A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

ja, és a kisfiam szája belülről úgy néz ki, mintha egyszerre akarná kinöveszteni az egész fogsorát... :shock: :shock: :shock: ilyet én még nem láttam. 4 fognyi csík van alul, és fölül is az egyik metsző helye sokkal fehérebb a másiknál, olyan már mindjárt átüt állapotban van... :shock: én meg csodálkozom, hogy nem alszunk... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Akkor lesz tali csütörtökön???????? Remélem nem akkor jön hozzánk a dokinő. Holnap hívjuk fel....

Babákok aranyosak...mint mindig!!!! :wink: Sőt egyre aranyosabbak!!! :wink: :wink:

Nemlajos, mire is jó a kenyérhéj???? Vmiről lemaradtam....

Nekem úgy tűnik beállt a ciklusom. Viszont asszem fordítva működök. Mert sokszor van migrénem és mindenhol azt olvasom, h szülés után, szopi közben ritkulnak a rohamok....és ha menstruál az ember kevesebb a tej....hát én most is, és múlt hónapban is úgy ébredtem, mikor megjött, h tiszta tej a melltartóm. :shock: :lol:

Egyedül vagyok, ember elment vadászni, Szonját most raktam le, megyek zuhanyozni.

Ja, ma elhagytunk egy játékot....kidobta vhol a kocsiból....résen kell már lenni, mert vadul a csaj. :D

Gabi
Kép

Kép
tehuti

csibb, 4 fog egyszerre????????????, :shock: Aztaaaaaaaaaaaa, legalább hamarabb túllesztek rajta!
Ovis sztori: :evil: :twisted: alamuszi nyuszi nagyot ugrik???(szemüveges kislány)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

csibb, igen, ugyanaz, ez a márka neve, mint mondjuk a kendőnél a nandu :D
Sok lány gyárt M.o-on mt-t, de van, aki a minőség mellett az egyedire is figyel, hogy két egyformánál ne legyen, ilyen a hajtka, a belin, a hunbaba, ha kérik, csinál olyat, ami már volt.
Belint is szerettem volna, nagyon szépek a dolgai, de arra már nem fogja futni (karácsonyra akartam vón).

Kislányhoz kitartást Fanninak, kíváncsi lennék, mit mondtál :wink:
Máténak meg... hát erőt!
Lehet, a mi fogaink is az ő szájában vannak :twisted:

tehuti: kenyérhéj ínymasszírozásra jó, meg gluténbevezetésre :wink:

Képzeljétek, ma tudtam meg, hogy van jelnyelvi keresztrejtvény a hallatlan.hu-n, nagyon jó móka (csinálnám is, de mivel egy hét múlva vizsga, inkább a tanfolyami dvd-t nézem kieső szemekkel, bakker, egy mozdulattal jeleli a csaj azt, hogy "pech, hogy nem tudom, hogy hol van..." :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos nagyon jó lett a hajtkád :wink: egy kicsit sajnálom hogy nem mertem én is valami színesebbet választani az egyik oldalra, na de mindegy, amúgy is eddig jobban bejön a kendő, majd meglátjuk ha Nimród nagyobb lesz, szerintem akkor lesz kényelmesebb a mei-tai.

Kukli nagyon cuki Kata ahogy forgolódik az ágyában.
Nimród is ma kezdett el négykézláb rugózni és hol máshol mint a babakocsiban séta közben :D Mondtam is hogy legközelebb kendőben viszem, ott legalább nyugton van, de ma is a babakocsiban 5 méterenként meg kellett állnom mert mindig valami nyügje volt :evil: persze közben a másik kettőre is figyelnem kellett, háát nem egyszerű :roll:

Csibb ez tényleg nem semmi ha egyszerre ennyi fogacska fog kibújni. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Tehuti, én megyek a talira, Katka is jön, talán még Moncsi jelezte, ugye?
Szóval hacsak nem szakad le az ég, akkor csütörtökön elindulunk Mártival. Már lestipistopiztuk az autót csütörtökre. :P

Kukli, jó a Botis fürdős kép. :) Jónak tűnik az a szerkentyű is. Egyelőre nem tudok ilyen képet hozni, pár napja költöztünk át fürödni a nagy kádba, de még vagy tartva van (ha több víz van), vagy lefekszik, mivel ülni ugye még nem tud. A haja nem marad annyira kint a vízből, hogy ilyen kis felálló tincseket lehessen neki csinálni. :D Persze kint lehetne, na de akkor meg igyekszünk minél előbb szárazzá varázsolni a fejét.
Jó a kis Katás kép is. :D

Na meg a többiek által feltett képek is. Szeretem nézni őket.

Masut
masut

vica: én nagyon nem szerettem volna nagyon-mintásat, tök sokáig válogattam az anyagok között, szinte azt mondhatnám, hogy ez volt a legszelídebb köztük.
Aztán most meg így kicsit még vadnak is érzem, de majd megszokom :)
Én sem szeretem a vadmintásat.
Bevallom őszintén, hogy jelenleg az apás oldal jön be igazán :oops:

No, végignéztem a dvd-t, most megyek feküdni, mert holnap nem tudok majd felébredni :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hjaaaaaaaaaaaaa, azt mondtam, hogy NAGYON jó volt a Ringató??? :D
Máskor is menni fogunk! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok, jó reggelt!

Csak bejelentkezem, visszaolvasni nem nagyon tudtam egyelőre.
Esküvő jó volt, 2-ig bírtam a buli részét, gyerekek este fél10-től aludtak, szóval nagyon tuti volt. Ámde tegnap reggelre Samu nagyon beteg lett (magas láz, ziháló légzés, köhögés, torokfájás), tüdőröntgenen is voltunk, mert tüdőgyulladásgyanús. Szerencsére nem az, de egy nagyon masszív hörgő- és torokgyulladást sikerült összeszednie. Ja, és délutánra Kata is benáthásodott, egyelőre csak orrfolyás van nála. Szóval sem vasárnap, sem hétfő éjjel nem aludtam mérhető mértékben... Nem tudom, h fogom bírni a mai napot.
Bocs, most csak ennyi, ha lesz energiám, időm, majd visszaolvasok, és jövök.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Naná, hogy lesz tali! Gyertek csak minél többen!
Irita : Merre vagy??? nem jössz?

Mei tai: A hátamra fel tudom venni Petit, (persze nem egyedül) ezzel a hosszal és ugye 6 hónapos kortól már háton szokás vinni.... Nektek mi a véleményetek?
Elől meg úgy tudom vinni, hogy ha nem hátul csomózom meg, hanem elől..., de úgy is tudom, ha nagyon akarom.
Egyébként nagyon aranyos volt a hölgy, felajánlotta, hogy kicseréli pikk-pakk hosszabbra. Egyiknap leadom és másnap kész van. De a 13. kerületbe ezért még kétszer nem megyek el....

Most csak ennyi. Átvedlek iskola és óvoda busszá... ;)

Katka

katka22

No, itt az enyém....

Kép
Kép
Kép
Kép

Katka

katka22

Nekem a második kép teljesen torz.... Azt felteszem mégegyszer..
Kép

Katka

katka22

Erpé: Jaj szegény Samu! Ezek a hörghurutok nagyon kemények tudnak lenni.... Remlélem antibiotikumtól hamar jobban lesz.... Csak Kata meg ne kapja! :?

Csibb: Nem semmi, hogy ennyi foga megindult egyszerre Máténak! :shock: A nem leszek a barátod zsarolás meg tipikus az óvodában. Meg az is, hogy egyik nap összevesznek (Soha többet nem játsuom veled), aztán másnap meg megint a legjobb barátok....

Tehuti: Migrénre akupunktúrát még nem próbáltál? Sok jót hallottam róla...
Én utánam rendszeresen hoznak vadidegegenek játékokat, amit Peti kihajít. Most ebben a korszakban van. Mindent eldob, aztán kitör a bömbi, hogy hova lett..... De ha hozzákötöm a játékot a babakocsihoz, akkor azért sír.... nem egyszerű.... Én most a leggagyibb játékokat viszem magammal (7 év alatt azért nálunk összegyűlt) és azt nem baj, ha eldobja...

Nemlajos: Hajtkád szerintem nagyon jó! Nem baj, hogy élénk! Biztos jól fogja magát benne Döme érezni. És könnyebb benne vinni Dömét, mint a kendőben?

Ja, azt nem is meséltem, hogy Petiapu vasárnap este megjött Triestből. Jól érezték magukat és annyira jó idő volt vasárnao, hogy tengerben is csobbantak.

Tegnap voltam iskolai szülőin. Heti 5 órában tanulják Zsófiék a németet és Zsófinak nincs túl sok nyelvérzéke és engem kérdez, én meg nem tudok németül. Még a feladatot sem értem. megkérdeztem a német tanárt, hogyha lemarad a gyerek, segítség kell neki, akkor van valami korrepetálás? Hát gyerekek le lettem cseszve, hogy mit képzelek, a tempó olyan, hogy a gyerekek tudják tartani; aki figyel, az meg tudja írni a leckét; aki különtanárhoz jár az meg úgysem figyel órán és vegyem tudomásul, hogy nem segít és nincs korrepetálás és figyeljen a gyerek. :shock: :evil: :shock: :evil: Hozzáteszem, hogy Zsófi a tipikus jókislány, aki figyel és viselkedik, csak hát ez nem nagyon megy neki..... Szerintetek ez egy extrém kérdés volt, amin ki kellett akadni? Már látom, hogy fizethetek magán tanárt, mert az meg fontos, hogy beszéljen nyelveket.

Katka

katka22

hűű, de jó kis hordozók:)

katka: én is így tudom kötni, mint Te. Elől fenéknél, hátul vissza tudom hozni. Én már csak háton hordozok, igaz kicsit komplikáltabb a felkötés, viszont a vásárlás, főzés, nagyobbal játszás simán megy. Eszti meg bealszik általában.

A ht-t Lilinél én is úgy csináltam, hogy cici után ment a szilárd kaja....nem is tudam elhagyni egy szopit se jó darabig:wink: Szóval ha valaki így csinálja készüljön, hogy tovább tarthat a 100%-os elvállasztás (Lilinél 2 év 4 hónap volt)

annyi mindent akarnék még írni, de Eszti tiszta kettyós,viszem is a homeos dokihoz (nekünk ez az osanit se nagyon jött be :? ) kb. 5x voltunk fennt éjszaka

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó reggelt!

Már akinek jó, mert én speciel megint zombi vagyok. :(
Hova tünt az én éjszaka jól alvó gyerekem? :roll:
És 2 hete ez megy. Ma pl fél 5-kor úgy döntött, hogy ő kialudta magát, és ott játszott a kiságyban. Aszem Kata te irtad, hogy volt ilyen nálatok.
Mondjátok azt, hogy nem fog sokáig tartani! Lécci, lécci!
Ráadásul fogalmam sincs, miért ébred állandóan!
Na most már én is gondolkodom egy mt-n :)
Drága egy iyen, meg sokáig kell rá várni? Meg van esély rá, hogy Anna 5 hónaposan is megszokja?
Vendég

Lilla: Sajnálom a rossz éjszakát! És a hajnali kelést....
Miért nem kel apa hajnalban néha? :roll: Nálunk így van, ha nem bírom, akkor Petiapu átvállalja, én meg még alszom egy életmenő órácskát....

A gyerekek általában nagyon szeretik a hordozókat, mivel közvetlenül anyával vannak és ha sétálsz, akkor még a popsija is rázva van... ;) Az ár nagyon változó tesz-veszen láttam 4-5 ezerért. Újonnan olyan 9-től mennek felfelé..... De lehet, hogy valaki erről többet tud...

Gyöngyi: Petinek a hozzátápi sokat segített. Az elmúlt egy hétben egyszer volt csak olyan, hogy 2-szer ettünk éjszaka, amúgy 5 körül eszik csak egyet.
És szépek az elvek (és jók az elveid), de Eszter nem olvasta azt a könyvet, hogy a kaja majd 6 hónap után jön. Tudom, hogy Lili sokáig szopizott és hogy ez így a legjobb, de szerintem nem biztos, hogy Eszter is ilyen lesz. Szerintem 10 hónaposan ott fog ülni az asztalnál és ki fog akadni, ha nem azt kap enni, amit ti esztek..... ;) Legalábbis nekem másodikkal ez volt a tapasztalat.
Súlygyarapodása rendben van?

Katka

katka22

Sziasztok!

Először is nagyon köszönöm a köszöntéseket, jól esett :)
Teszek is majd képeket a tegnapi "buliról"

Lilinek az alsó két fog szinte átlátszik az inyén, ennek köszönhetően zombi vagyok. Tegnap előtt éjjel óránként kelhettem hozzá, amikor véletlenül kihagyott egy órát, azt Levi gyorsan kihasználta és ő keltett.
Szülnapomra viszont azt kaptam Lilitől, hogy csak 2x kelt éjjel. Viszont tegnap délelött megint csak kézben volt el, ami azért is vicces volt, mert 4re jött a család köszönteni. Azaz takarítás, kaja, pogi sütést mind 3 óra alatt kellett megcsinálnom. Szerencsére 1kor bealudt és csak akkor ébredt fel, amikor már mindenki itt volt.
Éjszaka is keltünk párszor, szóval továbbra is zombi vagyok. Ja és a másik szülinapi ajándék a mensim megjövetele volt. De olyan erős, hogy óránként megyek dugót cserélni :(

elnézést, hogy önző módon csak magunkról beszélek, de alszik a kiscsaj eldölök, hátha sikerül pótolnom.

Kép Volt segítségem, ha egyedül nem sikerülne a rengeteg gyertyát elfúni :)
Kép Ugye feltünik, hoyg 6 felnőtt segített, hogy a szülinapomon pihenhessek :)
Kép Nyugi, csak víz van az Ő poharában :)

Kép

Kép
gabka77

Lilla
ahol én vettem, ott 7-10 ezer között van az ára, függ attól, hogy milyen anyag, és milyen fazon. az enyém speciel pont volt készen, úgyhogy másnap mehettem érte. :wink: de Nemlajos pl. sokat várt rá, úgy rémlik... :roll:
és meg fog javulni a kislányod, ne aggódj!!! pont beleolvastam az általam nyitott és már befagyott 2006 februári babák topikot, hogy összehasonlítsam Fannival Mátét, és Fanni, akinél szuperebb alvó gyerekről még sosem hallottam, ő is elromlott ebben az időszakban!!! mert jött a foga! biztos nálatok is ez van! :wink:

Katka
szép a mt-od! szerintem nem volt extrém a kérdés... :shock: nem is értem a reakciót...
van szuper jó némettanár ismerős a Fannis topikban, ha érdekel! Nagykovácsiban lakik.

talira én most nem mennék, mert nem akarok olyan messzire menni, ha esetleg hívnának, hogy sír, vagy ilyenek... később már lazább leszek, ha beszokott...

Nemlajos
az mondtam neki, hogy egy jó barát játszana olyat is, amit ő szeretne. attól jó egy barátság, hogy kölcsönös, egyszer olyat játszanak, amit Anna szeretne, egyszer olyat, amit ő. erre mondta, hogy de akkor azt mondja, hogy nem lesz a barátja, erre én mondtam, hogy mondja, hogy nem baj, és keressen mást, akivel tud játszani, és majd meglátja, hogy meggondolja magát, és mégis fog vele barátkozni! pl ott van a nagyFanni, aki mennyire szereti őt! (van egy idősebb Fanni is a csoportban, és ragaszkodik hozzá, hogy alvásnál egyik oldalán Fanni legyen, másik oldalán egy Helga nevű kislány 8) ) és hogy még egy csomó gyerekkel össze sem ismerkedett, keressen még barátokat! hát ezt mondtam én a kislányomnak... :roll:

most úgy néz ki Máténál, hogy a felső foga mindjárt kijön... létezik, hogy előbb jön a felső, mint az alsó??? :shock:

ja, és szegény kislányom ma bepisilt éjszaka, pedig olyat csak a pelusról leszokás utáni első 2 hétben csinált... :( remélem, nem nagyon megviselt lelkileg szegény...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gabka
boldog szülinapot!!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka!

A férjem aludt ma is Annával, hogy ha esetleg felsirna, akkor ő kel hozzá megnyugtatni! Meg sokszor kel amúgy is hozá...
A gond velem van, mert ha Anna kel, én is azonnal felébredek, pedig a férjem tényleg megpróbálja úgy csinálni, hogy ne ébredjek fel.
És ha én felébredek, akkor nem tudok viszaaludni. Ha meg tudom, hogy Anna fent van, akkor meg végképp nem...
De ez az én hülyeségem.
Vendég

ja, és a pedagógusok nyugodtan szóljanak, ha rosszat mondtam!!! kezdő vagyok!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: Fogzásnak nincs kötelező sorrendje. Nem mindenkinek jön hagyományosan. tudtommal ez nem gond.
A Fanni bepisilése viszont egyértelműen stresszt jelez. Valami állatkákkal, babákkal minden nap játszál vele óvodásat. hagyd hogy irányítson és kijátsza magából a gondot és bármilyen megoldást ad a problémára az rendben van (az is, ha a babája verekszik). A pszichológusok is így vezetik le a stesszt. Neki meg sokkal könnyebb elmesélnie a babája (pónija vagy akármi) nevében, hogy mi fáj neki. Sokszor még felnőttek is így csinálják, hogy egy ismerősükkel esett meg és nem velük....
Addig Mátéra vigyázzon valaki, hogy ebben a fél órában csak rá figyelj és ezt rendszeresen kell csinálni. 1-2 alkalom kevés....

Lilla: Take it easy! Bízz a párodban, nem vagy egyedül! Más is el tudja látni a kisasszonyt!

Gabka: Nagyon Boldog Születésnapot! Egy szülnapi mozizás? Mondjuk a jövő héten? Ki jön még? ;)

Katka

katka22

Sziasztok,

Na, kicsit visszaolvastam...
No, nem valami alaposan, de Katababa bealudt, Samu mesét néz (mit csinál egy beteg gyerek a lakásban?)

Gyerköcök nagyon édesek! Lilla, Annababád szemei tényleg gyönyörűek! Rossz éjszakát sajnálom.

MT-k is nagyon jók! Nemlajos azok a szitakötők :) És a rénszarvas is tuti! Katka, a te meitaiod színei nagyon tetszenek!

Ja, Katka, Samu nem kap antibikát. Vírusfertőzés. Ezért is voltunk röntgenen, h biztos nem kell-e antibiotikum. Hörgőtágítót, köptetőt kap, és szükség esetén lázcsillapítót. No, meg masszív adag C vitamint.
Némettanár :x Szerintem nem volt felháborító a kérdésed. Csak ez a tanár úgy tünik, h nem túl erős az önreflexiót tekintve. Szerintem támadásként fogta a kérdésedet: hogy meri megkérdőjelezni egy dilettáns szülő az ő szakmai hozzáértését, azaz pl. azt, h milyen tempó szükséges. Pedig biztos minden tantárgyból vannak jobb és kevésbé jó képességű gyerekek, és hát erre a felvetésre nem hiszem, h ördöngösség valami értelmest választ adni (már ha van értelmes válasza...).

Csibb, no igen, a bölcsiben, oviban ez egy elég mindennapos dolog (kemény világ ez, mint a játszótér...) Szerintem ne haragudj nagyon emiatt arra a kislányra... persze az tök jó, hogy próbáltad megvigasztalni Fannit, és jó tanácsnak tünik, hogy keressen más barátokat is. Nemsokára tök ügyesen fogja kezelni ezeket a helyzeteket. Most még nagyon az elején van.

Gratula Nimródnak a négykézlábazáshoz!

megyek, Kata ennyit aludt.

erpé

Katka: szerintem sem volt extrém a kérdés, sőt, de szerintem várd meg, hoyg tényleg nem megy-e neki a dolog és elég akkor lépni, ha látod, hogy tényleg nem megy neki a német.
olyanban szívesen segítek, hogy ha leírod nekem a feladatot lefordítom, bár fogalmam sincs ekkora gyerekeknek milyen feladatok vannak.

Erpé: remélem Samu gyorsan meggyógyul és végre össze tudjuk ereszteni a fiúkat, esetleg még az ovi előtt.
Enyim lány is takony kicsit, de szerintem Ő nem tölünk kapta el, hanem egyszerüen megfújta picit a szél és a fog miatt is lehet kicsit taknyos.

Csibb: köszönöm Neked is :) és szerintem jót mondtál a lányodnak :)
Egyébként Levi előbb volt éjszakára szobatiszta, mint nappalra. 4 hónap alatt 2x pisilt be éjjel, mindig akkor amikor valami "sérelelm" érte. 1x, amikor a német barátnőm megérkezett a 2 lányával és elfoglalták a hintáját, meg most egyik este bünitből nem nézhetett mesét.

Nemlajos: hajrá kresz :)

még olvasok vissza, bocsánat, akire, amire nem reagáltam :oops:

ja és persze nem jött össze az alvás, mert a kisasszony radarja bekapcsolt, amint vizszintbe kerültem :)

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!

Julcsi már fél órája egyedül játszik :o így volt időm olvasni, és még írni is próbálkozom, ha hagyja.

Lilla, én 5300-ért vettem MT-t, itt a babaneten hirdette a csajszi, elmentem hozzá és választottam a készek közül egyet és már hoztam is el. Nekem nem voltak nagyon speckó igényeim :oops:
Vasárnap szüretem tudtam benne altatni Julcsit egy olyan fél órát, pedig ő nincs hozzászokva a hordozáshoz, és először a MT-ban is üvöltött, de harmadszori próbálkozásra már nem. Szóval szerintem megszokják még ilyen korban is. Anna nagyon szép hölgyike! :)

Kukli, a videó szenzációs, Julcsi is szájtátva nézte tegnap, mondtam neki, tanulhatna ettől a babától :lol: Kicsit irigy vagyok, én ha beteszem Julcsit a kiságyba és ő nem álmos eléggé (esetleg túl álmos), szóval ha nem akar aludni, akkor egész egyszerűen üvölt :roll: Az hogy ott eljátsszon magában, elképzelhetetlen. Ébredés után esetleg. No meg ez a popsifeltolás az elején :shock: Nagyon tündér! Julcsi adatokat küldöm majd, ha eljutok odáig.

Samu barátunknak jobbulást!

Gabka, boldog szülinapot!

Csibb, én ugyan laikus vagyok, de nekem nagyon tetszik, amit Fanninak mondtál. Fogalmam sincs, én leszek-e majd ilyen bölcs, ha eljön az idő. Inkább Apában bízom etéren, ő sokat edződött a munkahelyén, és úgy érzem ő majd sokkal okosabbakat tud mondani az ilyen helyzetekben.

Nemlajos, hol voltatok Ringatón? Mi is megyünk majd pénteken Káposztásmegyerre. Múlt héten voltunk Szentendrén zenebölcsiben, Julcsinak az nagyon bejött. Most megnézzük ezt a Ringatót, ha ez is bejön, belefér heti két alkalom is akár, itthon úgyis olyan nehéz lekötni.

Tatai talin gondolkodom, de egyedül nem szívesen autókázok ennyit, Masut esetleg volna kedved társulni?

Na, most már eléggé nyeked a kisasszony, képet majd legközelebb teszek.

Zita

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Gabka, utólag is BOLDOGOT!!!!!!!!!!!!

Samunak jobbulást!!!! Kata nem lett az??? És minden betegeskedőnek!!!

Katka, némettanár....hááááát, most magát fényezte, h ő ennyire jó, h mindenki megérti, ahogy tanít???????,, :shock: :roll:
Akupunktúrát nem próbáltam még, eddig nem sok vizet zavart, h évente, másfél évente volt 1-2 roham. Most kezdett el sűrűsödni, de remélem visszaállok a régi kerékvágásba. A fogigátlótól is ilyen sűrűn volt, úgyh most is biztos a hormonjaim miatt van...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!
Hú de szép MT-k. Ilda sztem megérte várni rá. A színe nekem spec. tetszik. Na meg a mintája is. Katka a tietek is gyönyörűűű! A tanárt nem értem, miért esett neked. Lehet rossz napja volt. Sztem egy plusz tanár ha belefér az időbe is, ártani nem árthat.
Csibb katicás lányt sajnálom. Fog ő még Fanni után futni. Nem lehet, hogy neki van nagyobb tesója, és így ezekben a dolgokban jobban otthon van? Sztem jó tanácsot adtál Fanninak, megnyugtatja most kicsit, aztán majd kialakulnak a dolgok. Még olyan friss ovisok. Viszont nagyon cuki lehetett ahogy ülve elaludt.
Erpé jobbulást Samunak, és drukk, hogy Kata ne kapja el. Neked pedig kitartás. Egyszer csak fogsz megint jót aludni. Azért a buli klassz lehetett, ha olyan sokáig bírtad.
Bea holnap mész táncolni?
Köszi a dicséreteket, dagad a májam. Aztán majd izzadok mikor szaladok a két csibész után. Ha nem gond dobok még kettőt, aztán elcsitulok a képekkel egy időre.
Ezt Ildának (így szokta nyomni):
Kép
Hancúr közben:
Kép
Nimród nagyon ügyi. Bulcsú adja neki azért a kiképzést? Szegény Kata néha átél olyan dolgokat, amit egy gyerekesek kétségbe esve néznek. Panna élvezi újra az ovit? Könnyebb most egy kicsit azért, nem?
Mennyi fogacska készülődik. Nekünk semmi. Szerencsére hangulatban sem. Egész jó éjszakánk volt ma is. Bár a hasam begörcsölt, és be kellett vennem egy gyógyszert, de utána még én is aludtam. Gabka most cserélnék veled. Csak lenne már vmi. Jók a képek, és milyen szupi hűtötök van!
Gyöngyi majd gyere mit mondott a doki Esztiről.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Mellesleg nem tudom észre vettétek e, Kata kirakózik. 8)
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli, Kata baba milyen ügyi, ahogy négykézláb áll. És ahogy kirakózik?! :wink: :) Nagyon aranyos! Annak meg örülök, h dokinál minden rendben volt veled. Foga még szonjának sincs és sztem nem is jön. De nem is várom....most szugerálom neki, h nem fog fájni! :D

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Köszi! :) Amúgy Botinak az első 6 nem volt gond, észre sem vettük. A többinél jöttek a nagy fájdalmak. Remélem Katusnál is megússzuk. Hasonlókat kívánok mindenkinek!
Csibb Botinak is először felül jött. Nem úgy kell? :o Amúgy simán borulhat a sorrend. Hallottam már csodákat.
kuklika
Budapest VIII. kerület

nekünk ugye két fugonk van és az alsó kettő. ugyhogy már is borult a sorrend legalábbis nálunk :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

én úgy tudom, h alul jön először...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nekünk is az alsó kettő jött ki. Sikerült is végre lefotóznom :D

Kép

Takarítás helyett meg ezzel szórakozom éppen, a középső fotókon én vagyok, lefotóztam a régi képeket

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

én ezt találtam:

Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

zita nagyon édi a kis julcsi :):)

és mennyire hasonlít rááád!! :shock: :shock:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

amúgy tök jó ötlet ez a kép mindjárt én is dobok egyet összehasonlításképp

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kép

én nem látok túl sok hasonlóságot de azért egy kicsit hasonlít ugyeE???? :twisted: :lol: :roll:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ja a baloldali vagyok én a jobb meg a lívia .. gondolom egyértelmű de azért leirom :) :oops:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi, nagyon hasonlít rád!!! És milyen pikk-pakk megcsináltad! Én vagy fél órát szöszmötöltem vele :oops: :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

köszi :)

photoscape- képszerkesztővel te is pikk pakk megcisnálod:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

csibb:nekem is felűl jöttek ki először a fogaim :) Fanni ügyes kiscsaj, biztos lerendezi a dolgot :)

katka: tegnap és ma próbáltam végűl barackot adni, de úgy brümmögte rám, hogy ihajjj

kukli: hát a chamomillát adta 30-as higításban, ez azért furcsa, mert az osanitban is az van. Mondjuk attól még lehet, hogy jó lesz, mert az osanitban alacsony a potenciálja

Gabka: Tőlem is boldogat :) (szép a konyhád :) )

húú, jók ezek az összehasonlítós képek.....és hogy hasonlít mindenki az anyujára :D

Zita: édes kicsi fogacskák :)

Kép

Kép
pgyöngyi

katka: átment a privim tegnap?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi, köszi az osanit-ot, meg hogy eljuttattad Kuklihoz. Már csak hozzá kell eljutnom egyszer (no, nem most, amíg Samu ilyen beteg, ma egyébként egész jó a kedve).
És sajnálom, hogy Eszti ilyen rossz éjjeleket produkál mostanában. csak kijönnek azok a fogak, aztán lesz egy jobban alvós időszak...

Ht: nekünk változó a lelkesedése Katababának. Szombaton és vasárnap betolt pl. 100 ml alma-rizs keveréket (ez az eddigi csúcs), előtte is már egész szép mennyiségeket evett barackból. De tegnap és ma nem volt hajlandó egy-két kiskanálnál többet megenni (mondjuk most ezt a náthára fogom).

Zita, Julcsit le sem tagadhatnád :) (először azt hittem - mielőtt olvastam, amit írtál - h mindegyik képen ő van)
Moncsi, Livibaba is hasonlít rád, de ő keverékebb, azért apa is látszik a vonásaiban.
Nálunk Samu inkább apára, Kata inkább rám hasonlít. Szerintem. De majd én is keresek fotókat.

No, lépek. Katababa elaludt, épp akkor, amikor Samu felkelt. Jót pihentem...
É

erpé

hű, micsoda összehasonlítós fotóK! :shock:
Könnyű azoknak, akiknek van gyerekkorából fotó :roll:
Felénk sajnos nem járt fényképész csecsemő koromban, amikor meg ott volt, én voltam épp kiszáradtan, 42 fokos lázzal kórházban.
Egy-kettő rokonoknál van, akiknek már akkor volt fényképezőjük.
Mennyivel egyszerűbb már ma ez! :roll:

Na, egy csomó mindenre akartam mondani csomó mindent, most csak így emlékezetből:
német: elvileg a tanár határozza meg, hogy hány tanórán kívüli bizbaszt indít, a kereten belüli óraszámból válogathatnak, osztozkodhatnak, és azt fizeti a suli. Gondolom, még nem kellett leadni, úgyhogy igazán elgondolkozhatott volna legalább, hogy indít-e, ha igény van rá.
Viszont lehet, hogy már előre kikötötték fentről, hogy felejtsék el... :roll:

kukli: bakker, akkor ez lehet a baj, Döme még nem kirakózik, ezért nem áll ő még négykézláb! :lol: :lol: :lol:

mt: enyém drága volt, 13E, de hirtelen ugrottam bele, mert már csak egy-két napig volt ennyi, épp árat emelt, most már 17... Ettől nem jobb (vagy egyelőre még nem tudom), bélelt, párnás, de szerintem mindegyik az, csak mondom, EZ a lány EBBŐL az anyagból max. 2-t csinál. Attól még más varrhat pont ilyet...

hát a többit nem elfelejtettem? :shock: :?

Ma véget ért a jelnyelv B szintjének első blokkja, jövő héten vizsga, bravó...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gyöngyi: Jó, hogy szóltál, kiment a fejemből. máris küldöm. Bocsánat.

Katka

katka22

Kedves 2009 márciusi topic Ifjú Hölgyei!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani Peti huszárt, aki már most egyenes derékkal, félkézzel ügyesen kapaszkodva üli meg a pónit és mindehhez még úgy mosolyog, hogy a cumija sem esik ki!

Kép

Tisztelettel:
A büszke anya

Katka

katka22

8) :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ahogy görgettem le, simán azt hittem, hogy már megint egy kukkoló ajánl valamit :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka :)

Nemlajos. Húha. Vége a kresztanfolyamnak és a jelnyelv következő szakaszának. Nagyon jól nyomod. Milyen szakaszai vannak még a jelnyelvnek? És hol voltál Ringatón?

Nálunk Katababa sajnos benyalta Samutól a betegséget, szerencsére sokkal enyhébb formában. Pl. a tüdeje tiszta, nem köhög, de az orra folyik, picit piros a torka, meg emiatt nyűgös, és hasmenése is van. A kezelés: orrszívás, C vitamin, láz esetén lázcsillapítás, makacs hasmenés esetén Normaflore. Na, ezért aztán érdemes volt lemennem az orvoshoz... :?
Ja, és diéta. És mivel a kiscsaj szopizik, ezért nekem kell diétáznom. Nulla tejtermék, és sok krumpli, alma, tea. Hurrá!

Most akkor én megyek és alszom egyet erre.

erpé

Zita, ha van kedved Tatára menni, de egyedül nincs kedved, akkor szívesen betársulok. :D
Mi 15-én megyünk először Ringatóra, a Pestúlyhelyi Közösségi Házba. Kíváncsi vagyok, milyen lesz.
És micsoda fogacskák!

Samunak jobbulást!
Gabka, boldog szülinapot! :)
Nemlajos, én még nem dícsértem meg a báránykáidat, de nagyon tetszenek, a leereszkedős is tök jó lett!
Moncsi, szerintem is hasonlít rád. :)

Masut
masut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?