A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Már akartam kérdezni, hogy hol vettétek a cseresznyemag párnát... de most már tudom... :wink: :wink: :wink:

És Lilivel mi van? És Andi????
vikiviktor

Viki
Pic-en nincsenek képeim... :oops:
Mindig iderakom...

ÉS mondókázzatok, meséljetek a csemetéknek!
Vendég

Szép estét!

Tanácsot kérek szépen.Viki baba délután 2kor szopizott.Utána,ahogy szoktuk letettük aludni.Na ez nem jött be.Egészen este 6ig ébren volt,max negyed vagy fél órákra aludt el,de mindig felsírt és elkezdte a kezét szopizni,mintha éhes lenne.Próbáltuk a mi ágyunkon altatni,babakocsiban tologattuk,de max fél óra után mindig felkelt..6kor megfürdettük,peluscsere és próbáltunk neki enni adni,de nem kellett neki.Ja és a büfiztetés se jött be,valamiért nem jön a büfi.Aztán negyed 7 körül a vállamra tettem,büfizett két nagyobbat (de nem jött ki semmi) és elaludt rajtam.Áttettem a kiságyba hason.Egy darabig rendben volt,aztán beriasztott a légzésfigyelő.Átmentünk,keltegettük,de nagyon mélyen alhatott,mert pár mp után láttuk,hogy megmozdul.Akkor átfordítottuk a hátára.Sőt,amikor apa etette üvegből,jól ráijesztett,mert egy pár pillanatra nem pislogott meg levegőt se vett.Ijesztő volt!!
Negyed 8 körül megint volt egy kis nyekergés,de beadtam a cumit a szájába meg szólt neki a zenélő forgó és azóta megint alszik.

MI lehet ez?????
Vendég

Én még itt,nem előztem be senkit :wink: Egyetlen helyzetben nincs "fájás",ha lefekszem.Most elszaladtunk a közértbe,egyből jöttek.Barnázgatás még van.
Férjecske focizik,de riasztható.

Megpróbálok visszaolvasni,csak vacsizom gyorsan valamit.

Kép
v.andi

Hoztam Nektek Valakit:

Lili Fruzsinája megszületett, 3990 gramm, 57 cm. Gyönyörűűűűűű! Csak ennyit tudok, meg egy fotóm van, amit nem sokára feltöltök.

KépKép
KépKép
madar

Andi drukk +++++++++++++++ Gyerünk Barnabás, mutasd meg, hogy Veled nagyon is kell még számolni :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kép
Isten hozott a nagyvilágban kicsi lány.Téged is nagyon vártunk!!Éljen Lili baba,jaj de várom már a képet is!!!!

Kép
v.andi

Lili és Fruzsi Apu,Gratulálok kislányotok érkezéséhez,és sok boldogságot és egészséget kívánok,sok tejcit!!!!!!!!!!!

sutimano76

Ő Fruzsina ... :)

Kép

KépKép
KépKép
madar

Lina,erre sajna nem értek,talán Mabe tud majd segíteni...

sutimano76

Jaj de ééééédes Fruzsi
Az a sapi a fején,nagyon csini!!!

Kép
v.andi

[quote="lina85"]S írta:lina85zép estét!

Tanácsot kérek szépen.Viki baba délután 2kor szopizott.Utána,ahogy szoktuk letettük aludni.Na ez nem jött be.Egészen este 6ig ébren volt,max negyed vagy fél órákra aludt el,de mindig felsírt és elkezdte a kezét szopizni,mintha éhes lenne.Próbáltuk a mi ágyunkon altatni,babakocsiban tologattuk,de max fél óra után mindig felkelt..6kor megfürdettük,peluscsere és próbáltunk neki enni adni,de nem kellett neki.Ja és a büfiztetés se jött be,valamiért nem jön a büfi.Aztán negyed 7 körül a vállamra tettem,büfizett két nagyobbat (de nem jött ki semmi) és elaludt rajtam.Áttettem a kiságyba hason.Egy darabig rendben volt,aztán beriasztott a légzésfigyelő.Átmentünk,keltegettük,de nagyon mélyen alhatott,mert pár mp után láttuk,hogy megmozdul.Akkor átfordítottuk a hátára.Sőt,amikor apa etette üvegből,jól ráijesztett,mert egy pár pillanatra nem pislogott meg levegőt se vett.Ijesztő volt!!
Negyed 8 körül megint volt egy kis nyekergés,de beadtam a cumit a szájába meg szólt neki a zenélő forgó és azóta megint alszik.

MI lehet ez?????

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ......
Cicizés?
Vetkőzz le, vetkőztessed le a babát... érjen össze a bőrötök...
Ne azt figyeljétek, hogy mennyit alszik! Mamira van szüksége!!!!
Vendég

Lina: én sem értek hozzá, de amit Mabe írt ... én megfogadnám a tanácsát. Ha mennyugi ... gyere és mesélj, hogy mi is tanulhassunk belőle.

KépKép
KépKép
madar

No,visszaolvastam.

Reggel én sem tudtam babanetet varázsolni valamiért.

Bex,még mindig drukkolok nektek!!!TOmikám hajrá!

Zsu,köszönjük a Lőrinc fotókat.Sok puszi Katának és kisfiának.Nagyon édes.

Rita,Andrisnak jobbulást.Buksisimi és gyógypuszi.

Madar,Julcsi jól fotóz,Ti pedig nagyon jól néztek ki!Mogyoró husisodik rendesen.

Floranan,sajnálom a vérnyomit,de legalább jó helyen,jó kezekben szem előtt leszel.Na aztán nem klubbolni ám Bobokával :lol:

Süti,Berninek is és neked is jobbulást.Küldök sok sok gyógypuszit nektek is.Együtt alvós kép ééédes.

Brumi,nektek is jobbulást.A franc ezt az időt,olyan csalóka.Nappal 28 fok,reggel este pedig hűvös van.Vigyázzatok magatokra mindenki!

Timi,jó a lefektetős taktika.Eszméletlen jó öltet,főleg,hogy még működik is!

Viki,szóval a hülye kérdéseknek a szüléssel nincs vége.Szuper,én már most utálom :lol: :lol: :lol:

Scooper,Noémi nagyon édes.Harmadik kép coooool,mint döbrögi :wink:

Boboka-Floranan vajon mit csináltak a büfében???Biztos jól berúgtak :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Lili
Gratulálok!
Kép
Vendég

Lina
1 hetesen Molli szinte folyamatosan a cicimen volt... :wink:
Vendég

Lili Fruzsiapu gratulálok csodaszép kicsi lánykátok érkezéséhez!!! :) :)

Andi, ez egyre izgalmasabb :) :) :) :)

Lina: így látatlanban nagyon nehéz bármit is mondani....
nem alvás: elsősorban én is anyahiányra gondolok, ahogy Mabe is írta, Mamira van szüksége a babóknak az első időszakban ami bőven eltart kb fél évig. Nyugodtan lehet ölbebaba, lehet magadon altatni, melletted a nagy ágyban, lehet cipelni a sejhaját :) lehet, hogy időnként fárasztó és megterhelő, de "megtérülő befektetés" mert 1 éves kora körül sokkal bátrabban fog felfedezni bármi ismeretlent, ha a korai szakaszban figyel az anya a baba jelzéseire.
viszont az nem egészen világos, hogy most mikor is evett Viki? 2kor és 7kor?
légzés, mély alvás: előfordul ilyen, valóban ijesztő. Esetleg oldalra fektetve tedd le aludni, egy plédbe pólyálva, s így nem ébreszti fel a kalimpálás, viszont nem alszik be olyan mélyen, mint hason.

vicger

Kriszti,Izgalmasnak izgalmas,csak vajon ez a nem rendszeres dolog meddig tarthat?Illetve a 10-16 perc lerövidülhetne már.Remélem most már tényleg nem sokáig.

Kép
v.andi

Sziasztok!

Lili és Apa, nagyon gratulálok Fruzsihoz! Gyönyörű méretei vannak a kishölgynek! :lol:

Süti, Scooper: Nagyon édesek a lánykák!

Együtt alvás: Andrissal rászoktunk ebéd után az együtt alvásra a mi ágyunkon. Most bővültünk Mátéval. :wink: Andris az ágy egyik szélén, másik szélén barikád, én pedig középen Mátéval a mellkasomon. Olyan jó így szundizni. :lol:

Bex: Nagyon drukkolok!

Boboka: Holnap sokat gondolok majd rád!

Vicger: Köszi az ebédtippeket. Én is ilyeneket tervezek főzni, csak kellett a megerősítés, hogy kivitelezhető hosszútávon is. Nagyon igazad van a rövid babakorral kapcsolatban. Andris is olyan hirtelen lett nagyfiú, sokkal kevésbe hagyja magát babusgatni, mint akár fél évvel ezelőtt. :oops:

Andi: Ha ilyen szépen barnázgatsz, fájdogálsz, remélem gyors és könnyű szülésed lesz. :lol:

Madar: Andris is UTÁLJA a porszívós orrszívót. Kicsinek tűrte, de most már határozottan tiltakozik ellene. És minden ellen, ami az orrával, fülével kapcsolatos. :roll:

Én is lebetegedtem mára, megy a homeozás-teázás, remélem holnapra megjavulok. Andris mára nagyjából rendbejött.És túlvagyunk ma Andris eddigi leghisztisebb napján. :roll: 2x is nagyon kihozott a sodromból. Hiába próbálok nyugodt, megértő és türelmes lenni, van hogy nem megy. :oops: [/url]

Kép

Kép
hgrita

Alvás,én is sokat aludtam Danival.Inkább nagyobbacska korában,de szinte minden este elaludtam mellette.Amíg pici volt,addig sokat volt kézben,és egyáltalán nem lett "elkapatva".Egyedül, sötétben alszik ovis kora óta.

Rita,ha Te mondod :wink: Jobbulást neked is,dátha monnyon le.Érthető,hogy türelmetlenebb vagy,betegen 2 manót ellátni,nem könnyű.

Kép
v.andi

Rita gyorsan gyógyulj meg, jobbulást!

Andi, csüccs be egy kád jó meleg vízbe, s ha jóslók, akkor elmúlnak, ha valódiak, akkor rendszereződnek, s erősödnek majd.

vicger

Szép estét mindenkinek!

Betegeknek mielőbbi gyógyulást! Huss bacik, vírusok!!!

Isten hozott Fruzsika! Szüleidnek hatalmas gratula! Jó egészséget az egész családnak!

Boboka, Floranan? Semmi hír róluk?

Barnabás gyere ki, már nagyon kíváncsiak vagyunk Rád!

Megpróbálunk nagylánnyal átállni az egyedül elalvásra, na majd meglátjuk...Eddig nem tűnik túl sikeresnek :( :( :(

Apróság tegnap este kilenc felé elaludt, csak hajnali négykor ébredt. Jót aludtunk mindannyian, persze Abigél is nálunk a hálószobában, meg hát a kicsinek ott az ágyacskája. Ezt éppen nem bántam, előtte éjjel viszont négy órát egyben fent voltam (gyerekeim mentségére, részben önhibám - sokat szöszmötöltem a zuhanyzással). Jó kis fejfájásom volt egész nap, hát kismanó kárpótolt az éjjel. :wink:
cicke

Kriszti,igenis értettem :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

FRUZSI ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!GRATULÁLOK, ÉS TÜNDÉRI FRUZSI BABA!!!:D:D

Bex
éknél mizu? tud vlki vmit??

Rita, jobbulást a kis családnak!
És van egy kérdésem, a XI. kerület ad egyszeri támogatást baba születésekor... Ti igénybe vettétek? egyik szülőnek kell állandó kerületi lakcíme.... nálunk apa oda van bejelentve...

Madar
, kösz mostanában jóóók az éjszakák(kopkop)..11körül kaja, aztán 3körül és 6kor.. persze ez együtt jár az altatással is, kb. így egy óra.. d van alvás is a szülőknek, és ez a lényeg:)
és Ti hogy viselitek az apátlanságot??

Dorka:D:D:D:D

Andi helyzet??

Olyan megnyugtató olvasni , h nálatok is hasonló helyzetek vannak..főleg ez az ölbebabaság nyugtat meg, h télleg még nem lehet elrontani őket...
télleg olyan rövid ez a tedd ide tedd oda babaság, ki kell használni:D :wink:

Anyukák merre vagytok? MAnó,Petra , Peppino, T-pk? Szezso, Tisz többiek? Ugyi jól vagytok??

Ja,két kérdés eszembe jutott..

Ti mindig minden szopi után fejtek??
és kenitek vmivel a baba bőrét? csak metr védőnéni mondta, h nem kell, mert szép a bőre a Picinek- mondta Ő, de most olyan mintha nagyon ki lenne száradva..vagy hámlik.. hmm?!

Kép

Kép
móka:)

Bexről semmi hír azóta, már kezdek aggódni... ha még nem babázik, akkor nagyon nagyon fáradt lehet már.... :? :( remélem csak pihen, s nagyban Tomikázik, s csak ezért nem írt sms-t még...

Móka, én spec egyáltalán nem fejek. kell a fenének egy mellgyuszi.... így pont annyi tejcsi van, amennyi Lucának kell.

kenegetés: kb pár nappal ezelőtt volt kicsit szárazabb a bokáján a bőr a csajszinak, a gyógyszertári testápolóval kentem, az nagyon szuper cucc ;) anyának is ;)

Rita, ne emésszen a lelkifuri amiatt, hogy nem voltál végtelenül türelmes egy egy hisztinél. Aki azt mondja, hogy minden hisztit mosolyogva, s birkatürelemmel néz, hallgat végig, egyszerűen hazudik. Emberek vagyunk, s az idegeink sem 20 centi átmérőjű acélsodronyból vannak... s egy egy brutál hiszti még a Dalai Lámát is kiakasztaná, ebben biztos vagyok.
Enyém Ati is dinka mostanában, mi a fog-ra fogjuk.... tegnapelőtt überbrutál megahiszti volt, olyan dobhártyaszaggató... így 15 perc után megkapta a hideg zuhanyt /persze méretarányosan/ s nem is használt.... csak rosszabb lett... így aztán szimplán kiraktam a fürdőből és hagytam had ordítson /épp fürdéshez készültünk Lucával/ kb 5 perc után csend volt, s világbéke.... Úgyhogy én türelmem is véges, s büszke nem vagyok rá, de ez van.... viszont erősen elgondolkodtam egy pár füldugó beszerzésén ;)

Andi, na????????????????????????????????? :?:

vicger

Lányok, én már elvsztettem a fonalat,nem bírok visszaolvasni, leragadnak a szemeim.

LILINEK GRATULÁLOK FRUZSIBABÁHOZ!!!!!!!!!

A képeket elnézve tényleg igaz, hogy a legszebb babák a mi babáink, oplyan jó nézegetni őket, most is pityergek a meghatottságtól.

Babásainknak kitartást kívánok, bár tudom, ez hülye duma,én is türelmetlen voltam.

Lottinak ma először nem adtam tápipótlást, remélem beáll a tejci kereslet-kínálat arány.Köldökcsonk leesett, de még hintőporozom pár napig.

K-vitamint nem akarja lenyelni, ti hogy adjátok be?

Premax-ot próbálta már valaki? Találtam egyet a teszveszen, holnap jár le, gondolkodom, megvegyem-e. Most kaptam egyet kölcsön, beletettem Lottit, szimpinek tűnik, de az nem tetszik benne, hogy nagyon az arcához ér az anyag, vagy tegyek bele textilpelust?

Mabe, Vicger!

Olyan jó, hogy ti is így gondolkoztok a bébi-anya kapcsolatról, mi is együtt alszunk és olyan jó összebújni, érezni az illatukat. Ki kell élvezni ezeket a pillanatokat, mert a napi rutinban azt veszzük észre, hogy hipp-hopp felnőttek a gyerekek....

Ma nagyon érzelgős hangulatban voltam,
1. egy ismerősöm lazán közölte, hogy elvetette a babáját 8 hetesen, de már "egy kicsit" megbánta :shock: Én képes voltam ezen bőgni és elsirattam szegény babát.

2. ma a játszón Lotti babakocsija mellett volt egy labda, amit nem vettem észre, csak azt hogy egy nő rohan a babakocsim irányába és közli, hogy ezt most elviszi!!!Hirtelen azt hittem, hogy Lottit akarja elvinni, már ugrottam volna. Tiszta gyagya vagyok :oops:

Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
arvaerika

Kriszti,megfürödve,illatosan tisztán jelentkezem.Fürdés közben nem volt fájás,de azóta egy.21.51-22.17 között fürödtem.most figyelem,mi lesz.

Kép
v.andi

Erika, a k-vitamint cseppentheted a cickóra is, és onnan fixre eltünteti Lotti ;) Én egyébként kiskanálba fejek egy kis tejcsit, abba megy a vitamin, s így adom be.

Beáll az a tejcsi, csak így tovább!!! Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!! :) :)

premax, passzolom, nem ismerem, nandum van, de a hordozás nagyon jó dolog, ha zavar az arcához ért anyag, akkor jó lehet a textilpelusos megoldás.

Na, mutatok még egy képet a csajszimról, aztán húzok aludni, amíg lehet :lol: :lol:

vicger

Erika,méghogy elviszik Lottit.Jól megijedtél :roll:
Ismerősöd sajnálom is meg nem is.Ugye az okot,hogy így döntött,csak ő tudja.:(
K vitamint, kiskanálban vízzel,tejcivel?

Kép
v.andi

Andi, szerintem készülj... a fürdés miatt lehet, hogy eleinte nagyobbak lesznek a szünetek, de be fog az állni. ;) /jesssssssz :D :D :D /
Lehet, h egy gyors alvás még belefér, amíg lájtosabbak a fájások ;)

most jut eszembe, mikor Luca született, akkor két napig nem aludtam :lol: :lol: első éjszaka ugye szültünk, aztán ismerkedtünk... a második éjszaka pedig végig cickón volt Luca, úgyhogy kicsit kipurc volt a végére :D :D :D

Na, és a sztárfotó :) :
Kép

Kép

vicger

Kriszti!

Luca baba ezek szerint szeret fürdeni!!!!!

Andi!

Jó méricskélést, lehet hogy éjjel újabb baba lesz?????

Kép
arvaerika

Hát betojok,Luca tiszta Ati.Nagyon kikerekedett ő is.Pici toka azért van ott is,látszik a jóltartás :wink:

Ez a tervem,alszom kicsit,mert álmos vagyok :?

Kép
v.andi

Sziasztok!

Lili!

Gratulálok!!

Egy gyors kérdés: volt valaki, aki TGYÁShoz netről töltött le igénylőlapot? Honnan és mit kell kitölteni??

Astrid

Kép
astrid

Jó reggelt!

Erika,sztem innen letöltheted:
http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... kapcsolodo

Na,én meg jól itt ragadtam pocakosan :( :lol:

Kép
v.andi

Mabe,Kriszti:köszi a választ.2kor evett utána pedig kb óránként egy picit cicizett,de ennyi.De fél 8kor magamra tettem,simiztem a hátát és úgy elaludt.Tényleg anya kellett neki!És az éjszakánk is nagyon jó volt,3x keltünk csak.Volt nagy rottyantás is,de én ennek úgy örültem mint majom a farkának. :D

Liliéknek nagy gratula Fruzsi babához!!!!
Vendég

Megszületett!!!

23:40kor, végül császármetszéssel világra jött Bexék Tomikája, 3430grammal és 49 centivel. :)

Bex bár teljesen kimerült, s a sebe is fáj, de jól van, Tomika pedig csudaszép és "hatalmas" lábikója van :) :) Fotóra van ígéret ;)

Andi, ej hát... fájásaiddal mit csináltál? Elaludtad őket? Most aztán már irgum-burgum, ma menned kell szülni, nincs apelláta ;)

Lina, örülök a jó éjszakátoknak! :) na igen... egy egy ilyen megarottynak én is nagyon tudok örülni :lol: :lol: :lol: :lol: ebből is látszik, hogy nem kellenek zöldhasúak a boldogsághoz, elég ahhoz egy telekakás pelus is :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Visszaolvasni később fogok, csak gyors bejelentkezés. Lányoknak (Flora, Bobo) dobtam sms-t, hogy mizu, mert éjjel nem jött semmi.

KépKép
KépKép
madar

Gratulálok Bexék Tomikájához és sok tejcsit!
Vendég

Isten hozott Tomika! Bex, Bex apa, Beatrix gratulálok és sok-sok boldogságot kívánok Tomikához. Fotót várjuk nagyon. :)

KépKép
KépKép
madar

Bex család és Beatrix,szeretettel gratulálok Tomikához.Sok örömet,boldogságot és tengernyi tejcit kívánok!

Lina,örülök a jó éjszakátoknak.Belejöttök hamar,kiismered a kisasszony igényeit,és minden reggel friss és üde leszel :wink:

Kriszti,baszki szó szerint.Elaludtam a fájásokat.Ma is ugyanaz van,mint tegnap.Jósló,időközönként,barnás cucc.Remélem nem hagyom el Juniort :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Floranan ezt írta most: "Jól vagyunk, Boboka most van benn! Drukk Drukk!..."

Szóval Boboka, akkor most Neked küldjük az energy-t és a drukkokat, nagyon. +++++++++++++++++++++++++
Kép

KépKép
KépKép
madar

Boboka és Niki baba drukkolok nektek nagyon! ++++++++++++++

Kép
v.andi

Kép Nagyon friss az élmény alighogy születtem,apukám anyukám írjatok helyettem,ne sokat csak annyit eggyel több a létszám,ha szeretni kell gondoljatok énrám
2009.09.23-án 23.40-kor Császármetszéssel
3450g 49 cm
Tomika

Kép
lipót beatrix

Lina: én is örülök, hogy jól telt az éjszaka. Menni fog ez. :D :wink:

Kriszti: Luca tényleg tiszta Ati :wink: És hogy én milyen irigy vagyok, hogy így szeret fürdeni.

Erika:
én is cicire cseppentem a vitamint, és műxik.
Én is folyamatosan érzelgős hangulatban vagyok, az elérzékenyülés még mindig mindenen nagyon könnyen megy. :oops: Meddig fog ez még tartani? :roll:

Móka: éjszaka hipp-hipp hurrááááá Kép
Én sem fejek, én is megelégszem annyival, amennyi Mogyorónak kell. Korábban fejtem, van elég a mélyhűtőben, amit tudom úgysem fogok használni, de biztonsági tartalék. Julcsival is lefagyasztottam egy csomót, aztán nem használtam. :wink:
Most már belerázódtunk kétgyerekes családként is az "apátlanságba", de azért nagyon hiányzik. Várjuk mááár nagyon! De csak jövő kedden jön, szóval van még pár nap.

Andikám, mit vessünk be Barnabás kicsalogatására?

Rita: betegség hess, hess, gyors gyógyulást Nektek.

KépKép
KépKép
madar

Tomika, de széééép hajasbaba vagy. :D

KépKép
KépKép
madar

Halihóó,

Fruzsika és Tomika!!! Isten hozott titeket a nagyvilágban!!! Sok boldogságot nektek és kis családotoknak!!

Andi, Floranan és Boboka!!! Nektek mennek nagyon a drukkok!!! +++++ Remélem Florától kapjuk az infókat ma folyamatosan, hogy mikor érkezik meg Boboka Nikije. Andi te meg sipirc az Uszokiba!!!

Én lenni kicsit kipurc... Minden du. vendégeink voltak... ráadásul Ákos órája elromlott, így az éjszakák elég érdekesen telnek a 1,5 -2 órás kelésekkel... Az a baj, hogy őnagysága mindig belealszik a szopiba és sehogy se lehet rávenni, hogy folytassa, hogy normálisan folytassa... mert onnantól csak cicizik. Tegnap meg én csesztem ki saját magammal... barátnőm hozott szilvás lepényt.. hmmm valami isteni volt. De mikor lenyeltem az uccsó falatot, jutott eszembe, hogy bizony annak a héja nem biztos hogy jót fog tenni... hát így is lett. 1/2 10- 1/2 12-ig risza-simi-massz-infacol-szopi minden be lett vetve
:? Hát tudjátok már kezdem én is látni azt, amit sokan mondanak, hogy a fiúkkal mennyivel macerásabb. Mírát szinte sose kellett ringatni.. már a kezdetektől szépen alukált a kiságyában... az órákig tartó szopiról nem is beszélek... És neki a pocija se fájt...

Kriszti, látom nem csak a szivacsunk egyforma, hanem a kádunk is. :lol:

Képecskéket a pic-en én is végignéztem. Mindenki naon szép. A babák meg husosodnak rendesen. :lol: Kedden megyünk mi is mázsálni, kíváncsi vagyok hol tart a fiatalúr.

Lina
, örülök, hogy megoldódott a helyzet. Ákos is nagyon anyás és ő is sokszor csak ölben van el, amint lerakom sírás van.

Premaxx... én épp most várom. Hétfőn lőttem egyet. Ha megjön és lesz tapasztalatom, majd mondom.

Kép Kép
manósziget

Bexikém és férjecske gratulálok ehhez a gyönyörű hajasbabához!!!Beatrix nagyi neked is!!!!!egészséget,boldogságot és sok tejcit kívánok!!!

sutimano76

Egy kérdés: Ti mit gondoltok az új influenza elleni védőoltásról?
Én a csatolt irományt kaptam, nyilván az ellenzői oldal képviselőitől.
Én viszont annyira utálom az ilyen helyzeteket, hogy van valami amihez nem értek, elhangzanak érvek pro és kontra minden oldalról ... én meg döntsem el, hogy kinek hiszek ... kicsit olyan ez, mint a politika :?
Tudom, itt is meg fognak oszlani a vélemények, de szívesen olvasnám a Ti álláspontotokat is. És természetesen utána fogok nézni minden fórumon, ahol lehet a dolgoknak ... aztán csak kell majd hoznom egy döntést. 1253778656.3624.doc

KépKép
KépKép
madar

jajjj,nekem már nem kell laptető!!!!!!!!!! :shock: :wink:

Boboka,mennek a drukkok mára,remélem Csokibaba is megszületik Nikit követve!!!!

Jelentem nekünk ma megvolt az ELSŐ ÁTALUDT ÉJSzAKÁNK,három óránkénti evéssel,és nem rajtam hanem mellettem!!!!!persze este elment a párom infacolért,ezekszerint eddig fájt a pocak! :cry: :oops: csak a hüle mami nem vette az adást!!

férjecskének meg kezd visszajönni a libidója,mostmár csak az 5 hét az akadály!!!

sutimano76

Csajok,szerintetek a szőlőt párolva mag nélkül ehetek???

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?