A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Edit :P
Köszönjük!
Milcsi mindig pózol, ha meglátja a fényképező gépet :lol: :lol:
Olyan gáz, de a nagyfiadra mindig azt hiszem, hogy az vagy Te :shock: mert úgy ránéz az emberre az a fotó a vonalzóján :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Napsugáreperke,
nálunk Barnus harapja Alizt. Nem serkenő vérig, de látszik a fognyoma, és be is vérzik alatta, már ha nem veszem észre időben, és nem akadályozom meg. Szerintem semmi mást nem tudsz csinálni, mint erélyesen, hangosan rászólni, amikor csinálja, hogy "nem szabad!", csúnyán nézni, érzékeltetni, hogy nem jó, amit csinál, és ezt akár többször ismételni. Megfigyeltem az enyémeken, hogy egyértelműen leszűrik a nézésemből, hogy mérges vagyok-e vagy sem. Ha mérgesen nézek rájuk, ők komoran figyelnek, amint elmosolyodok, ők is elmosolyodnak. De ezt már biztos te is észrevetted. Előbb-utóbb meg fogja érteni, ha már elég érett lesz rá.

KépKép
lili73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:06-kor.
davandi

vanda! orulok hogy elveztett a plazat

lanyok! nalatok milyen meretek vannak??? szerintem nekem a 44es szuk, sot biztos :roll: :roll: :roll: es valamikor mikor 60 kilo voltam akkor a 42es volt jo, 40 nekem sosem volt, pedig voltam csini is, valamikor reges regen, nyiltal lillo orgonak, en meg 10 kiloval voltam sovanyabb :( :( :(

anny! nyuszik cukkik

binyek! jobbulast, remelem nem mind az 5... gratu Marcinak

szandra! jo nagyok a sraccok (gondolom Milcsi is ot jar) es nagyon arik, ugye Marko az aki nagyon hasonlit rad??? :roll: :roll:

meg volt ma a vendegseg, a kaja tetszet nekik :D a haz meg tele volt :lol: :lol: jol el voltunk

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Téged, DavANDI :P
Másik Andi olyan ritkán jön, hogy gondoltam, kitalálod :wink: :wink:

Móni :P
Igen, Márkó hasonlít rám, de ugyanakkor Apára is hasonlít Márkó :D Milcsi meg inkább csak Apára :D

Binyek :P
Már a kép óta akrarom írni, hogy el vagyok képedve, hogy állnak a gyerekeid :shock: Má' megint irigykedem :evil: :twisted:

xandra_73

Szandra!
Ne irigyeld,mert se nem másznak(Marcus kúszik),se nem ülnek föl egyedül.Dokinő ki volt akadva,hogy felülni nem tudnak,csak felállni.Mászni meg állítólag muszáj lenne a diszlexia meg a diszgráfia miatt,ezek a büdösök meg nem hajlandóak! :twisted:
Milyen komoly és értelmes nézése van a csibészeidnek!Lesz ott ész a haj alatt,úgy látom! :wink:

Móni!
Akkor mi egyalkat lehetünk! :lol: 38-as ruhám áltsuli 5. osztályában volt rajtam!Hát én ilyen kis sodrott vagyok,mint a muraközi... :lol: :lol: :lol:

Napsi!
Nálunk 2 napja kezdődőtt a harapdálás Majánál,de én terrormutter vagyok,mert megsuhintom érte. :oops: :oops: :oops: Nem úgy hogy fájjon neki,csak hogy érezze,hogy jár valami kellemetlen a harapásért cserébe(vissza csak nem haraphatok :roll: ).Két ujjal a szájára és erélyesen mondom,hogy NEM SZABAD!
Már Marcinál is kellet alkalmaznom a módszert,mert megtalálta a konektort,ami nagyon megtetszett neki.Kétszer odamentem hozzá és két ujjal meglegyintettem a kézfejét és rászóltam,harmadjára elég volt mondani,hogy nem szabad.Bár magam is eléggé csodálkoztam rajta,de megértette.(egyelőre) :shock: :shock: :shock: Vagy csak véletlen lehetett?

:roll:

binyek

Helló!
Hazakeveredtünk...
Jelentem: Szanet nem kamu, ő is meg a csajok is tök édesek!
Majd holnap dobok képeket is.

Binyek!
Hajrá nevelgetés, megértik, hidd el.
Én Balumtól szoktam mindig kérdezni egy-egy balhénál: muszáj anyának terroristát játszani???? :lol:
vovanda

móni: kimásolod wordbe, kijelölöd és felnagyítod:-)
egyébként majdnem szó szerint ugyanaz, mint vanda következő hozzászólása (pedig nem olvasta az enyémet, saját állítása szerint fel se tűnt neki, hogy ott apró betűs szöveg van....)

csatlakoznék: szanet család nem kamu, csuda csini csajok mind :-)
1szálpasi

pasi! a wordot en is tudtam, csak lusta voltam meg csinalni azert kerdeztem, de latom.... :wink:

Kép

demoniq13

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:07-kor.
davandi

Binyek!
Óvatosan ezzel a módszerrel,mert a verekedést/verést/ütést legalizálod.Ha valami anyának nem tetszik,megüt engem AKKOR ha nekem (babának) valami nem tetszik,ütök.
Inkább a szájára teszem a kezem és erélyesen(kicsit mérgesen,esetleg emeltebb hangon) mondani: NEM SZABAD. illetve ha ezt nem veszi komolyan a gyerkőc,akkor lehet alkalmazni a járókába,kiságyba tevést.Ezzel azt üzened,hogy ha nem veszi elég komolyan a NEM SZABAD felszólítást,bekerül a járókába/kiságyba (lényeg,hogy elszeparáld a tiltott dologtól vagy épp a tesótól-ha harap) Persze a dolog nyitja ott van,hogy ezt minden egyes alkalommal meg kell tenned!

Napsi!
ugyanazt írhatnám,mint Binyeknek.

Binyek!
A részképességzavarok kialakulásában nagy szerepe van annak,hogy az agy fejlődésekor nem jelenik meg az ellentétes kéz-láb mozgás.Azaz ha se nem kúszik,se nem mászik a gyerkőc,az gond.És annak mindig oka van!!!!Azért ha elindulnának anélkül,hogy másznának-kúsznának,akkor én megmutatnám őket szakembernek.Ezt még most nagyon lehet korrigálni!
Véletlenül nincs a születésük után kapott kórházi zárótokon hypotónia vagy túlzott hát/nyak izomlazasság?

Szandra!
Ezt most bóknak vegyem?
Jó lenne olyan fiatalnak és vékonynak lenni,mint amilyen a fiam! :D Na meg olyan gondtalannak is!

Kép

Kép
edit73

andi! en is csunyan irok, a dokik szerintem meg irigyelhetnek, azert olvashato akinek van jo sok turelme, vajon onnan jon nekem is??? :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép

demoniq13

Andi!
A kettő között azért nincs ennyire szoros kapocs!Ha nem kúszik/mászik,attól még nem biztos,hogy lesz tanulási nehézség.De felmérések bizonyítják,hogy a tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek közt regeteg olyan van,aki nem kúszott/mászott.Illetve mindezeket csinálta,de nem volt szimmetrikus a mozgás.
Persze a mozgásfejlődés során még van számos egyéb jel is,ami erre utal(hat).De ezeket majd csak évekkel később látni.

Kép

Kép
edit73

csajok! mivel ma nem sokat termeltetek, kutattam az iwiwen, jeloltem is :lol: :lol:

szep almokat

Kép

demoniq13

Élünk,csak családilag hányunk-fosunk(már aki,nekem csak a gyomrom fáj)Apa halálán,23 fokban télikabátban akar aludni.

Átlósan olvastam,képek fantasztikusak.
KicsiSzandrán,KicsiDokiapun mindig ámulok-bámulok.

Szandra
két 74-es farost stoppolnám :!:
Sajnos a chicco folyadékról lecsúsztam :cry:

Binyek
Nálunk is kiságybatevés jár a virágföldzabálásért,képkeret piszkálásért,egymás harapdálásáért.............

Póló
Aki még nem vett,a Lidl-ben 2db fehér férfi póló 999ft :wink: Tök jó anyaga van.
Vendég

Most én is csak átlósan olvastam az utóbbi 2 oldalt. :wink: Betegeskedőknek jobbulást! Juci, Anny, Szandra képek nagyon jók!

Tonti, Te szegény! Elhiszem hogy nagyon kivagy. Nem tudok semmi okosat tanácsolni, csak annyit kitartás, és gondold jól végig!
Tudom miről beszélsz. :oops: Az én párom rengeteget dolgozik. Este 8 körül szokott hazaérni, pl. mi azért is fürdetünk későn, hogy még ő is tudjon a gyerekekkel lenni. Nagyon ritka hogy 6-7 körül hazaér, és hétvégén is többször előfordul, hogy dolgozik. Nem sokat vagyunk együtt. :oops: Én egyenlőre egész jól bírom, nem mondom hogy könnyű, de ez van. :roll:

Szandra, Pont fordítva! :lol: Beáta vagyok, és Beatrixként köszöntött fel legutóbb anyós. :lol:

Juci, Benszi, Itt is köszi! Andi, Neked is! :D

Szofi, Boldog névnapot neked! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Helló!
Balum lázas... :cry:
vovanda

Rebe :P
Ne hari, akkor még 8 napon belül NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT Neked!!! Most már megjegyzem :oops: Mentségemre szolgáljon, hogy még akkor írtad, amikor terhes voltam. S a terhes agyvelőt ismerjük :oops: :roll:

Banika :P Baluka :P
Jobbulást Nektek!

Móni :P
Nagyon szépek vagytok. S hát a férjed :roll: gyönyörű :oops: 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xandra_73 2009.03.23 07:28-kor.

xandra_73

Móni,
én az iwiwre küldtem az üzit :D!

Betegeknek jobbulást :( !

KépKép
lili73

Szandra,
nincs is szülinapja Beának :lol: . Nem névnapot akartál írni :lol: ?

KépKép
lili73

Köszi Sári, nézzétek el nekem az ilyeneket, 4-kor keltem :shock: :oops: :evil:

xandra_73

Szandra :D
nekem nem kell magyarázkodnod! Ha tudnád, én miket tudok produkálni néha. Mióta itthon vagyok, kicsit nagyon lelassultam :roll:

KépKép
lili73

Nem tudunk mit csinálni Márkóval. Tovább fenntartani f8-nál nem lehet, akkor elalszik ott, ahol van, akár fürdés közben is :shock: Viszont 4-5 között felébred és teljesen éber lesz. Kajával sem alszik vissza, simogatással sem, ringatással sem. Ez van :evil:
Persze most meg alszik a hintában :evil: :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xandra_73 2009.03.23 07:46-kor.

xandra_73

Sziasztok!

valamiért 3 napja nem jó a netem.egy darabig van, aztán nincs.nem értem.szval jól lemaradtam, de ígérem majd igyekszem visszaolvasni.

Vandáék nagyon cukik!!!!mindhárom gyerkőc tüneményes :)
Majd várom a képeket.priviben küldök emailcímet

Balunak jobbulást!!!

szanet

Sári :P
Nekem meg egyik szemem mindig a gyerekeken, így semmi másra nem tudok figyelni, úgyhogy a pelenka, tápi, cumi szavakon túl folyton keresgélnem kell a szavakat, ha egy értelmes mondatot próbálok összerakni :(

xandra_73

jó reggel csajszikák :D
bhanika anyumat küldöm akkor a lidlibem mert mi feketét vettünk az meg ne jó :cry: és jobbulást a fosibrigádnak :D
szandraanyu :D jelentem jól vagyok csak a hátam fáj mint a franc mert csak oldalt tudok aludni :D és viszketek mint egy rühes kutya :D :D sajnos nálunk is ilyen a rendszer hatkor fürdetés hétkor már k.o mindkét kölök reggel meg max 5:30-6telljes ébredés maj 8körül hunynak még kicsit.
rebe boldog névnapot :D
balunak is jobbulást

lanyané

Edit :P
Van egy lány ismerősöm, aki nagyon hasonlít a fiadra. A stílusa meg Rád hasonlít. Mondjuk neki fenékig ér a haja, de mindig össze van fogva. Szóval ezért lehet :oops: Nem tennél csak magadról egy képet? Köszi!

xandra_73

Maryska :P
Szia! A viszketés jó, sebgyógyulást jelez, de tudod nyilván. Örülök, hogy jobban vagy! Még 2 hétig nincs jövés-menés :wink: és utána is csak lightosan a 6. hét végéig!
Én is csak oldalt tudok feküdni, s a sok fekvéstől a hátam nekem is megfájdul... de valamit valamiért :wink:
Puszi!

xandra_73

ok szandra még a héten van anyum aztán jövhéten anyóspajti aztán magamra maradok :cry:
JÁZMINNAK van 1szúrós fogcsücske :D szegény nem is aludt meg evett :cry:
ja és mindketten kajakra négykézlábasan másznak ELŐRE :D jázmin kimászott a szobából és megszerezte a cipőkanalat olyan büszke volt :D hát még az annnnya :D
tonti sajnálom ,nálunk is volt egy idő mikor állandóan csak eszeveszettül ment az uram,nem veszekedtem vele leültettem és fölvázoltam a két lehetséges utvonalat,vagy állandóan dolgozik-nem is biztos jobban élünk tőle :? tönkremegy a kapcsolatunk marjuk egymást szétmegyünk------vagy megpróbál egy picit velünk is foglalkozni ami neki is jó szeretjük egymást boldogan élünk mig lehet----elgondolkodott és a kettest választotta :oops: tudom ilyenkor nincs jó tanács,de remélem meg tudjátok beszélni.nem fél hogy elveszit négyőtöket azt egyedül marad :?:

lanyané

Márkóm nem eszik kanállal sem gyümit (ezt még értem is, talán csípi a gyümölcssav?), sem főzeléket, pedig azt eddig szerette. Csak cumisüvegből hajlandó inni :evil: :evil:
Másnál is volt ilyen? Fogzás miatt van? Meddig tart?
Maryska, nálatok is ez van?

xandra_73

Sziasztok Csajok!
Kicsit eltűntem, jól vagyunk, azért olvasgattam, csak írni nem volt időm-erőm.
Fejfájással küzdöttem rendesen, vérnyomásom jó volt, szóval tuti az idő tett be :( Gyogyit nem merek bevenni, így maradt a 'sok' alvás és vizesborogatás. Létezik valami homeós bogyesz fejfájásra? Apa itthon volt szabin, sokat segített :)
Oltást jól viselték a csajok, csak pici nyügi volt szerencsére semmi láz :) 6400g-nál járunk és 63 cm mindkettő :)
Jöttek hétvégén a nagyik, lefárasztották a brigádot rendesen, már 8-kor aludtak :)
Képzeljétek Laúr is forgolódik, mint Tami, rendesen tekerednek oldalra :) Apa elnevezte Őket kígyócskáknak :) És a legjobb, anyukám hülyéskedett Tamival erre Tami akkorát nevetett, olyan igazi nevetés volt!!! Persze Apa pont 5 perccel később jött haza :(
Minden gyerek cuki, szuperfotókat raktatok!!! :) Erre azért emlékszem :)
Ja, és persze JOBBULÁST betegeskedőknek!!! :D Gyógyuljon meg Mindenki!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

most láttam a képeket :D elsősorban a szerelmeiket a lányaimnak :D hát márcó a kis dokiapu akkor is milcsinek meg az a kis nyuszinyelve :D amikám szoktt állandóan nyelvet ölteni :D :D :D
vivi majd én haverkodok veled :wink: csak legyen m,á jó idő azt majd elfoglaljuk mi a hintákat és vágunk flegma fejeket :wink: :D ok :D lánykáid valami elbűvölö szépségek :D imádom őket :D
juci micsoda csodacsajok dorka bepelusozza magát :D meg porszivoznak hát megörülök milyen nagyok :D
binyekbanya :D karámirigy vagyok :D hogy megy a fogyi :?:

lanyané

szandra elmondom az én cunáim most a 2hete cumiból hajlandóak enni mindent :twisted: de megbeszéltük apával nem érdemes ezen rágódni nem vagyunk ettől szar anyukák,most az jobb lenne ha minden kaja 2óráig tartana a kutya fasza is kajás lenne csak a gyerek gyomrában nem lenne semmi a kanállal fölsértenénk még az érzékeny inyét,igy meg legalább esznek és valamennyire nyugi van.
na jázminnak most nem is merek a reggelibe gyümit rakni simán a higabb reggelipépet kapja remélem megeszi.

lanyané

Szandra, reméljük elmúlik, hátha a fogacska-kák miatt van
...nálunk Laúr produkálta magát már jópárszor, csak Ő nem akart szopizni. Akkor csinálja, mikor nagyon éhes lesz hirtelen, tényleg egyik percről a másikra, elkezd torkaszakadtából üvölteni és nem hajlandó szopizni, akkor még próbálkozom, néha sikerrel, néha nem, olyankor cumi, de persze akkor is üvölt még egy darabig...nem értem...
Maryska: örülök, hogy viszket :lol: :lol: nagyon csini vagy! és még meg sem köszöntem a priviket, ari vagy, hogy írtál a múltkor :)

babusok
Budapest

szanet melyik müllerben szoktál vásárolni :?: mert mulkor a budaörsibe nem volt semmi-gondoltam megnézem a vecsés környékibe,
mondjuk ugy szoktam a reggelit csinálni,hogy turmix,gyümi,rizstej,valami h.a.rizs-gabona valamilyen cucc bele lehet az izt is variálni a gyümikkel :D de most az kilőve :cry:
szerintetek lehet a gyerekeknek rendes vaniliruddak izesíteni gondoltam kifőzöm az izét csinálok egy eszenciát és akkor azt a nytur péphez :D hm :?:

lanyané

Maryska!

Hajrá sebgyógyulás!

Köszi a dicsiket, egyelőre inkább csak kifelé pelusozzák magukat :lol:

Judit

jucicuki

Maryska: jó időben csatlakoznánk ha lehet :) addig megtanulom bepakolni a babakocsit az autóba...sajnos darabokra kell szedni, hogy beférjen és még úgy is centire kopp van...vagy...szólok Apának vigyen el majd minket :lol: :lol:

babusok
Budapest

Jó reggelt!!! :lol:

És ne olyat,mint amilyen az enyém volt :roll: :evil: :evil:

Szandra!
Majd lefényképeztetem magam apával,mert az elmúlt 10évben max olyan készült,amin a gyerekekkel vagyok (az se sok)
Hol jön Márkó foga?Elől?
Mert az lehet,hogy annyira érzékeny neki,hogy fáj,amikor a kanál hozzáér.Vagy nem?Akkor viszont néhány nap és ha kibújt a fogacska,akkor visszaáll a régi rend.

Babusok!
A fejfájás nagyon jól gyógyítható homeoval,de csak akkor ha elmész homeós orvoshoz.Mert ahhoz mindenképp alkati szer kell!!!!
A nagyfiamnak van migrénje.2.5éve már ott tartottunk,hogy az akkor 9,5éves gyereknek a fél Cataflam tabletta már nem segített.Amikor erre azt tanácsolta a gyerekorvos,hogy akkor kapjon 1egész Cataflamot,kiakadtam.Elvittem hoemós dokihoz.Először is egy alkati szert keresett neki.Ezt 3-ra sikerült megtalálni.De ettől kezdve a havi 10-15migrénes roham lecsökkent 2-3havonként 1-re.
Most heti egyszer beveszi az alkati szert és ha néha fáj a feje,beveszi a kimondottan ilyenkorra használatos bogyót.Valószínű egész életében szednie kell az alkati szert,az is lehet,hogy idővel,ahogy nő,változik,változtatni kell neki ezt az alkati szert.Viszont az számunkra nagy könnyebbség,hogy nem kell mindenféle gyógyszerrel tömni.

Vanda!
Jobbulást nektek!

Edit

Kép

Kép
edit73

juci hát már legalább annyival kevesebb a te dolgod :D
babus még szép,hogy jöttök :D milyen babakocsitok van :?: nekünk direkt az ilyen autózásos a z egy esernyőkocsi mert a másikat a f.sz.m se pakolja be :oops: :D most láttam itt a huszti ut végén van egy akkora zárt játszótér még benti pelenkázó is van meg szerintem minden márs mert rajzokat is láttam a kisház ablakába :D majd felfedezzük :D

lanyané

Hali !

Megjöttem és a másik is ,úgyhogy most full boldog vagyok vége a parának.Apának mondtam, hogy most nincs sex egy darabig :D

Boldog névnapot Rebe ,a tesom is Beáta :D

Tonti remélem megoldódik apával a helyzet. :D
Lanyané:kitartás :)

Betegeknek jobbulást!!

ui:Bocsi csajok ,de leirom amit gondoltam.Tegnap volt LIA névnap is ,a kis makim névnapja ,köszönöm aki szólt vagyis senkinek. :(
Ne vegyétek rossznéven én próbálom felköszönteni akinek van névnapja ,nem én vagyok az első de mindig csatlakozom az elöttem szólóhoz ,itt meg senkinek nem jutottunk eszébe ,nem gondoltatok rá,na mindegy ,csak leirtam és ennyi.
Már el is felejtettem. :D

[Kép
amonré

Edit: köszi, meglátjuk...amúgy annyira nem vagyok fejfájós inkább az idő vagy vérnyomás a ludas :)
Maryska: nekünk Herqules van, ami kocsiba bepakolni óriási :lol: nézegettem iwiwen, Téged megtaláltalak :) Jelölhetlek?

babusok
Budapest

Amonré: Én ma jöttem csütörtök óta...
BOLDOG NÉVNAPOT LIA! Tegnapra :D :D Ez szerintem csak azért van, mert nem látjuk vagy legalábbis én biztos nem a csini vonalzódat :D Én még nem vágom Minden cukibaba nevét és hozzá tartozó anyukát... :oops: Egyszer csak menni fog :)
És Boldog névnapot Rebe is! :lol:

babusok
Budapest

Amonré: Látom a csinivonalzód :)

babusok
Budapest

Amonré :P
Boldog névnapot Leának 8)
Ne hari, nekem csak a Beátát írta ki az asztalra kitett netes naptár :roll:

Edit :)
Helytelen. Rólad is kell kép! Te külön is vagy "valaki" Edit, s nem "csak" anya!!!
Köszi. Gondolom alul elöl jön 2 foga. Biztos nem vagyok benne, mert nem hajlandó kinyitni a száját. Feszegetni meg nem akarom. Amikor nevet, azt látom, hogy felül még nem jön.

xandra_73

Rebének, Liának boldog névnapot!

amonré: tudod vagyunk itt egy páran, elég nehéz mindenkit "fejben tartani". nekem sem esik rosszul, ha nem vagyunk felköszöntve, vagy nem hiányzunk. :wink: arról nem beszélve, hogy sokmindent azért én is elfelejtek Veletek kapcsolatban, függetlenül névnaptólszülinaptól is! :wink: :wink: de hát ahogy Szandra a terhes-aggyal kapcsolatban írta, a gyeses agy sem különb sztem. :lol:

Petra
Kép
petricsek

LIÁCSKA boldog névnapot.-bocsi a figyelmetlenségért de olyan szép különleges a neve nem jelöli mind naptár-ha az vigasztal amirámat se köszöntötte a brigád és én sem vettem észre,mert nem tudtam mikor van igy csóri gyereknek nem volt első névnapja :oops: szép szülő vagyok :oops:
babus a herkules az király csak kocsiba batár :D

lanyané

[quote="amonré"]
írta:
amonréMegjöttem és a másik is ,úgyhogy most full boldog vagyok vége a parának.Apának mondtam, hogy most nincs sex egy darabig :D

:lol: a para vagy a megjövés miatt? :lol: :lol:

betegeknek jobbulást, hashegeknek forradást!
megyek :arrow:

Petra
Kép
petricsek

Maryska: bejelöltelek, ha nem bánod :lol:

babusok
Budapest

Lanyané:nem vagy semmi,te sem vetted észre ? :D
Mikor van Amira ,igy legalább megjegyezzük.

Csajok én most tényleg nem azért irtam ,hogy felköszöntsétek ,semmi rossz szándék nem volt bennem csak leirtam.

Petra:te melyikre gondolsz? :D Hát köztünk szólva az a pár nap nem volt valami felelmelő ,már számbavettem a varikat de persze egy féleképpen döntenék ,bármilyen nehéz is lenne.
Röviden szar hétvégém volt.

[Kép
amonré

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?