A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Szandra: biztos csak az időjárásváltozást érezte. Kinga betegsége mellé bónuszban megkaptam hogy Pepe napközben 2*15 percet aludt, a többi időben sírt meg evett meg kézben volt :twisted:
davandi

Any :P
Nekem veszettül tetszik az új kocsitok! Te mennyiért vetted, ha nem titok? Ez ennyire drága, mint a feltett linken? :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Szandra
Kaposvár :oops: :oops: :oops: :oops:

Andi
A normaflore az csecsemőkortól adható gyomor és bél problémáknál.
Tápszer helyett reggel este sinlac
Vendég

Szandra: 20-ért vettem + 3000 posta. :wink:

Képzeljétek, a normaflore-ról jutott eszembe, hogy unokatesómnak közölte a körzeti, hogy ezt mint egy táplálék kiegészítő adnia kell renszdszeresen a gyereknek :shock:
Vendég

Lányos anyukák: Nem kell valakinek 2 egyforma kiscipő? Bobbi shoes? 19-es, de sztem a lányoknak kicsi. Legalább is mire használnánk, kinövik az tuti. Nem volt rajtuk, csak a szobában párszor. 3000/2db-ért valakinek? Hm? A Hévízi útra gyűjtök :lol: :lol:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.26 20:08-kor.
Vendég

A tápszeres babáknál szerintem mindenképpen jó,mert az anyatej azért kicsit jobb bélflóra építő.De anyatejes gyereknek minek "táplálék kiegszítő"?

Szandra
Jót mosolyogtam ahogy Dokiapu kivette a légzésfigyut :lol: :lol: :lol:

Lili
Lapostévé falra :wink: Mi pont azért tetettük fel,mert féltem,hogy magukra rántják előbb vagy utóbb.

Sudokrém 125grammos 999ft.
Hipp tejpép még mindig 419ft
Vendég

Banika: Unokatesóm babája anyatejes. A doki meg se magyarázta, csak közölte, hogy kell...
Vendég

Anny: az tök jó ár :) és nagyon egyben van a képen :) színe is jó! milyen néven fut???
mi is szoktunk normafloreozni, havonta egy 20-ast kettőjüknek, mi dokink szerint is jót tesz beleknek :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Laúr fél8-kor bealudt az ágyon, annyira cuki! Tami meg csak nyöszörgött, azt hittem éhes még, de csak álmos volt :) Jót tett a levegő, délután voltunk lent egy órácskát, végre nem fújt a szél :)

babusok
Budapest

Melcsi: TAKO a márkanév.
Vendég

Nálunk pisimizéria van...Laúrnak kb. 3-4 hete kiderült, hogy colija van, kapott gyogyit de ma voltunk leletért és megint van fehérvérsejt a pisijében :( még néznek egy tenyésztést, de dokinéni azt mondja nem akar gyógyszert adni megint és a hasi uh-ja negatív volt, szóval valszleg irány a nefrológia...talán Tűzoltó utca...remélem kiderítik mi a baj...anyum azt mondja nekem is volt és öröklődhet is, ezt a dokinéni mondja...kislányoknál gyakori...mondjuk szerencse, hogy semmi tünete nincs :)

babusok
Budapest

babusok
Budapest

legalsó hirdetés Esprit :)

babusok
Budapest

Hű, Melcsi! Te aztán ontod itt a drágábbnál drágább kocsikat :lol:
Vendég

Hű, Melcsi! Te aztán ontod itt a drágábbnál drágább kocsikat :lol:

Pasi: Én már előtted elsütüttem, ezt a tartsuk Binyekéknél a nyári talit "poént" :lol: Átlósan olvasunk, aranyapám?? :lol: :lol:
Vendég

mariann! szepek a csajok de meg anyukad is :D amira meg milcsi mar nyelves puszit kuldenek egymasnak :roll: :roll:

babus! mi kb 5 hete lovetuk ki a fulet michellnek, volt pici siras, de azota semmi gond es o mindig hason alszik. koszi. jo szorakozast szombaton

anny! taxiskak :lol: :lol: :lol: jargany jol nez ki, en most szidom a fejem hogy nem esernyo a mienk

tonti! koszi, h&m be van kittys cucc

andi!hu jobbulast, a mi dokink minden nap rendel

petike! husvetra nem, de ha minden jol sikerul vagy 4-5 napra majus 1re :lol: :lol: meg nem dicsekedtem mert meg nem 100%

eszti! :cry: :cry: :cry:

banika! jo fej dokitok van

na enyem babak oklondoztek meg orditotak a kajatol, talan nem jo a foztom??? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Anny: csak keresgéltem összecsukhatót és véletlenül bukkantam ezekre...Amonré espritet szeretne :) hátha ez jobb állapotú... :wink:
Demoniq: köszi fülcsi infót, még agyalok, meg körülnézek hol lehet közelben :)

babusok
Budapest

Melcsi,
sajnálom Laúrt! Az a kaksijából került bele... :( , de ki lehet kúrálni.

Banika,
azt tényleg lehetne, de mi elfuserált család vagyunk, lakáskorszerűsítés mindig az utolsó, ha egyáltalán sor kerül rá. Tudod, nálunk apa mindig dolgozik...

Anny,
tényleg szuper a kocsi!

Ma voltunk játszóházban, zene totyogóknak foglalkozáson. Holnap Kisvakond kiállítás.

KépKép
lili73

Anny!
A Normaflore-t nem értem, hosszú távon befoghatja a hasukat...
És igen, Pasi átlósan olvas... :lol:

Melcsi!
Pasi lányának volt visszatérő húgyuti fertőzése, igaz, neki egy enyhe vesetágulat miatt, amit aztán ki is nőtt. Balumnak egyszer volt, nálunk az antibigyó megoldotta.

Babakocsi: a miénk Hauck, de fazonra-méretre ugyanaz, mint az Espirit egymás melleti esernyőkocsija. Csak jóval olcsóbban vettük.
vovanda

Lili, Vanda: hát remélem nem lesz komoly...nem is értem, hiszen soha nincs bekaksizva 2 percnél tovább :? lehet, hogy hajlamosabb az ilyesmire...de annak örülök, hogy uh-on nem találtak szervi bajt :) Mi is kaptunk antibigyót, akkor el is múlt...de úgy látszik visszajött :(
Lili: majd mesélj kisvakondról!
Anny: amúgy nem találtam olyan csinit és jó áron mint a Tiétek, nagyon ügyi vagy! :)

babusok
Budapest

Vanda: úgy látszik Laurák hugyosak :lol: :lol: de ha Ő is meggyógyult, akkor mi is fogunk :) :lol:

babusok
Budapest

anny: igen, átlósan olvasok....mert a tyukicáim a szemétdombomon annyit termelnek, hogy nem lehet rendesen végigolvasni, legalábbis ikrek mellett nem:-)
1szálpasi

Hú ,nagyon köszi Melcsi,te aztán ott vagy a szeren :D
Melcsi ,nálunk is ez volt Regivel, vagyis a pisimizéria,fehérvérsejt a vizeletbe ,azóta járunk nephrológushoz,de szerncsére tünetmentes :D

[Kép
amonré

na megyek mert balhé van ..........................holnap jövők

[Kép
amonré

Melcsi,
ha nem volt tünet, miért nézték meg a vizeletét? Bocsi, ha már volt róla szó, nem emlékszem!

KépKép
lili73

Amonré: majd írsz erről holnap? milyen gyakran jártok, hova jártok, kap-e gyogyit, mit mond doki...KÖSZIIII
én is mentem :arrow:

babusok
Budapest

Lili: tünet nem volt csak egy pici narancsos-rózsaszínes folt pelusban, dokinéni azt mondta lehet hormonok miatt is, de azért nézzünk pisit és ... Taminak is volt egyszer folt, de neki szerencsére negatív kopp-kopp

babusok
Budapest

Értem...

KépKép
lili73

Juci
Tedd be az aláírásodba.
Ez a pite nagyon jól hangzik.
Hogy neked mikre nincs időd :shock:
Vendég

juci: olyat nem lehet, hogy az x-edik regisztráló kap kóstolót minden kajából? :-)
mert akkor szólj rám légyszi az x-1-diknél :lol:
1szálpasi

Banika, betettem.

Pasi :lol:

Betegeknek jobbulást!

Anny, jó a kocsi és a taxisaid édesek!

Binyek, klassz a ház, jó fészekrakást :!:

Judit

jucicuki

jelentem itt vagyok.megint nem olvastam vissza.nagy fekete pont magamnak 8)

Juci
igen, tedd be vonalzóba!!!

szanet

ja, képekkel jövök holnap, most máe megyek alukálni :oops:

szanet

Jó reggelt! Végre első vagyok :lol: Na jó, nem örülök annyira, negyed órája édes kis nyekergésre ébredtünk, egyik babusunk rájött, hogy a 63 centijével nem fér el keresztben a 60 centis ágyikóban :lol: :lol: megyek etetni, Apa pelenkáz :lol: :lol:

babusok
Budapest

Jó reggelt!
FIGYELEM!!!Egész éjjel ezen gondolkodtam, és én VISSZAKÜLDÖM a kocsit, vagy ELADOM annak aki kéri innen. Nagyon szupi kocsi, csak az, hogy szélesebb annál mint amit írtak...Nincs kedvem macerálni vele útközben... Nos?
Vendég

Jó regelt!
Lanyané!
Látom zugolvasol, tessék előbújni.

SZANDRA!!!! HOL VAGY???

Dani baba majdnem éjfélig nyomta a bömbit... :cry: Most meg még alszik, én meg alig látok ki a fejeből. Pasi már lát, de nem tudom, mennyire van észnél... :P

Anny!
Én nem veszek kocsit, köszi. :wink: Amúgy a liftajtón a miénk sem fér be, viszont nálunk egymás mögöttivel használhatatlan lenne a rámpa a kaputól a járdáig... Ja, és ezzel eddig szinte mindenhova befértünk.
Mariann!
Nektek hogy vált be a járgány?
vovanda

haligali-jelentem varratlazitás megvolt dokiapu nagyon rendben találta a pockom :D pedig előtte megjártuk tolnát baranyát voltunk müllerben-outletben biatorbágyon meg vettünk a hévizre polokat a családnak mi leszünk a kicsit feltünő citromsárga csapat :oops: 8)
tonti kint nincs kitty :?: köszi a bókokat :D
jajja fülbevalót mi is korán asszem 3-hósak múltak-lőtte nekik a védőnő semmi gond 2 napra rá betettem az arany karikát nekik és nem piszkálják :D
bazzeg binyek ez brutál komoly :D szeretetből vagyok irigy 8) legalább nektek van :lol:
davandi nekünk csak a priznic vitte le a nagy lázat,de szerintem azt csak 39fölött csináld adig váltogasd.
vivi jó a babakocsi de 90 széles basszus-hülye simlis eladó a kerekeknél kell az ilyet mérni ahol a legszélesebb :twisted:
cofiscsajoknak látom bejön :D

lanyané

Anny!
Lécci mérd le, hogy egy-egy ülés milyen széles! Összecsukva mekkora és mindennel együtt milyen széles. Engem érdekel!
Köszi!
Szandra

xandra_73

Vanda :P
ITT :lol: :lol:

xandra_73

Szandra azt már most mondhatom, hogy a legszélesebb pontján,a hátsó kerekeknél 90cm. Így is mérjek, vagy alapból sztornó?
Vendég

A kertkapunk befér :D A sima ajtón meg a 80-as sem. Nálam inkább az a kérdés, hogy a kocsiba befér-e és hogy nagyobb-e egy-egy ülés, mint a mostani, amiben már alig férnek el a manóim. Magyarul mérj tovább lécci, igen. Köszi!

xandra_73

Naggyon helyes, végre itt a kávés banda!
Szandra!
Angelről nincs friss hír? Nagyon sokat gondolok rájuk...
vovanda

Ülések 33 cm, tolókar 105cm. Háttámla 52 cm. Vízszintesig dönthető. Ööööö, mi kell meég?
Vendég

Nincs, nem akarom minden nap zargatni. Írta, hogy 10 napig kritikus... azért majd írok neki persze...
Ha tudok valamit írom egyből!

Anny!
Még valami! Kerekek jók? Mert én vettem egy bolygókerekes 1 személyest, újonnan, a Brendonban és tök szarul forog a kerék. Valahogy rossz a kiegyensúlyozása a kocsiknak. És még kérdés, hgoy a hány pontos benne az öv?
Köszi!

xandra_73

Jó reggelt!

Anny
Alapos vagy :D
Vendég

na én a nyolcadiról gyalog esélytelewn vagyok :oops:
binyek tudta nélkül odaállitunk
:D hú biztos örülne 8)
dragon nyelves puszin beszartam :D
lili mesélj majd a kisvakondról :D
tényleg a koli nem ugy kerül oda hogy ugye lányoknál nagyon kell figyelni hogy puntól lefele törlés én erre kuvára odafigyuzok eszem is a popotörlőt de nem baj.

lanyané

Összecsukva kb.60 cm széles, 115 hosszú és 32 magas a legmagasabb pontján.
Vendég

Normaflore: én azt hittem azt csak akkor kell adni, ha valamilyen antibiotikumot szednek :roll: de mindig tanul az ember :lol: :lol:

Banika: nagyon rendes dokitok van tényleg :!: honnan szerezted? körzetis vagy választottad? A mi körzetisünk egy nagy kalap sz.... se ér, és mivel egy körzetis van túlnyomó részt mindenki 12 km-el arrébb hordja a gyerekét választott dokikhoz :twisted:

Demoniq: a mi dokink is rendel minden nap, de felváltva de vagy du. Tegnap mire lebetegedett Kinga már véget is ért a rendelés :lol:

Juci: a linkedbe minden nap írogassál bele :!: nagyon szupi

Anny: sajnálom hogy így jártál a kocsival, tényleg jól néz ki, de mint írtam tegnap nekem az is macera mikor a kocsiba kell beemelni, úgyhogy csodálkoztam hogy Te azzal a kezedben akartál lépcsőzni :shock: nekünk van már, úgyhogy részemről nincs bolt :lol:

Maryska: mi narancssárgában nyomjuk Hévízen :lol: Örülök hogy DokiApu mindent rendben talált nálad. Lassan már szaladhatsz is ha így folytatod.

Köszönöm a lázcsillapítós, gyógyulós üziket! Most van oda a drágám a dokinál apával, merthogy én nem vezetek csak helyben a doki meg jó messze van, buszoztatni meg nem gondoltam :oops:
Fülbevalót ha jól emlékszem októberben tetettük be. Még nem piszkálják. Szerintem minél kisebb korban teszik be annál jobban megszokja és nem piszkálja. Később már egyből feltünik nekik az ékszer és ráhajtanak :lol: :lol: Szóval ha nem kicsinek kapják akkor meg lehet hogy tényleg már csak akkor érdemes beletenni mikor már nagyobbak. Copfunk még nincs, úgyhogy nem is huzigálják egymásnak :lol: :lol:

Sajnálom a rosszalvókat :twisted: (ma mi is rosszul aludtunk)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2009.03.27 07:56-kor.
davandi

Lanyané
Én is vigyázok,de valamikor belemegy a hüvelyükbe és onnan "kiműteni" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?