Sziasztok,
Savaria, látom nem jött be a "cukortrükk", de reméljük mérgezést azért nem kaptál tőle
Ha most ilyen jól alszik Bátor, akkor valószínűleg kint is így fog, nézzük a jó oldalát

Mondjuk Te is jókat alszol (irigy-irigy

), gondolom így volt kitől örökölnie
Ugye mondtam hogy nem véletlenül kerüli a dokid a méhszáj vizsgálatát, örülj neki, és nyugi
Picúr, Álmos micsoda szépfiú! És már nevetgél és beszélget? De édi!
A kaksi zacsira száradásához nem sok idő kell, mert a pelenkák nagyon klasszul felszívják a nedvességet
Ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan pelusozol, de azért várj kicsikét, hogy elkerüld a "célbakakit" hahaha
Csicsi, Lucád írtó cukkancs
Alexandra, örülök hogy már jobban vagy, levegőzzetek, napozzatok sokat Hannával, ha az idő is engedi
Kat, az albérletes szövegen én is jót nevettem, milyen igaz...
Bozza, te is igazán humorodnál vagy, örülök neki, akkor Nálad is minden rendben
Kíváncsi leszek, hogy jön be a "rendeléses" szülési időpont?
A félreolvasásod is jópofa, meg igaz is, hogy Oli ragaszkodik hozzám, csak nem ezzel bosszant
Veronika, szegénykém, gondolom milyen kimerült lehetsz, jó lenne, ha minden nap tudnál aludni, legalább 4-5 órát, mert ez így nem tesz jót
A Biogaiát nyugodtan add Adrinak ha nincs hasmenése akkor is minden nap, Neki is ajánlott, mert Ő is császáros volt, és lehet hogy javítana a pociján a flóra... Csak ne az Infacollal együtt (megkötheti), inkább 2 evés között amikor épp ébren van, naponta 5 cseppet kéne a szájába cseppenteni.
A pelus-tippet nagyon köszi, én is meg fogom nézni!
Nagy-nagy gratu Adri 4kg-jához!!!
Szupi hogy már nézelődik, és megcsodálja Anyuját, lehet hogy éjjel is inkább kíváncsiskodik alvás helyett a kis ravaszdi?
Fürdés közben a császár hege valóban a melegtől lesz piros, ez nem baj. Viszont a gyermekágyi első 6 hétben lehetőleg kerülni kéne az ülőfürdőt a felszálló fertőzések miatt, de ha már nincs váladékozás, akkor talán engedi a dokid.
Apropó doki , tényleg "hozzá" mész vissza?
A modell-alkatos "lebuktatásért" bocsi, de így jár az, akinek nincs étvágya az édességkívánós-súlyrajtamaradós anyukák közt, brühahaha
mmc, Botidnak (itt is) boldog névnapot kívánok!
Szupi hogy már ilyen jól eszik, így hamar eléri majd a születési súlyát, de jó!
A 3 kg-os pluszodat nagyon irigylem, ejha!
Így már értem, hogy hiányzik a pocid, nekem már nagyon nyűgös volt a vége
A zacsiról a kakit letisztítani nem könnyű, de nagyon fontos, mert hamar kicsípi a bőrt

Nedves törlőkendő, melegvizes vatta, vagy lemosás a csap alatt, nálunk ezek a tisztítási fokozatok.
Ildi, a köldök pár cseppes vérezgetése nem gond, akkor kell orvoshoz fordulni, ha tenyérnyi vérzést látsz, és/vagy átázik a rucija.
Tisztítani alkohollal kéne, ahogy Picúr is írta.
De édes Barnus
A gyerekorvosnak érdemes kedveskedni valahogy, hogy máskor is "szívesen jöjjön" ha hívod...
Olimmal nem könnyű, igen Ő velem van egész nap...
A rosszalkodása abban nyilvánul meg, hogy amikor nem Vele foglalkozunk, pakol, rámol, levetkőzik, rohangál, vagyis azt csinálja, amit nem szeretnénk. Ezzel nagyon megnehezíti a dolgomat, mert most a fáradtság miatt még türelmetlenebb vagyok Vele sajnos...
Igyekeztem minden napra segítséget beszervezni legalább délelőttre (anyum vagy bébiszitter), aki Olit szórakoztatja, leviszi a játszóra, ilyesmi. Utána együtt alszunk mindhárman délután.
Lénárddal könnyű dolgom van, őt fél kézzel elbírom (minden értelemben

), sokszor így hurcolom a lakásban ha nyügizik, a másik kezemmel meg csinálom a házimunkát, nem gond.
Lénárd jókat alszik, általában 4-5-6 óránként kel, csak az a baj, hogy ezt még eddig nem igazán tudtam alvásra használni, mert a házimunka is rám vár...
Az Apjának ugyanis a május a legterheltebb munkahónapja, de én ezt elfogadom, igyekszem tehermentesíteni, végülis most Ő keres ránk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magnoli 2013.05.17 13:15-kor.