Normaflore: én azt hittem azt csak akkor kell adni, ha valamilyen antibiotikumot szednek

de mindig tanul az ember
Banika: nagyon rendes dokitok van tényleg

honnan szerezted? körzetis vagy választottad? A mi körzetisünk egy nagy kalap sz.... se ér, és mivel egy körzetis van túlnyomó részt mindenki 12 km-el arrébb hordja a gyerekét választott dokikhoz
Demoniq: a mi dokink is rendel minden nap, de felváltva de vagy du. Tegnap mire lebetegedett Kinga már véget is ért a rendelés
Juci: a linkedbe minden nap írogassál bele

nagyon szupi
Anny: sajnálom hogy így jártál a kocsival, tényleg jól néz ki, de mint írtam tegnap nekem az is macera mikor a kocsiba kell beemelni, úgyhogy csodálkoztam hogy Te azzal a kezedben akartál lépcsőzni

nekünk van már, úgyhogy részemről nincs bolt
Maryska: mi narancssárgában nyomjuk Hévízen

Örülök hogy DokiApu mindent rendben talált nálad. Lassan már szaladhatsz is ha így folytatod.
Köszönöm a lázcsillapítós, gyógyulós üziket! Most van oda a drágám a dokinál apával, merthogy én nem vezetek csak helyben a doki meg jó messze van, buszoztatni meg nem gondoltam
Fülbevalót ha jól emlékszem októberben tetettük be. Még nem piszkálják. Szerintem minél kisebb korban teszik be annál jobban megszokja és nem piszkálja. Később már egyből feltünik nekik az ékszer és ráhajtanak

Szóval ha nem kicsinek kapják akkor meg lehet hogy tényleg már csak akkor érdemes beletenni mikor már nagyobbak. Copfunk még nincs, úgyhogy nem is huzigálják egymásnak
Sajnálom a rosszalvókat

(ma mi is rosszul aludtunk)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2009.03.27 07:56-kor.