Sziasztok!
Megint csak gyorsban,mert mindjárt vinnem kell a nagyot fogrovoshoz.
Csak átlósan olvastam (no meg a képeket

-ami ugye nem vót):
CSAJOK!
Most megint jövök negatívba,de amiket itt írtok a babakocsi vásárlásaitokról,az számomra szörnyű!Csak itt nyitogatom a pupilláimat,hogy mi pénzeket adtok ki 1-1babakocsira,majdnam azt lecserélitak fél-1év múlva egy majdnem ugyanolyan drágára.
Ezek nélkül tényleg nem nőnek fel a gyerekek???Vagy kinek/minek kellenek ezek a drága járgányok????Nem csak hiúsági kérdést csináltok belőle?
(bocs!senkit nem akartam megsérteni.Lehet,hogy mi más pü-i hátérrel rendelkezünk és ezért is látom másképp)
Tonti!
Szerintem a te gyerkőceidnek az ég egyadta világon semmi baja!De ha téged ez megnyugtat,vidd el őket szakemverhez.
Már írtam neked (legalábbis azt hiszem),hogy enyémek 2évesen kezdtek el szavakat,szófoszlányokat mondani.(apa,papa,mama,vau stb de pl anyát nem mondták) 26-27hósan pedig 1hónap alatt átfordult folyékony beszéddé ez a dolog.Most meg úgy kell őket lelőni,mert állandóan mondját. A Beni és az Oli most már nagyon szépen beszélnek,nincs (vagy alig) beszédhiba.Marci más kategória,de még ő is sokat javulhat,mint ahogy javult is a beszéde az oviban.
BETEGESKEDŐKNEK JOBBULÁST!NÉVNAPOSOKNAK PEDIG SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!