A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Huhh, itt elkezdett Grétus egy licitet? Ki bírja odabenn tovább a pocóban?
Na jó, ő csak 1et húzott rá, de látom nem ő lesz a nyerő. Lesznek itt kitartóbbak is. Egy példa már nagyon körvonalozódik :wink:

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Gurgika megjött a dokibácsitól.
No.
NST gyönyörűű, mindenki dícsérgette, rajzoltuk, hogy ilyen szép. :lol:
Méhtevékenység 40-50-es amiből én semmit nem érzek..ez ülve, állva még több..keményedés van..slussz-passz.
Méhszáj 1111..tágulgatunk..
Én röhögtem méhszáj vizsgálat közben, mert már ott gyakorlom a levegővételt és Ági is elkezdett ezen nevetni..kész :lol: :lol: beszív, hosszan kifúj...de nem is fáj a vizsgálat pedig rendesen megmahinált a doki, hátha beindul valami..azt mondta lehet, hogy 1-2 nap..
Péntek korán reggel mennem kell megint..(szabin lesz de bejön miattam) aztán vagy maradunk mindketten vagy irány a Római part..
A szülőszoba fullra van, folyosón is vajudnak..császárosok futószalagon..láttam egy 5perce babát közelről, akkor mérték..eszméletlen szép volt, a bőre gyönyörűűűű, ott volt a magzatszurok a fenekében..3700 grammos Ádámbaba..nagyon édike volt..

Ja kb. úgy néztünk ki, mint a szeleburdi család, csomagokkal le-majd csomagokkal fel..
Háhá
:lol: :lol:
torolve_20131003125716

5 perce született = javítva
torolve_20131003125716

Zsuzsi! Métt okozna? Adrienn 16 nappal korábban volt kiszedve belőlem. Hacsak a rosszalkodást, dacoskodást, konokságot nem írom (s márpedig max az öröklődés javára bírom) írni, akkor semmi, de semmi gondja ezzel nem volt. S innen tovább már szerintem asszem nulla az esélye, hogy valamit ide lehet elkönyvelni.
Kitartás.
Kórház témában meg jönnek az okosak.

Kép
kissmanó

Ájem hülyegyerek, annyira kell röhögnöm.. Kép
torolve_20131003125716

Métt júár hülyegyerek?

Kép
kissmanó

Gurgi nálunk is ez a helyzet full ház a szülészeten.

Mano rám gondoltál?szerintem megnyerjük a kimarad bent a legtovább versenyt nagyon jó a helyzet odabent.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Jó későn jelentkezem....

uxi: abszolút osztom a véleményed szoptatás/fejés ügyben :wink:

kispiskóta: veled is egyet értek, bár én csak a saját példámból tudok kiindulni ( és nekem lehet, hogy szerencsém volt), de Blanka éjszaka is szinte óramű pontossággal 3 óránként kelt, én nem adtam neki időközben cicit, se vizet, és jól elvolt így, szépen fejlődött. Leszögezem mégegyszer, lehet, hogy nagyon szerencsém volt vele, nem tudom. De mi nagyon szépen rátudtunk állni a rendszerességre :D

Móni

Kép
Kép
moni1973

Manó! Nemtom de jó hülyegyereknek lenni... Kép

Azt mondják a dokik is bent, hogy a front miatt van ennyi szülés..
torolve_20131003125716

nna a 7 kilós dinnye hazacipelve, negyede befalva, hátha ki tudom szorítani vele a gyereket a helyéről :lol:

zsuzsiii tényleg mindenki veled! semmi gond nem lesz! :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

kata: ilyenkor először persze hogy kell fejni, pláne amikor be van durranva a cici. Szerintem a cikk arról szól, amikor már szépen beállnak a folyamatok.

orsi: basszus nekünk még a párjaink is hasónlóan gondolkodnak :lol:

zsuzsi: nem kell fizetni a kórháznak, szerencsére nem lépett életbe ez szabályzat, legalábbis én így tudom, remélem nem maradtam le semmiről. Kérdezd meg esetleg a szülésznődet. Attól pedig biztosan semmi baja nem lesz Királylánynak, hogy nem akkor jön, amikor ő akar. Nagyon sok baba születik így, gondolj bele... szóval nincs is miért aggódni.... :wink: :D
Móni

Kép
Kép
moni1973

Esztora ti tuti nevet választottatok! illik a kiscsávóra! nem kapkodja el :D

Lilypie Maternity tickers
lynia-

lynia- : most megyek én is, leviszem a szemetet, majd feljövök gyalog. :wink: Vajúdós tatyót összepakoltam éjszaka, mi bajom lehet?!

Kép
Kép
moni1973

hasónlóan=hasonlóan, bocsi

Kép
Kép
moni1973

gurgi: gratulálok a jó eredményedhez, tök jó mindig pozitív híreket hozol, ezt már szeretem. Na és hogy lehet, hogy 1-2 nap?! Ez jól hangzik..... Pesze amint látom, összességében is már csak 5 van, ezt már fél lábon is... :wink:

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok! Ismét babdorka vagyok.
Nagyon köszönöm a sok aggódást, gratulációt, nagyon jól esett. És a tanácsok is segítettek!
A párommal kapcsolatban: azt hiszem, most már értitek, miért ragaszkodom hozzá ennyire. Kép

Most ismerkedünk Balázzsal, tegnap jöttünk haza, csak gyorsan bejelentkeztem, hogy jól vagyunk, már belövelt a tej is, beton kemény és hatalmas melleim vannak, Balázs pedig elkezdte visszahízni elveszített súlyából. Még nagyon sok időnket elveszi, úgyhogy egy kicsit ritkábban fogok jelentkezni, de amint tudok, visszaolvasok. Amit a babdorka@freemail.hu címre írtok, azt ellenőrzöm!

Könnyű szülést kívánok addig is, aki még nem szült!

kétfiús anyuka
babdorka

Szia Dorkamami és kisBalázs!!

Mégegyszer Gratulálunk nektek sok szeretettel!!!

jaja, Moni, jó hírek..én is nagyon fel vagyok dobva..remélem így lesz (1-2 nap) Samu nagy gyerök lesz állítólag..
torolve_20131003125716

lányok, segítsetek... Hogy van ez most nálam? Azt mondja a vonalzóm, hogy 36. hét 1. nap. Ez ugye azt jelenti, hogy betöltött 36. hét + 1 nap, nem pedig a 36. hét első napja.

Már úgy belebonyolódtam, a naptárban 5x átszámoltam.... :shock:

Köszi előre is a segítséget, és bocsi a hülyeségemért.

Kép
Kép
moni1973

gurgi: mit mondtak, mekkora kb Samu?!
Nekem is azt mondta a dokinő, hogy nagy a bébi, nem szokott jósolgatni, de 3000 gramm fölött van, megkockáztatta a 3300-at :roll: Képzeld el, mi lenne ha végighordanám.... na neeeee

Kép
Kép
moni1973

Túl a reggelin, Manókám nem volt hagyma, csak kovi ubi, paradicsom meg paprika ... utána meg egy kis csokipuding a végére... :oops:
Gurgikám: gratulálok az eredményedhez, te tényleg honnan tudja a doki, hogy 1-2 nap? Úgy vizsgált meg, hogy 1-2 nap legyen?

Andrea
Kép
kindernay

Móni: 36. betöltött hét és 1. nap (tehát 6 nap múlva 37. hét..) stimm? :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Moni!
A vonalzód szerint ma léptél a 37-ik hétbe.
2 hete mondták, hogy 3 kg felett van, most azt mondta a szülésznő, hogy lehet, hogy 4 kg is lesz..nem UH alapján..kitapintva..elég hosszú Samu. Nincs behúzv a lába hanem kicsit nyújtva van neki..az oldalamnál a szélén..

Kinderke!
Jaja, dirrekt úgy vizsgált, ezért is hívott vissza péntek kora reggelre..(ráadásra aznap pont szabin van)...hohoho.. :lol:
torolve_20131003125716

Andi: én is így gondoltam, csak megerősítést vártam :wink: Köszike. Egyébként a homeós bogyó miatt kellett, mert mondta a szülésznő, hogy betöltött 36. héttől szedjem... és most először egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy biztosan jól gondolom-é, amit gondolok ( már mint a hetek számával kapcsolatban)

Köszönöm mégegyszer, már öntöm is magamba a bogyókat.

Pusz,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Gurgi, köszi neked is a gyors választ :wink:

Kép
Kép
moni1973

Azt mondta meglátjuk mi lesz addig..2 hete azt mondta, hogy 2 hét múlva szülés, múlthéten meg, hogy ezen a héten..kíváncsian várjuk már..de már mindenki, a dokim is és Ági a szülésznőm is..
:lol: Én ma megint nagyon jól éreztem magam a szülőszobán..sokat nevettünk. Remélem így lesz szüléskor is.
torolve_20131003125716

Gurgi: nem semmi 4 kiló.... ha belegondolok. Mondtam is a dokinőnek, hogy igaz, az első bébi lány volt, de ő a betöltött 37. hét után született 2800 grammal. Ekkora különbséget, hogy lehet ez? Erre ő csak annyit mondott, " Moncsikám, nem tudok mást mondani, abból a babából kispóroltak valamit..... hahaha

Kép
Kép
moni1973

Mindenkinek pusszancs, most lépek..mosok egyet..meg borsifőzit csinálok..
torolve_20131003125716

Móni: Pankából is kispóroltunk valamit akkor :D Ő most 2635 g volt hétfőn :D

Kép
zsuzsi**

zsuzsi: nekem nagyjából ilyenkor( illetve a vonalzód alapján tegnap) született a Blanka 37 hét+ 3 nap. és igen, 2800 gramm volt, és 48 cm. Tök hasonló a súly, de szerintem ez lányoknál abszolút normális. És elmondanám, hogy 2 hónaposan pont a duplája volt, a születési súlyának.... kis digia-gagi volt, egyem a kis pofiját :D

Kép
Kép
moni1973

úristen: digiagai!!! szóval digi-dagi !!!! Na megyek is, mert már nem tudok írni.

Kép
Kép
moni1973

Móni: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi a kórházinfót is... én is így tudom, remélem, nem változott azóta...

Kép
zsuzsi**

Ritaaaaa!!!! De jóóóóóó!!!! Szóval rajzoltátok az Nst-t!!! Holnap én is ilyen ügyi leszek!!!!

1111-akkor egy ujjnyira nyitva vagy, szerintem tényleg kibújik Samesz!!!

De ha ilyen dömping van, azaz a többi gyerkőc tudja, mit kell csinálni,akkor Marci és Samu miért csücsül anya pocójában???????? És, hogy lesz így magánzárka????? Áááááááá!!!!!

No elment anyukám, megyek főzni!!! Majd jövök!!!

kispiskóta

Manó
Az első kiírási napomhoz képest már +2 -nél tartok. Na jó én szerintem nem 9-e hanem 16-a az igazi, beszélhet nekem a védőnő.... De azt hiszem csúcstartó vagyok, mert Zsanit +15 nappal, Grétit csak +11-el szültem. ha a tendenciát nézem hogy 4-el csökkent akkor is kijön a jövőhét hétfő....

Zsuzsi
Azért az UH-ra ne fektess nagy hangsúlyt, tévednek elé rendesen. Mondjuk én remélem hogy tévedtek és még nincs 4 kg felet a csaj. igaz a dokim azt mondta hogy a két nagycsaj kitaposta már az utat, gyorsan megleszünk vele (ha én lennék a másik oldalt valószínű így állnék a dologhoz). A kórházakban meg tényleg nem kell fizetni, ezt azért már Horváth Ágnes se merte meglépni... Mondjuk most nem cserélnék egy pesti szülő nővel se, itt Hajdú-biharban azért nem sok minden változott a 2 évvel ezelőtti állapothoz képest, csak több a papírmunka meg adnak a végén egy számlát....

Dorka
küldök mailt!

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine: Köszi! Valóban téved az uh, ezt tudom. Szerintem 3 kg körüli lesz Panna.

Annyira várom már, hogy velünk legyen, hogy már semmi nem érdekel ezen kívül. A "vérbajomat" meg a dokikra bízom. Másoknak ennél sokkal nagyobb és több bajuk van, én meg itt panaszkodtam tegnap egész nap. Mindjárt megyünk a férjemmel vásárolni, és lesz töpörtyűs (tepertős háhá) pogácsááám... tegnap meghaltam volna érte. További szép napot nektek csajok. Majd még jövök! :lol: :)

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi! Szupi csaj vagy, látom mán jobb a hangulatod.

Nadine! Ti asszem hiányoztok a Dorka féle táblából, ezétt nem bírt a picilányod vonalzója eszembe jutni.

Kép
kissmanó

Gurgi! Engedély kéretik. FASZOMKARATE-t akkor és ott használni mikor és ahol jól esik.
Apa hétfőn nagy kínok közt beadta a papírokat a Grétus születési igazolványának kibocsátásához. persze ajárt egy potyát is, mett valami kórházas papír nem vót (mi a büdös francnak nem adták...), azt beszerezte, majd a mindennapos zsúfolt programjába még eccer beiktatta a népesség nyílvántartó hivatalt. Ahol is azt írja az órarandben, hogy hétfőtől szerdáig 8:30-16:30, míg csütörtökön 8:30-18:30 a nyitvatartás. Szal apa hétfőn 16:02-kor már csak be bírta adni a papírokat, a másolatokat amik kellettek lecsekkolták az eredetivel, de a csajszit mán az ajtóban kapta el, így maradt, hogy menjen máskor utána (hja, hun vót még a 16:30???). Tegnap pedig napközben elfelejtette, s mikor eszébe jutott, nem akart odamenni fölöslegesen 16:00-ra. Ma pedig eccerűen nem vót ideje elmenni oda is, mielőtt indultak No-ba (így is a tervezetthez képest 1 óra késéssel indultak). Hát elmentem én (kölök jól bezabbantott, mondom csak megjárom 1 óra alatt, addig meg ellesz a mamával). S lőn. Aztán lőn pofára esés is. Apája adta be a papírokat, ő is kell kivegye. Hiába vagyok én a zannya (s ugyi ez hamarabb bizonyítható bármely esetben - na jó, nem ránk vonatkozik ez, csak símánszki megjegyzés :wink: ). Hát csöppecskét sem voltam ideges. ÁÁÁááááá, dehogy. Csak akkor kérdem, mi a p...csának kell az egészhez az én személyim is, ráadásul eredetiben felmutatni.
Anno az Adri szülibizijét én akartam intézni, hát akkor is jártam vagy 3 napig, sosem kerültem sorra (cigóék kismillióan voltak), a végén jött apa, kitátotta a pofiját (addig asszem eccer láttam annyira a felbőszült oroszlánt benne, mikor megütötték a - még akkor céges - ótóját. Addig ordított, míg bevitték a főnökhöz, s az megígérte, hogy 10 perc alatt meglesz, csak legyen csöndben. Hát mindenhova hangerő kell? Az összes hülye tökfilkót az ilyen helyeken kizsigerelném.
Bocs.

Kép
kissmanó

Zsu!
Marci is biztos szép NST-t produkál!!
Olyan arik voltak más dokik is, ott vigyorogtak..

Hát nemtom, vhogy kerítenek magánzárkát remélem..

Manó!
Bárhol, bármikor: faszomkarate.
torolve_20131003125716

na látom ma mindenkinek nagyon "jó" kedve van! Kivéve Gurgi örökjókedvű barátosnőnket! :)

De jó neked 1-2 nap! ha péntekig nem dugja ki az orrát, én is rábeszélema dokit, hogy ÚGY vizsgáljon!!!!

Manó, bürokrácia... :evil:

Nadine, nem semmi méretek lesznek! Már 1 hónapos babát szülsz? :)

Dorka, üdv újra itthon, sok tejcsit nektek!!!

Megyek, hunyok kicsit, bár már nem tudom miért alszom ennyit... egyfolytában álmos vagyok! És a kedvem is car! :( Már nem is mondom mit akarok!

KépKépKép
dikó1

zsuzsi: ez a beszéd.... ügyi hozzáállás :D :D :D :D :D

Én is nagyon álmos vagyok, de csak azért sem alszom, jó lenne este emberi időben lefeküdni, nem pedig hajnali 2-kor :?

Du. megyünk mi is vásárolni, majd este jövök.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Dikó
Mit tehetek, belőlem ekkorák jönnek elő, Gréti meg ráadásul 7 hósan 9900g-al mérlegelt, akkor még csak anyatejcsisként, mert a normális kaját nem ette. Na akkor mosolyogtam meg mindenkit, mert dícsérték hogy milyen szép nagy baba, látszik hogy megeszik mindent.... Ja olyan dagi volt szó szerint gurult. Én meg nem kötöttem senki orrára hogy igen megeszik mindent, ami az anyjából jön :D Aztán meg 7,5 hósan felállt. Még én is csodálkoztam rajta, hogy bírja el magát. 10 hósan járt, onnatól szerencsére megállt a súlygyarapodása. Mára meg majdnem átlagos, kicsit magasabb mint az átlag 2,5 évesek, de már nem dagi.

Manó
IGen a táblázatban még nemvagok benne, de most küldtem egy mailt Dorkának, és remélem még be tud tenni pocakosként :D

Nadine
KépKépKép
nadine

Na Csajok ezt nem fogjátok elhinni!!!

Mi Corában szoktunk vásárolni, és volt egy Tchibo nyereményjáték. Hozzá kell tennem a legrosszabb kávé, amit ittam. Dani szokott noszogatni, hogy dobjuk be. Hát kitöltöttem, bedobtam, és..........

Nyertem egy robogót!!!! :lol: :lol: :lol:

A csaj, akit fel kellett hívnom megkérdi, mikor tudja átvenni, hát mondom nem tom, mikor szülök.... :lol:

kispiskóta

Na akkor én is csatlakozom a du. alvókhoz, jelentem megint itt vannak nálunk és az "utolsó" munkálatokat végzik. Na ja!

Gurgi: ez izgi, elvileg engem is így vizsgált volna múlt hét kedden... :shock: azóta semmi... bakker még azt sem tudom mi a helyzet méhszáj ügyben. Na remélem csütörtökön minden kiderül.

Egyébként nekem is azt mondták, hogy 4 kg feletti lesz a drágám, de azóta nagy a csend... Kíváncsi vagyok mennyivel fog születni. :shock: Reped a csőnaci semmi gáz...

Na Zsú látom gyermekeink egyáltalán nem frontérzékenyek, inkább mi vagyunk egyre érzékenyebbek. Hajrá 1 nap! +++++++++++++++

Andrea
Kép
kindernay

De ügyesek vagytok Zsú, gratula a robogóhoz, majd ha Anyuci leszel mehetsz vele közértbe, kis kosárral!

Andrea
Kép
kindernay

Ja és örömömben elkezdett fájni a pocakom is. :lol: :lol: :lol:

Andi, tartozom még egy válasszal. A vérnyomim nekem mostanság 130-135 körül mozog. Állandóan mérem, azt mondta a doki 140/90 fölé ne menjen addig nincs gond. Akkor se, csak akkor már befektet. :?

Ja, hát Drágáink nem front érzékenyek, de hátha robogóérzékeny. :lol:

kispiskóta

Zsú: Gratula, ügyi vagy :) vagy szerencséd volt?? :lol: Mi amúgy a Tchibo Familyt isszuk :lol: De sose nyertünk még semmit, pedig ilyen vonalkód beküldözgető vagyok :oops: :lol: Unalmas óráimban.. :D

Nadine: Mekkora súllyal születtek a gyerekeid? lemaradtam...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsuu!
Ez igen! Gratula a robogóhoz! Azta mindenit. Marcinak már robogója is van :lol: :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!Remélem minden ok veletek.Velem minden ok megyünk délután egy baba boltba nem akarok normál venni semmit de ki tudja.Holnap reggel doki kíváncsi mit mond.A legutolsó alkalommal elég durván vizsgálta a méh szájat nagyon fájt.Nekem értékeket nem szokott mondani csak annyit,hogy még nem szülök.Hát ezt én is érzem na mindegy nem vagyok privát páciens.Babdorka és Balázs: isten hozott ismét köztünk.Dorka szerencséd van hogy ilyen férjed van.Hála a jó égnek én sem panaszkodhatom.Zsú:Gratulálok a robogóhoz.Kata:Köszi a fürdésre a tanácsokat.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Kinderke!!
Ja izgi..azé is mondta a dokim, hogy péntek negyed nyóckó megnézi, hogy mi lett az eredménye a mahinálásnak..szabijáról bejön..akkóóó csak köll, hogy lögyön mán valami..
No.
Borsófőzi finom lett viszont a grillkolbász savanyú, mint atom..
torolve_20131003125716

Gurgi:Borsóföözi imádom.De rég ettem már szólok is anyukámnak,hogy csináljon.Sajnos a férjecském az ilyenek nem szereti. :cry: :cry: :cry:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Zsú, ez aztán a szerencse, gratulálok! de jó lesz vele "száguldozni"! :D

Nadine, ez igen, Gréti aztán nem várakozott, mindent előbb csinált! Mondom én, hogy 1 hósan született! :D

Mondjuk nekem is Rolcsi az első hónap alatt annyit hízott, mint mások 2 alatt! :) Bence meg 4,05-el bújt ki, ő volt a legnagyobb az osztályon! Most kicsit kisebbre számítunk! :)

Andi, neketek se kell majd szégyenkezni a súly miatt! Mekkora ruhácskákat is vettél? :)

KépKépKép
dikó1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?