A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina én párom se fog sosem hazaérni. Az előbb bealudt cica a cicimen de elkövettem azt a hibát, hogy egy idő után ki akartam venni a szájából. Felébredt rá :( Most itt van az ölemben.Vasalni, takarítani egy kézzel nem tudok :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kiskolbi Jobbulást Mátékának++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi Kérlek küld erre az álommanókat. Köszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
Küldök én is álommmanókat :) :)

Timi!
Hurutosan köhög Bálint,de a dokinéni nem adott Ab -t mert:
Barihimlő kezdődhet és végződhet ezzel :( Míra is köhög Ő sem kapott csak köptetőt(Bálintnak uazt írta fel :) ).Azt mondta h. ha hétfőig nam javul a köhögése akkor vigyem és kap Ab-t.Mondta h. be is lázasodhat,írt fel kúpot,de nem váltottam ki.azért kérdeztem h. menjek e vele sétálni a patikába vagy sem :) Így egyedül mentem Ő meg elaludt :)

Sense!
Kanalazás közben végig beszélj neki vigyorogj rá :) a köptetőt így adom be Bálintnak :) persze fintorog meg folyatja kifele,de nagyrészt benne marad :)
nekünk ilyen etetőszékünk van Míra még most is nagy ritkán használja :) annyiból jó h. asztallá és székké lehet kettészedni :)
Kép

Kolbi!
Máténak jobbulást +++++++++++++++ és milyen bogyót kell szednetek?

csók megjöttek fürdésből :) szép estét :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket:-) nagyon jól esik:-)

Nálunk a gyerek elaludt apa ölében vzés közben :shock: pedig lassan fürcsi. Mikor fog igy elaludni este???

Regi nagyon édes Szeli ahogyan apával nevet:-) 5m hosszú a konyhapult, mégsem férek el rajta :?

amúgy a rendetlenség nálam a nem elpakolt elmosott edény is :roll:
Hülye rendmániás P vagyok, de már lejebb adtam, mert nem győzöm és le se tojom!!!

Emese még csak most néztem meg Zsófikád pucér dumáját! Hát Péterkém visszabeszélt neki :shock:

Irina nem próbálkoztatok csak betenni a kiságyba és kicsit lefársztani és simizve elaltatni? Nálunk bejött!

Bogyeszt én is vizben oldva kanállal adom.

Timi26 sógornő no comment

Heni
KépKép
heni81

Viranka, a mi etetőszékünk is ilyen, sőt, Timi26-é is :D . Én megmondom őszintén, Bence szobájában még 5 éves korában is ez volt a rajzolós asztal, szóval maximálisan kihasználható :lol: :lol: .
dettyk

Viranka: Kalium sulphuricum 15ch 3x5 golyócska, ez a garatra lecsorgott váladékot oldja fel. Köptetőnek Prospan szirupot kaptunk, ez is természetes, borostyánkivonat a hatóanyaga. Csak sajnos tartalmaz tartósítószert. :? De legalább hat, olyan sok trutyit öklendezett ki szegény Kicsinyem, hogy csak lestem. :shock: :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Heni81, mit nem adnék érte, ha mindig ilyen rendetlenség lenne a konyhámban :wink: :lol: :lol: !

Na lassan el pancsizni, mert apa megint edz, Panka pedig- mint úgy láton, sokan mások- nagyon nyügi :cry: .
dettyk

Na megvagyunk fürödtünk ettünk és már alszunk reggelig remélem nem szóltam el mondjuk mindig alszik 12 órát éjjelente.Este 7-től reggel 6-7ig.

Heni: teényleg gyönyőrű a konyhád

Mi ajándékba kaptunk etetőszéket de őszintén nem tudom milyen mert lent van szolnokon ott jobban elfér és úgy voltam vele fél éves koráig nem nagyon kell. :oops:

Viranka: Petrának is hurutos köhögése volt a két ünnep között de ő levegőt is alig kapott egy ilyen"roham" után.De láza nem volt hála az égnek.

I.Móni: Fél kézzel tényleg nem fog menni de majd megcsinálod holnap. :D

Kép

Kép
agica1126

Regi!
Botond elaludt szopi közben! Hát nem keltettem fel játszani. :lol:

Megyek zuhizni, aztán dr házat nézni.
Jó éjt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hello Lányok!

Irina, remek hír, h már mindjárt túlvagytok az egészen :lol:

Viranka, Míra arcok :lol:

Sense, a kanalas gyümölcslénél tettem tönkre 4-5 pelust. Mindenhol az csurgott :wink:

Egész nap (amikor Lizz hagyta :wink: ) babakocsit kerestem. Már zsong a fejem. Nagyon dilemmázom az olcsóbb, no name és a drágább minőségi kocsik között. Most ocsó van, amit nem szeretek.
Valaki hallott már a Chippolino Prego-ról? (vmi peg perego utánzat lenne?)

silka
silka

Viranka, Dettyk, Timi!
Szemezek ezzel a fa etetőszékkel is.
Ennek nem állítható a magassága?

Ildikó
KépKépKép
sense4

na végre sikerült elaltatnom a drágámat. Viranka Köszi az álommanókat :wink:

Silka Én is gondolkoztam azon a fajta kocsin aztán mégis a Neonato mellett döntöttem. De jókat olvastam róla.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka, Dettyk, Timi!

Bocs, ha hülyeségeket kérdezek! :oops:
Ez a szék úgy működik, hogy a tálca fixen rajta van és úgy emeled be a Babát? Csavarozva van? Amikor az asztalról tud már a baba enni, akkor lecsavarozod a tálcát? Hogy takarítod le?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! :lol:

Szeli fürdött, evett, és letettem. Mondtam Apának: "Csapó 1" :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó
Vagyunk ám mi is csak nem jutok géphez!

Sok boldogságot minden Ünnepeltnek!!

Voltunk védőnőnél. Emma paraméterei: 6100g, 60cm, :) Jó az!

Mi sem veszünk újabb bkocsit. Amit feltettem kép az van most vagyis a váz+rá a mózeskosár ( ami egyben bébihordózó és bébiülés )

Etetőszék: nagyon bevált. Nem csak etetéshez, de ha vmi gyorsan elvégzendő, befejezendő házimunkám van akkor ott eljátszik egy darabig, ( evés után, ha még jöhet vissza egy kis anyag, nem rakom a járókába.)

Lassan kinőjük a kiskádat! : már teljesen végigér benne!!!:-)Lassan irány a nagykád???????????????

KépKép
kaqk
Debrecen

Timi: köszi, várom a receptet. Kiváncsi vagyok az hogy fog emmának tetszeni. neked is a milupa HA pép-et adták? Vaniliásat? Emma szereti, magában is és almareszelékkel is!!:-)

Liberó: ha valakinek van felesleges nyuszi vagy baba figura a csomagolásról, elküldené nekem??

jó éjt!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép Kép

KépKép
juba

Ágica!Megpróbáltam felnagyítani a képeidet,ennyire sikerült.Nagyobbra nem tudtam mert az már nem szép.

KépKép
juba

Sense!
Magassága nem állítható,tálcája rácsavarozható 2 lyukat furtak egymástól kb 5 cm-re,beemeled és utána be tudod kötni. A tálcáját simán le lehet mosni :)
holnap lefényképezem darabjaiban :) a tálcája már nincs rajta meg kellene keresni :oops:

KépKép
viranka

Sense: gyakorlatila egy kisszék meg egy kisasztalból áll. Az asztal az oldalára van állítva, a széket stabilan bele lehet tenni. A magassága nem állítható, de a konyhaasztal magasságához pont passzol. Ha már ott eszik a gyermek le lehet a tálcát szerelni.
Én vettem fényes öntapadós lemosható gyerektapétát és azzal vontam be a tálcát is és az asztalkát is. Így egy törléssel letakarítható.

Most csak ennyire tellett. Megyek csicsilni, mert már azt sem tudom, hol vagyok!

Jó éjt!!! :D

Kép
Kép
timi26

Sense, a lányok már mindent leírtak :D . Takarítani könnyű, nekem a tálca és az asztallap műanyag bevonatos (bár még el van rakva, és már kb. 2 éve nem láttam :oops: ).

Én is megyek aludni, nemtom mi van, de 1,5 órás altató szopin vagyok túl :shock: . Minden energiám leszííííva :roll: ...

Jó éjt!!
dettyk

Sense! Adhatod kanállal is, és pohárból is (pl. az aventesetetőcumi kupakjából) a gyümilét.
Hihetetlenül ügyesen isznak pohárból.
Én Zsófit két napos korában pohárból itattam, mert akkor még negyven fok volt. Nagyon ügyesen ivott. Csak arra figyelj - ha így próbálod -, hogy a nyelvére tedd a poharat.

Front! Ja! Tegnap lelkesen írom a napirendünket, erre ma viszaállt a régi rend, a 4x30 perc alvás. Az utolsó két kaja között is aludt. Fél órát az ölemben. :)

Egyébként nem tudom mikor volt ilyen utoljára, de bekattant a babakocsiban. Még ki is kellett vennem. De persze függőlegesben egyből csöndbe maradt. :)
Utána nagynehezen elaludt.

Viranka! Én nem vittem ki az oltások utáni hőemelkedésnél, mert ebben az állapotban nagyon érzékeny a szervezetük, könnyen elkaphatnak valamit. Lázasan, betegen szerintem inkább pihenjenek otthon.

(A Coldrex, meg ezek a forró italok azért nem igazán jók, mert koffein van bennük. Csak felpörgetik a szervezetet, amitől azt érzi az ember, hogy jobban van. Ilyenkor a szervezetnek pihennie kell, nem pörögni. Ez nem tartozik a babasétáltatáshoz, csak úgy eszembe jutott).

Heni! Péterke mekkora könyvmoly! :lol:
Visszadumált Zsófinak? Édes!!!!!!! :)
Csatlakozom Dettyk-hez: én is akarok ilyen rendetlen konyhát! :wink:

Timi26! Nem baj, hogy nem hízott. Ugye? És most megint váltottatok tápszert?

Az összes baba csodaszép! Nagyon szeretem nézegetni Őket! :)

Kiskolbi! Máténak jobbulást!!!! ++++++++++++++ Már nem emlékszem, miért nem akarsz neki tejpépet adni?

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Dobok 1 konyhát. Végre sikerült fotóznom (előtte 10 percig pakoltam :lol: )
Mivel a nappali része, nagyon szolíd színt választottunk.

Kép

Na joccakát mindenkinek!

silka
silka

Sziasztok, nem tudtam rendesen visszaolvasni (talán majd holnapután) :shock: :shock: A laptophoz hozzáférni sem tudtam, a konyhában gardróbszekrények, a szobában ruhahegyek, a kanapén törölköző-és játékhegyek.......

Mindenesetre csak azért jöttem, h átadjam az üzenetet: Linda köszöni a köszöntéseket :D
Mi is sok boldogságot kívánunk a velünk egy napon világra jött
Kép

Ákos
Boldog névnapot!
Dávid
Isten éltessen szülinapodon!

Kép
granda

És még valami személyeset engedjetek meg: nemrég ünnepeltük Apukám 60. szülinapját!!!!Boldog vagyok, hogy ilyen bölcs és nyugis papám van és nagyon örülök, hogy velünk van, legyen így még sokáig :P Megmutatom, milyen tortát kapott:
Kép

Kép
granda

Jó reggelt :)

Granda!
szép volt a tortája az Apukádnak :)

Silka!
te konyhád is tetszik :)

KépKép
viranka

Sziasztok, napsütésest!
Kép

Mesi az ötórási álomvuduk Zitához értek, hatig húzta a lóbőrt keményen, viszont Ákos manói is nála voltak, most ő kelt fél hatkor.....!

KépKépKép
bongyi

Ágica Petrájának boldog hófordulót!

Kép

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!

Ágica Petrájának boldog szülinapot! :D

Granda! Apukádnak boldog szülinapot! :D

Silka! Szép a konyhád, jó a színe! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Petrának természetesen hófordulót akartam írni... :oops:

Asszem még nem tértem magamhoz... :shock: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Petrának boldogságosat :)

KépKép
viranka

Kiskolbi, remélem, mára már sokkal jobban lesz kicsi manócskád!

Viranka, remélem Bálint is gyógyulgat!

Kép

KépKépKép
bongyi

Egy pillanatra azt hittem, én vagyok a hülye!

A tévében köszöntik boldogan az Ákosokat! Én meg nem tudtam hirtelen, hogy rosszul tudom saját fiam névnapját vagy a naptáram rossz, vagy nem is az a nap van, amit én gondolok!
De nem, csütörtük van, 28. És tegnap volt Ákos.

Nekünk is ez a tegnap emlegetett fa aztal+szék etetőszékünk van!

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!

Petrának boldog hófordulót!
Kép

KépKép
juba

Úgy látom, ma is kezdődik a cirkusz... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt! :D

Silka, nagyon jó a konyhád, nagyon tetszenek a színei, még ha szolíd is :D .

Granda, apukádat Isten éltesse sokáig!! Nagyon szép tortája volt :D !

Petrának boldog hófordulót!!

Kép

Megyek, mert vigyorgás van pukizással vegyítve... :roll: , pedig f4-kor szopi volt :? ...

Mikor lesz rossz idő?! :shock: Ide még nem ért el, ugye már nem is fog...? :D
dettyk

Boldog hófordulót Petrának!
Kép

Milyen jó, hogy Zsófit beoltattuk a rota ellen! A kórházak tele vannak a rotavírussal felrtőzött gyerekekkel. Mutattak csecsemőt is infúzióval a kézfejében.... Na én ezt nem akarom!

Bongyi! Az én naptáramban ma van Ákos... :roll:

Granda! Nagyon egyedi a torta! :)

Silka! Nagyon klassz a konyhád! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk! Hétvégére mondtak 100 km/h-ás szelet. :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Köszönjük a köszöntéseket!

Juba: Tök jó a kép kösziiiiii nekem csak azt az egy méretet engedi :?

Silka: Szupi a konyhád

Granada: Ötletes a torta nagyon jó

Sajnos valami van a levegőben a kicsi tesóm is beteg egész éjjel hányt még a tea is kijött belőle.Azt mondta a doki vírus de már a hányással átment rajta most valószinű menni fog a hasa....És még sajnos plussz lázas is.De sajnos ő akármi van a levegőbe egyből benyalja sokat beteg szegénykém.

Petrus végig aludta a maga kis 11 óráját éjjel csak a szokásos volt cumi riadó :? :shock:

Kép

Kép
agica1126

Mesi! Ne is mondd! Én meg parázok, mert mi meg nem oltattunk Rota ellen. Asszem nem megyek tömegbe Szelivel!
Kép
Bár nem tudom, hogy nálunk van-e vírus... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

csak elköszönni jöttem. Apa perceken belül szétkapja a gépet és elviszi, és valszeg jövő keddig nem lesz. Brühühűűűű! Hiányozni fogtok. Jó 7végét mindenkinek! :wink:

silka
silka

Bongyi!
azért van ma Ákos mert szökőév van és 24-e a szökőnap :)
Bálint javulgat már 5kor ébredt ,bár hangja....

Mesi!
emiatt van Míra ezen a héten is itthon a gyorvos mondta h. járvány van :(

Regi
én sem oltattam :) parázzunk együtt :)

KépKép
viranka

Viranka! Oké! :D
Jééé! :shock: Az én naptáramban meg a 29-re van írva, hogy "szökőnap". De most megnéztem, a nagyszobai naptárat, ott 24! :lol:

Szeli egyébként visszaaludt most, csak volt egy kis nyüszi! :wink:
Este meg már nem kelt fel! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Rájöttem a megoldásra, hülye vagyok mégis, de nem annyira.
De közben látom, már Viranka is megírta.(köszi, Viranka)..... szóval a szökőnap miatt ilyenkor négyévenként a 24-e utáni névnapok tolódnak egy napot.
Mentségemre legyen mondva, Ákinak ez a harmadik névnapja és azóta még nem volt szökőév...........

KépKépKép
bongyi

Igen, az én naptáramban is 29-e a szökőnap. Azért erre figyelhetnének....

Egyik barátnőm gyerekei lázasak, taknyosok, köhögnek, elmentek a dokihoz. Azt mondta nekik a doki, hogy mióta bemondták, hogy vége a jáványnak, ugrásszerűen megnőtt a betegek száma.....

KépKépKép
bongyi

Koffeinmentes!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Megcsíptük, Oszi!

KépKépKép
bongyi

Mi van :shock: :shock: ?!?! Homályosíccsatok föl csajok :shock: :wink: ...
dettyk

Csak szólt Mesi, hogy a koffeinmentesben, vagyis a kettesen volt szó a rota vírusról!
Ha erre kérdeztél, Dettyk!

KépKépKép
bongyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?