Lnyok köszi a biztatást!Jól esett.
Andi:Olyan szép a kislányod hogy könnybe ment a szemem.Gratulálok hozzá,és jó egészséget kívánok nektek.
Egyébként mostanában minden gyerekkel kapcs. dolgon meghatódok,pedig nem is voltam ilyen érzelmes fajta.
A vérnyomásomra anno én is szedtem a dopegitet már 5 szemnél tartottunk,de sajnos nem lett jobb,és hát tudjátok mi lett a vége.
Munkahelyemnél minden rendben,bár majd nyílik a városban egy tescó és az biztosan nem jelent semmi jót számunkra.Sajnos lehet hogy megint válaszút előtt állok.
Titi:a cangón csak akkor egyszer voltam,mert nekem az nagyon nehéz volt.Már a nagy dudáim miatt is.

Így hát maradt most a bicaj.
Wera:most annyira szorítja a karom hogy

a szemem.Emlékszel még?Különben nekem hajnalban indult a szülés,lehet hogy nálad is indul attól a "kis "lépcsőzéstől.Már tényleg közel vagy te is hozzá.
Örülök hogy hódít még a masnim!!!
Lassan elköszönök,megyek vízszintbe rakom magamat.Amúgy kilukadt a bölcsesség fogam felül van teljesen hátul és el kéne mennem vele dokihoz csak nem merek.Két dologtól félek az életben szüléstől meg a fogorvostól.Attól tartok hogy csak szájsebész tudja majd kivenni.
Na puszkó mindenkinek!!!!