A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Maryska: privit küldtem :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

babus kik azok?mert nem tok belépni oda :oops:
ilyen rövidekete már az ágyból tudok

lanyané

Jó reggelt!

Röviden:Szépek a babák :D,mindenkié.
Látom Lanyanéék is hello kittys harinyába nyomják :D

Nálunki az icaka :Beriasztott Lia légzésfigyelője ,mert lemászott már róla .Még azért hagyom a figyelőt mert jó nézni megnyugtató hogy minden oké.
Na megyek megiszom a 2 kávémat aztán jövök.

[Kép
amonré

amonré kizzybuzi vagyok még az én bugyim is olyan 8)
valaki hozzon reggelit az ágyba éhen halok :oops:

lanyané

Amonré: ilyen nekünk is volt, de szerencsére mi is hamar rájöttünk, hogy a gyerek-ek nagyon nem ott vannak az ágyikóban, ahová leraktuk őket :lol:

babusok
Budapest

kitty 8)

lanyané

babus a gergó havei körben voltunk,a szegő a legjobb egyik barinőm ura volt a kis áginak :D

lanyané

Maryska: megkaptad a privit?

babusok
Budapest

Maryska: :) :lol: :D :lol:

babusok
Budapest

Lanyané:Nálunk is ebbe nyomják a csajok ,mert ezt kapjuk,hála isten van egy aranyos tesom aki halálra vásárol a csajoknak -ajándékba :oops: ,legalább erre nem kell költenünk.

Hát gyerekek, hogy nekem milyen hüle :oops: férjem van.Kinéztem egy esernyőre csukhatós sportbabakocsit és nem akarja hogy megvegyem.Mondja minek ott a másik. A másik az a b@zi nagy 25 kg ,de szerinte az ugyanolyan jó mint ez ,abba is fel lehet ültetni stb.
Mondjuk akkor is megveszem ha nem tettszik neki ,most olcsóbb mint a Brendonban 16 e ft.-al.
Komolyan nem értem néha...........................

[Kép
amonré

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:17-kor.
davandi

Amonré: milyen kocsi? lehet én is szeretnék valami kicsit, ami befér kocsiba is :) jó lenne nyáron lemenni legalább a Duna-partig :) gyalog azért messze van, de kocsival 5 perc :)

babusok
Budapest

vagy meglátogathatom Maryskát és Annyt :) hűha, mindenképpen kell valamit szereznem :lol: :lol:

babusok
Budapest

Andi: olyan szép ez a tábla :) ha végleges lesz még ki is nyomtatom :)

babusok
Budapest

Andi,milyen adatokat?
Vendég

Gáboroknak boldog névnapot!

[Kép
amonré

Dokiapunak boldog névnapot!

én apukám is Gábor.

szanet

Melcsi:Esprit,50-ért.

Nektek lányok milyen van ,olcsóbb?hol vettétek?

[Kép
amonré

Amonré: nekünk Herqules van és jó drága volt, bár használtan 'olcsóbb' :) de imádom :) főleg télen nagyon jó most nekünk, mert van mózes-zsákja és még az is melegíti csajszikat :) Az espritet én is néztem, nagyon csinikocsi, nem is drága 50 új, nem?
Ki mit ajánl kicsi-könnyű kocsinak???

babusok
Budapest

Amonré

szerintem is ekll egy könnyebb kocsi.én is most veszek. habár használtan nem tudtam én sem :(
szóval muszáj újat venenm... Marco sky-t veszek 170 euro lesz postával együtt.szval kb annyi mint a tiéd

szanet

A mostani -régi az ring duo ,van hozzá minden ,de elég batár kocsiba Suzu be se fér lapra csukható .Ez a másik beférne és csomó előnye van ,de magyarázhatóm én annak aki fafafejű :oops: .J és 10 kg

[Kép
amonré

Szanet!
tudsz dobni képet róla

[Kép
amonré

lemaradt:????????? :oops:

[Kép
amonré

Davandi: ha-ha, lehet hogy eltevesztettem az Anna meg az en nevnapomat, nem julius 2 hanem junius 2, Anita, Anna nap. De hulye vagyok meg a sajat nevnapomat sem tudom! :lol:
Koszi hogy megkerested az Alex nevnapjat, igy legalabb figyelmeztettek majd ha elfelejtem az egyik gyerekem nev vagy szulinapjat! :lol:

Kepzeljetek Apa azt mondta surgosen keresem elo a papirokat mert el akar venni. Elment az esze? Jo nekem mi? Jo nagy veszekesert hazassag jar. :lol: Ezentul ha el akarok erni valamit majd jol leb@szom, elkuldom a pi..aba aztan kibekulunk es minden jo ha a vege jo! :twisted: :oops: :lol:

Juci: milyen gepben csinalod a kalacsot? Kenyersuto gepben? koszi a receptet, eleg egyszerunek hangzik.

Amonre: hagyd ra a ferjedre, nem tudjak szegenyek mit mondanak. :lol: Mond Neki hogy jol van dragam aztan csinald azt amit jonak latsz. :lol:

Maryska: Lanyok csodaszepek, tok jok a kepek, imadom Oket!

Ja, valaki kerdezte hogy feltortek a kocsit es ugy vettek ki a gyerekulest? Nem! Draga, jo uram kitette a kocsibol az egyiket es a kozos garazsban hagyta. :evil:

Senki nem nezte meg a videonkat csak a Sotske? (Neked Sotske koszi! :D )
Szerintetek vigyem el a gyerekeket valahova mert nem akarnak beszelni az Istennek sem?
Alex szokincse: papa, Rate (tate)
Anna szokincse: mama, papa, nem nem nem nem :lol:
Es utanozzak az allathangokat, ennyi.

KépKép
KépKép
tontica

http://cgi.ebay.at/Marco-Sky-L-Buggy-Ge ... 240%3A1318

de ebben elől csak ülni lehet.nem dönthető az első ülése

szanet

Tonti!

Kenyérsütőben dagasztom, aztán jénaiban kelesztem, nyújtom és még a tepsiben is kelesztem egyet.

Judit

jucicuki

Liának boldog névnapot Meg Rebének, meg aranykezű DokiApunak:)

Az Esprit nagyon jó kocsi sztem, és már 65 ezer a Brendonben.Én apjuk is azt mondta minek?? de ezt egyre többször hallom!! Ugye Csajok Ti is olyanok vagytok h. mindnet megvesztek a gyerekeknek? ha már van belőle egy tucat akkor is??? :oops: :oops: :lol: :lol: Mert én igen :)

Marco sky van az ikersen talán vagy a teszveszen...már nem tudom...

zsuzska80
Szombathely

Tonti!! én megnéztem már többször is :) Ollllyan édesek!!!! szépek nagyon és ügyik is!!!!!!!!! neked meg tök jó a hangod :)

Anna ugyanúgy mutatja a kezét mint Fanni!!Nálunk is mutatnak mindent Gergő a kukiját, Fanni a cicijét!
Van egy ilyen állatos szőnyeg, mondom neki mutassa meg a pacit, erre bőszen mutatja a pociját :) még azért nem tökéletes :)
Fanni 4 rágót növeszt egyszerre, észre sem vettem, és már kinn van mind a 4!!! így 12 fogú lett a Drágám!

zsuzska80
Szombathely

zsuzska

van Marco az ikresen, de 2.tulajok.és hát 20000 Ft-ért nem veszek olyan kocsit, ami lehet tönkremegy már.mert ezt a kocsit még nyúzni fogjuk kb másfél évig.

Tonti

egy hallásvizsgálat nem árthat.én már voltam velük 6 hetesen, de most megint elviszem őket, mert neklem tesóm hallássérült, és biztos ami biztos.hogy megnyugodjak.de amúgy nem hiszem, h bármi bajuk van. szerintem vidd el őket.

szanet

Ja Tonti

amúgy nem ijesztgetni akartalak.szerintem amúgy nem gond, ha még nem beszélnek

szanet

Ja bocsi, nem a Sotskenak koszonom hogy megnezte a videot hanem a Xandranak! :oops:

Xandra: alvas tema: en inkabb az agyat cipelnem ide-oda de igazabol en a drasztikus alvastanitas hive vagyok mint tudod igy inkabb nem mondok semmit! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Ja meg kérünk képeket Vandacsalád és Szanett talijáról :)

zsuzska80
Szombathely

[quote="zsuzska80"]V írta:zsuzska80an egy ilyen állatos szőnyeg, mondom neki mutassa meg a pacit, erre bőszen mutatja a pociját :) még azért nem tökéletes

Ez jooooooooooooo! :lol: :lol: :lol:

En meg mondom multkor az Alexnek hogy itt a napocska erre elkezd tatogni mint a halacska. :lol:

Szanet: hallasvizsgalat? Ha rajuk kiabalok megijednek, nem hiszem hogy azzal baj lenne. Koszi azert!

Na, megyek fozni, de mit? :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti: állítólag ikrek később kezdenek beszélni + Nálatok kétnyelvűek lesznek, emlékeim szerint Edit írt erről valamit nemrég, hogy Náluk is később kezdtek beszélni...Edit, Te írtál? Rate mikor kezdett beszélni?
Amúgy néha rámjön, hogy nem hallanak jól lányok, mert nem fordulnak a hang irányába, de az erősebb hangokat hallják -megijednek-felébrednek, szóval gondolom a hang felé fordulás majd később jön, hiszen még picik :)

babusok
Budapest

http://www.freevlog.hu/video/19992.html

véééégreeee!!!! nekem is sikerült videót feltöltenem :)
piskótáznak a csajok :)

szanet

hát én senkitz nem akarok ijesztgetni, de nekem tesóm 2,5 évesen kapott hallókészüléket, mert látszatra odafordult ő is a hangokra. csakhogy a hangok rezonálnak is. pl egy ajtócsapás.szval lehet csak azt érezte.meg mondott is néhány szót, mert már akkor leolvasta szájról!

nekem mindegy.nem nagy ügy egy hallásvizsgálat.én elviszem őket, még akkor is, ha egészségesnek néznek ki :roll:

szanet

Szanet: husik :)
hűha, és mikortól lehet hallásvizsgálatra menni? gondolom babáknak nem olyan mint felnőtteknél, hogy emeld fel a kezed vagy nyomjál gombot???

babusok
Budapest

Tonti
Én is megnéztem a videot,csak nem reagáltam.a 2. nekem nem jött be,nem tudta lejátszani,vagy mi :roll:

Szandra
Én is a szobájában folytatnám az altatást.
Vendég

Tonti: jaj de nagyon cuki és ügyes Ti videjó is!!! :)

babusok
Budapest

Csajok
Lekvárt mikortól lehet adni?
Vendég

Amonre: Teljesen megértelek! Nekem is mindenki azt mondta, hogy minek másik kocsi, csak elb@szom a pénzt (mintha nem az ÉN pénzem lenne :roll: ), meg EZ miért nem jó, stb. AMi most van, az pici, lapra csukható, de mégsem az igazi. Nincs tárolónk, a lakás kicsi ahoz, hogy 1 ikerkocsi álljon a közepén, minden használat után csukom össze, és vonszolom az ajtó mögé, ezért kell az esernyő. Meg a karfája fix, és cipőben alig tudom alábukat alá tuszkolni :? Maguktól ebbe bele se tudnak ülni, és fél év múlva már nem bizti, hogy emelgetni akarom őket 5 percenkéni ki és be.

Szandra: Nekem mindig a szobájukban alszanak el.
Vendég

Babusok

nem kötelező, de ajánlott már pici korban vinni őket.amúgy bármikor viheted már, mert ők nem olyan kicsik.beletesznek egy füldugó szerű vmit afülükbe , és gép segítségével nézik a hallószőrök mozgását.ennyi.nem nagy doolog.

szemészetre is viszem őket.-nincs gond, de okulva azon, amiket itt olvasok, inkább megnézetem őket :oops:

lehet kicsit paramami vagyok :lol:

Sotske

én adok nekik néha lekvárt kb 10 hós koruktól.
joghurtba keverve, vagy tegnap kis kenyérkockákra öntöttem csipke lekvárt és azt ették kézzel-majd rakok képet! te jó ég minden lekváros volt :roll:

amúgy én csak házi lekvárt szoktam

szanet

Szanet: aha, értem :) igen, inkább jobb mindent megnézetni :)

babusok
Budapest

Letöltöttem ezt a Nagy babaszkácskönyvet, mert azt hittem, hogy tele lesz tuti kis receptekkel. Hát tévedtem... :? Alig van néhány a végén :roll:

Nem tudtok ajánlani valamit? Linket vagy valami. Nem ilyen megvevős könyvre gondolok.
Vendég

Szanet
Köszi.

Banika
Hogy vagytok?

Noámnak hőemelkedése van :?
Vendég

Szanet, jaj de edesek, olyan szepek, legszivesebben felkapnam es megdogonyoznem Oket! :D
Azt sem tudom itt hova lehet hallasvizsgalatra vinni Oket. :shock:

Megyek a kicsikert a bolcsibe, amugy total hulye vagyok, az elobb labujjhegyen kozlekedtem az eloszobaban hogy fel ne ebredjenek amikor is rajottem hogy nincsenek is itthon. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hali!

Anny!Nem hagyom magam ,már kezd engedni , de a következő kifogás még él , nem csomagolt hanem kiállitott darab.Erre felhivtam a kegurukat ahol volt az már csak kiállitott darabok.kb 1 hete .még a témán vagyok majd meglátjuk.

Kérdésem lenne :mi kezdetektől mindenből HA -t eszünk ,táp ,tejpép.Valaki nagy HA-s volt közületek de már nem emlékszem .Szerintetek mikortól adhatok és milyen joghurtot vagy várjak vele .Szeretnék más kaját is adni nekik.Eddig táp főzelék gyümi tejpépet esznek egy nap ,de adhatok a glutén miatt babakekszet a tejfehérje miatt joghurtot??
Lehet hogy tulspirázom a dolgot ?
köszi

[Kép
amonré

Megyek "Juci kalácsot" sütni 8)
Vendég

Amonré
Szerintem megpróbálhatod.A lényeg,hogy egyszerre csak egy félét és pár napig figyeld,lesz-e valami hatása,ha nem próbálhatsz mást is.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?