értettek is ahhoz, amit csináltak, segítettek, elszórakoztatták a törpéket és kedvesek voltak. :D

Megyünk kirándulni, majd este jövünk.
vovanda

Jó reggelt!
Dupla kávéval jelen :roll:

Edit :(
Sajnálom, hogy mindenki beteg :(
Szép a nagy család, de ilyenkor érzem igazán, hogy én befejeztem. Képtelen lennék ezt mégegyszer végigcsinálni, még 1 gyerekkel is :oops:

Nálunk az éjszaka azért nem volt vészes, mert Apának vinnyogott Márkó. Ahogy hallottam, 2x ébredt "csak", azt mondjuk nem tudom, meddig voltak fent, de h5-kor átmentem, kicsit még szórakoztattam Márkót, aztán lehoztam, hadd aludjon még Apa. h6-kor Milcsi is megébredt. Csoda, hogy csak akkor, mert Má elég hangos volt addig is...

Judit :P
Bárcsak enyémek is már akkorák lennének, mint Dorka és Lili. Nagyon édesek vagytok!

Apa ügyben szerintem szerencsém van. Vagyis én egyelőre annyira nem érzem a hiányát, pedig sokat ügyel és 3 helyen dolgozik, de azért úgy 2-3x egy héten 4 körül itthon van és az egyik hétvégi napon is mindig, olykor mindkettőn. Na jó, tegnap pont nem volt beszámítható, mert meg kell védje a phd-ját és arra készült fel, de már ez is kész. S 1 hónap múlva ezt is teljesen kipipálhatjuk 8)

xandra_73

Apa: Én megmondom, ilyenkor örülök, hogy senki nem nehezíti meg ilyen formában a mindennapokat... Állati rossz, ha van valakid, aki nem adja meg amire szükséged van (lelkileg). Pedig pont ez a "feladata", azért alapítottatok családot, hogy együtt legyetek... :? :cry:

Nálunk továbbra is a 6 órás kelés van napirenden. Nagyon nem örülök...

Vanda: Én már annyira beszűkültem, hogy vásárolni is csak akkor van kedvem, ha a csajoknak veszek valamit. Mondjuk ennek az is oka lehet, hogy csak 40-es gatya jön rám :? :evil:
Vendég

Anny!
Most nekem is 40es kell. Jelzem, nem tudom, te milyen magas vagy és mennyi a "versenysúlyod", engem megdícsértek a boltban, amire nem nagyon adnék, de a barátnőm (aki kíméletlenül őszinte) szerint is jól nézek ki. Na ja, a csíkjaimat nem látta... 8)
Nincs valaki olyan barát/barátnő a környezetedben, akivel néha kimozdulhatnál? Nagyon nehéz lehet neked egyedül, két kicsi gyerekkel. Én tegnap kofejezetten megmondtam a barátnőmnek, hogy ha elkezdek gyerekruhát nézni, üssön le...

Apa: asszem én is a mázlisták táborát erősítem... Ráadásul én a különbséget is látom, Balu apja anno nem igazán állt a helyzet magaslatán. Fel volt háborodva azon, hogy a gyerek 6 hónaposan még nem alussza át az éjszakát és altatót akart neki íratni. Na itt zuhantam meg előzör és tettem fel magamnak a kérdést, hogy kell -e ez nekem...
vovanda

Két nyuszim:
Kép Kép
Vendég

Vanda: Nincs olyan. Derogál nekik eljönni eddig,vagy megoldani egy talit. Pedig mennyire odavoltak a terhesség alatt :!: :roll: Amúgy 166cm vagyok. Voltam már 47 kiló is, de annyit nem akarok fogyni. Olyan 55-el kibékülnék :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.22 07:48-kor.
Vendég

Anny :)
Mind2x nagyon édesek :lol: :lol:

xandra_73

Szandra: nem akarta elküldeni először,aztán meg 2x-is :D de javítottam a hibát :wink:
Vendég

Halihó!
Hát mi is újra taknyosak vagyunk! :( :( :( Úgyhogy együttérzek minden betegségben szenvedő gyerekkel és szülővel.
Látjátok,hogy megint kezdődik,amit a múltkor is írtam?Hogy egyszerre lesz beteg egy csomó gyerek. :shock:

Anny!
Ti feltétlen ragasszatok névtáblát Hévízen,mert én semmi különbséget se látok! :lol: :lol:

Vanda!
Nekem a csúcsformámban jó a 40-es faros! :oops: Most le se írom,hogy mekkora kell. :roll:
És olyan lassan fogyok,hogy iszonyú!Még csak 6 kilónál járok... :evil:

Juci!
A gyerekmunkát büntetik! :lol: :lol:

Lili!
Gőzöm nincs,hogy miből van.Valamilyen fa,az tuti. :wink:

binyek

Rebe!

Itt is boldog névnapot!

Van még Beánk? Mert akkor nekik is!!!!!!!!

Judit

jucicuki

Edit, jobbulást nektek!

Binyek, akkor is, ha élvezik???

Anny, még mindig nagyon szépek a lányok! És olyan kis huncutok :lol:

Judit

jucicuki

Mennyi idős kortól lehet kerékpárral utaztatni a törpöket????

binyek

Binyek!
Én úgy emlékszem, Rebe BEATRIX, nem Beáta. Így majd csak augusztusban ünnepel. Talán pont ezt írta egyszer, hogy anyósék minden évben Beátaként köszöntik fel. Remélem, nem emlékszem rosszul :oops:
Jobbulást nektek is!

Márkóm nem ette meg a gyümit, üvöltött. Tápit kapott helyette :? Apa szerint a gyümölcssav csípi az ínyét. Remélem, különben megint hízni fog a srác és már így is majdnem 11 kg :shock:

xandra_73

Sziasztok!Jó reggelt!

Köszönjük mindenkinek!Kicsit jobban vannak a fiúk,bár a hoemós szerek elég gyorsan szoktak hatni.

Binyek!
Jobbulást nektek!
Ha már teljesen stabilan ülnek!!!Én azért 1éves kor előtt nem ültetném őket biciklis ülésbe.

Xandra!
Szerintem 1gyerekkel többet görcsöl az ember,mint 2-3-4gyel.Én már csak teszem a dolgom és időm sincs "hülyeségekre" gondolni.Persze sokszor olyan fáradtan,hogy állva elalszom.De legalább nem rágódom azon,hogy miért lettek betegek,kitől szedték össze,mi lesz,ha nem hat a gyógyszer,miért nincsenek még jobban stb. Nem hiszem,hogy 4gyerek 4szer annyi gond lenne.

Anny!
És nincs a környeketeken olyan babás hely,ahova a babakocsit tologató kismamik járnak?Pl. park,játszótér vagy valami sétány Tudod ahol lehetne barátkozni,új embereket megismerni!

Mennem kell kiganyézni a gyerekeket,mert homokoznak :evil:

Kép

Kép
edit73

Edit: De van játszótér, meg ilyesmi, de én nem vagyok az a nagy barátkozós, hogy odamegyek és jópofizok. :oops: Meg az itteni játszótéren azt vettem észre, hogy amolyan klikkesedés megy. Párszor már voltam ott, de olyan furán néztek rám. Nem csípik az újakat. Pl. ha az én gyerekeim hintáznak (max. 5 percet), végig megy a pofavágás. A játszóházban meg figyelnem kell a csajokra, mert mindig olyat csinálnak, amihez még kicsik, persze 2 irányban, és nincs kedvem a balesetire menni, csak mert dumálhatnékom volt. :roll:

Amúgy veletek nem szokott olyan történni, hogy úgy néznek az emberek ha gyerekekkel vagytok, mintha ufók lennétek?? Néha még meg is állnak,és majd kiesik a szemük, miközben pofákat vágnak. Ilyankor legszívesebben azt mondanám (roppant intelligens stílusban), hogy BÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ! :D
Vendég

Anny!
Pedig ha te nem nyitsz mások felé,ők sem kezdeményeznek nálad.ha úgy mész be egy játszótérre,hogy jó hangosan ráköszönsz az ottlévőkre+ még rájuk is mosolyogsz és szólsz pár kedves szót a közeledbe kerülő gyerkőcöknek,netán segítesz nekik hintázni vagy mászókázni,akkor teljesen más szemmel néznek rád.Sőt!!!meglepődsz,de szóba elegyednek veled.
Ha süt belőle a depi,ha látszik rajtad,hogy olyan vagy,mint egy kis süni,senki nem akar téged megismerni!!!
A játszóház teljesen érthető!Azzal én is mindig ugyanígy voltam:ismeretlen terep,ismeretlen veszélyforrások,így a 3gyerekkel sose volt időm dumcsizni.

Kép

Kép
edit73

Anny, ne legyél elkeseredve!!! Láttam Rólad 1-1 képet és olyan csinos, szép lány vagy!!! Ráadásul ha ránézel a két gyönyörűséges lányodra, legyen csak bizonyíték, mert csúnya nőnek nem születnek ilyen szép gyerekei :lol:
A játszóteres sztorit megértem, nálunk a játszótéren is vannak olyan anyukák, akikhez én sem mennék oda szívesen beszélgetni, meg jópofizni...klikkesednek és osztják az észt, keresztfiamtól elvette a kölyke a játékot, de rá nem szólna a gyerekére ááá az már derogál...
Viszont barátnőidet nem értem...nekem tök nagy öröm gyerekekkel lenni és úgy barátnőzni...
Vendég

Dragon!
De jó,mindjárt jöttök haza!

Binyek!
Jó ez a karám,de meddig lesznek el benne?Mindjártr menni fognak és akkor nincs az az isten,hogy beletedd őket!Gyógyuljatok ti is!Természetgyógyászaton belül mivel foglalkozl?

Szandra!
Sajnálom a fogzást!Mi is kűzdünk vele!Balunak jön 2 szemfoga egyszerre,Dórimnak meg már a 3.jön ki!
Ne mond már,hogy Márkó majdnem 11kg!Tegyél már képeket!Szerencsés vagy,hogy viszonylag sokat tudtok együtt lenni Dokiapuval!

Juci!
Annyira cukik a csajaid!Puzzle-znak?Az enyémek,amint papír típusú cucc kerül a kezükbe,nyomják be a szájukba!

Anny!
Annyira édesek a nyuszik,de milyen egyformák!A 40-es gatya nem is gáz!

Lili!
Nálunk a 15hós oltásnak 5-6 nap múlva lettek tünetei.Balu belázasodott egy napra,Dórinak meg két napig folyt az orra,de semmi több!

Tonti!
Lehet apa nem tud mit kezdeni ennyi gyerekkel és azért méhészkedik!Rateval nincs jobban el,mint az ikrekkel?
Sajnálom,de ne hozz elhamarkodott lépéseket!Miért nem jöttök kicsit haza hamarabb,mint terveztétek?

Edit!
Jobbulást nektek!

Rebe!
Boldog névnapot itt is!

Banika,Amonré,Myra,Bogyó többiek?????????????????
Vendég

Csak nem vasárnap van? Mindenki családi életet él? :D

Benszi,
azt nem csak karámnak lehet használni, hanem később elkeríteni is lehet tereket. Nálatok hogy volt a kritikus időszakban? Teljesen balesetmentesítettetek mindent és szabadon garázdálkodhattak? És pl. a tv? Én utálom, ha megtapicskolják a méregdrága lapostévét.

Binyek,
a kaucsukfa nem szálkásodik, azért tuti.

Annyka drága,
ne bosszankodj már azért, mert megnéznek. Biztos hogy azért néznek meg, mert szépek vagytok a lányaiddal, nem pedig azért, mert ufó vagy :lol:

Vanda,
de jó neked! egy kép azért dukál az új naciról! Nekem egy, azaz egy nadrágom van, amibe beleférek. Tök ciki. A múltkor lekajázták a gyerekek, ezért kénytelen voltam felhúzni az egy db szoknyámat, ami rám jön. Nem tudom, mi lesz a cuccaim sorsa, tartogassam, hátha még belekislányosodok? Még xs-es pulcsijaim is vannak abból a korszakból, mikor csontsoványra tornáztam magam, mintegy pótcselekvésként, amiért nem jött a gyerek. De így sokkal jobban tetszem az uramnak, biztos megértenék egymást Pasival, neki is az tetszik, ha van mit fogni a nőn :D

KépKép
lili73

Benszi!
Ha már mennek,akkor szét fogom szedni és lerekesztem vele a nappalit,hogy csak ott randalírozzanak. :wink:
Azon kívül pedig van a Duna parton egy kis vityillónk,ahol azért jó hasznát foguk venni,ha nem akarjuk őket a Dunából halászni... :roll:
Fülakupunkturás addiktológus vagyok elvileg,de nem dolgozom a szakmában. :lol:

Lili!
Persze,hogy rend van nálunk! Bébiszittyóval meg takarítónővel gáz is lenne,ha még rend se lenne! :lol: :lol:

Marcim végre elkezdett szótagokat mondogatni!Olyan édes,meg kell zabálni! :P

binyek

Benszi,
nekem a doktornéni 8-12 napot mondott. Azt nem tudom, hogy abban az időszakban ne is vigyem őket, nehogy véletlenül rábetegedjenek? Ti törődtök ilyesmivel?

KépKép
lili73

Kép Kép Kép Kép

xandra_73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:05-kor.
davandi

Szandra,
nagyon helyesek a fiúk! Milyen jó képek! :P

KépKép
lili73

Zugolvasó jelentkezik

Lenne egy problémám, amihez ötleteket, tippeket-tanácsokat kérnék. Nem csak hasonló korú gyerekek szüleitől! Azok véleményére is kíváncsi lennék, akiknek még kicsi a gyereke, és a már nagy gyerekesek véleménye is érdekelne.
Tehát Barbara lányom az utóbbi időben úgy oldja meg a problémáját, hogy nagyon csúnyán megharapja Balázst, majdnem véresre! Nem szól, ha valami sérelem éri inkább harap. Balázs nem harap vissza és soha nem harapta meg Barbarát.
Tudom nemrég volt téma az óvodai harapás, és hát nem én szeretnék a harapós gyermek anyukája. Szeptembertől mennének bölcsödébe és addig jó lenne valahogy le szoktatni Barbarát a harapásról.

Előre is köszönöm a válaszokat

Davandi: Múltkor hiányoltad a képeket, sajnos nem tudok képet kicsinyíteni ezért nem rakok fel, de a www ikon alatt találsz egy párat! Jó nézegetést!

És persze minden baba nagyon szép!!

Kép
Lilypie First Birthday tickers
napsugáreperke

1. kép Márkó
2. kép Milcsi
Azért Milcsi csuklójára felhívom a figyelmeteket (3. képen) :lol: :lol: :lol:

TÖLTÖTTEM FEL MÉG RUCIKAT, 62-est, 68-ast és 74-es is van benne. Akit érdekel, kattintson. Ott a link a vonalzónk felett 8)

xandra_73

Andi :P
Már hiányoltalak!

Lili :P
Köszönjük!

Napsugáreperke :?
Sajnos nem tudok segíteni. Enyémek egyelőre csak a saját kezüket eszik... bár már lopkodják egymás játékát, cumiját és ma az Electro World-ben a cumisüvegét is :shock: :lol:

xandra_73

Szandra!
Irtó édesek!!!!
És milyen kis huncut Milcsi!!! :wink: Az a nyelvöltögetés! :shock: Véletlenül sikerült elkapnod vagy ilyen kis fotogén?

Később folyt. köv!Zabásak a hapsik.

Kép

Kép
edit73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?