A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Az én lányaim az Activia natúr joghurtot nagyon szeretik és Bio babakekszet szoktam venni,illetve adni,de abból is van azt hiszem gluténmentes.
Vendég

Tonti,
az elsőt megnéztem, és megdícsértem azonnal. A másodikat is most mefnéztem, nagyon aranyosak!

Mivel kétnyelvűek, lehet, h azért kezdenek később beszélni. Én elvinném őket, megnyugtatásképpen. Bár nyilván normális ez i, de talán tudnak mondani beszédfejlesztő gyakorlatokat vagy tornát, mert a mozgás- és a beszédfejlődés összefügg.

Most nem kezdem ecsetelni, hogy az enyémek miket tudnak, mert lusta vagyok, nincs időm.

Szanet,
mennyire aranyosak!!!

Eszti,
ha nem házi a lekvár, azért nézd meg, mi van a boltiban, ne legyen benne sok műdolog. De nyugodtan mehet, hiszen az csak gyümölcs és cukor. :)

KépKép
lili73

Mariann,
tündérek a lányok!

KépKép
lili73

amúgy ti it adtok a gyerekeknek enni?nekem már néha lövésem sincs mit adjak, és sokszor pépet esznek még mindig :oops:
majd ha lesz kis időm ma leírom én mit adok, de most menenm kell.addig várom, ti mit írtok.

köszi

szanet

Anny: várandósság :arrow: hozzátáplálás itt vannak linkek, még nem néztem meg csak elmentettem, hátha jó lesz majd :) de lehet, hogy csak nagyon 'babapapis' kaják vannak itt? egy kukkot megér :)
Írjatok sokat, hogy mit esztek, figyelek és jegyzetelek :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Anny, Szanet: http://www.szuloklapja.hu/baba/body/rec ... RES=szures

Tonti, most tudtam csak megnézni, haláliak, a lábuk enyémeknek is a lábfejet jelenti :lol:
Lányok sem beszélnek még :cry: bár most kezdenek egyre több szót utánozni, amit tőlem hallanak

Szókincs:
Anya, Apa, mama, papa, szisza-tita(cica) bá (kutya) Lella (Lilla) nennye (nénje ez a tesóm), néni
Szóval mi sem visszük túlzásba a beszédet.

Áprilisban megyünk a fejlődés pszichológia kontrollra, kíváncsi leszek, mit mond Emese, bár ő már legutóbb is paráztatott...

Eszti, lányoknak egy évesen vettem azt hiszem Auchanban 100% gyümilekvárt, de nem nagyon vannak oda érte, házit sem eszik meg. Kalácsot is babajoghurttal megkenve ették tegnap, meg mézzel.

Judit

jucicuki

Szanet
Reggeli-egyenlőre tejpép (próbáltam már mást,de nem kell)-van,hogy esznek még banánt vagy joghurtot utána
Ebéd-amit főzök-ma sajtos tészta volt,holnap tejfölös husi lesz zöldséges rizzsel (néha kapnak desszertnek túró rudit)
Uzsi-mindig valami gyümölcsös-tegnap natúr joghurtba reszeltem babakekszet+körtét,ma főzök rizspelyhet és teszek bele párolt almát+nyers banánt
Vacsi-mostanában mindig vajas kenyér-sajttal/virslivel/joghurtba bele
csipegetve
Vendég

Lili,Juci
Köszi :D :D
Vendég

Juci
Tök jó ez az oldal.
Vendég

szamy! olyan cukrok :lol: , szerintem tudsz kozlekedni az ikeaban a kocsival

tonti! orulok hogy nem volt forro z a tejcsi es apanak is orulok :lol: ugyeeeeeeeeeeesek (neztem a 2 videot), mingyaaar meg lagzi is lesz??? en kerdeztem az ulest, mi a babakocsit tartyuk kozos helyen, de nincs ki el lopja, vagyis ugy gondolom... beszedet nem tom...

szanet! hat akkor kitol tanultak fozni az ugyi csajok?? :roll: :roll:

vanda! balunak jobbulast, ugyi vagy a 4-5 fejesel

ancsi! mi eszt az or spric-szivas mindennap csinaljuk, miotta meg szulettek

szandra! nekunk mind2 babaagy a halloban vannak, abban alusznak el ejjel, ejszaka mikor mar nem birok valamelykel (altalaban Michelle) be teszem kozenk aludni, igy kb nem ebreszti fel Mattiat es nekem is jobb

mariann! olyan cuppolnivalok :lol: :lol: :lol: az a palmas :P :P

szanet! edesen majszolnak :D

eszti! remelem nem lesz laz

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

tonti! orulok hogy nem volt forro z a tejcsi es apanak is orulok :lol: ugyeeeeeeeeeeesek (neztem a 2 videot), mingyaaar meg lagzi is lesz??? en kerdeztem az ulest, mi a babakocsit tartyuk kozos helyen, de nincs ki el lopja, vagyis ugy gondolom... beszedet nem tom...

szandra! nekunk mind2 babaagy a halloban vannak, abban alusznak el ejjel, ejszaka mikor mar nem birok valamelykel (altalaban Michelle) be teszem kozenk aludni, igy kb nem ebreszti fel Mattiat es nekem is jobb

Kép

demoniq13

Hű Juci! Marha jó az oldal!! Köszi Kép
Vendég

Kép

demoniq13

Szép napot!
Gáboroknak boldog névnapot!

Minden kép szuper

Móni
elsőre is megértjük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Higanykák javulnak,csodalöttyök használnak.
Pár napra kiiktattuk a tejes dolgokat meg a tápszert.
Apukánk belefogyott a betegségbe,lassan elfújja a szél.

Annyi mindent írtatok,felét elfelejtettem.Vagy az egészet?

Szandra
Én a gyerekszobára szavazok mindenképpen.Nem baj ha apánál nyugszik meg.Bertalan is ilyen.Bár amikor érzi,hogy apa a türelmetlen,akkor pont én kellek neki :lol:

Maryska
A kis pálmafás pont olyan,mintha te lennél kicsiben :lol:
Vendég

jo hogy nekem ki irja hogy critical error es kozbe 3x kuldi el :roll: :roll:

Kép

demoniq13

Sziasztok!

Megint csak gyorsban,mert mindjárt vinnem kell a nagyot fogrovoshoz.
Csak átlósan olvastam (no meg a képeket :wink: -ami ugye nem vót):

CSAJOK!
Most megint jövök negatívba,de amiket itt írtok a babakocsi vásárlásaitokról,az számomra szörnyű!Csak itt nyitogatom a pupilláimat,hogy mi pénzeket adtok ki 1-1babakocsira,majdnam azt lecserélitak fél-1év múlva egy majdnem ugyanolyan drágára. :shock:
Ezek nélkül tényleg nem nőnek fel a gyerekek???Vagy kinek/minek kellenek ezek a drága járgányok????Nem csak hiúsági kérdést csináltok belőle?
(bocs!senkit nem akartam megsérteni.Lehet,hogy mi más pü-i hátérrel rendelkezünk és ezért is látom másképp)

Tonti!
Szerintem a te gyerkőceidnek az ég egyadta világon semmi baja!De ha téged ez megnyugtat,vidd el őket szakemverhez.
Már írtam neked (legalábbis azt hiszem),hogy enyémek 2évesen kezdtek el szavakat,szófoszlányokat mondani.(apa,papa,mama,vau stb de pl anyát nem mondták) 26-27hósan pedig 1hónap alatt átfordult folyékony beszéddé ez a dolog.Most meg úgy kell őket lelőni,mert állandóan mondját. A Beni és az Oli most már nagyon szépen beszélnek,nincs (vagy alig) beszédhiba.Marci más kategória,de még ő is sokat javulhat,mint ahogy javult is a beszéde az oviban.

BETEGESKEDŐKNEK JOBBULÁST!NÉVNAPOSOKNAK PEDIG SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!

Kép

Kép
edit73

Tonti
Szerintem sincsenek elésve,ikrek amúgyis később beszélnek.A bölcsi biztos jó hatással lesz a beszédfejlődésükre.Vagy próbáld őket szétszedni,hogy ne "szigetelődjenek el" a kettejük kis világába.Ők értik amit a másik beszél és így tök jól elvannak.

Rossmann
6x80db popsitörlő 1499ft

Dm
Hipp tejpépek 419ft
(sajnos nem tudom meddig)

Maryska
Az uram összesen 7 karton pelenkát gyűjtött be,de már a megye összes dm-jét bejárta :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Edit
Nekünk speci a két gyerekhez van 3db babakocsink :lol: :lol: :lol:
Sokkal kényelmesebb a két egyes kocsival közlekednünk ha mindkettn megyünk sétálni.Kb harmadannyi helyet foglalnak a kocsiban,mindenhova bejutunk velük...............Ha emiatt éheznénk,akkor mi se vettük volna meg.Amúgy mindhármat használtan vettük,nincsenek lelakva,talán nagyot nem bukunk rajtuk.

Ki is kérdezte Ikeát?Talán Szamy?
Igen,tehervonattal is kényelmesen lehet közlekedni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tonti
Azért vagyok ilyen okos,mert most olvastam az ikrek könyvében.Az én gyerekeim is tök jól elvannak együtt,de ha társaságban vannak,akkor azért más gyerekekkel is foglalkoznak.De látszik rajtuk az "ikerlét"

Amúgy az öcsémék 26 hónapos kislánya nem beszél.Szókincse kb a baba,illetve a maga nyelvén egy-két szó,de több dologra is használja ugyanazt.Őket ez nem aggasztja cseppet sem :shock: Én meg nem szólok bele,mert én vagyok a hülye
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:17-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:18-kor.
davandi

Hali!

Juci nagyon jó az oldal!Arik a csajok.

Edit!Én nem sértődtem meg leirtad a véleményed.Mondjuk ,miattam itt bárki megvehet amit akar nem turkálok a pénzügyeibe .
Én tanácsot kértem a többiektől és kaptam is :D

[Kép
amonré

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:18-kor.
davandi

Andi
Bocsika :oops:
bögrés nagyon jó,majd tesztelem :wink:

Marci november 11
Berci augusztus 24
Apa szülinap május 5, névnap március 8
Anya szülinap március 16, névnap június 2

Köszi

Ja!Tonti
Ha mást hívnak Anitának,az nem zavar,csak vhogy saját magamnak nem szeretem ezt a nevet
Vendég

Én se sértődtem meg,csak leírtam az én véleményem.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:19-kor.
davandi

Az illata isteni

Bár bevallom őszintén a Bercus keresztpapija a MUFFINISTEN nálunk :lol:
Vendég

Andi
ez tényleg veszélyes
veszélyesen finom :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi,ja értem...hú,maradhatnék inkognitóban?Öööö...tényleg létezem,van rá tanúm is,ugye Xandra?...és iwiwen is szívesen bejelölök mindenkit,csak a sok-sok lombikról,kudarcról,problémákról sok ismerősöm nem tud,és van egy ilyen parám,hogy mindenki itt zugolvasgat,és próbál engem lenyomozni :oops: amúgy rendben vagyok :lol: ...mármint agyilag 8)
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:19-kor.
davandi

Jókor voltam jó helyen :lol: :lol: :lol:
és ráadásul tényleg öt perc.sokkal több nincs is a higifiúk mellett
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:20-kor.
davandi

csajok most csinálom a bögrés sütit .........

[Kép
amonré

Sziasztok!

Nagyon jók a videók!

Tonti! A Tiedet sajnos nem tudom megnyitni.

Edit! Én is lecserélem a babkocsit, mert ez már olyan nehéz, hogy nem bírom el a csajokkal, meg ha lecseréljük a bébihordozót rendes ülésre, akkor nincs is kedvem ezt a batár nagy kocsit cipelni minden hova.

Móni! hogy bírjátok ezt az állandó orrszívást? Nekem úgy sírt Zsófi, annyira sajnáltam szegényt, ma meg Adrival is meg kell kűzdenem.

Hallásvizsgálat! Nekünk mind a 2 gyereknél 3x csinálták, mert hogy koraszülöttek, bár ez nem jelenti azt, hogy nem lehet gond a hallásukkal, csak kisebb a valószínűsége.

Amonré! Mi is HA-ok vagyunk, még most is azt eszik tápszerben, de én 10-11 hósan elkezdtem a tejtermékeket és a rendes tejpépet. Eddig nem volt bajuk, remélem ez után sem lesz.
De sokszor már én sem tudom mit adjak nekik enni.

Judit! Köszi a kajás oldalt, nagyon szupi.

Üdv,
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

[quote="amonré"]c írta:amonrésajok most csinálom a bögrés sütit .........

látom ragadós :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ancsi
Ha kapnak már tejterméket,akkor miért adsz nekik HA-st?Csak kérdezem.
A HA drágább mint a sima nem?És ha már kapnak tejterméket és nem okoz gondot náluk,akkor szerintem felesleges pénzkidobás.
De ez megint csak a magánvéleményem.
Vendég

Ti mostátok át az orrukat?Azt hogy csinálod?Patikában van oldat hozzá?
Nekem mondjuk rá kellene ülnöm a fejükre,hogy ezt kivitelezzük.
Vendég

Tonti!
Beszéd: tesómék kiscsaja az istennek nemakar. Pedig júniusban lesz 3. :shock: Nézették, semmi baja, későn érő típus.

Nyulasz!
Kérdésem van. Nem igazán értem, miért kell lombik-ügyben titkolózni. Mármint hogy az volt. Nem piszkálódás, de a párom exe akkora titokként (szégyenként?) kezelte, hogy még a közvetlen család sem tudhatta. És hát Pasi ettől a mi lombikunk alatt baromira szenvedett. Engem meg marhára nem zavar, ha tudják. Lombik volt és kész. Szóval csak értetlenkedek.

Szanet!
Képek elküldve, légyszi jelezz, hogy átmentek -e. 3 részletben küldtem.
vovanda

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 12:22-kor.
davandi

Andi, Juci: Képek szuperek
ha rakott még valaki bocsi, de azok is bizti :oops:
Szamy: IKEA-ban (Budaörs) van nagy lift, oda tutira befér bármilyen babakocsi, mi 1x voltunk csajokkal, de hordozóval, mi bevásárlókocsira rakjuk a 2 hordozót, gondolom mások is :)
Edit: szerintem mindenki olyan babakocsit vesz, ami neki megfelel és annyit amennyire szüksége van, kinek mi a fontosabb ár, szín, típus, méret...:) és az csak jó, ha itt tanácsot kap az ember, kinek mi jött be vagy nem és mit érdemes venni vagy nem venni :) sajnos nekünk a lift döntött és nem az ár :) szerencsére nagypapa segített :)
Andi: én most kezdem így érezni, hogy nőnek a csajok, jön a jó idő reméljük és mozdulnánk ki a lakótelepről egy kicsit messzebb kocsival :) lehet nálunk is befigyel majd egy második kocsi :)
Már írtam délután de elszállt és kritikus hibát jelzett babanet...nem is tudtam olvasni csak mostanság

babusok
Budapest

Banika: milyen popsitörlő? A rossmann saját márkája? vagy más?

babusok
Budapest

Juci: videjók - már a nevében is benne van :lol:

babusok
Budapest

Jelentem, fincsi lett a süti ,a nagy fogyókurámba ,még egy kis baracklekvárt is raktam rá :oops:

[Kép
amonré

[quote="babusok"][ írta:babusokcolor=violet]Banika[/color]: milyen popsitörlő? A rossmann saját márkája? vagy más?

igen
most teszteljük
Vendég

Lányok :!:
Aki küldött már árut futárszolgálattal, melyiket választotta? Mennyibe kerül? Egy lány rendelne tőlem 2 kg-nyi babaruhát :roll: és szerintem úgy olcsóbb lenne,mint postázni, nem?

Bocs... ma extra xar napom volt... egyik legkedvesebb sorstársamnak (Kaális, 5. lombikos és egyebek) 26. betöltött héten elfolyt a magzatvize :evil: :evil: :evil:

Jövök a kávémmal reggel!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Szandra!
Sajnálom a barátnődet. :cry:
Daniék kórtermében a PIC-en két 26 hétre született baba is volt. Viszont mutattak képet több olyan babáról, akik ennyire korán születtek és végül egészségesen mentek haza...
vovanda

Edit: Nekem is szempont volt az esernyőkocsinál, hogy ne egyszínű fekete vagy sötétkék legyen. Abban az árkategóriában, amit még megengedhetek magamnak, kerestem egy színesebbet. Na ez sem csiricsáré, de nem is sötétszürke, mint a mostani. Végtére is lányaim vannak...

Nálunk is volt 26 hetes baba... :cry:

Én is vettem rossmannos popsitörlőt. Én szoktam ilyet használni. Ezekben nem vagyok finnyás. A legjobban a tescos 299 ft-ost szeretem, de ahhoz messze van a tesco, hogy csak úgy odaugorjak érte. Viszon nálunk a Hippes tejpépből abszolút nem volt akciós :?

Maryska: Írtam korábban egy regényt arról, hogy milyen zabálnivalóak a lányaid, erre az én kis rontom-bontom kölköm kinyomta a gépet. :? :wink:
Vendég

juci! ugyesek, meg tankolnak is :D

andi! de cuki feltorlod van :lol: :lol: ez aszt jelenti hogy bizti mindenhova el kuszik :lol: :lol: :lol:

ancsi! mostmar birjak, az elejen nem birtam sehogysem, a doki ram parancsolt mikor kicsit meg voltak fazva hogy 5-6x csinaljam, es nem kellet gyogyi, igaz csak par nap csinaltam kb 3x nap, mostmar nekik is mekszokas deleloti muvelet

banika! mi 5 mls spricelot szoktunk venni, a marketekben is van, az enyemek is mozgolodnak, en a pelenkazon csinalom

szandra! szoritok a baratnodnek + baninak :arrow: :arrow:

anny! de ari vonalzod van

Kép

demoniq13

Xandra: ahogy ezt leirtad "rohantam" megnezni hogy ki az es remeltem hogy nem az Angel. :cry: :cry: :cry: Borzalmas amin az a lany kereszmegy, evek ota probalkoztak eredmenytelenul es most ez. Teljesen le vagyok sujtva! :cry: Olyan jo lenne ha sikerulne Nekik!!! Ugye megirod majd ha tudsz valamit?!
Ah, nem hiszem el!

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?