A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Kép

Az enyém ilyen.

Kép
flóra 11

bocs Tancsu, de ezen egy jót nevettem, ahogy leirtad :oops: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Tancsu, ne haragudj, de annyira aranyos a történeted, hogy muszáj nevetnem rajta. Bocsika. :lol:

Kép
flóra 11

Akkor már ketten vagyunk. :lol:

Kép
flóra 11

Semmi baj...
Már én is nevetek rajta menniyre hülye vagyok!!!

Amúgy Timi,Te nem érzed magadon a kismamaság melléhatását?
Én komolyan mondom hülyülök el lassan!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem sony ericson Z310i van....

Kép

Kép[/
tancsu

Közben pakolászok is. Hogy haladjak a munkával.

Kép
flóra 11

Én meg azt a k***** kosarat kib***tam a kilépőre!!!!
Most csepeg a viz belőlle...
Majd tuti jön az alsó szomszéd hogy mit csinálok... :wink:
Maximum kilógatom Őt is a fülénél fogva!!!! :P

Kép

Kép[/
tancsu

Megnéztem,ez nyithatós.
A Bálintnak van hasonló.
W710i

Kép
flóra 11

Benó...

Gondolom majd Te is szétröhögöd magad a sztorimon...:)
Ne ezek után gondold meg kit hivsz Istennőnek!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Igen,nyithatós...
Ez volt az álmom és amikor tavaly vettünk a párommal egyszerre,akkor mind a kettőnknek ilyen lett...
Csak a csengőhang más,amúgy mindig összekeverjük...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Nálunk a felső szomszéd rendszeresen a korlátra teregeti a nagyobb dolgokatés csepeg le a9-dikről egészen a földszintig.És még büdös is,mert nem tudom,mi a francban mossa. :evil:

Kép
flóra 11

Nekem mindig nyithatós telcsim voltés imádtam őket. Most nem tudom,miért ilyet választottam,de ezt is szeretem.

Kép
flóra 11

Én azért alátettem egy nagy kőtörlőrongyot,de a nap csúcspontja az lenne,ha az alsó szomszéd is megjelenne itt...
Ugyanis ő a közösképviselő...
Meg vagyok vele áldva!!!

Amikor tavaly beköltöztünk,felcipekedtünk,bnőm férje elkezdte a fogas felfúrni az előszobában...
Hát a fúró még nem ért a falhoz,de ő már az ajtóban állt,hogy milyen átalakitást végzünk, mert neki mindenről tudnia kell ami a bérhézban történik!!!

Én meg mondtam hogy majd aláirást gyüjtök,hogy a szomszédok megengedik e hogy fogasom legyen az előszobában!!!

Totál lüke egy nő.... :P :P :P :P :P

Kép

Kép[/
tancsu

én még egyenlöre nem hülyülök! :wink: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na, akkor megint egy közös dolog, ami összeköt bennünket. Nekem a közvetlen szomszédom a közös képviselő, aki ma itt volt kávén. Én is úgy vagyok vele, hogy egy lökött nő, de inkább jóban vagyok vele. :D

Kép
flóra 11

Lehet majd a 30. hét után Timi!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Én is igy vagyok vele,de néha az agyamra megy!!

Bezzeg ami fontos azt nem intézi el!!!

Pár hete kiégett a villany...Többször lett neki szólva..
A végén a párom cserélte ki!!!
Nem nagy dolog,de akkor ő minek van???

Kép

Kép[/
tancsu

Ez nálunkis így van Tancsu. Az én folyosómon 2 éve nem műxik a kapcsoló. Mindig sötétben tapogatózom. :evil:

Egyébként szerintem egyiktek sem hülyül. :wink:

Kép
flóra 11

Olvastátok azt a cikket,amit az előbb kőldtem? Nagyon szívszorító. Bár titeket épp nem érint.

Kép
flóra 11

Na van a spajzban kb 50 db szatyor,amit egy ideje már csak begyürögetek a többi szatyorba...
Most menek és kiválogatom,összehajtogatom őket...
Hátha ezt a munkámat megússza épen a telefonom!!!! :wink: :wink: :wink:

Este benézek,jók legyetek..

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

bocsi lányok, nekem is mennem kell.
Sanyi hivott, hogy menjek fel anyuékhoz megkérdezni meg-e hozták a kacsákat. este megpróbálok jönni és vissza is kellene olvasnom is. ha nem tudok, akkor majd holnap jelentkezem!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, hát nem feküdnöd kell? Nem játék ez, komolyan.

Kép
flóra 11

Sül a fasírt, krupli fő. Még a spenótot kell megcsinálnom.

Kép
flóra 11

Már a spenót is fő.

Kép
flóra 11

A fasírt még sül, a többi kaja kész.

Kép
flóra 11

Kopp, kopp. :D

KépKép
benó

Oké, akkor visszaolvasok.

KépKép
benó

Még csak ezt az oldalt olvastam:

Tancsu, kíváncsi vagyok a sztoridra, de te nem vagy hülye, csak akkor, amikor mész összehajtogatni a szatyrokat! Vizet merni a Dunából jössz kiskanállal? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ugye, nem bántottalak meg? De mi a túrónak! :shock: Tudom, én meg a másik véglet... :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon sokat tevékenykedsz, nem? Hogy állsz a Suttogóval?

Timi, feküdj, ne kacsázzál! Milyen kacsa?

Flóra, látom, csak fognak tudni enni azok a fiúk! :D :D :D :D

KépKép
benó

Na, elolvastam a sztorit! Hát, bevallom, röhögtem, de nem ígérem, hogy én ilyet nem fogok csinálni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az a lényeg, hogy nem volt semmi baj, akkor pont nem kellett, és majd kiszárad, Flóra anyu is megmondta.... :D :D :D :D :D :D :D :D Úgyhogy nincs semmi baj!
Én nem meséltem még nektek, amikor egyik du. (tavaly, talán) a kocsiban hagytam (nem tudtam róla) a telefonomat és a lakáskulcsomat, és másnap reggel a Gy. ment dolgozni, és mindig bezárja maga után az ajtót, és én is utána mentem volna suliba, és látom, hogy nincs lakáskulcsom. Ó, jaj, biztos a kocsiban van. Aztán kerestem a telefonom. Az se volt meg. Most mit csináljak? Még a szomszédnak se tudok szólni (tényleg, te esetleg a szomszédnak tudsz szólni, ha baj van, hm?). És nem volt más választásom, kiugrottam az ablakon (földszint, de azért filóztam rajta egy ideig, hogy maradjak-e inkább otthon :D :D :D :D ) a játszótérre. A tanár néni..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ennyi. (Utána a kocsiból kivettem a lakáskulcsot, visszamentem és becsuktam az ablakot. Jó kislány.)

KépKép
benó

Flóráék biztos a rendezvényen.
Na, de valaki azért jöhetne! :D

KépKép
benó

Elmegyek fürdeni.

KépKép
benó

Cupp Benó...

A szemközti szomszéd néni ma nem volt itthon, az oldalsó szomszédasszony kórházban,a szinten lévő negyedik lakás pedig üres....
A lépcsőházban meg már annyi az idegen,hogy azt sem tudom ki köszön néha!!!

Igy én egyedül uralom mostanában az egész felső szintet!!! :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Na a Te sztorid sem semmi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt hiszem kezet foghatunk... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Ügyi vagy a főzéssel Flóra..:)

Tényleg én is remélem hogy már a vásárban vagy és kikapcsolódol éppen...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Timi!!!!!

Hova mész már?????

Nem arról volt szó hogy szigorúúúúú fekvés?????????????????

Kép

Kép[/
tancsu

Átnézek a szeptemberiekhez,megnézem mi törént velük mostanában...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Szia, Tancsu, a fürdés közben férfias lett a net.
Sajnálom, hogy nincs szomszéd, akire lehetne számítani....
Reméljük, most már kihúzod ezzel a telefonnal is, vagy pont otthon lesz a párod, amikor eljön az idő.....
Nézelődjél nyugodtan, én megyek a Gy.-hoz.

Jó éjt mindenkinek és szép álmokat! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Látom Benó közben Te is eltüntél...

Na majd akkor holnap...:)
Elvonulok aludni!!!

Szép álmokat...

Cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Ezt összehoztuk...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na akkor majd holnap...

Szióka...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Hellóka!

Bejöttem a vásárból. Ilyen korán,de csak azért,mert a F. holnap is 4-kor kel,meg azért,mert unokatesómék is siettek haza.

Kép
flóra 11

Szóval, megfőztem,kitakarítottam,megjött a F., vacsizott és már itt is voltak az unokatesómék. Akkor kimentünk a vásárba, nézelődtünk kicsit, de én majd holnap kimegyek és alaposan körülnézek,mert most már rakodtak össze az árusok. Hivatalosan naponta 6-ig árulnak,de még 7-kor is azért van néhány sátor, vagyis elég sok. De holnap mind ott lesz megint. Aztán ettek pecsenyét,én nem. Jókat dumálgattunk, nevettünk. Megnéztük a veterán autók bemutatóját. Cuki autók voltak. Aztán ittunk sört. Hú,nagyon rég ittam már.
Majd feljöttünk hozzánk,ittunk egy kávét és közben nagyon sokat beszélgettünk. Jó volt.

A fiúk még mindig kint vannak,szerintem csak hajnalban jönnek be. Tömve volt emberekkel egyébként a vásár és ez így is lesz. Úgy 2-3 körül suoktak szétoszlani. Én minden évben szintén kint szoktam lenni legalább 1-2-ig, szemmel tartottam a fiúkat. Na,de már nagyok,tudnak magukra vigyázni. :wink:

Kép
flóra 11

Holnap reggel jövök.

Mindenkinek szép álmokat!

Kép
flóra 11

Jó reggelt mindenkinek!

Kép
muzsuzska

Flóra! Elolvastam a történetet! Én már megbolondultam volna! De nem adta fel!

Kép
muzsuzska

Tancsu, egyforma telefonunk van! Remélem kiszáradt és használható!
Tudod, nagyon csodállak! Ekkora pocival, hogy van ennyi energiád, ennyit dolgozni! :D :D :D

Timi! Maradj nyugton pár hétig!

Flóra, örülök hogy kicsit kikapcsolódtál a vásárban, ma folytathatod!

Nekünk a felső szomszéd a közös képviselő! Mint a tank úgy dübörögnek a lakásban, és rohadt kopogós cipőt hord! Mindig mindent leejtenek ,én meg frászt kapok! :evil:

Kép
muzsuzska

Tegnap délután szundiztam egyet, de utána nem tudtam magamhoz térni, Fájt a derekam, szurkálnak a petefészkeim, dagadnak a cicijeim. Rohadt melegem volt! Szarul voltam!
Jó lenne ha megjönne mert nagyon szar így! Hogy kezdjem stimulálni magam, ha nincs pirim se? Hülye hormonok! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Ma kéne sütnöm egy tortát mert holnap jön Pestről párom apja, szülinapot köszönteni. Gesztenyetorta kilőve, mert tavaly is az volt,meg húsvétkor, meg karácsonykor is.
Lehet hogy csokitorta lesz!

Kép
muzsuzska

Felhívtam az anyukámat, ma buliebédet főz . Apám ma tartja a névnapját a kollégáinak. Szegény anyám mindig fél amikor 20 emberre főznie kell, felajánlottam a segítségemet és elfogadta! Ez csoda,mert mindig mindent egyedül akar csinálni és csak az a jó amit ő csinál! 9re megyek hozzá. Vaddisznó pörkölt és rétes lesz a menü.

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?