A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Továbbá:

ezekről a babákról képtelenség rossz képeket csinálni, mert mindannyian annyira aranyosak.
Kicsidodiék boxolós képeivel nem csak toronymagasan lehetne babaszépségversenyt nyerni, de még a sportszergyártók is lecsapnának rá szerintem. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Választ nem kaptam, de ne haragudjatok, egész egyszerűen nem bírok magammal :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :

Ez Peruggiaban készült:

Kép

Ezek pedig horvátországiak:

Kép

Kép

(Utóbbin jókat szoktak mosolyogni, mondván vicces, pedig szerintem nem az. :roll: :roll: :roll: )

Ezek még régi, félautomata géppel készültek, papíron lettek előhívva. A kész képeket természetesen mindig szépen belerendezgettem egy albumba - szigorúan egymást követő sorrendben úgy, ahogy a negatívon is követték egymást. Sorszámot is kaptak és az is rákerült a hátukra, hogy hol készültek. Ez is nevezhet a rigolyák közé? :roll: :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.11 16:29-kor.

Kép
Kép
200907?

Bond :

Húúú, de jó lehetett az a hétvége, de akkor most hétköznap vetted igénybe vagy én néztem be a dolgokat ?

Meg akartam nézni azt a hotelt, hogy megmutassam enyémapának mit kellene kapnom szülinapomra így utólag, merthogy júl 14.-én született Zsombi nekem meg 16.-án volt a szülinapom, úgyhogy a kórházban töltöttem. Na jó persze úgy éltem meg, hogy Zsombit kaptam szülinapomra, de meg lehetne spékelni egy ilyen hétvégével :roll: :roll: :roll: nem tiltakoznék :oops: :oops: :oops:

Na szóval linkeld be lééégyszi haddnézzemmegmostazonnal. :wink:

Dodi :

Szerintem Újpest nem a legjobb talihelynek, részben nem is szeretem, részben nem is ismerem, részben meg nem túlságosan zöldövezeti. A Normafa tény , hogy nincs közel, de annál csak a Városliget lenne jobb. Oda Boo még az ebet is hozhatná :wink:

Kép
ikoka7

ikoka7! :)

Sajnos, nincsen linkjük. :(

Kép
Kép
200907?

Bond:pisiszagu gyerekem nyaltam tisztara.....ugy telenyomta a pelust...csak ugy feszult rajta.....vartam a kepeket.......jok nagyon!Az elso engem Portoi latogatasomra emlekeztet....nagyon hasonlo az epitkezesuk.Tudnek ott elni!
Na ez az arnyekos....mi is rengeteg ilyet keszitunk...!Jo jatek!
Ja es legalabb latni a sziluettedet :wink: 8) :lol: :lol: :lol: !

A talalkozon fenykepeztek is???Jo lenne latni titeket egyutt is....de gondolom Bond akkor sem lesz lathato :lol:
Vagy egy baba-csoportkep... :roll: :wink: ?

Kép
Kép
ancsurti

Nem azertmosolyognak mert olyan mintha szarnyad volna a kepen?

Kép
Kép
ancsurti

En sajnos nem megyek ugye,de volna egy javaslatom....ugy tudom a Kopaszi-gatat rendbe hoztak,csodas lett!Es van ott fedett etterem szeruseg is(kerthelyseg)...zold is,jo a levego,es azt hiszem van fedett resze is....
Na?Ismeri valaki?Regen nagyon szerettem oda jarni.....
Jo kis talalka hely....a kesobbiekben pedig majd ha nagyobbak a gyerekek,lehet ott jatszoterezni....

Bocs hogy belekotyogok...de ugy resztvennek.......

Kép
Kép
ancsurti

Mai hasznos olvasmány (mindenhonnan én folyok :oops: :oops: )
http://www.babazo.hu/apa/20090725-szulok-parkapcsolat.html

Kép
Kép
200907?

Bond: Tök jók lettek a képek, nekem nagyon tetszenek, ja és egyetértve Ancsurtival feltétlenül csináljatok képeket :lol: :lol: :lol: !!!!! Nem baj folydogálj csak , úgyis hiányoltunk már :roll: :lol: :lol: :lol: !!!!
marietta1982

ancsurti! :)

Kb. olyan színű lila lámpához, mint amilyen színe itt van a hivatkozásoknak rákattintás után milyen szín illik? :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Attol fugg mirol van szo....de szerintem a finom kremes vanilia,illetve a lila arnyalatai,de meg a zoldnek a melegebb arnyalatat is siman el tudom kepzelni...pont lila-zold egyik ismerosomeknel a gyerekszoba....nem tudtam elkepzelni hirtelen,de tenyleg szuper!!!

Kép
Kép
ancsurti

Marietta, Bond!

Nagyon köszönjük a bókokat (most nem csak a tejtől dagad a keblem :lol: ) 8) :D :D :D !
Bár sosem voltam híve a "kiteszemagyereketakirakatba"-dolognak, de szó, mi szó megfordult a fejemben, hogy indítani kéne a bébit szépségversenyen :oops: . Sőt, még a fimszerepen is elgondolkodtam, amit Tabati felrakott :wink: . Mert gondoljatok csak bele: azért pár év múlva vicces lenne mutatni neki, hogy "nézd csak kisfiam, 8 hetesen már filben szerepeltél" 8) :lol: :lol: .... És tényleg mindenki gyönyörködik benne 8) .

Bond!

Én is akarok oda menniiiii!!!!!!!!!!!! A sz@r idő miatt vlsz. Horvátországból wellness-hétvége lesz, szóval ha már úgyis Ikokát is érdekli, megírhatnád mindez mennyibe került, meg ilyeneket.... :roll: :wink: .

Kövezzetek meg, de a Westend nekem is eszembe jutott, vagyis előbb a Duna plaza, az aulája miatt, de a Westend jobb a tetőterasz miatt :wink: . A Városliget is szupi lenne, de ott be lehet valahová menni 8-10 babakocsival és visító bébikkel? Mert ezzel bizony számolnunk kell!
Én újpesten a Horváth cukira gondoltam, mert van játszóháza (meg fini sütije :oops: :lol: ), ott tűrik a gyerekzsivalyt, de nem ingyenes sajnos :? .

NAgyon jók a képek, tényleg ügyi vagy :wink:

Ajh, tökre csalódott vagyok :? . Jön ma ki anyu, így Ricsivel lenne egy szabad esténk. Mondta,hogy találjak ki valamit :wink: . Erre én kinéztem egy filmet (Végső állomás 3D - az előzőek tetszettek, és még sose láttunk 3D-t), beizzítottam a barátokat, foglaltam jegyet... Hívom a Ricsit (előtte nem volt elérhető, robogózott), mondom újjongva a fejleményeket, erre ő:
-Ja, neeeem, az engem nem érdekel!
- Jó, akkor szia :evil: :evil: :evil: .
Szóval vlsz. ennyit a moziról :evil: . Bazzeg én hetek óta ki nem tettem a lábam, végre mehetnék valahová, ki nem sz@rja le, hogy őt ez nem érdekli. Hát, b@szki, még ha egy taknyos csajfilmet szeretnék megnézni, akkor is megtehetné, hogy eljön a kedvemért hagyörüljönakishülye-alapon, de neeeem, tojik a fejemre :evil: :( :( . Holnapmeg őfelsége EVO-találkozóra megy, és jön, amikor jön.... :?
Remélem esni fog :twisted: :twisted: :lol: :lol: . (bár akkor elvileg nem is megy :roll: :arrow: Essen-essen-essen :lol: !!!!)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Evo találkozó! :D :D :D :D :D
Apa a múlt héten ralli versenyen volt valahol az Isten háta mögött, és este fél 10-re ért haza. Picit nehezteltem is magamban, hogy legalább a fürdésre hazaérhetett volna.
Én azt hittem, hogy az autó mániát majd kinővi (23 éves korunk óta együtt vagyunk, tehát jó rég reménykedek), de ezt nem lehet kinőni. Szabad perceit és forintjait a BMW-jére költi a mai napig. Ápolgatja, becézgeti.

Tali:
Csibe és Dodi nem tudja, hogy hogy kell menni a Normafához. Én sem tudom, és én Budán 1 perc alatt eltévedek.
Ikoka!
Ugye Te tudod, hogy kell menni????? :roll: :roll: :roll:
Ha nem, akkor jöjjön már még valaki Újpestre, mert nem fogunk odatalálni... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond!
Jajj de nagyon jó lehetett Nektek!!!
Csokimasszázs: engem nem versz át, olyan állati keserű, hogy az ember örül, ha nem jut a szájába! :D :D

Esőnap mindenképpen kéne szerintem. Nem tudom, hogy más gyereke hogy viseli, de az enyém utálja, ha megáll a babakocsi, autó, egyéb mozgó dolog. Azonnal üvölt. Namármost, ha nem alszik és mi beülünk valahová, akkor tuti üvöltés lesz. :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

kicsidodi! :)

Én sem szeretem a baba szépségversenyeket (bocs attól, aki viszont igen, sőt még indítaná is :oops: :oops: ), de ez most tényleg az az ominózus kivétel. :wink:

Árat nem tudok mondani.

Köszi. :oops:
Igazság szerint rájöttem, hogy most jól kiszúrtam magammal mert rám törtek az emlékek, elkezdett viszketni a fönyőgépem és már mennék is repülőjegyet venni - akárhová. :roll: :roll: :roll:

Lomtalanítás közben találtak apáék egy lila burájú "tányér lámpát", amolyan régifajta, aranybojtosat, a tányér alján diszkrét, finom arany díszitéssel. A bojtokról lemondanék, de a lápicsku megmozgatotta a fantáziámat. :roll: :roll:
A hallba gondoltam, ami kicsi, így nemigazán tudja betölteni a funkcióját, így leginkább csak tárolunk benne dolgokat.
Aber a nappalit nagyon világos zöldalma, a gyerekszobát pedig szintén nagy világos - majdnem fehér- citromsárgára szeretném.

Kép
Kép
200907?

Dodi:Apa reagalas- :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
ancsurti

katy76! :)

Ha azt mondom, hogy én nagyon szeretem az étcsokit - most is 8 tábla van itthon :oops: :oops: :oops: -, akkor is lebuktam? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

De van a ligetben beulos hely!!!!
A Szecheny-kert!!!!!Es meg fedett nagy terasza is van!!!!A furdo mellett van :wink:

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo:Na akkor bizom Benned hogy jo kis kepekkel szolgalsz majd a talirol :wink: !
Gyereked jol nyomja(mar bocs,de itt rohogok) :lol: :lol: :lol: :lol:
Erthetetlen miert muveli ezt a szopizassal...en gyerekem a cumisuveget nem akarta elfogadni most,mikor ugye fejnem kellett a bal cickomat...oklendezett,kitolta a nyelvevel.....igyekeztem beetetni,lenyugtatni mindig a jo csoccsel,aztan johetett az uveg 8) !

A Normafahoz nem a Mechwart-ternel kell felmenni???Az a Margit korutrol nyilik jobbra fel... :roll: :roll: :roll: Bar en mindig BKV-ztam,bringaztam...nincs se jogsim,se kocsim....vagy a Moszkva ter remlik meg,mintha egy darabig a fogaskerekut kene kovetni....

Itt agyalok Torontoban.... :? :roll: :lol: :lol: :lol: annyira lazban vagyok miattatok!!!

Ja gyerekem ma "szinte" mintagyerek,ezert erek igy ra! 8)
(most szopizik :oops: :oops: :oops: az olemben)
Vegre rajottem hogyan kell hasznalni ezt az orias-kukac szopisparnamat!!!!Eppen ideje volt igy masfel honap utan....

Kép
Kép
ancsurti

Boo:najovanmaaaaaa,de eso esetere igazan jo megoldas lehet....es nem is kicsi a terasza...

Jo lenne ha ilyen egyszeru volna....vagy a seprunyelemre pattanhatnek....

Jovo nyarra tervezzuk a hazalatogatast,persze ez csak ugy johet letre,ha meglesz vegre a papirom...addig nem mehetek semerre sem,mert nem engednek vissza :evil: :evil: :evil: Baromira parazok mar igy is...januarban lesz 2 eve hogy elinditottuka kerelmet....brrrrr...hogy ezek hogy raernek.....

Kép
Kép
ancsurti

boo! :)

Én sem voltam még wellness hétvégén.

Mi is visszük a gyerekeinket, de te aztán semmiképpen ne hagyd otthon Miront! Ugyanis egyöntetűen fogjuk alaposan szemügyre venni a szoptatási technikátokat és majd jól megmondjuk a tutit! :twisted: :twisted: :twisted: :? :? :?

(Ma reggel én is tocsogtam a tejben, néztem is rendesen, hogy mi van. Tulajdonképpen erre ébredtem fel igazán. Semmi extra nem volt, csak az a hülye melltartó betét mászott el :? )

Én egy szóval sem nyavalyogtam, hogy nem tudok fényképezni. 8) Én azt mondtam, hogy az én digitális gépemmel nem lehet olyan jó sorozat képeket csinálni, mint a tieddel. Ez lehet, hogy fanibb, de igazi fotókat most is inkább a félautomatával csinálnék. :roll:
(Tarsoelipszilon :wink: :lol: :lol: :lol: ) Amúgy én nem ott tartom, hanem albumokban. Most tényleg vegyem elő mindet...? :roll: :roll: :lol: :lol:

Ne mondjátok, hogy senki nem tudja, hogy hol vana Normafa vagy hogyan kell odáig elvergődni!? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Télen mindenki itt szánkózik vagy síel, mivel ez az egyetlen ilyen hely a városban. :roll:
Mindegy. A lényeg, hogy ha láttok valakit szánkóval vagy síléccel, akkor feltétlenül kövessétek! :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

A Mechwartól is lehet nyomulni, csak úgy kerülő. Bár kisebb, mintha először Szegednek indulnánk. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A Moszkva térről lehet felmenni busszal, de lehet fogaskerekűvel is illetve a Libegővel a János-hegyre és onnan átgyalogolni. De játszik még a Gyermekvasút is :wink:
Más egyébbel szolgálhatok még...? :roll: :roll: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Egyébként meg: http://www.normafa.hu/ :wink:
(Kéretik különösen nagy figyelmet szentelni a nevének az eredetére, ha már csibe83 nem végezte el a "házi feladatát". :? :lol: :lol: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.09.11 19:20-kor.

Kép
Kép
200907?

Bond:Te nagyon hulye vagy ma(is)!!!! :arrow: szanko...A wellness leirasodon is gurultam a rohogestol!!!!
En is csodalkozok am hogy ennyien ennyire regen voltak ott...gyonyoru hely....(en csak azert nem tudom az utat,mert fogaskerekuztem,uttoro-vasutaztam odaig,vagy bicajoztam :oops: )

Kép
Kép
ancsurti

Hmmmm...hmmmm...lehet hogy igazad van..sot biztos...Apaval akkorat turaztunk ket eve,mikor az eskuvonk utan tartottunk egy kis erdei kirandulast arrafele(ez a visszautazasa elotti hetvege volt :cry: ,es o akkor mar 7 eve itt elt,hianyzott neki a magyar termeszet jaras!!!Volt libego,kisvasut,kirandulas,Janoshegyi kilatozas.......(2 napja volt a hazassagi evfordulonk)

Kép
Kép
ancsurti

Úttörő vasúúúút???? Miről beszélsz, némber? Hát téged is a paleontológusok ástak elő??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

:lol: :lol: :lol: na kesz vagyok mara...ottfelejtettek Normafat.....az artezi forras vizeben..... :lol: :lol: :lol: ezt nem hiszem el.....meg szerencse hogy meloztak az odaszallitasan....aztan senkinek nem tunt fel kesobb mi a f@szt keres ott szegeny fatorzs,ami egy kulonleges fatorzs......na szep!

Kép
Kép
ancsurti

Ezt meg kell neznem majd...nem is tudtam hogy ott "orzik" Normafat....

Koszi Bond az infot!Mennyit lehet itt tanulni....

Kép
Kép
ancsurti

Mivel ünnepeltétek, ha nem vagyok InDiszkRét? :lol: :lol: :lol:

(Ja, még a szárnyaimra visszatérve: ÉN Bond vagyok, Charlie-nak vannak angyalai. :roll: :lol: :lol: :lol: )

sillia nálam is a hiányzók között szerepel. :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Semmivel :cry: :? :? ...nekem eselyem fozni max.hetvegen van,mikor apa itthon van.....elmenni nem tudunk hetkozben sehova.....vihanc se volt(orulunk ha picit tudunk aludni)....Megajandekoztuk magunkat egy gyumolcs centrifugaval :roll: :oops: ...Majd kesobb unneplunk...jovore :wink:

Kép
Kép
ancsurti

boo! :)

"Haj, köröm lenőve, lábam szőrös, szemöldököm mint Brezsnyevé, kis fókazsír a pocinál, alsófertájjal kubáig simán eljutok akkor a koffer, és fehér vagyok,mint a fal, karikás szemekkel megspékelve"
Haj :arrow: fodrász. Vész esetén gumizd össze és csók.
Köröm: :arrow: gyorsan le lehet vágni. Ha nincs időd, akkor tövig, az a legyszerűbb. :roll:
Szemöldök :arrow: pillanatok alatt kitéphető. (Csókolni is olyan jól tudsz? :wink: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Fehér bőr, olimpiai ötkarikás szemek :arrow: alapozó
Így már parti képes vagy egy tali erejéig, a zsír meg majd lemegy. :wink:

kicsidod! :)

Kislány mély dekoltázs stírölése az esküvőn: :shock: :shock: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Legalább késsel nem kergettétek egymást. Márt az is valami... :roll: :lol: :lol:

5 napja elkezdett hullani a hajam. :(

Újra ARC kiállítás! :!: :idea:
http://www.arcmagazin.hu/hirek

Kép
Kép
200907?

Vegre sikeresen lenyestem Kuglifej kormeit!!!Hurraa!!!Azt hittem sosem sikerulhet...edesen aludt az olemben,meg at is tudtam forditani,hogy mindket keze sorrakeruljon...Nagyon orulok most!!!Tisztara jo nap ez a mai...
(es telerotyogtatta gatyojat kozben :wink: :lol: :lol: itt durrogtatott....)

Kép
Kép
ancsurti

Lányok!! Most mondjátok meg mi lehet ez: fürcsi után megetettem Lilit,bealudt a szopi végére,de ahogy letettem az ágyába,egyből kipattant a szeme,azóta itt ordít. Most hagyom,meddig bírja,de attól tartok még elég sokáig,ha hagynám. Én nem értem ezt,eddig ezzel nem volt gond,most meg kb. másfél hete ez a cirkusz megy minden áldott este. Teljesen tanácstalan vagyok,mert tegnap már kipróbáltuk,hogy adtunk neki pótlást,hátha éhes,de csak 20-at evett belőle és ugyanúgy ordít,tehát nem éhes volt.

Találka: én tudom hogy kell menni a Normafához,aki kocsival jön,megbeszélhetünk egy találkát valahol pl. Bach csomópont és onnan felvezetlek titeket szivesen. BKV-val sajnos nem tudom. Már ha még ott találkozunk.

KépKép
KépKép
nyuszi81

[quote="tabati"]
írta:
tabatiIkoka!

Az óvszer melyik kategóriába tartozik nálad? :shock: Csak mert mi mindig csak azzal védekezünk szopitól függetlenül, és gondolkodtam, hogy vajon ez neked morbid lehet, vagy vicces... :roll: :lol:

Hát, ami azt illeti van ilyen is és olyan is. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kismama vitamint már én is akartam kérdezni, mert én még mindig szedem naponta az Elevitet.

Kép
Kép
200907?

Normafa : hát nem ajánlgatnám senkinek, hogy elviszem, ha bemme lenne a pakliban az eltévedés veszélye. ( amúgy nekem is van Gizim=gps ), de szerintem megoldom

:wink: :wink: :wink:

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Sajnos visszaolvasni nem nagyon tudtam,de a képeket megnéztem és NAGYON JÓÓÓK!!

Párat feldobnék én is :)
Csiiibééész :wink:
Kép
Ma ilyeneket láttam
Kép
Kép
Kép
Kép

Mi ma vagyunk évfordulósak. 16 éve együtt :)
Vendég

Ha már nem lehet kapni hatszögletű járókát fából, akkor nem tudtok legalább sk csinálni? :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

Conversano:Nagy gratula Nektek!!!
Marcid tenyleg csibeszes!
De gyonyoruuuuuuuu!!!!Jesszusom!!!Ilyen szep paci letezik...milyen fajtajuak???
Ez hol volt?Elkepesztoen szepsegesek!!!

Bond:Nekem is megtfordult a fejemben a keszites....ki kene talanom,bar apa hiaba az epitoiparban dolgozik,nem egy barkacs-mester :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Hangi vidamkodik a hintajaban...dumal,rohogcsel....szetvagom mindjart......ugy imadom a kis szarhazit!!!!Egyre jobban elvan a vilagban,kezdi megszokni hogy idekint is vannak jo dolgok :wink: Csak el ne kiabaljam!!!!

Kép
Kép
ancsurti

[quote="boo"]
írta:
booMost jut eszembe: Norka Te hol vagy???

Itthon :lol:
Na, jó! a viccet félre téve: olvaslak benneteket, csak sajna nehéz rávenni magam, hogy írjak. :oops: De most a hiányolásra összeszedem magam.

Rólunk: Jól vagyunk, Jázmin már 5050gr és 57 cm. Nagyon sokat mosolyog és keveset sír. Megkapta az oltást, szerencsére semmi láz nem volt(pedig tudjátok, én tartottam tőle), voltunk Zalaegerszegen, 3 óra alatt értünk oda, kicsi lánykánk nagyon jól bírta az utat. (Moncsy! ne haragudj, de nem volt időnk, hogy meglátogassunk benneteket :( )

Bond! Irigy vagyok a wellness hétvége miatt! Én is már nagyon vágyok rá! Tervbe van véve az üdülési csekkem felhasználása, és valószínű mi a Kolpingba megyünk Alsópáhokra. Babaúszós hetet szeretnénk választani.

Boo!Nagyon szurkolok, hogy alakuljon a szopis téma nálatok!!! :)

Dodi!Sajnálom a mozis ügyet. Nálunk apa mondta múltkor, hogy neki jár a pókerparty szerda esténként. :shock: De, hogy én mit szeretnék az egy dolog. :evil: Na, megszerveztük a csajokkal, hogy 2 hét múlva pénteken este csajos buli. Megetetem Jázmint, aztán én lelécelek. Apa meg marad itthon! :)

Nyuszi! Próbáltad visszatenni cicire Lilit? Nálam bevált! Lehet nektek is segítene.

Ancsurti! Tök jó, hogy már nálatok is minden rendben, és Hanga kezdi felfedezni az élet szép oldalát! :D

Conversano! Marci nagyon édes!

Találka: Én majd a képekre vagyok kíváncsi, mert sajnos mi nem tudunk felutazni. Szurkolok, hogy jól sikerüljön!
Vendég

Ancsurti,Norka köszi!

Ancsurti
Fríz lovak. Tahiban volt ma a tenyészszeméjük. Nem mondom..csorgott a nyálam :)
Vendég

Visszaolvastam:

[quote="sillia"]T írta:silliaegnap voltam a 6 hetes kontrollon.
Azt mondta a doki, a sokszoros rossz citológiai eredmény miatt nem szabadna túl sokat várni a műtéttel. ...

... Azt beszéltük meg, hogy szept. 9-én bevisz egy főorvosi meghallgatásra és októberben meglesz a műtét.

Remélem, minnél jobb hírekkel jön vissza! :!:

concersano! :)

Az első egy hippi ló? :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="tabati"] írta:tabati
Óvszer nekünk nem illúzióromboló egyáltalán. Igen, ott van az éjjeliszekrényen, de ennyi erővel az is illúzióromboló, hogy le kell vetkőzni. Nyilván azt se úgy csinálja az ember, hogy "na, vetkőzz" :lol:

Ez igaz. Ma nár az megy a fiataloknál, hogy: "Teccől. Kő kóla vazzeg?" :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Norka!!!
De jo hogy megvagy!!!Es beneztel picit!
Szepen novogettek Ti is!Orulok hogy nem voltutohatasa a szurinak,es hogy ilyen jol birta Jazmin a hosszu utazast!!!
Harcols is ki rendesen a neked jaro lazitast!!! :wink: Engem kuldozget pasikam,de hiaba,nem sok eselyem van itt kiruccani...sehol senki :( ...aki volna,az nagyon elfoglalt,kisgyerek,gyerekekre vigyazas,igy o sem tud kimozdulni csak ugy.....neha atnezunk hozzajuk,de az nem ugyanaz....

En most vagyok egy fodraszolasra....sosem jarok fodraszhoz,mert en inteztem eddig,max.festettek baratnok,ha mar nem birtam egymagam...es most nem birom....Derekig er,hullamos mint a tenger,es rengeteg. :shock: :roll: Szeretnek egy ritkitast,fokozatos vagassal,mert most egyforma hosszu mindenhol.Orak alatt sem szarad mar meg,hajszaritozni utalok,es mindig ossze van fogva...ja es kandikalnak az osz hajszalak...meg joval szules elott volt festve....
Na ez az en nagy vagyam most....de hogyan magyarazom el a fodrasznak mit is akarok....kepet meg nem talatam almaim frizkojarol :roll:

Nyuszi:En mar irtam neked........errol...... :roll: :roll: :roll: Nem olvastad? :roll: :roll: :roll:

Bar nem segitseg nagyon....de nalunk is ez szokott lenni.Hogy miert,nem tudom meg most sem,es mint mar irtam nem is ez erdekel,mert mindent rendben talalunk....
Bealszik cicin,bufiztetes,hintaszekezes,es egyszercsak szem kipattan,es siras van...na jo,mostanaban azert mar inkabb gugyoges es vigyorgas,de hat akkor is.Nagynehezen altatjuk csak el.....tegnap is fel 11-re sikerult,es meg makogott sokaig az agyaban...
Az biztos,hogy bufi nelkul nem fektethetjuk le,mert akkor jon a siras tutira,akarmennyire is joizuen alszik a cickom mellett....vagy mar leteve....erre jottunk ra....es ha nagysokara sem megy az alvas,en meg cicire teszem,mint ahogy Norka is irta,es akkor elalszik...persze akkor mar csak komfort szopi van,cicizgetes,anya melege,illata....
De sokat kuzdunk ezzel.....eddig sehol nem kaptunk jobb tanacsot,mint ahogy probalkozunk mindenfelevel....na ezert nem alszunk mi sokat...es aztan ugye jonnek az ejjeli etetesek.....
Ma megint jo ejszakank volt,Maki csak 4-kor kelt enni,aztan pedig 1/2 8-kor....megtarthatna jo szokasat!!!Csak mire igy en is agyba kerulok.....na mindegy,nem lehet minden tokeletes......

Kép
Kép
ancsurti

[quote="boo"] írta:booTi ezzel védekeztek, akkor megkérdezem már, hogy hogyan tudjátok úgy feltenni, hogy ne szkítsa meg a folyamatot? (már ha nem vagyok indiszkrét :oops: ) ha igen, akkor ne válaszolj 8)
én amikor használtam, akkor csupaszon indítottunk, és csak a legvégén tettük fel, de az úgy megtöri lendületet :oops:
és engem tényleg irritál, hogy nem a bőrét érzem, hanem azt az izét

Faltörő kos állapotban pikk-pakk be lehet csomagolni. :wink:

Az izé helyett ízét olvastam... :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="ikoka7"]. írta:ikoka7.. számomra megállapítást nyert, hogy a legjobb fogamzást elősegítő módszer az óvszer. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nagyon örülök, hogy így alakult, mert ha terveztük volna, akkor biztos halogattuk volna még akár évekig is. Így pedig szerencsére van egy egészséges, gyönyörűséges babánk, akit mindketten nagyon szeretünk ... és persze egymást is.

Ugyanez nálunk: évekig fogamzásgátló, aztán váltottunk gumira, szintén évekig. Egyik alkalommal:
- Baj, ha most nem húzok?
- Nem.
Bingó :arrow: Manó
Folytatás: legyen egy második is. Jó. De egész egyszerűen nem találtunk alkalmat. Aztán egyszer sikerült, de utána megint jóideig semmi :arrow: Manci.
No comment...

Kép
Kép
200907?

Bond:szepen haladsz a visszaolvasassal :lol: :lol: :lol:
Hippi lo:mert trapezgatyas,hosszu seros???

Conversano:Koszi a valaszt!Nem mintha ertenek hozza,de legalabb ezt is tudom vegre!!! 8) Ha lo volnek,ilyen volnek!!! :wink: Akkor biztos rengeteg gyonyoruseget lathattal ha tenyeszszemle volt!
Imadtam lovakat rajzolni regen.....(sajnos csak kep alapjan....)
Annyira tokeletesek tudnak lenni!!!

Kép
Kép
ancsurti

kicsidodi! :)

Nyugi! Egy 2 hónapos gyereket csak akkor lehet elrontani, ha valami nagy trauma éri ilyenkor, ami az egész életére kihat!

hendegabi, gabi1, merion! :)

Gyógyulás, gyógyulás és gyógyulás ezerrel! :!: :!: :!: :wink:

marietta1982! :)

De jó, hogy Dominak ennyire javul az állapota! :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Már csak a joint hiányzik a szájából. :lol: :lol: :lol:

(Szokta valaki nézni a Comedy Central-on a Fry & Laurie-t?)

Kép
Kép
200907?

Megtekerem :wink: :wink: 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?