A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Mia, Melike
Ha szaporítani akarjátok a tejet, akkor az a lényeg, hogy olyan 2-2,5 óránként kiürítsétek a cicit... vagy 2-3 napig csináljátok és akkor termelődik több...
Vendég

Megpróbálom mindenképpen!
Iszok is mindenfélét.

Kép
melike

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:54-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:55-kor.
pironya

[quote="pironya"]I írta:pironyandulunk a kórházba.
Szorítsatok!!!!

Piriiiiiiii! ezaaaz, megy a drukk!! :D ez a gyerek direkt lesz rák. nem baj, én is az vagyok, majd adok tanácsot. :D

Gigi, köszi, rajta leszek. :)

mia_snow

Pironya! Megy a DRUKK! A kórházban találkozunk! :D
Vendég

Ez az piri!!!!!!!!!!!!!

Kép

ééééés már indulok is :lol:
Vendég

PIRONYA!!!!!!!!!!!!!!!!!Lehet,hogy már túl is vagy rajta!!!!
Várjuk a híreket!!!!

Megvolt a tegnapi kirándulás,este 8 után értünk haza.Én rosszabbra készültem Zoé nyügijével kapcs....csak délután volt egy fél órás "hiszti,nyügi",attól eltekintve nagyon jó kislány volt....szinte már a hordozó az otthona :oops:
Most is útra készen állunk,ma a Tiszához megyünk,csak apát várjuk,mert elment tankolni...

Soha nem gondoltam volna ,hogy a 4 hetes lányom ilyen "utazó" lesz....de bírja a kiképzést... :wink:
Vendég

Kép

Szép napot nektek!!!!

(ja és tegnap keretem fürdőruhát....Elkeserítő volt a látvány a tükörben amikor próbáltam....) :evil:
Vendég

Pironya: Drukkolok! Látod, csak megelőzöl???
bszilvi25

A vonalzóm hazudik! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
bszilvi25

Csiri annyira édes ez a kiscsaj...eszméletlen ruhatáratok van :lol:
Mi még csak a környező utcákat járjuk...messzebbre csak egyszer merészkedtünk...akkor is csak itt keszin.
De majd pár hét múlva talán megyünk...hát én még fürdőruhát nem mernék felpróbálni sem,egyenlőre a rövidgatyáim is siralmasan állnak rajtam,alig leget begombolni és kibuttyan a hasam :oops: :twisted:

Piriről várom a híreket...és remélem szilvi is követi hamarosan a példáját(mondjuk még ma)
Vendég

Hajrá Piri!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi: még lehet, hogy a mai nap szülsz, még hosszú ez a nap a fele még hátravan!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri: Zoé nagyon cuki! Nagyon jó kis ruhája is van! Elájulok tőle. Tök, jó, hogy ennyire mozgékonyak vagytok már. Én csatlakozom Barihoz: mi még csak itt a lakótelepen sétálunk, rövidebb hosszabb ideig. Majd 2-3 hét múlva tervezzünk nagyobb utat!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mi lehet Pironyával???????? Szegényke :cry: Jól megviccelte ez a gyerek :wink: Hogy kivárta, hogy RÁK legyen :wink: Szegény anyukája hiába várta az ikrek gyerkőcőt :wink:
MEGY A DRUKK PIRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jut eszembe, IKREK!!!!!!!!!!!!!!

SZILVA, MERRE VAGY????????????????? Még nem láttunk fotókat sem :cry: :cry: Remélem minden rendben Veletek?????
bluebox

CSIRI: Csini Anyukának, csini Babája :wink:
bluebox

Sziasztok!

Pironya! Nagyon szorítok! Remélem már babázol azóta! :lol:

Nekem most nagyon jó dolgom van. Apa főz, Marcus alszik én meg pihenek. :lol:

Márti! Köszi az infót, de én már bejelentkeztem és így is csak júli közepére kaptam időpontot, amikor már Marcus 9 hetes lesz. Attól félek, ha azt lemondom, még később kapok újat

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:34-kor.
hékás

Lányok!

Mi ez a pangás???????????
Mindenki babázik, és élvezi a szép időt?????
NEKEM már nagyon meleg van kint!!!

Andi: bárcsak úgy lenne!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

Azért a mai CTG-n már volt két szép görbe!
Kérdezte is az orvos, hogy naponta hány alkalommal szoktam ilyet érezni? Mondtam neki, hogy 5-10 általában. Erre: akkor mehet haza, ha sűrűsödik, akkor jöjjön vissza. Kép
bszilvi25

Szilvi én már kitanultam a szakmát :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez egy szép reaktív ctg :lol:
Vendég

Piro??????

Szilvi
CTG... pillanatnyi állapotot tükröz... :wink:

Nálunk olyan szuper idő van :lol:
Az utcánk teli van nagy fákkal... árnyékos az egész...
Vendég

Pironya üzeni:

6:15-kor megszületett Csongi 4300 gramm és 58 cm!

Gratulálok, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!!!!!!!!

puszil mindenkit
bszilvi25

[quote="gigaboszi"]S írta:gigaboszizilvi

Ezt hogy érted? kezdhetek én is talán örülni?????
bszilvi25

Piri: gratulálok Csongorhoz! Sok tejcit kívánok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi: HAJRÁ!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Pironya

Kép
Vendég

Gratulálok Piri!!!Szép nagy baba!!!KÉPET!!!
Vendég

Piri alig több mint hat órával kelett volna elöbb szülnöd az ikrek babához :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="bszilvi25"] írta:bszilvi25
[quote="gigaboszi"]S írta:gigaboszizilvi

Ezt hogy érted? kezdhetek én is talán örülni?????

Sose lehet tudni... :wink:
Bár, ma a Ferrariknak lengett a zászló.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Pironya szívből gratulálok!Nem semmi méretek!

Kép
melike

HÍREK BABUÉKRÓL!!!!

1 perce beszéltünk sajna ma nem indítják meg Szabit mert dokikánk megvizsgálta, csináltak aminoszkópiát és ultrahangot is,minden a legnagyobb rendben, méhszály 2 újnyira nyitva van.
Holnap reggel a nagyvizit után a főorvos is megvizsgálja őket és ha úgy gondolja legyen indítás akkor, ha nioncs fullon a szülőszoba indítani fogják, ha fullon van akkor Kedden.

Mindenkit pusszant és köszöni a drukkokat.
szerintem 2 újnyival simán beindulhat már magától is mert az már egész jó.

Bocsi, hogy idepofátlankodtam de gondoltam titeket is érdekel.

Pironnya kicsöpségét láttam pont akkor mentem nst-re mikor jöttek ki és gyönyörűűűűűűű bébi biztos kaptok képet majd Babu beszélt vele jól vannak minden rendben velük.

Minden jót sziasztok :wink:
tappancs28

Köszi Tappancs a híreket!!
Nekem is Dávidom van :wink: :lol:
Vendég

Éljenek a Dávidok :wink: :lol:
tappancs28

Kép

szóljatok ha unjátok
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:34-kor.
hékás

Pironya gratulálok!
csipisz

PIRONYA ÓRIÁSI GRATULA A HATALMAS BABÁHOZ!!!!!!! NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET ÉS RENGETEG TEJCSIT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bluebox

Gratulálok az újdonsült babákhoz!!

Sajna nem sok időm van, Milán teljesen kitölti a szabadidőmet, Milena hol jó hol kevésbé jó baba, a melegfrontot nem szereti, a hidegfrontnál alszik mint a bunda.

Kitartás a kismamáknak!!

Kép

Kép
éca

Pironya!!!!
Nagy nagy gratula!!!!Szép nagy baba!!!
Vendég

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:58-kor.
pironya

Kedves Attila!

Nem találok szavakat, hogy leírjam, mennyire szépen beszéltél a Párodról és úgy általában a "nőkről" mint Anyákról. Én nagyon meghatódtam-e kedves szavakon és komolyan mondom nagyon irígyelem Pirit, amiért ilyen remek Párja van. A nők nevében köszönjük ezeket a gyönyörű szavakat, megértésed, és együttérzésed. Valóban nem lehet egyszerű és könnyű végignézni mindazt a "gyönyörű" szenvedést, amit ilyenkor egy Anya átél. De azt hiszem Te nagyon beleláttál a párod lelkébe, ezt biztos Ő is érezte, és hidd el bitzosan mondhatom, hogy nagyon sokat segítettél neki ezzel :P Mégegyszer hatalmas gratula Nektek. Legyetek nagyon boldogok és egészségesek, és kívánom hogy mihamarabb haza tudjatok menni a kórházből hogy békés nyugalomban legyen a kis családotok OTTHON a családi fészekben :P

Pironyának hatalmas cuppanos pusszancsot küldök :P És nagyon büszkék vagyunk Rá, és ne nagyon keseregjen, hogy Rákocska lett :P Hisz úgy is a baba dönti el, hogy mikor és hova szülessen. Ebbe beleszólásunk nincs :P Tiszteletben kell tartanunk :wink:
bluebox

SZILVI MERRE VAGY???????????????????? CSAK NEM????????????????????????????????? :P :twisted:
bluebox

Kedves Attila Köszönyjük a szüléstörténetet...tényleg nagyon szép volt...a képet a végéről én nagyon hiányolom de sebaj :wink:
Majd pótlólag :lol:
Akkor mekkora is a kis Csongor...mert tegnap 4300gr-volt ma 3400 :P Végülis mind két súly nagyon szép....
Ésa legfontosabb :GRATULÁLOK NEKTEK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNOK!!!
Vendég

Szia Bari!
Mi újság Veletek?
bluebox

Jó reggelt!

Márti: Még nem sajna!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Bari: én is meglepődtem, most direkt megnéztem a telóm, és nekem Pironya 4300 gr-ot küldött! :roll: De az a lényeg, hogy egészséges!!!!!
bszilvi25

Wvikkáról, Szilváékról?????? Semmi hírünk???????
CSajszik, merre vagytok????? :shock: :shock:

Csiri: megjött már az Anyaságid??????????
bluebox

No tartok egy pici szünetet, kicsi fiam ébredezik. Addig is írjatok :wink:
bluebox

Gigi: majd dobsz egy frissebb táblát??
Már lassan csak én vagyok, aki még nem babázik.
Akik még szoktak írni, Babuli van elöttem, de ő is ma vagy holnap már babázhat.
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?