A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ja, de várjááá, én császáros vagyok, azaz nincs más lehetőségem. Nem fogok ennyit adni... Majd meglátom. Még asse tom, hogy a profnak mennyit adunk...

Kép
zsuzsi**

Sziasztok.

Én is itt vok...

Dorka.
Nálam egy pici változás van, Bogim nem 49cm, hanem 51cm-vel szuletett.
Rőhej, de mikor megszultem azt mondták Robinak is meg nekem is, utána meg megyek a bébek szobájába, ott meg az van irva, hogy Bogi 51cm.
Ja és a kiskőnyvében is 51cm, szal nem vágom, de mindegy...
Vendég

Szivvi!!
Aha, értem. Köszi..Jó sokat járam anno fehérvárra..Árpád suli és tsai :lol:

Zsuzsi!!
Örülök, hogy sikerült egyeztednek a proffal..Jessz

Dorka!
Az EDA-snak is külön kell adni lóvét?? :shock: hoppácska én ezt nem is tudtam..
Bár nálunk elvileg szinte minden doki be tudja adni..hisz itt oktatják..
Na jó, ezen még gondolkodom.. :roll:
torolve_20131003125716

Dikó!!
Jó lenne egy ma délutáni, esti tali Mister Nyák Dúgóval :lol:
Jó napot kívánok Nyák bácsi, máris távozik? Akkor a viszonlátásra 3 év múlva... Kép
torolve_20131003125716

Na sziasztok, fodrász előtt gyors benézés...

Gurgikám: adja Isten, hogy igazad legyen. GYerekem k@rva jól érzi magát odabent, tökéletes a CTG, a fájások (keményedések) megvannak, erősek, rendszeresek-rendszertelenek, de még nem szülünk. Méhszáj fogalmam sincs mennyi, mert nem vizsgáltak, jövő hét kedden reggel kell visszamenni, ha addig nem szülünk. Szóval majd meglátjuk mi lesz a harci helyzet. Bemutattak a helyettesítő dokinak, nagyon szimpi, de elég szigorú arca van, remélem nem fogja leharapni a fejem, ha hülyéskedek, mert én csak így bírom kizárni a dolgokat, ha viccelhetek közben.

Na léptem - nem szülni - hanem hajszobrászhoz... csóközön majd még jövök

Zsú: megy a drukk ezerrel, hogy nálad beinduljanak a dolgok++++

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Dorka.

Én kedden délután szultem, szombat délelőtt jőttunk haza, és akkor én pont 10kiloval voltam kevesebb, de szerintem fogytam azota is, de nem mértem.
Alvás dologban nálunk is hasonlo a helyzet, Bogi abszolut nem szeret a kiságyban aludni, én ugy csinálom, hogy az én oldalamon a kiságy kőzvetlen az ágy mellett, nappal csak egy pelust rakok alá és ugy alszik az ágyon, éjszakaára meg ráteszem a szopispárnára és ugy alszik mellettem.
Iszonyat imád a szopis párnán aludni, meg nekem is jo, mert éjszaka mikor felébred, nem birok hajolgatni a kiságybol kiszedni, igy meg ott vaín mellettem, és jőhet a cici.

Szivvi.

Hát jo volna felvenni videora a hősőket, csak nekunk dvd van, és az meg lejátszo, felvenni nem lehet vele, szak kilőve...
De aranyos volt Bogi, mert csak a hősők végén kelt fel, azt meg szopizás kőzben tudtam nézni.
Vendég

Kinderke!
Jó szépülést neked..úgy látszik ezek a Samubabák nagyon jól elvannak odabent..

Hencsi!
Olyan jó olvasni a Bogis dolgokat..hogy mit-hogyan..szopis párna,stb..biztosan nagyon jóóó érzés lehet!!
Persze mindenkit nagyon jó olvasni..belegondolok milyen régóta írogatunk egymásnak itt a bébneten..és most meg ott szuszognak a kisbabók... Kép
torolve_20131003125716

Gurgi
Mi is Fehérváron akartunk élni, de itt potom pénzek voltak a telkek. Meg az uram műhelyétől 7 km.re vagyunk, szal nem távolság. Autónk van, nem is veszünk részt a falu életében..
Nagyon elemedben vagy!! Kép
Hencsi
Télleg a szopipárna, mi még nem is próbáltuk!!

KépKép

KépKép
szivvi

Csajok, mit jelent az éramlásnál a zsám?

Enikő értékét láttam, az 2,62, nekem meg csak 0,54.
Egész pontosan RI=0,54

Bori, vólt itt LLL taláncsadó, nagy bölcsen megállapította, hogy Emi cumizavaros, mert a kórházban cumisüvegeztették, azt ennyi. Ezért fizettem 5000 Ft-ot.
Meg ami hasznos volt, megmutatta, hogy tegyem mellre, ez ugyan nem azonnal, csak két hónap múlva lett hasznos, mert addigra jött bele a szopiba.Addig szerencsétlenkedtünk.
Gondoltam, hogy kihívom mégegyszer, de visszatartott, hogy megint kiadjak ennyi pénzt, és mit tudott volna újat mondani?
Kint volt vagy egy-másfél órát, gyakoroltunk, meg minden, mégsem lett jobb.

Azért ha gáz van, most is hívok majd valakit, de remélem, nem lesz ban, Emin már begyakoroltam a technikát, s kétszer csak nem szülök ügyetlen babát. MEg amúgy is fiúú, az tuti zabálni fog. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

éramlás=áramlás

Nekem alig mozog ma a bébi. Remélem nincs baja.
Kicsit megijesztett ez a doki az "öreg a lepény" beszólással.
Tényleg olyan öreg a III-as lepény?

KépKépKépKépKép
uxi

Ja, ha már kíváságműsor: én egyben szeretném átvészelni a meleget, benti babával, ha lehet. Majd kijöhet, ha enyhült az idő.

KépKépKépKépKép
uxi

Hol vagytok?

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Szörnyű egy idő, de legalább nincs hőség. Kedvem semmihez sincs. Azaz nekem is szülhetnékem van, ahhoz lenne kedvem most.

EDA v. spinalis anaest. : én is mkét gyerekemet érzéstelenítés nélkül szültem, de nem ítélem el azokat, akik kérik, mert valóban komoly fájdalmakat élünk át ilyenkor. (Kellett Évának beleharapnia abba a sz..os almába?!) Sajnos nem csak pár percnyi fájdalomról, hanem esetleg órákon át tartó kínszenvedésről van szó. A fájdalomtűrő képességünk pedig, -mint annyi minden más egyéb- különböző. Míg nem szültem, -gyógyszer ide, gyógyszer oda- nekem is rettenetes menstruációs görcseim voltak. Néha én is fetrengtem a fájdalomtól,de a vajúdás alatt megélt fájdalmam nagyságrendekkel felülmúlta az összes, korábban áltélteket. Mivel gyógyszerérzékenységem is van és ha csak rágondolok, hogy valaki matat a gerincemben, kiráz a hideg (ez utóbbi lehet, hogy szakmai ártalom), és nem utolsó sorban a babába is kerül néhány mg-nyi, most sem fogok élni ezzel a lehetőséggel. De éppen a fent leírtak miatt meg tudom érteni azokat, akik már a szülés elött "bebiztosítják " magukat. (És azokat sem tudom megvetni, akik a szülőszobán ordítanak a fájdalomtól.)

Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett, de olyan jó volt ezt kiírnom magamból.

Üdv: Tücsi
mtücsi

Az EDÁs-nak nem "kell" adni, csak nekünk az egész szitu olyan volt, hogy sokat köszönhettem neki (is). Az ügyeletes doki nem tudott adát beadni, a SztImrében, meg az aneszteseket erre nem kérik meg, azaz vagy van olyan doki a kórházban aki be tudja adni, vagy nem. Nos, aki beadta, az egy külsős doki volt (másik kórházból jött át), akinek a "betege" éppen szült és őt kérte fel az ügyeletes doki, hogy adja be. Meg ahogyan az a doki is hozzá állt az egészhez. Annyira látszott rajta, hogy segítenki akar.

kétfiús anyuka
babdorka

Próbáltam aludni. Kb 1 órától, csukott szemmel feküdtem eddig az elsötétített szobában. Persze nem bírtam :( De már alig élek, olyan álmos vagyok... :( Asszem este fél szem Seduxen befigyel... :(

Bori: Imádom a rockzenét én is ilyen Szigetelős vagyok amúgy, terhesen is voltam kint (Bogival a pocakban 8) , bár még nem láccott :lol: )

Gurgi: Nekem jó a 14.-ke, vagy mit bánom én, csak jöjjön és gyorsan jöjjön és egészségesen :) Egyéb óhajsóhaj nincs :wink: De 14.-én éjszakás a szülésznőm, ezt csak úgy halkan jegyzem meg széljegyzetbe :wink:
A többiek asztrológiás várható születésszámítása mennyire jött be??? :roll: :D

Uxi: Az áramlás 3 alatt jó! Ha 3 felett van, akkor indítják a szülést vagy csaszi. A III-as egyáltalán nem öreg lepény, a IV-es az igen, de a III-as??? :roll: nemtom miért mondta ezt a dokid..... :roll: Nekem most II-III-as van a leletemre írva.

Na megyek csajért a bölcsibe :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Uxi! A második babámat III.-as lepénnyel szültem időre, de szerintem ez is egyéni megítélés kérdése. Lehet, hogy egy másik doki még nem látna rajta annyi meszes felrakódást és csak II.-t írna rá. Amúgy pedig már a 38. hetet töltitek be! Lassan itt a Ti időtök is.
Amúgy ,én mit szóljak?: 40. hét 0.nap II.-es méhlepény.
Hol itt az igazság? :)

Tücsi
mtücsi

Sziasztok
Először is szívből gratulálok a friss anyukáknak! De jó nektek!
Csajok, tudom, hogy ritkán jövök, de majdnem minden nap bekukkantottam, és mivel a többsgég 1-2 héttel előttem jár, mindig tudtam, mire számíthatok :D
Nálam hétfőig tartott a boldog, nyugodt kismamakor, azóta radikálisan megváltozott a közérzetem.
Szinte semmit nem alszom (most éjszaka 3x 3/4 órát), savam állandóan mar, és sem tej, sem semmi más meg sem kottyan neki (többször hánytam savat), fáj a pocim, a derekam, aranyerem kint, állandó székelési inger, hőemelkedésem van, jártányi erőm nincs. Én barom meg erre a hétre hagytam az egész bébicucc mosást. Ja, és a hab a tortán: dokim a héten szabin.
Lesz ez jobb??? vagy csak a szüléssel? Milyen állapotban fogok odakerülni, hogy marad erőm rá?????

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!!!

Túlhordás lesz! :( Nem sok esélyét látták (doki+szülésznő), hogy beindulna. Ctg tökéletes, így flowmetriát nem is csináltak. A magzatvíz is tiszta.

Viszont nem tartom magam egy nyavalygós fajtának, de nekem ez a magzatvíz nézés NAGYON fájt! Pedig valamennyire nyitva vagyok, mert megnézte előtte. Szombaton kell ismét menni, de én addig szülni akarok, mert ha fáj inkább az fájjon.

EDA: nincs annál nagyobb vágyam,minthogy átéljem a szülés fájdalmát, de miután a császárt előtérbe helyezték, inkább az EDA kerüljön a gyermekem szervezetébe (hozzáteszem semmit nem árt, mert megkérdeztem), mint az altató szer. Mert ha bármi van akkor nincs idő még a spinálra sem.

Bori, tisztába vagyok, hogy Marci nem Einsteinként fog kijönni, tehát ő nem tudja, hogy a két nap, mit jelent. De miután Ritát is péntek után hétfőre vagy keddre hívták vissza, így gondoltam nem kell hétvégén menni. 8)

Rita, EDÁ-snak ne adjatok, mert ő csak berohan és szúr. Ennyi.

kispiskóta

Én nem tudok a méhlepény és társaihoz hozzászólni, még soha semmilyen értéket nem mondott a doki. Hogy nézi meg/állapítja meg a méhlepény érettségét?! UH vagy kézzel?

Gurgi: ja, jó lett a hajam, bár most meg kimaradt a du.-i alvás... pedig rettentő álmos vagyok és ma még gondoltam csinálok egy kis bolognai spagettit... mondjuk gyorsan megvan... csak fáradt vagyok... na mindegy. Zsú nem üzent?

Zsú: hol vagy? Mi a helyzet?

Ja és a szomszédban elkalandoztak a kecskék, így a kerítésünk mellett (nincs az egyik oldalon szomszéd csak egy jó nagy üres terület, mező meg ilyenek) legelnek a kecskék vannak vagy hatan... a kutyám meg ugatja őket... olyan édesek!

Andrea
Kép
kindernay

Andi, itt vagyok, élménybeszámoló feletted! :wink:

Méhlepény érettségét uh-val nézik. Elvileg a 36-38. hét között kellett menned és ott nem mondták?

kispiskóta

Ja nekem a 36. héten I-II. volt! :lol:

kispiskóta

Na Zsú, pont időben kérdeztelek. Akkor látom nálad is változtatlan a helyzet... nálam is túlhordás lesz, ha Gurgi jóslata nem válik be. Na megyek, kutyám teljesen rákattant a kecskékre.

Kép

Andrea
Kép
kindernay

nem emlékszem, hogy nézték volna, ha nézték, nem kell valahova beírva lennie? MEgnézem a kiskönyvemet, hátha... az a baj, hogy mindenhol össze-vissza csinálnak mindent. Remélem jövő héten okosabb leszek, ha addig meg nem indul. Bár barátnőmnél semmi jele nem volt a szülésnek (semmi fájás), egyszercsak elkezdődött, magzatvíz sem folyt el, burkot kellett bent repeszteni... hát remélem nálunk is ez lesz a helyzet, semmi előjel, aztán BUMM c jön a gyerek!
Majd még jövök...

Andrea
Kép
kindernay

Andi én is ebben reménykedem, hogy hirtelen úgy dönt jön. És akkor még jól is jártunk, mert nemszenvedtünk jóslókkal annyit előtte.:wink:

kispiskóta

Kiskönyvben szerintem nem lesz benne, leleten keresd.

kispiskóta

Itt vok megint, Bogim egy ora alvás után felkelt, és az istenért nem akart elaludni, nem tudom mi volt vele, de most nagy nehezen alszik mint a bunda.

Gurgika.
Turelem Neked is nemsokára ott lett pici Samu béb, és majd jőssz mesélni a napotokat, persze ha majd hagyja, mert ezek a kis vacakok rendesen be tudják ám osztani az ember idejét, pedig mi most ketten vagyunk rá, mi lesz ha Robi nem lesz itthon...
Bár attol nem tartok, imádok vele lenni.

Szivvi.
Probáld ki a szopis párnát, Bogi imád rajta aludni, simán átalussza az éjszakát rajta, olyan kis nyugodt rajta.
Szoptatáshoz én még nem használtam, mert nem birok ulni, fekve meg nem jo, de alvásra nagyon bevált.
Vendég

Csajok kisfiam van és Dominik.Valaki adja már meg légyszi a számát,mert Gurgié is és Andié is elkallódott.Megpróbálom MMS ben elküldeni kicsi fiam képét.Egyébként most itt durmol a babazenére.Amint meghallotta teljesen ellazult.

Szerintem én spinálist kaptam.
pillangó7

Huh! Aludtam.

Zsuu!
Pedig már azt hittem, hogy lesz valami nálad bár akkor jött volna az sms..
No. ez van. Bent nem marad Marci meg a többi baba sem..
Sajnálom, hogy fájt a magzatvíz vizsgálat..én nemtom, hogy nekünk lesz-e..Egyelőre nem mondta az orvosom.
Holnap rákérdezek.

Sokan voltak a szülőszobán??

Nemtom már kikérdezte de nem jött be senkinél az asztrológiai előrejelzés.

Kinderke!
Várjunk szépen a sorunkra..én azt mondom..

Én most egyáltalán nem érzem, hogy vasárnapig szülnék ahhoz túl jól érzem magam a brutkó keményedéseken kívűl.
torolve_20131003125716

Pillangóóóóó!
Na jól van. Hát már kezdtem csodálkozni, hogy fiúból lány lett :lol:
Dominik.

Telszámom: 20/429-0123

viszont sajnos én mobilról nem tudok feltölteni a netre képeket..
de attól még küldd csak el a képet pici Dominikról. :lol:
torolve_20131003125716

Zsuu!
Hogy csinálják a magzatvíz vizsgálatot?? Leírnád nékem.
Köszike
torolve_20131003125716

Zsuu!
Hogy csinálják a magzatvíz vizsgálatot?? Leírnád nékem.
Köszike
torolve_20131003125716

Gurgi,
köszi, hogy megnézted. Bizony a szombatra én is esélyt érzek...pedig én a Velencei tóhoz akartam menni... lehet, hogy az is meglesz....
barnás cucc óta semmi extra, derék és fejfájás... teljesen nyugodt vagyok.... csak félek az éjszakától, aludni szeretnék....

Csajok, eddig két ismerősöm is megcsinálta, hogy szüléshez közel, szülni akarván és anélkül hogy bármi jele lenne, elmentek kirándulni... jó nagy séta... kifáradás... persze jólesik szintig... és másnap meg is szültek.... nem tom ebben van-e valami, csak gondoltam megosztom veletek... pl. a sümegi várat megmászni nagy hassal, nem semmi, én még nem terhesen is lusta módon a buszt választottam...(((

tök jó ez a lista, óriási segítség... és kösz az infókat nyákdugiról...

Orsi, gyúrjunk a szombatra, ott talizunk... nekem bejönne az a nap.... az a baj, hogy akkor Zsuzsival már nem fogunk találkozni a kórházban...((( megírod a számod? az enyém: 70-3355213

Kép
lidikoka

én úgy jártam a dokimmal,hogy elmaradt a hálapénz,mert mire a férjem jött értünk a pénzel a doki a műtőbe volt.Elég ciki.De majd megyek 6 hetes vizsgálatra és pótolom.

Nekem iV-es volt a lepényem és minden nap kevesebb volt a magzatvíz.
pillangó7

Rita, pü ment.

Lidikóka, hát én kipróbáltam, és nem "csak" a jól esik szintig. És semmi. Ma például a kórházban a negyedikig felgyalogoltam (elég magas lépcsők vannak, tehát ne panelben gondolkodjatok) és még csak egy keményedés se volt.

Pillangó, van aki a 6 hetes kontrollon adja oda!!! Úgyhogy szerintem nem gáz.

kispiskóta

Tényleg Lányok, már korábban is meg szerettem volna kérdezni Tőletek: ki mit hallott a hálapénz tarifát illetően?

Tücsi
mtücsi

Szisztok!
Jaj, tudom, én annyira ritkán írok nektek, de folyamatosan olvasom ezt az oldalt. Itt a többség előttem jár 1-2-3 héttel, szóval nagyon jó volt, előre sejteni mi vár rám. És bejött. Mikor 2 hete olvastam, hogy sokan el vannak kenődve, meg no alvás, itt fáj ott fáj, én még totál fittipaldi voltam. Aztán eljött ez a kedd, és nekem is egyszerre beköszöntött minden ami xar, és amiket eddig megúsztam:
óránként kelés, pisi, alvás 4 óra összesen
aranyér
savam a torkomban
poci fáj, derék fáj, se fekve, se ülve nem jó
semmi erőm a mosás-vasaláshoz, amit idióta fejjel erre a hétre hagytam
és ezeknek megfelelően kellőképpen hisztis vagyok. 3. napja sírva fogadom drága férjemet. Úgy sajnálom, hogy erre jön haza!
A fő kérdésem az lenne, hogy reménykedhetek-e benne, hogy még szülés előtt fogok kicsit többet aludni? Mert így hogy szedem össze minden erőmet???

Anyukák:
Gyermekeitek gyönyörűek!!! Élvezettel nézegetem a képeket!

Gurgi, Zsú
Hősök vagytok itt a végén! Ez a magzatvíz-vizsgálat tényleg nagyon brutál lehet!

Lidikóka
Drukkolok, hogy hétvégén jöjjön a babócád!

Kép
Kép
emma1976

Emma, szerintem ez front kérdés. Lesz nap, amikor jobb, lesz nap, amikor rosszabb lesz. És ez nálam mindennel így van. Ma jól aludtam, de tegnap katasztrófa volt. Ma nem volt gyomorsav, tegnap igen. Tegnap nem voltam depis, ma igen. Ez mind-mind változó. És hiába nem akar az ember szomorú vagy depis lenni, nem megy. De a másik nap meg kivirágzol!!! Nyugi nincs már sok hátra.

Ja és a hős azért túlzás. Ezen mindenki átment. A magzatvízvizsgálatnál, olvashattad, hogy esztorának például nem is fájt. :roll:

Kitartás!!!!!!!!!!++++++++++++

kispiskóta

Zsu
Köszi a bíztatást. Nővérem is ezzel vígasztal, hogy 2 ilyen éjszaka után jönni kell jobbak. Legyen úgy!

Zsuzsi
Neked akartam írni az EDA-ról: nálunk 25000 ft :shock:

Most pedig kezdek hajlani az EDA-ra... Ezek a derékfájások most sem jók, gondolom ott meg lesz15xöse, nem vagyok biztos benne, hogy olyan fasza csaj lennék, hogy azt fogom ott mondani, hogy kösz, nem

Kép
Kép
emma1976

Na igen, de ha valaki császáros, programozott, akkor nemigen tehet mást, mert azt má nem nagyon csinálják altatásban. Tehát nincs más választás, mint az EDA. Ezért nem kérhetnek pénzt, nem?

Kép
zsuzsi**

Ildi: 06/20 55-17-317 De ha holnap megyünk,akkor találkozunk a Zsuzsival,mert ő akkor megy a profhoz :lol:

Most hívott a sógornőm :twisted: :twisted: Az ok egyszer,hogy visszahívom,mert nem vettem fel rögtön,de hogy 6 percen keresztül a nagy semmiről beszéljen nekem,azzal akérdéssel indítva,hogy nem szülsz már?? :evil: :evil: 3 hónapos a babája,csak tudja,hogy nem esik jól az ember lányának ez a kérdés ilyenkor!!! :evil: :evil: JAj de elegem van!!
Vendég

Csajok, majd találkozunk babákkal, ha máshogy nem! Tök cukik vagytok! :lol: :lol: :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi! Biztos nem kell külön az EDÁért fizetned! Olyat nem csinálhatnak!
Péter egyébként tud EDA-t adni, mondta az előadásán is... És azt is mondta,hogy ha a doki könyörög,akkor fogadjam el... Nos ha a doki kéri,nehogymár azért tegye,hogy fizessünk még plusszba!!!
Vendég

Na, Orsi, akkor megnyugodtam. Lehet, hogy a prof is tud EDA-t adni.

Hihi, olyan jó kedvem van, pedig baromira fáj mindenem! Nagyon.... de ez sem számít. Nemsokára kisbabáááám lesz... táttáráráráá

Kép
zsuzsi**

Örülök nagyon Zsuzsi!! Fontos a jókedv! Nekem is jó a kedvem,de ha holnap nemjön ki Babus,akkor nem biztos,hogy ilyen vidám leszek!! :wink:
Délután gondoltam alszom egyet,hogy éjjel nem tudom mi lesz... De olyan izgatott vagyok,mint nyaralás elött :lol: :lol: Tök hülye vagyok4! :lol: :lol:
Vendég

Orsi: Ne parázz, Babusnak még van 4 napja, ha jobban belegondolunk. Tudja ő... Kibújik nemsokára. Ez az izgalom például szerintem már egy jel... :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Persze van 4 napja... De én holnap akarom! :wink: Jó majd igyekszem összekapnom magam! Felvagyokpörögve! Ki tudja mi van ilyen jó hatással rám... Hajrá hatlövetű!!
Vendég

Orsi!
Szerencsére én leállítottam pár embert..azért vannak kivételek is, akik tudják, hogy nem illik ilyenkor agyba-főbe hívogatni a kismamikat..
Basszus az előbb majdnem bef*stam.. :oops:

Zsuzsika!
Örülök, hogy jó a kedved!!

Pillangó küldött mms-t Dominikról, nagyon szép kisbaba és szép formás kis buksija van.. :lol:
torolve_20131003125716

Lányok!
Nem szeretném túlragozni a témát, de az is megtörténhet, hogy a vajúdás alatt a tágulás olyan jól előre haladt, hogy amikor már a fájásokat elviselhetetlennek érzitek és kérnétek az EDA-t, a doki is és a szülésznő is le fog beszélni Benneteket róla, éppen a hátralevő idő rövidsége miatt. Egyébként bódító koktélokat úgy tudom, hogy kórház függően szoktak adni. Ez egy ideig valóban csökkenti a fájdalmat, elviselhetőbbé teszi a vajúdást.

Üdv: Tücsi
mtücsi

Emma
De jó, hogy hallok rólad! Nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól, de már nincs sok hátra és a kezedbe foghatod Zalán babát! Manónak a savra bevált a jégkrém! :wink:
Orsi
Hajrá Jenő nap :lol:
Zsuzsi
Hurrrááá, hogy végre neked is jó kedved van!
Gurgi
Szó szerint? :shock:
Nekem eszembe se jutott, hogy az edáért is pézt adjak..

KépKép

KépKép
szivvi

Mtücsi!
A Péterfyben biztos nem! Ez 100%.
Ott EDA párti mindenki..

Szivvi!
Szó szerint.. Kép
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X