Sziasztok!
Életjelet adni jöttem: én egyre jobban vagyok, ma kiszedték a varratokat, de nem tudom mi lenne velem, ha a szüleim nem lennének itt segíteni ....
Lottiska egy tündérgizi: eszik-alszik, igaz múlt éjjel 2 óránként ébredt, de előző éjjel pl 10 kor lefektettem, és 4ig aludt, majd utána negyed9ig ... szóóóóval: nem panaszkodhatom

.... elveimmel ellentétesen nekünk is lett cumink: mi az estit fürdetéskor dugjuk a szájába
Lilla nem alszik többé apikával, ezért kicsit rázósak az esték, mert mindkettőt egyszerre kell altatnom, DE miután elalszanak, Lilla nem ébred éjjel Lottibogyóra, és ennek anya naggggyon örül
Lotti egy hetesen visszanyerte a születési súlyát

és kezdjük kinőni a newborn pelust ... illetve 62es méretű ruhákat hord, mert annyira hosszú a felsőteste, hogy az 56os kifeszül rajta ... közben meg olyan vékony, mint egy kis gilinyó

:):)
Tejem, mint egy fejőstehénnek, szopi után 1 deciket fejek, és egyelőre öntöm a csapba ... meg fogom keresni az Anyatejgyűjtő Állomást, mert a szívem szakad meg kiönteni, és még igazából ennél csak több lesz ...
Most nem telik többre, DE: mindenkinek szívből gratulálok, akik időközben megszültek, igyekszem visszaolvasni, és új vonalzót készíteni

... illetve a picre teszek képeket
ÉÉÉS: Rita-Mátékának nagyon boldogot, Sütikének pedig szintén !!!
Pussza
ui: itt egy kép pár órával a szülés után, többi megy a pic-ra