A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Kuklika: Nem semmi Boti milyen alvási pózokat tud felvenni. :D Nálunk Ágica ilyen. A mai napig mielőtt lefekszem aludni, őt a helyére kell tennem, mert valami extrém pózban alszik.... ;) Kata lány egyre bájosabb. 8) Petinek itt csorog a nyála mellettem és már rajtolna is a pusziért, de ez a mászás dolog még nagyon komplex és bonyolult dolog. ;)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

kukli: az osanitot én három kiskanál vízben feloldom (öt perc alatt magától feloldódik), és bekanalazom.

Köszi az ételadagos választ!
ööö... valamit még akartam... :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hja, tévé: én próbáltam kikerülni, de bevallom, néha hagyom, hogy a szobájából kikönyökölve nézze.
Sőt, rájöttem, hogy ha nem forgatom el a pihenőszékét, hogy ne lássa (nem tiltom), akkor nem is annyira érdekes az a tévé.
Persze nem így akartam, és nem is tartom ezt jónak, de egy csöpp lakásban, ajtók nélkül nem tudom máshogy megoldani.
(hja, de, ha be sem kapcsolom :D)
egyébként csak reggel a szomszédok alatt megy, meg este a híradótól (mondjuk pont azt nem kéne...), ami után nem sokkal már kezdődik is az esti rutin, meg többnyire akkor alszik még egy pöttyet (már amikor).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok! Jó reggelt!

Bea, egyetértek Katkával. Mi nem tudjuk diagnosztizálni a babáinkat, mindenhez nem érthetünk. Sajnos. És lehet, hogy ártalmatlan, és ki is fogja nőni, de én is megmutatnám szakorvosnak.
És azt is elhiszem, h nem tetszik a dokitok azon gyakorlata, hogy mindennel kórházba utal. Igazad van. Ez egyébként szakmailag is gáz. (De ez más téma) Ha megteheted, majd keress másik orvost. De szerintem te is kérheted tőle, hogy először ambulanciára (járóbeteg rendelésre) adjon beutalót (pl. létezik gyerek tüdőgyógyászat ambulánsan, mi pl. Samuval az allergiagyanú miatt oda megyünk hamarosan), és majd ott eldöntik, hogy tovább kell-e vizsgálni Maját, pl. kórházban.
Tipp: ha van a fényképezőgépen videófunkció, akkor én legközelebb (ha lesz egyáltalán legközelebb, remélem, nem lesz)csinálnék Majáról egy felvételt, amikor a tünetek jelentkeznek. Hogy tudja a doki, miről is beszélsz.
Na, okosítást abbahagytam... (remélem, nem bántódsz meg, ez távol áll tőlem, és nyugodtan kérd ki magadnak, ha túl sok voltam...)
Megye, ma megyünk esküvőre, legközelebb szerintem csak holnap leszek.
Szép vasárnapot!

erpé

tatai tali nekem is jó lenne mostmár tuti elmegyek ha lesz :D:D:d

Bea asszem te kérdezted a kutyát.: tetszenek egymásnak :D:D a kutyát is egyre jobban érdekli Lívia, meg fordítva is :) Van amikor a kutya megőrül pár percre és akkor oda vissza rohangál meg ugrál és dobálja felfelé a játékait. na akkor Lívia úgy szokott röhögni rajta hogy fulldoklik közbe annyira nevet :) :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

majd megpróbálom azt is levideózni egyszer :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

[quote="erpé"]S írta:erpéziasztok! Jó reggelt!

Bea, egyetértek Katkával. Mi nem tudjuk diagnosztizálni a babáinkat, mindenhez nem érthetünk. Sajnos. És lehet, hogy ártalmatlan, és ki is fogja nőni, de én is megmutatnám szakorvosnak.
És azt is elhiszem, h nem tetszik a dokitok azon gyakorlata, hogy mindennel kórházba utal. Igazad van. Ez egyébként szakmailag is gáz. (De ez más téma) Ha megteheted, majd keress másik orvost. De szerintem te is kérheted tőle, hogy először ambulanciára (járóbeteg rendelésre) adjon beutalót (pl. létezik gyerek tüdőgyógyászat ambulánsan, mi pl. Samuval az allergiagyanú miatt oda megyünk hamarosan), és majd ott eldöntik, hogy tovább kell-e vizsgálni Maját, pl. kórházban.
Tipp: ha van a fényképezőgépen videófunkció, akkor én legközelebb (ha lesz egyáltalán legközelebb, remélem, nem lesz)csinálnék Majáról egy felvételt, amikor a tünetek jelentkeznek. Hogy tudja a doki, miről is beszélsz.
Na, okosítást abbahagytam... (remélem, nem bántódsz meg, ez távol áll tőlem, és nyugodtan kérd ki magadnak, ha túl sok voltam...)
Megye, ma megyünk esküvőre, legközelebb szerintem csak holnap leszek.
Szép vasárnapot!

Nem, dehogy nem vagyok olyan sértődős. Nem diagnosztizálok én, ezek nem anyai tapasztalatok a netről, hanem orvosi könyvek, ugyanolyanok mint itthon a polcon, szóval nem hülyeségek, csak szeretek tájékozott lenni, mi miért történik a gyerekkel, ettől függetlenül, ha máskor is előfordul, megyek a háziorvoshoz és kérek beutalót szakrendelésre, és majd ha ott megállapítják, hogy kórházba kell menni, csak abban az esetben, de köszi mindenkinek az aggódást és a hsz-eket. Ez a videó funkió jó ötlet.Köszi

Bea, Maja

Kép
bea1978

jó reggelt, szép napot mindenkinek el is felejtettem írni, Kata tényleg nagyon jó is husi lett, Boti is édes beájult apuval.

Moncsi kíváncsi vagyok a videóra.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Sziasztok! valamit vissza tudtam olvasni, valamit nem, a képek mindig aranyosak! :)
Nándi pont 6 hónapos korábna fordult át hátról hasra, majd vissza. Annyira tetszett neki, hogy rögtön megcsinálta 3sor egymás után. Azóta néha nehezen alszik el, mert hasra fordul, felemeli afejét, de már fáradt, sír.Visszafordytjuk, ujra hasra fordul, de felemeli afejét, sír.ez van :)
napi kétszer kotyvasztok neki.
barack, répa, krummpli,paradicsom, tök, ilyesmiket evett.
majd jövök még, de most dolog.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Peti 1 hét alatt 38 dkg-ot hízott! :shock: Idáig 50 dkg-ot hízott havonta! Szóval a tegnapi naptól hivatalosan elhagytam egy szopit. Szopi 10 órakor és legközelebb 3-4 között szopizik. Tegnap nem jelezte a cici igényt, szóval úgy néz ki, hogy menni fog. Így is még 6-szor szopizunk legalább, de így 4 órát be tudok menni dolgozni majd.
Peti nagyon falja az összes gyümölcsös cuccot. Idáig a sütőtököt utasította vissza és a répa nem egy nagy kedvenc. Azért valamennyit megeszik, de nem olyan lelkes, mint a gyümölcsöknél. Ma ebédre üvegeset evett. Áfonyát almával (ilyet én úgysem tudok csinálni). Savanykásabb az íze, mint a többi gyüminek, de így is nagyon falta. :D
Ha sikerül d Kép obok róla egy képet! ;)

[/url]

Katka

katka22

Katka!

ügyesek vagytok! Nálunk se jött be se a sütőtök, se a répa :(
Pedig az a sütőtök-krumplis kaja tök finom volt sztem :)
Mikortól mégy vissza dolgozni?
Vendég

na szóval..
üdv mindenkinek újra.
voltak kérdéseim, de elfelejtettem.
én sztnék már végre husit adni Nándinak, mert ugye elvileg azért kell elkezdeni a ht-t, mert 6 hó után kifogy atejből a vas...kedden megyünk dokihoz, sztem már mondani fogja, hogy mehet a pulyka és csirkecici :)
én azt csináltam, ami savanyú, vagy nem olyna jó/ pl répa, sütőtök/ ezekhez mindig keverek jó édes érett barackot, így megeszi.
nálunk a répa plusz krumpli nagy ordításos szorulást csinált, de azért kap, de aznap mindoig kap barackot is. szorulásra nbálunk bevált, plusz a paradicsom/ egyet rottyantani kell rajta, átszűrni a magokat, és kész.
ilyen kölespelyhet, meg kukoricapelyhet, amivel a főzi+gyümi kalóriaértékát növelni lehet, hogy lehet bszerezni?
én már most látom, hogy a httől kevesebb a tejem :((ugye amit nem belőlem szív ki, az nme termelődik újra...de látom, hogy kell neki, igaz, egy étkezés max. 80 g főzi vagy gyümi nálunk.
varázsitatóból nemlajos, Döme már megtanult inni?
az nem szoktatja le őket a szopiról/ mármint hogy könnyen dől belőle alé? / vagy iylen korban már nem? bocsi, ha hüyle kérdés, de vannak bébiitalok, amik a cumisüvegen a rostok miatt nem mennek át, ezért vettünk mi is itatót.
mi még éjjel 6-7 szer kelünk, jó esetben 3szor/az már hawai/ de ha pépet adtam neki este, akkor is.sztem csak szokás.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Lilla: 1 hét múlva kedzek heti 2X4 órával. De október közepére meg kell lennie a 2X6 órának. Persze itthon is fogok dolgozni, amikor Peti alszik..... De úgy tervezem, hogy jövő őszig tartom a 2X6 órát. Remélem menni fog.... :? Eléggé görcsbe vagyok, hogy Peti hogy fogja ezt visleni.

Katka

katka22

Katka!

Szerintem az a heti 2szer 6 óra nem olyan sok, hogy azt Peti ne birná ki. A többi 156 órát vele töltöd :D
Vendég

Pulcsi lassan mehet tényleg a husi, Boti ilyekor kezdte, de másképpen is tudsz vasat pótolni. Nekem Katus azért kapott már céklát és spenótot :wink: (igaz utána egész nap azt büfizte, és zöldben úsztunk). Nagyjából úgy nézett ki cékla után mint Peti. Bakker mennyire kerekedik ő is. :o Nem csak a mérleg nyelve mutatja. Nagyon husi! :lol: Örülök, hogy nektek is jól megy a hozzátápi Katka. Mi is először az ebédet hagyjuk ki. Ma mondjuk pont nem kapott csak cicit, de ma rohangáltunk de. Petiapu ma jön haza? Ha mászni fognak összedobjuk a skacokat vhol (talán nálunk új lakásba) és a sok kis gézengúz kicsiarakást játszhatnak. :lol: :lol:
Egyetértek a csajokkal Bea (azt hiszem ezt sugalltam is előzőmben) még annyit hozzátennék, mikor rossz volt egy értékem a 30 hetes uhu-n Katussal, talán emlékeztek, elkezdtem neten én is ORVOSI oldalakat nézni. Aztán láttam mindenfélét és be voltam rendesen carva. Szval ezek a könyvek, olvasmányok, ha szakmaiak is, sztem nekünk laikusnak nem sokat érnek. Megnézel több oldalt, több dolgot írnak, kiválasztod a legszimpibbet és megnyugszol, vagy rémeket látsz, hangulatodtól függően. Legalábbis én így vagyok vele. Mondjuk én amúgy is képes vagyok bármivel elmenni orvoshoz ha nem tetszik, voltunk már fogzással is, pedig sejtetettem nincs baj. Én túlbiztosítós vagyok talán, dokinénink meg türelmes. Mellesleg bent ül a rendelőben, neki sztem mindegy az a 10 perc. Na meg nem megyek naponta. Na most elkezdtem magam kimagyarázni. :roll: :oops: :roll: :oops:
Vasárnapi esküvő??? Mik vannak? Erpé nálam a cucc. Kérünk rólatok is „csinik vagyunk” képet!
Gyöngyi nektek milyen volt? Remélem lesz kép arról a kisangyalról, mert mindenkinek látnia kell. :P
Igaz Ilda kis lakásban más, meg én nem is vagyok tv-s. Szomszédok mikor szokott lenni és hol? Egyszer elkaptam, de nem emlékszem. Kutya úr szerepel még benne? Hányadik évad?
Katka te nem szoktál ilykor Ágicáról képet készíteni? Takarózás hogy megy? Nekem mindig arra ébred, hogy belegabalyodott.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos elfelejtettem megköszönni a válaszodat. Hat is Dömének a cucc? Érzed rajta?
Katka sztem minden rendben lesz. Talán neked nehezebb mint Petinek. Ezek a kis csikók annyira ügyesen alkalmazkodnak mindenhez. Azért sajnálom, hogy vissza kell menned, de hiába, pótolhatatlan vagy nekik! :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jah mai kedvencem még, megkérdezték délelőtt Katáról, hogy
"Ilyen kis kopasz?"
Mondtam:
"Nem, ilyenre nyírjuk!" :twisted:
kuklika
Budapest VIII. kerület

[quote]a írta:z a heti 2szer 6 óra nem olyan sok, hogy azt Peti ne birná ki. A többi 156 órát vele töltöd

Lilla: Hát ez most jól esett. Így még nem gondoltam végig a dolgokat. Köszönöm.

[quote]h írta:iába, pótolhatatlan vagy nekik

Kukli: És azt az alapvető magagment szabályt ismered, hogy 'Aki pótolhatatlan egy cégnél azt azonnal ki kell rúgni!' ??? :lol: :lol: :lol: Bocsánat, csak úgy beugrott...
Egyébként úgy mentem el szülni, hogy nem voltam benne, hogy visszajövök.... Gondoltam maradok csendestárs és most pár évig küzdjenek a többiek. Nagyon gondoltkodtam már az előtt is, hogy megfogant a Peti, hogy valami mást kellene csinálnom és nem ez az én utam.... De tőke nélkül, tele tartozással, asszem nem önmegvalósítani kell, hanem szorgalamsan pénz keresni. Majd önmegvalósítok a következő életemben.... :roll: Meg hát a céget sem akarom hagyni tönkremenni.... :? Remélem sikerül visszafordulnunk a lejtőről....
Bocsi az offért. Anyukákat az ilyesmik biztos nem érdeklik csak én vagyok ilyen lüke....

Kukli: Új lakásban lakásavató buli jöhet! :lol: Valahol olvastam, hogy üljünk körbe. Mindenki fogja a saját gyerekét, énekeljünk egy dalt, aztán adjuk eggyel jobbrább a gyereket. És ezt addig, amíg vissza nem ér a gyermek.... Ezt azért kipróbálnám, hogy türik a manók... :roll:
Mikor költöztök? Van már dátum?

Katka

katka22

Játszunk! Akit érdekel, hogy 2009-ben mennyi a személyes évszáma és az mit jelent, az figyeljen!
Hogyan kell kiszámolni:
Aktuális év+ születési hónap +születési nap számjegyeit kell összeadni addig, amíg 1 számjegyed lesz csak.
Példa (enyém:2009.7,18 ): 2+0+0+9+7+1+8=27
2+7=9

9-es személyes év

Ezzel az évvel zárul le a kilenc éves ciklus, így mindenképpen a problémák rendbetétele, lezárása, tisztázása kerül előtérbe. Törekednünk kell mások problémáinak megértésére, s így megkaphatjuk a választ saját kérdéseinkre is. Nem jó, ha a lezáratlan dolgokat a következő ciklusba is átvisszük. Orvosolni kell egészségügyi problémáinkat is, mert túl sok energiát vonnak el, s a fontos dolgokra nem tudunk kellően koncentrálni. Új dologba kezdeni nem a legalkalmasabb az idő, de erre ott van a következő év. Inkább koncentráljunk lezáratlan ügyeink tisztázására, nemkívánatos kapcsolataink lezárására. Bár ez az év nem lesz túl könnyű, a végére eljön a várt megkönnyebbülés.

No, ki játszik?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.09.06 19:41-kor.

Katka

katka22

5-ös év? :wink:
A körbeülőset kipróbálnám. Na majd a kecóban. November 1 ahatáridőnk, egyenlőre még el sem kezdték szétbombázni. Sztem a szülinapomat még itt ünnepeljük, bár azt kértem apától ne így legyen. :roll:
Lakásavató babákkal = egy buli amikor nem a falat kell félteni, hanem a szőnyegeket a büfiktől? :lol: :lol: :lol: Én tényleg szívesen látlak titeket majd, de azért ne egy nagy stadionra készüljetek. :roll:
Kata alszik (jóét álmot), Boti úton, már folyik a víze. Végre pihenni fogok. Nehéz volt 2 gyerekkel ez a hét bezárva, orrszívva.
Ovisoknak szép hétfőt, sima indulásokat. Persze sulisoknak is.
Tatát én tuti kihagyom. Azóta Boti már volt többször vízben, biztos nem hagyná ki a nagy ugrást. :twisted: Na meg sok progink is van, amik csúsztak. Nem utccsó sorban holnap de. doki nekem.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

nekem 7 jött ki, de nem igazán világos, hogy ez mit is jelent :roll:

kukli: buli szupper volt, Lilit alig bírtam haza húzni este, Eszti meg még kicsi ehhez a banzájhoz asszem

Tali: Tatára szerintem Mi se megyünk most....esetleg Tatabánya kivitelezhetőbb, de az is kb. 10-től 11-ig

megyek, mert E. sír

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!
Megint jól elvesztem :oops: pedig mostanában milyen jól tartottam az iramot,nem? :lol:

Ez a fokozatos ht engem is érdekelne,bár amilyen lelkes voltam,olyan kétségbeesett vagyok. :? Lara lelkes,nagyon is :D szerintem bármit megenne,azt hiszem,nem lesz gond az evőkéjével,csak győzzük :lol:
Mi lassan 2 hete esszük az alma-barack verziót minden "tízóraira".Mostanra már igen tetemes mennyiséget :shock: és nekem is az a bajom,hogy máris kevesebbszer eszik és a tejem is érezhetően kevesebb :cry: Attól tartok,ha elkezdenénk ebédre főzizni, seperc alatt reggeli-esti szopi lenne belőle :? és én ezt nagyon nem akarom.
Meggyet adtatok már?Mert azt elvileg lehet,bár én ma szőlőt kóstoltattam délután,mert kinézte a számból :lol: kiszedtem a magokat és olyan ügyesen kicappogta a héjából :D (aztán nézteme gy helyen,hogy 8-10 hótól írják :shock: )
Vagy milyen gyümit lehet még?Mert Larának ez az alma-barack nagyon bejön,de nem gáz,hogy minden nap azt kap?

Olyan kár,hogy ilyen messze lakom tőletek(Pest 230km)én is úgy taliznék néha :roll:

Enyim év 4es

Kép
Kép
zazzy

Ez a szám azt mutatja, hogy 2009-es szülinapodtól számított egy évben mi az életfeladatod. Arra építenek, hogy 9 éves ciklusokból épül fel az életünk. Vagy valami ilyesmi... 8)
Kukli:
5-ös személyes év

Legyünk nyitottak a külvilág felé, sok meglepetésben lesz részünk! Szükségünk lesz a gyors reagálásra és cselekvésre egyes esetekben, de ne kövessünk el hibákat. Minden lehetőséget használjunk ki, s ne tagadjuk meg magunktól az élvezeteket sem. Ha megfelelően használjuk fel az élet adta lehetőségeket, ez az év jelentős változásokat hozhat.

Gyöngyi:
7-es személyes év

Erre az évre a visszavonulás, önmagunk megismerése és megértése, s az általános válaszkeresés jellemző. Elsősorban mentális folyamataink lesznek fontosak, a külvilág, az anyagi és fizikai szükségleteink miatt nem kell aggódni. A múltban történt sérelmeinket próbáljuk elfelejteni, figyeljünk megérzéseinkre, gondolkodjunk el a világ történésein. Előfordulhat nem várt pénz érkezése, amely lehet valamilyen nyeremény, esetleg örökség.

Zazzy:

4-es személyes év

Figyelnünk kell az egészségünkre és a kapcsolatainkra. Ez az év a próba időszaka, az összpontosítás és koncentráció fejlődésének éve. Legyünk megfontoltak, de a kínálkozó lehetőségeket okosan használjuk ki. Erőfeszítéseinket családunk és barátaink támogatni fogják. Kemény munkával megalapozhatjuk későbbi sikereinket.

Jó csemegézést! :)

Gyöngyi: Itt a profi magyarázat:
A számmisztika az asztrológia testvértudománya, több ezer éves megfigyelés alapján működik. Születésünk pillanatában - mely életünk legfontosabb része - az akkor uralkodó földi vibrációk határozzák meg életutunkat. Az ember élete során kilenc periódusos ciklusokban fejlődik (a kilenc számjegy a világmindenséget jellemzi), s ez a fejlődés vonatkozik úgy a földrészekre, országokra, népcsoportokra, mint magára az emberre. Életünk minden egyes éve egy fejlôdési szakasz része. Pontosabb információt arról, hogy éppen hol járunk a fejlődés útján úgy kaphatunk, ha kiszámítjuk saját személyes évünket.

Katka

katka22

Én 2 éve kezdtem el ezzel játszani és megdöbbentem, hogy mennyire illet rám, bár általában ezt csak utólag láttam be, amikor visszagondoltam hogy mi volt az előző évben.

Katka

katka22

katka:ez a kabala vallás?

Kép

Kép
pgyöngyi

és, tényleg.....annyira elmerűltem a magam elemzésével már egy párszor, és én egy olyan ember vagyok, aki a múltban él, és próbálok rajta változtatni, csak ha eszembe jut,hány éves vagyok, és mennyire elment a gyerekkor, tök magamba zuhanok :( És annyira rosszul tud esni, ha pl. egy számomra fontos múltbéli eseményre rajtam kívűl már senki se emlékszik. szerintem kettyós vagyok :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

és elbizonytalanodtam a hozzátáplálásban is már....Eszti annyira kinézi a kezemből a kaját, és hihetetlenűl reklamál miatta. Feladjam az elveim, vagy várjam meg az a két hetet:?

Kép

Kép
pgyöngyi

tv:nálunk Eszti a bebe tv-t nézi, ha éppen nem tudok vele foglalkozni. Ez nem a legjobb megoldás tudom

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: Én 5 hónapos Petivel bizonytalanodtam így el. Kapott kóstolót és szépen kitolta, szóval megnyugodtam, hogy még korai.

Peti is nézné a TV-t, ha hagynám. Persze nálunk is előfordul, hogy nem tudok mit tenni, mert a nagyok tévéznek... :? De igyekszem kerülni.... Viszont a TV távirányító az abszolut favorit. Visít érte, ha meglátja! :D

Katka

katka22

Gyöngyi: Ez számmisztika. Nem vallás... :shock:
Ha priviben megadod nekem a nevedet és pontos születési dátumodat (napra), akkor még egy csomó mindent tudok küldeni neked rólad.... Tudom, hogy te is érdeklődsz az ezós dolgok iránt. ;)

Katka

katka22

Katka!
Köszi! :wink: Na ez most jól elgondolkodtatott :roll: Amúgy is ezt csinálom már egy ideje,nagyon nem találom a helyem :? :(

Gyöngyi!
Ahogy Katka írja,ha nem kell neki,úgy is észreveszed,ha meg túlságosan tetszik(mint nekünk)akkor meg várom a javaslatod,hogy hogyan lehet egy mindent enni akaró babát jóóóóóóóóóóóóóó sokáig szoptatni???Mert én nem vicceltem,tényleg aggódom :roll:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Sajnos ez az élet velejárója, hogy a babák szép lassan elkezdenek normális kaját enni, és vége a cicizéseknek :(
A barackkal én is gondban vagyok. Anna is csak ezt kapott eddig, és imádja is, viszont ma azt mondták a piacon, hogy 1 hét úlva vége a barack szezonnak. És fogalmam sincs, mit adok neki helyette.
Az almától még az elején nagyon beteg lett...
Vendég

nekem is 5 jött ki.

nálunk nem nagyon megy a tv-zés, de pl legalább egy mesét megnéz dvd-n egy nap... mióta oviban van, azóta mondjuk erre nincs idő!

jó kis hétvégénk volt, szombaton szülinapi zsúr, ma meg sütögetés! Kukli, a ti jövendő lakásotok környékén voltunk, majd megmutizok egy tuti helyet nektek!!! 8)

Katka
2X6 óra az tényleg semmi!!! emiatt ne izgasd magad. ennyit egy csomó anyuka lepasszolja a gyerekét, aki megteheti, mert van segítsége!

Bea
a csajok már mindent elmondtak, egyetértek velük!

Zazzy
még mi is csak az almánál és a baracknál tartunk. ja meg evett egy alma-körte fruttapurát. meggyel szerintem még egy kicsit várni kell. úgy emlékszem, hogy a csonthéjasak nem első körösek...
mást nem tudsz csinálni, minthogy gyakrabban mellre teszed! vagy fejsz... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka nekem a 6-os szám jött ki, kiváncsi vagyok :)

Ht: még én is csak az alma barack párosításnál tartok. Én is úgy vagyok vele, hogy most húznám ezt a szoptatás dolgot, azt hiszem azért mert valószínűleg ez az utolsó gyerkőc akit szoptatni fogok :? , bár soha nem mond hogy soha :D

Tv: Bebe tévé nálunk is nagy kedvenc. Én is nehezen oldom meg hogy Nimród ne nézze, sokszor inkább kitekeredik a járókában hogy lássa mi van a tévében. :D
Amúgy szerintem a Bebe tévéből jókat lehet tanulni, nekem jobban tetszik mint a CN vagy a Jetix :roll: pedig nálunk ez is megy jó sokat, mert a férjem és Panna igen szeretik, én nem annyira.

A hétvégén szüreti fesztivál volt a városban, bementünk ma délután, merthogy gyerekprogramot ígértek 4 órától. Hát beértünk fél 5-re semmi program nem volt, egy zenekar hangolt aki 5-kor nekiállt baromi hangosan zenélni, ami nem igazán nevezhető gyerekprogramnak, nem igazán gyerekeknek való zene volt. Szóval ennyit a zalaegeszegi gyerekprogramokról :? Valamit kitalálhattak volna annak a néhány gyereknek, mondjuk egy arcfestés, vagy lufihajtogatós. Ilyenkor azért szeretnék mondjuk bp-en lakni.
Ja és szegény Bulcsú hogy járt. Ettünk kemencés lángost, abból elég sokat megevett, aztán aszalt almát, közben persze rohangált a Pannával, majd betömött még néhány aszalt almát a szájába és egyszercsak kihányt mindent :lol: aranyos volt, nem sírt, csak csodálkozott, kérdezte is hogy mi történt? :lol: Ja és persze a férjemet telibe találta mert pont az ölében volt, sőt még akivel beszélgettünk annak a cipőjére is jutott :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Katka az a 2X4 majd 6 óra tényleg nem sok, én azt hittem többről van szó, mert úgy el voltál keseredve, persze ezt is biztos nagyon nehéz megoldanod, megértem azt is, hogy közben nem1X eszedbe jut majd mi lehet otthon.

Én is dolgoznék majd 4 órában, vagy részmunkaidőben, ha szopi marad majd ki, és jobban beindul a hozzátápi, viszont az én cégem abba a kategóriába tartozik, hogy " le a családosokkal" az se számít, hogy 8 évet húztam le és ebből 1-et vezettem kifogás nélkül eredményesen az üzletüket..de igazából meg se kérdeztem, viszont kolleganőm ezt sugallja, szóval erős a gyanúm, hogy nekem nem lesz munkám, mire visszamegyek(nék) :roll:

Szerda este Táncórára mennék, végül is nem egy nagy idő, csak 6-tól fél nyolcig, azon filózok, merjem-e este itthon hagyni Maját anyukámnak :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: Merjed. Ennyi neked is kell, hogy egy kicsit feltöltődhess és újra adni tudj. Ha én anyukámra tudnám hagyni Petit, akkor teljesen nyugodt lennék, hogy a legjobb helyen van ezen a Földön.... Csak már nincs anyum... :cry:
Szerintem az idősebbek egyik legnagyobb gondja az, hogy kezdik feleslegesnek érezni magukat. Szóval szerintem anyukád boldogan el fogja vállalni és (tudom, hogy betegeskedik, de) arra a 2 órára tuti, hogy összeszedi magát. Legalábbis nekünk apuval így volt.... :roll:

Vica: Sajnálom, hogy ilyen volt a délután... Rossz, amikor a gyerekekre nem gondolnak... :(

[quote] írta:bár soha nem mond hogy soha

6-os személyes év

A kihívások, fejlődés és pénzügyi sikerek éve. Az otthon, a baráti szeretet és a kapcsolatok ápolása kerül előtérbe. Ha saját érzelmi életünket egyensúlyba hozzuk, könnyebben megteremthetjük a harmóniát a külvilággal. Az empátia, a mély érzelmek kapcsolataink felfrissülését hozzák. Gyermek születése is elképzelhető.

Hát tényleg ne mondd, hogy soha ;) :lol:

Katka

katka22

kukli: osanitot háromszor vagy négyszer adtam, a franc se tudja utólag, hogy az hatott-e, de lenyugodott, elaludt.
a Szomszédok az M1-en van minden de. kb. 10 órától (hol előbb, hol később), most olyan 94 körül tartunk (évad?! :lol: :lol: :lol: )

pulcsi: a varázsitatóból próbálkozik, egyre jobban megy (mostanában nem adtam neki vizet :oops: ), viszont ma láttam egy fotót, az én nagy fiam már önállóan iszik cumisüvegből, ha nem vagyok itthon :D 8) :roll:

No, vége a kresztanfolyamnak, hát, érdekes volt, kicsit gyakorlok még, aztán vizsga!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hja, nekem is 5-ös volt a személyes számom :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

no, mára ennyi is voltam.
Holnap viszont kipróbáljuk a Ringatót :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok!

Jajj, csajok, nem tudtam jönni. Ma házassági évforduló vót :lol:

Holnap utazunk és még nem is pakoltam. :shock:

Megprób olvasni, azt max holnap mesélek.

Jóéjt!!!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

[quote="katka22"]
írta:
katka22 Gyermek születése is elképzelhető.

Hát ez durva lenne :lol: vagy le van maradva ez a számmisztika egy évvel :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

nekem 2-es jött ki:-)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

utolsó és első vok! Ilyen sem vót még :shock:
mek megpróbálok alunni, bár nem hiszek benne :evil:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Pappilon:

2-es személyes év

A küzdelem és a tervzgetések ideje. Tudni kell koncentrálni céljainkra, előrelátónak, együttműködőnek és türelmesnek kell lennünk. Életre szóló kapcsolatok szövődhetnek, de óvatosnak kell lennünk, mert ez az év sebezhetőséget, érzékenységet is hoz. Kellő intuícióval, éberséggel befolyásolhatjuk helyzetünket, de mindig gondoljuk át cselekedeteinket!

Katka

katka22

írtam, de elszállt.voltunk szemésznél, azt mondta, az erek alapján minusz1,5 es nandi szeme.ez még nem bizti, de kialakulhat/nekem minusz 2, férjemnek minusz 5/és azt mondta, egyen sok sárgarépát+amiben még kollagénrost van/nem tudom, miben van/, és minél később kerüljön tv és monitor elé.
ezt csak úgy az előző hszek miatt írtam:)
nálam is volt néha monitor előtt, most igyekszem háttal fordítani neki, és redukálni.

pulcsi

help:le sztném váltani a téli babakocsit.mert túl nehéz. gyerekkel együtt nem bírom megemelni.sztem van 10 kg, deinkább több-vagy én vok gyenge.
ki tud olyat, ami nem 60 ezer, de vizszintesig dönthető, újszülöttnek jó, és télies, nem kell ernyőre csukhatónak lennie.köszi, ha segítetelk!
köszi kukli a céklatippet, hnap veszek a piacon.
a dmnek tök jó bébi sárgarépa itala van, fél liter, és úgy 399 ft!!én sinlac péppel összekeverve kanálból adom majd. a répát probléma magamnak elkésziteni. főzve ok, de nyersen ti hogy csináljátok meg?reszelve, darálva túl darabos marad.

pulcsi

Pulcsi!
A miénk ilyen!Én nem bántam meg,nagyon jó hurcolós kocsi!Újszülöttkortól van,még szűkítő is vanbenne,de az már nekünk akkor nem kellett :D lábzsák,stb,klassz!Ez volt az egyetlen,ami befért az autónkba :wink:
http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=G_8

Kép
Kép
zazzy

sziasztok

itt szemfüles :P

Gabka: nagyon boldog születésnapot!!!! :D

Katka: az én számom ugyanúgy 9 mint neked. ha küldöm az adataimat, tényleg sok mindent tudsz még mondani rólam? (is) 8)

Papillon: jó utat ;)

KépKép
KépKép
adryn

Pulcsi: Ha újszülötett akarsz majd benne vinni, akkor nagyon fontos, hogy vízszintes legyen.... Első 6 hétben a legenyhébb döléshez is gyenge a kis hátuk....
Sajnálom Nándi szemét, de hát ennél nagyobb bajotok ne legyen!
Nekem nagyobb lány szemüveges és utálja a répát! :? De én folyton próbálkozom....

Katka

katka22

Kép

illedelmes udvariassági vigyor :-)

pulcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?