kispiskóta!
Ezek szerint olyat kaptál, amit szerettél volna.

Klassz Apa!
Hányadik volt, hogy így kitett magáért?
Gondolom ez azért nem egyedi eset, hanem egyébként is ilyen, nem?
"2009, majd szólok, ha Marcinál abbamaradt a dackorszak. De sajna még tart. Valamint kialakult az énképe. Folyamatosan mutat magára és közli: Én is. "
Az énkép aaaaaaaaaaaaaz aztán kialakult nálunk is.
(Lassan tanulgatja, hogy kinek mi a neve. Amikor tőle kérdezzük: "Téged, hogy hívnak?", akkor a válasz "Levente Manó"

)
agi125r!
Teljesen természetes, hogy szelektíven gyűjtöd a cuccost, hiszen az a lényege az egésznek. Más is így csinálja. De miért kell előnyben részesíteni a tejesdobozt?
Szépen fejlődtök!
marietta1982!
Köszi, remélem gyógyul Manó keze. Ugyanis innen nézvést nem úgy tűnik mintha nagyon vigyázna rá vagy akadályozná bármiben is (utóbbi mondjuk nem baj, de egy-két csínyt azért elhagyhatna...) Én, mint egy hülye egyfolytában rohangálok utána, mert mindig kiköszön a kendőből a karja, amivel fel van kötve.

Csütörtökön lesz röntgen, akkor kiderül, hogy mi van.
Újabb jó hírek Domiról?
Örülök, hogy bejött a link.

( Már megérte felkelni.

)
tabati!
Etess és fejjél csak bátran. Tök mindegy hányból teszed, nem lesz gond!
boo!
"Most kiakadhattok, én már megtettem, mert így kezelnek minket:
1. nem engednek szoptatni!!!
2. a lefejt tejet (ami gyakorlatilag nulla) ellenőrzik, és ha jó, akkor odaadhatom a kisfiamnak
3. tápszerrel tömik 3 óránként
4. sűrítőt tesznek a tápszerbe, és emiatt egy b..i nagy lyukat vágtak a cumira, hogy ki tudja szívni belőle
5. a tejemet összeöntötték a tápszerrel ami szerintem akkora ökörség mint az atom, mert ha először azt adom neki, és csak utána a tápit, akkor az AT-et tutira megeszi, de ha össze van keverve a nyamvadt tápszerrel, és nem eszi meg az adott mennyiséget, akkor az anyatejjel együtt megy a mosogatóba hol itt a logika!!
6. szerintük NINCS tejem!!! már hogy a p...ba ne lenne, amikor szoptatás után még 40et fejek???! és látom amikor beteszem a gyerek szájába, hogy ömlik a tej belőle, tegnap is végig folyt az egész arcán sőt szembelőttem magamat a tejjel
Ezek után közlik, hogy szerintük csak reggel van elég tejem, és azért nem szopik a gyerek rendesen, mert nincs a mellemben elég tej!"
Nem értek hozzá, de én arra gondolok, hogy részükről az alapfelállás az, hogy:
-nincs tejed
-van tejed, de nem elég
-van tejed és elég is, de meg kell vizsgálni, hogy mi van benne
-a tápszerből tuti magához tud annyit venni, amennyi elég neki.
Amit totál nem értek, hogy:
-minek sűrítő a tápszerbe
-a tej és a tápi összekeverése (pláne, ha már előtte lecsekkolták előtte a tejet). Tényleg nyugodtan mehetne a kettő külön-külön, egymás után.
-nekik is ismerni kell a kereslet-kínálat elvét tehát, ha csak reggel lenne elég, akkor pár nap alatt Miron gondoskodna arról, hogy egész napa való legyen (persze te is fejnél nyilván)
"Ha majd újra engedik, hogy szoptassak, akkor MAX 10 percet szoptathatok, és nem többet
Már tegnap is 20 perc után jött a nővérke, és leszedte rólam a gyereket.
Nyilván a 3 órás szoptatás nem jó, de azért én egy órát hagytam enni.
Szerintük 20 perc elég a gyereknek, hogy ha enni akar, akkor annyi idő alatt kiszopja, és ha nem evett eleget, jön a tápszer "
Ezek szerintem leginkább a cicid védelme érdekében vannak, hogy ne legyen annyira meggyötörve, ne sebesedjen ki újra.

De persze könnyen lehet, hogy tévedek.
(A 20 percre meg már nem is írok semmit...

)
Nővér megmozdulása: nincs másik, aki tapintatosabb, segítőkészebb lenne?
"Ma voltunk UH: nem találják a heréinket"
A múltkor azt írtad, hogy nincsenek leszállva a golyók. A kettő nem ugyanaz...

Amúgy ez kb. fél éves korig nem gáz.
Sövényzáródás: még nem tudjuk, hogy miről van szó, de gyakran találnak a kicsiknél kisebb-nagyobb "rendellenségeket". Ezek valójában semmilyen problémát nem okoznak. Észre sem veszik a jelenlétét és magától meggyógyul.
Üvegfal: ott helyben menne el az összes tejem....
Síró gyerekek: lehet, hogy ez készítene ki a legjobban, mert ezt a légkört az ember saját gyereke is átveszi (illetve az ember már önmagában is kikészül tőle)
gabi1!
Nórira gondoltam.
Múltkor azt beszéltük Apával, hogy Hugi sokkal kevesebbet és kevésbé sír, mint Manó. Erre Apa megszólal:
-Azért, mert már megszokta, hogy rá kevesebb figyelem jut.
-Egy két hónapos gyerek????
Na, nehogy már spéttel induljon csak azért mert ilyen kis korkülönbséggel született később.
Tök jók a képek!
Rigolyák állása:
agi125r: 3 pont
conversano: 2 pont
katy76: 2 pont