A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Ollem - Egy kis jó tanács!!! A Pickwicknek a gyümölcsteái is fekete tea alapúak .. és csak aromákkal vannak ízesítve. Nagyjából sosem láttak gyümölcsöt :lol: :lol: A fekete teában pedig van koffein, ami napi több bögre bevitelével olyan, mintha kávéznál! Főleg, amikor beteg vagy .. akkor én is megiszom vagy 10 bögrét egy nap.
Ajánlom a Milford teákat, azok csak gyümölcs-alapúak, igazi gyümölcsteák! Vagy a zöld teát, ami szintén egészséges! Vagy a filterezett kamilla, hársfa teákat! Mert azok nem annyira nagy koncentrátumban oldódnak fel, mintha kifőznél rendes kamillavirágot. Szóval azokat is érdemes inni. Nekem a felsorolak mind vannak itthon, és felváltva iszom, így még "túladagolás" veszélye sem áll fent egyikből sem :) :) :lol: :lol:
Remélem megfogadod a tanácsot ... és árban talán 200Ft-tl drágább a Milford .. nem mindegy ;)

Jövök majd még .. nem olvastam vissza mindent :D

Kép
szösszenet

Vendég

Szösszenet!
Mennyi mindent tanul itt az ember.....Tea szakértő sem vagyok....MÉG.... :lol:
Megnézem a boltban a Milford teát....az hogy drágább nem érdekel.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary, tényleg ne aggódd túl a dolgot :) Ha jól esik, igyál teát, és azt egyél és annyit amit megkívánsz :)

Azért kiváncsi lennék mennyi koffeint látott az a szegény filter :)

A baba tényleg elveszi ami neki kell, és a vitamminokat is! Ha nem jut elég a szervezetedbe, akkor is kivonja magának, legfeljebb te leszel vitaminhiányos!

Én sem bírok enni, csak hol ezt, hol azt, mégis a baba napra pontosan növekszik :) Én se szedek vitamint, csak néha ha épp eszembe jut, de ez sem terhesvitamin... folsavat szedtem, de az is csak 2-3 naponta jutott eszembe :)

Tényleg nem kell túlaggódni, ez egy természetes folyamat, és a szervezetünk tudja hogy mi kell neki. Bízzatok magatokban egy kicsit :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

[quote="*meli*"]K írta:*meli*isvideó: Testvérszeretet
http://katica-boglarka.freeblog.hu/sear ... 9rszeretet

Annyira édesek ezek a baba-naplók :)
Ennyi gyönyörű, tündéri babát!

Eddig eszembe sem jutott, de most úgy érzem, hogy a mis kis Csöppségünknek is lesz naplója :lol:
Ez annyira kedves dolog!

Csöppke - Dominóét is megnéztem - gyönyörű a kisfiad! :) :)

Kép
szösszenet

[quote="zsuzsófi"]T írta:zsuzsófiényleg nem kell túlaggódni, ez egy természetes folyamat, és a szervezetünk tudja hogy mi kell neki. Bízzatok magatokban egy kicsit :)

Szerintem ez nem önmagunkba vetett bizalom kérdése ..
Ha vannak alap dolgok, amik nekem semmiben nem telnek, és megtehetem a babámért ... (pl. nem iszom fekete-teát, nem kávézom, nem zabálok megállás nélkül édességet, sok gyümölcsöt és zöldséget eszem .. odafigyelek a vitaminbevitelre .. stb.) .. és magamért, akkor azokat meg fogom tenni. Eleve csoda-jó dolog belekóstolni az egészséges életmódba .. ez nem áldozat, hanem végre van mi motiváljon arra, hogy a rohanó életben ezekkel is foglalkozzam. Én biztos vagyok benne, hogy a kisbaba megszületése után is meg fog maradni több szokás, ami a 9 hónap alatt kialakult :) Párom is egészségesebben él .. mert átalakult az étrendem, így az övé is ..
Ő pl. az esti salátázásoktól fogyott már 4 kilót, és boldog :)

Nekem az a véleményem, hogy az ezekkel való foglalkozás nem túldramatizálás kérdése .. rengeteg dolgot, és információt kapunk ettől az időszaktól, ami előnyünkre válik!
Én akkor vagyok a legnyugottabb, ha úgy érzem, a tőlem telhetőt megtettem a csöppség és magam egészségéért ...

Persze elfogadom az ellenvéleményt is .. de az egészséges életmódról beírt tanácsok nem felesleges drámázások a fórumon.

Kép
szösszenet

A fekete tea kérdés meg ... persze, 1-2 bögrével nem viszel be jelentős mértékű koffeint .. de amikor beteg az ember, literszámra issza ezeket .. és az már lényeges mennyiség.
És miért ne lehetne az ilyen teákat felváltani olyan hibiszkusz, csipkebogyó és bodza alapú teákra, amik gyümölcsteák .. narancshéj, alma és társai vannak bennünk. Ráadásul isteni finomak. Az ember akkor jön rá, hogy eddig mit ivott, ha megiszik egy ilyet. És jó áron kapható, jó ízekben .. (Ollem - pl. mandarin ;) :))
Én évek óta ezt iszom, nem a csöppség miatt, hanem magamért váltottam.

Kép
szösszenet

Köszi, köszi, köszi a jó tanácsokat!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Mandarin....sajnos az összeset megettem tegnap..... :(

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szeintem a szervezet jelzi h mire van szüksége,ezért kívánjuk meg a gyümölcsöket is.A benne lévő vitamin hiányzik.Persze az ember a legjobbat adja a gyerekének,de csak azért mert terhes vagy nem kell lemondani mindenről.Úgy értem a nagyanyáink idejében nem biztos h volt lehetőség csak gyümölcsön élni és mégis megszülettek a babák.Szerintem a szervezet tudja mi kell a babának és az jelzi is.Azzal h odafigyelsz az étrendre,kiegészíted,és nem eszed túl magad épp azt éred el mintha teljesen lemondasz az eddigi kajákról és "átmész kecskébe".
Nem akarok megbántani senkit de mit érsz el azzal ha kínzod magad?Azzal a babának is ártasz,ha nem nehéz számodra átállni akkor ok.De nem hiszem h bármit ártasz a csöppnek ha megkívánsz egy pizzát és meg is eszed.Nem kell mindent amit megkívánsz de egy-egy alkalom belefér.
Tehát azt akartam mondani h aki csak azért eszi a növényeket,vitaminokat mert muszáj annak sem lesz egészségesebb babája mint annak aki néha enged a kísértésnek. :wink:
Vendég

Gitka - Tök igazad van .. de ki beszélt itt önkínzásról? Pár oldallal arrébb arról beszéltünk Katavirággal, hogy mindent megeszünk ami a szemünk elé kerül :lol:
Én nem helyettesítem a kajákat a zöldségekkel, hanem kiegészítem.
Vitaminra szükség van ... és jó belőle sokat bevinni. Én imádom a salátákat, és a tegnapi családi pizza mellé is jól esett egy kis hagymás görögsali fetával :)
Senki nem tanácsolt önkínzást .. vagy bármi hasonlót ...
Szerintem nem nagy dolog váltani teát, vagy a szendvics mellé benyomni 1-2 sós retket vagy paradicsomot, paprikát ;)
Amúgy én kb. ugyanazt eszem, mint eddig ... csak többször vagyok éhes ... és ezekben az időszakokban jönnek a salik és egészségesebb nasik ;)
Remélem nem fogalmazok érthetetlenül .. én nem bíztatok senkit önkínzásra .. nem is érzem, hogy ilyesmit írtam volna
:? :?

Kép
szösszenet

szösszenet!
szerintem startban félreértettük egymást.Ez nem túldramatizálás kérdése.
Pl,ha magamból indulok ki,igaz,hogy nincs még gyerek a csalédban,de én mint konyhafőnök,és felelős bevásárló,elemi kötelességemnek érzem,hogy a legjobb tudásom szerint töltsem meg a gyomrunkat,és az éléskamrát.(nállunk például eleve kitárva az üdítők és a nassolnivalók 99%a)Szerintem,minden nőnek kutya kötelessége,őrizni a családtagjai egészségét,ha már nem csak magára főz.(férj,gyerek)
A tóldramatizáláson,pedig azt értettem,hogy nem kell mindent a nagykönyv szerint csinálni,mert lehet,hogy többet árt,mint használ.És ezt az életmódot nem akkor kell elkezdeni,ha valaki állapotos,maximum akkor,amikor egyáltalán megfordul az emberke fejében a gyerekvállalás halvány szikrája.
Ha pedig valamit az ember megkíván,akkor meg kell hogy egye,ha állapotos,ha nem.(persze ésszerű határokon belül,nem egyik végletből a másikba)
Az a leghülyébb példa amit felhozhatok,senki ne sértődjön meg :!: :!:
Pl ha a kutyám hasas,nem hajlandó megenni a boltban vásárolt kész kutyatápot.inkább eszik főttet,vagy kenyeret.A természet tudja,hogy mi a jó,és a szervezet megsúgja,csak egy kicsit kell odafigyelni magunkra.
Ami pedig a feketeteát illeti,nem tudom ki issza,ha beteg.Az a legrosszabb,amit tehet,mert az hasonló,mindha kávét inna.egyik gyógynövényboltba sem tanácsolják a feketeteát betegségre,max.vizsgaidőszakra.

Tehát a félreértések elkerülése végett,nem a jótanácsokat(az egészséges életmódról pl.)ellenzem,természetesen helyük van a fórumban,hanem azt,hogy a sok sok médiafejmosás miatt,bárkinek is lelkiismeretfurdalása legyen amiatt,ha megiszik egy bögre kávét,befekszik a kádba,déligyümölcsöt eszik,vagy mézeskalácsot.

megint túl hosszú lettem.
szibi

Szibi - Nem-Nem, a te irományodat értettem. Egyet is értek ;) :) Zsuzsófi szólta le a fekete teás megnyilvánulásomat, pedig csak segíteni szerettem volna Ollem-nek .... mert tudom, hogy az nagy mennyiségben árt! És azért jött belőlem ki ez a litánia ... ;)
Mert vannak dolgok, amit be kell tartani .. és betartásuk nem túldramatizálás :)
A médiából folyó információ áradatot meg el kell osztani 10-zel .. igazad van ;)

Kép
szösszenet

A magzatvédő vitaminról egy kis tapasztalat:
én mind a kettővel szedtem a kezdetektől Elevitet, a vége felé csak kétnaponta. Nagyobbikom 2940 gr volt, kisebbikem 3100. A barátnőm pedig egyáltalán nem szedett (kb. hasonló alkatúak vagyunk, ő még karcsúbb is, mint én), és neki 3800 grammos lánya lett. Persze ez nem statisztikai adat, csak két saját példa, mindenki eldönti, hogyan érzi magát nyugodtabbnak, ha szed vagy ha nem szed. És ez a legfontosabb, hogy nyugodtak legyünk (én a jógára is ezért járok).
A feketetea egyébként a vasat sem engedi felszívódni, nem csak a koffeintartalma miatt nem ajánlott nagy mennyiségben. Néha reggelenként egy csészével megiszok belőle, tejjel, nekem az elég.
Vaspótlásra jó lehet a csalántea és a feketeribizli-szörp (már amelyik tényleg gyümölcsből van... :) )
Torokfájásra Homeogene9-et szoktam szopogatni, eddig elmúlt tőle a bajom.
üdv
Nuska+
nuska1

Nuska - Hova jársz jógára?
Ha kilábalok a megfázásból, mennék én is!!!! Már régóta tervezem, csak mindig közbeszólt valami :( De nagyon szeretném elkezdeni ... hiányzik az ilyen jellegű mozgás! Várom válaszod, lehet már jövő héten mennék ;)

Kép
szösszenet

...nemtudom már ki írta, hogy a doki nem tanácsolja a magzatvédőt... én azért ezzel nem értek egyet... a folsav így az első három hónapban segít megelőzni a velőcsőzáródási betegségeket! Sokkal kevesebb nyitott gerincű baba lesz ha szedi a mama...

Az óriásbébi teória meg egy baromság! Talán úgy jöhetett ki ez a statisztikai adat, hogy azoknak a mamáknak akik jobban odafigyelnek a babájukra, igyekeznek egészségesen táplálkozni szedik a vitamint(vagy akár nem csak odafigyel mit eszik) nagyobb, egészségesebb babáik lesznek... akiket meg nem érdekli, eszi az egészségtelen vackokat, dönti be a kólát, cigarettázik... kissebb babái lesznek... ennyi... az óriásbébik a cukorbetegség következményei...
Én alapvetően nem vagyok híve a túlzott vitaminbevitelnek tabletták formályában, de a várandóság kivétel... több okból, a mama nem feltétlenül kívánja az egészséges vitamindús kajákat pl. én az elején szinte csak kenyeret ennék pizzát, pedig amúgy ritkán eszem kenyeret... ráadásul jön a tél, nem árt egy kis védelem a babának és a mamának sem!

De ha valaki kerülni szeretné a tablettákat van gyümölcs alapú magzatvédő is a Hipptől ha jól tudom... állítólag nagyon finom... akkor igya azt! de szerintem az elején legalább érdemes folsavat szedni meg magne b6-ot...

Az egészséges életmód szerintem is fontos, de azt is látom, hogy valóban már a ló túlsó oldalára esnek a hírdetői... az ember már nemehet meg szinte semmit lelkiismeretfurdalás nélkül... és szerintem ez sem normális!

A fekete teában nem tein van? Én azt sem látom tragikusnak, de inkább reggel este én amúgy sem iszom, hiszen nehezen alszom akkor... egy kis kávé sem baj, de azért azt sem kell vedelni... pl nekem a béka feneke alatt a vérnyomásom...

Kisbaba nagybaba témában még annyit, hogy túlsúlyos mamáknak általában kissebb babáik születnek... persze van kivétel... de ez is statiszika...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bocsi akkor valahol elnéztem.Már nem tudom ki írta de mintha azt vettem volna ki,h valaki áttért másik étrendre mert terhes.Na mindegy,kicsit ideges vagyok nézzétek el,de nov.24-én férjhez megyek 26-án meg szóbeli érettségim lesz.Az esküvőt júniusra terveztük úgyhogy most nagyon bele kell húzni,az érettségi meg előrehozott de mikor jelentkeztem még nem tudtam h terhes vagyok. :oops:
Vendég

Az esküvőt miért halasztottátok el?
...nem lesz egy kicsit hideg novemberben???
Amúgy gratulálok! A vizsgát nem irigylem! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szösszenet, nem kell ám így nekem esni, én is arra értettem hogy nem kell túlzásba esni. :):):):)

És a gyümölcsteákban pedig tényleg elenyésző mennyiségű fekete tea van, kb 10x kevesebb mint egy Earl Grey teában. Erre értettem hogy hol látott az koffeint....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Na lanyok, akkor en rakontrazok :!: En minden reggel megiszom egy eros fekete teat, napkozben pedig ket lefozott kavet, persze tejjel, de hat mert ugy szeretem.
A huto csurig, amiota terhes vagyok, es minden, ami belefer. Persze gyumolcs es sali is dogivel.
Egyeleore igazi esti nass nincs, csak eper tejszinnel, palacsinta, de csak ido kerdese. Ahogy rovidulnek a nappalok, lassan elkezdem kerulgetni az ABC-k csokis es csipszes polcait..... hu-hu-hu :wink:
Szoval rolam peldat ne vegyetek.... :lol:

Szivbol gratula Szibinek, Zsuzsonak, Bambinak a szep, meretes bebikhez :!: Mezso, penteki UH-rol beszamolot kerunk :!: Ollem, ha az UH-on kisebbnek latszik a bebi a koranal, ne aggodj, biztosan kesobb fogant. Annus, rad ugyanez vonatkozik. A 3mm-es embriked ugy 6 hetes lehet.
Szosszenet :!: Csoppke fia szerintem is ritka jol sikerult gyerek, es hat Mamacka sem panaszkodhat. Torokfajasra a 12 het utan mar engednek bevenni fajdalomcsillapitot.
Meli, mi kozel egyidos terhesek vagyunk. Sajnalom, hogy nalad ez a franya hanyinger vissza vissza ter. A 11-13 heten vannak a csucson a hormonok, biztosan jobban leszel egy-ket het mulva.
Gitka, sok gratula a kozelgo eskuvohoz. Kivancsi lennek, hanyan vagyunk hazasok. Csak mert en hazassag parti vagyok. Egy nagyon jo baratnom jelenleg a 25 hetben van, es a fiu, akivel egy eve lehetett egyutt, de nagyon jol megvoltak, vannak, nem veszi el. Raadasul boven 30 folott vannak. Ki erti ezt. En melysegesen meg lennek serodve. De hat van mas valasztasa a lanynak, mint az, hogy elfogadja a helyzetet :?:
Na, ujabb temat nyitottam... :!: Ki harap ra :?: :wink:
katavirag

Nem halasztottuk hanem előrehoztuk.Még nyáron bejelentkeztünk mindenhová mert jövőre lett volna de most h kiderült a terhesség áttettük novemberre.Azért ez a késői időpont hogy legyen idő megszervezni.Így másfél hónapot nyertünk ráadásul az étterem is így tudott vállalni.Nem ott lett volna de nem biztos h a másik helyet sikerült volna ekkorra elintézni meg itt megcsinálnak mindent díszítéssel együtt. :wink:
Vendég

Amúgy sosem akartam h azért vegyen el mert terhes vagyok sőt ha addig nem kellettem akkor ezután se de végül is gyerek nélkül is elvett volna.Mondtam neki a hivatalban h most még meggondolhatja de erre határozott nem volt a válasz.
Vendég

Katavirág!

Akkor én pont az ellenkezője vagyok a barátnődnek igaz 29 éves vagyok de 13 éve ismerjük egymást a férjemmel és még csak most tavasszal volt az esküvőnk.
Nem kapkodtuk el!!!
A házasságról meg annyit hogy mióta keresztények vagyunk nekem is nagyon fontos!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Kép
geni

Ja és örülök hogy a babánk már szentségben fogant!!!

Kép
geni

Én rögtön ráharapok a témára.... :lol:
Legalább nem lesznek a fórumon miattam nézeteltérések....
Lányok tényleg légyszi ne vitázzatok!!! OK??? :wink:
Szóval házasság....
Mi a férjemmel hat éve ismerjük egymást. Elég fura a mi összeismerkedésünk. Akkoriban jártam egy sráccal, aki 22éves volt, én pedig akkor 17 voltam. Megismertem a férjemet is pont akkor, mert egy zenekarban játszottam. Az akkori barátom (aki életem első pasija volt minden tekintetben-szakításunk oka az ital volt....meg még jó pár dolog) Véglegesen úgy szált le rólam, hogy lett egy másik barátom, és ő a férjem. Ő most 43 éves. Biztos csodálkoztok, hogy ilyen nagy korkülönbség van közöttünk. Soha életemben nem voltam ilyen boldog. Ő életemben a második férfi, de az első igazi!!! Másfél éve ismertük meg egymást közelebbről. úgy értem elkezdtünk találkozgatni.....ez is elég érdekes volt....épp egy másik férfiba voltam szerelmes, ő pedig abban az utcában lakott ahol a srác, így átjártam hozzá beszélgetni...jó tanácsokért....
És azt vettem észre , hogy megszerettem a férjemet....teljesen elfelejtettem a srácot, akibe szerelmes voltam, és annyira beleszerelmesedtem a férjembe, hogy 2007.07.21.-én összeházasodtunk.
Nagyon szeretjük egymást!!! Soha egy rossz szó nem volt köztünk. Minta párnak hívnak minket!!! :lol:
Szerelmesek vagyunk még mindig egymásba, és ez soha nem fog elmúlni!!! :lol:
A babát mi már előbb szerettük volna, de mint már írtam keresztények vagyunk, így a baba csak az esküvő után jöhetett.
És rendes kis baba, mert hamar összejött....szinte elsőre.... :lol:
Szóval ez a mi történetünk!!!
Lehet, hogy hosszú voltam....szóljatok, ha nagyon uncsi volt.............

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 21:29-kor.

Kép
1bambi

Katavirág
...inkább üdítő vagy! :) :wink:

Gitka
ja értem...
pedig épp akartam írni, hogy dekor ügyben tudok segíteni, hol lehet olcsóbban lufit egyebet, de akkor látom már minden egyenesben van... a ruhádat varratod? írtad már??? bocs ha igen...
...a mi esküvői képeink itt vannak:
http://gportal.hu/picview.php?prt=56939 ... 61&index=1
Az oltárasztal és az oltárkép a diplomamunkám volt ezért tartottuk Csanakon az esküvőt...

Én is úgy gondolom, hogy két ember közti őszinte bizalomnak alapja (ha úgy tetszik jele) a házasság hiszen ebben kimondják, hogy nem szándékoznak viszakozni és döntésük egy életre szól.... szerintem csak egy ilyen bizalmi légkörben érzik a gyerekek is maximálisan biztonságban magukat... persze így is el lehet szúrni sajnos még keresztények is zsákutcába futhatnak, hiszen a házasságkötés egy életen át tartó munkának a kezdete csupán. ...és valljuk be nem könnyű... adódnak nehézségek amiket meg kell oldani amiket meg kell harcolni, de ezáltal is csak erősödik a bizalom... Számomra nagyon fontos, hogy tudom a házasságunk nem kettőnk szerelmén alapszik csupán, hogy a szerető Isten az aki összeköt bennünket és rá mindig számíthatunk. ...sőt szeretni is tőle tanulhatunk! :) nem is tudom Isten nélkül lett e volna bátorságom hozzá!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Még megvagyok, csak ritkán írok.

Hát irigylek mindenkit, aki tud enni, mert én 5 hete már nem nagyon űzöm ezt a tevékenységet. De egész jól eléldegélek almán meg joghurton. Nem is fogytam. Amúgy kutya bajom, csak enni nem tudok.

Bambi!
Én is az istenhegyire megyek majd okt végén.
Figyu! Ti kaptatok DVD-t az UH-ról? Én nagyon szeretnék kapni!
Gratulálok az eredményhez!!!

Ma voltam védőnéninél. Egész aranyos.

Kép

Kép
kamilla306

Bambi
Te már idősebb vagy?
Amúgy én sem értem, hogy hogy a vérvétel a drágább, ráadásul a magzatvízvételnél elég nagy a vetélés kockázata. Én semmiképp nem engedném...

Afp
Ezt én is hangsúlyozom!!! Nemszabad megijedni! Külföldön már rég nem végzik és nagyon gyakran ad hibás eredményt... olyanoknak meg pláne akik vérezgetni, barnázni szoktak...

Kép
Kép
Kép
mamacka

kamilla
Nagy kincs egy jó védőnő... és ritka mint a fehér holló...
Az én védőnőm is egy tündér!!! Ilyennek kellene lenni mindnek... előre félek, hogy nemsokára költözünk és kit fogunk kifogni... :(
Visszatér majd neked is az étvágyad... valószínű ikreknél ez is keményebb, hiszen több a hormon...

almában-joghurtban tulajdonképpen nagyon sok fontos dolog benne van...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Imádom az esküvőket!!!
Mamacka megnézegettem a képeket, szépek ..

Akkor én is büszkélkedek nektek:
Templomi esküvő:
templomkerti fotók:
http://gportal.hu/picview.php?prt=33094 ... 92&index=1
templomi szertartás:
http://www.gportal.hu/portal/csanyiandi-fotok/
gratulációk, csokordobás:
http://gportal.hu/picview.php?prt=33094 ... 10&index=1
vacsora, party:
http://gportal.hu/picview.php?prt=33094 ... 16&index=1
Polgári esküvő:
http://gportal.hu/picview.php?prt=33094 ... 19&index=1

Ollem - Ne aggódj, nem vitázunk :)
Mindenki saját belátása szerint éldegél :)

Gitka - Sok örömöt a szervezkedéshez! Én nagyon élveztem :) Biztos gyönyörű esküvőtök lesz, majd mutass képeket :)

Kép
szösszenet

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 21:30-kor.

Kép
1bambi

Bambi
Tegyél fel fotót!!!!

Szösszenet
Te tényleg szösszenet vagy! :) :) :)
...nézegetem a képeiteket... nagyon csini menyasszony voltál! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

A kaja témához nem szólnék hozzá, mivel mindenki a legjobbat akarja a babájának, mindenki azt teszi amit a legjobbnak lát. ;)

Az esküvőről: nekünk idén augusztus 4-én volt :) Amikor a kisfiam született még nem voltunk házasok, egyszerűen előbb tört ránk a baba utáni vágy, mint az esküvői láz. Pocakos esküvőt semmiképpen sem akartunk, akkor nem tudtam volna úgy bulizni, ahogy pocak nélkül tettük :) Életem tényleg leggyönyörűbb napja volt, reggel fél8-ig ment a tánc. :D

Néhány képünk itt:
http://dilidomino.freeblog.hu/archives/ ... gy_Naprol/

Az esküvői videóklippünk pedig itt:
http://dilidomino.freeblog.hu/archives/ ... ideoklipp/

mamacka, szösszenet, gyönyörűek voltatok!!! :wink:

Kérdésem lenne azokhoz akik az Istenhegyire járnak vérvételre. Melyik vizsgálatot kértétek? A kombinált vagy az integrált? Mi is szeretnénk menni, eddig a kombinált mellett vagyunk, az ad leghamarabb eredményt, és ha esetleg kétes dolog jön ki, még mindig lehet továbblépni. Mennyivel előbb kell bejelentkezni? A Hajdú doktornőről is is sok jót hallottam. Ha bejelentkezek mindenképpen hozzá kerülünk, vagy többen is dolgoznak ott?
Mikor kell menni először? Bocs a sok kérdésért. :D

Bambi, örülök, hogy minden rendben volt! Ezekszerint ti is ezen a kombinálton voltatok? Többször már nem kell mennetek?

no megyek, majd kukk még :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

A polgári nekünk is előbb volt... egy hónappal...
http://gportal.hu/picview.php?prt=56939 ... 53&index=1

ez pedig az eljegyzésünk:
http://gportal.hu/picview.php?prt=56939 ... 24&index=1

a műtermi képek pedig egy hónappal később készültek!
http://gportal.hu/picview.php?prt=56939 ... 36&index=1

a ruhámat és a koszorúslányok ruháit az unokanővérem varrta... és az unokahugom festett ki... :) ők ketten a felnőtt koszorúslányok...

amúgy itt az összes... http://www.gportal.hu/portal/macka/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka - Én végignéztem a tiéteket :) Nagyon kedves képek .. meghitt esküvő lehetett. :) szép voltál :) Bár még biztos mindenki ugyanilyen szép ;) Hát még pár hónap múlva :lol: :lol:
A Szösszenet név sem véletlen ;) :lol:

A mi esküvőnket a fiatalos lendület jellemezte, mint mindkettőnket alapjáraton :lol: :lol:
Én imádtam .. bármikor újra végigcsinálnám azt a két napot (nekünk két hét volt a polgári és a templomi között) ...

Csöppke - A tieidet is megnéztem, ti is szépek voltatok! :)
Az a rózsaszín gumicsizma a fotó kedvéért került oda, vagy tényleg abban voltál? :D Vagy csak a talaj miatt??? :lol:

Mindig jó esküvői képeket nézegetni, sugárzik róluk a boldogság! :)

Kép
szösszenet

Csilla nagyon szépek voltatok!

A férjed amikor meglát!!! annyira aranyosan mosolyog! tele van irántad való szeretettel... olyan megható!

Hogy-hogy két piros ruhád volt??

Domino meg olyan érdekes, hogy bár teljesen más gyerek mint Áron mégis néha annyira-de annyira emlékeztet rá!

Én legjobban azt sajnálom a mi esküvőnkről nem készült videó... megszakad a szívem ha rá gondolok, pedig betanultunk egy olyan gyönyörű táncot Gymes Tánc a hóban című számára... annyira szeretném ha meglenne és megtudnánk nézni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Azóta amúgy már a férjem is szösszenet lett :lol:
http://gportal.hu/picview.php?prt=27969 ... 18&index=4

Kép
szösszenet

Én szinte alig emlékszem az aznapra... annyira fáradt voltam,... annyira gyorsan peregtek a percek az órák... szinte mindent magam csináltam és ez nagyon kivett belőlem... a meghívótól kezdve (még a bélyeget is :) ) a díszítésen át ami hajnali kettőig tartott, a ruhámon lévő rózsáktól amarcipánrózsákig... sőt még az oltárt is hi-hi... de nem bánom, nem merném másra bízni ha előlről kezdhetnénk akkor sem csinálnánk másként (bár erről férjemnek lehet más lenne a véleménye) ... meg az is nehezítette, hogy ilyen messziről kellett szervezni, de megérte...

Kép
Kép
Kép
mamacka

szösszenet
Te mennyi idős vagy?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ohh ezek szerint férjed zenész!?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka - Mi is mindent magunknak csináltunk, én intéztem mindent .. és azt is imádtam :lol:
Előző nap mi is mentünk templomot díszíteni hajnalban a másik párral, akik aznap esküdtek .. fél5kor hajnalban kezdtünk a virágpiacon :)
A meghívókat én szerkesztettem .. az ültetőkártyákat meg saját kézzel csináltam 80db-ot.
De Mamacka, azért valld be .. sokkal nagyobb büszkeség ez így, mintha megfizetsz valakit érte .. ebben a két kezünk benne van így ..
Én olyan boldogsággal nézegetem a fotókat, hogy őrület .. mindig mosolygok, ha rágondolok arra a napra.
Mondjuk hajnali 5-re elfáradtam .. a menyasszonytánc nagyon kimerített .. :)
Én 24 éves vagyok, miért? ;)

Kép
szösszenet

[quote="mamacka"]O írta:mamackahh ezek szerint férjed zenész!?

Igen, gitáros-zeneszerző a Lelkem :)

Kép
szösszenet

Idősebbnek néztelek magamnál... én már 30 múltam

...persze, másként el sem tudtam volna képzelni... bár én meghívó tervezéssel is foglalkozom van, hogy magam ellen beszélve meggyőzöm a párt, hogy milyen élmény ha maguk készítik... nagy üzleti érzékem van mi??? :) :) :)
Nekem is nagyon nagy öröm volt... csak egy kicsit fáradt lettem... és másnap szinte semmire nem emlékeztem, ezért is fájt, hogy még csak meg sem nézhettem videón :cry: ... aztán apránként kezdett visszajönni...

...fiam itt nyomja egyszál kukacban rokkosított népzenére olyan cuki megzabálom.. olyan érzéke van hozzá...

Kép
Kép
Kép
mamacka

30-nál idősebbek nézek ki? Nem mondod ... ez azért elég gáz ..
Eddig sosem mondott senki ilyet :lol: :lol:
Többiek szerint is? Mert akkor több fotót nem mutogatok :lol:

Kép
szösszenet

szösszenet, jaj dehogyis, a rózsaszín gumicsizmás kép csak a poén kedvéért volt. :lol: :lol: De asszem van fent rendes cipős kép is. :D

mamacka, hogy miért volt két piros ruhám? Mert először az hosszú lett meg, beleszerettem...aztán két héttel az esküvő előtt a próbán éreztem, hogy abban nem tudnám végigcsinálni a menyecsketáncot. De jobb is, brutál módon m,egpörgettek, dobáltak, forgattak, szal a pánt nélküli ruha lehet hogy leesett volna. :lol: Így aztán egy rövidben volt a tánc, az olyan menyecskésebb is, és utána reggelig a hosszú kedvencben nyomtam végig a bulit, mezítláb. :D

mamacka, szösszenet, hát minden elismerésem a saját készítésű dolgokért! :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

szösszenet, szerintem nem nézel ki 30-nak. :) mamacka sem :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

szösszenet... nem inkább olyan kortalan vagy épp azon tanakodtam mennyi lehetsz,... kinézel nagyon fiatalnak de akár nálam idősebbnek is... ami valljuk be nem nehéz... a gimnáziumba ahol tanítottam a portás tanulónak nézett... németországban meg nem akartak kiszolgálni amikor alkoholt akartam venni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

ja és bocsi... nem akartalak kiakasztani... :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

ja és bocsi... nem akartalak kiakasztani... :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilyen voltam 26 hetesen... olyan vagyok mint egy dinnyét nyelt kislány csoda, hogy nem faggatózott a rendőrség... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sokáig nagyon zavart, hogy mindig sokkal fiatalabbnak néztek... most így harmincat elhagyva már nem bánom... no meg már annyira nem is nézek ki fiatalnak... :roll: :( :?

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?