A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

szandra de ügyik vagytok :D csak igy tovább-halgatózó telefon nincs :?: csak hogy ne kelljen ugrálnod

lanyané

Vanda: Minitali képek szupcsik :)
Gatya csini :) én még mindig terhesgatyban nyomom :oops: :oops: mondjuk legalább nem az XXXXXL-esemben :) :lol:
Szandra: de jó, menni fog a saját ágyikó :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Maryska :P
Van, csak úgy zúg, mint a bánat. Attól frankón nem aludnék :( Úgyhogy engem is érdekelne, amit a múltkor kérdeztél, hogy AZ IKEÁS BÉBIŐR JÓ??? VAN VALAKINEK???
Köszi a postás infot, de úgy néz ki, hogy dobozzal már 2 kg felett van a cucc...

Lányok!
Spenótot hogy kell csinálni??? Mármint babáknak!?? Ma muszáj megcsinálnom... 1 kg van, már meg is van pucolva...
Köszi!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Edit!
Szanetéknál voltunk vasárnap... :lol:

Szandra!
bébiőrből a gagyi is tök jó, nekünk is valami no name van,még Balunak vettem.
a lényeg: hálózatról is működjön, mert zabálja az elemet.
vovanda

Köszi Vanda. Ez egy jó minőségű, ami van, de zúg :(
Szerintem megveszem az IKEA-sat, és úgy tudom, 3 napon belül bármit indoklás nélkül vissza lehet vinni...

xandra_73

Szandra!
Így van, 3 napon belül kötelesek kicsrélni/visszavenni.
Ha van Angelről friss hír, lécci ide is írd meg, a Kaálisra nem mindig van időm benézni (ott néha zugolvasok, többre nem futja).
vovanda

Hali!
Nagyon-nagyon boldog szülinapot kivánok Janka és Anna babáknak!

[Kép
amonré

Lányok, nekem mostanában annyira nincs kapacitásom írni! :? Bocsi, na ma azért megpróbálok kicsit visszaolvasni.

Szanet,
Janka és Anna babáknak nagyon boldog első szülinapot kívánok!

Kép

Szandra, Barátnődékért így ismeretlenül is nagyon szorítok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jaj ,nagyon szoritok Angelnek !Amikor szültem ,volt a MÁV PIC.-en hasonló időben született babák és úgy nézett ki hogy rendben is lesznek :D ,igaz sokat maradtak bent a PICen.Remélem Angelnek is sikerül :D

Lányok :nem tudom, hogy miért kell mentegetőzni,hogy igy vagy úgy 2-3 babkocsija van valakinek és használtan vette vagy sem.
Mindenki azt vesz amit akar.Lehet ,hogy mindenki millimos csak titkolja ??? :D

Lanyanénak van igaz, levan @va .és senki nem sértődjön meg.
Ja és apa beleegyezett,juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjj,veszünk babakocsit.
Csak zárójelbe mondom, 4 gyerek mellett valszeg én sem vennék .

[Kép
amonré

dolgozó szekció bejelentkezik:-)

ha láttam volna ezeket a rajongó pillantásokat......lehet, szanetnak már nem is lennének lányai? ;-)

pasi lusta és figyelmetlen és tapintatlan és tahó és erőszakos, stb....ezért most egyszer írom, többet nem fogom, mindenki tudja be :-)

minden ünneplőnek sokat, boldogat, névnapból, szülinapból, karácsonyból, húsvétból, meg mindenből....
1szálpasi

Szandra:spenotot én megfonyasztottam és leturmixoltam krumplival .nem izesitettem, de lehet hogy lehet már fokhagymát is belerakni de nem tudom.

[Kép
amonré

Csajok ma megyünk fejlődés neurológushoz, egy kicsit parázom mert Regi nem igazán csinál semmit max átfordul ha kedve van.Lia meg már éppenhogy nem megy már
Kiváncsi leszek ,szoritsatok, hogy ne legyen semmi nagyobb baj ,csak mondjuk az hogy lusta a Rezsőkénk :D

[Kép
amonré

Amonré: drukkdrukk, majd írj, hogy mi volt, babakocsi szupcsi :)

babusok
Budapest

Amonré
Igen, köszi, lehet már fokhagymázni is. Oliva olajon, vagy min fonnyasztottad?

xandra_73

Spenót: Én párolóba dobtam, egy kisebb krumplival, és két gerezd fokhagymával, aztán saját levével turmix, nekem van cserépben bazsalikomom itthon, ha eszembe jut, dobok a párolóba azt is.

Nekem van, 26 hétre született kisfiú ismerősöm, együtt volt a csajokkal a PIC-en, igaz, shöntje van, de egyébként teljesen egészséges. Szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!

Amonré, mi sajna nem vagyunk milliomosok, de ez szerintem sem számít itt...

Nekünk Angelcare cuccunk van, egy légzésfigyelő + egy légzésfigyelő és babaőr egyben, ezen mindkettőt hallom, nagyon szeretem (igen még mindig használom :oops: )

Húsvéti kisnyulak megszülettek, három hetesek lesznek, mikor elhozzuk a nőknek :lol: (csak egy hetet lesznek itt, aztán visszaveszik a gazdik)

Szandra, látod menni fog ez, kitartás, ha lesz visszaesés...

Szép napot, mindjárt kész az ebéd és megyünk Lillához :wink:

Délután meg jön tesó babázni!

Judit

jucicuki

Judit :P
Nekem nincs párolóm :roll: De sebaj, akkor bedobom a mikróba egy kis vízzel... úgy jó? :roll:

xandra_73

Én egy pici sima olajon de valszeg az olivaolaj jobb

[Kép
amonré

OK, köszi!
Most azt választottam, hogy mikroba teszem 5 percre párolódni, majd még oliván is megfonnyasztom egy kis fokhagymával :roll: Kíváncsi leszek :shock:

xandra_73

Szandra, szerintem jó úgy is

jucicuki

Nekünk is Angel care van,bébiőrrel és kaptunk babysenset ,még én is használom ,szerintem tök para leszek ha már nem fogom,tök jó nézni éjszaka hogy villog és nincs gond , főleg Reginél ,mert nála volt ez az alvásvizsgálat.

[Kép
amonré

Szandra!
Enyémek a spenótot anno banánnal szerették.Én fokhagyma nélkül oliván megfonyasztottam, banánnal és egy kis tápival összeturmixoltam.Nyammi!nagyon fini volt,pedig én úúútálom a spenótot!
Próbáld ki egyszer!

Amonré!
Nem kell mentegetőzni!Beszélgessünk,hogy megértsük egymást!!!!És így tanulhatunk másoktól!
Szorítok,majd mesélj,mi volt a csajokkal fejl.pszichonál!

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

GYONYORUSEGES ANNANAK ES JANKANAK NAGYON BOLDOG ELSO SZULETESNAPOT!!! :D :D :D Kerunk majd sok-sok kepet! :wink:

Angel kislanya megszuletett es most 10 kritikus nap kovetkezik, nagyon drukkolok es sokat gondolok Rajuk!!!
En is ismerek egy 26 hetre szuletett kislanyt, mar ket es fel eves es teljesen egeszseges! :D

KépKép
KépKép
tontica

Edit: mi babakocsi ugyben baromi okosak voltunk, kaptunk egy Jane Twin nem tudom micsodat 800 euroert ajandekba a keresztszuloktol aztan eladtuk 500 euroert es vettunk az arabol es kis babakocsit meg ket gyerekulest a kocsiba. :lol: De igazabol azert adtuk el mert nem fert be a liftbe. :wink:

KépKép
KépKép
tontica

viasaton 3-as ikrek, fiúk :) Edit, nézed? :lol: :lol:

babusok
Budapest

Mi is használunk még légzésfigyut. Éjszakára bekapcsolom. Már biztos nem kell, de engem is megynugtat. Van egy Álomvirág, és egy Angercare. Mindkettő jó. A bébiőrünk viszont egy kalap kaki volt. De ezt már írtam.

Anyuka feladta a a babakocsit!!!!!!! :D :D
Vendég

Anny: szupi:) fotót majd ha megérkezik :)

babusok
Budapest

Isteni lett a spenót! Van benne husi is, le is fagyasztottam őket együtt, a maihoz meg tettem még krumplit. Kíváncsi leszek. Márkóm mostanában semmit sem eszik, csak tápit. De a kóstoló ízlett neki. Ha ébred, akkor etetem is.
Ha nem eszik meg, én fogom, ugyanis nekem is ízlik 8)

Légzésfigyelő nálam csak Milán alatt van. Márkó alatt 3 hós kora óta nincs. Apja egyszerűen kihúzta és közölte velem, hogy a gyerek teljesen egészséges, ne riogassam magam ezzel az izével. Milcsi alatt a reflux miatt hagyta, de nagyon csúnyán nézett, mikor mondtam neki, hogy bizony éjszakára bekapcsolom még mindig :oops:
Én nem a légzés-kimaradástól félek már, hanem hogy kiesik az ágyból :oops: :oops: De vannak székek odatéve... Nem ült még fel, ezért nincs letéve az ágy, de azért aggódom :oops:

xandra_73

Nem bírok visszaolvasni, mert egyedül vagyok ma, remélem, semmi extra fontosról nem maradtam le :oops:

Köszönöm a spenótos infokat!!!
Meg a gratukat és további drukkokat a fiúk saját ágyban alvásához!

xandra_73

szandra kérek spenotot egy tányérral-imádom most ugy megkivántam :D

lanyané

Sziasztok!

Mi továbbra is betegek. :( Köszi a pozitív energiákat.

Nagyon Boldog 1. születésnapot kívánok Jankának és Annának! Nagyon szépek a Vanda képein!
Szanett neked pedig gratulálok hozzájuk!

Vanda: csini vagy! Jó a farmer! Kicsi fiad nézésétől gondolom olvadozik a szitter.

Szandra: nagyon szorítok így ismeretlenül a barátnődnek!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Sziasztok!
Megint előbújok egy gyors bekukkra!

Szanet
Jankának Annának nagyon boldog 1. szülinapot!

Kaja, tej:

Mi már mindenfélét eszünk bors nélkül! Uzsira mi kekszet, banánt, almát bulát, miegymást és este adunk nekik vmi laktatót.
Tejet, szigorúan 3,5-ös piaci tehéntejet kapnak, már vagy két hónapja … semmi bajuk tőle.

Légzésfigyelő:
Kb. 1 hétig használtuk, utána dobtam vissza, akitől kaptuk, mert állandóan beriasztott az elmászások miatt. Még Zsombinál se használtuk, pedig ő épphogy 2 kiló volt, amikor hazahoztuk. Szerintem csak felesleges paraeszköz! :roll:

Szandra
1 killer spenótot fagyaszd le kis zacsikban! Főzeléknek krumplival, pici fokhagymával tuti :wink:

Minitali képek szuperek! :lol:

Amonré
Rezsőkének megy a drukk! :arrow:

Petra
Kép
petricsek

Csajok! Szolgáltai közlemény! :idea:

Van 2 doboz, bontatlan 2010.02. hóban lejáró Sinlac-pépünk
és
1 doboz, bontatlan 2009.07. hóban lejáró Humana HA 1 LC-PUFA tápszerünk!

Hogyha kell valakinek valamelyik féláron, bótóljuk priviben!

Petra
Kép
petricsek

Janka§Anna boldog 1. születésnapot kívánunk!!!

Nekünk sosem volt légzésfigyunk,csak amíg a kórházban voltunk,és már velem voltak szobán,akkor tettek alájuk,de az egyik mindig becsipogott,mert merült az elem,a másik meg akkor sem szólalt meg,ha kivettem a gyereket :roll:

Várom a dokit.Noa hol lázas,hol hőemelkedése van,hol semmi :shock: :shock: :shock: Étvágya jó,iszik is,kedve is jó... :roll: :roll: Remélem,semmi komoly.
Vendég

Én is drukkolok Angelnek és a kicsi Kókuszkának!!Ha van hír Szandra,megírnád ide is?Vagy priviben?Köszi.Mikor a lányok születtek,akkor is volt nem egy ilyen picuri.Az egyik babó,Tomika,26. hétre született,600g-mal,5 hónapot voltak bent,és egy nappal előttünk mehettek haza.Reméljük,minden rendben lesz.
Vendég

Sziasztok

Szeretném meg köszönni a harapással kapcsolatos tanácsokat. Nagyon hasznos ötleteket kaptam biztos vagyok, hogy szeptemberre meg is fog oldódni a probléma. Még egyszer köszönöm.

Jankának és Annának nagyon boldog 1születésnapot!!!!!!

A 26hetes babáknak nagyon sok druk!!!!!

Kép
Lilypie First Birthday tickers
napsugáreperke

jobbulást betegeknek, pici babusnak drukk hajrá csajszi! anyucijának kitartás, lemerészkedünk süt a nap, de azért nem 20 fok van, meglátjuk, cupp

babusok
Budapest

Bubó volt,vagy vírus,vagy 3 napos láz :roll: Hát,ezt én is sejtettem,na mind1,rendi volt.2000-ért én is az lennék. :roll: :roll: :roll:
Vendég

[quote="petricsek"]C írta:petricseksajok! Szolgáltai közlemény! :idea:

Van 2 doboz, bontatlan 2010.02. hóban lejáró Sinlac-pépünk
és
1 doboz, bontatlan 2009.07. hóban lejáró Humana HA 1 LC-PUFA tápszerünk!

Hogyha kell valakinek valamelyik féláron, bótóljuk priviben!

ELKELTEK!

Petra
Kép
petricsek

eszti
vagy fog?! nekünk attól is volt ilyen. :roll:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek
Bubó szerint,ez nem fog.Szerintem sem,mert eddig egyiknél sem produkáltak ilyet.
Vendég

eszti nemrég ez volt amikámmal és virus volt :cry: jázminnak meg ugy jött ki ,hogy a karján piros pöttyök-
nekünk a priznic vitte csak a lázat-sok gyógypuszóka

lanyané

Maryska
Köszi.Szerencsére nekünk jó a Nurofen+Germicid felváltva.Emlékszem,hogy nem rég nálatok is volt ilyen.
Vendég

Sziasztok!

Beteg babóknak gyors gyógyulást!

Megjöttünk a fejl neur.tól.
Liától elájulva ,mármint hogy mennyire ügyi ,csak amikor meglátta az idegen dokinénit elbőgte magát.Jellemző rá ,ha idegent lát akkor sirás ,az ismerősők között meg ő a gézengúz királynő.
Regikémnél azt mondta hogy nincsen szervi ,pszichés baja ,ami okot adna további vizsgálatokra ,egy picit lazább mint az átlag ,szerinte a vérmérsékletéből kifolyólag -nyugodt- ilyen,júniusba kaptunk időpontot ha addig sincs semmi javulás akkor kivizsgálás.
Hát nem nyugodtam meg,de csináljuk a Dévényi tornát továbbra is.
Mondja a dokinéni mire megyünk Lia már járni fog és húzza majd be Regit .Erre én :na igen majd a földön :(
Azért remélem beindul majd.

[Kép
amonré

Szanet!

Boldog 1. szülinapot a csajoknak!
Majd írd meg milyen volt, fotókkal mellékelve :lol:
Gyűjtöm a tortaötleteket 8)

Myra!
Jobbulást. Reméljük már jobb idő lesz és végre nem lesz több takony-kór :twisted:

Tonti!
Gratula az eljegyzéshez :P

Juci/Szandra/Szanet!
CSajok/pasik szépségesek.

Üdv: Dóri
bubikák

Nekem meg van egy felbontott dobozos Sinlacom, amiből az egyik csomag bontatlan. 2009. szeptemberig jó.
Ingyen adom, elviszem Hévízre és annak adom, aki először jelez itt a fórumon, hogy kéri :roll:

Írok majd Angelről, de már Tonti megírta, amit írtam a Kaálisra, több infom nincs.

xandra_73

Dóri
Épp kiabálni akartam neked!Jól vagytok?
Vendég

[quote="harcimokus"][ írta:harcimokuscolor=red]Beszéltem Angellel!!![/color]

Mindenkinek nagyon köszöni a drukkokat és minden pozitív sugarat, a rengeteg sms-t, nem is tud mindre válaszolni. Mindenkit puszil.
Este 9-kor császározták, mert már nyílt a méhszáj, fejecske már bújogatott a medencébe, hüvelyi szülés meg nem jöhetett szóba, ezért kellett gyorsan megcsinálni.
850 gramm, mint írtam is, 33 cm.
Nevét kabalából nem írhatom meg, de nagyon gyönyörű neve van, biztosan nagy harcos lesz :wink:
Angel már felkelt, megnézte Kókuszkát is, nagyon szép természetesen, már spontán légzik, pisilt, kakilt.
Kék fény alatt van.
Azt mondták, súlyához képest jól van.

Továbbra is kéri a drukkokat, de próbáltam bíztatni, hogy semmi gond nem lesz.
II-es női Klinikán van.

xandra_73

Sotske!

Köszi igen, csak kicsit sok a dolgom :oops: bár tudom ,hogy ez itt nem mentség :lol:
Szervezem a hercegnő ajándékát (nem kis meló lesz), közben levették két anyajegyemet, és hétfőn még 1-et le fognak.
Olvastam hogy jártál, hát no comment, kis magyar egészségügy. :twisted:

Dóri
bubikák

szandra
köszi a híreket Angelről és a kis Kókuszkáról! nagyon szorítunk, hogy minden rendben menjen! :wink: :arrow: :arrow:

Dóri
tök jók a vonalzók meg az avatar! :lol: de kéne még azért nagyobb kép is a csajokról! :wink:

Petra
Kép
petricsek

Petra, ez jó lesz ? :lol: Kép
Ha már felraktam bocsi, de nem emlékszem :oops:

Dóri
bubikák

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?