amíg kutyusétáltat gondoltam benézek és az idézet miatt eszembe jutott, hogy már tök régen meg akartam kérdezni, főleg a pest közelieket, hogy titeket nem érdekel a lelki köldökzsinóros dolog?
én olvastam a könyvet és ha közelebb lennénk én tutira elmennék a dokikhoz....csak nem naon bírom az autót mostanság
olvastatok erről?
ezzel kapcsolatban elmondom, hogyan választódott ki a dorina(becézve dorka) név. remélem nem lesz hosszú....
mielőtt kórházba kerültem tök nagy összhangot éreztem a babával, elkezdtem csinálni a könyvben leirtakat és olyanokat éltem át, hogy patakzottak a könnyeim örömömben... kommunikálni tudtam a pici kis magzattal a pocakomban.. aztán bekerültem a kórházba... gyógyszerek..stressz.. és azt mondják ilyenkor a baba megpróbál elbújni mert érzi, hogy baj van.. - remélem hamarosan visszajön ez a kontakt mert nagyon jó érzés volt...
a kórházba kerülés előtt sokat aggódtam nehogy elmenjen a baba. Akkor még a karolina név mellett voltunk de éreztem ez a babának nem oké...ez nem ő.... Egyik este.. kérdezgettem a páromat .. ugye biztos jól van a baba, ugye nem fog elmenni.. ő kedvesen nyugtatgatott.. egyszercsak bevillant az agyamba egy név- dorina. Mondom a páromnak .. te, mi lenne ha dorina lenne? Egyből beleszeretett. A csattanó 2 nap múlva történt meg.
Megint felcsaptam a netet és szokásomhoz híven egy kalkulátorhoz vezetett az utam ami nem csak a dátumot de az arra a napra eső névnapot is kiadta. Én végig szept 02-re voltam kiírva. És mit látok a neten?
szeptember 2 - dorina
És akkor mint a villám úgy villant belém, hogy a baba nem is , a nevét akarta sugallni, hanem azt, hogy nyugi anya nincs semmi baj szeptember 2-án találkozunk, én el nem hagylak addig...
Én annyira hihetetlenül boldog voltam.
Mondhatjátok, hogy a hormonok de akkor ezek néha naagyon jó kis hormonok:))))

Floranan és Csoki 11+1